עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by swg,

אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by yambtz,

מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב. זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה. רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן: 1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב 2)לא יודע אם הוא מחמם 3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום יש לי כרגע מעבד amd 1800 xp ועליו יש את ZALMAN CNPS6000-CU http://pch.co.il/docs/pd1964125499.htm] כרגע יושב לי בלי מאמץ על 50 האם כדיי להחליף לוולקנו 12 אם ביכלל אני יראה שיפור?? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק 1 - יש מישחה 2 - הוא מורכב טוב 3 - המארז פתוח

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  5. מישהוא יכול להמליץ לי על גוף קירור למעבד הנ"ל אבל כזה שלא בא עם מאורר עליו ושיתאים למאורר 90 M שיש לי ( לד של טרמלטייק) אבל שלא יעבור את ה250 שח תודה

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by hck,

שלום! רציתי לשאול אים מישהו יודע איך המעבדים החדשים מגיבים לOC? א.האים הם מתחממים בצורה רצינית? ב.יש להם הגבלה כלשהיא, או שניתן למשוך איתם כמו המעבדים "הישנים" (2.4, 2.6, 2.8) ? המעבדים שמענינים אותי הם: 2.8 prescot 3.2 3.4

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by Pika007,

איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by nivw,

האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by jackob007,

יש לי מעבד 733 , לוח cuv4x של אסוס ו512 זיכרון הכול עובד ב133 איך אני ממהיר את המחשב (אני אפס באוברקלוקינג) תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Idan-h,

יש לי P4 2.4B באס 533 וזכרון 333 בדואל (כלומר 666) אם אני יוריד בביוס את המהירות של הזכרון ל266 אני יקבל ביצועים טובים יותר (בגלל שיהיה יחס 1 ל1)? ועוד שאלה, מישהו אמר לי שאם אני מעלה את הבאס של המעבד בביוס גם הזכרונות עולים, לא רק המעבד, זה נכון?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by _אור_,

מישהו יודע למה ה-Xaser3 עולה כל כך הרבה כסף (כ-1,000 ש"ח), ומה ההיתרונות שלו על מארזים שעולים 500-600 ש"ח חוץ מהקירור. ומה ההבדלים הגדולים בינו לבין Xaser2?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by roei88,

יש לי p3 866mhz, מארז מידי עם 2 מאוררים וגוף קירור של אינטל הטמפרטורה של המעבד עם UT2003 מגיעה ל74 מעלות, ובמנוחה זה 50 מעלות, יש הבדל של 24 מ' זה נורמלי? אמרו לי פה לנחליף גוף קירור, אבל אמרו לי גם שגופי הקירור של אינטל דיי טובים ובדקתי את שלי והוא עובד טוב מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  14. האלן רציתי לדעת אם הקירור הזה צורך יותר מחשמל מהרגיל ואם למישהוא ידוע אם הוא נכנס בלוח EP43-DS3L-אני פוחד שהוא לא יגע בזכרונות,זה ניראה די קרוב. שאלה אחרונה:איך אני מנקה את המשחה התרמית ? תודה

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  15. קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?

16. בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי לוח של ASUS דגם CUV4 עם מעבד 1000 השאלה האם אפשר להאיץ מחשב זה? ואך?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. אני צריך לדעת אם המארז הזה טוב לקירור. הוא נראה רחב ויש לו מאוורר 120 מ"מ או שזה ס"מ? בכל מקרה תנו דעה בבקשה כי בחיפוש לא מצאתי תשובה לזה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. סתם רציתי לברר משהו לא ברור אם אני ישדרג את המחשב אבל בכול זאת אני רוצה לברר כמה יצא התקציב לא ברור... מה שאני רוצה לברר זה כמה יעלה לי לוח אם+זיכרונות וגם קירור אוויר למטרת אוברקלוק בלבד בלי להתפשר על ביצועים ז'תומרת הכי גבוה שאפשר זה המעבד http://img352.imageshack.us/img352/5259/18lz.jpg אם הוא יגביל אותי תגידו לי ואז זה סיפור אחר עוד תוספת כסף אז כבר אין מצב.... שני חצאים 256 שיגיו לבאס 340 ככה נגיד לוח 1000 זיכרונת עוד 1000 בערך... בלי פיצ'רים מיותרים בלוח. גם קירור תציעו לי רק כדי לראות כמה יעלה תציעו לי ונראה כבר מה אני עושה ייאלה תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by roeiw,

^^^^

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by enter,

יש לי עכשיו 36 מעלות עם זה שאני מעלה ל 230 בHTT זה לבד מעלה לזרכונות גם מוזר....חחחחח אולי זה צריך באמת להיות ככה ...טוב שווה לי לעלות את זה ל 250HTT ? שיהיה לי במעבד 2500MHZ ובזיכרונות 250MHZ ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by benicohe,

חג שמח לכולם יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת 1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח . 2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים . יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ? תודה לי שעוזר

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  24. אין מה להוסיף.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. הגעתי למצב הזה ואחרי שאני מבטל את האפשריות האלה (eist ועוד אחת שחכתי איך קוראים לה) ואחרי שאני מגביל את התדר של הpcie ל 100 הרץ אני רוצה להתחיל להעלות את התדר של הבאס ויש לי שאלה איך אני אמור לשחק עם הקטע של הזכרונות ויחסים שלא תהיה לי בעיה לעשות אובר קלוק קטן התדר של הזיכרון אצלי הוא 667 אשמח עם מישו יכול לתת לי את מ''ס האייסיקיו שלו ויעזור לי באייסי כי כככה יהיה יותר פשוט תודה מראש http://img257.imageshack.us/img257/7338/18092008113kj4.jpg [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים