עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomerzz,

שלום.. אני מתלבט בהרכבת המפרט שלי בנושא הלוח. המעבד 8400 מהמחקר שעשיתי בגוגל, יש בעייה עם הלוחות חוסכי אנרגיה החדשים של גיגהבייט ו OC ולמיטב הבנתי אין יותר את הלוחות מהדגמים ה"רגילים" , תקנו אותי אם אני טועה. מה שמשאיר את הלוחות של אסוס עם CPR שמקל על החיים ב OC ועל הנייר נשמע כדבר מעולה. אני לגמרי לא נעול על איזה ציפסט ללכת, בעבר היה לי נסיון טוב עם NFORCE ולוח EPOX ..עד שהתבשל איזה קבל והחליפו לי אותו בלוח ABIT עם אותו ציפסט אבל דגם מאוד לא מוצלח ל OC :-\ התקציב 700 גג 800 (או פחות...) בקשר לזכרונות החלטתי ללכת על MUSHKIN 2X2G בתזמונים נמוכים, בעיקר כי אהבתי את הקירור שלהם..(הבדל של כ 80 שקל לבין זכרונות אחרים באותה רמה + 2 מודולים של 2 גיגה כל אחד = פחות עומס על…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. טוב אז ככה אלו הרכיבים ורלוונטיים : E850O Gigabyte GA-P35-DS3L ספק 500W REAL EZCOOL מארז גם של EZCOOL עם מאוור 24 ס"מ צידי+ אחד אחורי 8ס"מ זכרונות 1GBX2 OCZ 800 MHZ עם קירור דבר ראשון אני רוצה לקנות קירור: חשבתי על מוג2ן או נינג'ה 2 אמרו לי שמוגן יותר טוב אבל את הנינגה יותר קל להתקין מה ההפרש בינהם (בביצועים ) וגם אני לא בטוח שיש לי מקוק לקירור קזה גדול בגלל הלוח M תמונות: http://up94.siz.co.il/up1/zmlmxzztdc1j.jpg http://up96.siz.co.il/up2/udjanimywn2y.jpg דבר אחרון, עד לכמה אני יכול להגיע עם אחד מהקירור הנ"ל?? יש מצב ל4 GHZ??? כי זה המקסימום שהאני יכול מבלי לסכן את הזכרונות יותר מידי.... טמפרטורה של הליבות במאמץ עם OC 3.5 GHZ: CORE1# 61 core2# 66 )יש לציין עם קירור רגיל…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. OK הזמנתי טרמלרייט SP94 וVGA silenser וAC5 למחשב שלי. עכשיו אני צריך לפרק את כל המחשב כדי להרכיב את החלקים ואני רוצה טיפים על איך לעשות את זה כמו שצריך (במריחת המשחה והתקנת המוצרים) ועל מה אני צריך לשים את הלוח M ואת כל שאר הרכיבים נגד חשמל סטטי וכל דבר שיכול לפגוע במחשב

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  4. האלן רציתי לדעת אם הקירור הזה צורך יותר מחשמל מהרגיל ואם למישהוא ידוע אם הוא נכנס בלוח EP43-DS3L-אני פוחד שהוא לא יגע בזכרונות,זה ניראה די קרוב. שאלה אחרונה:איך אני מנקה את המשחה התרמית ? תודה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  5. עד היום הטמפ' הייתה על ממוצע 32~ במנוחה ו50-45 מאמץ על תדר 3600MHZ בדקתי בשעה האחרונה טמפרטורה בREAL TEMP פתאום זה מראה 43c בIDLE מה הולך פה לא שיניתי הגדרות לא כלום ככה סתם קפץ 10 מעלות הסירקולציה במארז אצלי סטנדרטית עם אחד מקדימה מכניס אוויר ואחורי מוציא, וזה לא הכרטיס מסך כי הטמפ' הייתה טובה גם אחרי שהרכבתי אותו עצות? אני חושש להיכנס למשחק שהמעבד לא יהפוך לי לחביתה

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  6. בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by FearAge,

האם שילוב של החלקים הבאים יעיל ל-OC? לוח אם EVGA 123-YW-E175-A1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188026 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 קירור למעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835200037 זכרונות A-DATA G series 4GB (2 x 2GB) Model: ADQVE1B16KG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211281 תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by silky,

יש בידי מחשב מבוסס פנטיום III 600 MHZ ועם לוח מיושן מסוג CC820(CAPECODE( התקנתי לי את הביוס המתקדם ביותר ללוח שחברת אינטל הוציאה, הסתכלתי לי שם וראיתי שיש לי שם ADVANCED OPTIONS אשר מסומנות ב- DISABLED. למה לעזעזל??? ככה אני לא יכול לגעת במהירויות שעון של הלוח ושל המעבד(וגם ג'מפרים), איך אני יכול בצורה הפשוטה ביותר להוסיף למחשבי מעט MHZ נוספים בברכה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  9. התקנתי את התוכנה והיא לא מודדת לי שום דבר לא מהירויות מאווררים ולא טמפ מה לעשות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by PROSK8,

יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by Optimus_Prime99,

אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי אך אין לי מושג איך עושים זאת ואם בכלל אני מסוגל לעשות זאת. אבקש ממכם אם אתם יכולים לתת לי את הפעולות הנדרשות ממני אחת אחת ואיך עושים באמת. המפרט שלי הוא כך - gigabyte d3L motherboard intel quad core q6600 + thermaltake v1 samsung 800mhz 2 gb ram leadtek px8800 gt 512 mb westren digital 320 gb sata 2 16 mb buffer אלה הטמפ' שלי בזמן מנוחה. - הFREQUENCY שלי תקין? זה לא אמור להיות על 2400MHZ? תודה לעוזרים ואשמח לקבל עצות האם כדאי לי בכלל להתעסק עם זה או לא.

14. Started by gal,

היי המפרט שלי בצד.קירור מעבד קירור סטוק,כרטיס מסך חדש (נקנה לפני יומיים).האם מומלץ לי לעשות המהרה? בעיקרון אני לא אוהב סיכונים כל כך ,לא רוצה לדפוק שום רכיב במחשב (רק עוד זה חסר לי )אבל מת לנסות המהרה מה אתם ממליצים לי? אשמח גם להגדרות שאמורות לשמור על יציבות המערכת...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. כל מפסק שולט על מאוורר אחר (קדמי, אחורי, ספק וכרטיס מסך) הרעש ירד פלאים ועתה נשארה בעיה כואבת אחת: :'( המאוורר של המעבד מרעיש נורא (וזה בולט עכשיו יותר כשאין רעש מהמאווררים). אני מרגישה שכל ההשקעה שלי ירדה לטימיון כי כמעט ולא שמים לב לשינוי ברעש הכללי שהמחשב מפיק. אינני יודעת מה כדאי לעשות: :-X 1. לקנות מאוורר חדש למעבד מתוך תקווה שיהיה שקט יותר (בכלל לא בטוח שימכרו לי מאוורר) 2. לשלוט על מהירות מאוורר המעבד ע"י מפסק ונגד (שיפיל מתח על עצמו וכך יפחית את מתח הזינה למאוורר). מה דעתכם? פרטים טכניים: - מדובר במאוורר גנרי של מעבד (סלרון 1.8 גיגה וכשקניתי את המחשב לא נשאלתי על מאוורר זה - סימן שקיבלתי מאוורר פשוט מאוד) - לוח אם D845GBV של אינטל - את הפןבאס בניתי ממפסק פשוט …

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by gggil,

יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעה:"DEFAULT LOADED" וזה מאפס את כל מה שעשיתי בביוס... יש סיבה כלשהיא לכך? אני לא מצליח לעשות OC ככה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by benhalaf,

הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. Started by sagibb,

אני מעונין לשדרג את ה-HTPC שלי לקרור שקט יותר. הנה המפרט הנוכחי: מארז - (Thermaltake Bach (VB8000BNS ספק - Antec TruePower Trio 550W לוח אם - Asus P5N32-E-SLI Plus מעבד - E6600 כרטיס מסך - XFX GeForce 9600GT 512MB כרגע כל המאוררים במארז מקוריים: המאורר של ה-CPU, כרטיס מסך והמאוררים של המארז. חשבתי להיפטר מכמה מהם ולהחליפם בקירור פסיבי: קירור למעבד - CoolerMaster Hyper Z600 קירור לכרטיס מסך - Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 בנוסף להחליף את המאוררים המקורים של Thermaltake שבאו עם המארז במאורר בודד גדול ושקט, אשמח להמלצות. השאלות הקריטיות הם: 1. האם הקירור הפסיבי של המעבד נכנס במארז? מידות גוף הקירור הן: 127.28mm x 127.28mm x 160mm מידות המארז הן: 170mm x 430mm x 450mm ל…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by lordbd14,

יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Holography,

מאחר שהמאוורר בgeforce 6800nu משמיעה חריקות קשות וקולות משונים מזה ימים, החלטתי להרים את הכפפה ולפנק אותו בקירור חדש. הכרטיס לא נמצא באוברקלוק ולכן אני מחפש קירור פשוט אך איכותי ושקט. המליצו לי על הסילנסרים, מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by rkiviti,

החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by katkato,

אם אני מרכיב את תדר המעבד בצורה הזאת: fsb(400)x 2 יהיה הבדלים אם אני ארכיב אותו בצורה הזאת(עם מכפלה פתוחה כמובן) fsb(10)x 80 מבחינת ביצועים כמובן .. והאם זה היתרון במכפלה הפתוחה ? שהיא בעצם לא מעמיסה על ה FSB ולכן לא צריך לדאוג שהוא יגביל אותי? ואז מן הסתם לא צריך להעלות לו מתח ..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by מורדו,

למה אני שואל כי הקירור נראה לי מפלצתי ויש לי גם זלמן VF700-Cu שנישאר לי מהכרטיס הקודם .... אז אני צריך לדעת מה יותר טוב תודה לכל עוזר

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים