אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש היום קירורים שמתאימים לתושבת 1156? מישהו יודע מה יהיה עם הקירורים עכשיו? ז"א כל היצרניות עכשיו יוציאו דגמים חדשים או פשוט ערכות הרכבה לקירורים הקיימים שלהם? (backplate וכו..)?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, והמפרט שלו זה: Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) Gigabyte GA-8ITXE 1024MB PC800 RDRAM (4*256) NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) עם המפרט הנ"ל אני אוכל להגיע לאוברקלוק מכובד למעבד? אהה ואני צריך איזה מדריך אוברקלוק ללוח הזה...לא מצאתי כלום אהה ועוד משהו מוזר...שאני בודק באוורסט או בספידפן את הטמפ של המעבד שלי אז היא נעה בין 30 ל-33 מעלות במנוחה אבל שאני נכנס לביוס הטמפ היא סביבות ה-45 עד 48 מעלות... מה הטמפ של המעבד באמת?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל AMD וP4 המלצות בבקשה. חשבתי על 2 הבאים: Thermalright XP-120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ו-Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 מה עדיף? ברשותי SLK-947U - האם הוא מתאים ל AMD 64?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום קראתי בסטיקי על הטמפ' ובכל זאת לא הצלחתי להבין האם הטמפ' הללו למחשב בזמן מנוחה הם נורמליות ותקינות? או שהאם כדאי לי לשקול פתרון קירור חדש מהמאורר סטוק?(לא מתכנן OC בקרוב...) המפרט הוא: q9450 cm690 hd4850
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי,החלטתי לעשות OC לE8400 שלי ולהחליף כבר את הקירור שגם ככה רציתי להחליף כי הוא מרעיש כמו טרקטור. אז אני צריך המלצה לקירור שקט(בשביל שאני אוכל לשון ולהשאיר אותו מוריד)למעבד עד 100-150 שקל בשביל OC קל-בינוני. למארז אני צריך 2 מאוררים שקטים גם,עד 30-60 שקל לאחד. אגב עוד שאלה,זה קשה להחליף קירור למעבד?יש איזה סיכון בגרימת נזק למעבד?מדריך יעזור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בהרכבת המפרט שלי בנושא הלוח. המעבד 8400 מהמחקר שעשיתי בגוגל, יש בעייה עם הלוחות חוסכי אנרגיה החדשים של גיגהבייט ו OC ולמיטב הבנתי אין יותר את הלוחות מהדגמים ה"רגילים" , תקנו אותי אם אני טועה. מה שמשאיר את הלוחות של אסוס עם CPR שמקל על החיים ב OC ועל הנייר נשמע כדבר מעולה. אני לגמרי לא נעול על איזה ציפסט ללכת, בעבר היה לי נסיון טוב עם NFORCE ולוח EPOX ..עד שהתבשל איזה קבל והחליפו לי אותו בלוח ABIT עם אותו ציפסט אבל דגם מאוד לא מוצלח ל OC :-\ התקציב 700 גג 800 (או פחות...) בקשר לזכרונות החלטתי ללכת על MUSHKIN 2X2G בתזמונים נמוכים, בעיקר כי אהבתי את הקירור שלהם..(הבדל של כ 80 שקל לבין זכרונות אחרים באותה רמה + 2 מודולים של 2 גיגה כל אחד = פחות עומס על…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי שיפוץ קטן לכרטיס מסך שלי הלו הוא TNT2 הורדתי את הסינק והמאורר המקורי ושמתי עליו מאורר יותר גדול +צלעות קירור כאלה(אני חושב שזה סינק או היטסינק או מה שזה לא יהיה)מהמחשב הישן שלי(זה היה על המעבד) . בעזרת התוכנה RIVA TUNER העלתי לאט לאט את הCORECLOCK ואת הMEMORYCLOCK אבל יש לי בעיה קטנה כשאני עובר את ה-160MHZ בזיכרון המחשב נתקע. את הCORE הצלחתי להעלות עד הסוף ל-165MHZ מ-120. לא מרחתי משחה טרמית. זה יעזור לי להעלות את הזיכרון? זה בכלל קשור? מה אני צריך לעשות על מנת שהמחשב לא יתקע?(זה קשור לקירור נכון?) נ.ב : לפי התוכנה אני יכול להעלות את הזיכרון ל-190MHZ. תודה רבה לכם על כל העזרה! ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הבנתי שזה איזשהו מאוורר שאנשים משתמשים בו בנוסף לגוף קירור כמו SK-7 או SLK800. רציתי לשאול מה זה בדיוק, ואיפה אפשר להשיג. תודה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה אלו הרכיבים ורלוונטיים : E850O Gigabyte GA-P35-DS3L ספק 500W REAL EZCOOL מארז גם של EZCOOL עם מאוור 24 ס"מ צידי+ אחד אחורי 8ס"מ זכרונות 1GBX2 OCZ 800 MHZ עם קירור דבר ראשון אני רוצה לקנות קירור: חשבתי על מוג2ן או נינג'ה 2 אמרו לי שמוגן יותר טוב אבל את הנינגה יותר קל להתקין מה ההפרש בינהם (בביצועים ) וגם אני לא בטוח שיש לי מקוק לקירור קזה גדול בגלל הלוח M תמונות: http://up94.siz.co.il/up1/zmlmxzztdc1j.jpg http://up96.siz.co.il/up2/udjanimywn2y.jpg דבר אחרון, עד לכמה אני יכול להגיע עם אחד מהקירור הנ"ל?? יש מצב ל4 GHZ??? כי זה המקסימום שהאני יכול מבלי לסכן את הזכרונות יותר מידי.... טמפרטורה של הליבות במאמץ עם OC 3.5 GHZ: CORE1# 61 core2# 66 )יש לציין עם קירור רגיל…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה לעשות יש לי צ'יפ סאט של נבידיה Nפורס 4אולטרה מה אפשר לעשות די דחוף לי כדי לדעת אם מסוכן מה שהולך פה!
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מעבד 2.6Ghz pentium D 805 ולוח אם GA-8I945GZME-RH של gigabyte ואין לי אפשרות לשנות את ה-fbs דרך ה bios כדי לבצע אוברקלוקינג יש למישהו רעיון למה? אגב יש לי ddr2-667 333Mhz של kingston תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקונת את הThermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC האם זה יתאים למארז שלי אבל? http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=9950&affiliate=zap והאם זה באמת שווה 160 שקל?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלומות חברים. אני חייב עצה מאנשים מומחים ועם ניסיון. באמת שתגובות של כל מיני ילדים שרק קראו ביקורות "אחי זה קירור טוב ! תקנה מומלץ בחום!" שרק נועדו להוסיף +1 למונה ההודעות שלהם שמסתבר שאין להם מושג בכלל איך ההתקנה של הקירור והאם זה דורש סיבוכים כמו פירוק הלוח והסוקט.. ההמלצות ה"חמות" האלו של ילדים בלי ניסיון לא יועילו לי .. רק לחום של המעבד ולכן אני צריך טיפים מאנשים עם ניסיון לגבי ההתקנות השונות של הקירורים.. הרבה בזמנו המליצו לי על הביג טייפון, אחי קנה אותו וההרכבה הייתה כלכך מסובכת (פירוק הלוח + מסתבר שהמצמיד H היה גדול מדיי והיה צריך להשחיז אותו שיכנס בלוח) אין אני אומר שזה קירור חרא, להפף הוא חולל פלאים לפרסקוט אבל איך שזה נראה הוא דורש פירוק של הסוקט! אני מ…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחר חודשים ארוכים של דם יזע ודמעות התנעתי את המפלצת של איהיים מודל 1250 יחד עם ראדיאטור של EMP (עושה עבודה לא רעה בכלל!!) ויחד עם בלוק של ..................................