אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
זה המפרט שלי ועשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך יש לי מארז CHENBRO GAMING BOMB השאלה שלי: 1. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורים למארז להורדת הטמפרטורות??? 2.ובכללי איך המרפט טוב או כדאי לשדרג משהו מה אתם אומרים??.. כולל תמונה של הטמפרטורות: http://www.siz.co.il/my.php?file=wntmjzjnqk5y.jpg מעבד-DualCore Pentium D 930 3000@3456 לוח אם-MSI P35 Neo זכרון-OCZ GOLD 3 GB 800 MHZ כרטיס מסך-Asus 8800 GTS 640 MB Gpu Clock-513@675 GPU Clock 1188@1620 Memory Clock 792@945 ^^העלתי את מהירות המאוור מ-60% ל-92% בגלל ה-OC
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הקירור זה TT ULTRA EXTREME 120 Q9300 Q6600 E8400 E4500 ??
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לעד איזה OC אפשר להגיע לכרטיס מסך, למעבד ולזכרונות עם המערכת הבאה: מעבד: Intel® Core2 Quad Q9300 2.5Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Asus P5ND 750I SLI מארז:Raidmax Sagitta II Black 80MM+120MM X2 ספק כח: Thermaltake Toughpower 600W זיכרון: Geil DDR2 4Gb 800MHZ CL5 Black Dragon כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS כונן אופטי: Samsung 203B Sata Black כרטיס גרפי: Twintech 9600GT XT SLI 1024Mb אז לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם מערכת כזאתי? בתודה, אור כהן
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
ה-EVEREST מראה טמרפטורה אחת (50 מעלות במנוחה) והביוס מראה 35-38 מעלות כשעולה המחשב... מה נסגר? למי להאמין? היום גם שמתי משחה תרמית וניקיתי את המאורר של המעבד, אז איך יכול להיות שהטמפטורה לפי ה-EVEREST היא 50 מעלות במנוחה?! תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי ושבת שלום לכולם ;D מה כדיי יותר לתושבת AM2 עם מעבד Athlon 64 5000+ לOC V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 http://www.thermaltake.com/product/cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp 245 שח Blue Orb II Silent CL-P0257 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 160 שח Freezer 64 Pro http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80&disc= 100 שח תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
קראתי את הת'רד הזה על קריאת הטמפ' ואני ממש מבולבל, אני לא מבין, יש לי את התוכנה CORE TEMP (הכי חדשה), האם הטמפ' בה נכונה או לא ? אני רוצה לבצע OC אבל זה הדבר היחידי שעוצר בעדי.. עוד משהו, יש לי את הלוח P31 DS3L מישהו מוכן לתת לי רשימת הגדרות ואם לכבות אותן או לא ? (הגדרות כמו EIST שהבנתי שצריך לכבות אותו). אם אפשר גם טיפים ל OC ראשון אני אשמח... תודה ושנה טובה !
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
פירטתי בכותרת.. יהיה מסוכן או שרק כמה מעלות זה יזיק?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד 2.8MHZ Prescott ולוח של ASUS p4p800se יש מצב שינוי\פתיחת מכפלה ? יש מצב שזה יגרום נזק ללוח או למעבד ???
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חייבים לבדוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42220&page=1&pp=25 17 - עמודי קריאה...לא ל 56K! פותר את בעיות הVTT בחלק מהלוחות. (סידרת IC7....) וללא בעיות עם ספקי כוח שונים בניגוד ל - DDR BOOSTER! max - 4.22 Volts קבלו אותו. DDR Maximizer
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עבור הנתונים הבאים : amd sempron 2500 box זכרון twinmos 3200 לוח אם albatron kx18ds ומארז compucase עם ספק hec האם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום!! אני קונה בעוד חצי חודש בערך מחשב חדש ואני כנראה עושה אוברקלוק ל9800 פרו של MSI 400/720 (או אפילו קצת יותר) ושמעתי שיותר קל לעשות ל-9800 של MSI אוברקלוק מאשר ל-9800 של SHAPPIRH האם זה נכון?? וגם אם כן וגם אם לא מה הקירור הכי יעיל ומשתלם לכרטיס מסך מסוג זה (9800 פרו) עד 150-180 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כבר הגיעה אליי ההזמנה מזיגזג, שכוללת וולקנו 12 ועוד 4 מאווררים. עכשיו, אני רוצה למרוח משחה טרמית (שבאה עם ההיסטינק) ולהתקין את ההיטסינק להתחיל כבר ב-OC למעבד. אבל הבעיה היא שיש שאריות של פד טרמי על המעבד (מההיטסינק המקורי שלו, שעליו היה הפד הטרמי). ראיתי במדריך למריחת משחה טרמית באתר שצריכים לנקות את זה עם אלכוהול 70%. הבעיה היא שאין לי אלכוהול 70% בבית, וגם אין לי 30 ש"ח (שאני משער שזה המחיר שלו) ללכת ולקנות אחד. אז רציתי לדעת אם אני יכול להסיר את שאריות הפד הטרמי שעל ליבת המעבד רק בעזרת צמר גפן וקיסמי אוזניים? דבר נוסף: אם אני אפיל טיפת משחה טרמית על הסביבה (של המעבד) שליד ליבת המעבד, אז המעבד יישרף? אני מדבר על הסביבה שממש ליד ליבת המעבד.
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש P4 3.00 Ghz. יש לו מארז די קטן (לא הייתי קורא לו גדול), והוא די חם. בצדדים הוא חם, אבל למעלה הוא ממש רותח... הוא התקין תוכנה של ASUS שבודקת את טמפרטורת המחשב, והיא מסמנת על טמפרטורה בסביבות ה-65 צלסיוס... אני ידוע שזה לא טוב, הוא אפילו הזמין טכנאי הביתה, ואמר לו שהמאוורר מאוד חם, וגם הוא עושה רעש מאוד גדול. הטכנאי אמר לו שיש לו את המאווררים הכי טובים, אז אין צורך לדאוג שהמארז עושה רעש, וככל שהמחשב חם, ככה הוא מריץ את ביצועי המחשב. הוא הזמין טכנאי מהחברה שממנה הוא קנה מחשב, כך שבטח לא יגידו לו שיש בעיה רצינית, לפי מה שאני חושב. אני בטוח שהרעש לא נובע בגלל שהמאווררים מלוכלכים ומלאי אבק, כי המחשב די חדש. לי יש מארז די גדול, אבל הוא מאוד קר, והוא בכלל לא …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקיי- אז המפרט שלי רשום בחתימה. אני מעוניין לעשות OC -בתור התחלה אני רוצה להגיע לרמה שהזכרונות שלי יעבדו בתזמון המקורי שלהם ולא ב400 MHZ, על פי חישוב קליל חישבתי וזה אומר שאני צריך להמהיר את הFSB ל250. אז השאלה שלי היא כללית ולא רק עד 250. מה הסדר פעולות הנכון בביוס? (האפשרויות הקיימות אצלי בביוס- להעלות מתח למעבד/לוח אם/זכרונות,להעלות FSB,לשנות תזמונים לזכרונות,לשנות מכפלה למעבד(כלפי מעלה או מטה),לשנות מתחים/תדרים באפיק PCI/AGP (כרגע אני נועל את זה על 66,לא רוצה כרגע להמהיר גם את הAGP)-אגב מה שמוזר לי הוא שלא ראיתי לשנות יחס זכרון/מעבד בביוס-זה הגיוני? (במיוחד בלוח כזה שנחשב לאשף באפשרויות OC) הבאס שלי כרגע עובד על 201MHZ, המכפלה X10,המתחים: vcore:1.5v vagp:1.4v chipset…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני יודע ששניהם הם אותו דבר כמעט אבל בכל זאת האם יש העדפה לאחד מהם ? המעבד המיועד הוא 2500 מובייל ל 3 ב 1 יש תמיכה ביותר מעבדים והוא גם בא עם גריל בניגוד לשני כך שהוא גם פחות מסוכן... ויצא כבר להרגיש מזה ביס מהג'נרי שלי עכשיו ... לא נעים (למרות שאני בעיקרון דואג יותר לילדים קטנים שמסתובבים בבית שלי בדרך כלל ...שכנים בני דודים - שכונהההההההה )
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעו אני ממש חדש בעסק הזה... אממ אני צריך שתגידו לי מה הכרטיס מסך שלי יכול לעשות... כאילו לכמה לעשות אותו זה הכרטיס מסך שלי : http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html הוא ממש דפוק |: אז עם אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה הגדרות מתאימות לו ... ואיך בדיוק אני יכול לעשות את זה זה יהיה נחמד... כי הסתכלתי על מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמסביר על כרטיס מסך... ועם זה חשוב אז.. הקירור שלו זה עם מאורר וזה 256 מגה זיכרון..
-
- 12 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך וגם לזכרונות שלו כרטיס : Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb אם מישהו ממליץ לי על תוכנה ואיך לעבוד איתה שימליץ שיעזור תודה אחים שלי !
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז אני רק רוצה לציין שזה שאני פה בכלל גולש מבחינתי זה נס זה היה מפחיד ביותר ההרכבה של זה... ולא מצאתי מדריך ולא הצלחתי לפרק תתשובת למאוורר... ותלשתי את המעבד מהלוח אפילו בלי לשחרר את הקליפס שמאבטח אותו בלוח... בקיצור - נס מהלך אז ככה... הייתי ב 39 מעלות ב IDLE עם משחה רגילה, כרגע ב 26 עם ה AS5 המפחידה... FULL LOAD = 47, כיום 31... מפחיד רצח 8) קצת סיקור מצולם - (לכל הבאים להעיר... - אני יודע שאני צריך לקצר את הצינורות פשוט כבר 4 בבוקר...) תעזרו לי עכשיו ב OC הכי רחוק שאפשר... באורך פלא אפילו ההרדיסק והכרטיס מסך הורידו טמפ' משמעותית... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז Thermaltake Xaser III V1000A והמארז מגיע עם 7 מאווררים ועם פאנל שאיתו אני יכול לישלוט על מהירות המאווררים שמגיעים איתו. השאלה שלי היא כזאת; אם אני יגביר את המהירות של המאווררים עם הפאנל לעוצמה מירבית אז המאווררים יעבדו מהר יותר ככה או שהם יעבדו יותר מהר או אפילו אותו דבר אם אני לא ישתמש בפאנל??? אם משהו פה לא מובן אז תגידו...
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מראש, כל הנתונים החיוניים מופיעים ב"מפרט מחשב" אני מתכנן OC רציני בקרוב, ורציתי לדעת אם הקירור שלי יספיק לי: כשהמעבד עובד בלי OC, הוא מגיע ל10 מעלות מעל לטמפ' החדר, במאמץ! (ההבדל בין מאמץ למנוחה זה 3 מעלות בערך...) בOC לFSB 333 (מ266...) החום עולה ל 17 (+- 2 מעלות... יש לי בעייה בחיישן של ההיטסינק, סטייה של כמה מעלות...) מעלות מעל לטמפ' החדר. אם הOC אני מתכוון לעשות עם מארז פתוח לגמרי, ככה שהקירור אמור להיות מקסימאלי... אני מתכנן להעלות את הבאס מ133 (FSB 266...) ל200 (אני מקווה שאני אצליח להגיע עד לשם :-\...) ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה: 1. האם הקירור שיש לי יספיק לי ומה הטמפ' המקסימאלית שהמעבד שלי יכול לעמוד בה מבלי שיגרם לו נזק כולשהו כי אני לא מתכוון לקנות …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי 6600 gt של גיגהבייט.. עשיתי אוברקלוק והעלתי מהירות שעון ל540 ומהירות זיכרון ל1.04.. שיפר לי ב3דימארק 05 כמעט ב200 נקודות..עכשיו אני מקבל 3519 הטמפרטורה אחרי המבחן היא 84..במאמץ 67 אין לי ניסיון בדברים האלה..עד כמה אפשר להעלות?אני אני רוצה להגיע ל3700.. זה המפרט amd athlon 64 +300 venice core nforce 4-k8nf9(משהו כזה..) 512 ראם זכרונות דפוקים שפועלים על 133.. טוב עד כמה אני יכול להעלות בלי לסכן תכרטיס? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-