עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yosi199,

כרגע אני עומד על 370FSB X 8 שזה יוצא 2960MHZ. כל זה מושג עם 1.75V למעבד וכל השאר בסטוק. המעלות שלי במנוחה הם 39 - 40 ובמאמץ מטפסים לאיזור ה65. המארז שלי הוא מהמארזים המעפנים האלה של ה150 שקל (עד שמגיע הP182) והספק הוא ספק ג'נרי. האם לדעתכם אני יכול לשפר את הOC הזה?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OmriF,

שלום לכולם. יש לי את המעבד Athlon 64X2 4600+ באובר קלוק קטן -2.7 GHZ עם קירור סטוק. לא מזמן גם התקנתי בקדמת המחשב מאוורר 12 ס"מ. בזמן האחרון עם ההתחממות האקלימית במדינה, שמתי לב שהטמפרטורות במחשב שלי נסקו. לפני כחודש הטמפרטורה במנוחה הייתה 43 מעלות וכרגע היא עומדת על 53~ בממוצע (גם בשעות הלילה). לא בדקתי את המעבד במאמץ. אשמח לדעת אם הטמפרטורה הזאת במנוחה למחשב היא סבירה ובנוסף שיטות לשיפור הטמפרטורה במחשב. הכרטיס מסך שברשותי הוא ה-Nvidia 8800GTS 512MB 92G שהטמפרטורה כרגע במנוחה היא 61 מעלות. האם זה בסדר? תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 23:24:49 טוב זה כבר מוזר: אני באמצע התקנה של המשחק "אבטיפוס" והמעבדים על טמפרטורה 63!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מחפש תוכנה שתראה לי את טמפ' כרטיס המסך (geforce ti 4200)

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by overload,

אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. מזהה את מאוורר המעבד כמאוורר מארז ואת מאוורר המארז כמאוורר מעבד... מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by Lanzar,

ואך עושים את זה ??

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by rino,

הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  8. שלום, האם מישהו ראה בארץ את הביגטייפון עם המאורר השקוף? ניתן לראות http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שיש מאורר A2018 שאמור להגיע איתו (אופציונלי) במקום המקורי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Vidati,

אז ככה, הכרטיס הוא 8800GTX החלפתי לו קירור לDUO ORB למרות שהמעלות לא השתנו מי יודע מה ( 50 בערך במנוחה ו70 במאמץ). היום פתחתי את המחשב ובגלל השעמום החלטתי לעשות קצת סדר במארז, פירקתי את הקירור של הכ.מסך והחלפתי מישכה טרמית בחדשה, יש לי של קולר מאסטר במזרק כזה.. עכשיו גם עשיתי מוד קטן ומהצד הוספתי 3 מאוורים של 80מ''מ מחוברים ביחד כך שיצא מן פלטה אחת ארוכה של 3 מאווררים וחיברתי את הכל מהצד כך שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך, בפועל יצא שזה זורק אוויר גם על הכ.קול עכשיו פתחתי את הריבה טיונר ובדקתי מעלות וזה הראה לי שבמנוחה יש לי 46 מעלות אבל במאמץ זה 87!! כמעט 90 מעלות!! יכול להיות? אין לי מזגן והמחשב עומד ליד החלון והוא פתוח, אני מאמין שיש לי 25 מעלות בחדר אם ככה, (+\- מספר …

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by Mr.positive,

טוב אז יש לי מספר שאלות 1.לגבי הE6300: -האם קירור רגיל שלו(של המפעל הטמפרטורות לפי SPEEDFAN עכשיו הם 38 מעלות בזמן שהמאוורר עובד על מינימום מהירות) מאפשר OC גם אם הוא לא גדול ? הלוח אם הואGigabyte GA-965P-DS4 Intel 2.לגבי הAMD Phenom 2 X4 955 : -יש לי MUGEN 2.REV B אם אני עושה OC כבד או בינוני הוא יהיה חייב לעבוד כל הזמן במאמץ ולעשות הרבה רעש ? -המעבד חדש מהחנות האם כדי בכלל לעשות OC ועד כמה זה מקצר את חייו אם בכלל ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בדקתי עם תוכנה כל שהיא את המהירות של המעבד של הלוח אם וכו' ואת המהירויות שלהם (מאווררים למינייהם..) אצלי בדקתי והיה רשום שהמהירות של המאוורר של המעבד שלי היא: 1600 RPM ואמרתי לחבר שלי שיבדוק אצלו כי זה היה נראה לי חשוד ובאמת אצלו המהירות של המאוורר למעבד היא: 4000 או 3900 RPM (!!!!) :-\ ??? אני קניתי את המחשב יותר מאוחר ממנו.. יש לי מעבד 2.6 והטמפ' שלו היא 37 מעלות בדרך כלל.. יש לי איזה 5 מאוורים שכל אחד מהם הוא בערך במהירות של 3000 RPM אבל זה לא ממש משפיע.. אני בספק אם אני צריך לתת למאורר הזה להישאר ולקנות אחד מהיר יותר שעושה את העבודה.. לא שזה ממש מפריע אבל אחרי שאני משחק בכל מיני משחקים אני בודק והטמפ' שלו הם בסביבות ה- 45 - 50 מעלות... השאלה: לקנות חדש??

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by AloN(-)KiLLeR,

מחפש קירור שקט ויעיל שיביא אותי לאוברקלוק הכי טוב שיש לכרטיס הזה X800GTO2. מה כדאי לקחת?

14. Started by kattash,

איך יכול להיות שמהירות הליבה של המעבד בזה היא 2000 (200*10) ואם נקח לדוגמא מעבד 3500+ מהירות הליבה היא 2200 (11*200) איפה ההיגיון? המהירות ליבה מתחלקת בין שני הליבות? זאת אומרת שכל ליבה מתפקדת במהירות של 1000MHZ כל אחת? או שכל אחת מהן מתפקדות במהירות 2000NHZ?

15. בגדול יש לי e7400 שבא לי עם מאורר "אינטל מקורי" אין צורך לפרט שמדובר במאורר מאוד פשוט. אני שוקל לעשות oc לכן אני רוצה קנות קירור קצת יותר סביר במידה וזה אפשרי בתקציב של 100 שקל גג חריגה קטנה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  16. טוב, אז ככה.. קניתי לפני כמה ימים AMD XP Mobile 2600+ ולוח Abit NF7-SL .. בכוונה ברורה להגיע לאוברקלוק איכותי.. אז כמו שאתם רואים בחתימה, זה הצליח מצויין, אני כרגע על 2.53Ghz, שזה FSB220 ומכפלה של 11.5. הבעיה היא שאני מריץ את זה על מתח של 1.93 וולט למעבד. המחשב עובד יציב לגמרי ובלי בעיות, וגם לא חם מידיי תודות לקירור האיכותי של SP97. אבל השאלה שלי היא אם המתח הזה לא מסוכן למעבד? ובאופן כללי כמה אפשר להעלות מתח למעבד הזה בלי לגרום נזק? כי אני רואה אנשים בפורומים באינטרנט על אותו סטאפ כמו שלי בדיוק, שמריצים את המעבד הזה על 2 וולט ויותר, ורבים גם מריצים על 1.9 כמוני. כי תכלס אני יכול יכול להעלות עוד את המכפלה (כבר הגעתי ל-12 אבל המחשב היה קצת פחות יציב מעכשיו) אבל בשביל זה צ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. נגיד אני רוצה לעשות OC ל 7800GTX SLI ויהיה לי קירור מי מים אז עד איזה קלוקים אני יכול להגיע כדי לדעת שאם אני מגדיל יותר אז חיי הכרטיס אוזלים מהר יותר?

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by SoliD,

אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by Astrix-D,

1)איך אני מעלה את הFSB ? 2)איך אני משנה את מחלק או יחס הזיכרונות ל1:1 ? 3)איך אני נועל את הAGP על 100MHZ? מפרט תוכלו לראות בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  20. שלום לכולם. טוב לפני כמה ימים עשיתי קירור חדש לכרטיס שלי,חשבתי שהוא נהרס כי הוא לא עבד לי,אבל הצלחתי לסדר את הבעיה אחרי שעליתי עליה. הכרטיס עובד עכשיו מצויין ודרך אגב ביטלתי את ההזמנה של הכרטיס המסך החדש שהזמנתי, אבלל משום מה השיפור היחידי בטמפרטורה בכרטיס מסך היא 3 מעלות פחות ממה שהיה,לפני הקירור שעשיתי הטמפרטורה הייתה 65, וכרגע היא על 62 במנוחה. הדבר העוד יותר מוזר הוא תגידו לי אפילו אם זה עדיף, הטמפרטורה של הלוח אם שלי ירדה ב-14 מעלות,הטמפרטורה לפניכן הייתה 49 וכרגע היא על-35 במנוחה. איך הדבר הגיוני המאוורר ששמתי על הקירור מעיף אוויר על הכרטיס? הנה תמונות של לפני ואחרי הטמפרטורות וגם תמונות של לפני ואחרי הקירור הישן והחדש שאני הכנתי. דרך אגב השארתי גם את המאוורר …

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Freezer,

שלום לכולם קראתי כתבה שהתפרסמה פה על רדיאטור http://www.gamingin3d.com/reviews/dtek ורציתי לשאול מה זה רדיאטור,מה ההבדל בינו לבין מאוררים לcpu . חבל שאי אפשר להשיג את הרדיאטור שמפרסמים בכתבה בארץ.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by SensatioN,

שלום, אתמול עשיתי OC ממש קטן ל333 , אחרי זה אני ניכנס לוינדוס בודק מאמץ עם Prime95 וזה עושה לי Error אחרי כמה שניות , למה זה ? וגם עם Orthos תמונות מהביוס: http://img213.imageshack.us/img213/1779/img1844ab4.jpg http://img225.imageshack.us/img225/8006/img1845ep2.jpg http://img149.imageshack.us/img149/5108/nbav6.jpg אני רוצה להגיע ככה ל3200 400x8 איזה הגדרות ומתחים הכי מתאימים לזה ? המחשב שלי: e6400 + tuniq tower p5b delux g.skill 2gb 800mhz PK 7950gt corsair hx520w

23. תגידו עד כמה אפשר להגיע עם 8800GTS? אני הצלחתי עד 650 בליבה 1512 בשיידר ו-1900 בזיכרונות. עד כמה אתם חושבים אני יכול להעלות וישיהיה יציב? אני רוצה להשיג את האוברקלוקינג המקסימלי מישהו יודע? ומה הדרך הכי יעילה לבדיקת יציבות? תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by mistaarvim,

כרגע המחשב שלי במצב סטוק, אני רוצה להתחיל OC ולעשות את זה איתכם שלב, שלב.. יש לי קירור סטוק, זיכרונות 1024*2 667MHZ 5-5-5-15 איזה אפשרויות אני צריך לכבות לפני תחילת הOC? (יש את כל האפשרויות בביוס של הורדת המכפלה כשהוא ללא מאמץ או חום, או משהו כזה.. ) תודה לכם יאלללה נראה לאיפה נגיע, אני אופטימי ;D *ד"א הגירסה של הביוס שלי היא F4 צריך לעדכן?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by Le0n,

יש לי ספק 400 וואט של ATX קיצר המחשב שלי: AMD 64 3000 X800 PRO Ga-K8M 512 ddr עכשיו המאורר שלי שקט מאוד והטמפ' דיי בסדר על 46-47 מעלות רוב הזמן עכשיו כשאני מריץ משחקים כבדים על טקסטורות גבוהות הוא מתחיל להרעיש(ז"א הוא מגביר את קצב הסיבובים ללדקה) והטמפרטורה של המעבד עולה ל-56 ככה...מה אני עושה?? מחליף למאורר יותר טוב?? או שגם ספק צריך? ועוד הלוח אם שלי מתחמם גם מה כדי לי לשים עליו מאורר או משהו??

• 11 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.