עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor31,

טוב אז זה הסיפור לפני כ3 חודשים קניתי את ערכת הקירור של THERMAL TAKE לgforce 4 ti4400n ומאז אני לא ישן בלילות ולכן אני שוקל לעבור לקירור הפסיבי של זלמן הבעיה היא שיש לי את לוח האם של אסוס P4533E עם ערכת השבבים 485E שהמרחק בין הNORTH BRIDGE לחריץ הAGP שלי היא סנטימטר וחצי בערך שזה גבולי במקום לheat pipe ולכן רציתי לדעת עם למישהוא יש ניסיון עם הHEAT PIPE כי אני בדילמה תודה ואשמח לעזור לכל מי שאני יכול. ;) ;) ;)

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by www.gameboard.co.il,

שלום , אני מחפש מקרר סתאם אני מחפש קירור בשביל I7 משהוא טוב מאוד אבל וכמה עולה קירור מים 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by roeiw,

יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by merlin77,

אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by kobi63,

שלום לכם, אז ככה, אני רוצה לעשות OC למעבד הבא ואני צריך שיגידו לי את הדברים הבאים: מה לנעול בביוס מה לנטרל בביוס מה להגדיר בביוס איזה תדרים מומלצים שכבר נוסו בעבר על מערכת זהה אם אפשר את כל השמות הרלוונטיים של הדברים הנ"ל ללוח אם שברשותי... הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Zalman F3 120MM Case Fan Corsair 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ואם אפשר גם מהירות שעון וליבה לכרטיס מסך ואני מדגיש שוב שנוסו כבר ונמצאו בטוחים לחלוטין. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  7. היי, רק לידיעה, קראתי את שני המדריכים של האתר ולפי הבנתי התשובה היא כן. אני שואל להבין קצת יותר לעומק. מהירות הבאס אצלי היא 200MHZ. הזכרונות עובדים ב 400 והמעבד ב 3000. שאלתי, אם אעלה את האפיק ל 215 לדוגמא (מכאן נובע שתדר המעבד יעלה ל 215X15=3225MHZ), האם זה אומר שתדר הזכרונות יעלה בהתאמה ל 215X2=430MHZ? לגבי המעבד, יש לי קירור של zalman מדגם CNPS7000cu כך שנראה לי שכאן אין בעיה. הבעיה תהיה לדעתי בזכרונות שהם של samsung אבל אין לי מושג אם הם מתאימים ל OC ואני חושש לפגוע בהם. תודה, אופיר

• 13 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by manuat,

קניתי מחשב חדש סופר על פיצוץ.... המחשב עובד כמו טרקטור ביטלתי מאורר בדופן צד והשארתי רק מאורר אחורי וכמובן מאורר מעבד ענק של אינטל מה עושים???

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by SixKiller,

מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by shloosh,

ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by tomerzz,

שלום.. אני מתלבט בהרכבת המפרט שלי בנושא הלוח. המעבד 8400 מהמחקר שעשיתי בגוגל, יש בעייה עם הלוחות חוסכי אנרגיה החדשים של גיגהבייט ו OC ולמיטב הבנתי אין יותר את הלוחות מהדגמים ה"רגילים" , תקנו אותי אם אני טועה. מה שמשאיר את הלוחות של אסוס עם CPR שמקל על החיים ב OC ועל הנייר נשמע כדבר מעולה. אני לגמרי לא נעול על איזה ציפסט ללכת, בעבר היה לי נסיון טוב עם NFORCE ולוח EPOX ..עד שהתבשל איזה קבל והחליפו לי אותו בלוח ABIT עם אותו ציפסט אבל דגם מאוד לא מוצלח ל OC :-\ התקציב 700 גג 800 (או פחות...) בקשר לזכרונות החלטתי ללכת על MUSHKIN 2X2G בתזמונים נמוכים, בעיקר כי אהבתי את הקירור שלהם..(הבדל של כ 80 שקל לבין זכרונות אחרים באותה רמה + 2 מודולים של 2 גיגה כל אחד = פחות עומס על…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by ilanZx,

שמעו אני ממש חדש בעסק הזה... אממ אני צריך שתגידו לי מה הכרטיס מסך שלי יכול לעשות... כאילו לכמה לעשות אותו זה הכרטיס מסך שלי : http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html הוא ממש דפוק |: אז עם אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה הגדרות מתאימות לו ... ואיך בדיוק אני יכול לעשות את זה זה יהיה נחמד... כי הסתכלתי על מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמסביר על כרטיס מסך... ועם זה חשוב אז.. הקירור שלו זה עם מאורר וזה 256 מגה זיכרון..

• 12 תגובות
    • 660 צפיות
  13. יש ל את הכרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256 MB ואני מחפש לו מאוורר טוב ב200 שקל בערך על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים חזקה במיוחד למעבד Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme 3GHz 12Mb BOX 45nm אני גם כנראה קונה את הלוח אם הזה: ASUS Maximus Formula Special Edition Intel X38 LGA 775 אז אני צריך גם חיבור לבלוק מים שיש כבר על הלוח! כמו כן אני חושב אולי גם לחבר קירור מים לכרטיס מסך! יש לי כמה שאלות: אם כל המערכת מחוברת ביחד אז לגיטימי שהמעבד יהיה יותר חם מהגשר הצפוני, אז כל החום שהמים לקחו מהמעבד הם העבירו לגשר הצפוני אז זה יחמם אותו ולא יקרר! אז לא הבנתי איך המערכות המשולבות עובדות! הנושא העיקרי הוא שאני צריך הצעה למערכת קירור רצינית מאוד משולבת ואם זה לא טוב אז רגילה, אני מוכן להשקיע כמה אלפי שקלים בלי בעיה , תתנו לי הצעה הכי טובה שיש בארץ וגם הצעה מחו"ל, כנרה …

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by slotke,

שלום חבר'ה יש לי מעבד 2.6Ghz pentium D 805 ולוח אם GA-8I945GZME-RH של gigabyte ואין לי אפשרות לשנות את ה-fbs דרך ה bios כדי לבצע אוברקלוקינג יש למישהו רעיון למה? אגב יש לי ddr2-667 333Mhz של kingston תודה רבה

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by chris_u16,

במעבד Intel P4 (לא סלרון!) מהי הטמפרטורה שאתם לא הייתם עוברים בOC, בתוך משחק למשל? (במאמץ מלא) ומהי הטמפרטורה שהייתם רוצים שיהיה כאשר אתם סתם בתוך חלונות? (מאמץ מינימאלי) שאלה נוספת... מישהו כאן יודע באיזו טמפרטורה מעבדי INTEL מאיטים את עצמם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by idan_20,

מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by meidale,

שלום, בחודש הבא אני אקנה מעבד 3700 סאן דייגו רציתי לדעת רק איזה שבוע הכי טוב ל OC מבין סדרת ה 051X ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by sh_idan,

המפרט בחתימה, עם קירור שהוספתי פריזר 64 לא גבוה מדי ? בלי אוברקלוק עדיין בכלל

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by FFOP,

Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by eranmor,

היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by lmok,

התחלתי לעשות OC למעבד AMD athlon 64 X2 4400+ והגעתי ל-2660. ב-idle הטמפ' של הליבות על 24\30~, ב-full load הוא מגיע ל- 44\52~ מקסימום. המתח של המעבד על 1.375. הבדיקות של prime95 יציבות בנתיים (בלילה אני אעשה בדיקה ארוכה יותר) ואין בעיות. רציתי לדעת אם הטמפ' בסדר עד כה, ואם בכלל כדאי לי לנסות להמשיך? ולמישהו יש מושג למה אני לא מצליח לשנות את המכפלה של המעבד? (זה לא זז מ-X11.5) מידע נוסף: לוח אם: m2a-vm זיכרונות: Corsair Value Select DDR2 - 2GB 667Mhz CL5 +תמונות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by guyshacht1,

0 מאמץ, מעבד 35 ממוצע ליבות 42, אין OC, קצת חם או סבבה? (E6750)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש קירור חדש לפנטיום 2 גיגה הרץ נורט'ווד שלי, לא בשבל אובר, אבל רק בשבל שיהיה שקט שקט. הדרישות הן: אפקטיבי יותר מהסטוק - כרגע הוא על 27 מעלות באיידל ומגיע ל37 בפול. שקט - ברמה שלא שומעים אותו בכלל כאשר המארז סגור. זול - עד 200 שקל. אני יודע שאלו דרישות דיי גבוההות בשבל המחיר הזה אבל בכל זאת... אני חשבתי על זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 תודה רבה!!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by yz101,

ניסיתי את הגרסא האחרונה, אבל היא נתקעת ברגע שמנסים להפעיל אותה. מדובר בVISTA PREMIUM ובכרטיס 2600PRO.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים