אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, פרסמתי פה בעבר בנוגע לאוברקלוק שעשיתי למחשב החדש שלי. אז התוצאות שהשגתי עד עכשיו הן: cpu: 1800 @ 2178 @ 1.42v bus : 200 @ 242 memory: 242mhz @ 2.70v timings 3-3-3-8 t1 ה-HTT על 3 ומכפלת המעבד בדיפולט X9 ובכן, אני מאמין שאני יכול להגיע ליותר, אבל כרגע בהגדרות הנוכחיות המחשב מחזיר שגיאות בprime מעל ל-242 באס. ב242 באס יציב לחלוטין. האם תוכלו לכוון אותי מה צריך לעשות כדי להוציא עוד קצת מהמחשב? אולי לשנות יחס זכרונות? המפרט בחתימה, תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי בפורום חומר על קירור המעבד אני מבקש את עזרתכם. יש לי P4 3.2 Soket 478 וללא כל מאמץ הוא עובד ב- 50 מעלות והלוח עובד ב- 45 מעלות בקייץ החם הלוח עבד ב- 52 מעלות והמעבד רתח ב - 60 מעלות עם מעט גרפיקה הגיע ל - 68-70 מעלות ומתחיל לגמגם הוספתי מאווררים למארז וזה שיפר במעט, אך המעבד עדיין מתחמם ומגיע לעיתים לכ- 66 מעלות והמחשב מגמגם מה מומלץ לעשות ? איזה קירור עלי לשים ? בברכה עדי
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, בחודש הבא אני אקנה מעבד 3700 סאן דייגו רציתי לדעת רק איזה שבוע הכי טוב ל OC מבין סדרת ה 051X ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג בארץ SHIM CPU Protector שמתאים לברטון?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מארז 6a21 .. המאוורר שקיבלתי עם המארז רועש מאוד ידוע לכם במקרה מה ה db של המאוורים של compucase? דבר נוסף רציתי לדעת איזה מאוורר של 12cm הכי שקט והאם יש חברה שמוכרת שני מאווררים של 12 עם בקר שליטה על המהירות מקדימה? אני יודע שthermaltake מוכרת שניים של 12 ושניים של 8 עם בקר שליטה מקדימה.. יש עוד אפשרויות? תודה
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2400@1800 BUS 400@538 יחס מעבד לזיכרון 1:1 זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory תזמונים 2.0-2-2-5 ולוח אסוס P4XP-X על המעבד יש קירור סטוק של אינטל. מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39 ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות. אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49 אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות. אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק. ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...) חייבים משחה טרמית נכון?
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התיזמונים על 3 3 3 11 יחס 1:1 498BUS מכפלה 9.5 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רשמתי לפני כמה שעות הודעה שאני רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה... אבל ביגלל שאני מפגר הלכתי לביוס וניסתי לשחק בהגדרות של הFBS(שפתאום מצאתי אותו....)זה היה משהו כזה: 100MGZ/33MGz והעלתי את זה ל: 120MGz/40MGZ עשיתי ריסט ראיתי שרשום לי שיש לי מעבד 2.4!(לפני שניה חשבתי שהוא היה 2.0) אבל אז המחשב לא המשיך לעלות הוא ניתקע בחלון הזה לא המשיך... ניסתי להעלות את הביוס כדי לתקן את הטעות אבל זה לא עזר כי המחשב לא הגיב! מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המאווררים של הספק הנ"ל כי אני לא מסוגל להתרכז עם כזה רעש בחדר (2 מאווררים: 92 מכניס אוויר לספק ו- 80 מוציא החוצה). אין לי דרך להבחין אבל אני חושב שה 80 מסתובב במהירות מטורפת ועושה את כל הבעיות. עוד דבר - יש חיבור מהספק ללוח של קריאת מהירות. אני לא יודע של איזה משתי המאווררים הוא אבל הוא על כ 5100 RPM. האם מישהו עשה כזה מוד על הספק הזה, ואם כן איזה מאווררים שמתם ? האם אפשר פשוט לנתק את ה 90 ולהחליף את ה 80 ? אם כן איזה מאוורר אתם ממליצים עבור ה 80 (יש לי מאוורר 120 בדיוק מתחת לספק שמוציא גם ככה אוויר חם מהמעבד ) תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
