עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pMor,

עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ) השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע …

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  2. יש לי לוח אם EPOX MF4 J3 וזכרונות OCZ 800Mz 2G GOLDEDITION לוח אם כתוב שהוא לא תומך יותר מ 800Mhz בזיכרונות אם עשיתי לזכרונות OC ל 1043 אז זה באמת יעבוד על כזה מהירות?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  3. היי, יש לי לוח של ג'יגהבייט דגם Gigabyte GA-945GCM-S2L ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דגם Club3D HD4830 ולמעבד דגם E7400 של אינטל. הספק שלי הוא מדגם Tomahawk 450W של Enermax. האם יהיו לי בעיות כלשהן בגלל הלוח? אם לא, כמה % OC, לדעתכם, אני אצליח לבצע למעבד ולכרטיס מסך? תודה מראש. ;D נ.ב. אם האשכול לא קשור לפה, בבקשה תעבירו. אני חדש פה ולא כל כך בטוח לאן לשייך כל דבר...

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. הבעיה היא בעצם שאני משנה את הAI OVERCLOCK לMANUAL וכשאני מנסה לשנות לMANUAL בCPU RATIO SETTING או בכל דבר אחר , כולל מטחים , זה לא נותן לי אני לוחץ ENTER ולא קורה כלום הנא תמונה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by hundreAd,

יש לי מעבד E8500 על לוח ASUS P5N-D. ה-default זה FSB=1333MHz ו-DDR=800MHz. ניסיתי 1600 עם 800, XP לא עולה. אבל... 1667 עם 833 עולה יופי, ואפילו עובר Prime95 Small FFTs במשך שעה (ואז פשוט הפסקתי את הבדיקה). איך זה שעם ערכים יותר *גבוהים* זה פתאום עובד? ???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום ראיתי את המדריך לOC לכרטיס מסרך אבל אין OC למעבד אז משהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לOC למעבד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by BLASTER,

יש לי מעבד פרסוקט והחלפתי את הקירור קודם הוא היה על 60 מצב מנוחה אחרי שהחלפתי הוא על 45-מנוחה האם הטמפרטורה מתאימה למעבד כזה{2.8 פרסוקט} או שצריך לקרר עוד? {אני לא מתכנן אוברקלוק}...

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by asafsee,

הי חבר'ה.. אז ככה לעניין יש לי מעבד 2.8 שיושב על לוח אם ASUS עם קירור אינטל מקורי. קיבלתי את המחשב לאחרונה ממישהו שלא עבד איתו הרבה...כלומר המחשב יחסית חדש הבעיה שלי היא כזאת ניקיתי הכל מרחתי יפה סיליקון בין הHEATASINK למעבד ובפעולת מעבד 0!! הטמפ היא בערך 37-38!! זה יחסית הרבה למה שאני מכיר יש לי בנוסף מחשב 2.4 על לוח אינטל עם קירור ZALMAN 9000A , המאורר עובד בסלד יחסית נמוך 2600 והטמפ נשמרת שם על 31 תכלס הטמפי של 47 לא כזאת מטורפת אבל בכל זה....זה מתחיל להיות גבוה מדי.. הגוף קירור המקורי של אינטל למחשב 2.8 רובו כסף ויש לו ליבת נחושת באמצע...ככה שגם השטח מגע עם המעבד הוא משהו כמו 60 אחוז!!! לעומת רוב ה HEATSINKים שבדרך כלל מגיעים עם ריבוע למטה לשטח מגע אז מה אומרים??? תוד…

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  10. ואיך הוא יעבוד על E6300 בלי OC שנמצא בחדר פנימי בבית (חם מאוד!!!) מבחינת מקום במארז יש לי TT סופרנו VB אני חייב משהו טוב בשביל לעבור איתו את הקיץ

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. שלום לאחרונה רכשתי מחשב לוח אם GA-7DXE ומעבד AMD DURON 800 הבעייה היא שהטמפ של המעבד היא בסביבות 56-57 מעלות במצב רגיל זאת אומרת בלי עומס של תוכנות (השתמשתי במשחה טרמית ) מה יכולה להיות הבעייה ? ועוד שאלה ,כשרוצים להתקין דרייברים חדשים ללוח אם, האם יש צורך קודם להסיר את הקודמים ואם כן אז איך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by yonik,

המאווררים פועלים מצויין יש אחלה טמפרטורות,רק המאוורר הקדמי שקניתי ב30 שקל סתם מציק כי הוא עושה רעש לא נורמלי,נראה כי הוא עובד מהר מדי אבל עדיין לא מצאתי תוכנה שתזהה אותו(הוא מחובר לחשמל של ההארד דיסק ולא ללוח אם) התוכנה של הלוח לא מאפשרת הורדת מהירות(abiteq) נראה לי וגם ככה לא מזהה אותו ואותו דבר ספיד פאן יש רעיון איך להוריד תמהירות?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. או שהאוברקלוקינג לכרטיס מסך תלוי רק במערכת האיוורור של הכרטיס עצמו?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2eoverclockers%2ecl%2fforos%2findex%2ephp%3fs%3d8666ffa213a27892dc9c77fa7a56b6b4%26showtopic%3d226752 נחמד מאוד למעבד LOW END ללא העלאת מתחים 8)

