אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
נכון שבצידי המאורר יש שני חיצים אחד מופנה כלפי מטה או מעלה והשני מופנה ימינה או שמאלה( פנים המארז או מחוצה לו). אז רציתי לדעת מה זה משנה אם מחברים את המאורר כשהחץ מופנה כלפי מעלה או מטה??? האם זה באמת משנה משהו? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל זה מסקרן אותי...
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שחלק ממעבדי 3200+ נמכרו כ 2500+ בגלל הביקוש הגבוהה ל 2500+ הבנתי שאלו מעבדים עם סטפינג AXDA2500DKV4D AQZFA0402VPMW מישהו יודע על זה משהו??
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם יש לי כבר מאוורר אחד מחובר ללוח אם ואין לי יותר מקום לאן אני מחבר את השני? (יש לו אותו חיבור ובשום מקום אחר במחשב אין חור מתאים לו) אם אתם יכולים להוסיף תמונות ני אודה לכם מאד! תודה מראש! :-*
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
פשוט א-י-ן להשיג את זה בארץ!! מישהו מכיר חנות באיזור תל אביב שיש לה את זה במלאי? ואני לא מדבר על חנויות שיש להם את זה באתר כי במלאי אין להם. חלק אומרים שיגיע בסוף החודש וחלק אומרים שלא יגיע בכלל. יש אולי מקום נורמלי להזמין את זה מחו"ל? או שעם המשלוח זה יצא יקר מדי?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר 120 מקדימה מכניס אוויר מאחורה 120 מוציא אוויר ושתיים על הדלת של 120 אחד ממש מול המעבד והשני מול הכרטיס מסך מכניסים אויר זה בסדר? כי המאוורר של המעבד ממש מרעיש לי הוא פועל חזק וכשהדלת מפורקת ואין את שתי המאווררים בחזית שמכניסים אוויר הוא ניהיה שקט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ה vf700 cu של זלמן או אחד מהסדרה של הArctic cooling silencer או בכלל Thermaltake Tide Water שזה קירור מים אבל בלי סיבוכים של קירור מים. אם מישהו יודע קירור יותר טוב ממה שכתוב פה (לא גז, לא חנקן, לא קרח יבש) ולא בלוק מים שצריך בשבילו מערכת שלמה.
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לקנות כזה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 50 מהץ לזכרון ו20 מה"ץ לליבה אין לי קירור והכל אבל הכל עובד יציב כמו שור... 3DMARK לא מצייץ וזה ממש מעלה לי את ביצועים... אני שואל אם בלי קירור אפשר לעשות אוברקלוקינג? או שזה ממש שוחק את הכרטיס אפילו שזה יציב.. כי לא שיחקתי םה עם מתח או משהו זה מעלה משמעותית את המעלות ה50 מה"ץ וה20 האלה?
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב ל OC קטן יחסית, עד 2.66mhz ואני קונה אותו מחו"ל האופציות לקירור הם: Freezer 7 pro Cooler Master Hyper Tx 1 or 2 אני די מתלבט בין שני אלו כי יש לשניהם ביקורות טובות באינטרנט והבנתי שה Cooler Master Hyper Tx מתקרב לרמות גבוהות מאוד (Thermalright Ultra-120) (http://www.overclockersonline.net/index.php?page=articles&num=772&pnum=6) אלו מאוורים עם יחס טוב של מחיר/תועלת אבל אני יכול להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו במחיר של 55$ כגון 3RSystem Iceage 120 (http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2141) השאלה בכלל האם אני צריך את זה... כמו כן התקציב הוא לא גדול אבל במחירים של ארה"ב הכל אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה בסדר ששמתי את המחשב נייד שלי מעל מאוורר ענק כדי שיקרר אותו? הטמפ' ירדו ב20 בממוצע אבל זה בסדר ולא יכול לגרום לבעיות במחשב? חשבתי אולי המאורר יכניס לתוך הנייד את החום ולא יתן לו לצאת החוצה כי הרי הנייד מעליו יש משהו בזה?