אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מארז של קומפיוקייס 6A19 יש מאחורה מאוורר גדול 12 סנטימטר איפה אני יכול לחבר את התקע 3 פינים שלו כדי שהוא יעבוד? החיבור של הsys fan תפוס על ידי הזלמן של הכרטיס מסך בקיצור שאני מוסיף עוד מאווררים איפה לעזאזל אני מחבר אותם
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מעדיף אחד בלי כפתור לכיוון, אחד שאי אפשר לשמוע אותו ;D
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי משהו דומה לזה http://www.plusdepc.com/images/pentiumII.jpg איך אני יכול להוציא את הקירור שלו? (בלי להרוס)
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה עדיף כרגע יש לי 3 מאוורי מארז קדמיים של 80 מ"מ שמכניסים אויר למארז, מה יותר עדיף להישאר עם הסט הזה או לשים במקומם מאוורר 120 מ"מ בודד שיכניס אויר וכמובן יהיה שקט יותר?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה לתת לי שם של אותר שיסביר לי איך לעשות אוברקלוק לכרטיס ולמעבד או אולי איזה מדריך שיסביר לי את זה??
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
^^^ כשאני נוגע בו הוא באמת רותח אבל האם זה יכול להגיע ל 70??
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את הסמפרון שלי אתמול ועכשיו אני מחפש קירור בשבילו. אני מעוניין בפתרון שקט וזול, ראיתי את המוצרים הבאים ואני גם חושב שזה אותו cooler , רציתי לשמוע מה דעתכם עליהם: Thermaltake FOR AMD 64 BIT - 70 ksp Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 - 79 logicpc כמו כן, עכשיו יש לי Spire Whisperock IV לאטלון XP שלי ואני די מרוצה מהביצועים שלו לכן אנא אל תציעו לי zalman ושותפיו ב 200 שקל. תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הקירור AC FREEZER64 מתאים ללוח גיגהבייט ללא פירוק לוח? כלומר ללא החלפת התושבת.. מפני שבלוח הזה יש מפלסטיק וכו.. הלוח שלי הוא: GigaByte K8VT800 Pro (VIA)1 איזה קירור יתאים ללוח שלי ללא פירוקו? תודהה
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הTR2 הזול יותר... הם באותו מחיר פחות או יותר... את הTR2 אני יכול לקבל ב45 שקל מCOMPIL כשאני קונה את המעבד, אבל הוא שוקל 457 גרם לעומת ה398 גרם של האיגלו... הTR2 הוא גם 2300 RPM לעומת 1900 של איגלו, מה שמפתיע הוא שאפילו שהוא "מהיר" יותר הוא שקט יותר בדציבל אחד... המשקל קצת מפחיד, כי AMD ממליצים לשים מאוורר לא יותר מ450 גרם... אני לא אוברקלוקר BTW מה הייתם לוקחים ?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה מה ההבדל בין BH5 ל TCCD ??? *האם הזיכרונות האלו טובים לאוברקלוק? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182BH
-
- 12 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הגוף קירור Zalman CNPS7000B-Cu עבור AMD Athlon 64 X2 3800 שיותקן על הלוח-אם EPoX EP-9NPA+ ULTRA. באתר של זלמן כתוב שהמשקל של הגוף קירור הוא 755g, ושהמשקל המירבי המצויין עבור גופי קירור המיועדים למעבדים של AMD בתושבת של 939 הוא 450g בלבד. אני יודע שלאנשים רבים בפורום יש גופי קירור במשקל דומה לזה של הגוף קירור שציינתי, ואף כבדים יותר. השאלה שלי היא האם יש צורך להתקין את הגוף קירור הזה בצורה מיוחדת (חיזוק הגוף קירור מתחת ללוח-אם), ואם כן אז איך עושים את זה עם הלוח-אם שציינתי. כמ-כן, כתוב באתר של זלמן כי יש צורך להקפיד ביתר תשומת לב כאשר מזיזים מחשב המצוייד בגוף קירור כבד מעין זה. למה הכוונה? איך בדיוק אני אמור להעביר את המחשב ממקום למקום? האם אני אמור לה…
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ראיתי המון פעמים בפורום אנשים שכותבים שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם מישהו יכול להסביר לי מזה (עברתי על המדריכים ולא מצאים)
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בתהליכים לעשות מערכת קירור מים ואני צריך שמחה טרמית לפני שאני נמנתק את ההיצינג הקיים אני מעונין לקנות Nanotherm BLUE II מ-זיג-זאג 2000 ואני צריך לדעת אם זאת משחה טובה או לא? וכמה גרם היא מכילה? Pentium 3- 500 MHZ
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם, לפי שאתחיל אני יציג את רוב המפרט: מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: ASUS A7V600-X גוף קירור למעבד: Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889b.htm מארז של Compucase עם מאוור 120mm מאחורה. וזכרון(אילוץ) :Kingston VauleRam 512MB 333MHz DDR PC2700 DIMM CL2.5 http://tinyurl.com/32uy5 היום עשיתי באמצעות הBIOS של הלוח אם אוברקלוקינג,למהירות של 2200Mhz, והלוח אם זיהה את המעבד כ AMD Athlon XP 3200+ האם כדאי להשיאר את המעבד על האוברקלוקינג? הטמפרטורת של הלוח נשארת כרגיל (34-35 מעלות ) והמעבד מתחמם קצת יותר ל 47-49 מעלות,כשהמעבד לא באוברקלוקינג הטמפרטורות הם 45 מעלות,לרוב (במנוחה,במאמץ הטמפרטורות …
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זה יוסיף המון ויעזור לי ולאחרים אם תוסיפו מידע בסטיקי לגבי המשקל המומלץ שניתן לשים על הסוקט... אם אי אפשר לפחות שמישהו יגיד לי מה המשקל המומלץ של AXP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי לבנות קירור מיים אך הגעתי למסקנה שהחלקים שצריך אותם כמו הראדיטור והוואטר בלוק אם לא מוצאים אותם אז צריכים לקנות אותם ואז זה כבר לא משתלם. מצאתי מערכת מיים דיי זולה 490 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם עליה .. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm השאלה היא מה יותר יקרר ויתן ביצועים המערכת הנ"ל או XP 120 +מאורר 120 טוב.. אשמח לשמוע הצעות למערכות קירור מיים אחרות או מערכות קירור אוויר אחרות במידה ויצא שעדיף אויר.. תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי p4 2.4 ghz 800fsb שאני רוצה להאיץ (וקצת האצתי כבר) אני מחפש קירור עצבני אבל עדיין לא קירור מים שיפתור לי את בעיית החימום. כרגע אני עובד ב 45C (עומס מלא) אחרי האצה מ 2.4 ל 2.6 GHZ
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעלה את המכפלה (אם היא פתוחה ) בביוס? העלעת מכפלה גורמת למעבד לפלוט יותר חום? עד איפה מומלץ להעלות מכפלה? אם יש לי מעבד פתוח שהו מובייל עם לוח אם שלא מיועד למובייל אז תיהיה לי עדיין אפשרות בביוס להעלת מכפלה? אם המעבד שלי תומך בסוקט מסויים אבל ב266 FSB אז אני אוכל להרכיב אותו על לוח אם של אותה חברה שמיועד לאותו סוג של מעבדים באותו סוקט רק שהלוח תומך ב400 FSB ? אם המכפלה שלי לא פתוחה אז לא תיהיה אפשרות בביוס להעלעת מכפלה או שתיהיה אפשרות ורק אני לא אוכל לבחור אותה ? מעבד מובייל צורך פחות מתח ופולט פחות חום ? אם אני עושה OC רק דרך המכפלה אז יכול להיות שאני אצתרך להעלות מטח? והאם ספק כח LG הוא ג'נרי? אני מבקש לענות על כל השאלות... תודה
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות בתמונה עשיתי OC של כ- 13% ללא קירור והמעלות התייצבו בפריים על 50. האם זה בסדר? האם אני יכול להמשיך לעלות את ה- FSB? ועד כמה?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
למרות שזה בגרמנית, מה אתם אומרים על ההשוואה הזאת? יש באתר גם השוואות לצ'יפסט, רדיאטורים וכו'. http://watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא: Amd Athlon XP +2400 Gigabyte GA-7VAx-A KT400 Leadtek Ge Force 4 Ti 4200 WinFast 280 LE AGP X8 מאוורר מעבד ZALMAN CNPS6000 מאוורר קידמי 120מ"מ מאוורר אחורי 80מ"מ מאורר בצד 80מ"מ הטמפרטורות הם כאלה: במנוחה: טמפרטורת המעבד- 39 מעלות טמפרטורת המארז - 30-31 מעלות במאמץ: טמפרטורת המעבד - 46 מעלות טמפרטורת המארז - 38-40 מעלות האם זה סביר למפרט שרשמתי, אשמח לשמוע תגובות ורעיונות לשיפור אם צריך.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי p3 866mhz, מארז מידי עם 2 מאוררים וגוף קירור של אינטל הטמפרטורה של המעבד עם UT2003 מגיעה ל74 מעלות, ובמנוחה זה 50 מעלות, יש הבדל של 24 מ' זה נורמלי? אמרו לי פה לנחליף גוף קירור, אבל אמרו לי גם שגופי הקירור של אינטל דיי טובים ובדקתי את שלי והוא עובד טוב מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-