גוף קרור טוב? ל e6600 יכול להיות שאני יעשה אוברקלוק בעתיד
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
OK אז יש לי Gigabyte mx440 64mb קירור 4cm fan akasa+heatsinks והתוצאות: מעבד: 274.5Mhz @ 418.5Mhz זיכרון: 300.38Mhz @ 364.5Mhz קישור תמונה: http://img128.imageshack.us/img128/6016/281106mymx440ms8.jpg עכשיו את הgpuאני לא מצליח להעלות יותר, מה אני יכול לעשות ? מתח ישפיע? והזיכרון אני מעלה עוד 1mhz והוא כבר ניהיה לא יציב.... למה?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני הולך מחר לחנות להתקין קירור של thermaltake לכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT הוא עולה בסביבות 100 שקל לא ידוע לי שם הדגם או מספר הדגם האם זה יועיל לכרטיס אני ירשום את הדגם בעוד כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO. המעלות שלו במנוחה זה 55 ובמאמץ 73. האם המעלות האלה סבירות לכרטיס מסך כי לי זה נראה קצת יותר מדי גבוה. הסתכלתי בפורומים באינטרנט וגם הם אמרו שהכרטיס הזה מתחמם מאוד אבל לא היה כתוב כמה חם. חוץ מהחום הגבוהה, אני גם מתכן OC בעתיד אז אני רוצה לקנות קירור חדש. אתם יכולים לתת לי המלצה לקירור עם היחס ביצועים/מחיר הכי טוב. כלומר אני רוצה קירור טוב אבל בגדר המחיר הסביר. קשה להגיד תקציב כי אני ממש לא מבין בקירורים ולכן אני אקבל כל מה שתגידו לי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, לחר בעיות של חימום במארז מצאתי את הבעיה - החלפתי 2 מאווררים 8 בגב המארז(xavier 3) לחזקים יותר - הבעיה שהם מרעישים מאוד יש לי כרגעthermaltake samrt case fan 2-A2178 http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm אני מפעיל אותם באופן קבוע על עוצה מלאה - אני מעוניין בהמלצה על מאווררים שייתנו לי תפוקה בהתאם ושיהיה שקטים - עם הקיימים יש לי טרקטור - אני לא צריך בקרת שליטה וכו' שיעבדו על FULL כל הזמן. בתודה, Firemanfpg
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET זיכרון OCZ 2GB*2 DDR2 800Mhz Value Latency 5-6-6-15 מארז ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led+windows ספק כוח FSP 500W 60APN האם אפשר לעשות OC ועד כמה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן... לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש, אז יש לי כמה שאלות כלליות לגבי הטמפרטורה של המעבד. [המפרט בצד ימין] 1. מדדתי את הטמפרטורה דרך RealTemp וזה נע בין 33-45 שאני גולש ודברים רגילים... עכשיו מאמץ אין פה יותר מדי כי זה לא מיועד למשחקים ותוכנות כבדות.... אינטרנט ואופיס ומשחקים ממש קלים (רשת וכל האלה)... (לפעמים זה יכול אפילו לצנוח ל-26-30). זה בסדר הטמפרטורות? 2. עם השנים המעבד מתחתם יותר ויותר? 3. מהי הטמפרטורה המקסימלית שיכול המעבד להגיע וזה כבר יהיה לא טוב ומראה שמשהו לא בסדר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
המעבד במקור - 2.4GHZ עכשיו הוא 3.3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E6500 ? או E6300 ? מעבד 3300MHZ BUS 275X12 275X4 = FSB 1100MHZ
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX MF4 J3 וזכרונות OCZ 800Mz 2G GOLDEDITION לוח אם כתוב שהוא לא תומך יותר מ 800Mhz בזיכרונות אם עשיתי לזכרונות OC ל 1043 אז זה באמת יעבוד על כזה מהירות?
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-