אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש
-
מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1)האם בOC אני צריך לשנות את המתח או מה שזה לא יהיה לPCI ולAGP אני יכול להשאיר את זה על AUTO בלי שיגרם נזק לכרטיס מסך ולמודם 56 קילוביט או שעדיף לי להעלות את הדבר הזה .. יש לי בביוס 4 אופציות א'-AUTO ב' - 33.33\66.66 ג'- 36.36\ 72.73 ד'- 40.00 \ 80.00 2) מעבדי אינטל ... עד איזה מתח המקסימום שזה לא מסוכן מאוד למעבד -עד איפה מומלץ לא לעבור יש לי קירור מים אז עם טמ''פ אין לי בעיה ...
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER ומעבד P4 2400 NORTHWOOD והטמפרטורה אצלו ללא OC במצב רגיל היא 36 מעלות ובמאמץ לא יותר מ40 מעלות האם הטמפרטורות האלה בסדר? או שהן אמורות להיות יותר נמוכות? ,האם זה בטוח בשבילו לעשות OC?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המעבד והלוח אם שלי סובלים מחימום יתר (טמפ' של 70%) - מה שפוגע לי קקשות בביצועי המחשב. אני מתעד להחליף את המעבד כולל גוף הקירור שלו. מחפש המלצות קירור למארז בכלל, לוח בפרט ומעבד. המפרט שלי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים של המארז במשהו יותר מתקדם בשביל להגיע לרמה של שקט מוחלט אנא תמליצו לי על שני מאוורים טובים בשביל כך ..! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, 3.2GHZ במתח של 1.264. הטמפ' דיי תקינות במנוחה 40-45 ובמאמץ לא עוברות את ה-55. הזיכרות בתדר של 930MHZ ביחס 1:1 עכשיו שהכל נראה ורוד... כאשר ניסית להגיע ל-3.44GHZ לא חשוב כמה מתח הוספתי,הגעתי עד 1.6 זה פשוט לא עזר. העלאתי את הגשר הצפוני ל-0.50+ שום דבר לא עזר. איך אני יכול להמשיך ?! ד"א בתדר 3.33GHZ במתח של 1.30000 יציב מאוד ! ד"א שני, הצלחתי להגיע ל-3.6 כשבביוס האזור של המתחים היה על AUTO - אתם לא רוצים לדעת כמה היה המתח :-X תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הגעתי למצב הזה ואחרי שאני מבטל את האפשריות האלה (eist ועוד אחת שחכתי איך קוראים לה) ואחרי שאני מגביל את התדר של הpcie ל 100 הרץ אני רוצה להתחיל להעלות את התדר של הבאס ויש לי שאלה איך אני אמור לשחק עם הקטע של הזכרונות ויחסים שלא תהיה לי בעיה לעשות אובר קלוק קטן התדר של הזיכרון אצלי הוא 667 אשמח עם מישו יכול לתת לי את מ''ס האייסיקיו שלו ויעזור לי באייסי כי כככה יהיה יותר פשוט תודה מראש http://img257.imageshack.us/img257/7338/18092008113kj4.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יודע מה לעשות ? ???
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפורום קירור, יכול להיות גם בפורום מארזים. אוקיי אני לא סתם שואל, יש מארזים בשוק שיש להם גם 9 ויותר מאוררי 120 מ"מ !! ולעומתם יש מארזים שנחשבים "חכמים" יותר בעיצוב ועשוים אלומניום וכו' ויש להם פחות מאוררים. השאלה היא, מה יותר קריר ?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי לוח Epox EP-4SGM8I מעפן עם צ'יפסט SIS661FX. יש לי מעבד P4 בתדר 2.4GHZ והלכתי לפי ההנחיות בחוברת של לוח האם והגעתי לאיפה שאמורים לעשות OC. תמונה מצורפת לאיפה הגעתי. ושאני נכנס לCPU Clock/Speed אז יש שם משהו Min ו-Max ואני לא מצליח להזיז אותם ... ומשם אני צריך לעשות OC לא? אם לא אז מאיפה כן? ולמה כתוב לי 133MHZ ו1.86GHZ ולא 200MHZ ו2.4GHZ? אני מתחיל בOC וזה OC ראשון שלי אז אתם יכולים להסביר לי מה לעשות.. אולי לשנות את היחס ל1:1 זה יעזור? עכשיו הוא על SPD. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מדוע כל דוגמאות הOC משתמשים ב800MHZ ולא 1066 . במאמר של tomshardware ראיתי כי ל1066 יש עדיפות של 10% בביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקי, יהיה לי Q9300, אני הולך לעשות OC כנראה חזק, המארז הוא Tempest. מה הקירור הכי מומלץ בשבילי? תקציב 600.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 כפול 2........איך הם לאוברקלוק? זה מה שיש לי
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבנתי שיש קטודה רגילה וקטודה UV. האם רק קטודה בצבע סגול נחשבת UV? האם כבלים שמאירים ב UV יאירו רק בקטודה סגולה? נשמע לי קצת מוזר שכבלים כאלה יאירו רק בסוג אחד של קטודה. תודה לכל עוזר.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבנתי שזה איזשהו מאוורר שאנשים משתמשים בו בנוסף לגוף קירור כמו SK-7 או SLK800. רציתי לשאול מה זה בדיוק, ואיפה אפשר להשיג. תודה
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יענו באיזה תוכנה משתמשים לראות את הטמפרטורות של המחשב שלי ועם אפשר גם לינק תודה ענקית
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היא 36-38cpu idel 40-48 full load mb 28-31 האם אלה טמפ נורמליות אם קירור הבסיס? אם אני יעלה את הMULTIPLIER מ18 ל19 יהיה לי מעבד קצת יותר מ 2.5 האם הקירור יספיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ולוח... עכשיו אני לא יודע מה צריך לעשות לפני שמורחים ואיך בדיוק מורחים (את המשחה הטרמית) אשמח אם תסבירו לי הכל בפרטים. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ניסיתי אם איזה תוכנה אבל היא לא עולה על ה ווינדוס 2000 שלי אם יש איזה דרך תגידו לי בבקשה כי אני מת לעשות אוברקלוק ואני חדש בזה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-