עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MDK,

בדקתי בaida 32 והיה רשום כך: מעבד 58C לוח 40C aux 80C וזה במנוחה כששום דבר ברקע האם זה חם לדעתכם? עריכה: כתוב ש sensor access הוא: ISA 290h והtype : ITE IT8705F

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. לנסר מחשב! עם - דרמל? או מסור חשמלי? בקטע של לשניים, אבל מדויק. עריכה - צביעת מארז - בקטע איכותי מבריק - הכיצד? שמעתי ספריי טפטים אמק שמעתי גם (מדריכים) ספריי ונייר זכוכית.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by alex241286,

לכמה MHZ אפשר להגיע על הלוח GA-945P-S3 ומעבד E6300? לכמה עם קירור סטנדרתי ולכמה עם קירור אוויר טוב עד 300 שקל? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by ETB,

חשבתי לקנות את ה DRAGON ORB 3 כפיטרון קירור זול למעבד שלי, כי ראיתי ביקורת ישנה עליו (מלפני שלוש שנים), שהוא מקרר טוב מאוד את המעבדים הישנים וימים יותר מהדורות הקודמים, אפשר לראות בביקורת שהמאורר הזה מצליח להביא מעבד מסוג Tbird 1000@1330 (73 W) לטמפרטורה של 32 מעלות כשטמפרטורת החדר על 20-22 מעולת. למונחים של היום זה קירור מעולה (וגם של פעם) להתחשב בזה שהמעבדים מהדורות הקודמים בעלי ליבה של 0.18. אני זוכר את הביקורות המשבחות שהיו עליו מלפני שלוש שנים ויותר גם בימי PCPRO ו PCTIP העליזים. החיסרון היחיד שלו, שהוא שוקל 700 גרם. ואי אפשר להשיג יותר את הגירסה שלו עם המאורר 7000 RPM. השאלה האם הוא בכלל יתאים ללוח שלי (NF7-SL)? והאם הסוקט של המעבד בלוח תוכל להתמודד עם משקל עצום כזה…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Lioriii,

יש לי מעבד 1800XP ATHLON ולוח אם של GIGABYTE 7VRXP איך אני יכול לעשות לו OVERCLOCKING מבלי לשרוף את המעבד?? ויש לי גם SLK-600 עם מאוורר DELTA 60MM~~~!!!! בבקשה תעזרו לי!!!

8. Started by pazer005,

אף פעם לא התעסקתי עם זה אז סליחה על הנוביות כשאני שם קירור במים , איך זה עובד ולאיזה חלקים זה מתלבש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. זה מה שאני יודע עד עכשיו זה... אם אני רוצה להגיע ל3.2GHZ אני צריך משהו בסביבות 355 FSB סבבה את התיזמונים אני בודק דרך התוכנה CPU-Z ומעתיק את ארבעתם לארבעה האפשרויות הראשונות שלוח אמ (של התיזמונים) את היחס בין היזכרון למעבד שם על 1:1(שזה 2 באפשרויות שמה) צריך לקבוע את המתחים למעבד ולזיכרונות לא יותר מ2.1V לזיכרונות (אני עובד 24/7) את הPCI-E משאירים על 100MHZ אוקי את הקפיצות בתדר של המעבד עושים לא יותר מ10-15 MHZ בפעם אחת.. אחרי כל קפיצה שומרים ויוצאים מהביוס אם הוינדוס עולה סבבה מרצים את התוכנות להעמסת מעבד ל10 דקות בשביל לבדוק שהOC הצליח וגם לבדוק טמפ' ואז חוזרים על הפעולה שוב פעם אם יש הודעת שגיאה בבדיקה חוזרים לביוס ומעלים טיפה את המתחים... יש עוד דברים ששכחתי או שזה הכ…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום, יש לי מעבד P4 עם מאוורר פשוט של אינטל (שיש לו להב שבור). במארז יש עוד שני מאווררים, אחד מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא. כשמזג האוויר התחיל להתחמם המאוורר התחיל להרעיש, וראיתי שכשהמאוורר מגיע ל 3000 RPM הוא מתחיל לעשות רעש מאוד חזק. ניקיתי אותו ואת ההיטסינק, ושימנתי אותו, אך זה לא עזר.. אני מניח שהגיע הזמן לקנות מאוורר חדש.. אני לא עושה ולא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, ואני לא מעמיס על המחשב יותר מדי, אין משחקים, רק סרטים והרבה תוכנות פתוחות במקביל.. אז אני מבקש את עצתכם, איזה מאוורר לקנות? מדובר במעבד P4 1.7 (williamette), סוקט 478, והתקציב הוא דיי נמוך, כי לא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בשביל מאוורר שקט עבור מעבד שלא אמור להתאמץ יותר מדי.. אז אשמח אם תוכלו להציע על…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  11. מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. איך התזמונים שעשיתי ???? אפשר להרים עוד את המגהרץ לפי דעתכם ?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by nivw,

האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by SixKiller,

מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  15. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by KoM,

יש לי בבית לוח 975X של DFI ה-INFINITY, ומשום מה המכפלה לא מופיעה בכלל בביוס, מדובר במעבד E6300... האם למישהו יש את הלוח הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by ben007,

שלומות או שיש מגפה בפורום של חימום מעבדים, או שסתם הקיץ הגיע בכל מקרה המעבד שלי (Athlon 64 3000+ 754) עומד על 48 מעלות במנוחה, ללא שום OC. מעולם לא החלפתי משחה, אבל אם כבר אז אולי נוסיף קירור יותר רציני ( כרגע עם הסטוק ) 1. מה הכי מומלץ? ( אני לא מעודכן..) ביג טייפון? 2. אני אסתדר עם ההרכבה שלו? 3. המשחה שבאה איתו מספיק טובה? תודה ויומטוב

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by arik_bulldog,

לאחרונה יש לי רעש דיי חזק מהמחשב, שנשמע כמו מאוורר שמסתובב על איזה חוט או משהו, אבל שלושת המאווררים שיש לי גישה אליהם- מעבד, כרטיס מסך וכללי- עובדים בסדר גמור, והבנתי גם שיש אפשרות כזאת (לא מובן לי איך) שמאוורר בספק נהרס והוא הגורם לרעש. יכול להיות? במידה שכן, איך ניתן לבדוק את זה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. יש לי X800GTO FIREBLADE SAPHIRE אני רוצה שהוא יהיה שקט מה אתם אומרים הגוף קירור SCHOONER של THERMALTAKE מתאים לו? ואם כן הוא ישמור על טמפ' טובה? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp#specification תודה.

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by roei88,

יש לי p3 866mhz, מארז מידי עם 2 מאוררים וגוף קירור של אינטל הטמפרטורה של המעבד עם UT2003 מגיעה ל74 מעלות, ובמנוחה זה 50 מעלות, יש הבדל של 24 מ' זה נורמלי? אמרו לי פה לנחליף גוף קירור, אבל אמרו לי גם שגופי הקירור של אינטל דיי טובים ובדקתי את שלי והוא עובד טוב מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by JaIgor,

שלום. המחשב שלי בקושי מחזיק בחום הזה,יש לי מעבד פנטיום 4 530 פרסקוט עכשיו הם די חמים לפני כמה ימים המאווורר התחיל לרעוש פפתחתי אותו ניקיתי מהאבק את כל המחשב וגם את הגוף קירור שמתי משחה חדשה שמנתי את המאווררר כמו שהייתי עושה תמיד והמעלות ירדו ממש בקצת עכשיו כבר הרבה זמן רציתי לנקות מאווורר למעבד אחר.יש לכם איזה הצעות התקציב הוא 100-150 חשבתי על זלמן,אבל יש את ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO יותר זו ל משל זלמן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by dolby71,

מספר שאלות... 1. יש לי בארטון 2500+, עם OC ל-3200+ שזה משהו כמו 2150Mhz. מכפלה 11 ו-FSB 200. מדוע כאשר אני מנסה להגיע למשל לFSB 210 הוא עושה לי restart כל פעם שהוא מתחיל להעלות את ווינדוס? (יש לי וולקנו 12, מארז antec amg1080 עם 5 מאווררים) 2. איך אני בודק מה ה-stepping של המעבד שלי? 3. האם יש מצב שאני מגיע מעל 400Mhz עם לוח NF7, זכרון סמסונג 3200 עם heat spreaders וAMD 2500+ עם volcano 12?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

לא ראיתי במידע עליו באתר החברה תשובה לשאלה, אז אני שואל פה. האם יש לו חיישן טמפרטורה. כי הבנתי שלא בכל כרטיס יש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים