עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YAK33,

איך הקירור הבא Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ? והאם הקירור הזה Thermaltake Jungle513plus יותר טוב ? האים ההבדל במחיר של מאה שקל מהדגמים הקודמים שווה כדי לקנות Thermaltake Big Typhoon ? ??? ??? ??? (זה מיועד בשביל אוברקלוק סולידי למעבד E6600)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

אני עדיין נמצא בתהליך והיום אחרי עוד לילה מוצלח של פריים95 החלטתי לעלות את הרף עוד קצת. מ 240 ל 245FSB אם עד עכשיו הכל עבר דיי חלק הרי שעכשיו שמתי לב למשהו דיי מדאיג. זה מה שיוצא בסוף בדיקת ה OCCT. האם זה מסוכן? אולי צריך לעלות את המתח עוד קצת? מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שבוע טוב לכולם יש לי כרטיס מסך AGP GIGSBYTE GF6600DP 128MB\128BIT ועשיתי לו C@ 400-500 ל450-615 התוצאות שקבלתי הם זוועתיות האם המפרט שלי עושה את הבעיות הנ"ל? אני כבר אובד עצות... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Pika007,

איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  6. מה לעשות יש לי צ'יפ סאט של נבידיה Nפורס 4אולטרה מה אפשר לעשות די דחוף לי כדי לדעת אם מסוכן מה שהולך פה!

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. יש לי X800GTO FIREBLADE SAPHIRE אני רוצה שהוא יהיה שקט מה אתם אומרים הגוף קירור SCHOONER של THERMALTAKE מתאים לו? ואם כן הוא ישמור על טמפ' טובה? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp#specification תודה.

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום, הכרטיס מסך שנמצא ברשותי הוא ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB 128Bit עכשיו אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי שלא הזלמן VF-700 ולא ה VF900 תומכים בכרטיס שלי לפי הרשימה של הכרטיסים התמכים באתר היצרן: לרשימת הכרטיסים הנתמכים של הזלמן VF-700-Cu: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לרשימת הכרטיסים הלא נתמכים (שגם שם הוא לא מופיע) של הזלמן VF-700-Cu: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_incompatiblelist_eng.html לרשימת הכרטיסים הנתמכים והלא נתמכים של הזלמן VF900-Cu: (הוא ממש תומך רק בחדשים היותר מקצועיים משלי) http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=192&code=013 תגלגלו רת הדף למטה עד האמצע ותראו את הרשימה. לאור הבדיקה מצאתי שגם ה-Th…

• 12 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by FFOP,

Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. מה אתם אומרים על סט המאווררים האלה למארז שיש בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 מרעישים ? עושים תעבודה טוב? ועוד שאלה יש לי אני מתלבט בין 2 ספקים: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני אישית מעדיף את ה2 כי הוא נראה הרבה יותר טוב והוא מגיע מוסלב אבל לראשון יש ActivePFC ולשני יש PassivePFC יש הבדל גדול? כי הם אותו מחיר...

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by luXi,

בונא אחים שלי אני מסתכל לי ב- SpeedFan ופתאום מקבל שוק של החיים! לעזאזל המתחים הם: Vcore1: 1.70V Vcore2: 2.77V פאקקקקקק מזה המתחים האלה למעבד AMD Athlon XP 2800+ ??????????????????? ולא עשיתי שום OC! הצילו אני מת פה! עוד שניה הוא נשרף לי! בדקתי גם ב- CPU-Z וזה מראה לי: Voltage: 1.696-1.712 והוא רושם שהבאס זה 332.7 והמכפלה: 12.5 מה לעזאזל קורה פה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכולםםםםם

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by DarkSight,

שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Prophecy,

אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by tsvika,

יש לי Intel Pentium 4A 2.6GHz northwood הFSB היה 133 הגעתי ל 149 זאת אומרת לתדר 2990MHz (המכפלה היא 20) אני לא מצליח לעבור את ה3000 כלומר הווינדוס לא עולה ב150 FSB המעבד שלי כרגע על מתח סטוק של 1.5v ויש לי קירור סטוק רגיל שבא עם המעבד ושתי מאוורים במארז (אחד מכניס אחד מוציא) אני רוצה להגיע ל 3000 מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by amirfefer,

ABIT KV7 KT600 איך מתבצע?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by sroolik,

מצטער שאני מציף פה בשאלות, אבל אני דיי חדש ואני מנסה לראות למה אני מסוגל.......... הורדתי את התוכנה riva tuner ולא הבנתי איך אני מאיץ את הליבה של הכרטיס מסך ואת הזכרונות. הרצתי חיפוש ולא מצאתי הסבר, מישהו יכול לעזור לי בזה ? וניסיתי גם עם gtu אני נכנס ל- nv clock מאפשר אוברקלוק, מעלה את הליבה והזכרונות, מחיל את השינויים, וכשאני מריץ טרידימארק 03 אין אפילו שינוי קטן ! למה זה קורה ? יש עוד הגדרות שצריך לשנות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. מישהוא יכול להמליץ לי על גוף קירור למעבד הנ"ל אבל כזה שלא בא עם מאורר עליו ושיתאים למאורר 90 M שיש לי ( לד של טרמלטייק) אבל שלא יעבור את ה250 שח תודה

• 13 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by manbot,

אתמול ניקיתי את אחד הסינקים שלי בחומצה (אל תשאלו מה עבר עליו) ולא הצלחתי להוריד את הלכלוך עם שום דבר רגיל אז אמא שלי הביאה לי איזה סקוטש שנקרע בקלות והתחלתי לשייף את הלכלוך שהיה על בסיסו של הסינק. לתדהמתי, כשהוצאתי את הסינק מהמים וייבשתי אותו היה לו mirror finish! אז לקחתי עוד כמה סינקים ושייפתי אותם עם הסקוטש אחרי שהרטבתי אותו במים ועכשיו אני שמח! כל החדר מבריק! אני מקווה שזה לא ישן לכולם או משהו אבל whatever

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Qtec,

תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה,אבל בכל זאת,האם זה אפשרי? ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by מוטי יאיר,

חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל??? מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?

23. Started by dmanbuhnik,

עד אתמול המערכת שלי הייתה בOC חביב למדי של 290*9 -> 2615MHZ, במתח של 1.525 למעבד והזכרונות היו ב215MHZ על 2.7V אתמול עדכנתי את הBIOS של הלוח (DFI NF4 Ultra Infinity) לגירסה החדשה 8/11 העדכון הלך טוב (השתמשתי בתוכנה WinFlash 1.76) ולאחר מכן בצעתי כיבוי, הוצאת סוללה, CLEAR CMOS לאיזה 2 דקות, כניסה לBIOS -> עדכון של LOAD SAFE -> שמירה וRESET וכניסה לביוס שוב לצורך השינויים הרצויים) ובפעם הראשונה לאחר העדכון לא ביצעתי OC, הWINDOWS עלה כרגיל והכול בסדר. לאחר מכן המטרה הייתה כמובן להגיע רחוק יותר מה290*9, ולכן שיניתי את הגדרות בBIOS ל250*9 במתח של 1.5 (למרות שהמעבד עושה את זה ב1.35 רציתי להיות בטוח) וזכרונות בתדר שלא מפריע היה POST רגיל (גם מחלק של הזכרונות כמו שצריך) …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?

25. Started by Damage,

שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.