אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החלפתי את כל הקירור של המארז ושל המעבד היום. קניתי שני מאווררים למארז כאלו : http://tms.co.il/product/6874 וחיברתי את כולם ללוח אם [ מה שלא עשיתי בעבר] והבעיה היא כזאת: מאוורר אחד עובד תמיד על 1440 PRM +- 10 מאוורר שני עובד תמיד על 950+- 10 והמאוורר של המעבד עובד פשוט מצוין ! [מוגן 2] עולה וירוד בצורה מצוינת לפי הצורך ! עשיתי בדיקה : שמתי את כל המאווררים על MAX וראיתי שהמאוורר של המעבד באמת עובד על הכי גבוהה [1200] אני חושב והמאווררים של המארז נישארו אותו דבר: אחד על 950+- והשני על 1440+- למה זה ? מה לעשות ? ועוד שאלה : יכול להיות שהמאוורר שתמיד עובד על 950 דפוק ? כי כתוב על האריזה שלו עד 1450PRM ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט מאוד אני צריך משהו שישב טוב על גוף הקרור thermalright hr - 03
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני אישית, רק גיליתי את נושא המודינג לא מזמן, הדבר היחיד שעשיתי עד כה, היה לפרק 486 ישן שעמד אצלי בבית, להוציא ממנו שני מאווררים (אחד 80מ"מ של ספק ואחד של 40 מ"מ מהמעבד) לחבר אותם בעזרת כבל כוח של חיבור כוננים, אך עוד לא הרכבתי אותם בתוך המחשב. אבל אני רואה שאתם מדברים פה על לדים ועל קטודות ועל כל מיני סוגי אורות למיניהם. אז מה דעתכם אולי ליצור מדריך למודר המתחיל, שיכיל הסברים עם תמונות, על קתודות לדים ושארים הסבר על בניית חלון למארז וכ'. לא צריך להיות משהו מפואר, שיהיה משהו סטייל: לד ---- תמונה: פה תבוא תמונה יתרונות: מאיר שטח / צר / רחב / ממוקד / מפוזר מחיר : מחירים לפי גדלים וכ'. שיטת חיבור: אפשר לחבר לכבל מתח של כונן וכן הלאה. או חלון ----- ניתן להכין מ: פרספקס / …
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח הזה הוא לוח שמאד מתאים לOC (לפי TOMSHARDWARE לפחות) ובהתחשב בעובדה שיש לי מארז גנרי לא יעיל ושאני צריך להחליף דחוף את הקירור של המעבד (להשקיע במשהו מעבר ל TT7?) דרך אגב, אין לי מושג של איזו חברה הזכרונות שלי אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני תקוע בOC למעבד שלי(מפרט בצד) על 250*9 מעבר לזה כל מה שאני מעלה בין אם מכפלה בין אם תדר אני לא מצליח. ועם מכפלה של 10 אני בכלל לא מצליח לעשות, אני צריך להוריד לתדר של 220-230 מעל זה הOCCT מראה שגיאה הזכרונות על מחלק נמוך, ככה שהם לא עוברים את הסטוק שלהם ככה שהם לא מגבילים וביטלתי את כל מה שכתוב במדריך באתר. מה אפשר לעשות כדי להמשיך? ??? ראיתי באתר שהגיעו עם מערכת ממש דומה לשלי ל9*311 בלי לעלות מתח בבקשה עזרה *** עריכה לאחר 47 דקות בOCCT היה שגיאה, CODE 4 לפי מה שהוא אומר אריאל
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX של לידטק אני מחפש לו עמרכת קירור נוזלית מכיוון שברגעש אני משחק תוך 20 דקות הוא מתחמם מגיע ל70 ויוצא לי מהמשחק וכשקניתי את המחשב הוא היה עוש הלי מסכים כחולים והיה מגיע ל80 היום יש לי 5 מאווררים על המארז וגם זה לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת.... אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי?? חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים? (בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם זה יעבוד כי ראיתי שהחיבור לאתר של TT רשום שהוא אחר ומתכוונים לזה של 3GHz ומעלה קישור לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
המעבד שלי (עם האוברקלוק בחתימה) נח על 38-39 ומריץ פריים על 55-56. למה הפרש הטמפ' כל-כך גדול?
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל באוברקלוק למערכת, מה עלי לשנות בביוס לפני תחילת האוברקלוק? ויש לי גם זכרונות 1042*2 667MHZ.. וביוס גירסה F4 עוד משהו שצריך לדעת?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלה לחבר לקירור לפנטיום 4 שלו ואני לא במין מהחיים שלי בפנטיום אז אני שואל אתכם.. קיור עד 180 שקל ככה הוא לא יעשה אוברקלוקינג ועדיף קירור שקט... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אז ככה עשיתי OC למעבד שלי מ 2.2 ל 3.0 ולזכרונות מ 667 ל 726 הזכרונות הם kingston 1gbx2 667mhz cl5 הטמפ במנוחה 22-24 במאמץ מלא 56-56 ביצעתי בדיקה ב S&M מלאה וב OCCT שתי בדיקות STABLE מתח מעבד 1.38750 זכרונות 1.92 והוספתי 0.1 ל FSB OVERVOLTAGE הלוח אם הוא GA-945GCMX-S2 Rev 6.6 Bios F6H השאלה שלי עכשיו האם המחשב אוכל הרבה יותר חשמל אחרי הOC או שזה מיזערי ספק 500W שתי מסילות של 12V כל אחת מפיקה 16A !
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ברכישת מערכת קירור מים,בעתיד כשר אקנה מחשב חדש האם אוכל להעביר את כל החלקים כולל הבלוקים ? ומה הכי טוב בתקציב של עד 1000 ש'ח ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני קורא הרבה הודעות פה ו"מפרטי מחשב" ו"מעבדים" ואני פשוט לא מבין.. אנשים רושמים לאנשים לקנות נגיד מעבד קונרו E6300 ועם OC אפשר להגיע ל-E6600 ? סליחה שוב על הבורות ותודה על התשובות
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר 120 מקדימה מכניס אוויר מאחורה 120 מוציא אוויר ושתיים על הדלת של 120 אחד ממש מול המעבד והשני מול הכרטיס מסך מכניסים אויר זה בסדר? כי המאוורר של המעבד ממש מרעיש לי הוא פועל חזק וכשהדלת מפורקת ואין את שתי המאווררים בחזית שמכניסים אוויר הוא ניהיה שקט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אים מישהו יודע איך המעבדים החדשים מגיבים לOC? א.האים הם מתחממים בצורה רצינית? ב.יש להם הגבלה כלשהיא, או שניתן למשוך איתם כמו המעבדים "הישנים" (2.4, 2.6, 2.8) ? המעבדים שמענינים אותי הם: 2.8 prescot 3.2 3.4
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע ששניהם הם אותו דבר כמעט אבל בכל זאת האם יש העדפה לאחד מהם ? המעבד המיועד הוא 2500 מובייל ל 3 ב 1 יש תמיכה ביותר מעבדים והוא גם בא עם גריל בניגוד לשני כך שהוא גם פחות מסוכן... ויצא כבר להרגיש מזה ביס מהג'נרי שלי עכשיו ... לא נעים (למרות שאני בעיקרון דואג יותר לילדים קטנים שמסתובבים בבית שלי בדרך כלל ...שכנים בני דודים - שכונהההההההה )
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה יותר טוב קירור זיכרון שנלבש על כל הזיכרון או קירור שמדביקים היטסינקים קטנים על כל ציק. שני הקירורים באותו מחיר כ 50 שח
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב כמפורט למטה....האם שווה לי לעשות אוברקלוק? האם זה הבדל משמעותי בביצועים? יש לי בנוסף למפרט בחתימה מאוורר של THERMAKLTAKE Silent למעבד
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-