אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן! עשיתי קומבינה ואירגנתי לי מחשב חדש כולל הכל, חוץ ממארז מה שאומר שעבדתי קשה אתמול והיום לפירוק המחשב שלי והעברתו למארז אחר והרכבה של המחשב "החדש" כביכול. בכל מקרה, יש לו מעבד AMD ATHLTON 2.2GHZ ואני הבנתי מפה שמקסימום שהוא יכול להיות בטמפ' היא 55 ובתוכנה Hardware sensor monitor רשום תחת CPU בערך 35-38 וב-TEMP3 רשום 55 עד 60וזה נמצא באותה שורה. האם זה בסדר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברה אשמח להמלצה לקירור שקט אך יעיל ל E5200 המארז הוא FRONTIER OPERA אשמח להמלצות ומה אתם חושבים על AC 7 / 64 LOW PROFILE יתאים? לא מתכנן OC. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מצטער שאני מציף פה בשאלות, אבל אני דיי חדש ואני מנסה לראות למה אני מסוגל.......... הורדתי את התוכנה riva tuner ולא הבנתי איך אני מאיץ את הליבה של הכרטיס מסך ואת הזכרונות. הרצתי חיפוש ולא מצאתי הסבר, מישהו יכול לעזור לי בזה ? וניסיתי גם עם gtu אני נכנס ל- nv clock מאפשר אוברקלוק, מעלה את הליבה והזכרונות, מחיל את השינויים, וכשאני מריץ טרידימארק 03 אין אפילו שינוי קטן ! למה זה קורה ? יש עוד הגדרות שצריך לשנות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
יש לי לד כחול אולטרה ברייט 3v ונגד שיכול להתאים אותו למקור של 5v. יש במקלדת שלי ( Micro$oft multimedia keyboad ) מקום שאני יכול "לגנוב" ממנו 3 או 5 V בלי לגרום נזק? אני רוצה לארגן אור קטן שאני אדליק בחושך
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי לכולם... הייתי בSkypc אתמול והמוכר המליץ לי על Thermalright SI-128 SE http://www.skypc.co.il/pl_product~SI128SE~18~0.htm האם הקרור הנ"ל יותר טוב מ: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לא כל כך חשוב לי השקט... ואני לא מתכננן OC בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן או מאוורר ולכן חשוב לי שהקרור יהיה טוב מאוד. ה - Thermalright עולה 196 לעומת Arctic Cooling שעולה 105. האם זה שווה את התוספת של ה90 שקל האלה? האם זה קרור מספיק טוב?(זה ללא מאוורר) או לקחת את ה Arctic Cooling ? או בכלל לקחת משהו יותר רציני? ד.א המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ דיסק קשיח: Western…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בדקתי באוורס באמצע משחק והמאוורר נישאר על 60% אז איך אני יכול לגרום ךמאוורר לפעול מהר יותר? ובאיזה תוכנה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי המפרט שלי בצד.קירור מעבד קירור סטוק,כרטיס מסך חדש (נקנה לפני יומיים).האם מומלץ לי לעשות המהרה? בעיקרון אני לא אוהב סיכונים כל כך ,לא רוצה לדפוק שום רכיב במחשב (רק עוד זה חסר לי )אבל מת לנסות המהרה מה אתם ממליצים לי? אשמח גם להגדרות שאמורות לשמור על יציבות המערכת...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תראו יש לי 2.4B, כלומר FSB133 * 18. יש לי לוח שתומך בבאס 800 וDual DDR 400. אני רוצה להחליף את הזכרונות אולי לDDR400*2 ואז להפוך את המעבד לFSB של 200MHZ, כמו הזיכרון. רק שבשביל זה אני צריך להפוך את המעבד ל3.6 (18*200). דרך אגב הדואל במעבד הזה אפקטיבי כמו במעבד עם HT, תאמינו לי, בלי דואל הקריאה 2500 בערך, ובדואל 3300, ואם אני עושה OC ל3GHZ וניצול הזכרון אז אני מגיע לקריאה של 4000+. כמובן שעם קירור נוסף חזק למעבד, יש אפשרות?
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל אני רוצה לעשות חלון איך אני חותך עים הגקסון (מאיפה אני מתחיל) החלון הוא מפרספקט לפי מה שאני יודע... איך אני מרכיב את החלון על הדלת?(דבק. דבק חם. ברגים) איך אני יכול לעשות תאורה זוךה? ב 50 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Hi How can an AGP slot\AGP speed\Video card effect the maximum stable FSB speed ? I heard that it does effect.. i dunno how. and why cant i left the text ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך מרכיבים מאוור בפנטיום 2 ?? וכמה מאווררים אני יכול להרכיב שם??
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בתוכנה riva tunner יש מעין שני קטגוריות שאני לא מבין מה ההבדל בהם.. שניהם קשורים איכשהו לאובר קלוק עכשיו.. אני עושה את האובר קלוק שני דרך ה"חוצץ של ה-low system tweaks אבל שמתי לב שיש "חוצץ גם של systen tweaks.. לכל מקום נכנסים ממקום אחר.. מה ההבדל בין השניים ? על מה החוצץ של ה-system tweaks שולט ? הנה התמונה של מה שאני מתכוון, הקפתי בעיגול את המקום שדרכו מגיעים לכל חוצץ כדי שיהיה לכם יותר פרטים.. : זה החוצץ של ה-system tweaks, אפשר לראות בלמעלה של התיקייה.. : וזה החוצץ שאני משתמש בו שדרכו אני מבצע אובר קלוק (low system tweaks) :
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אוקיי פירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA, אמרתי יאללה בוא נעשה OC דרך הביוס כמו איזה דביל התחלתי לעלות דברים שמה ודברים יצאו מכלל פרופורציות.. הנה תמונה: לא מצאתי מדריך המספק אותי, אני יודע שהמתח של הזכרונות צריך להיות 2 אבל רשום בביוס רק בכמה אני רוצה להעלות אותו למשל -להרגעת הרוחות, הטמפ' סבירות נראה לי (בסביבות ה 45) -גוף הקירור הוא V1 -זכרונות 2X2GBPI שלGSKILL. משהו לא מסתדר לי עם התוצאות... עדכון: הצלחתי לעשות משהו, שיניתי את המכפלה ל9 והעליתי בתור התחלה ל300, עשיתי בדיקת מאמץ ולמרבה הפתעתי הטמפ' לא ממש עולות בהרבה. הפתעה נוספת על אף שעשיתי קצת OC, הטמפ' בIDLE נותרו זהות לטמפ' שלפני הOC... מעניין.. עכשיו זה 2.70 אחרי שאני אהפוך את הגוף קירור ואתקין קירור נור…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני נתקל הרבה פעמים בזמן האחרון במושג "קירור" ורציתי לראות מה מצב המחשב שלי . זה המפרט שלי: וזה טמפרטורה לא במאמץ: וזה במאמץ אז מה זה בידיוק הAUX ולמה הוא בטמפרטורה כזאת? והאם לדעתכם אני צריך לקנות קירור חדש? (אני מחליף את המחשב בעוד כחצי שנה אבל כפיתרון זמני) תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
הכרטיס הוא : EAX1900XT/HTVDP/256M הטמפ' כפי שמוצגות באברסט במנוחה הם : GPU - 45 GPU AMBIENT - 38 GPU VRM - 38 1. האם זה גבוה או נמוך ? 2. מה הטמפרטורות הצפויות והלגיטימיות בזמן ניצול מקסימלי ? 3. מה הטפמ' שאסור לעבור בשום מקרה ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד של INTEL דגם:E6300 DUAL CORE@2.8GHZ אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד,אני יודע איך אבל אני רוצה שתגידו לי מה לעלות ובכמה על פי המפרט שלי. לוח-אם: GIGABYTE G31M-ES2L 1600FSB ,DDR2 1066 זיכרון:KINGSTON 2GB 800MHZ VALUE(זה מה שכתוב בKSP) כרטיס מסך מובנה וקירור מעבד של ARCTICT COOLING ALPINE 7 PRO קירור מארז(מאחורה)של ARCTICT COOLING 8L טמפ' במנוחה זה 28 מעלות צלזיוס(בלילה באזור שפלה[רחובות]) טמפ מאמץ הגיע ל49 מעלות!! זה תמונה מEVEREST CPUID: במצב IDLE במצב רגיל: באנצ'מארק של זיכרון: תוצאות מבחן סיבולת של מעבד שנערך 7 וחצי דקות: וזה לינק לאחד שעשה בקלות OC ל4.0 GHZ: http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6006 ------------------------…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-