אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע כרטיס מסך BFG 8800 GTS 640MB עם OC מהמפעל, ובלי מאמץ הטמפ' שלו הוא 57, עם מאמץ הוא62מקסימום 63 יש לי מסך CRT שתומך עד רזולוציה 1200 על 1600, האם CRYSIS יפעל לי באיכות מקסימלית ברזולוציה בנ"ל או שכדאי לעשות לכרטיס OC?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום כולם לא מזמן קניתי את הקירור הזה ורציתי לדעת כמה דברים קודם כל הקירור הזה הולך לשבת על המעבד Q9550 רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור הזה וכמה טובה המשחה שמצורפת במארז שלו. אם יש לכם משחה אחרת להמליץ עליה אשמח לשמוע. אם יש לכם מאוורר שקט 120 שיוכל לתרום לקירור משמעותי בשביל OC אשמח גם עליו לשמוע =) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... ברשותי מעבד פנטיום 4 1.5ghz ואני בזמן האחרון סובל מבעיות חום רציניות. אני לא יכול לשחק במשחק מעל רבע שעה מבלי שהתוכנה של החיישן תקפוץ לי עם הודעה של overheated ואני מתכוון לטמפ' של 70 מעלות!!! הקטע הוא שעם מאווררים אפשר להוריד את הטמפרטורה באופן משמעותי, אבל הבעיה היא שיש לי ספק של 300w ונגמרו לי יציאות החשמל! אני כבר עשיתי פיצול אחד ואני לא רוצה להמשיך לפצל, גם אני לא רוצה לקנות עכשיו ספק חדש כי ספקים של 500w עולים בסביבות ה400 500 שקל (אני מתכוון למשהו טוב, כי להספקים כאלה צריך משהו יציב). לכן החלטתי לנסות לאלתר משהו, ככה שאני לא אהיה צריך לקנות כלום חוץ מהמאווררים עצמם. אם יש לכם עצות או אם מישהו כבר עשה ניסויים והצליח לקרר את המחשב, אם זה אפילו בצ…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני כרגע באוברקולק "לא רציני" עם המחשב, העליתי את ה-FSB מ133 ל140 דרך הג'אמפרים שעל הלוח. לפי החוברת של הלוח זה המקסימום שאני יכול לשחק איתו ולא ראיתי אפשרות לשחק איתו בביוס או משהו כזה. האם יש דרך אחרת לשחק עם הFSB? אני כרגע עם גרסת ביוס 1011, האם יש גרסה חדשה יותר שמאפשרת לשחק עם הכיוונים? בכלל מה פוטנציאל האוברקלוק של המערכת שלי( מצויין במפרט) ואיך אני עושה זאת? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח Epox EP-4SGM8I מעפן עם צ'יפסט SIS661FX. יש לי מעבד P4 בתדר 2.4GHZ והלכתי לפי ההנחיות בחוברת של לוח האם והגעתי לאיפה שאמורים לעשות OC. תמונה מצורפת לאיפה הגעתי. ושאני נכנס לCPU Clock/Speed אז יש שם משהו Min ו-Max ואני לא מצליח להזיז אותם ... ומשם אני צריך לעשות OC לא? אם לא אז מאיפה כן? ולמה כתוב לי 133MHZ ו1.86GHZ ולא 200MHZ ו2.4GHZ? אני מתחיל בOC וזה OC ראשון שלי אז אתם יכולים להסביר לי מה לעשות.. אולי לשנות את היחס ל1:1 זה יעזור? עכשיו הוא על SPD. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני עובד עם AMD 1200 ואני חושב שה Heatsink/fan למעבד שלי עושה את העבודה לא כמו שצריך (הוא ב 72 מעלות!!) אם זה לא היה משפיע אז לא היה ממש אכפת לי.. אבל בגלל החום הרבה הbios גורם למחשב שלי להתקע כדי להגן על המעבד שלא יגרם לו נזק לכן ברצוני לשאול מה הקירור הכי טוב שניתן להשיג קיום במחיר של עד 400-300 שקל (אם אתה מצליחים בפחות אז גם תוסיפו קירור לזכרונות) תודה רבה מראש על העזרה.
-
אני מחפש מאוור 120 עם לדים שניתן לכוון את מהירות הסיבוב וכמובן שיהיה שקט וטוב , למישהו יש המלצה ? תודה כמובן שעדיף לא יקרים אלא אם כן זה מהותי
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מפרט בצד. אני כרגע יושב על 4.2Ghz למעבד, במתח של 1.424 תחת מאמץ. קראתי ברחבי הרשת וראיתי שמעבדים כמו שלי (סטפינג E0) רצים בכזאת מהירות עם מתח הרבה יותר נמוך..אני יודע שזה משתנה ממעבד למעבד אבל זה ממש קיצוני. עוד דבר, אני יציב ב442*9.5 , אבל לא ב495*8.5 (הלוח שלי עובר 50 לופים של הבדיקה של אינטל על 500 באס , 1.34 גשר צפוני) למרות שאני נותן לו את אותו מתח. אני כבר לא רוצה לעלות במתח כי זאת מערכת 24/7 והטמפ' שלי מתחילה להראות מוגזמת מבחינתי.. אם יש צורך אני מעלה כל סקרין שוט / template . אודה לכל העוזרים. יובל
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בסנדרה לא רשום את הטמפ' של הוודו 5 5500 שלי, אז איך אני יכול לדעת את הטמפ', כי בטח אין לכרטיס חיישנים?! אם אין לו חיישנים איך אני בודק את הטמפ' בדרך אחרת? איזה שיטות אחרות יש לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה... מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה לעשות יש לי צ'יפ סאט של נבידיה Nפורס 4אולטרה מה אפשר לעשות די דחוף לי כדי לדעת אם מסוכן מה שהולך פה!
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת אם הקירור הזה צורך יותר מחשמל מהרגיל ואם למישהוא ידוע אם הוא נכנס בלוח EP43-DS3L-אני פוחד שהוא לא יגע בזכרונות,זה ניראה די קרוב. שאלה אחרונה:איך אני מנקה את המשחה התרמית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה לבנות מערכת קירור מים למחשב שלי המפרט בצד אני באמצע מוד ואני מפסיק אותו לחודש כי אין לי זמן בנתים אני רוצה לברר לגבי זה הערכה כמה כסף אני צריך להכין ובנוסף קטע שקצת מרתיע אותי הוא הנזילות האם זה מסוכן אם אני בודק את המערכת ואין נזילות לפני שהיא על המחשב יש סכנה שהיא תנזל בעתיד? ואם כן מה הנזק שיכול להגרם
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה... חבר אמר לי לפתוח ת'תרד הזה בגלל שהמחשב שלו לא נדלק ורק אתם כנראה יכולים לעזור הוא החליט לעשות אובר קלוק חילק את הזכרונות ל166 העלה ת'באס ל240 והוריד את המכפלה ל4 הכל פעל ואחרי הריסטארט המסך לא מגיב הוא ניסה לאפס את הביוס אבל זה לא עזר תעזרו לי מה אפשר לעשות ~! שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני החלטתי ללכת על זה בגלל שאני רוצה HD3870CF ויהיה ככל הנראה צוואר בקבוק, וכאן בבנצ'מארקים מראים שמומלץ להגיע עד 3.6 <URL>http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2650477</URL> אז איזה קירור אני צריך?? וזה יהיה מסוכן?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה ההבדל בן הבקר הזה Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
עשיתי OC עם POWER STRIP ובדקתי בזמן משחק את המעלות עם rivatuner זה על 70 ועם GPU-Z זה על 60 הכרטיס הוא twintech 8800gts 512 700-2000-1750 הכרטיס עם קרור סטוק אבל המאורר 120 שבתחתית המארז בדיוק עליו ככה שהוא מקורר היטב מישהו יודע מי מהן מדייקת\מזייפת?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
0 מאמץ, מעבד 35 ממוצע ליבות 42, אין OC, קצת חם או סבבה? (E6750)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קוניפיגרציות: מעבדי E6600 SL9S8 L632A קירור Glacialtech 5700MC - עברו Lapping קליל משחה Arctic Cooling MX-1 החלפת גופי קירור ללוחות אם: Noctua NC-U6 ו-Thermaltake Extreme Spirit II מארז Chieftech, מאוורר 120 מ"מ אחורי מוציא Arctic Cooling 1500RPM 53CFM, שני מאווררי צד Glacialtech 80mm 1700RPM 25CFM מכניסים. ספקי HEC 475 זיכרון ג'נרי 667 מ"ה. פרטים לשינוי בביוס: FSB ל-334 מ"ה. מתח מעבד ל-1.45v PCIE ל-100 מ"ה +0.1 לצ'יפסט הייתי מנסה להגיע ל-3.5Ghz, אבל לחבר'ה האלה יש 8GB של הזיכרון המחורבן הזה.. יש עוד משהו? צריך לשנות גם VID? עם איזה תוכנות לבדוק טמפ' ויציבות? בזמנו הייתי נותן הרצה עם s&m אבל אני זוכר שהיא בעייתית עם C2D, ראיתי שמזכירים את השם TAT מדי פעם, זה התחליף? O…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי את הגרסא האחרונה, אבל היא נתקעת ברגע שמנסים להפעיל אותה. מדובר בVISTA PREMIUM ובכרטיס 2600PRO.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-