(תופים .!!!!) זלמן ......... וכמובן איך לא מיכל מים של 2.5 ליטר וכאן אני אתמקד בבלוק : בולק זול (יחסית ) נוח להתקנה על מהכי מצחיק הצי'פסט יותר חם מהמעבד !!! ;D בקרוב נתחיל עם סדרת התעללויות ב 2.4C שלי ........לאחר ברייק אין של המשחה ( לוח P4C800 עם זיכרונות ADATA500 וכמובן מוד למתח של הזיכרון ....) צפו פגיעה בקרוב של OC כאן ............. תמונות זה קצת רחוק כי המע' לא גמורה לגמרי כי היא צריכהכ לעבור צבע דחוף ......( וזה יהיה צבע בחדר צבע ולא בתנור כי עף לא צובעים בתנור כמו מתכת ....) אני חושב על שחור …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף באוברקלוקינג לקונרו? בבקשה לגבות דעות ע"י בנצ'ים\ת'ראדים.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, 3.2GHZ במתח של 1.264. הטמפ' דיי תקינות במנוחה 40-45 ובמאמץ לא עוברות את ה-55. הזיכרות בתדר של 930MHZ ביחס 1:1 עכשיו שהכל נראה ורוד... כאשר ניסית להגיע ל-3.44GHZ לא חשוב כמה מתח הוספתי,הגעתי עד 1.6 זה פשוט לא עזר. העלאתי את הגשר הצפוני ל-0.50+ שום דבר לא עזר. איך אני יכול להמשיך ?! ד"א בתדר 3.33GHZ במתח של 1.30000 יציב מאוד ! ד"א שני, הצלחתי להגיע ל-3.6 כשבביוס האזור של המתחים היה על AUTO - אתם לא רוצים לדעת כמה היה המתח :-X תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על המשחה הטרמית הזאת.. שאני ישמח אם תענו לי עליהם: 1. היא טובה יותר מאשר ה-NTBLUE2? 2. היא מוליכה? 3. קראתי באיזשהוא מקום... שהיא הורסת גופי קירור שעשויים מנחושת, זה נכון? 4. אם יודעים... כמה מ"ל הבקבוקון שלה מכיל? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סביר עם כרטיס מסך 9600gt מקורר פאסיבית הכוונה היא להפוך את המחשב למחשב סלוני ראיתי שיש בנמצא ספקים פאסיביים לחלוטין עד כ 400 וואט וכן כמו כן קיימים גופי קירור ענקיים (לא מים) שלפי המסופר עליהם ברשת ניתן להשתמש בהם ללא מאוורר. רציתי לשאול האם באמת דבר כזה אמור להחזיק מעמד ולא לקרוס כל כמה דקות או שעות ואם לא מהו הקירור המינימלי הנדרש כדי שיהיה כמה שיותר שקט תודה לכל מי שיענה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פרטים כמו DBA ... CFM וכו' ואם יש גם אתר של המוצר המאוורר
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המעבד שלי בסביבות ה 28 עד 38 מעלות . אבל המאוורר עובד על 3500 או אפילו 4500 שמרעיש לי חבל על הזמן . גם אחרי מריחה של משחה חדשה ARTIC SILVER 5 עדיין המהירות שלו לא יורדת בהתאם לטמ"פ מה עושים במצב כזה .. זה באמת מציק לי ואם תעזרו לי בזה אתם ממש גדולים ..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה המקסימום OC שהצליחו לעשות להרקולס 9800 פרו, ושהכרטיס עדיין ישאר יציב?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך פה קצת עזרה..יש לי כמו שאמרתי GeForce 4 mx440 של ASUS דגם 7180 אם אתם ממש רוצים לדעת.. אז עם הכרטיס מגיעה תוכנת tweak utility שבוודאי חלקכם מכירים שמאפשרת להאיץ את מהירות הזיכרון מ270 ל 280 ומהירות המעבד מ400 ל420..ועכשיו לשאלה: כדאי?? ??? אם כן, כדאי להחליף מאוורר? ובכלל, האם אפשר לעשות יותר אוברקלוקינג ממה שמאפשרים לי פה? **לכל מי שיעזור אני אפרסם פה תמונות אם אני אצליח (ואם לא אז תראו כרטיס מסך שרוף) וגם את התוצאות שלי** ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-