עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אז ככה יש לי תכרטיס ואת כל המפרט פה בצד כשאני עושה את ה OVERDRIVE דרך ה CCC זה מעלה לי את ה GPU ל 820 +- ואת הזיכרון ל1100 +- עכשיו יש לי בעיות אם זה ... לדוגמא שאני נכנס למשחק GTA ומשחק ברזולוציות הכי גבוהות ( 1920X1200 ) על איכות HIGH יש שלב שהכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר ל 100 אחוז וחוזר ואז קופצת לי תהודעה VPU RECOVER ... לפעמים המחשב גם עושה לי ריסטרט מעצמו אני לא מאמין שיש בעיה בספק כי הוא מספיק לי והחיבורים מחוברים היטב ואין בעיה של התחממות ... יש לכם רעיונות איך לעזור לי בלפתור את התקלה ? לא עשיתי בדיקת מאמץ אחרי ה OC ...

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by skp333,

מה אתם אומרים על האובר הזה עם הלוח שהרוב מהללים לרעה gigabyte-nsc אם היה לי זכרונות יותר טובים אני מאמין שההיתי מגיע ליותר אם למישהו יש הצעות לשיפור האובר אשמח מאד [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  3. טוב ככה פתחתי על זה דיונים כבר אבל לא הגעתי למסקנה , ובאלו שכן אז יש עדכונים : בקשר למארז אני הייתי סגור וחיכיתי כבר חודש ל - Compucase 6919 Black הנה אני מדבר על זה - http://www.modthebox.com/review67_1.html פשוט יש 2 סוגים של שחור...אני מדבר על זה עם הפאנל כסף מקדימה. מכיוון שאני רואה שהחנויות אינטרנט מתחילות לשנות את המלים לשחור שחור שהוא מכוער בעיני...אני מתייאש... המארז השחור כסוף ממש יפה ושווה אבל הוא יגיע !? אני מתכנן לקנות SK7 + SF2 בקרוב יחד עם המארז שווה לחכות או לקנות כבר עכשיו ? ואממ בקשר לזכרונות יש לי Winbond 512MB DDR400 PC3200 שיש להם אי תאימות עם הלוח שלי Epox 8RGA+ אז קיבלתי אישור להחליף אותם לאחד מהנ"ל : www.datech.co.il חשבתי להוסיף עוד 310 ש"ח ולקח…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  4. שלום חבר'ה, רציתי לדעת אם קריאת המתח של המעבד בp35c-ds3r בביוס ב pc health היא אמיתית? לדוגמא שמתי במעבד 1.55 אבל ב pc-health זה רושם 1.47 לדוגמא. זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  5. אהלן! יש לי מחשב עם מעבד אינטל סלרון 1.6GHZ. אם אני יעשה לו אובר קלוק כמה זה יכול להועיל לי? ואם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by nahum8,

E6300@2520 945P S3 KINGSTON 512*2 DC 667@720 X1650XT http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=165287 זאת רק ההתחלה...נחמד באס 360 ל945 נכון? לאט לאט אני אמשיך... ד'א זה ללא ההלעת מתח...

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  8. חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק. החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by INFERNO,

יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Bug2000,

מתלבטAPOGEE GTZ או FUZION V1 או Heatkiller CPU Rev3.0 775 מה יותר טוב בשילוב עם משאבה MCP655 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by ScreameR,

צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מאווררים 80 מילימטר 1 עם לדים 1 רגיל שחור תמליצו לי על כמה... שיהיו טובים ושקטים

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  15. לאחר כמה ניסיונות קודמים, ניסיתי שוב לאט ובזהירות לעלות את מהירות הבאס, העלתי 5mhz בודדים, הפעלתי super_pi ב- 4MB ו S&M על בדיקות Average ולא נמצאה שום בעיה. לאחר מכן החלטתי להוסיף עוד 5 mhz נוספים הרצתי שוב super pi ואני מקבל את השגיאה : NOT CONVERGENT IN SQR הרצתי גם S&M וקיבלתי שגיאה אחת בזכרון. ( מפרט בצד) דבר שמאוד מעצבן מדובר בזכרונות TWINMOS SPEED PRIMUM (כשאני מחזיר את מהירות הבאס למקור, אין שגיאה בבדיקות) לפני כן היו לי זכרונות TWINMOS value הרגילים שהוחלפו בספיד פרימיום כי נמצאו תקולים, היו בהם 2 שגיאות. למה זה קורה למשהו יש הסבר ?

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

עד אתמול המערכת שלי הייתה בOC חביב למדי של 290*9 -> 2615MHZ, במתח של 1.525 למעבד והזכרונות היו ב215MHZ על 2.7V אתמול עדכנתי את הBIOS של הלוח (DFI NF4 Ultra Infinity) לגירסה החדשה 8/11 העדכון הלך טוב (השתמשתי בתוכנה WinFlash 1.76) ולאחר מכן בצעתי כיבוי, הוצאת סוללה, CLEAR CMOS לאיזה 2 דקות, כניסה לBIOS -> עדכון של LOAD SAFE -> שמירה וRESET וכניסה לביוס שוב לצורך השינויים הרצויים) ובפעם הראשונה לאחר העדכון לא ביצעתי OC, הWINDOWS עלה כרגיל והכול בסדר. לאחר מכן המטרה הייתה כמובן להגיע רחוק יותר מה290*9, ולכן שיניתי את הגדרות בBIOS ל250*9 במתח של 1.5 (למרות שהמעבד עושה את זה ב1.35 רציתי להיות בטוח) וזכרונות בתדר שלא מפריע היה POST רגיל (גם מחלק של הזכרונות כמו שצריך) …

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי. הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3 נתוני המחשב הם: לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+ זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhz מאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג. ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז. התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד? הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שבוע טוב לכולם יש לי כרטיס מסך AGP GIGSBYTE GF6600DP 128MB\128BIT ועשיתי לו C@ 400-500 ל450-615 התוצאות שקבלתי הם זוועתיות האם המפרט שלי עושה את הבעיות הנ"ל? אני כבר אובד עצות... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by D-M-X,

אין לי שום מושג במאווררים אבל נדפק לי שלי ואני צריך מאוורר פשוט עד 150 ש"ח... תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 658 צפיות
  21. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by swg,

אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by hwcommando,

מה נשמע כולם? אני גל מירושלייים.... :-[ אז מה קורה? אני מקווה שתוכלו לעזור לי... המחשב שלי עם ככה (10000000000000) בעיות!!! תודה וגם פורום נחמד :)

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

כמה וולט מוציא הלוח ללד הפעילות של הכונן קשיח ( HDD LED ) והאם ייתכן שהפיירוייר מוציא 12V ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.