עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the_D,

אני מעוניין לשוב למערכת מבוססת אינטל ולבצע בה - OC יש שתי תצורו שחשבתי עליהם: לוח אסוס P4P800 DELUX מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ------------------ או: ABIT IC7 - max3 מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ----------------- את הזיכרון כבר יש לי המערכת הראשונה תעלה 2000 שקל השניה 2300 שקל אתה חושבים שיש סיכוי להגיע במערכת כזו ל- 3GHZ ? ואולי קצת יותר? אני מודה לכם מאוד

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. מהיא הטמ"פ שרצוי לקבוע למעבד Q6600 לאחר OC ל-3.5Ghz : 60, 70, 80 מעלות למיטב ידיעתי מותר להגיע עם המשפחה הזו עד לכ-75 מעלות. קירור- TUNIQ 120 משום מה אני רואה שיש הבדל בין קריאת הטמ"פ בBIOS ל קריאת הטמפרטורה ב- CORE_TEMP ( משום מה ה- BIOS מודד טמ"פ יותר נמוכה) מי מהם הוא הנכון ואמין יותר?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by parlux,

איזה קירור יותר טוב? ‏Accelero S1 Rev. 2‎ או ‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler‎ תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by Skater-boy,

כשאני נכנס לATI TOOL הוא נותן לי את ההודעה הזאת http://img141.echo.cx/my.php?image=atitool7ir.jpg עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לעשות oc לכ.מ בגלל הדרייברים האלה שהורדתי.., אז מה לעשות? להוריד דרייברים אחרים? למחוק אותם אחרי או לפני שאני מתקין? אם יש לכם דרייברים טובים תביאו לי להוריד ואגב זה פותח לי את הATI TOOL רגיל רק עם ההודעה הזאת נ.ב יש לי R9550

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  5. גם כשעדכנתי את הדרייבר ל ati ctalyst 10.9 פשוט בתוכנה של ati אני יכול לעלות מקסימום 850 על 830 .שזה ממש קצת .תראו בתמונה והתוכנה river tuner רושם לי שהוא לא מזהה את הדרייבר ומומלץ לי לעדכן את ה river tuner והרי יש לי את שניהם בגירסה הכי חדשה .ואחרי זה הוא לא מזהה לי את האוברקלוק בתוכנה תראו בתמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by N.S,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה

7. Started by 1nstall,

היי אני מחפש איך אני יכול להוסיף רמקול לתוך המארז vm2000a הינה לינק http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm אני חייב את זה דחוף תודה מראש

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by slrr,

התוכנה משנה את המכפלה בין 6 ל 9 לפעמים ותוכנות אחרות לא עושות את זה ... בכל זאת אם זה המחשב אז איך נועלים את זה על 9 לוח ds3r מעבד 8400

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by שועל האש,

יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693

11. Started by Vidati,

אני צריך המלצה לקירור טוב ושקט לOC למעבד שלי, הקירור חייב להיות "מגדל" ושהמאוורר יהיה מהצד (סטייל OCZ וונדטה ולא כמו טרמלטייק ביג טייפון). תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ישן 6600 והלך לי המאוורר בקיצור הוא על 100+ מעלות קבוע אני מפחד שיישרף יש איזה פתרון זמני או משהו שאני יכול לעשות כרגע לקרר אותו???

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  13. Started by Lavelle,

האם הטמפ' לא גבוהות מידי, ושווה כבר לרדת קצת באוברקלוק (שמתי לב שהמחשב מתחמם יותר ממה שהיה לפני חודשיים שלושה) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by super-MC,

מעבד חדש הרקבתי את התושבת קרור לא טוב בהתחלה הגיעה לי ל 60 מעלות אחרי זה חיזקתי הגיעה ל 54 עכשו זה נע בין 48 -47 ללא מאמץ במאמץ מגיעה ל 50-55 זה בסדר ?????????????????????????

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. המפרט שלי: AMD64 3000+ GIGBYTE GAK8NS-939 ADATA 512MB 400DDR *2 אשמח לקבל עזרה ב- oc למפרט הנ"ל

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by AtomiX,

70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך geforce7600gs. השאלה שלי היא האם יכולות האוברקלוק של הכרטיס הזה גבוהות. ואם כן אילו אמצעי קירור מומלצים בשביל כרטיס זה?.

19. Started by Jetway,

איך הלוח MSI X58 PRO ל- OC ? מה אתם אומרים עליו בכללי ? לא ממש הבנתי מה זה יחס 1:1 אשמח עם תסבירו לי.

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by mit,

שלום, יש ברשותי i5 760, על לוח H55M-UD2H בתוך מארז ANTEC VSK-2000. הסלוט העליון של הלוח אם תפוס ע"י כרטיס מסך (הזכרונות נמוכים, אז שם לא תהיה בעיה). רציתי לדעת איזה גוף קירור עדיף לקחת, אם אני רוצה לדחוף את המעבד שלי לעבר 4GHz. כרגע אני עם AC Freezer 7 Pro עם 3.6GHz, על טמפ' באזור 75~ תחת Linpack. ראיתי פה הרבה המלצות לMugen II Rev B, עד כמה הוא טוב? אני חושב כרגע על Noctua NH-U12P SE2, אבל אני פתוח לכל הצעה הבעיה הגדולה כרגע היא שהלוח שלי דיי צפוף, וגופי קירור גדולים כמו הNoctua NH-D14, כנראה לא יכנסו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by o_O,

אהלן אני מתכנן לבנות שרת.. בסביבות ה 12 כוננים בלי שום דבר אחר אולי כרטיס מסך זול עם מעבד P3 יש למישהו מושג איזה ספק אני צריך? כמה וואט לוקח הארדיסקי ממצוצע ואם אפשר להרחיב בנושא? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. לאחר הרבה זמן ממושך עם המעבד core i7 920 שלי ללא אוברקלוק, מסיבות רבות מדי לפרט כאן, יכולתי סוףסוף להתעסק איתו מבחינת אוברקלוק (ולא רק איתו למען האמת). ואני צריך עזרה קטנה בשביל לוודא כמה דברים. זהו לא האוברקלוק הראשון שלי אמנם, אבל בעבר לא הייתי צריך לעשות הרבה בשביל להגיע במעבדים אחרים לתדרים ששאפתי אליהם- והם לא היו גבוהים. הצלחתי לשבת על 4.2Ghz יציב עם המעבד, זה ללא העלאת המתח של שומדבר. (אבל השגחה צמודה של המכפלה לזיכרון, שאותו הורדתי ל 8.0, כך שב4.2 זה מחזיר אותם לתדר המקורי שלהם; 1600Mhz) אני מצרף תמונה מCPU-Z שתתן מושג על מה שנעשה והנתונים כרגע, ואני צריך שתאמרו לי איפה ההיגיון כאן שהצלחתי לשבת על התדר הזה ללא התעסקות רבה מדי. במידה ויש צורך להעלות תמונות נוספות מ…

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לבצע אוברקלוק קל למערכת שלי, רק קצת להאיץ אותה - לא משהו עם העלאת מתחים או משהו בסגנון יש לי מעבד Pentium 4 Prescott 3.0Ghz עם לוח ASUS P4P800-SE וזיכרונות Value של קינגסטון. הקירור למעבד הוא Zalman CNPS7000-AlCu LED והמארז מקורר די טוב. אני גר בדרום (לא כזה בדרום) וללא מזגן וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 48 מעלות, במאמץ בערך 54 עד 57 וטמפרטורת ה-Northbridge היא 34 מעלות. הסיבה שבגללה אני חושש לעשות אוברקלוק היא העובדה שדי חם ואין מזגן וגם בגלל שזה מעבד Prescott. מה אתם אומרים, ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by rabbit,

845 series הבנתי שיש דגמים שניתן לבצע איתם אוברקלוק רציתי לדעת אם בלוח הזה אני יכול לבצע? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים