עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני קונה את המעבד E8400 ואני רוצה לדעת עם הקירור הזה : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1690 טוב בשבילו ומוכן לOC ואם בכלל יש המלצות על הקירור . תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  2. בעיקר חשוב לי שהציון של המעבד יהיה כמו שצריך. מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb שאלתי זאת במעבדים לוחות האם וכרונות ואמרו לי שזה לא בדיוק המקום המתאים.אולי פה משהו יודע? .הציון ללא אוברקלוק [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום חבר'ה, רציתי לדעת אם קריאת המתח של המעבד בp35c-ds3r בביוס ב pc health היא אמיתית? לדוגמא שמתי במעבד 1.55 אבל ב pc-health זה רושם 1.47 לדוגמא. זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by ShowstoppeR,

אני עדיין נמצא בתהליך והיום אחרי עוד לילה מוצלח של פריים95 החלטתי לעלות את הרף עוד קצת. מ 240 ל 245FSB אם עד עכשיו הכל עבר דיי חלק הרי שעכשיו שמתי לב למשהו דיי מדאיג. זה מה שיוצא בסוף בדיקת ה OCCT. האם זה מסוכן? אולי צריך לעלות את המתח עוד קצת? מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Fridge,

הטמפרטורה שלי היא 36-38cpu idel 40-48 full load mb 28-31 האם אלה טמפ נורמליות אם קירור הבסיס? אם אני יעלה את הMULTIPLIER מ18 ל19 יהיה לי מעבד קצת יותר מ 2.5 האם הקירור יספיק? תודה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. הסתובבתי לי ב http://ksp.co.il חיפשתי קרור פתאום אני רואה את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 עוד קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B000BL6IUY/104-1898652-9578353?n=172282 אז אני שואל מזה? הגיוני במחיר הזה וגם אם כן מה מסוגלת המערכת? עוד משהו אשמח אם תציעו לי מערכת קרור בינונית עד מחיר 150 200 אמרתי בינונית כי במחיר הזה :-\ חשבתי על VENUS K8 Silent Boost של TT שעולה 110 מה אתם חושבים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by yakir1111,

שלום יש לי קיט חדש של זיכרון DDR2 קניתי KINGSTON 512X2 667MHZ CL5 שתי סטיקים זהים. והם עובדים אצלי בDUAL CHANNEL (שניהם ביחד 1G) עכשיו יש לי סטיק זיכרון בודד שהוא 256MB DDR2 533MHZ CL4 וחשבתי להוסיף אותו למחשב ואני לא יודע מה עדיף? עדיף להוסיף אותו ולוותר על הDUAL כדי שיהיה לי יותר נפח זיכרון או עדיף שלא לוותר על הDUAL? זאת אומרת כדאי לי להוסיף אותו שיעבוד ביחד עם הכרונות החדשים או שאין טעם וזה לא יעבוד כל כך טוב ביגלל שהם לא אותם התיזמונים? אם שמים זכרונות שהתיזמונים שלהם לא זההים מה יקרה? ובקיצור אפשר להוסיף את הזיכרון הבודד הזה או שלא כדאי?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by KvodHagab,

על כל מיני מאוררים שראיית כתוב א תזה מה זה אומר ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  9. חם היום. המארז פתוח בניגוד לבדר"כ הכ.מ מגיע ל 63 מעלות במנוחה כשלרוב מגיע ל50-45 במנוחה. המעבד ב40, במנוחה. בחדר שלי יש כרגע 30 מעלות ככה ניראה מפנים: מבחינת מאוררים יש 120 אחד שמכניס אוויר מקידמה, 80 אחד מלמעלה, 120*2 מאחורה, ועוד אחד של 80 שזורק אוויר על הכ.מ לשאלות: אני שוקל להחליף את הfreezer 7 , כדאי? (עם תקציב של 250 שקל) מאוורים, חשבתי על אלה בתור מוציאים, (ואת הנוחכים לשים שיזרקו אוויר על הכ.מ) איך הם? פאנל שליטה, שוקל לקנות את זה, אם אני יחבר את הקירור של המעבד עם חיבור Y, יהיה אפשר לשלוט עליו עם הפאנל? (ואיפה אפשר להשיג כבל כזה?) ובהנחה שאבק אין, מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ?! תודה מראש

10. Started by Bebush,

יש לי 5770 VAPOR-X ועשיתי OC דרך הSUITE של ATI אבל כל פעם אחרי שעשיתי OC ועשיתי TEST ראיתי שהנתונים של ה GPU CLOCK וה MEMORY משתנים לשניה וחוזרים להיות בדיפולט שלהם.. הורדתי GPU-Z ובדקתי גם דרך שם ובתוכנה זה מראה לי שהנתנוים השתנו אבל הנתוני CORE לא השתנו.. הנה האתר דרך התוכנה של ה GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/hxdds/ עשיתי משהו לא בסדר או משהו? הבאתי גם תמונה, עם כל מה שבדקתי ותראו

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by TomB,

שאלה קצרה - מותקנים לי במארז שלושה מאווררים גנרים 80מ"מ. המחשב דולק 24 שעות ביממה, אין עליו OC מעבר להעלאת מהירות הFSB בכמה אחוזים והכיסויים שלו פתוחים תמיד (אני מכניס ומוציא הארדיסקים כל הזמן). יצא לי להציץ לתוך המארז לא מזמן ושמתי לב שהמדבקות על המאווררים נהיו קצת רפויות וגם שהמאווררים מכוסים לגמרי באבק שחלק ממנו כבר לא יורד, חוץ מזה אחד מהמאווררים, אחרי שהוצאתי אותו בשביל לנקות אותו התחיל להרעיש יוותר ממקודם (לא פגעתי בו בשום דבר, רק ניקיתי אותו חיצונית). בעיקרון, מה אורך החיים של מאווררים כאלה, וכל כמה זמן כדאי להחליף אותם כדי להמנע ממוות פתאומי של אחד מהם ? (קרה לי בקיץ, אחד המאווררים הפסיק לעבוד ולקח לי די הרבה זמן להבין למה לעזאזל המחשב שלי מתחמם כמו מטורף ומכבה את…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם זה יעבוד כי ראיתי שהחיבור לאתר של TT רשום שהוא אחר ומתכוונים לזה של 3GHz ומעלה קישור לאתר היצרן

13. Started by Alroit,

הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. שלום רב. לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה ראויה יש לי ספק של HEC500W יש לי מעבד מהסוג הנ"ל + לוח אם P945 S3 GIGABYTE יש לי קירור של ARTIC COOLIN 7 PRO הצלחתי להגיע בהמהרה ל350 באס ,מעבר לזה הלוח שלי לא הצליח יש לציין כי יש לי זכרונות בתדר של 800 גיגה הרץ יש לי כרטיס מסך מסוג hd 4850 הבנתי שהמהעבד מהווה לי צוואר בקבוק ולכן כל ההתעסקות שלי עם הנושא הזה הצלחתי להגיע למהירות של 2.5 לכל מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1-מה המהירות הגבוהה ביותר שניתן לסחוט מהמעבד שלי בלי להתחשב בקרור 2-באיזה תדר מעבד נפתח צוואר בקבוק לכרטיס מסך 3-מה ניתן לעשות בתקציב של 500 שקל לשיפור המערכת חשבתי לקנות לוח אם חדש שיתמוך באובר קלוק(אשמח לקבל דגמים בהמלצתכם) 4-עד לאיזה טמפרטורה ניתן להגיע עם…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by serg90,

אהלן, משום מה ללא סיבה מובנת, יש לי תופעה אשר במשך זמן מה המעלות של הצ'יפסט אצלי עולות משמעותית. בהתחלה, עם קניית המחשב הייתה לי טמפ' של 45 מעלות ולאחר כמה חודשים, אחרי שהמחשב היה במאמץ הטמפ' הייתה יכולה להגיע ל-50-55 מעלות. יותר מאוחר (גם עניין של כמה חודשים) המעלות הללו נהיו אצלי קבועות, הטמפ' במאמץ עלתה ל-60 וכך הלאה עד לעצם יום הזה, כשהמעלות ב-North Bridge עומדות על 65! יש לציין שמדי פעם המאוורר שעל חלון המארז (TT Soprano) מרעיש בצורה איומה, אף על פי שהתופעה הזו אקראית ואני יכול לשבת על המחשב כמה חודשים ללא זכר לתופעה הנ"ל. *ניקיתי את המחשב כולל את כל המאווררים, כבר כמה פעמים אך דבר זה לא עזר לי לא במעלות ולא ברעשי המאוורר. *הלוח הם שברשותי הינו DFI Lanparty Ultra-D. …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by geverem,

הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?