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי משחה טרמית (ננוטרם) האם אפשר להדביק איתה ? או שצריך את הדבק הזה ? advhise ? וגם - האם היטסינק של פנטיום 1 או 2 ישן מתאים לזכרונות של כ . מסך ? (כמובן שאני יחתוך אותו...) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה ההבדל בן הבקר הזה Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו מה טוב בו ..מי יכול לתת לי סקירונת עליו?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע כבה המחשב בביתי, גיליתי שטמפ' המעבד הרקיעה שחקים (90 מעלות) למרות שמאוורר המעבד ויזואלית עובד. רכשתי מאוורר מסוג Asus star ice והתקנתי אותו, אך נראה לי שיש לי בעיה. המאוורר אכן הוריד את הטמפ' של המעבד (Pentium D 2.8Ghz) לכ-30 מעלות אך הוא מסתובב במהירות המקסימלית שלו ולא משתנה אוטומטית. המאוורר המקורי של אינטל מחובר בקונקטור 4 פינים ואילו למאוורר יש רק 3 פינים שאותם חיברתי לאותו חיבור בלוח האם (Asus P5LD2-VM) של cpu fan. המאוורר החדש מגיע גם עם שליטה ידנית של נגד משתנה אך אין לי מושג איפה להתקין אותו, אנא עזרו לי, אשתי מתחרפנת מהרעש ומוציאה עליי את העצבים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
I have an Asus A7V266E board and on the northbridge there's a tiny HSF, recently the fan began making very annoying noises that are disturbing my sleep, a small bang on the case used to stop the noise but now it wont stop. Im not looking to use the warranty on the board or try to replace it , im looking for either Zalman passive chipset cooler or Vantec copper chipset cooler but wasnt able to find them. If any of you have any idea where these or another valid option might be available i would appreciate the help. Thanks in advance, Armageddon.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך המלצה למאורר שקט ודגש על השקט בגודל 120MM למארז אנטק סונטה 3. בתקציב עד 150 ש"ח. מאוורר טוב שיהיה אבל שקט!! תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אמ..דבר ראשון אם בכותרת רשמתי לא טוב את ה PCI Express אז כבר סליחה ואשמח אם תתקנו אותי, עכשיו לעיניניו ..אני צריך קירור טוב לכרטיס מסך הנ"ל (GigaByte GF 6200TC PCI-E) שיהיה כמה שיותר זול אך כמה שיותר טוב...בבקשה הביאו לי המלצות.. אמממ..תודה רבה לכל העוזרים.. תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה. המצב ההתחלתי שלי לא היה הכי טוב. לא היה לי מאוורר שמוציא אוויר מאחורה (כן, כן, אני יודע, לא חכם) מאוורר סטוק רועש ומציק. ושאיפה בלתי נגמרת לשקט. החלטתי לעשות את זה בשלבים. דבר ראשון, להרכיב את ה-SFlex ולראות את ההשפעה על הטמפ'. ורק לאחר מכן להתקין את הנינג'ה. כל הטמפ' שיופיעו פה הן במנוחה. שלב א' - תמונה ראשונה וטמפ' הלוח גבוהה יחסית. הטמפ' האלה הן טמפ' לאחר שהמחשב עמד 25 דקות בערך ללא שימוש. לעומת השלבים הבאים שבהם עשיתי פעילות מועטה. שלב ב' - תמונה שניה הרכבתי את ה-SFlex סגרתי חזרה את המארז, הדלקתי והמתנתי מס' דקות לאחר מועט עליית ה-Windows. כפי שניתן לראות טמפ' המעבד ירדה מאוד, וכך גם מהירות המאוורר של המעבד, ועכשיו הוא פועל בחצי מהמהירות המקורית.…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים של 120MM שיתאימו לH100I, כרגע יש לי את המאווררים של קורסייר הבעיה שהם עושים רעש מוזר (מן זמזום של חריקה) בזמן שהם עובדים. כרגע אני נמצא במערך של PULL ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים למערך PUSH/PULL. לפי מדידה של המארז שלי אני יכול ארבעה מאווררים בגודל מלא בלי שיפגע בזכרונות שלי. המארז שלי הוא FRACTEL DESIGN ARC MIDI. אשמח לעזרה,
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-