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by gilloze,

יש לי מעבד 3.0 כפול ליבה הצלחתי להגיע איתו 3.6 אני מעונין להגיע עוד טיפה ניסיתי עוד זה התחיל לצפצף מה מגביל אותי הזיכרונות או הפסק או ?שאני צריך להוסיף עוד וואט= V העלתי אותו ב20% שזה חמוד אני רוצה 30 34 אחוז משו כזה תודה גיל

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by shlomi_x,

כרגע התקנתי EasyTune ב GIGABYTE 7VA . קיבלתי אינדיקציה שה - system fan במצב של 0 סיבובים לדקה. פתחתי את המחשב אך כל 4 המאווררים עובדים ! מהוא אותו ה - system fan? האם מדובר בבאג של התוכנה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל התראה ללא פתיחת ממשק התוכנה על טמפ' גבוהה או מאוורר שחדל לעבוד? תודה לכולם !! (במיוחד ל Annatar ) שלומי

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אז ככה חבר'ה כבר כמה חודשים שאני מנסה לעלות על הבעיה למה הOC לא הולך לי. עליתי על הבעיה אחריי שקניתי קרור חדש זכרונות חדשים, ספק חדש ועוד כמה דברים עליתי על הבעיה הזאת שזה כנראה הHard Disk שלי, וזה דיי חדש לי. כי בכל פעם שאני מעלה את המחשב בOC גבוה, הוא לא מוצא את הHardDisk שלי, הוא אומר לי שאין לו Boot Device והוא בכלל לא מוצא אותו, ומה שהכי מצחיק זה שהשתמשתי בHard Disk ישן יותר (שהוא ביכלל לא חיבור Sata) הוא עלה יפה עם הOC והכל, יש למישהו רעיון אולי שאני יכול לסדר את זה לפניי שאני יקנה גם Hard Disk חדש?, כבר לא נשאר לי כסף.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שבוע טוב לכולם יש לי כרטיס מסך AGP GIGSBYTE GF6600DP 128MB\128BIT ועשיתי לו C@ 400-500 ל450-615 התוצאות שקבלתי הם זוועתיות האם המפרט שלי עושה את הבעיות הנ"ל? אני כבר אובד עצות... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by OFIRLEVY66,

איך אני עושה את זה? אני לא יודע כלום בקשר לנושא אז אל תשתמשו במושגים שאני לא מבין המעבד שלי Q6600 STEPING G0

• 14 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by tsvika,

לפני כמה זמן הסתכלתי בspeedfan ואני רואה 52 מעלות הסתכלתי בsandra והיא הראית לי 36 מעלות (המעבד) אז למה speedfan וsandra מראות לי טמפרטורות שונות? אולי אני לא מסתכל במקום הנכון? מה זה temp1? temp2? temp3? ???

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by roeiw,

יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by itay127,

1. יש גוף קירור ללא מאורר(HEAT-PIPE) למארז?(שהוא לא לכ.מסך, למעבד וכד') 2. אם אין, איזה מאוור 120MM מוציא אוויר הכי שקט יש היום בשוק?(פחות מעניין אותי היעילות, רק השקט והאמינות)

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Gimel,

המאוורר בכרטיס שלי רועש נורא. הכרטיס גם מתחמם. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מאוורר חדש לכרטיס הזה, שיענה בבקשה. (כרטיס 9800XT שמיוצר ע"י ATI) http://www.ati.com/designpartners/media/pc/popups/r9800xtboard.asp

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by guylederer0,

אוקיי אז ככה קניתי מחשב לפני כמה זמן והמאווררים שבאו אם המארז על הפנים ... המארז הוא NZXT GUARDIAL 921 שיש לו 3 מאווררים אחד מקדימה למטה לכיוון ההרדיסק ( לד כחול ) אחד בצד (לד כחול ) ואחרון פליטה ... בגלל שאין בקושי סירקולציה במארז הטמפרטורות לא משו והקירור למעבד יורד מערכו אני גר ליד אשקלון\אשדוד וראיתי את החברה IQPC ורציתי לדעת חוות דעת עליה ... ( למרות שזה רק מאווררים אני מתכנן גם לקנות Vendetta 2 ) עכשיו בתוך המארז דחפתי מאוורר שכתוב אצלי פה בצד שמתי אותו מול הקירור של המעבד אשכרה כמעט על הצורב באזיקונים ... אז אני רוצה מאוורר טוב לשם שממש יהיה חזק (וגם יעזור קצת לVendetta 2 ) הינה 2 אפשרויות שראיתי באתר ועשיתי מחקרון קטן אני אקנה 2 מאווררי לידים כחולים כאלו THERMALTA…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים