עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

היי הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי היא: 57C ונראה לי שזה מוגזם.. הכרטיס מסך שלי הוא: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache PCIE מה אתם אומרים? הטמ"פ בסדר? מה הטמ"ם המומלצת לכרטיס הנ"ל? ואיזה קירור מתאים ומומלץ לכרטיס הנ"ל? תודה רבה לכם מראש..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by ZenMaster,

חברה, אני דיי חדש בנושא, אז אני רוצה להתנסות על המחשב הישן שלי, Pentium 3 800Mhz עם Voodoo3 3000 וSDRAM, יש מצב לאוברקלוק ?? ואם כן עם אילו תוכנות אני צריך להשתמש ? (ידוע לי שהוודו והמעבד שלי ייצטרכו קירור יותר טוב אחרת הם יישרפו תחת אובר').

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  3. Started by חובב,

עשיתי Oב לE7400 הגעתי למתח 1.45 (בOCCT המתח הצויין הוא 1.4 אולי קצת פחות) לFSB של 391 . חום בעבודה לא עובר את ה70 בדר"כ גם לא מגיע לשם(MUGEN II).יציב עם OCCT. רציתי לשאול כמה שאלות שלא כל כך מצאתי להם תשובה: האם המתח תקין כלומר אין לי פגיעה במעבד? כאשר אני מנסה להגיע ל4.2 GHZ (שזה ל400 בFSB) אני לא מצליח בגלל יציבות וצריך לעלות את המתח למעל 1.5 ששם אני נתקע בגלל חום האם זה הגיוני? (ד"א בOCCT המתח הוא נמוך יותר בכיוון ה1.45 -147) יש עוד איזה פתרונות יצירתיים ליצב את המערכת חוץ מהעלאת מתח למעבד? הזכרונות באנדרקלוקינג -היחס הוא 1:1 ובשל כך זה יוצא 782 MGH האם יש השפעה גדולה בביצועים(לדעתי לא אבל סתם שאלה להיות בטוח)? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אני מחפש מאוורר להדביק לצלע קירור של המעבד שלי (נוסף לקיים). גודל 12CM וחשוב לי ביותר שקט בזמן מנוחה. ז"א לא אכפת לי שירעיש במאמץ אבל שאני ישן שיהיה שקט ויוריד RPM או שיהיה שקט תמיד (זה בטח יקר יותר)! כמה נתונים: *)המאוורר יהיה בצורה אופקית (ז"א כאילו עם הפנים לתקרה כמו בתחתית המארז למשל). הבנתי שזה משנה לסוג המאוורר (,SLAVE BRING..) *)יחובר או למולקס 4PIN או 3PIN שעל הלוח אבל יהיה כפוף לטמפרטורה של ה- NB (זה חיבור 3 פין קרוב שיש לי). *)חשוב שידע לקרר כמו שצריך במאמץ. אני על OC לא קל. *)תקציב עד 40 ש"ח. בגדול שמתי מאוורר 12CM סיני שיש לי על הצלע קירור של המעבד בנוסף לקיים והייתי בשוק מהתוצאה..ירידה של לפחות 10 מעלות! רק חבל שהוא רועש לי מידי ואני ממש רגיש לזה. לכן אחרי שא…

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by AtomiX,

קיבלתי היום את הלוח החדש שלי DFI LP ultra-D כמו כן קניתי גם Modstream 450W איך אני מעלה מתח לליבה מעל 1.55 ???????

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. היתה לי פה אתמול בעיה אבל זה בעיה במחשב אחר.. המעבד הוא על 128 מעלות, האם זה נרמלי? לדעתי ממש לא.. אני רוצה לשמוע את דעתכם פשוט.. 128 מעלות C !!! גם ב SPEED FAN וגם בHWiNFO32

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by darkman,

אחרי השרב של היום בדקתי תמעלות ונדהמתי במאמץ CPU 54 Board 35 יש לי מארז simbadda c650 תמליצו לי על מאוורר אחד של 80 ואחד של 120 וגם משהו למעבד אבל בגלל שבחדר שלי מאוד חם אני רוצה משהו שיהיה מעולה ושקט מאוד למה אני לא סובל רעש ולבסוף משהו בשבילי

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bashash,

הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור חזק וטוב למעבד Q6600 וכמו שרובכם יודעים הוא מאוד חם..... תודה רבה לעונים!!!! תקציב - 250

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by Sting,

ואם כבר אז גם של ה HD4870, אני מדבר על ממוצע לא על דברים קיצוניים. תודה נ.ב המפרט המלא שלי בצד <===========

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. אהלן, אני סתם נורא רוצה להשוויץ, אז הנה כמה תמונות: אוטוטו מחליף את הDS4 שלי לDFI INFINITY 975X.\G ואז אני אמשיך להעלות אותו. מאגר ההמהרה CPU-Z Validator מה אתם אומרים? -ג'ו.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  11. אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  12. Started by nitzanzb,

אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אבקש לדעת על ביצועי המעבד שלי האם עלי לעשות את כל הטסטים ב 3DMARK או רק ל CPU ? אני רואה הרבה תוצאות ברשת השאלה איזה טסטים עשו שם בכדיי שאני אדע להשוות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. המעבד הוא כזה ב"אלכסון" ובגלל זה אני לא בטוח שההיט סינק יתאים, מישהו יכול להגיד לי אם זה יתאים או לא?! (בבקשה תדברו מניסיון...)

