עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by luXi,

בונא אחים שלי אני מסתכל לי ב- SpeedFan ופתאום מקבל שוק של החיים! לעזאזל המתחים הם: Vcore1: 1.70V Vcore2: 2.77V פאקקקקקק מזה המתחים האלה למעבד AMD Athlon XP 2800+ ??????????????????? ולא עשיתי שום OC! הצילו אני מת פה! עוד שניה הוא נשרף לי! בדקתי גם ב- CPU-Z וזה מראה לי: Voltage: 1.696-1.712 והוא רושם שהבאס זה 332.7 והמכפלה: 12.5 מה לעזאזל קורה פה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכולםםםםם

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by tulicooli,

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by bagetrek,

ממצב חבר'ה . אז ככה לפי המפרט שלי שרשום פה בצד , הגעתי עם המעבד שהוא 2.0 בסטוק ל- 2.5 המעבד הוא NORTHWOOD עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע ליותר מזה ? אם מישהו הצליח ? כי משום מה כשאני עושה בביוס אפשרות של OC ידני שזה יוצא 135X20 או 140 ככה שזה 2.7 \ 2.8 אז הווינדוס לא עולה בכלל , קיצור מה שיש לי עכשיו הוא את ה 2.5 לפי התמונה אני רוצה לדעת האם המתחים טובים ועד כמה אני צריך לשחק איתם עד הגבול שלהם וגם לגבי זכרונות , איך אני משנה את התזמונים ( שלא ממש הבנתי מזה בכלל ) תמונות : 1. 2. 3. תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by ShowstoppeR,

אני עדיין נמצא בתהליך והיום אחרי עוד לילה מוצלח של פריים95 החלטתי לעלות את הרף עוד קצת. מ 240 ל 245FSB אם עד עכשיו הכל עבר דיי חלק הרי שעכשיו שמתי לב למשהו דיי מדאיג. זה מה שיוצא בסוף בדיקת ה OCCT. האם זה מסוכן? אולי צריך לעלות את המתח עוד קצת? מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  5. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. טוב בגלל שכל כך התבאסתי מאיך שהדמו של ספלינטר קו ל עובד על הכרטיס מסך שלי החלטתי למתוח אותו כמה שצריך למעל משחק חלק מה שיש לנו זה כרטיס מסך עם ציפ של GF2 של איזה חברת סינית נקראת GAFORCE 200MMX בלי קירור מיוחד מה שכן הנחתי מעליו מאורר של ספק כוח מה שבאמת מקפיא אותו תגידו אתם עם איזה תוכנה להשתמש ובכמה להעלות את המהירות של הליבה והזיכרון כרגע זה על ליבה על 175 וזיכרון על 143 כרגע בספלינטר קול אני מקבל בין 10-15 FPS 25 ואני ינשק לכם את הרגלים

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by INFERNO,

יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Dimazaur,

מישהו יודע עד איזה מהירות זה בטוח להאיץ כרטיס geforce px8600 gt 512mb של leadtek ?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by טל קורקוס,

המעבד במקור - 2.4GHZ עכשיו הוא 3.3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E6500 ? או E6300 ? מעבד 3300MHZ BUS 275X12 275X4 = FSB 1100MHZ

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by sarkise,

אז קודם כל שלום ;D יש לי : Gigabyte 8600GTS 256MB 128bit פאסיבי התקנתי על הגוף קירור הסטוק פאסיבי מאורר מארז שמצאתי בגודל של 80MM, בול על הריבוע שיש בגוף קירור. התקנתי אותו עם שני ברגים ופיברקתי איזה קירור שהוריד לי 8-10 מעלות מהמעבד, ובמקום 47-48 מעלות יש לי 39-40 במנוחה. עשיתי לו לא מזמן OC, GPU - 675/802 Shader clock - 1458/1732 זכרון השארתי כרגיל 1008. לדעתי זה OC דיי מכובד בשביל כרטיס כזה, הכל טוב ויפה יצאתי מ3DMARK06 ב200-250 נקודות יותר מבעבר. ניסיתי לבצע לו עוד OC קטן, אבלל ממש קטן של עוד 50MHZ למעבד, אך ברגע שעשיתי זאת נכנסתי ל3DMARK ואני פשוט קיבלתי מסך כחול.. הכרטיס נשאר בטמפרטורה של גג 48 במאמץ. (אמרו לי שהכרטיס הזה מגיע ל900MHz ללא בעיה ... פה בפורום אמרו לי…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by deathil93,

שלום, אני לא מזמן החלפתי כרטיס מסך והוספתי 2 זכרונות של ראם. המחשב שלי ישן (2004), יש לי ספק 300W, מאוורר אחד למארז, מאוורר למעבד והמאוורר של הספק, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר נעשה די רועש (עובד שעות נוספות), קודם לא היה לי את זה אבל אני ידעתי בכללי שזה יקרה. החלפתי מכרטיס של ATI 9200SE ל-FX5200, ב-FX המאוורר נדפק אז החלפתי אותו עם מפזר החום של ה-9200SE, ניראה שזה עובד טוב (נכון לעכשיו שום דבר לא נשרף חח), אבל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך כי אני שוקל להביא עוד מאוורר למארז שיקרר יותר טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by FastJack,

מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. לאחר כמה ניסיונות קודמים, ניסיתי שוב לאט ובזהירות לעלות את מהירות הבאס, העלתי 5mhz בודדים, הפעלתי super_pi ב- 4MB ו S&M על בדיקות Average ולא נמצאה שום בעיה. לאחר מכן החלטתי להוסיף עוד 5 mhz נוספים הרצתי שוב super pi ואני מקבל את השגיאה : NOT CONVERGENT IN SQR הרצתי גם S&M וקיבלתי שגיאה אחת בזכרון. ( מפרט בצד) דבר שמאוד מעצבן מדובר בזכרונות TWINMOS SPEED PRIMUM (כשאני מחזיר את מהירות הבאס למקור, אין שגיאה בבדיקות) לפני כן היו לי זכרונות TWINMOS value הרגילים שהוחלפו בספיד פרימיום כי נמצאו תקולים, היו בהם 2 שגיאות. למה זה קורה למשהו יש הסבר ?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by tintin,

יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  15. האם הקליפסים שלו מספיק גדולים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום לכולם,רציתי לשאול על איזה קירור אתם ממליצים ל478(2.4C אם זה משנה) לאוברקלוק? אם זה משנה יש לי כבר SF-2 ככה שמאורר לא צריך אבל עם יש קירור טוב שבא עם מאורר אז אין לי בעיה להשתמש הSF-2 כמאורר רגיל למארז. התקציב הוא בסביבות 200 שקל. אני מבקש לא להמליץ על הAX-478 כבר גיליתי שלהשיג אחד כזה כרגע זה מבצע ארוך ומסובך(בעיקר ארוך ) אלא אם אתם מכירים חנות שיש בה את זה כרגע ואז אתם פשוט אדירים ועוד שאלה קטנה,האם אתם חושבים שעדיף כבר להשאר עם הקירור הרגיל שבא עם המעבד עד שאני אוכל להשיג AX-478 ולשים עליו את הSF 2?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  17. מה אתם אומרים על סט המאווררים האלה למארז שיש בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 מרעישים ? עושים תעבודה טוב? ועוד שאלה יש לי אני מתלבט בין 2 ספקים: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני אישית מעדיף את ה2 כי הוא נראה הרבה יותר טוב והוא מגיע מוסלב אבל לראשון יש ActivePFC ולשני יש PassivePFC יש הבדל גדול? כי הם אותו מחיר...

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by DJ Clue,

איזה קירור אתם מציאים לי לקנות למעבד a64 3000 בתקציב של 200 בערך שיהיה חזק ולא איכפת לי שקט או לא תודה.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  19. היי אנשים! יש לי את הקירור CNP 9500. הבעיה שאין לי את הקליפס לתושבת AM2. :'( אני מדבר על זה: אולי יש מישהו מאיזור הקריות שמשתמש בקירור זה למעבד INTEL ולא צריך את הקליפס הזה, אני יהיה ממש ממש שמח! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by skp333,

בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום יש לי כרגע מעבד amd 1800 xp ועליו יש את ZALMAN CNPS6000-CU http://pch.co.il/docs/pd1964125499.htm] כרגע יושב לי בלי מאמץ על 50 האם כדיי להחליף לוולקנו 12 אם ביכלל אני יראה שיפור?? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק 1 - יש מישחה 2 - הוא מורכב טוב 3 - המארז פתוח

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  22. המעבד 506 מהירות מקורית 2.66 MHZ כרגע על 3GHZ. Bus speed - 150 multipiler - 20X Rated FSB - 600 הזכרון הוא ג'יגה של Corsair במהירות של 667. הלוח הוא לוח פשוט של ג'יגהבייט 945GCMX - S2 במבחן מאמצים S&M קיבלתי מספר שגיאות בזמן בדיקה במהירות של 3GHZ קיבלתי שגיאת VGA Heating וגם שגיאות שבהן נאמר שה- thermal protection הופעל. כרגע המחשב עובד במהירות של 3GHZ בצורה יציבה האם אתם יכולים לעזור לי להגיע לOC גבוה ויציב יותר?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. הרגע עשיתי לי מודינג בדלת של הקומפיקוס שלי ,והכנתי לי שני פתחים למאווררים. החורים שעשיתי מכוונים ישירות על הכרטיס מסך! השאלה שלי היא איך כדאי לי לכוון את המאווררים? 2 שיוציאו אוויר? 2 שיכניסו אוויר? 1 מכניס ואחד מוציא? חשבתי דווקא שהאופצייה השלישית יכולה להיות יעילה, מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  24. לחבר שלי יש מערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER ומעבד P4 2400 NORTHWOOD והטמפרטורה אצלו ללא OC במצב רגיל היא 36 מעלות ובמאמץ לא יותר מ40 מעלות האם הטמפרטורות האלה בסדר? או שהן אמורות להיות יותר נמוכות? ,האם זה בטוח בשבילו לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by kobi63,

שלום לכם, אז ככה, אני רוצה לעשות OC למעבד הבא ואני צריך שיגידו לי את הדברים הבאים: מה לנעול בביוס מה לנטרל בביוס מה להגדיר בביוס איזה תדרים מומלצים שכבר נוסו בעבר על מערכת זהה אם אפשר את כל השמות הרלוונטיים של הדברים הנ"ל ללוח אם שברשותי... הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Zalman F3 120MM Case Fan Corsair 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ואם אפשר גם מהירות שעון וליבה לכרטיס מסך ואני מדגיש שוב שנוסו כבר ונמצאו בטוחים לחלוטין. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים