אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי: לוח Epox 8rda3+ מעבד AXP T-Bred 1700+ זכרון Winbond 512MB 3200 כרטיס מסך GeForce 4 420MX 64MB ( :-[)
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... ברשותי מעבד פנטיום 4 1.5ghz ואני בזמן האחרון סובל מבעיות חום רציניות. אני לא יכול לשחק במשחק מעל רבע שעה מבלי שהתוכנה של החיישן תקפוץ לי עם הודעה של overheated ואני מתכוון לטמפ' של 70 מעלות!!! הקטע הוא שעם מאווררים אפשר להוריד את הטמפרטורה באופן משמעותי, אבל הבעיה היא שיש לי ספק של 300w ונגמרו לי יציאות החשמל! אני כבר עשיתי פיצול אחד ואני לא רוצה להמשיך לפצל, גם אני לא רוצה לקנות עכשיו ספק חדש כי ספקים של 500w עולים בסביבות ה400 500 שקל (אני מתכוון למשהו טוב, כי להספקים כאלה צריך משהו יציב). לכן החלטתי לנסות לאלתר משהו, ככה שאני לא אהיה צריך לקנות כלום חוץ מהמאווררים עצמם. אם יש לכם עצות או אם מישהו כבר עשה ניסויים והצליח לקרר את המחשב, אם זה אפילו בצ…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה זלמן יותר טוב ? הישן שעולה 193 או הישן שעולה 217.5 ? מה ההבדל? והאם שווה להוסיף את הכסף?
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איך הקירור הבא Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ? והאם הקירור הזה Thermaltake Jungle513plus יותר טוב ? האים ההבדל במחיר של מאה שקל מהדגמים הקודמים שווה כדי לקנות Thermaltake Big Typhoon ? ??? ??? ??? (זה מיועד בשביל אוברקלוק סולידי למעבד E6600)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
[move] סוף סוף צבעתי את המארז[/move] התלבטתי בין לצבוע לבין לקנות את המזוודה הזאת הכסופה אז הלכתי גם לאייס וגם להום סנטר ולא היה להם את המזוודה, אז יצאתי משם עם 3 פחיות של ספריי שחור וצבעתי את כל המארז אני חייב להגיד שיצה הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שיהיה. עכשיו זה נראה מארז שחור עם הפס הכסוף מקדימה, אהבתי... לצערי הרב שכחתי לקנות צינור בשביל להכין את הכבלים העגולים (שראיתי במדריך איך להכין כבל עגול בזול). אני אולי יקנה מחר ויתחיל לעבוד. דרך אגב מישהו יודע איפה אני קונה את החלון למארז (פרספקס או משהו) וכמה הוא עולה? אני רוצה לבנות חלון, ואם כבר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות רק דלת למארז (במקרה שמשהו יידפק בניסור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בסנדרה לא רשום את הטמפ' של הוודו 5 5500 שלי, אז איך אני יכול לדעת את הטמפ', כי בטח אין לכרטיס חיישנים?! אם אין לו חיישנים איך אני בודק את הטמפ' בדרך אחרת? איזה שיטות אחרות יש לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה... מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עד היום הטמפ' הייתה על ממוצע 32~ במנוחה ו50-45 מאמץ על תדר 3600MHZ בדקתי בשעה האחרונה טמפרטורה בREAL TEMP פתאום זה מראה 43c בIDLE מה הולך פה לא שיניתי הגדרות לא כלום ככה סתם קפץ 10 מעלות הסירקולציה במארז אצלי סטנדרטית עם אחד מקדימה מכניס אוויר ואחורי מוציא, וזה לא הכרטיס מסך כי הטמפ' הייתה טובה גם אחרי שהרכבתי אותו עצות? אני חושש להיכנס למשחק שהמעבד לא יהפוך לי לחביתה
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להנמיך בביוס את מכפלת המעבד שעומדת על 15 זה המעבד http://img246.imageshack.us/img246/249/cpu1ps.jpg
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב... המחשב שלי, מבוסס סלרון 800 ומשמש בעיקר למולטימדיה (DVD ו MP3) וגלישה באינטרנט. הוא כל הזמן מרעיש בצורה שמאוד מפריע לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית...ורק עכשיו שמתי לב שהרעש העקרי הוא לא מהספק אלא.....מהמאורר של המעבד (המאוור האורגינלי של אינטל) התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח - ואני לא עושה שום אוברקלוקינג...איזה מאוורר שקט :saint: מומלץ ? Volcano 7 plus או SILENT VOLCANO 9 ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני החלטתי ללכת על זה בגלל שאני רוצה HD3870CF ויהיה ככל הנראה צוואר בקבוק, וכאן בבנצ'מארקים מראים שמומלץ להגיע עד 3.6 <URL>http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2650477</URL> אז איזה קירור אני צריך?? וזה יהיה מסוכן?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח של ASUS דגם CUV4 עם מעבד 1000 השאלה האם אפשר להאיץ מחשב זה? ואך?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע כבה המחשב בביתי, גיליתי שטמפ' המעבד הרקיעה שחקים (90 מעלות) למרות שמאוורר המעבד ויזואלית עובד. רכשתי מאוורר מסוג Asus star ice והתקנתי אותו, אך נראה לי שיש לי בעיה. המאוורר אכן הוריד את הטמפ' של המעבד (Pentium D 2.8Ghz) לכ-30 מעלות אך הוא מסתובב במהירות המקסימלית שלו ולא משתנה אוטומטית. המאוורר המקורי של אינטל מחובר בקונקטור 4 פינים ואילו למאוורר יש רק 3 פינים שאותם חיברתי לאותו חיבור בלוח האם (Asus P5LD2-VM) של cpu fan. המאוורר החדש מגיע גם עם שליטה ידנית של נגד משתנה אך אין לי מושג איפה להתקין אותו, אנא עזרו לי, אשתי מתחרפנת מהרעש ומוציאה עליי את העצבים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
מחפש מאורר 80 מ"מ בעל CFM גבוה עם פוטנציומטר הכי חשוב שלא יהיה רועש מדיי ולא פחות מ 40CFM , הצעות?
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המפרק שלי בין היתר הוא MSI K8N NEO2 PLATINUM AMD 64BUT 3200 סוקט 939 נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-200 ל-205 והכל היה בסדר,מחשב יציב וכו'. כשהעלתי ל-210 המחשב רושם לי : WARNINIG! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE BLEASE RESET OC FEATURES IN SETUP MENU ויש לי 2 אפשרויות להיכנס בחזרה לביוס או ללחוץ F1 ואז הווינדוס עולה אבל המהירות נשארה כמו מקודם ולא עלתה. מה הבעיה יכול להיות שיש איזה אפשרות בלוח שצריך לשנות?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני הורדתי לקראת הקיץ ואחרי שניקיתי ביסודיות אתמול החלטתי לעשות OC , למרבה הפלא כל המתחים על AUTO ו 419FSB - בדיקות מאמץ כמו PRIME 95 וOCCT מחזיקות בלי בעיה - מה שאותי הפתיע זה למה המעלות עלו במנוחה בכ 7-10 מעלות מ30 ל38 40 בערך... הPCI על 100 זכרונות 1:1 800@838 המעבד 419X9 כל המתחים על AUTO האם זה שהעלתי את התדר ללא נגיעה במתחים יכול לגרום לעליה במטפרטורה ? הגיוני? ואני די מאוכזב מהקירור חשבתי שאם מארז כמו שלי ומתחים של AUTO הוא לא יעבור את ה50 55 מעלות והוא הגיע ל57...
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המפרט: 6420 gigabyte 965p s3 2gb kingston 667 cl5 8600gt 256 palit hec 6a19b+400trt אני צריך הצעות לפתרונות קירור למעבד ולכרטיס מסך כדי לעשות להם oc נחמד(לא משהו רצחני) והאם הספק והמארז מגבילים בקטע הזה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי את הPerformance של ניוידיה ואני רוצה לדעת איך להגדיר נכון ולשמור שהמאווררים יפעלו יות מהר במאמץ וכו' כי הרגע שיחתקי COJ והכרטיס הגיע ל78 מעלות! והדלת של המארז פתוחה! ראיתי שהמאוורר היה רק על 45% איך להגדיר? ואיךאני ידע ב100% שזה ישמור את ההגדרות ולא יתאפס בריסט או משהו?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מתכנן משהו נחמד לפאנל מקדימה של האמרז שלי, יש לי כ3 מאווררי 40 מ"מ, עכשיו אני ממש רוצה לחבר אותם מקדימה (זה יוצא ממש ממש יפה!) אבל כמה שאלות מה הדרך המומלצת לחתוך כזה פאנל מפלסטיק בדיוק (גם למאווררים וגם לברגים), חשבתי על מלכם... (מלחם?) ודבר שני, יהיה ממש מגעיל לחבר את שלושת המאווררים בשלושה חיבורים נפרדים, וממש ממש לא נוח, עכשיו היות והם ממש גרועים (40 מ"מ) ואין לי ממש כוונה להשתמש בהם אני רק רוצה שהם יעבדו, לא יעבדו טוב, לכן, יש דרך בא אני יכול לגרום להם לעבוד על חיבור אחד?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לשאול כמה שאלות על דפי הפורום הזה . 1) מה אמורות להיות הטמפרטורות של מעבד E8400 עם קירור שמגיע ב BOX עם במעבד מאינטל (מקסימליות , עבודה רגילה ואגב מהו מצב IDLE ? מערכת הפעלה כשהכל סגור ?) ? 2) האם זה טבעי כי הטמפרטורה אצלי שונה מליבה לליבה כשלעתים ההפרש מגיע מעל 10 מעלות, האם זה מעיד כי המשחה מרוחה בצורה מרושלת ? 3) האם זה נורמאלי כשטמפרטורה בREAL TEMP מגיע במקסימום ל 58 ו 49 (הגבוה זה הליבה הראשונה כנראה) ומינימום 44 ו 32 בהתאמה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-