אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למעבד אני לא צריך סנסור כי יש על הלוח להרדיסק שלי אין סנסור וגם לא לכרטיס מסך אני רוצה לחבר להם תסנסור אבל השאלה שלי היא איפה הכי נכון לחבר את הסנסור ועם מה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כרגע התקנתי EasyTune ב GIGABYTE 7VA . קיבלתי אינדיקציה שה - system fan במצב של 0 סיבובים לדקה. פתחתי את המחשב אך כל 4 המאווררים עובדים ! מהוא אותו ה - system fan? האם מדובר בבאג של התוכנה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל התראה ללא פתיחת ממשק התוכנה על טמפ' גבוהה או מאוורר שחדל לעבוד? תודה לכולם !! (במיוחד ל Annatar ) שלומי
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מעגל משולב שיכיל מספר דברים..אבל בגלל שהידע שלי באלק' קצת מוגבל אני צריך עזרה בעיקרון אני רוצה שהמעגל הזה יוכל להוות צג LCD אבל (!) שיתחבר למחשב בחיבור סיראלי ולא פרללי כמו כן שישלב בתוכו אפשרות להציג טמפ' של מספר חיישנים שונים ואפשרות לעבור בינהם בעזרת כפתור בנוסף באותו פאנל הייתי רוצה חיבורי USB ו Firewire, אבל זה כבר לא קשור למעגל עצמו. יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להכין כזה מעגל או אפילו להכין עבורי ואני אקנה אותו ממנו?!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
-
לנסר מחשב! עם - דרמל? או מסור חשמלי? בקטע של לשניים, אבל מדויק. עריכה - צביעת מארז - בקטע איכותי מבריק - הכיצד? שמעתי ספריי טפטים אמק שמעתי גם (מדריכים) ספריי ונייר זכוכית.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני עובד עם AMD 1200 ואני חושב שה Heatsink/fan למעבד שלי עושה את העבודה לא כמו שצריך (הוא ב 72 מעלות!!) אם זה לא היה משפיע אז לא היה ממש אכפת לי.. אבל בגלל החום הרבה הbios גורם למחשב שלי להתקע כדי להגן על המעבד שלא יגרם לו נזק לכן ברצוני לשאול מה הקירור הכי טוב שניתן להשיג קיום במחיר של עד 400-300 שקל (אם אתה מצליחים בפחות אז גם תוסיפו קירור לזכרונות) תודה רבה מראש על העזרה.
-
יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה זלמן יותר טוב ? הישן שעולה 193 או הישן שעולה 217.5 ? מה ההבדל? והאם שווה להוסיף את הכסף?
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי במארז מעין גריל פלסטיק בחזית (גודלו בערך 10*3), והייתי רוצה לשים מאחוריו לדים שיאירו בהתאם לפעילות ההארד דיסק. אני חושב שאני אצליח לחבר כמה לדים במקביל, כך שזו לא תהיה הבעיה. מה שאני לא יודע לעשות זה להאיר את כל השטח באופן אחיד בעזרת הלדים. למישהו יש רעיון איך לבצע את זה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק OC? אבל הסבר מעבר לזה שזה "המהרה בעיברית",איך בדיוק זה מתאפשר? איזה רכיבים מומלצים\חובה לOC?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי משחה טרמית (ננוטרם) האם אפשר להדביק איתה ? או שצריך את הדבק הזה ? advhise ? וגם - האם היטסינק של פנטיום 1 או 2 ישן מתאים לזכרונות של כ . מסך ? (כמובן שאני יחתוך אותו...) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מעבר AMD 2000+ והוא עובד בטמפ' גבוהה יחסית.. 53 מעלות ומתחילות לי תקיעות מוזרות... התקציב שלי הוא-120 שקל, אמרו לי ש- VOLCANO 7 PLUS הוא הכי טוב ל-AMD
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
Hi How can an AGP slot\AGP speed\Video card effect the maximum stable FSB speed ? I heard that it does effect.. i dunno how. and why cant i left the text ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי A64 2800, עם לוח ABIT KV8PRO מבוסס K8T800PRO. בFSB230, עם מכפיל 8 במקום 9 המקורי - כך שהבעיה לא בCPU, כנראה, וFSB/AGP/PCI נעול, הwindows מודיע שהוא אתחל את הVPU (כרטיס מסך), כי הוא הפסיק להגיב. זה גם לא הזכרון, כי אותה בעיה קרתה גם כששמתי את הזכרון על DDR333. האם יכול להיות שהצ'יפסט עצמו לא מסוגל להגיע לFSB230? ניסיתי להעלות מתחים לNB, SB, להכל בעצם, וכלום לא עוזר. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך בשם Asus Radeon A9600XT ונשאר לי הכרטיס הישן: MSI GeForce FX5200 T-128. מספר שאלות לגבי OC עליו: 1. מזה D.O.T, Dynamic Overclocking Technology ? במה זה עוזר? 2. איזה קירור מומלץ לשים עליו? איזה מאוורר ואיזה היטסינק? שיקרר טוב, אפילו ב-OC רציני! 3. האם הכרטיס בכלל טוב ל-OC? 4. איך אוכל למדוד את הטמפטורה שלו, אם אין לו מד טמפרטורה? זה בכלל אפשרי?! 5. עד כמה בערך מומלץ להמהיר אותו? כמה CORE וכמה MEMORY CLOCK מומלץ שיהיה? 6. האם ישנן תוכנות שבודקות יציבות של כרטיסי מסך לאחר OC, בדומה ל-PRIME95, כאשר פריים מודד מעבדים? 7. כמה MHZ הבדל נחשב להרבה ונראה הבדל בביצועים? תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מצליח להוריד גם אחי .. .שאני נרשם צריך להיות מוכר בפורמים והגירסא הכי חדשה של ati tool היא 24b9 אתם יכולים לבדוק , לחבר שלי יש אבל הוא לא מוכן לשלוח לי משום מה . שכחו מהבקשה השגתי כבר ותודה לכל מי שהגיב שניתי את הכותרת כי הגעתי ללא הפרעות למהירות ליבה 373 שלא הייתי עובר את ה 350 .... הוספתי קירור .. אני מצליח לעלות עוד ועוד ועוד אבל אמרתי זה מספיק ה9700 פרו מספיק חזק , ועכשיו עם אברקלוק ? מה אתם אומרים לעלות עוד
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי לוח albatron k8nf4u הבעיה היא שהטמפ של המעבד קבועה 65c גם בביוס וגם בתוכנה everest. חוץ מזה הטמפ של הלוח ושל ההרדיסק משתנות. יש למישהו מושג אם יש איזה גמפר או משהו כזה שמפעיל את הסנסור של המעבד? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: בארטון 2500 לא נעול. AN7 SP97 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס קורסייר 2X256M 3200 400MHZ רדאון 9600 פרו ב-2260MHZ בערך (גם עם מכפלה של 10.5 וגם עם 11) המחשב יציב אבל שהוא בסביבות ה-2300MHZ הוא עושה כל מיני ציפצופים ולא מחזיק פריים 95. טמפ' 46 בערך במאמץ. העלתי לו את המתח לצ'פסטק למקסימום שזה 1.75,לזכרונות 2.90 ולמעבד עד ל-1.85 בערך. המתח ל-AGP הוא 1.55 אבל אין לי מושג אם לגעת בו או לא. תיזמונים של הזכרונות ניסיתי 2.5.3.3.7,2.3.3.7,2.5.4.4.7 ושאני שם 3 בראשון המחשב מצפצץ ולא עולה. מה אני יכול לעשות עלמנת לעבור את ה-2300MHZ ?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-