אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מאוררים שרכשתי בפנדה אחד DRAGON ROB 3 והשני זלמן 6000 , שניהם לAMD איזה מהם יתאים ל BARTON , ממה שהבנתי צריך מאורר חדש או שונה לברטון בגלל צורת לב המעבד שהוא יותר ארוך אני חושב שהזלמן יתאים, האם לפי ידע שלכם, האם הוא יתאים, גם ככה הזלמן מקרר בסדר, לא שיא הקור ואני צריך מאורר סביר.
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה.. עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד... האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B) האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב.. שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB. אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי! אם מישהו אולי יכול לעזור, אני מחפש חנות שיש לה מאוורר לסוקט A, אין מלאי לאף חנות...וזה ממש בעיה. יש לי מחשב מושבת בגלל זה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בקרוב מאוד הלוח KX7 333 של ABIT הולך להגיע לידי ... אני רוצה כמובן לחבר אליו מאוררים כמה שאלות : 1) כמה כניסות מאוררים יש לו ? 2) יש לי 3 מאוררים 80 מ"מ עם כניסה של 2 פינים האם זה יתאים ? 3) אם לא אז מה אני עושה בנידון? 4) כמה מאוררים אפשר לחבר ללוח הנ"ל? תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
התושבות פלסטיק האלו, של מארזי האנרמקס והאנטק, מתחילות לתת את אותותיהן. לאחרונה שמתי לב כי הפלסטיק קצת נמתח, בצורה מאד משונה, והמאוררים עכשיו יושבים בצורה יותר חופשית בתוכם. הדבר גורם לתופעה של צרצור, רשרוש, קרקור ומרמור קל מצידי .אמנם המארז משתיק את רוב הרעש, אבל דוקא הצלילים הגבוהים האלה משגעים לי את המוח ! בנוסף לכך, הטמפרטורה עלתה בימים האחרונים בכמה מעלות - טפרטורת הלוח עלתה ל 30, ואילו טמפרטורת המעבד עלתה ל54. המצב הקודם היה 25-26 הלוח, ו48-50 למעבד. ייתכן כי עליית הטמפרטורה בחוץ שינתה את המצב ? הייתכן כדבר הזה ? אז אם אני קצת עצבני, ועונה לא לעיניין, תבינו למה :smoke: ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת פעם שנייה שזה קורה לי בקירור של החברה הזאת וזה מתחיל להכעיס אותי נורא. הקירור בן שנתיים... אחד המאוררים הפסיק לעבוד. המאוררים לא ניתנים לפירוק ככה שנישאר רק לזרוק אותם לזבל... יש הצעות? שיהיה אסטתי בלי שיפצורים ערביים?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המאוררים של חברת סקייט טובים? (שקטים, מקררים וכו') תודה!
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש 3 סוגים שראיתי עד היום SPIRE שמוכרים ב32 שקל Matrix שמוכרים ב54 שקל ועתיד מחשבים שמוכרים ב80 שקל תמונה מוצרפת :-) אני רוצה לדעת עד כמה זה משמעותי, מה טוב בזה. מה רע בזה (המטרה היא לשים אותו בחריץ PCI הראשון, זאת אומרת שיזרוק רוח על הכרטיס מסך) מפרט טכני של SPIRE (של שתי האחרים לא מצאתי..) Dimensions 90x80x10 mm Bearing Sleeve-or Ball bearing Rated speed 2500 RPM Noise level 28 dBA Air flow 31.73 CFM Current A 0.15 A Life Hours Sleeve: 30.000 / Ball: 50.000
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר שקט למארז ואחד לשים על המוגן 2,שניהם צריכים להיות שקטים אבל שתיהיה להם דחיפת אויר סבירה לפחות. המאורר על המוגן 2(סליפ סטרים 1600) והמאורר שמגיע מאחורה במארז CM590 דיי רועשים לדעתי,חוץ מיזה יש לי מאורר של CM למעלה והוא דיי שקט(אין לי שמץ של מושג איזה דגם זה האמת...) אני לא רוצה לחרוג מאזור ה80-100 למאורר אחד. מעדיף לקנות מKSP,היא קרובה לבית שלי.