17. אני נמצא בתחילת דרכי בתחום האוברקלוקינג, קראתי כמה פוסטים ומדריכים והחלטתי לנסות לשחק עם המחשב הישן והטוב שלי.. המעבד הוא אינטל פנטיום 4, 1.70 Ghz, בדקתי ושם הקוד שלו הוא מסוג Willamette, socket 478 כרגע העלתי רק כנסיון את מהירות הבאס ל 105 מ100 והגעתי ל1785MHZ לגבי הלוח, גם דגם ישן של gigabyte, GA-8SD533 והזכרונות- 2 כרטיסים של 128 של סמסונג ועוד אחד של 256 של חברה לא ידועה, כולם 133MHZ (אס-די ראם) אז שוב כמו שאמרתי, הספקתי להעלות רק את הבאס ב5 מגה, לא נגעתי במתחים, לא בכלום והגיעו לי 2 תוצאות של טמפרטורה: מה אני עושה במצב כזה? מומלץ לי בכלל להמשיך ואיך? שאלה נוספת היא לגבי התוכנה בחלון הקטן יותר (הימנית) מגיעות 2 טמפרטורות איזו מהן היא הטמפרטורה של הליבה מה ש…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. עשיתי אוברקלוקינג למעבד Pentium 4 531 3.00Ghz והגעתי עד ל- 3.27 , עכשיו הפסקתי כי הגעתי לטמפ' של 60-64 , רציתי לדעת אם אפשר להמשיך בלי מאוורר יותר טוב כי כרגע זה מאוורר של הסוקט . אם לא איזה מאוורר לקנות עד 200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. אז ככה חבר'ה כבר כמה חודשים שאני מנסה לעלות על הבעיה למה הOC לא הולך לי. עליתי על הבעיה אחריי שקניתי קרור חדש זכרונות חדשים, ספק חדש ועוד כמה דברים עליתי על הבעיה הזאת שזה כנראה הHard Disk שלי, וזה דיי חדש לי. כי בכל פעם שאני מעלה את המחשב בOC גבוה, הוא לא מוצא את הHardDisk שלי, הוא אומר לי שאין לו Boot Device והוא בכלל לא מוצא אותו, ומה שהכי מצחיק זה שהשתמשתי בHard Disk ישן יותר (שהוא ביכלל לא חיבור Sata) הוא עלה יפה עם הOC והכל, יש למישהו רעיון אולי שאני יכול לסדר את זה לפניי שאני יקנה גם Hard Disk חדש?, כבר לא נשאר לי כסף.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. מה המצב אנשים ?.. טוב אז ככה המחשב שהמפרט שלו מצויין למטה היה פעם שלי וקניתי מחשב חדש רק בלי מארז אז לקחתי את המארז והטכנאי נאלץ להוציא את כל החלקים ... היה לי עוד מארז בבית אז בניתי את המחשב מחדש והבאתי אותו לאחי ... קיצר, מה המקסימום שאפשר להגיע איתו ב - OC ?.. יש לו קירור סטוק למעבד ולפני איזה 3-4 חודשים מרחתי למעבד משחה טרמית חדשה ... הטמפרטורה של המעבד בלי מאמץ היא 38-40 בחום של הקיץ הזה ... במאמץ הוא מגיע ל - 50-52 ... Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB חג שמח ושנה טובה לכולם (: תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. אם כן, אפשר קישור?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  23. אני קורא הרבה הודעות פה ו"מפרטי מחשב" ו"מעבדים" ואני פשוט לא מבין.. אנשים רושמים לאנשים לקנות נגיד מעבד קונרו E6300 ועם OC אפשר להגיע ל-E6600 ? סליחה שוב על הבורות ותודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by G-FoRcE,

אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  25. אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים