אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1380 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1520 לוח P43 של גיגהבייט, E5200 מעבד מצויין עם יכול OC מדהימות וזיכרונות 800 של G.Skill עם יכול OC טובות. המערכת תשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600 תודה רבה על העזרה. אם יש אפשרות גם להוסיף קירור לצי'פסט במחיר הזה אז טוב מאוד.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 4800+ עם כרטיס מסך GF 8800GTS 320MB הטמפ' כרגע (מעבד, במנוחה): CPU = 36C (בין 35-37 בד"כ) CPU #1 / Core #1= 30C CPU #1 / Core #2= 33C ו GPU = 63C (כרטיס מסך) יש לי מארז ג'נרי שעלה (בא עם ספק ג'נרי והחלפתי לליברטי 400 וואט) 150-200 שקל בערך. האם כדאי להחליף למארז פוסידון / אפולו / טריניטי? האם יהיה שיפור משמעותי? ייתכן OC בעתיד הקרוב, אבל זה לא בטוח. שאלה נוספת: האם OC מעלה את הטמפרטורה של המעבד בלבד? תודה.
-
- 13 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן עשיתי קצת OC מ275 ל300 ו550 לזכרונות מ500 נראה לי לא זוכר עריכה: אופס בטעות שמתי בפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח P4P800 של אסוס,הרגיל. עכשיו,כיביתי תספרד סקטום [נדמה לי ככה קוראים לזה לא בטוח],כיביתי תהייפר ת'רדינג,לא שמתי שום ממורי בוסט לא נעליים,המתח למעבד על 1.6,שאני מעלה ל1.625 לא עולה,לא יודע משהו ממש מוזר בביוס הזה,אגב ביוס אחרון מהאתר של אסוס. בסופו של דבר לא מצליח לעבור את ה3050 מג"ה שזה יוצא באס 255,הזיכרונות מחזיקים,ניסיתי במכפלה הוא שוב עושה בעיות קלות,הלוח הזה ממש מוזר,אבל ראיתי שרשמו שיש לו ביוס מוזר באיזה אתר,אז אני לא מתרגש. יש למישהו איזה עצה לעזור לי לעזור למעבד מזדקן?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך HD4830 ומתכנן כעת לבצע לו OC עד כמה שניתן עם קירור סטוק. היה לי עד כה מסך 17 אינץ, כעת יש לי 19 ואני מעוניין לבצע שיפור בביצוע הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO זכרון : g.skill -- 4GB 2GB x 2 ספק: נראה לי ג'נרי כ 400 - 450 וואט. ---- איך ניתן לבצע OC טוב ויציב לכרטיס מסך דרך המגהדרייב ? אם אפשר קצת לפרט כדי למנוע סיבוכים. תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל... אין לי מושג איך מבצעים את זה ואשמח למדריך וקצת תמיכה... מפרט: Amd Athlon X2 Dual Core 6000+ +Zalman CNPS - 7500 - Alcu SI for AM2 8800GT OC BFG GA-MA69G-S3H 2X 1024 800Mhz Crosair DDR2 XMS Thermaltake TR2 RX 500Watt 12V 2.2 PFC אני רוצה לעשות OC קטן... עד 500MHZ גג... ניראה לי שזה יספיק.. הטמפרטורה של המעבד על 36 בערך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום כולם, הורדתי זה עתה את התוכנה CPUCooL בגרסא 7. התקנתי, עשיתי ריסטרט כנדרש והרצתי. יש שני בקרי טמפרטורות פה. Temp1 = 35 Temp3 = 70 מזה מה? ואם המעבד שלי עובד על 70 זה נורא נכון??? את המפרט שלי ניתן לראות מימין - אנא עזרו לי לקרר חזרה את המחשב.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כרגע אין לי זרימת אויר כמעט בכלל במארז..רק מאוורר אחד שמוציא אויר..יש לי תיכנון לעוד שניים-שלושה מאווררים, כדי שתהיה זרימת אויר אמיתית. עכשיו אני יודע שהם יעשו רעש[המאוורים] ואני רוצה לחסוך לעצמי את הימי רעש האלה, ולחבר אותם ביחד עם פאן באס. השאלה שלי היא כזאת..משמעותי איזה מאורררים אני קונה? עקרונית, כדי להתאים למארז שלי, הם צריכים להיות 80 מ'מ, והתיכנון הוא מפסק 12 7 ומכובה לכל אחד. אז ב7 וולט, יהיה הבדל משמעותי בין מאורר מיוחד שנחשב שקט לסתם מאורר ג'נרי? אין לי יותר מדי תקציב להשקיע בפרוייקט, אז אני מעדיף סתם מאוררים..אבל אם זה לא ישנה את הרעש שהם יצרו בצורה משמעותית, זה לא יתן לי כלום.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בדקתי בspeedfan והטמפ' הם ככה: hdd: 81 !!!!!! cpu: 56 במנוחה mobo: 39 במנוחה אני מאמין כי זה מאיט את הכל......... איזה גוף קירור ומאוורר אתם ממליצים למעבד שיעשו את העבודה = יקררו טוב ולא בשביל OC...? : ואיך אני יכול להתגבר על בעיית החום של הלוח וההרד דיסק...? תודה מראש, מתן
