אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום כולם לא מזמן קניתי את הקירור הזה ורציתי לדעת כמה דברים קודם כל הקירור הזה הולך לשבת על המעבד Q9550 רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור הזה וכמה טובה המשחה שמצורפת במארז שלו. אם יש לכם משחה אחרת להמליץ עליה אשמח לשמוע. אם יש לכם מאוורר שקט 120 שיוכל לתרום לקירור משמעותי בשביל OC אשמח גם עליו לשמוע =) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]טוב אני צריך קירור למחשב הניסויים שלי טוב אני עושה כול מיני שטויות לP3 הישן שלי OC מודינג וכול זה טוב אחרי שהעלתי את המעבד ל800 אז הוא כול הזמן עשה ריסט ואני יודע שזה בגלל החום אז אני צריך קירור חדש למעבד לא יקר עד 120 שקל כי זה סך הכול מחשב ניסויים אז תשמעו ניקיתי את האבק ניקיתי עם אלכוהול(זה בסדר?ועיתי את זה עם מקלות אוזניים) עזר קצת הוא יותר שקט ונראה לי קצת יותר מהיר טוב תודה מראש[/glow]
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האלה אם הכרטיס הזה : http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6871&CatCode=124 הוא טוב לאוברקלוק ואם כן לכמה אני יכול להגיע איתו לאיזה רמה ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
על המעבד רשום AQXDA 0316MPMW מישהו יודע לזהות לאיזה סטפינג זה שייך ואיך האיכות של הסטפינג? בנוסף, קניתי מאוורר 120 מ"מ למארז ובנוסף לחיבור החשמל יש כבל שבקצהו יש מין עיגול ירוק שכזה, למה הוא מיועד? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 6600GT התוצאה ב-3D MARK 2005 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה לי המלצה לקרור כאומר לעיל אין OC אבל יש רצון למשהו שקט הציעו לי MUGEN2 ואז אמרו לי במקום אחר שזה מוגזם מה כדאי ?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי רעש דיי חזק מהמחשב, שנשמע כמו מאוורר שמסתובב על איזה חוט או משהו, אבל שלושת המאווררים שיש לי גישה אליהם- מעבד, כרטיס מסך וכללי- עובדים בסדר גמור, והבנתי גם שיש אפשרות כזאת (לא מובן לי איך) שמאוורר בספק נהרס והוא הגורם לרעש. יכול להיות? במידה שכן, איך ניתן לבדוק את זה?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להנמיך בביוס את מכפלת המעבד שעומדת על 15 זה המעבד http://img246.imageshack.us/img246/249/cpu1ps.jpg
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+, אני רוצה לפתוח את המכפלה. יש לי ג'אמפרים על הלוח שאפשר לסדר איתם את המכפלה, אבל NICE-1 אמר לי שאני צריך לפתוח אותה קודם פיזית. איך פותחים בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, עשיתי בדיקה ב-3DMARK06 וקיבלתי רק 8250... (עם corsair450W,88GT 512MB,3GB RAM וכו'..) ראיתי שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק.. כל התוצאות שקיבלתי היו מעל 3600 ורק המעבד 1700...(יש לי לוח אם Abit IB9.. [ביוס לא מעודכן]) יש לי Intel E6300 1.86Ghz עם קירור סטוק של אינטל.. עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה S&M ומה שיצא זה שהטמפ' של המעבד במאמץ לא עוברת את ה-50 מעלות צלזיוס.(במנוחה הוא 40-43) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לעשות OC למעבד בלי לפגוע בו ובלי שהטמפ' תיהיה גבוה מדי.. (אני לא רוצה OC כבד משהו קטן בתור התחלה.. מספיק לי מ-1.86 ל-2.00 או אפילו קצת יותר..) האם אפשר לעשות או שאני חייב להחליף קירור? והאם זה קשה להחליף קירור למעבד? אפשר לעשות את זה לבד או שזה מסובך?? תודה רבה, דני…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי Intel Pentium 4A 2.6GHz northwood הFSB היה 133 הגעתי ל 149 זאת אומרת לתדר 2990MHz (המכפלה היא 20) אני לא מצליח לעבור את ה3000 כלומר הווינדוס לא עולה ב150 FSB המעבד שלי כרגע על מתח סטוק של 1.5v ויש לי קירור סטוק רגיל שבא עם המעבד ושתי מאוורים במארז (אחד מכניס אחד מוציא) אני רוצה להגיע ל 3000 מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוורר רגיל למארז 120mm והוא עושה המון רעש, אבל לסירוגין- בד"כ הוא די שקט אבל לפעמים פתאום הוא מתחיל לטרטר בעוצמה של מיקסר שמערבבים בו חצץ. נותנים בומבה וזה נהיה שקט לכמה זמן. כבר ניסיתי לנקות אותו כמה פעמים ביסודיות אבל אחרי מספר ימים זה חוזר. שאלה 1- האם ניתן לפתוח איכשהו את החלק עם המנוע ולנקות בדיוק מה שצריך, ואם כן איף אני עושה זאת? שאלה שניה כמה אמור לעלות מאוורר כזה חדש? אצלי בעיר יש חנות אחת והם רוצים 50 שקל למאוורר עם חיבור לספק ו120 שקל עם חיבור ללוח אם [כמו זה שיש לי עכשיו] זה מחיר הגיוני? כמה זה כבר אמור לעלות למען השם ב120 שקל הייתי קונה בהום סנטר מאוורר לחדר : מצטער על החפירה פשוט אי אפשר להיות בחדר עם המחשב דלוק
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה יש לי amd 2200+ and defult fan 512 mb ddr singel chan ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ! מישהו יכול להסביר לי או להביא מדריך איך למרוח גריז טרמי למעבד? ??? ???\ דחוף דחוף! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... אני עם כרטיס של ATI HD4850 512MB.... בבדיקת יציבות/בנצמרק עם תוכנת FURMARK.. ..הכרטיס קורס .. בתדרי סטוק! 625/995... המעלות הגיעו ל84.. ובום המסך נכבה וכו.. דרך אגב ה VPU RECOVER..כבוי. יש לציין שהיו בדיקות שהכרטיס הגיע ל107 מעלות(לפני שהחלפתי קירור) ואז קרס... אז ? מזה אומר בעצם? שהכרטיס שלי דפוק? או שהתוכנה לא משהו בבדיקה? במשחקים הכל תקין אגב ובדיקות עם 3DMARK עבד אחלה וסיים (בתדרי סטוק) תודה רבה מחכה לתשובתכם... (אני מעודכן עם הדרייברים האחרונים).
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-