אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתם זוכרים אותי? זה אני עם המחשב A64 3000 939 GIGABYTE K8NF9 2X256 D43 400MHZ והיה לי בעיה לעשות למעבד שלי OC אפילו של 100MHZ אז נישיתי לשחק עם ההגדרות והיגעתי לזה ובינתיים יציב כנראה הבעיה הייתה שהמעבד שלי דורש יותר מתח בOC מהמעבדים האחרים סטיפינג גרוע כנראה אז תגידו לי בבקשה האם המתח למעבד שהוא בין 1.44~1.48 הוא גבוהה או מסוכן?? המעבד לא מגיעה ל40 מעלות במאמץ! האם המתח בסדר ולא יהרוג את המעבד בקרוב?? הLDL הוא על X2 והמחלק הוא CPU/11 תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בכמה הV1 יותר טוב? מי יותר שקט ובכמה? אני בכלל ישים לב להבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו לומר לי לכמה אני יכול להגיע עם הציוד שלי שמפורט במפרט המחשב ואשמח לדעת אם יש מדריך איך לעשות OC בלי שום סיכונים מיותרים... תודה מראש לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך HD4830 ומתכנן כעת לבצע לו OC עד כמה שניתן עם קירור סטוק. היה לי עד כה מסך 17 אינץ, כעת יש לי 19 ואני מעוניין לבצע שיפור בביצוע הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO זכרון : g.skill -- 4GB 2GB x 2 ספק: נראה לי ג'נרי כ 400 - 450 וואט. ---- איך ניתן לבצע OC טוב ויציב לכרטיס מסך דרך המגהדרייב ? אם אפשר קצת לפרט כדי למנוע סיבוכים. תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם, פרסמתי פה בעבר בנוגע לאוברקלוק שעשיתי למחשב החדש שלי. אז התוצאות שהשגתי עד עכשיו הן: cpu: 1800 @ 2178 @ 1.42v bus : 200 @ 242 memory: 242mhz @ 2.70v timings 3-3-3-8 t1 ה-HTT על 3 ומכפלת המעבד בדיפולט X9 ובכן, אני מאמין שאני יכול להגיע ליותר, אבל כרגע בהגדרות הנוכחיות המחשב מחזיר שגיאות בprime מעל ל-242 באס. ב242 באס יציב לחלוטין. האם תוכלו לכוון אותי מה צריך לעשות כדי להוציא עוד קצת מהמחשב? אולי לשנות יחס זכרונות? המפרט בחתימה, תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496398.0 הקישור השני תקול
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים גליתי להפתעתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי (HD4670 של ASUS) הלך לעולמו. הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצות למאוורר חדש וטוב וגם למשחה טרמית. ד"א הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה היא 45 מעלות.האם זה תקין? מה הטמפרטורות הממולצות לכרטיס במנוחה ובמאמץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה חצי שנה בערך. הכרטיס מסך זה V9280 של אסוס. זה בעצם ti4200 שהם עשו לו כל מיני דברים. אני רק יודע שהוא מגיע די קרוב ל ti4600 בבנצ'מרקים. עם הכרטיס הגיע התוכנה Asus SmartDoctor2 שהתקינו לי במעבדה. ממה שאני רואה, היא עושה OC "חכם" לכרטיס מסך. מישהו יודע עליה משהו? אם היא עוזרת בכלל?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בעסק בלה בלה בלה יש לי מחשב הנ"ל P4 2.6G 800MHZ BUS ASUS P4P800 Deluxe 512Mb DDR 400Mhz (Installed as Dual) נסיתי לעשות אוברקלוק קטן, שזה יחסית קל עם הלוח שלי, והעלתי את המחשב ב20 באופציה אוטומאטית ועכשיו המחשב מראה לי 3.15 גיגה מהירות SYSTEM CLOCL 240 SYSTEM BUS 960 MULTIPLIER 13 עבדתי עם המחשב כרבע שעה בלי משחקים או משהו ממש מיוחד אבל הפעלתי תוכנות... הטמפ' שמוצגת לי היא 35 מעלות למעבד ו40 ללוח אם. זה נורמלי ולא מראה שום חריגה... הציוד לקרור הוא המקורי של אינטל ואין שום דבר מיוחד האם זה אומר שהמחשב יכול לרוץ ככה לאורך זמן? והאם זה בכלל כדאי, מכיוון שאני רואה שזה בכלל לא מאמץ את המחשב אז בעצם אפשר להשאיר אותו על המקורי של 2.6 ובכלל קראתי שכל המעבדים בסדרה …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי הרכבתי למעבד E6300 (שבמהירות 2.8 ליבה כפולה) מאורר פשוט ישן של COOLER MASTER הנה הקישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4722 אלו המעלות במנוחה , האם זה תקין? אלו המעלות במאמץ: גם מהירות המאוורר לא משתנה , מדוע? [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:08:31 אלו המעלות עם תוכנת OCCT:
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רציתי לדעת אם קריאת המתח של המעבד בp35c-ds3r בביוס ב pc health היא אמיתית? לדוגמא שמתי במעבד 1.55 אבל ב pc-health זה רושם 1.47 לדוגמא. זה נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע קיבלתי בונג מקרטון עבה במיוחד וידעתי שאשתמש בו עבור משהו למחשב. חשבתי וחשבתי, שאלתי את אבי אם הוא עובד עם קרח יבש בעבודה (מסתבר שכן!). האמת שבהתחלה שאלתי אותו על חנקן נוזלי אבל התברר לי מאוחר יותר שצריך אישורים מיוחדים ובעיקר פרוטקציות בממשלה כדי לקנות ולהשתמש בחנקן נוזלי עקב קורו הרב והסכנות הטמונות בשימושו. אבי השיג לי כתובת של מפעל לייצור קרח יבש בראשל"צ ואני הולך לשם בקרוב (חופשת פורים). את גוש הקרח היבש הראשון אני כנראה אקבל כבר מחר, כי אבי מביא לי מעבודתו. מד טמפ' אקנה בקרוב וכבר תכננתי הכל וביצעתי 99% (הכל חוץ מבאמת לשים קרח יבש בפנים). אחר כך ביקשתי משחה טרמית ואבי הביא לי את הטובה ביותר בשוק (ThermaSil, אם זה מוכר למישהו). להפתעתי הרבה, המשקל נטו ש…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי Arctic Silver 5 ממזמן ולאחרונה הזמנתי Arctic Clean מ-FROZENCPU (בנוסף לעוד כמה דברים),מי מהם עדיף ? אגב קיבלתי בקבוק גדול (יותר מכון 2 - אחד להסרה) - כ-120ml ושאלה אחרונה - איך אני מורח את החומר על המעבד ? שם טיפה ואז מחבר את הבלוק קירור מים או מורח על כל המעבד ואז מחבר את הבלוק קירור ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מתלבטAPOGEE GTZ או FUZION V1 או Heatkiller CPU Rev3.0 775 מה יותר טוב בשילוב עם משאבה MCP655 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5K וזיכרון DDR2-800 של OCZ עם CL=4 קראתי במפרט של הלוח אם וכתוב שם: "Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to run at DDR2-667 by default settings. If you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually" לא כל כך הבנתי מה זה אומר... איך אתם מציעים להגדיר את הזיכרון ב BIOS? אפשר לשנות את ה CL מ 4 ל 5 ב BIOS ואז להישאר עם DDR2-800 ? מחכה לתשובתכם ! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1)האם בOC אני צריך לשנות את המתח או מה שזה לא יהיה לPCI ולAGP אני יכול להשאיר את זה על AUTO בלי שיגרם נזק לכרטיס מסך ולמודם 56 קילוביט או שעדיף לי להעלות את הדבר הזה .. יש לי בביוס 4 אופציות א'-AUTO ב' - 33.33\66.66 ג'- 36.36\ 72.73 ד'- 40.00 \ 80.00 2) מעבדי אינטל ... עד איזה מתח המקסימום שזה לא מסוכן מאוד למעבד -עד איפה מומלץ לא לעבור יש לי קירור מים אז עם טמ''פ אין לי בעיה ...
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. אני אמור לקבל בימים הקרובים את המחשב, ואני רוצה לעשות למעבד(E4500 ) אוברקלוקינג ל3 ג'יגה. לאיזה מתח אני צריך להגדיר את המעבד? הלוח אם שלי יהיה p35c ds3 של ג'יגהבייט. ויהיה לי קירור סטוק(אם זה משנה) מדריך מפורט יעזור בהחלט. תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים והמארז שאני קונה הוא ה CM-690 . חשבתי להתייעץ אתכם לגבי הקירור בו , משום שאני חושב שאפשר להוסיף לו מאווררים , על מנת לשפר את זרימת האוויר שבו (ואת הקירור שלו , מתוכנן אוברקלוק למעבד). הכנתי "שרטוט" לדוגמא - הסבר קצר ושאלות - המארז מגיע עם מאוורר 120מ"מ שמכניס אוויר למטה באזור הדיסקים הקשיחים . - באמצע (ריבוע כחול כהה ותכלת) זה גוף קירור המעבד - TL 120U AC 12cm fan - המאוורר בצד שמאל הוא 120ממ מוציא אוויר 1). אני חושב להוסיף מאוורר של 120מ"מ או 80מ"מ מתחת לכונני דיסקים (בטורקיז) אבל רציתי לשאול אותכם אם זה יהיה משמעותי / כדאי . 2). החורים מאחורי המקום של המעבד זה , כמה שאפשר לראות , מקום להוספת מאוורר מאחורי המעבד - כדאי להוס…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכותרת אומרת רבות, ובאיזה קירור?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ה-OC הנוכחי שלי מעודכן במפרט. אני מנסה להעלות את הFSB, וכל בדיקת יציבות קורסת. אפילו מגהרץ בודד. יש לי לוג של ORTHOS על אחת הבדיקות שקרסו, וכך הוא אומר: Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15 CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] 10/11/2007 00:49 Launching 2 threads... 1:Using CPU #0 2:Using CPU #1 1:Beginning a continuous self-test to check your computer. 2:Beginning a continuous self-test to check your computer. 1:Press Stop to end this test. 2:Press Stop to end this test. 1:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. 2:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer i…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-