עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by grove,

שאלה קטנה למביני עניין לגבי מחשב של חבר צריך את דעתכם כונן קשיח 160 גיגה סאטא של WD 42-44 מעלות נורמאלי? E4600 מאוורר של טרמאלתייק 39-41 מעלות? וכרטיס מסך 8500GT ללא מאוורר 72-75 מעלות? האם אלו טמפרטורות סבירות תקינות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. Started by falcon86,

איך אני יכול לדעת בכרטיס הזה את המהירות של המאוורר ? ואיך אני יכול לדעת אם הוא עובד מהווינדוס? (בלי לפתוח את המארז כל פעם)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by Armageddon,

I have an Asus A7V266E board and on the northbridge there's a tiny HSF, recently the fan began making very annoying noises that are disturbing my sleep, a small bang on the case used to stop the noise but now it wont stop. Im not looking to use the warranty on the board or try to replace it , im looking for either Zalman passive chipset cooler or Vantec copper chipset cooler but wasnt able to find them. If any of you have any idea where these or another valid option might be available i would appreciate the help. Thanks in advance, Armageddon.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by YairDoron,

מבקש להשאיל מקדח כוס 80 מ"מ גר באזור קרית אונו מבטיח להחזיר שלם ומהר יאיר

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  8. אני מתעניין על הלוח ואני קראתי ברשת שיש בעיה לעבור איתו את 220 FSB . האם למישהו יש את הבעיה או למישהו יש את הלוח והצליח לעשות לו OC

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Wizard Of Oz,

שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. שלום רב איזה קירור אויר יש כדי שהמערכת תשמיע כמה שפחות רעש ! זה המעבד http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=395 זה הלוח : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=643&l4=0&model=2082&modelmenu=1 תודה רבה לעונים ! [br]פורסם בתאריך: 30-04-2008, 14:29:40 קיבלתי בצעה על זה ב 110 שחarctic freezer 64 lp האם הוא טוב ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by adidoron,

שלום רב, לאחר שקראתי בפורום חומר על קירור המעבד אני מבקש את עזרתכם. יש לי P4 3.2 Soket 478 וללא כל מאמץ הוא עובד ב- 50 מעלות והלוח עובד ב- 45 מעלות בקייץ החם הלוח עבד ב- 52 מעלות והמעבד רתח ב - 60 מעלות עם מעט גרפיקה הגיע ל - 68-70 מעלות ומתחיל לגמגם הוספתי מאווררים למארז וזה שיפר במעט, אך המעבד עדיין מתחמם ומגיע לעיתים לכ- 66 מעלות והמחשב מגמגם מה מומלץ לעשות ? איזה קירור עלי לשים ? בברכה עדי

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. 1.מה זה נותן לי להוריד את המכפלה של המעבד? 2.עשיתי עובר קלוק למעבד 2300 ו 230 הרץ לזיכרון השאלה היא אם זה טוב שהזיכרון שלי עובד מעל 200 הרץ ? יש לי זכרון סמסונג 512 דדר400 3.המעבד שלי לא מגיע ליותר מ250 FPS אז לא שווה לי להוריד את הזיכרון ל333 ואת הHT ל 3 כי היחס לא יהיה מאוזן מה אתם מציעים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שמתי לב שיש אבק על הכרטיסים ששואב אבק לא יכול להוציא אותם אלא רק לחץ אוויר חזק... האם אנשים מנקים את הכרטיסים והאם אני צריך לעשות זאת? אם כן אז איך אני אמור לעשות את זה? :AR15: בתודה אוהד... נ.ב יש לי מאוור אחד מכניס אוויר מקדימה, ומאוור אחד מוציא של הספק... הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך מגיעות ל 48 בערך בחורף... השגתי מאוור מספק ישן אבל אין לי כל כך מקום לחבר אותו, מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Shlomi32,

המאוורר שלי די חדש... ככה לפני חודשיים.. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעש כזה של פח כזה וזה ממש מעצבן מה אני יכול לעשות??

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

נערך: הינה לאן הגעתי, מה אתם אומרים? 20% לזיכרון ו21% לליבה במאמץ: 61 מעלות במנוחה: 43 מעלות

16. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לומר לי לכמה אני יכול להגיע עם הציוד שלי שמפורט במפרט המחשב ואשמח לדעת אם יש מדריך איך לעשות OC בלי שום סיכונים מיותרים... תודה מראש לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by katkato,

אם אני מרכיב את תדר המעבד בצורה הזאת: fsb(400)x 2 יהיה הבדלים אם אני ארכיב אותו בצורה הזאת(עם מכפלה פתוחה כמובן) fsb(10)x 80 מבחינת ביצועים כמובן .. והאם זה היתרון במכפלה הפתוחה ? שהיא בעצם לא מעמיסה על ה FSB ולכן לא צריך לדאוג שהוא יגביל אותי? ואז מן הסתם לא צריך להעלות לו מתח ..

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

מה זה?! ושלא נדבר על מחקים יותר כבדים!! למה זה ככה (פתחתי את המארז ולא סגרתי)

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  19. מישהו יודע מה לעשות ? ???

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by t-macc,

כל עוד הזכרונות לא באוברקלוק,לא צריך להוסיף להם מתח ?גם עם הורדתי את מהירות הזכרון או העלתי את התזזמונים ? עוד שאלה הזכרונות שלי הם 667 אבל שאני מעביר בביוס לברירת מחדל הוא מעביר לי ל 553 ושאלה אחרונה,אני תקוע ב אוברקלוק שלי, התיזמונים לפי CPU Z היו 3 3 3 3 ו עשרים ומשהוא,אז אמרתי אולי זה מגביל אותי אז פשוט העלתי את כל התיזמונים לערך הכי גבוה,עדיין לא יציב אם הבעיה שלי באוברקלוק הם זכרונות MEMTEST יעלו על זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. עם DUAL DDR

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by DXM,

לאחר עזרתו הנדיבה של יוני (להביא לי את EVERSET), גיליתי כנראה שמקור הרעש זהו המאורר של המעבד, רציתי לדעת איזה מאורר יתאים לי בתקציב של 170 ש"ח, שיהיה שקט אין תכנון לOC. המעבד:P42.8GHZ ליבת פרסקוט. שוקט 478. לוח אם: ASUSP4P800SE. (חבל שאין מחרים בסטיקי) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by מוטי יאיר,

חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל??? מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?

25. ברצוני לקנות מערכת קירור מים. יש כמה דברים שאני מתלבט בינהם. אך לפני זה אני אומר מה יהיה התפקיד של המערכת.. קירור למעבד במקום הTUNIQ שברשותי. הרעש לא כל כך משנה לי. כי המעבד שלי נמצא בOC מאוד חזק ואני מעוניין לתת לו אולי קצת יותר ושהטמפ' יהיו טובות ונמוכות. אז השאלות שלי הם: 1. עדיף לקנות מערכת כמו ה735 של TT ? או עדיף מערכת קירור שאני יקנה חלקים חלקים, של חברות אחרות? האם TT שווה בכלל בקטע הזה של קירור מים? 2.להזמין מחו"ל זה שווה? אני שמתי לב להשוואות מחירים בין הארץ לחו"ל ואלה השוואה בין 550 שקל לבין 180 לגביי אותו החלק. 3.זה יהיה כל כך משמעותי בין מערכת של 735 לבין מערכת עם חלקים כמו חברות של Swiftech ? לגביי המחיר הוא סביבות ה800 שקל.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים