אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1. המאוורר הקטן, בגודל 8 ס"מ: 2. אחיו הגדול של הקטן, בגודל 12 ס"מ וחיבור לחשמל (שקט מאוד!): מה דעתכם? האם כדאי להרכיב את הגדול במארז ולגזור לו חלון?
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב P4 3G פרסקוט סוקט 478 לוח אם (מאפנה) ECS 661FX-M 2X512MB KINGSTON 400DDR 2 כוננים קשיחים של 80 אחת SATA והשני רגיל כרטיס מסך 9600XT רדיון 2 כונני די וי די אחד צורב השני לא מארז TT XASER3 LANFIRE VM2000 מאורר למעבד ZALMAN 7700ALCU ספק של TT 500W רציתי לדעת עם איזה לוח אם אני יכול לעשות OC יותר טוב מזאת
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי e6300 עם הקירור שבא מksp והבעיה העיקרית שלי היא הלוח, הוא של אסרוק, ושמעתי שהלוחות שלהם ממש גרועים באוברקלוק... אז מה אתם אומרים, אני אוכל להגיע לאיזור ה 2.4 ג'יגה הרץ?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שניתן לקרוא בצד ימין, ולמי שאין כח, אז זה AXP2100, עם 512 מגה זכרון של סמסונג, הזכרון הוא DDR266. בנוסף, נפל לידי סטיק בודד של 256 מגה, גם של סמסונג, אבל DDR333. המחשב כרגע עובד על 157 מה"צ FSB, ועושה פוסט עד 162 בקושי. ושאלתי היא מה עדיף לי, בהנחה שהמכונה שעוברת OC היא מכונה למשחקים בלבד? 256 מגה DDR333, או 512 מגה DDR266? האם יש סיכוי שהמערכת תעבור את ה-162 מה"צ FSB עם הזכרונן החדש? מערכת ההפעלה היא WINXP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי oc ואז החזרתי אותו לסטוק כי לא היה לי זמן להמשיך האם אני יכול להתחיל ישר מאיפה שהיגעתי או שאני חייב להעלות לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעלה את המכפלה (אם היא פתוחה ) בביוס? העלעת מכפלה גורמת למעבד לפלוט יותר חום? עד איפה מומלץ להעלות מכפלה? אם יש לי מעבד פתוח שהו מובייל עם לוח אם שלא מיועד למובייל אז תיהיה לי עדיין אפשרות בביוס להעלת מכפלה? אם המעבד שלי תומך בסוקט מסויים אבל ב266 FSB אז אני אוכל להרכיב אותו על לוח אם של אותה חברה שמיועד לאותו סוג של מעבדים באותו סוקט רק שהלוח תומך ב400 FSB ? אם המכפלה שלי לא פתוחה אז לא תיהיה אפשרות בביוס להעלעת מכפלה או שתיהיה אפשרות ורק אני לא אוכל לבחור אותה ? מעבד מובייל צורך פחות מתח ופולט פחות חום ? אם אני עושה OC רק דרך המכפלה אז יכול להיות שאני אצתרך להעלות מטח? והאם ספק כח LG הוא ג'נרי? אני מבקש לענות על כל השאלות... תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן אהלן לא מזמן הופיע לי החלון הזה: כמובן שבדקתי את הכבל מתח לכרטיס, והספק שלי תעשייתי (כך שהוא מספיק רציני). בגדול, הכרטיס הוריד את עצמו ל 2D, והוא רץ על 100MHZ פחות מהמהירות המקורית. יש לי קירור מים, ולכן אני רוצה להקפיץ אותו בכל זאת ב 2D למהירות הנורמלית (Rivatuner). השאלה היא מה ההשלכות הנגרמות מהקפצה (בהנחה שהטמפ' מנוטרת) כאשר "לא מגיע מספיק מתח לכרטיס" ? (יש שיגידו להתקין מחדש דריברים ולבדוק אם הוא עדיין יורד ל 2D, יש שיגידו לבדוק אם משהו נוגע בכרטיס (וגורם לקצר), יש שיגידו לעבור ל פלייסייטיישיין. אני רוצה לוותר על הרעיונות האלה, כי אני חושב שאני גרמתי לתקלה המצערת הזאת (אני ארחיב אם יידרש), ולכן אני לא חושב שניתן להחזיר אותו ל 3D, אלא רק שואל מה קורה ב 2D…
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי את 2 הדברים הבאים: Coolermaster Aerogate 2 Tt SMART CASE FAN 2 לא התנסיתי בהרכבה של סנסורים, איפה בדיוק אפשר לשים את הסנסורים? אפשרי לשים את הסנסור של המעבד מתחת להיטסינק? בין המעבד להיטסינק? בכלל כל סנסור אפשרי לשים ככה? ויש לי סנסור אחד שאני ישים אותו כטמפ' מארז, אז אני סתם מציב אותו באוויר? אני רוצה לשים גם סנסור בהארד דיסק איפה בדיוק ממקמים אותו שמה? בקשר לחיבורים של המאוררים, אני מחבר את המאורר של המעבד ישירות לפאנל ואז אני לא יקבל תוצאה למשל בתוכנות של ניטור טמפ? אלא רק בפאנל? ואני רוצה לעשות אותו דבר לHSF של הצ'יפסט, גם שמה איך בדיוק שמים את הסנסור? אנשים שיש להם ניסיון בתקנה של הפאנל הזה בבקשה כמה עצות..
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי קניתי 2 מאווררים מאייבורי וקבלתי "בטעות" מאוורר 120mm Glacialtech silentblade הרכבתי מקידמת המארז ובצד המארז אך אין שינוי בטמפרטורה... הייתכן? מארז JSP-TECH H550D עידכון: לאחר ניתוק כול ההתקנים החיצוניים (כבלי USB) ראיתי שמעלות במעבד צונחות ב*10C הייתכן דבר כזה שבגלל כבל USB המעולות קופצות משמעותית? לפני הוספת מאווררים: CPU - 33C M.B - 37C אחרי הוספת מאווררים 120MM CPU - 29C M.B - 35C לאחר הסרת כבל USB CPU - 18~20C M.B - 27~30C [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם אפשר לשים לספק ישן מאוד מאוררים שיקררו את הכרטיס או אי אפשר ואם אפשר אז אפשר סתם כחה לחבר לחשמל את הספק והספק או ישן מאוד של שכן שלי לא יודע איזה חברה אבל יש בו 145 WATT תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב לפני כמה זמן והמאווררים שבאו אם המארז על הפנים ... המארז הוא NZXT GUARDIAL 921 שיש לו 3 מאווררים אחד מקדימה למטה לכיוון ההרדיסק ( לד כחול ) אחד בצד (לד כחול ) ואחרון פליטה ... בגלל שאין בקושי סירקולציה במארז הטמפרטורות לא משו והקירור למעבד יורד מערכו אני גר ליד אשקלון\אשדוד וראיתי את החברה IQPC ורציתי לדעת חוות דעת עליה ... ( למרות שזה רק מאווררים אני מתכנן גם לקנות Vendetta 2 ) עכשיו בתוך המארז דחפתי מאוורר שכתוב אצלי פה בצד שמתי אותו מול הקירור של המעבד אשכרה כמעט על הצורב באזיקונים ... אז אני רוצה מאוורר טוב לשם שממש יהיה חזק (וגם יעזור קצת לVendetta 2 ) הינה 2 אפשרויות שראיתי באתר ועשיתי מחקרון קטן אני אקנה 2 מאווררי לידים כחולים כאלו THERMALTA…
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר. חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו? ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
או שאני צריך לקנות משהו מקצועי? מטרה כמובן אוברקלוקינג... asus en6600gt pci ועוד שאלה התיזמנים של הזיכרונות של הכרטיס מסך מה יותר טוב 1.6ns או 2ns? אני יודע שבזיכרונות של המחשב כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה זה יותר טוב השאלה אם זה ככה גם בכרטיס מסך? תדה רבה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 6600GT התוצאה ב-3D MARK 2005 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מאורר למחשב שעושה אור כחול.. עכשיו זה ממש מפריע בלילה ולא מתיד אני יכול לחבות את המחשב, יש דרך לבטל את האור?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המפרט בחתימה, עם קירור שהוספתי פריזר 64 לא גבוה מדי ? בלי אוברקלוק עדיין בכלל
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
יש לי TI 4200 של GAINWARD ויש לי בעיה קטנה. למשל אני מעלה את הCLOCK ואת הזכרונות (בRIVA TUNER או בדרייברים של גיינוורד) מריץ 3D MARK הכל סבבה עובד חלק, עושה קיסט למחשב ואז הCLOCK והMEMORY חוזרים לבד להגדרות המקוריות!! מה לעשות כדי שההגדרות שאני מגדיר ישארו לתמיד?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות לו מקסימום OC המפרט הוא: p35 dq6 e6750 corsair 520hx corsair dominator 800 1GBX2 tt v-1 tt eureka 8800 gts ההגדרות שלי בביוס הם המתחים במציאות שונים מהמתחים שאני מגדיר בביוס vcore 1.46 ddr2 2.38 fsb +0.20 over voltage +0.25 המקסימום שהגעתי ביציבות ב ORTHOS cpu- 3778 ram - 946 cas 4 fsb m-8 473 8800gts 320@ 650/1000 cpu- 100% load 48c nb: 53 האם יש דרך להגיע יותר? למי שיש את הלוח הזה ומכיר את הביוס יכול להמליץ לי TWEAKים? האם המתחים גבוהים מדי ומסוכנים במהלך ממושך? super pu 1m - 14s 3d 06 10700 זו תוצאה טובה? האם יש דרך להגיע ליותר?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מצטער שאני מציף פה בשאלות, אבל אני דיי חדש ואני מנסה לראות למה אני מסוגל.......... הורדתי את התוכנה riva tuner ולא הבנתי איך אני מאיץ את הליבה של הכרטיס מסך ואת הזכרונות. הרצתי חיפוש ולא מצאתי הסבר, מישהו יכול לעזור לי בזה ? וניסיתי גם עם gtu אני נכנס ל- nv clock מאפשר אוברקלוק, מעלה את הליבה והזכרונות, מחיל את השינויים, וכשאני מריץ טרידימארק 03 אין אפילו שינוי קטן ! למה זה קורה ? יש עוד הגדרות שצריך לשנות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-