אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
באשר לקירור המעבד ה Cooler Master Hyper 212 מתומחר ב 165 ב FOXPC לעומת ה KAMA CROSS ב 159 ב IQPC האם ניכר ההבדל ברמת הקירור כמו שנראה כאן? http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3141&p=6 גם ה Hyper TX2 (במחיר של 120 ב IQPC) קיבל ביקורת טובה ב tomshardware לעומת קירורים אחרים (http://www.tomshardware.com/reviews/...-2,1782-6.html) ביניהם ה KAMA CROSS, שנכשל. (http://www.tomshardware.com/reviews/...8,1779-10.html) יש לציין שהומלץ לי עליו רבות בפורום מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ככה בעיקרון הורדתי את ati tools התקנתי אותה ואז נכנסתי לאחת האפשרויות שניקראות oc ושם פשוט נתתי לו לבדוק עד כמה אפשר לעלות את הזיכרון ועד כמה את המעבד.... של ה9600 שלי כמובן.. עכשיו הגעתי ל 490\470) אבל גם עם אני שומר את זה אחרי הפעלה מחדש ההגדרות חוזרות לעצמן.. ואני מיתכוון כמובן אחרי ששמרתי בשם וסימן ב-וי שהגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש... אפשר לדעת איך אני מסדר את זה ועושה Oc כמו שצריך?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שכשמעלים FSB אז אוטומטית מהירות הזיכרונות עולים גם ולכן יש להישתמש במחלקים האם קימיים לוחות שעושים את זה אוטומטית כלומר משאירים את מיהירות הזכרונות כמו שהיא למרות שמעלים FSB? הסיבה שאני שואל היא שראיתי ב-KSP את ABIT AB9 הוא יחסית זול ללוחות שיש היום והוא מאפשר OC מצד שני חפרתי את ה-manual ואין שם כלום על על מחלקים או תיזמונים,פשוט כלום זה נראה לכם הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בונא אחים שלי אני מסתכל לי ב- SpeedFan ופתאום מקבל שוק של החיים! לעזאזל המתחים הם: Vcore1: 1.70V Vcore2: 2.77V פאקקקקקק מזה המתחים האלה למעבד AMD Athlon XP 2800+ ??????????????????? ולא עשיתי שום OC! הצילו אני מת פה! עוד שניה הוא נשרף לי! בדקתי גם ב- CPU-Z וזה מראה לי: Voltage: 1.696-1.712 והוא רושם שהבאס זה 332.7 והמכפלה: 12.5 מה לעזאזל קורה פה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכולםםםםם
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך לקרר ארבעה כרטיסי זיכרון ddr2 יש לכם המלצות למשהו לא יקר עד 200 ש"ח לכולם ביחד?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ממצב חבר'ה . אז ככה לפי המפרט שלי שרשום פה בצד , הגעתי עם המעבד שהוא 2.0 בסטוק ל- 2.5 המעבד הוא NORTHWOOD עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע ליותר מזה ? אם מישהו הצליח ? כי משום מה כשאני עושה בביוס אפשרות של OC ידני שזה יוצא 135X20 או 140 ככה שזה 2.7 \ 2.8 אז הווינדוס לא עולה בכלל , קיצור מה שיש לי עכשיו הוא את ה 2.5 לפי התמונה אני רוצה לדעת האם המתחים טובים ועד כמה אני צריך לשחק איתם עד הגבול שלהם וגם לגבי זכרונות , איך אני משנה את התזמונים ( שלא ממש הבנתי מזה בכלל ) תמונות : 1. 2. 3. תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח-אם- Gigabyte GA-X48-DS5, Socket 775 ולחבר אליו מערכת קירור Arctic-Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת אם הכל יתאים מבחינת גודל. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להזמין עוד כמה שעות 2 מאווררים של 120 של TT עם הלדים .. שמעתי שהם קצת רועשים אבל הם חזקים מאוד. עכשיו השאלה שלי כזאת , יש לי לוח GA 965P DS3 ואני אישית לא מוצא מקומות לחיבור המאווררים עם אפשרות שינוי מהירות אז אני לא יודע אם יש טעם לקנות אותם בכלל.. אז אם למישהו יש לוח כמו שלי והוא יודע כמה מקומות יש לחיבורים לשינוי מהירות אז בבקשה תגידן לי כי זה ממש יעזור לי.. ודרך אגב יש לי TUNIQ TOWER שמתחבר כרגע ל CPU FAN , יש את ה ספק שמתחבר ל PWR FAN ויש SYS FAN שאני לא בטוח אבל ניראה לי שהוא לא בשימוש ... יש אפשרות להכניס לשם מאוורר של מארז ? ולמה אמור לשמש ה חיבור של ה SYS FAN ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עבור אינטל, סוקט 775: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=2191&articID=519 מסקנה מעניינת היא שלמרות שהנינגה הוא השקט ביותר, הקירור הטוב ביותר הוא של הזלמן 9700 והבדל הרעש ביניהם ב-LOW זניח לחלוטין. לעומת זאת, ב-HIGH הזלמן ממש רועש (62DBA זה מחריש אוזניים) אבל עדיין מקרר ב-5 מעלות טוב יותר מהנינג'ה ב-HIGH. עבור AMD: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=2180&articID=519
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היכן אני משיג אחת כזו והאם היא מצרך חובה כשאני מחליף משחה תרמית? האם יש תחלי?ף
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום התייעצתי בפורום המפרטים לגבי קירור כללי למחשב ונוכחתי לדעת שגוף הקירור שמגיע עם המעבד הוא חלש ואינו איכותי במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן אוברקלוקינג בעצת המוכר הזמנתי את הקורסאיר A50 ,שאלתי היא האם הוא יקרר טוב את המעבד באובר קלוק של 4.3 4.5 . האם למישהוא יש חוות דעת עליו אני ישמח לשמוע מהם גבולות הטמפרטורה שלמעבד 2500k מותר להגיע? דבר נוסף האם מידותיו יכולות ליצור בעיה אם כרטיסי הזכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט? המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות. תודה מראש! עמרי.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו של חברת קלאב 3D אפשר להפוך אותו לא 9600XT? או ל 9800 ?
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זה מה שיש לי עכשיו הטמפרטורות במנוחה 33 במאמץ 63 לתת עוד קצת במתח ולהגיע ל 500 FSB ? או שהמתח מספיק גבוה ואני יפגע במעבד ?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה סוג של קירור ואיך ניתן להוסיף אותו לכרטיס המסך הזה של רדאון? ??? ??? ??? ממש חשוב !!! תודה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המעלות כרגע 55 מעלות דרך CORE TEMP 0.95 בויסטה 64ביט. במצב עומס מגיע ל 70-73 מה עושים, לשים את הקירור מחדש עוד פעם עם משחה תרמית ולשים פס לאורך או רק לחיצה באמצע? קירור ARCTIC Freezer 7.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אף פעם לא התעסקתי עם זה אז סליחה על הנוביות כשאני שם קירור במים , איך זה עובד ולאיזה חלקים זה מתלבש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה הקירור הכי יעיל וזול שיהיה קל איתו להגיע ל 3GHZ ומעלה ?? FREEZER 7 PRO יספיק ?? או שבאמת צריך כמו שרשום בהרב המפרטים את ה V1 ??
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-