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Kiru,

היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה

• 16 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני משתוקק לדעת איזה מעבדים עדפים ל אוברקלוק ממסדרות שציינתי ? עד עכשיו ממש לא אהבתי את המעבד E6550 שניסיתי . הקודמים שהיו לי E6300 E6400 היו מעולים וגם לאחר אוברקלוק של 50% עבדו בצורה יציבה וגם הטמפ' היו מעולות .... ה E6550 בקושי בקושי מצליח להגיע ליציבות על OC 40% וטמפ' ממש לא מציאה אז מה אתם אומרים חברים מה עדיף? ולאיזה מעבד באותם תקציבים עדיף להחליף (E6600 אפשרות?)

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  18. טוב, יש לי מארז של JNC שאפשר למקם בו 4 מאווררים 80 מ"מ (2 מאחורה ו-2 מקדימה), מאוורר אחד 120 מ"מ בגג ומאוורר נוסף 120 מ"מ אני יכול למקם אותו בדלת מול המעבד (אין לו מקום אבל אני אעשה לו). עכשיו, כמות המאווררים והמיקום שלהם יעשו לי סירולקציית אוויר טובה, אבל המעבד עדיין ישאר בטמפ' של 40 במאמץ בטח בגלל שכרגע מורכב עליו הסינק המקורי שלו (שהוא על הפנים דרך אגב). אז כדי להוריד עוד יותר את טמפ' המעבד אני חלטתי לקנות מאוורר למעבד SLK-700, רציתי לקנות וולקנו 12 אבל ראיתי בהודעה מסויימת היום מישהו שאמר שהמאוורר הזה למעבד יתן ביצועים טובים יותר מהוולקנו 12. אז רציתי לדעת, שילוב של כל המאווררים האלה ביחד באותו מחשב (גם מאווררים רגילים וגם מאוורר המעבד) יעשו כמות רעש מאוד מאוד גדולה…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by uriya,

איזה תוכנה מומלצת לעבוד עם המעבד הנ"ל ואיזה קירור אתם\אתן ממליצים\ממליצות לי לשים על המעבד בשביל שלא ימות לי...?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  20. היום החלטתי לקחת חזק את הקטע הזה של OC מכיוון שבזמן האחרון ניסיתי לעשות קצת OC ללוח וממש אחרי מעט הוא בכלל לא היה מעלה את ה Windows ... התוצאות ב sandra היו מספקות אבל היה נדמה לי שמשהו קצת לא תקין חיפשתי UPDATE לביוס שלי ובדיוק נתקלתי בביוס ל OC בשביל NF7 חברה קראתי תגובות של המון אבל המון אנשים רק היום קראתי לפחות 200 ביקורות של אנשים על הביוס הזה וכל אחד אומר שהוא עדיין לא נתקל בבעייה או תקלה בביוס ואפשר להעלות את FSB לרמות מטורפות איתו הכל בזכות איזה טכנולוגייה של DFI שמישהו פשוט הכניס לביוס משהו עם תזמונים... בקיצור זה אחלה של דבר אני כרגע על הביוס החדש אני אומר לכם מרגישים הבדל !!!! 8) בדקתי בסיסופט סנדרה אחרי OC של 33 MHZ + והביוס החדש שנקרא בשמו D10 של t…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by hbunny,

עם איזה זיכרון אני אוכל להגיע לתיזמונים טובים למעבד 775 intel 2mb

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. אז כמו שכתבתי, המחשב בן 4.5 שנים ובמקום לקנות חדש אני רוצה להמהיר אותו. לא איכפת לי שהוא ייהרס כי הוא ממש איטי ולא מתאים לדור של היום. גם אם אני אקנה מחשב חדש אני אקנה בסביבות 1,000 שקל ועדיין זה יהיה יותר מהיר ממה שיש לי עכשיו. אני לא מומחה למחשבים ומעוניין בהדרכה לגבי ההמהרה. נתוני המחשב-פנטיום 4, 1.8. אם לאחר האוברקלוקינג הוא עדיין יהיה איטי אז אני אזרוק ואקנה חדש. פשוט חשבתי שאפשר יהיה "לסחוב" איתו עוד 3-4 חודשים ואז לקנות מחשב יותר טוב כשהמחירים ירדו. שוב-לא איכפת לי שהוא ייהרס. אני קונה מסך+כרטיס TV+מדפסת השבוע ואם הוא ייהרס אז אני אוסיף מחשב לסל קניות שלי. ותודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  23. איך מגדירים זאת בביוס? מי שמבין שיסביר מי שלא שלא יחפור סתם את המוח תודה נשמות שלי

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by lmlm,

האם זה אפשרי? :s05: אם כן איך עושים זאת

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by haviv822,

נערך, הבעיה שהתעוררה קצת למטה..

• 7 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים