עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יחסית למחיר ולביצועים שלו הוא שווה את זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19511 (תלחצו על מפרט טכני)

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. CPU 34 את זה הבנתי ICH 39 MLH 46 SYSTEM 30 מה כל אחד מהם אומר ? תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by manuat,

קניתי מחשב חדש סופר על פיצוץ.... המחשב עובד כמו טרקטור ביטלתי מאורר בדופן צד והשארתי רק מאורר אחורי וכמובן מאורר מעבד ענק של אינטל מה עושים???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. רציתי לדעת אם כדאי לקנות כזה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  6. יש ל את הכרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256 MB ואני מחפש לו מאוורר טוב ב200 שקל בערך על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  7. או שאני צריך לקנות משהו מקצועי? מטרה כמובן אוברקלוקינג... asus en6600gt pci ועוד שאלה התיזמנים של הזיכרונות של הכרטיס מסך מה יותר טוב 1.6ns או 2ns? אני יודע שבזיכרונות של המחשב כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה זה יותר טוב השאלה אם זה ככה גם בכרטיס מסך? תדה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by realmagic,

אהלן, אחרי שהלכתי והשקעתי וקניתי מחשב חדש (AMD XP2200 על ABIT NF7) בתוך מארז של Enermax - FS710, גיליתי שני דברים: הראשון הוא שטמפרטורת המעבד שלי ההיא 54 במנוחה ובלי OC והשני היא שבמארז שעולה 450 שקל בלי ספק אין אפילו מאורר אחד לרפואה. אז עכשיו לכמה שאלות: 1. על המעבד יש SK7 ו SF2 שעובד עם החיישן (מהירות משתנה). הטמפרטורה נראית לכם סבירה? 2. אין עדיין קירור במארז, אבל לפי ראייתי יש מקום לשלושה מאווררים של 80 מ"מ (או אולי ארבעה - אחד יושב מאחורי המדף של ההרדיסיקים). כדי ללכת ולהשקיע 200 שקל במאווררים לטובת העניין? אולי כבר עדיף לקנות מאווררים של 90 או 120? 3. אם כבר אני אלך ואשקיע, איך כדאי לשים את המאוררים? מכניס אוויר מקדימה (למטה) ומוציא אוויר משני החורים מאחורה (…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  9. יש לי מגבר של LG, שהמאוורר שלו נרשף\לא עובד יותר. היציאה של המאורר, היא שתי פינים הנה תמונה: http://img215.imageshack.us/img215/681/11647334ee8.jpg וזה הגודל של המאוורר: http://img218.imageshack.us/img218/4562/11dl0.jpg מה שבעצם עשיתי ולא עובד, חתכתי את הכבל עם השתי פינים (מהמאורר הישן) וקניתי מאורר חדש והלחמתי את החיבור למאורר החדש וחברתי, והמאורר לא מסתובב ולא עובד. המאורר יפתור את בעיית החימום והמגבר יפעל כמו שצריך. יש למישהו ראיון מה צריך לעשות? מאיפה אפשר לקנות מאורר קטן כזה עם חיבור 2 פינים? אולי ראיון אחר איך לסדר שם מאורר שיקרר את המערכת? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by _אור_,

מישהו יודע למה ה-Xaser3 עולה כל כך הרבה כסף (כ-1,000 ש"ח), ומה ההיתרונות שלו על מארזים שעולים 500-600 ש"ח חוץ מהקירור. ומה ההבדלים הגדולים בינו לבין Xaser2?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. אוקיי אז ככה- אני קונה ( סוףסוף ) מפרט חדש בעוד כמה ימים. עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות לגביו. המפרט - http://img207.imageshack.us/img207/8856/memory1oi.jpg 1. המפרט יהיה מקורר? או שווה לי להוסיף קירור ? 2. המעבד, הזכרונות, והכ.מסך יחזיקו לי בOC טוב? 3. המארז והספק הזה, מגיעים עם מאווררים? לינק למארז/ספק - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B4022E96-F3E1-4D10-8BD3-6CD4D02632AB}&details_type=1&itemid={E6AAFDE3-ECEE-4112-A11A-D0E894FFD303} תודה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  12. בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by איתמר,

הכטיס מסך שלי מגיע לטמפ גבוהות בטרוף כשהוא במנוחה הוא על 65 פלוס מינוס לפי ati tool ולפי everest זה 8 מעלות פחות תמיד מati tool ובמשחקים הוא מגיע לי ל 95 מעלות לפעמים הוא הגיע לי ל 100 (כל המעלות מתייחסות לפי ati tool) אני לא יודע מה לעשות הרמתי את הפעילות של המאוור שלו ל100 אחוז ניקיתי אבק מכל המאווררים אני נואש

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by h@c,

אני קורא לזה שיכבה כי אני לא יודע איך לקרוא לזה, זה מין שיכבה כזאת כמו גומי דק שמשתמשים בה במקום משחה טרמית, מישהו מכיר את זה? האם זה טוב במקום משחה למעבד?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by XCG120,

מה ההבדל בן הבקר הזה ‏Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה ‏Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller‎ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by ccc,

שווה לקנות אותו מה טוב בו ..מי יכול לתת לי סקירונת עליו?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by nimrodim,

משהו שמצאתי ברשת: ASUS P5B + 1.6 VCORE + PRIME 95

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  19. אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by benicohe,

חג שמח לכולם יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת 1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח . 2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים . יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ? תודה לי שעוזר

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  21. היו גיליתי שה ה7900 שלי (סטוק 450 לליבה ו660 לזכרון) יכול לעבוד באוברקלוק די מרשים של (549 לליבה ו868 לזכרון). ובעקבות זאת אני מריץ עליו מבחני ביצועים כל היום, ורק עכשיו נפל לי האסימון לבדוק לו טמפרטורה.. ובמאמץ היא הגיע ל68 מעלות. ונגעתי בזכרנות והם די רתחו. השאלה היא עד כמה זה באמת רע לכרטיס.. משום שבדריוורים הכרטיס רק על הפס הצהוב הראשון.. ורשום שם שהליבה מתכבה לבד ברגע שהיא מגיע ל125 מעלות! אם זה היה באמת מסוכן היו מגדירים שהיא תככבה קודם לא? בכל מקרה.. אני מתכנן להדביק סינקים על הזכרונות ואולי לכוון איזה מאורר 80 על הכרטיס..פשוט אין לי כסף למאורר יעודי עכשיו.. או אף פעם בעצם.. אז כמה זה מסוכן :-\? בתודה Mickel116

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Boxster,

קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by Murmur,

שלום, החלטתי לבצע OC למחשב הישן שלי, שמפרטו הוא זה: מעבד Intel P4 3.00 Ghz Prescott לוח אם (הרבה פרטים, זהירות): Gigabyte 8IPE1000-G Chipset Vendor Intel Corporation Chipset Model 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface South Bridge 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge SMBus Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller @1400h CPU Intel Pentium 4 HT Cpu Socket Socket 478 Processor Upgrade Max CPU Speed 3600 MHz רכיבי זכרון 2x512 + 2x256 של קינגסטון DDR 400 Memory Type SDRAM DDR Speed PC3200 - 200 MHz כרטיס מסך Name Matrox Millennium G550 AGP Chip Type Matrox G550 DAC Type Integrated, 360 MHz Memory 32 MBytes והזמנתי עכשיו (ממילא …

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. זאת אומרת שעם יש נפילות מתח קטנות בזמן מעמץ נגיד מ 1.392 ל 1.376 וזה עובר את הבדיקה של OCCT אז זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 כפול 2........איך הם לאוברקלוק? זה מה שיש לי

• 7 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים