עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dan9,

הי ושבת שלום לכולם ;D מה כדיי יותר לתושבת AM2 עם מעבד Athlon 64 5000+ לOC V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 http://www.thermaltake.com/product/cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp 245 שח Blue Orb II Silent CL-P0257 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 160 שח Freezer 64 Pro http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80&disc= 100 שח תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. אני כרגע עובד על משהו חדש (משאבות סגרנו הגיע הזמן לקצת בלוקים) אם הייתה יכול לקנות את הבלוק הנ"ל בארץ האם הייתה קונה אותו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. דגם: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L קראתי המאפיינים כי עוצמת השמע היא בין 13-24

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. לנסר מחשב! עם - דרמל? או מסור חשמלי? בקטע של לשניים, אבל מדויק. עריכה - צביעת מארז - בקטע איכותי מבריק - הכיצד? שמעתי ספריי טפטים אמק שמעתי גם (מדריכים) ספריי ונייר זכוכית.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by kababz,

על איזה אמצעי קירור אוויר למעבד אתם ממליצים באזור ה-300ש"ח? חשבתי על ה - XP120 \ XP90 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by gshhar,

אם כן אז איך אני בדיוק עושה את זה?

• 14 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by kapuera2001,

יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517 מערכת טובה? כדאי לקנות אותה או שעדיף לי לקחת את זה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 המטרות הן שקט ואוברקלוק (לא משהו רציני) ד"א מישהו יכול להביג לי ביקורות על הbigwater? לא מצאתי בגוגל ועוד משהו.. K8 זה סוקט 754?

9. אז ככה יש לי כסף...מספיק ואני לא יודע אם לקנות קירור מים או להכין ... שווה להפסיד חוויה על איכות יותר טובה? זה משנה מאוד?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by ETB,

חשבתי לקנות את ה DRAGON ORB 3 כפיטרון קירור זול למעבד שלי, כי ראיתי ביקורת ישנה עליו (מלפני שלוש שנים), שהוא מקרר טוב מאוד את המעבדים הישנים וימים יותר מהדורות הקודמים, אפשר לראות בביקורת שהמאורר הזה מצליח להביא מעבד מסוג Tbird 1000@1330 (73 W) לטמפרטורה של 32 מעלות כשטמפרטורת החדר על 20-22 מעולת. למונחים של היום זה קירור מעולה (וגם של פעם) להתחשב בזה שהמעבדים מהדורות הקודמים בעלי ליבה של 0.18. אני זוכר את הביקורות המשבחות שהיו עליו מלפני שלוש שנים ויותר גם בימי PCPRO ו PCTIP העליזים. החיסרון היחיד שלו, שהוא שוקל 700 גרם. ואי אפשר להשיג יותר את הגירסה שלו עם המאורר 7000 RPM. השאלה האם הוא בכלל יתאים ללוח שלי (NF7-SL)? והאם הסוקט של המעבד בלוח תוכל להתמודד עם משקל עצום כזה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by BD1,

ראיתי פעם פה אשכול עם תוכנות לכרטיס מסך אני רוצה את התוכנה שאפשר להוריד דרכה את הטמפ' של המאווררים ועוד תוכנה שבודקת את הטמפ' של הכרטיס במשחק נגיד.. ואם יש עוד תוכנות שיוכלו לעזור אז בכייף תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. צריך תוכנה טובה ופשוטה.... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by dor31,

טוב אז זה הסיפור לפני כ3 חודשים קניתי את ערכת הקירור של THERMAL TAKE לgforce 4 ti4400n ומאז אני לא ישן בלילות ולכן אני שוקל לעבור לקירור הפסיבי של זלמן הבעיה היא שיש לי את לוח האם של אסוס P4533E עם ערכת השבבים 485E שהמרחק בין הNORTH BRIDGE לחריץ הAGP שלי היא סנטימטר וחצי בערך שזה גבולי במקום לheat pipe ולכן רציתי לדעת עם למישהוא יש ניסיון עם הHEAT PIPE כי אני בדילמה תודה ואשמח לעזור לכל מי שאני יכול. ;) ;) ;)

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. ;Dאני מחפש מאוורר חזק בשביל amd 2500 barton אבל אני אוהב גם שקט ואני רוצה לעשות גם אובר קלוקינג אני מוגבל בתקציב עד איזור ה200 ש"ח חשבתי על כמה מאווררים מה דעתכם או אולי משהו אחר יותר טוב שאתם מציעים: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD לגבי זה אני לא בטוח רק תגידו מה דעתכם הוא גם דיי יקר עים הוא שווה את זה: COOLERMASTER Aero 7+ וממש כאדי על כל דבר אחר שאתם ממליצים עליו תודה רבה!!! ;D ;D

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by roeiw,

יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Gimel,

המאוורר בכרטיס שלי רועש נורא. הכרטיס גם מתחמם. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מאוורר חדש לכרטיס הזה, שיענה בבקשה. (כרטיס 9800XT שמיוצר ע"י ATI) http://www.ati.com/designpartners/media/pc/popups/r9800xtboard.asp

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by mtn9,

יש לי לוח Epox EP-4SGM8I מעפן עם צ'יפסט SIS661FX. יש לי מעבד P4 בתדר 2.4GHZ והלכתי לפי ההנחיות בחוברת של לוח האם והגעתי לאיפה שאמורים לעשות OC. תמונה מצורפת לאיפה הגעתי. ושאני נכנס לCPU Clock/Speed אז יש שם משהו Min ו-Max ואני לא מצליח להזיז אותם ... ומשם אני צריך לעשות OC לא? אם לא אז מאיפה כן? ולמה כתוב לי 133MHZ ו1.86GHZ ולא 200MHZ ו2.4GHZ? אני מתחיל בOC וזה OC ראשון שלי אז אתם יכולים להסביר לי מה לעשות.. אולי לשנות את היחס ל1:1 זה יעזור? עכשיו הוא על SPD. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  18. רציתי לדעת אם כדאי לקנות כזה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by shloosh,

ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. שמתי לב(מפרט כתוב) שאני מצליח להעלות את הזכרונות הרבה יותר מהליבה,כלומר הליבה מגבילה אותי מהר יותר מהזכרונות. השאלה שלי היא מה נותנים המהרת הזכרונות לביצועי הכרטיס במשחקים? ועוד שמתי לב שהורדת הליבה מעט מאפשרת לי עוד להעלות את הזכרונות. העלאת מתח מהביוס לכרטיס מסך מעלה מתח לליבה?לזכרונות?או לכלל הכרטיס?

21. יש לי X800GTO FIREBLADE SAPHIRE אני רוצה שהוא יהיה שקט מה אתם אומרים הגוף קירור SCHOONER של THERMALTAKE מתאים לו? ואם כן הוא ישמור על טמפ' טובה? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp#specification תודה.

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  22. האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by idan_20,

מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by KvodHagab,

או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  25. תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.