אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בזמן הדלקת מחשב הוא לא מסתובב כלל ויותר מאוחר הוא מתחיל להסתובב ומאד לאט יש המלצה על מאורר או שכבר נגרם נזק למעבד טמ"פ המעבד היא סביב ה 43 מעלות
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח של ג'יגה בייט, ומעבד ATHLON 1400+ ומאורר שהגיע יחד איתו. מיום הרכבתו מזה 8 שנים המאורר הזה רועש ביותר - בעבר זה לא הפריע לי כי לא היה איתי בחדר, אבל כיום זה ממש הפך למטרד. אני רוצה להחליף את המאורר למשהו שקט ביותר... למישהו יש הצעות לדגם זה? זיגזג הציעו לי את Arctic-Cooling Copper Silent 3 for AMD Duron / Sempron / Athlon השאלה אם יש משהו יותר שקט, תודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על המעבד שלי זלמן 9500 ד"א אחלה קירור שקט והמעבד שהיה מגיע ל60 מעלות במנוחה עכשיו הוא ב35 מעלות במנוחה... אקיצר נשארתי עם הקירור סטוק של אינטח והשאלה זה אם יש מה לעשות איתו... יש לי מאוור שמכניס אוויר למארז שזה מקרר את הHD ומאורר שמוציא אוויר מהמארז ואת הזלמן... אז יש איפשהו שאני יכול לשים את המאוורר הזה? (זה מאורר סטוק של פנטים 4 530 תושבת 755 פרסקוט נראלי...) תודה עמית
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאורר של הספק שלי מוציא אוויר אל מחוץ למארז ושואב את האוויר מפנים המארז עצמו זה לא אמור להיות הפוך ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
חשבתי אולי אני יפתח את הדלת של המארז ישים את המאורר הענק שלי של החדר צמוד למארז ושיכניס על הדלת ושיעבוד תמיד....? מה זה לא יהיה פ-צ-צ-ה..?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,מה עדיף שהמאוור בתיקרת המארז יוציא אוויר או יכניס?, קראתי באיזה פורום שלשים מאורר שמכניס בתיקרה יכול להרוס אותו . תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שעל הקטודה שלי (הנאון הארוך) אני לא מסוגל להסתכל ישר בעיניים כי זה מסנוור אז איך אפשר להסתכל על הקטודה העגולה שיש על המאורר ?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי משיטוטים פה ושם במטרה להרכיב לעצמי את המערכת הכי שקטה שאפשר אבל שתוכל לסחוב OC לא קטן (מחשב שיקנה כשתיהיה הירידה לQ6600 ובתקווה שבאותו זמן תיהיה ירידה גם לסדרת ה8800). חיפשתי מאוררי 120MM שקטים אבל שדוחפים הרבה אויר, אחד להרכבה על הקירור מעבד שזה יהיה נינג'ה כנראה או טוניק תלוי במארז שבסופו של דבר אני יבחר, והשני מאורר אחורי שמוציא אויר. בכל מקרה נתקלתי בחברה הזאת http://www.silenx.com/ixtremaprofans.asp?sku=ixp-74-14 שכמו שתראו המאוררים שלהם פשוט מטורפים לא להאמין לנתונים האלו 14DBA למאורר שדוחף 72CFM או 18DBA למאורר שדוחף 90CFM. מישהו יצא לו להתעסק אם המאוררים האלו? כי פשוט לא נראה לי הגיוני הנתונים האלו, ואם הם כן נכונים? איפה אפשר להשיג אותם?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום שמי לירן כהן אני כר בראשון לציון... אני מעוניין לקנות מאוורר צבעוני למחשב.. אודה לכם עם תמליצו לי פה על אתרים טובים לקנייה בראשון לציון. חשוב מאוד שהחנות תהיה בראשון לציון תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת אם יש כזה דבר מאורר שמוציא אור כתום או צהוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לרכוש מאורר קירור ללוח הנ"ל שברשותי. חשבתי על ZALMAN לצערי באתר ZALMAN רשימת לוחות לא מעודכנת. האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מאורר לו דווקא ZALMAN אותו ניתן להתקין על הלקוח, גוף קירור של צ'יפסט נמצא די קרוב למעבד. חשוב מאד שמאורר יהיה שקט, מחיר לא הבעיה! תודה!
-
- 1 תגובה
- 373 צפיות
-
-
המאורר הקטן שנמצא על הלוח אם שלי מתחיל לעשות רעש חזק אפשרי לשמן אותו כמו במדריך או שכדאי כבר להחליף אותו ? :-\
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני 9 וחצי חודשים קניתי תכרטיס 9600xt מ ksp לפני יומיים אני מדליק תמחשב משחק קצת ב pes 4 פתאום באה לי הודעה של הדריבר שיש מעל 90 מעלות בכרטיס מסך ..... טוב אני יוצא מהמשחק(אחרי כל מיני תצוגות מוזרות שם) בודק תמעלות ב everst ובדרייבר עצמו ואני רואה 85-89 מעלות... אני פתחתי תמחשב כשהוא דלוק ואני רואה המאורר של הכרטיס מסך לא זז.... ניסיתי שוב לחבר מחדש לחזק דברים לא הולך....אז שמתי תכרטיס הישן שלי גיפה 4 ואני רואה שמהמאורר פועל .... ניסיתי הכל אני מיואש .. יש לי שאלה אחריות על כרטיסי מסך זה שנה(לא רשום במפורש בקבלה..אך עדיין אם זה שנה נשאר לי עוד חודשיים לערך) רציתי לדעת אם עדיף ללכת אליהם ויביאו לי חדש כמובן או להוסיף 80 שקל ולקנות ת 6600 agp של pine ?(הם בכלל יסכימו ל…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי מאורר של tt ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו או מי שיש לי אותו יתן עליו דעה-הוא יגיע אלי מחר. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=91230025&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 ...
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מאורר מגיע עם XP2400 מקורי ? (איזה חברה לפחות )
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מדובר על המפרט שכתוב אצלי כאן בצד.. פשוט יפרקתי את המחשב לגמרי לנקות אותו ושחיברתי חזרה ברח לי מהראש עם להוציא אוויר או להכניס..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? ניסיתי כבר לנקות אבק אבל עדיין מרעיש יש אפשרות להחליף מאורר גם למשהו פחות רועש? יש ספקים שנחשבים לשקטים במיוחד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם אפשר להחליף רק את המאורר או שצריך להחליף את כל הספק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח, יש לי כרטיס מסך HD4870 של חברת GIGABYTE הכרטיס עצמו הוא דגם הרפרנס של ATI אתמול הוא לפתע התחיל להרעיש פירקתי את הקירור, ניקיתי אותו יסודי (לפסח ) וגם את המאורר (היה בוא מלא אבק) אבל משום מה הוא ממשיך להרעיש. מדובר על המאורר הזה http://kirma.co.il/IMG_0020.JPG יש אפשרות להחליף רק את המאורר ? אפילו מ eBay או שמומלץ להחליף את כל הקירור ? (מוכן להשקיע בסביבות ה 100 שקל) עריכה: זה הרעש, אבל הוא הרבה פחות רועש במציאות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די בבאסה בגלל זה ניקיתי את המחשב לאחר שנתיים הוא היה מלא אבק עכשיו יש מאוורר שהכבל שלחו מחובר ל "cpu fan" שהוא הפסיק לעבוד עכשיו אני לא יודע אם יש מצב להחזיר את המאורר לחיים או שאני צריך לקחת את המחשב לתיקון או שאולי אפשר לתקן את זה לבד אני חייל ואני מעדיף לחסוך כסף....... כך שאם יש פיתרון טוב ולא פן לשיער כמו שאני שמתי עכשיו אני הודה לכם אולי זה בכלל הגדרות במחשב או משהו......... תודה רבה מחכה לתשובה בקוצר רוח להתראות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-