עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zuq,

קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by yogi,

שלום, אני עומד לבצע אפגרייד למחשב שלי (לוח, מעבד AMD ,מארז כרטיס מסך, וזכרון) אני לא מתכווןן לבצע OC. מה הציוד המינימלי/מומלץ (מארז, ספק.מאוררים ) שאני צריך לרכוש על מנת לחסוך לי בעיות התחממות של המעבד? האם מספיק לי מארז סטנדרטי ולהוסיף מאורר (Vocano?) למעבד? תודה,

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by vorlon,

יש לי מחשב ישן P2 350 Mhz וחשבתי לעשות לו OC אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת אם זה אפשרי בכלל על מעבד שכזה? ואם אפשר שמישהו קצת יסביר תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  5. יש לי כרגע Mushkin 256MB DDR PC3000 366Mhz x2. חשבתי למכור אותם איפשהו ולקנות במקומם את הזכרון הזה. האם כדאי (כי אחרי הכל יש לי אחריות לכל החיים) ? כמה שווים הזכרונות שלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות את המחשב הזה: barton2500 abit NF7-LS שלום, אני אקנה מחשב חדש ואני מתלבט איזה גוף קירור לקחת , אני רוצה שיהיה לו מצב שקט, שיקרר טוב ושיהיה זול. אני אולי יעשה OC קטן(מאד) בעתיד(הרחוק). השאלה השניה שלי היא איזה זיכרון לקחת, חילקתי אותה לתת שאלות: הביצועים עם fsb333 יהיו אותו דבר בערך בין זיכרון 333 ל400? אני אוכל לעלות את הבאס ל200 ולהוריד את המכפלה (שתישאר מהירות המעבד המקורית) בלי שום בעיה אם אני אקח זיכרון 3200? מה הפרש הביצועים (לא של הזיכרון, של כלל המעכת) בין fsb200, fsb166 באחוזים (פחות או יותר)? אם אני אקח זיכרון 333, איזה כדאי לקחת (להתחשב במחיר): sumsong-504 geil-428 twinmos-472 ??? כנ"ל ל400: sumsong-556 geil-531 twinmos-547 ??? שאלה אחרונה (…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Skunkmaster,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by stingeR-,

סוף סוף אבל סוף סוף הצלחתי לייצב את המעבד שלי על אוברקלוק יציב וטוב עם הלוח שלי! מתח מקורי : 1.600 מתח עכשיו : 1.625

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by KvodHagab,

או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  10. איזה סוג של קירור ואיך ניתן להוסיף אותו לכרטיס המסך הזה של רדאון? ??? ??? ??? ממש חשוב !!! תודה

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by SuB,

שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Tenx_Boy,

יש לי Radeon 9800 non pro כמו שאפשר לראות במפרט והוא של הרקולס הוא בא עם קירור סטוק מאוד טוב כאילו מאוורר ל GPU סינקים לזכרונות ולמאחורה של המעבד של הכרטיס אני מצליח להגיע עם הכרטיס למהירויות גבוהות 400 CORE 360 MEM אבל שאני עושה אוברקלוק כל כך גבוהה הכרטיס מתחמם ממש ואם אני נוגע בסינקים אני מרגיש שזה מאוד חם במיוחד הסינק על המאחורה של המעבד. יש לי עכשיו מאורר מתחת לכרטיס מסך שעושה עליו רוח אז מהחלק התחתון אני מרגיש שהוא קר מאוד עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות קירור אקטיבי למאחורה של המעבד ואולי זה יעזור לדחוף את הכרטיס ליותר OC. אבל יש לי בעיה גם לעשות את זה בגלל שבלוח שלי IS7 שקיבלתי עם המאוורר החדש כאילו מה שיש על ה IC7MAX3 אז המאוורר על הנורט'ברידג' גדול מאוד ועכ…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by nadaviz,

אהלן, אני רוצה להחליף את המאוורר סטוק אבל לא להוציא יותר מדי כסף. יש למישהו נסיון עם הקירור הזה? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-LCH-P9E1&other_title=+RR-LCH-P9E1+Hyper%20L3 בנוסף, הקירור הזה מבוסס על Thermal Pad, מה זה בדיוק אומר? האם צריך משחה טרמית בנוסף? אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (במחירים הגיוניים) וזה שלא צריך לפרק את לוח האם זה יתרון גדול מבחינתי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by canti,

אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by KL-xXx,

שלום לכולם! יש לי שאלה פשוטה: איך נכון להרכיב את המאווררים של המארז עם הכנסת אוויר פנימה או הוצאת אוויר החוצה? כמה שאני שואל אנשים תמיד יש דעות שונות

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by THE FOX,

מחפש מדריך V-MOD לכרטיס 7900GT מחברת PALIT.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by esaly,

אנשים!!! זה המצב אצלי במנוחה....האם זה תקין? האם החיישן מזייף? יש לי את המפרט המפורט למטה... דבר נוסף - במצב של עבודה מסיבית המעבד שלי מגיע ל72-75 מעלות... תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. איזה קירור שקט וזול מומלץ לקנות? כרגע יש על המעבד קירור של פוקסקון שהוא די מרעיש ולא עושה את העבודה (המעבד ב60 מעלות).

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by KKK,

למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. MotherBoard Asus P4P800 E - socket 478 חשבתי על זה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=146&pr_name=7700 תקציב: עד 200 ש"ח יש לכם המלצות אחרות? יש לכם חוות דעת על הבחירה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 628 צפיות
  21. ה-EVEREST מראה טמרפטורה אחת (50 מעלות במנוחה) והביוס מראה 35-38 מעלות כשעולה המחשב... מה נסגר? למי להאמין? היום גם שמתי משחה תרמית וניקיתי את המאורר של המעבד, אז איך יכול להיות שהטמפטורה לפי ה-EVEREST היא 50 מעלות במנוחה?! תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by motogt,

כמו שכתוב בכותרת. אני אמור לקבל בימים הקרובים את המחשב, ואני רוצה לעשות למעבד(E4500 ) אוברקלוקינג ל3 ג'יגה. לאיזה מתח אני צריך להגדיר את המעבד? הלוח אם שלי יהיה p35c ds3 של ג'יגהבייט. ויהיה לי קירור סטוק(אם זה משנה) מדריך מפורט יעזור בהחלט. תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by benhalaf,

הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by TheFast,

זה המפרט שלי ועשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך יש לי מארז CHENBRO GAMING BOMB השאלה שלי: 1. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורים למארז להורדת הטמפרטורות??? 2.ובכללי איך המרפט טוב או כדאי לשדרג משהו מה אתם אומרים??.. כולל תמונה של הטמפרטורות: http://www.siz.co.il/my.php?file=wntmjzjnqk5y.jpg מעבד-DualCore Pentium D 930 3000@3456 לוח אם-MSI P35 Neo זכרון-OCZ GOLD 3 GB 800 MHZ כרטיס מסך-Asus 8800 GTS 640 MB Gpu Clock-513@675 GPU Clock 1188@1620 Memory Clock 792@945 ^^העלתי את מהירות המאוור מ-60% ל-92% בגלל ה-OC

• 5 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.