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שמתי למעלה במארז מאוורר 1600RPM של SCYTHE עם דחיפת אוויר גבוהה לפני דיי הרבה זמן,עכשיו אני חושב על להחליף את המאורר שבא עם המוגן 2 שנמצא עליו עם המאורר הזה. האם זה יתרום להורדת מעלות של המעבד או שעדיף שהמאורר בעל דחיפת האויר הגבוה יותר יהיה למעלה ?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עם הדריורים הללו התוכנה RivaTuner לא תומחת באוורקלוקינג , וגם לא התוכנה של הדריורים עצמם מה לעשות? הכרטיס הוא 6800GS של GigaByte
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים לפני שהיה לי את הדיסק קשיח: maxtor diamondmax 160GB sata 16MB הייתי יכול לשים את הFSB על 250 מקס' (מקורי: 200) השיפור היה עצום. אני לא יכול לעבור את ה250 בגלל שאין לי אפשרות בלוח להוסיף מתח למעבד. מעל הFSB הזה(250) המחשב פשוט לא נדלק. וניסיתי להוריד את התדר של הזכרונות עד לתדר זנותי של 100MHZ כדי לסחוט אפילו MHZ אחד. לא הצליח לעבור את ה250. אז, הרכבתי את הדיסק קשיח החדש. בFSB של250 הדיסק קשיח לא מזוהה! המקסימום שהצלחתי לעלות זה 220MHZ. גרוע. מפרט: AMD AThlon 3000 64BIT S754 Gigabyte k8vm800m rev1.0 (חרא של לוח) חשבתי על הפיתרון של לחבר כרטיס PCI שייתן לי SATA. זה יכול לעזור? יש עוד פתרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי 9500 GT ומאז שאני נכנס לביוס המעבד על 70 אחוז יש לי 3 מאווררים פנטים 4 ספק של G-PRO 500W 12V מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה ..? וכן ניקיתי את המאוורר של המעבד ויש מישכה טרמית והכל... תודה
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך סה"כ מיכל, סלילים לצינורות (נגד כיפוף) ודברים קלילים סה"כ. ב-FROZENCPU רוצים 40 דולר למשלוח הכי הכי פשוט, זה ברור שאין שום סיכוי שאני אשלם להם סכום כזה. באיביי לא מצאתי מה שאני מחפש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
כאילו ביוס (קוראים לזה צד שלישי?)...שהחברה (דוגמא: ASUS)...לא ייצרה אותו...וכמובן שזה מוריד את האחריות...אבל שהוא יהיה יותר טוב... שיהיה לו תמיכה במעבדים "חדשים"... תודה..(אני זוכר שהיה פעם תרד של ביוסים צד שלישי ואני לא מוצא אותו)...
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להסיג את החומר המוליך ששמים על ה L1 כדי לפתוח את המחפלה? החומר ששמים על המפשיר אדים במכונית כאשר אחד מהחוטים ניקרע נישיתי לחפש בהרבה מקומות ואמרו לי שאין להם וחלקם צחקו עלי
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הבעיה כזאת שיש לי פריזר אקסטרים שוכב בבית ממש חדש אבל הוא הגירסה הראשונה ויש לי מחשב חדש עכשיו איפה אני יכול לקנות את הקליפס הזה ללוח כמו שיש בגירסה השניה (בדקתי זה מתאים ב 100%) מישהו מכיר חנות או מישהו פרטי אפילו שיכול למכור לי את הקליפס הזה ? פשוט חבל קירור של 200 שקל שוכב לו תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרוייקט מערכת המים בהכנה ביתית שאני עושה, אני צריך להשיג בלוק קירור מים למעבד שלי... רדיאטרו כבר השגתי וכן גם משאבת מים של מכונת כביסה :AR15: אז אנה, אנשים יקרים, עיזרו לי !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.spire.nl/asp/acc.asp?ProdID=32 זה עולה 40 שקל והמשלוח עוד 40 אז זה בכלל לא שווה מאיפה אפשר להשיג אזור ת"א
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש פה אפשרות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9826 ? או שיש לכם עוד מקומות תודה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-