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מצליח להוריד גם אחי .. .שאני נרשם צריך להיות מוכר בפורמים והגירסא הכי חדשה של ati tool היא 24b9 אתם יכולים לבדוק , לחבר שלי יש אבל הוא לא מוכן לשלוח לי משום מה . שכחו מהבקשה השגתי כבר ותודה לכל מי שהגיב שניתי את הכותרת כי הגעתי ללא הפרעות למהירות ליבה 373 שלא הייתי עובר את ה 350 .... הוספתי קירור .. אני מצליח לעלות עוד ועוד ועוד אבל אמרתי זה מספיק ה9700 פרו מספיק חזק , ועכשיו עם אברקלוק ? מה אתם אומרים לעלות עוד
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי בKSP מחשב עם מעבד E6300. הכל היה טוב ויפה וכשקיבלתי אותו המעבד היה בקיץ עובד על 38 במנוחה ומגיע ל50 במאמץ של כ10 דקות. (לא עבר לי אף פעם את ה55 מעלות). עכשיו היום המחשב נכבה לי בפתאומיות ורציתי לבדוק את הטרמפ'. במנוחה 50 מעלות והגיעה במאמץ של כ5 דקות ל80 מעלות. יש איזה קירור שהוא לא סטוק על המעבד (אבל נראה ממש זול) שKSP התקינו. הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. אני מחפש פתרונות וכמו כן אני חייב לציין שאינני רוצה לעשות OC.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 אבל לצערי אין להם את המאוורר למעבד.. (Scythe Reeven) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחליף טוב. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ההיטסינק שלו יושב גם על הזכרונות של הכרטיס מסך, או שלקירור הזכרונות צריך לקנות היטסינקים נפרדים? הוא בא עם דבק או גריז טרמי?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך בשם Asus Radeon A9600XT ונשאר לי הכרטיס הישן: MSI GeForce FX5200 T-128. מספר שאלות לגבי OC עליו: 1. מזה D.O.T, Dynamic Overclocking Technology ? במה זה עוזר? 2. איזה קירור מומלץ לשים עליו? איזה מאוורר ואיזה היטסינק? שיקרר טוב, אפילו ב-OC רציני! 3. האם הכרטיס בכלל טוב ל-OC? 4. איך אוכל למדוד את הטמפטורה שלו, אם אין לו מד טמפרטורה? זה בכלל אפשרי?! 5. עד כמה בערך מומלץ להמהיר אותו? כמה CORE וכמה MEMORY CLOCK מומלץ שיהיה? 6. האם ישנן תוכנות שבודקות יציבות של כרטיסי מסך לאחר OC, בדומה ל-PRIME95, כאשר פריים מודד מעבדים? 7. כמה MHZ הבדל נחשב להרבה ונראה הבדל בביצועים? תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 רגיל שאני רוצה לנסות עליו OC עם קירור סטוק.... השאלה היא כמה יעיל הקירור סטוק (כלומר אם אפשר להגיע איתו לOC נורמלי) ואם למישהו יש רעיון איך לשפר את היעילות של הקירור סטוק (שיפצורים וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלומלום קניתי את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא מגיע עם משחה טרמית. ברשותי גם משחת ARCTIC SILVER 5 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נניח ויש לי את גוף הקירור שמגיע עם AMD Athlon 2500 : מדובר בקירור הסטנדרטי הבסיסי, גוש מתכת בצבע אפור (צלעות הקירור) ומעליו מאוורר פשוט. לעומת זאת אם לוקחים את ה Silent boost (לא זוכר איזה ספציפי), יש לו מאוורר קצת יותר גדול (אני חושב), וגוש (צלעות קירור) בצבע ברונזה. האם החומר שממנו עשויי גוף הקירור השני (הברונזה) משפר משמעותית את קירור המעבד ? כלומר, אם אקח את המאוורר של ה Silent boost, וארכיב אותו על גוף הקירור האפור שמגיע עם המעבד - הקירור יהיה פחות טוב ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מהירות זה בטוח להאיץ כרטיס geforce px8600 gt 512mb של leadtek ?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מחשב מבוסס AMD 3700 SANDAY DFI SLI-DR הבאתי זכרונות OCZ XTX 2-2-2-5 וספק OCZ PS 520W בקיצור כרגע זה המצב שלי בOC תראו בתמונות: אני מנסה להריץ PRIME הטמפרטורה במנוחה היא 48 מעלות בערך במאמץ היא 60 מעלות אני עם XP90 זה תקין? המתח לזכרון זה 2.9 בכל מקרה כל פעם הPRIME נופל מיד עם שגיאה האם החום תוקע את הOC? ניסיתי להריץ סתם AQUAMARK וזה עבד נהדר וקיבל ציון גבוהה למעבד אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תגידו שמתי מאוורר ל.מסך שלי ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות OC במנוחה הטמפרטורה 40 מעלות ובלחץ לא עובר 50 יש לי gaiward 7600GT 256mb תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-