עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GoRillAz,

איך אני מחבר אותם לחשמל??? ללוח אם? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. אני קורא הרבה הודעות פה ו"מפרטי מחשב" ו"מעבדים" ואני פשוט לא מבין.. אנשים רושמים לאנשים לקנות נגיד מעבד קונרו E6300 ועם OC אפשר להגיע ל-E6600 ? סליחה שוב על הבורות ותודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

שלום כולם לא מזמן קניתי את הקירור הזה ורציתי לדעת כמה דברים קודם כל הקירור הזה הולך לשבת על המעבד Q9550 רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור הזה וכמה טובה המשחה שמצורפת במארז שלו. אם יש לכם משחה אחרת להמליץ עליה אשמח לשמוע. אם יש לכם מאוורר שקט 120 שיוכל לתרום לקירור משמעותי בשביל OC אשמח גם עליו לשמוע =) תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  5. יש לי פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט עם המאוורר המקורי . כמובן כשהמאוורר עובד במהירות מקסימלית הוא רועש מאוד , האם מישהו יודע מהי עוצמת הרעש ב - Dba של המאוורר כאשר הוא עובד במהירות מקסימלית שזה בסביבות 4500 סל"ד ?

6. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר מדחום דיגיטלי/רגיל קטן עבור מיכל לקרור מים? תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by XFideLX,

אני עובד עם AMD 1200 ואני חושב שה Heatsink/fan למעבד שלי עושה את העבודה לא כמו שצריך (הוא ב 72 מעלות!!) אם זה לא היה משפיע אז לא היה ממש אכפת לי.. אבל בגלל החום הרבה הbios גורם למחשב שלי להתקע כדי להגן על המעבד שלא יגרם לו נזק לכן ברצוני לשאול מה הקירור הכי טוב שניתן להשיג קיום במחיר של עד 400-300 שקל (אם אתה מצליחים בפחות אז גם תוסיפו קירור לזכרונות) תודה רבה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. האלה אם הכרטיס הזה : http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6871&CatCode=124 הוא טוב לאוברקלוק ואם כן לכמה אני יכול להגיע איתו לאיזה רמה ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Galz0r,

טוב אני מתעניין בקניית הקירור הזה לכרטיס מסך שלי6600GT עכשיו יש לי כמה שאלות : זה מקרר גם את הזיכרונות? יש חנות באזור חיפה שמוכרת את זה בפחות מ160? (NV SILENCER 6) הקירור יעבוד טוב גם אם הליבה של הכרטיס פונה למטה הכוונה שהכרטיס הפוך המאורר שלו כלפי תחתית המארז(הכרטיס הפוך בתוך המארז ככה שמסתכלים עליו מלמעלה לא רואים את המאורר הזיכרונות וכל זה אלא רק את הלוח) מה רמת הרעש שלו?( בדציבלים) אם לא יודעים דציבלים אז הוא מרעיש או שהוא שקט?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. יש לי כרגע Mushkin 256MB DDR PC3000 366Mhz x2. חשבתי למכור אותם איפשהו ולקנות במקומם את הזכרון הזה. האם כדאי (כי אחרי הכל יש לי אחריות לכל החיים) ? כמה שווים הזכרונות שלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by YAK33,

איך הקירור הבא Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ? והאם הקירור הזה Thermaltake Jungle513plus יותר טוב ? האים ההבדל במחיר של מאה שקל מהדגמים הקודמים שווה כדי לקנות Thermaltake Big Typhoon ? ??? ??? ??? (זה מיועד בשביל אוברקלוק סולידי למעבד E6600)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. הכרטיס הוא 6600GT התוצאה ב-3D MARK 2005 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  13. קניתי את המפסקים האלה: http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacbb69e6e0ae.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacda6a2b5df1.jp-g (להוריד את ה "-") רציתי לדעת אם הם טובים? ומה עלי לעשות עכשיו, ואיך לחבר אותם, תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אני רוצה לעשות חלון במארז ואני צאיך כלי כלשהו כדי לעשות את החלון יש לי מספרי פח וזה יצא מגעיל על מארז אחר. אם למשהו יש והוא יכול לעשות לי חלון (תמורת תשלום אם יש צורך). או אם מישהו מוכן להשכיר לי או להלוות לי לשימוש חד פעמי (עדיף מאזור ראשל"צ. בתודה ~~~~~~SNAKE~~~~~~~

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. מישהו מכיר דברים יותר איכותיים מהפרו7 במסגרת התקציב מקסימום עד 170 ש"ח משהו שהכי מועיל לOC

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by UV1,

שלום לכולם, דרושה לי המלצה לקרור כאומר לעיל אין OC אבל יש רצון למשהו שקט הציעו לי MUGEN2 ואז אמרו לי במקום אחר שזה מוגזם מה כדאי ?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. איזה כרטיס יותר חזק?ה4850 אם הקלוקים של 9800GTX+ שזה 738/2200 (נראה לי) או ה9800GTX+ על סטוק

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by ביצה,

אהלן! עשיתי קומבינה ואירגנתי לי מחשב חדש כולל הכל, חוץ ממארז מה שאומר שעבדתי קשה אתמול והיום לפירוק המחשב שלי והעברתו למארז אחר והרכבה של המחשב "החדש" כביכול. בכל מקרה, יש לו מעבד AMD ATHLTON 2.2GHZ ואני הבנתי מפה שמקסימום שהוא יכול להיות בטמפ' היא 55 ובתוכנה Hardware sensor monitor רשום תחת CPU בערך 35-38 וב-TEMP3 רשום 55 עד 60וזה נמצא באותה שורה. האם זה בסדר? תודה!

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  20. שלום! עשיתי OC למעבד שלי (I5 760) הגעתי מ2.8GHZ ל-3.85GHZ עכשיו לא התעסקתי במתחים של המעבד והשארתי את זה על אוטומט וזה עובד יציב בלי בעיות, אבל חבר שלי אמר לי שעכשיו שזה על אוטומט יש יותר מידי מתח למעבד והוא יכול להישרף זה נכון? אם כן על כמה מתח להשים את המעבד? תודה! סהר.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. Started by esaly,

איפה אני משיג מאורר 120 מ"מ טוב עם גריל הגנה (לחלק העליון של המארז)?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by frozen_fire,

שלום אני קונה בקרוב את המארז Chieftec Bravo ואני רוצה לדעת עם צריך להוסיף לו מאווררים מעבר לשנים שמגיעים איתו ואם כן אז איפה ולאיזה כיוון? ואם כדי להחליף את המאווררים המקורים בגלל רעש או הספק נמוך מידי תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by PROSK8,

יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

יש לי AXP 1800+, אני רוצה לפתוח את המכפלה. יש לי ג'אמפרים על הלוח שאפשר לסדר איתם את המכפלה, אבל NICE-1 אמר לי שאני צריך לפתוח אותה קודם פיזית. איך פותחים בדיוק?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by gorfff,

טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה יש לי amd 2200+ and defult fan 512 mb ddr singel chan ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני …

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים