אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
FX5200? במנוחה הוא עובד לי על 42 מעלות זה בסדר? עם קירור פסיבי כמו בתמונה..(בחתימה..)
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]טוב אני צריך קירור למחשב הניסויים שלי טוב אני עושה כול מיני שטויות לP3 הישן שלי OC מודינג וכול זה טוב אחרי שהעלתי את המעבד ל800 אז הוא כול הזמן עשה ריסט ואני יודע שזה בגלל החום אז אני צריך קירור חדש למעבד לא יקר עד 120 שקל כי זה סך הכול מחשב ניסויים אז תשמעו ניקיתי את האבק ניקיתי עם אלכוהול(זה בסדר?ועיתי את זה עם מקלות אוזניים) עזר קצת הוא יותר שקט ונראה לי קצת יותר מהיר טוב תודה מראש[/glow]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9. במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות. במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300. עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל? צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו? תודה מראש, לירן [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה יותר טוב קירור זיכרון שנלבש על כל הזיכרון או קירור שמדביקים היטסינקים קטנים על כל ציק. שני הקירורים באותו מחיר כ 50 שח
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה תקינות או שצריך להוסיף עוד מאוורר?
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הגוף קירור ואיתו גם באים 8 heatsinkim לציפים מסביב למעבד של כרטיס מסך השאלה שלי עם אני לא ישים אותם יקרה משהו האם הם בכלל נחוצים או שזה סתם כי הם לא כל כך טוב יושבים על הכרטיס הם כזה חצי בחוץ ואחד ביכלל בלי כי אי אפשר בכלל לשים אותם כמו שצריך על הכרטיס שלי עם הגוף קירור עצמו הכרטיס שלי זה 6600 gt
-
- 14 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הבולק קירור הזה שווה קניה? אני מתכוון לבנות מערכת קירור מים ורק הבלוק זאת ההתלבטות שלי..מה אתם אומרים? יש אותו כאן במחירת חיסול בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5368 199 nis
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי שיפוץ קטן לכרטיס מסך שלי הלו הוא TNT2 הורדתי את הסינק והמאורר המקורי ושמתי עליו מאורר יותר גדול +צלעות קירור כאלה(אני חושב שזה סינק או היטסינק או מה שזה לא יהיה)מהמחשב הישן שלי(זה היה על המעבד) . בעזרת התוכנה RIVA TUNER העלתי לאט לאט את הCORECLOCK ואת הMEMORYCLOCK אבל יש לי בעיה קטנה כשאני עובר את ה-160MHZ בזיכרון המחשב נתקע. את הCORE הצלחתי להעלות עד הסוף ל-165MHZ מ-120. לא מרחתי משחה טרמית. זה יעזור לי להעלות את הזיכרון? זה בכלל קשור? מה אני צריך לעשות על מנת שהמחשב לא יתקע?(זה קשור לקירור נכון?) נ.ב : לפי התוכנה אני יכול להעלות את הזיכרון ל-190MHZ. תודה רבה לכם על כל העזרה! ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שאלה איך ניתן לשנות את מהירות המאוררים ידנית (אם בכלל)?? תודה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה- אני קונה ( סוףסוף ) מפרט חדש בעוד כמה ימים. עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות לגביו. המפרט - http://img207.imageshack.us/img207/8856/memory1oi.jpg 1. המפרט יהיה מקורר? או שווה לי להוסיף קירור ? 2. המעבד, הזכרונות, והכ.מסך יחזיקו לי בOC טוב? 3. המארז והספק הזה, מגיעים עם מאווררים? לינק למארז/ספק - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B4022E96-F3E1-4D10-8BD3-6CD4D02632AB}&details_type=1&itemid={E6AAFDE3-ECEE-4112-A11A-D0E894FFD303} תודה לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תודה! אה, ואיך מבטאים את זה? תירשמו באנגלית ד"א, אני חדש, באתי מפרש, מקווה להשתלב יפה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני קונה את ה Thermalright ifx-14 לקירור המעבד, ומרכיב גם את החלק האחורי (ה80 מ"מ שמתחבר מאחורי הלוח האם, למעבד). ורציתי לשאול, כמה טוב כל "מפלצת" הזאתי ביחד מקררת? נניח עבור מעבדים כמו QX9650 או QX9770 ? כמו כן אם אני שם עליו קירור שמורכב משני מאוררי Zalman Case Fan ZM-F3 120mm, מה דעתכם? קירור טוב? וכל זמן בתוספת משחה טרמית MX-2. כמו כן, אני הייתי מעדיף אולי קירור כמו הSILVERSTONE מבחינת מאוררים אבל הם גם סופר רעשנים וגם לא מתאימים מבחינת הרכבה. אז ההרכבה הזאתי בהנחה שאני רוצה כמה שיותר קר, אך ברמת רעש סבירה, איך זה? מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חייבים לבדוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42220&page=1&pp=25 17 - עמודי קריאה...לא ל 56K! פותר את בעיות הVTT בחלק מהלוחות. (סידרת IC7....) וללא בעיות עם ספקי כוח שונים בניגוד ל - DDR BOOSTER! max - 4.22 Volts קבלו אותו. DDR Maximizer
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב (הוא חדש - האם זה ישנה משהו כרגע?) שלי מאווררים או קירור למעבד \ כרטיס מסך \ כונן קשיח או כל רכיב אחר. יש לי תקציב של עד 300 ש"ח ללא חריגות, אך כמובן שאשמח אם לא תשתמשו בכולו כי זה כל מה שיש עליי בכלליות. ;D המפרט בפרופיל
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+, אני רוצה לפתוח את המכפלה. יש לי ג'אמפרים על הלוח שאפשר לסדר איתם את המכפלה, אבל NICE-1 אמר לי שאני צריך לפתוח אותה קודם פיזית. איך פותחים בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אני מחפש את גוף הקירור למעבד 939 השקט והפשוט ביותר שיש מבחינת התקנה ושימוש - שלא יהיה ענק ומסורבל, שלא ידרוש חיבורים מהצד השני של לוח האם, וכו'. ראיתי בסטיקי את ה-Zalman CNPS9500, אך משום מה הוא מופיע ברשימה פעמיים, פעם בציון 9.85 ופעם בציון 9.6.. אני מניח שבגופי הקירור של Thermaltake עם אותם מאווררי 120 מ"מ שמצויינים שם הכוונה היא לקניה בנפרד של גוף הקירור והמאוורר, והחלפה של מאוורר הסטוק בחדש ? האם יש גופי קירור חדשים יותר, שלא מופיעים שם, ומציגים עוצמת רעש (כלומר, שקט) משופרת, ללא פגיעה בפשטות ההתקנה ? השימוש הוא כמובן במחשב ללא אוברקלוק, בסביבה מאווררת יחסית (כלומר, לא איוורור מטורף, אבל גם לא מארז חנוק). המטרה הראשית היא כמה שיותר שקט. תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כ מסך X1900XT 256MB איך אני עושה לו OC? איפה עושים OC? הOC יעלה לו את הביצועים? הסבר קצר מהזה OC לא ראיתי ב סטיקי..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-