אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD1700+ שעל התווית שלו רשום: AXDA1700DLT3C 9392457260560 JIHUB 0310XPMW כפי שרשום פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030322034857.html הפסרה השמינית והתשיעית ( שהדגשתי ) מיצגות את המהירויות האמתיות של המעבד במקרה הזהAMD 2600+ עכשיו המעבד מוגדר כ-1700+ יש מישהו שיודע משהו על התופעה הזו ויכול להסביר? תודה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מערכת קירור מים. יש כמה דברים שאני מתלבט בינהם. אך לפני זה אני אומר מה יהיה התפקיד של המערכת.. קירור למעבד במקום הTUNIQ שברשותי. הרעש לא כל כך משנה לי. כי המעבד שלי נמצא בOC מאוד חזק ואני מעוניין לתת לו אולי קצת יותר ושהטמפ' יהיו טובות ונמוכות. אז השאלות שלי הם: 1. עדיף לקנות מערכת כמו ה735 של TT ? או עדיף מערכת קירור שאני יקנה חלקים חלקים, של חברות אחרות? האם TT שווה בכלל בקטע הזה של קירור מים? 2.להזמין מחו"ל זה שווה? אני שמתי לב להשוואות מחירים בין הארץ לחו"ל ואלה השוואה בין 550 שקל לבין 180 לגביי אותו החלק. 3.זה יהיה כל כך משמעותי בין מערכת של 735 לבין מערכת עם חלקים כמו חברות של Swiftech ? לגביי המחיר הוא סביבות ה800 שקל.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
בונא אחים שלי אני מסתכל לי ב- SpeedFan ופתאום מקבל שוק של החיים! לעזאזל המתחים הם: Vcore1: 1.70V Vcore2: 2.77V פאקקקקקק מזה המתחים האלה למעבד AMD Athlon XP 2800+ ??????????????????? ולא עשיתי שום OC! הצילו אני מת פה! עוד שניה הוא נשרף לי! בדקתי גם ב- CPU-Z וזה מראה לי: Voltage: 1.696-1.712 והוא רושם שהבאס זה 332.7 והמכפלה: 12.5 מה לעזאזל קורה פה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכולםםםםם
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב בדיוק התחלתי לעשות את ה OC הראשון שלי יש מצב לרישימה של כל התוכנות המומלצות שצריך
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל, אני צריך שהמאוורר יהיה שקט יחסית ובעל ביצועים טובים כמובן!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה קירור האוויר הכי טוב שאפשר להשיג בארץ במחיר 250+- למעבד Q6600. מתוכנן OC הכי רחוק שאפשר, לכן חשוב שיהיה קירור מצוין ושקט.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד של AMD X2 5000 זיכרון של DDR2 800 2GB לוח אם nVIDIA nForce 520, AMD Hammer M56S-S3 ומאוורר Big Typ החום של המעבד שלי 25 מעלות במוצע ו 35 במאמץ מלא ... האם כדאי לי לעשות לו OC והאם אני ארגיש בביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה שקט, במקרה הכי גרוע 20 דציבל גג. צריך שהוא גם יתן לי את זרימת האוויר הטובה ביותר (משום מה, בכל זאת קוראים לו מאוורר). אה כן-הכי חשוב? שהוא יהיה יותר טוב מ Scythe S-Flex 1200RPM. (אני חושב שזה מובן מאליו שהוא אמור להיות 120mm, לא ככה?) תודה.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לעשות אוברקלוק למעבד שברשותי כדי לשפר ביצועים במשחקים ויש לציין שזהו אוברקלוק ראשון שלי אז אולי אני אשאל פה כמה דברים מצחיקים. אתמול עשיתי ניסיון ראשון והעלתי את התדר ל-2.3GHZ אבל גם התדר של הזכרון עלה מ-667MHZ ל-700MHZ ואני רוצה להימנע מכך אם זה בכלל אפשרי. הגירסה של הBIOS שלי היא 0203 ובחוברת של הלוח אם ראיתי שצריך להיכנס לADVANCED MENU בשביל אוברקלוק. נכנסתי לשם וראיתי CPU FREQUENCY והיה שם משום מה את המספר 200, עכשיו אין לי מושג למה המספר הזה מתייחס כי ראיתי באוורסט שה-FSB שלי הוא בסביבות 366 וחשבתי שזה המספר שבו הייתי אמור להיתקל ואותו יש להעלות בהדרגה. אז הוספתי 10 והגעתי ל-210 ולאחר מכן נעלתי את תדר ה-PCI EXPRESS ל-100 כפי שראיתי במדריכים. נכנסתי ל-X…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה MBPROBE ומדדתי את הטמפ' אבל אחרי כמה שניות התחילו ביפים מעצבנים מהספיקר. צילמתי את הנתונים שהתוכנה מראה לי, האם הם בסדר ואם לא מה לעשות כי לשפר אותם? נ.ב איך אני מפסיק את הביפים האלו? אני לא מוצא איפה להפסיק אותם
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4s533-vm והמעבד שלי זה intel pentium 4 2.40 ghz ובגלל שה הגמפרים שלי לא במקום זה או עכשוו רק 1.8ghz ואני רוצה לדעת את המקום של הגמפרים בלוח שלי ועם אני יכול לשנות משהו שיאפשר לי אוברקלוקינג דרך הביוס תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עשיתי עדכון ביוס וראיתי שנפתחו לי אפשרויות חדשות בתפריט M.I.T של הביוס. כרגע המחשב שלי על OC של 3.0GHZ (מקורי 2.33 מפרט בצד) וכמובן שאיתו עלו התזומנים של הזכרונות רציתי לדעת אם יש סיכון בזה שאני הוריד את התזמונים למקור ?? (CL 5 5 5 18 אם זכור לי נכון) תודה!
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC למחשב שלי והמפרט שלי הוא כזה Q6600 P35 DS3 2GB BNQ הצלחתי להגיע ל3.2 רק על ידי העלאת מתח למעבד ולזכרונות. יותר מזה אני לא יכול. מה אפשר לעשות? חשבתי לעלות מתח לגשרים ולציפט ולFSB אך אני לא מוצא את האפשרות בלוח. גם אשמח לדעת מהו מתח מסוכן ומהו לא.
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה המפרט שלי ועשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך יש לי מארז CHENBRO GAMING BOMB השאלה שלי: 1. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורים למארז להורדת הטמפרטורות??? 2.ובכללי איך המרפט טוב או כדאי לשדרג משהו מה אתם אומרים??.. כולל תמונה של הטמפרטורות: http://www.siz.co.il/my.php?file=wntmjzjnqk5y.jpg מעבד-DualCore Pentium D 930 3000@3456 לוח אם-MSI P35 Neo זכרון-OCZ GOLD 3 GB 800 MHZ כרטיס מסך-Asus 8800 GTS 640 MB Gpu Clock-513@675 GPU Clock 1188@1620 Memory Clock 792@945 ^^העלתי את מהירות המאוור מ-60% ל-92% בגלל ה-OC
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER ומעבד P4 2400 NORTHWOOD והטמפרטורה אצלו ללא OC במצב רגיל היא 36 מעלות ובמאמץ לא יותר מ40 מעלות האם הטמפרטורות האלה בסדר? או שהן אמורות להיות יותר נמוכות? ,האם זה בטוח בשבילו לעשות OC?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm שווה??? אני מתכוון לשים את זה כמו שהם ממליצים אחד על המעבד במקום הווקנו 9 קול מוד שלי ואחד מכניס אוויר מאחורה....
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
CPU 34 את זה הבנתי ICH 39 MLH 46 SYSTEM 30 מה כל אחד מהם אומר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-