עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  3. מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by alex241286,

לכמה MHZ אפשר להגיע על הלוח GA-945P-S3 ומעבד E6300? לכמה עם קירור סטנדרתי ולכמה עם קירור אוויר טוב עד 300 שקל? תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by RJ1,

אמרו לי ששוה לקחת את המעבד הזה ולעשות לו אוברקלוק כי הוא משתווה למעבדים הרבה יותר טובים. בהתחלה אמרו לי לקחת Freezer 7 לקרור ואחר כך BT מה עדיף מבין השניים? או שיש משהוא אחר עדיף באותו טווח מחירים?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  7. פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Lioriii,

יש לי מעבד 1800XP ATHLON ולוח אם של GIGABYTE 7VRXP איך אני יכול לעשות לו OVERCLOCKING מבלי לשרוף את המעבד?? ויש לי גם SLK-600 עם מאוורר DELTA 60MM~~~!!!! בבקשה תעזרו לי!!!

9. Started by pazer005,

אף פעם לא התעסקתי עם זה אז סליחה על הנוביות כשאני שם קירור במים , איך זה עובד ולאיזה חלקים זה מתלבש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by LazyBurger,

יש לי כרגע כרטיס מסך BFG 8800 GTS 640MB עם OC מהמפעל, ובלי מאמץ הטמפ' שלו הוא 57, עם מאמץ הוא62מקסימום 63 יש לי מסך CRT שתומך עד רזולוציה 1200 על 1600, האם CRYSIS יפעל לי באיכות מקסימלית ברזולוציה בנ"ל או שכדאי לעשות לכרטיס OC?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by hck,

שלום! רציתי לשאול אים מישהו יודע איך המעבדים החדשים מגיבים לOC? א.האים הם מתחממים בצורה רצינית? ב.יש להם הגבלה כלשהיא, או שניתן למשוך איתם כמו המעבדים "הישנים" (2.4, 2.6, 2.8) ? המעבדים שמענינים אותי הם: 2.8 prescot 3.2 3.4

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום לכולם ! אז כאמור רציני לשאול לשלומו של המחשב שלי - שמתי לב לתופעה מוזרה שנראת רק כאשר אני עולה מ240 ל250 . בהתחלה ראיתי ב3DMARK ואז גם במשחקים, אז למה ??? זה קצת מדאיג אותי ובגלל זה אני לא ממשיך לעלות. תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by nivw,

האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by FireStar,

אני כרגע באוברקולק "לא רציני" עם המחשב, העליתי את ה-FSB מ133 ל140 דרך הג'אמפרים שעל הלוח. לפי החוברת של הלוח זה המקסימום שאני יכול לשחק איתו ולא ראיתי אפשרות לשחק איתו בביוס או משהו כזה. האם יש דרך אחרת לשחק עם הFSB? אני כרגע עם גרסת ביוס 1011, האם יש גרסה חדשה יותר שמאפשרת לשחק עם הכיוונים? בכלל מה פוטנציאל האוברקלוק של המערכת שלי( מצויין במפרט) ואיך אני עושה זאת? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by elad76,

בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! יש תוכנה שאני אוכל לנצל תמחשב שלי 100% ולבדוק טמפ'? מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? תמונות:

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  17. יש לי כרגע Mushkin 256MB DDR PC3000 366Mhz x2. חשבתי למכור אותם איפשהו ולקנות במקומם את הזכרון הזה. האם כדאי (כי אחרי הכל יש לי אחריות לכל החיים) ? כמה שווים הזכרונות שלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by jackob007,

יש לי מעבד 733 , לוח cuv4x של אסוס ו512 זיכרון הכול עובד ב133 איך אני ממהיר את המחשב (אני אפס באוברקלוקינג) תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

יש לי SL7E3, איך הוא? אפשר לעשות איתו משהו?

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by roei88,

יש לי p3 866mhz, מארז מידי עם 2 מאוררים וגוף קירור של אינטל הטמפרטורה של המעבד עם UT2003 מגיעה ל74 מעלות, ובמנוחה זה 50 מעלות, יש הבדל של 24 מ' זה נורמלי? אמרו לי פה לנחליף גוף קירור, אבל אמרו לי גם שגופי הקירור של אינטל דיי טובים ובדקתי את שלי והוא עובד טוב מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?

22. זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by eranmor,

היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by lmok,

התחלתי לעשות OC למעבד AMD athlon 64 X2 4400+ והגעתי ל-2660. ב-idle הטמפ' של הליבות על 24\30~, ב-full load הוא מגיע ל- 44\52~ מקסימום. המתח של המעבד על 1.375. הבדיקות של prime95 יציבות בנתיים (בלילה אני אעשה בדיקה ארוכה יותר) ואין בעיות. רציתי לדעת אם הטמפ' בסדר עד כה, ואם בכלל כדאי לי לנסות להמשיך? ולמישהו יש מושג למה אני לא מצליח לשנות את המכפלה של המעבד? (זה לא זז מ-X11.5) מידע נוסף: לוח אם: m2a-vm זיכרונות: Corsair Value Select DDR2 - 2GB 667Mhz CL5 +תמונות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. Started by guyshacht1,

0 מאמץ, מעבד 35 ממוצע ליבות 42, אין OC, קצת חם או סבבה? (E6750)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.