אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב. זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה. רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן: 1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב 2)לא יודע אם הוא מחמם 3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image5.JPG אני ינסה להמשיך את זה פשוט זה היה צריך לעבור 2 לופים ב-3d mark ועוד בדיקה של 5 שעות בפריים 95
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים של קורסייר מלפני חמש שנים שיושבת על תושבת 1151. היא עובדת ממש טוב. אני רוצה לשדרג לתושבת 1700 של הדור החדש של אינטל. יש אפשרות איך שהוא לבצע התאמות? לקנות תושבת מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מה טווח הטמפרטורה המומלץ למעבד סלרון 2.4? תודה יובל.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהוא יכול להמליץ לי על גוף קירור למעבד הנ"ל אבל כזה שלא בא עם מאורר עליו ושיתאים למאורר 90 M שיש לי ( לד של טרמלטייק) אבל שלא יעבור את ה250 שח תודה
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עכשיו לא ממש יכול לישון אז חשבתי לשאול כמה דברים כמה שאלות, תענו אם בא לכם למרות שבעקרון יהיה מעניין לדעת בלי לחפור את האינטרנט יותר מדי לתשובה מדוייקת... 1. למרות שבמאמץ מלא(ב98% FAH)ביום טיפוסי כרטיס המסך שלי (HD4870) מחומם לכ71-3 מעלות והמאורר הוא על נראה לי 41-7% בלי ותר מדי רעש אם אני מפעיל את המאורר למרות שהטמפ' יורדת ל60(בעצם אולי פחות כי לא חיכיתי עד הייצוב) המאורר עושה רעש של פן טיפוסי --> הוא יכול להחזיק באחוזים כאלה לאורך זמן אם אני מקפיץ את הקלוק ל800-790 מגההרץ (ד"T החום של הסטרים הוא כ80 מעלות במאורר אוטומטי אבל שוב זה FAH נראה לי מאמץ אותם יותר) הכרטיס ישרוד מבחינת חום? (שאלה מפגרת כי אני צריך בעקרון לבדוק אבל הייתי רוצה שמישהו יענה מנסיון ץץץאבל טוב…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מרעש זימזום שמוציא אותי מדעתי בחנות נאמר לי שאין אחריות על המאוורר עכשיו אני יודע שניתן לנקות ולשמן את הציר אבל זה ניראה לי פתרון זמני ואין לי עצבים לחזור על הפעולה שוב פעם בזמן הקרוב היות והטמפרטורה המדווחת היא 40 מעלות כאשר המאוורר עובד אני שוקל את הפתרונות הבאים ורציתי לשמוע מה דעתכם 1-לנתק את המאוורר 2-passive heat sink לשים 3- לנצל heat sink של pentium 2 שפירקתי מהמחשב היישן ולהדביק אותו באמצעות דבק טרמי (לא משחה טרמית) (או מרק אפוקסי (הגליל שחותכים עם סכין יפנית ,לשים עם האצבעות ומישמים בין החלקים שרוצים להדביק השאלות: 1-האם הטמפרטורה שמדווחת על-ידי תוכנת הניטור של abit: ABIT EQ כטמפרטורה של ה sys מתייחסת לטמפרטורה של north-…
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, רק לידיעה, קראתי את שני המדריכים של האתר ולפי הבנתי התשובה היא כן. אני שואל להבין קצת יותר לעומק. מהירות הבאס אצלי היא 200MHZ. הזכרונות עובדים ב 400 והמעבד ב 3000. שאלתי, אם אעלה את האפיק ל 215 לדוגמא (מכאן נובע שתדר המעבד יעלה ל 215X15=3225MHZ), האם זה אומר שתדר הזכרונות יעלה בהתאמה ל 215X2=430MHZ? לגבי המעבד, יש לי קירור של zalman מדגם CNPS7000cu כך שנראה לי שכאן אין בעיה. הבעיה תהיה לדעתי בזכרונות שהם של samsung אבל אין לי מושג אם הם מתאימים ל OC ואני חושש לפגוע בהם. תודה, אופיר
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למאורר 140 מ"מ בעל לדים אדומים - תקציב לא מוגבל אין בעיה להזמין מחו"ל אמור להחליף את המאורר האחורי ב HAF שלי אז אשמח אם יהיה +/- באותה סביבת נתונים (הכוונה היא לרעש ודחיפת אוויר)
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק?ה4850 אם הקלוקים של 9800GTX+ שזה 738/2200 (נראה לי) או ה9800GTX+ על סטוק
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים חזקה במיוחד למעבד Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme 3GHz 12Mb BOX 45nm אני גם כנראה קונה את הלוח אם הזה: ASUS Maximus Formula Special Edition Intel X38 LGA 775 אז אני צריך גם חיבור לבלוק מים שיש כבר על הלוח! כמו כן אני חושב אולי גם לחבר קירור מים לכרטיס מסך! יש לי כמה שאלות: אם כל המערכת מחוברת ביחד אז לגיטימי שהמעבד יהיה יותר חם מהגשר הצפוני, אז כל החום שהמים לקחו מהמעבד הם העבירו לגשר הצפוני אז זה יחמם אותו ולא יקרר! אז לא הבנתי איך המערכות המשולבות עובדות! הנושא העיקרי הוא שאני צריך הצעה למערכת קירור רצינית מאוד משולבת ואם זה לא טוב אז רגילה, אני מוכן להשקיע כמה אלפי שקלים בלי בעיה , תתנו לי הצעה הכי טובה שיש בארץ וגם הצעה מחו"ל, כנרה …
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4B באס 533 וזכרון 333 בדואל (כלומר 666) אם אני יוריד בביוס את המהירות של הזכרון ל266 אני יקבל ביצועים טובים יותר (בגלל שיהיה יחס 1 ל1)? ועוד שאלה, מישהו אמר לי שאם אני מעלה את הבאס של המעבד בביוס גם הזכרונות עולים, לא רק המעבד, זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי משחה טרמית (ננוטרם) האם אפשר להדביק איתה ? או שצריך את הדבק הזה ? advhise ? וגם - האם היטסינק של פנטיום 1 או 2 ישן מתאים לזכרונות של כ . מסך ? (כמובן שאני יחתוך אותו...) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי רק רציתי להראות לכם תכרטיס של CLUB-3D שהוא בא עם AC קירור הכי שקט והכי חזק שיש , כמו שראיתם באתר של החברה... עם כרטיסים אחרים ניסיתי ולא הלך OC כמו של CLUB-3D עם ה AC שלו . התמונות מדברות
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC למעבד שלי ל3.2GHZ והוא עובד טוב ויציב (357*9). השאלה שלי מה עדיף 357*9 או 400*8? הזכרונות שלי הם 800MHZ. עכשיו לשאלה אחרת המעבד מקבל כרגע 3.25V (סטוק) אבל ב CPU-Z זה מראה לי 1.296V יש מישהו מושג למה?
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מערכת X58, האם ולטובת מה משפיע SC/DC/TC על יציבות ה-OC? עם אותם זכרונות בדיוק. אני מדבר על X58 בכוונה כי הוא יכול לעבוד עם שלושת המצבים.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
סתם רציתי לברר משהו לא ברור אם אני ישדרג את המחשב אבל בכול זאת אני רוצה לברר כמה יצא התקציב לא ברור... מה שאני רוצה לברר זה כמה יעלה לי לוח אם+זיכרונות וגם קירור אוויר למטרת אוברקלוק בלבד בלי להתפשר על ביצועים ז'תומרת הכי גבוה שאפשר זה המעבד http://img352.imageshack.us/img352/5259/18lz.jpg אם הוא יגביל אותי תגידו לי ואז זה סיפור אחר עוד תוספת כסף אז כבר אין מצב.... שני חצאים 256 שיגיו לבאס 340 ככה נגיד לוח 1000 זיכרונת עוד 1000 בערך... בלי פיצ'רים מיותרים בלוח. גם קירור תציעו לי רק כדי לראות כמה יעלה תציעו לי ונראה כבר מה אני עושה ייאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי TI 4200 של GAINWARD ויש לי בעיה קטנה. למשל אני מעלה את הCLOCK ואת הזכרונות (בRIVA TUNER או בדרייברים של גיינוורד) מריץ 3D MARK הכל סבבה עובד חלק, עושה קיסט למחשב ואז הCLOCK והMEMORY חוזרים לבד להגדרות המקוריות!! מה לעשות כדי שההגדרות שאני מגדיר ישארו לתמיד?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-