אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם AMD 1200 ואני חושב שה Heatsink/fan למעבד שלי עושה את העבודה לא כמו שצריך (הוא ב 72 מעלות!!) אם זה לא היה משפיע אז לא היה ממש אכפת לי.. אבל בגלל החום הרבה הbios גורם למחשב שלי להתקע כדי להגן על המעבד שלא יגרם לו נזק לכן ברצוני לשאול מה הקירור הכי טוב שניתן להשיג קיום במחיר של עד 400-300 שקל (אם אתה מצליחים בפחות אז גם תוסיפו קירור לזכרונות) תודה רבה מראש על העזרה.
-
האם המאוורר של ליברטי 400 מרעיש או שהוא דיי שקט??
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עשיתי ל E6600 שלי המהרה (סימלית) ל 3ghz כלומר 333fsb שמתי לב שהלוח העלה את המתח של המעבד אוטומטית מ 1.2V לכמעט 1.4V האם יש צורך בכל כך הרבה מתח? האם כדאי להוריד ידנית? הטמפרטורות שמוצגות בצילומים הן במנוחה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה לי המלצה לקרור כאומר לעיל אין OC אבל יש רצון למשהו שקט הציעו לי MUGEN2 ואז אמרו לי במקום אחר שזה מוגזם מה כדאי ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. השם המלא של הקירור: Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless cl-w0011 . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מפרט הכרטיס: Device Description NVIDIA GeForce 7300 GS Memory Size 512 MB הדיפולט של core clock 550 והדיפולט של Memory Clock 540 עד כמה אני יכול להעלות בלי שזה יפגע בכרטיס בעתיד הרחוק? (יש לי קרור-מאוורר סטוק) טמפ' במנוחה של הכרטיס-43-44. עד כמה אני יוכל להעלות בלי כל מיני בדיקות ובלי כל מיני עיוותים?(הערכה) תודה רבה לעוזרים! (את שאר פרטי המחשב ניתן לראות במפרט המחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי קירור corsair h60, כדאי לשים לו משחה טרמית? זה ישנה את הטמפרטורה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן בשבביל שלא תשאלו אח"כ, אני אפתח ואומר עכשיו: יש לי מעבד סלרון ב-1.6GHZ ולוח אם ASUS P5L-MX. עכשיו לבעיה: החלטתי היום לנקות את המחשב ואת כל המאווררים ופשוט ליעל כמה שאפשר. לפני כל זה, הטמפ' במאמץ ללא OC היה בערך על 40 מעלות כאשר המארז היה פתוח. עכשיו, פירקתי את המאוורר שמעל המעבד, הוא היה עם טונה של אבק מעליו- ניקתי את כולו כמה שאפשר אין עליו נקודה של אבק ניקתי בכלליות את כל המארז וגם את המאוורר שבצד המארז. בנוסף עשיתי את כבלי ה-IDE מעוגלים וגמישים כמו שרשום פה במדריך וסידרתי אותם ואת כבלי החשמל בכדי שלא יפריעו למאווררים. לאחר מכן, לפני שסגרתי לגמרי את המארז הפעלתי את המחשב, נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו (בתקווה שהוא יזהה לי HDD- אבל לצערי לא) ועל הדרך בדקתי כמה מעלות המע…
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש בידי מחשב מבוסס פנטיום III 600 MHZ ועם לוח מיושן מסוג CC820(CAPECODE( התקנתי לי את הביוס המתקדם ביותר ללוח שחברת אינטל הוציאה, הסתכלתי לי שם וראיתי שיש לי שם ADVANCED OPTIONS אשר מסומנות ב- DISABLED. למה לעזעזל??? ככה אני לא יכול לגעת במהירויות שעון של הלוח ושל המעבד(וגם ג'מפרים), איך אני יכול בצורה הפשוטה ביותר להוסיף למחשבי מעט MHZ נוספים בברכה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 ולוח ABIT IT7 עם 256 DDR - המחשב ללא OC טמפ' המחשב שלי במנוחה הם: CPU - 47 MOTHERBOARD - 42 קראתי בסטיקי שהטמפ' צריכות להיות בסביבות 40-45. האם הטמפ' האלו בסטיה סבירה - או שכדאי לעשות משהו בנדון. לפני יומיים ניקיתי את צלעות הקירור והמאוורר של המעבד - אבל זה לא שינה בהרבה. המאוורר של ה-CPU עובד בסביבות ה-3700 RPM - האם כדאי לנסות להגביר לו קצת את המהירות או שזה לא מומלץ? (ואם כן איך עושים את זה?). מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי אך אין לי מושג איך עושים זאת ואם בכלל אני מסוגל לעשות זאת. אבקש ממכם אם אתם יכולים לתת לי את הפעולות הנדרשות ממני אחת אחת ואיך עושים באמת. המפרט שלי הוא כך - gigabyte d3L motherboard intel quad core q6600 + thermaltake v1 samsung 800mhz 2 gb ram leadtek px8800 gt 512 mb westren digital 320 gb sata 2 16 mb buffer אלה הטמפ' שלי בזמן מנוחה. - הFREQUENCY שלי תקין? זה לא אמור להיות על 2400MHZ? תודה לעוזרים ואשמח לקבל עצות האם כדאי לי בכלל להתעסק עם זה או לא.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לניטור הספק המחשב והחלקים שלי... יש למישהו תוכנה בסגנון..? עריכה: טוב אין ממש טעם לפתוח נושא חדש.. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב יחזיק בOC (למעבד ולכ.מסך) עד הגבול.. גם רציתי לדעת כמה WATT בערך המחשב שלי לוקח עכשיו... Q6600 9600GT 2 HD WD (אני עם 6 מאוורים - זה לוקח בסביבות 40W קבוע לא?) ועוד כמה דברים שאפשר לראות בצד..
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אז ראיתי באחד האשכולות פה, מדריך לשינוי מהירות מאוורר כרטיס המסך... זה היה על 50%... יכול להיות שבגלל זה הטמפרוטות הן: מנוחה-75 בעת מאמץ-100+ כמו כן לכמה כדאי לשנות? שיניתי ל-80% וזה די מרעיש אבל בסדר... אחרי השינוי: בזמן מנוחה-69 תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום ... אני צריך המלצה לקירור מים טוב למעבד P4 2.4 הנתונים של המחשב שלי רשומים בחתימה ... הקירור לא לצורך אוברקלוק. במחיר סביר .עד 650
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מתלבט בין 4 קירורים ל OC של 540Mhz ומעלה בתקציב של עד ¤200 *Cooler Master GeminII S CPU Cooler ¤160 *Cooler Master Hyper 212 CPU Cooler ¤165 *Zerotherm ZEN FZ-120 ¤199 *Thermalright SI-128 SE ¤199 עדיפות לקירור שמגיע עם מאוורר כלול, דגש על שקט והשתלמות לתקציב
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם pentium 4 3.00GHZ שלו היה מחובר קירור סטוק של אינטל והוא עבד כ-3-4 שנים. כעת, לאחר שלוח-האם התקלקל, אני מתכוון לקנות רכיבי ליבה חדשים ולשדרג את המחשב. הכוונה היא לקניית מעבד בסגנון E5300 או E6300. אני תוהה האם ניתן יהיה לחבר את הקירור הנוכחי למעבד החדש שאני אקנה? האם זה ישנה משהו? האם הקירור שבא עם המעבדים החדשים האלו שונה מהקירור הנוכחי שיש לי? כי אני רוצה לחסוך כמה שיותר כסף ומעדיף לקנות מעבד Tray אם אפשר. הנה התמונה של הקירור: תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא? הטמפ' עכשיו הם: 31 לוח 45 מעבד 40 הארדיסק (לפעמים 38) כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות? וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168 איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו מה הביצועים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לשני מאווררים 80MM. אחד שיהיה מוציא אויר, ואחד שיכניס. לא איכפת לי המחיר רק ששניהם לא יעברו את ה 75 שקל. אה ומאד חשוב שיהיו שקטים (כמה ש800MM יכולים להיות שקטים)
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם הכרטיס שלי הוא: leadtek 6800gs pci-e 256mb ורציתי לשאול מה הטמפרטורה הכי גבוהה שאפשר שתיהיה לו בעבודה רגילה(אינרנט ואיי סיי קיו על וויסטה) כי שהקירור שלו על 50% הוא מרעיש לי, ואני רוצה להוריד אותו ל25% ככה שיהיה שקט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי מתלבט בין שלושה מאוררים הבאים למארז של THERMALTAKE SOPRANO המאורר זורק אוויר על 4 כוננים קשיחים. ההתלבטות בין 1. scythe s-flex 120mm 1900 rpm (sff21g)1 2. scythe s-flex 120mm 1600 rpm 3. scythe s-flex 120mm 1200 rpm מחפש קירור טוב ושקט (אני יודע ששלושתם פחות או יותר שקטים תלוי במהירות הסיבוב) בהמשך אולי אני אקנה גם בקר למאוררים, בנתיים אני מתכנן להשתמש בתוכנה בשם SPEEDFAN לבקרה. איפה ניתן לקנות את השלושה במחיר טוב?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-