אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Hi How can an AGP slot\AGP speed\Video card effect the maximum stable FSB speed ? I heard that it does effect.. i dunno how. and why cant i left the text ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם pentium 4 3.00GHZ שלו היה מחובר קירור סטוק של אינטל והוא עבד כ-3-4 שנים. כעת, לאחר שלוח-האם התקלקל, אני מתכוון לקנות רכיבי ליבה חדשים ולשדרג את המחשב. הכוונה היא לקניית מעבד בסגנון E5300 או E6300. אני תוהה האם ניתן יהיה לחבר את הקירור הנוכחי למעבד החדש שאני אקנה? האם זה ישנה משהו? האם הקירור שבא עם המעבדים החדשים האלו שונה מהקירור הנוכחי שיש לי? כי אני רוצה לחסוך כמה שיותר כסף ומעדיף לקנות מעבד Tray אם אפשר. הנה התמונה של הקירור: תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כותרת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה מומלץ לבטל את האפשרויות EIST & C1E בביוס ? זה נשמע טוב וחסכוני בצריכת חשמל.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מרחתי משחה תרמית על המעבד ומעט על ה-Heatsink ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות. התוצאות לא היו בשמיים בכלל... טמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה עומדת על 49-50 מעלות. במהלך מעט עומס המעבד מגיע כבר ל-52-53. אלו טמפרטורות תקינות למעבד מסוג כזה?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם רק חיבור 3 פינים אחד למאוורר (חוץ מהמאוורר של המעבד). האם יש מפצלים שדרכם אפשר לחבר מס' מאווררים, או מתאמים שמאפשרים חיבור של המאוורר לספק? חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לדעת מה הטמפרטורה הנורמאלית לכרטיס מסך הנ"ל כאשר מדובר במאמץ ובמנוחה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המעבד והלוח אם שלי סובלים מחימום יתר (טמפ' של 70%) - מה שפוגע לי קקשות בביצועי המחשב. אני מתעד להחליף את המעבד כולל גוף הקירור שלו. מחפש המלצות קירור למארז בכלל, לוח בפרט ומעבד. המפרט שלי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחרי שהשארתי את המחשב דולק איזה לילה המאוור של הכרטיס מסך התחיל להשמיע רעשים מוזרים. לפעמים הוא עובד שקט, לפעמים הוא עובד קצת רועש (כאילו הוא מתחכך באיזה כבל) ולפעמים הוא עובד, מפסיק להסתובב בפתאומיות ואז ממשיך. ניקיתי אותו מאבק ובדקתי שאין אף כבל שמפריע לו, וזה לא עזר - הוא עדיין ממשיך להרעיש. מה עוד יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה, הכרטיס מסך הוא HD4850 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היא 36-38cpu idel 40-48 full load mb 28-31 האם אלה טמפ נורמליות אם קירור הבסיס? אם אני יעלה את הMULTIPLIER מ18 ל19 יהיה לי מעבד קצת יותר מ 2.5 האם הקירור יספיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה שמוזר זה שפריים רץ בלי שום בעיות, מצד שני SUPERPI נופל אחרי דקה, וגם אתרים נסגרים עם הודעת שגיאה, בפריים עשיתי בדיקת מעבד ופחות זכרון... אבל הזכרון הזה מסוגל לרוץ במעל 1000MHZ בלוח ג'יגה בייט פשוט שיש לי.... תנסו לעזור צירפתי שתי תמונות, העלתי את המתח של המעבד קצת, יש שם עוד המון מתחים, אין לי מושג מה כל אחד עושה ומה יתן משהו ומה לא... כרגע אני עם GeiL Black Dragon ב 840MHZ בתזמונים המקוריים שלהם, ה GSKILL שלי לא מוכנים לעלות לווינדוס בכלל בתדר הזה משום מה... עריכה, הרצתי PRIME לזכרון והמחשב קרס ברגע, ניסיתי להרים מתח לזכרון ולא עוזר כלום... אני מוריד MEMTEST וינסה לשחק עם המיקום של הזכרונות והתזמונים, יכול להיות שמעבר לתזמונים הבסיסים 5-5-5-18, הלוח מוריד מאיזה …
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
(מפרט המחשב בצד) כבר די הרבה זמן יש לי את המחשב ולאחר הוצאת הקירור המקורי והחזרתו לאחר שבועיים (של אינטל שמגיע עם המעבד) המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה (כנראה עקב פגימתה של המשחה הטרמית) אז הביאו לי קירור חדש מסין שדומה מאוד לשל אינטל רק צלעות הקירור שלו טיפה יותר גדולות ואכן הטמפ' ירדה.. אחר לאחרונה אני עושה בדיקות יציבות והמעבד מגיע כבר ל 75 מעלות + אני ב3GHZ ומתח 1.38.. וגם שמורידים ל1.36 לא עוזשר במיוחד.. הזכרונות פועלים ב4CL במהירות 830 +- והוספתי להם +1V במתח כדי למנוע חששות שהבעיה מהזכרונות עקב עלייה של 30GHZ ( אין מה לעשות אחרת הם היו פועלים ב700-600) מה הבעיה בדיוק ? אני שוקל אם לקנות קירור ואז בכלל לעשות OC רציני יותר אבל כל זה בשביל עוד 400MHZ+- שכבר הרבה זמן …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברצוני לבצע oc למעבד ואני די חדש בתחום. אשמח לקבל עצות ומדריך עם תמונות(אם יש), המפרט: gigabyte z77-ds3h i7 3770k 16gb ram gtx660 win7 64
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שאלה קצרה - מותקנים לי במארז שלושה מאווררים גנרים 80מ"מ. המחשב דולק 24 שעות ביממה, אין עליו OC מעבר להעלאת מהירות הFSB בכמה אחוזים והכיסויים שלו פתוחים תמיד (אני מכניס ומוציא הארדיסקים כל הזמן). יצא לי להציץ לתוך המארז לא מזמן ושמתי לב שהמדבקות על המאווררים נהיו קצת רפויות וגם שהמאווררים מכוסים לגמרי באבק שחלק ממנו כבר לא יורד, חוץ מזה אחד מהמאווררים, אחרי שהוצאתי אותו בשביל לנקות אותו התחיל להרעיש יוותר ממקודם (לא פגעתי בו בשום דבר, רק ניקיתי אותו חיצונית). בעיקרון, מה אורך החיים של מאווררים כאלה, וכל כמה זמן כדאי להחליף אותם כדי להמנע ממוות פתאומי של אחד מהם ? (קרה לי בקיץ, אחד המאווררים הפסיק לעבוד ולקח לי די הרבה זמן להבין למה לעזאזל המחשב שלי מתחמם כמו מטורף ומכבה את…
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני לא מזמן החלפתי כרטיס מסך והוספתי 2 זכרונות של ראם. המחשב שלי ישן (2004), יש לי ספק 300W, מאוורר אחד למארז, מאוורר למעבד והמאוורר של הספק, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר נעשה די רועש (עובד שעות נוספות), קודם לא היה לי את זה אבל אני ידעתי בכללי שזה יקרה. החלפתי מכרטיס של ATI 9200SE ל-FX5200, ב-FX המאוורר נדפק אז החלפתי אותו עם מפזר החום של ה-9200SE, ניראה שזה עובד טוב (נכון לעכשיו שום דבר לא נשרף חח), אבל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך כי אני שוקל להביא עוד מאוורר למארז שיקרר יותר טוב. תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ואיך הוא יעבוד על E6300 בלי OC שנמצא בחדר פנימי בבית (חם מאוד!!!) מבחינת מקום במארז יש לי TT סופרנו VB אני חייב משהו טוב בשביל לעבור איתו את הקיץ
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי . כמו שחלקכם יודעים אני עובד ב OC גבוהה מאוד למעבד Celeron 533@1180 הלוח שלי הוא ASUS CUSI M.. (בעע) אם כרטיס מסך OB ובלי כניסת AGP (בכלל בעע !!!) לכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס הזה, בשביל להשיג תוצאות יותר טובות.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-