עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אלה המעלות שלי במנוחה : לפי אוורסט. לוח אם -32 מעבד - 38 כרטיס מסך - 41 HD - 24. הוספתי קרור למעבד של אינפיניטי קראתי קצת בפורום ומחוצה לו על OC ועל הלוח שלי. ונשארו לי קצת שאלות משלי. לגבי הזכרון האם לפני תחילת האוברקלוק עליי לשנות משהו חוץ מהיחס ל 1:1? אם כן,מה? מהירות הFSB שאני מעלה..לאן בערך אני יכול להגיע וכמה לעלות בהתחלה באיזה קצב של כמה קפיצות? לגבי המתחים זה הנושא שהכי מלחיץ אותי..מתי אני צריך לשנות ובכמה.. תודה על מתן המידע והעזרה !

• 12 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by OFIRLEVY66,

איך אני עושה את זה? אני לא יודע כלום בקשר לנושא אז אל תשתמשו במושגים שאני לא מבין המעבד שלי Q6600 STEPING G0

• 14 תגובות
    • 631 צפיות
  3. אז ככה. המצב ההתחלתי שלי לא היה הכי טוב. לא היה לי מאוורר שמוציא אוויר מאחורה (כן, כן, אני יודע, לא חכם) מאוורר סטוק רועש ומציק. ושאיפה בלתי נגמרת לשקט. החלטתי לעשות את זה בשלבים. דבר ראשון, להרכיב את ה-SFlex ולראות את ההשפעה על הטמפ'. ורק לאחר מכן להתקין את הנינג'ה. כל הטמפ' שיופיעו פה הן במנוחה. שלב א' - תמונה ראשונה וטמפ' הלוח גבוהה יחסית. הטמפ' האלה הן טמפ' לאחר שהמחשב עמד 25 דקות בערך ללא שימוש. לעומת השלבים הבאים שבהם עשיתי פעילות מועטה. שלב ב' - תמונה שניה הרכבתי את ה-SFlex סגרתי חזרה את המארז, הדלקתי והמתנתי מס' דקות לאחר מועט עליית ה-Windows. כפי שניתן לראות טמפ' המעבד ירדה מאוד, וכך גם מהירות המאוורר של המעבד, ועכשיו הוא פועל בחצי מהמהירות המקורית.…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by lalnage,

יש לי Amd 64 4800+ עם כרטיס מסך GF 8800GTS 320MB הטמפ' כרגע (מעבד, במנוחה): CPU = 36C (בין 35-37 בד"כ) CPU #1 / Core #1= 30C CPU #1 / Core #2= 33C ו GPU = 63C (כרטיס מסך) יש לי מארז ג'נרי שעלה (בא עם ספק ג'נרי והחלפתי לליברטי 400 וואט) 150-200 שקל בערך. האם כדאי להחליף למארז פוסידון / אפולו / טריניטי? האם יהיה שיפור משמעותי? ייתכן OC בעתיד הקרוב, אבל זה לא בטוח. שאלה נוספת: האם OC מעלה את הטמפרטורה של המעבד בלבד? תודה.

• 13 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by deelad,

שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by kaki356,

טוב אז אני קונה את המארזCM690 עכשיו אני צריך להוסיף לו 3 מאווררים.. ואני לא יודע גם לא רוצה יותר מדי יקרים חשבתי על אלה מה אתם אומרים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1063

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים חזקה במיוחד למעבד Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme 3GHz 12Mb BOX 45nm אני גם כנראה קונה את הלוח אם הזה: ASUS Maximus Formula Special Edition Intel X38 LGA 775 אז אני צריך גם חיבור לבלוק מים שיש כבר על הלוח! כמו כן אני חושב אולי גם לחבר קירור מים לכרטיס מסך! יש לי כמה שאלות: אם כל המערכת מחוברת ביחד אז לגיטימי שהמעבד יהיה יותר חם מהגשר הצפוני, אז כל החום שהמים לקחו מהמעבד הם העבירו לגשר הצפוני אז זה יחמם אותו ולא יקרר! אז לא הבנתי איך המערכות המשולבות עובדות! הנושא העיקרי הוא שאני צריך הצעה למערכת קירור רצינית מאוד משולבת ואם זה לא טוב אז רגילה, אני מוכן להשקיע כמה אלפי שקלים בלי בעיה , תתנו לי הצעה הכי טובה שיש בארץ וגם הצעה מחו"ל, כנרה …

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. העלתי מתח חשמל וזה לא עזר לי...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Tomerm,

היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by reviZor,

שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by eranmor,

היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. שלום כולם, אני רוצה לשדרג את לוח האם והזכרונות שלי, במטרה לבצע OC. המטרה שלי היא להגיע עם ה-Q6600 שלי ל-3GHz, או אולי אפילו 3.2GHz. הקירור שלי: Big Typhoon 120 VX. האם הרכיבים הבאים יתאימו למטרה זו (+ יהיה מקום להתקין את ה-BigTyp): לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/pl_product~39470~10~0.htm זיכרון Mushkin XP DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by WarMachine,

ברצוני לבצע אוברקלוקינג במעבד פנטיום 3 866 שברשותי. ברשותי גם לוח אם של אסוס מסוג CUV4X. שמעתי מאנשים שאני לא יכול לבצע אוברקלוקינג בפנטיום3 משום שיש איזו נעילה על מולטיפלייר(משהו כזה). מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by ISmile4U,

הובכן נכון להיום יש במחשב שלי 8 מאווררים כולל המאוורר של המעבד שניים מהחדשים שהוספתי כוללים גם תאורה ציבעונית אחד מהם בה יחד עם הפנאל הצדדי החדש שלי שכולל כמובן חלון. הובכן סדר המאווררים הינו כך: אחד על המעבד (פנטיום 4) אחד בספק הכח אחד מתחתין 80 מ"מ שמוציא אויר אחד מתחתיו גם כן 80 מ"מ שמכניס אויר אחד 80 מ"מ על הפאנל הצדדי שמוציא אויר אחד 120 מ"מ בבסיס המארז שמעלה אויר קר כלפי מעלה שניים 80 מ"מ בחזית המארז. אחד 120 מ"מ בראש המארז בערך באמצע שזורק אוויר קר כלפי פנים המארז. הובכן אשמח לשמוע דעת על סידור המאווררים שלי? ושנית כיצד אני יכול לטפל בבעית חוטי החשמל המרובים שיש לי?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by game kILLer,

יש לי מארז רגיל אני רוצה לעשות חלון איך אני חותך עים הגקסון (מאיפה אני מתחיל) החלון הוא מפרספקט לפי מה שאני יודע... איך אני מרכיב את החלון על הדלת?(דבק. דבק חם. ברגים) איך אני יכול לעשות תאורה זוךה? ב 50 ש"ח

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by MDK,

בדקתי בaida 32 והיה רשום כך: מעבד 58C לוח 40C aux 80C וזה במנוחה כששום דבר ברקע האם זה חם לדעתכם? עריכה: כתוב ש sensor access הוא: ISA 290h והtype : ITE IT8705F

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. קניתי את המפסקים האלה: http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacbb69e6e0ae.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacda6a2b5df1.jp-g (להוריד את ה "-") רציתי לדעת אם הם טובים? ומה עלי לעשות עכשיו, ואיך לחבר אותם, תודה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Shlomi32,

המאוורר שלי די חדש... ככה לפני חודשיים.. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעש כזה של פח כזה וזה ממש מעצבן מה אני יכול לעשות??

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by sambusak,

יש לי רעיון חדש להיטסינק. אם הוא יצליח, אז אוכל להפתר מרוב החום אפילו ללא עזרת מאוורר. השאלה היא, כמה חום בWATT יוצרים המעבדים היום ובעתיד הבנתי שכיום מדובר על סביבות 60W, ועד 100W במעבדי הPRESCOT העתידיים. האם אני צודק? מישהו אולי מכיר חומר אן אתר המכיל מידע בנושא? עוד שאלה: האם ניתן לרכוש מד חום (כמו זה שבHARDCANO2)? רק מד החום בלבד?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by yuvalbs,

נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. שלום לאחרונה רכשתי מחשב לוח אם GA-7DXE ומעבד AMD DURON 800 הבעייה היא שהטמפ של המעבד היא בסביבות 56-57 מעלות במצב רגיל זאת אומרת בלי עומס של תוכנות (השתמשתי במשחה טרמית ) מה יכולה להיות הבעייה ? ועוד שאלה ,כשרוצים להתקין דרייברים חדשים ללוח אם, האם יש צורך קודם להסיר את הקודמים ואם כן אז איך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  23. הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by meidale,

שלום, בחודש הבא אני אקנה מעבד 3700 סאן דייגו רציתי לדעת רק איזה שבוע הכי טוב ל OC מבין סדרת ה 051X ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם

• 6 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.