עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה אני הולך לקנות תמעבד הזה.. הקטע פה.. שאני לא עושה OC.. והבנתי מחברים שהמעבד מגיע עם קירור משלו.. ואני מאמין שהקירור הוא מתאים לו ביותר.. אבל כולם פה באתר.. או רובם אומרים שעדיף לקנות קירור במקום מה שמגיע עם המעבד ובחרתי 2.. אחד מהם הוא הפריזר פרו 7..עולה 120 ש"ח והשני הוא פריזר אקסטרים עולה 170 ש"ח. עכשיו השאלה היא.. האם באמת אני צריך קירור במקום הנוכחי?? האם ההבדל הוא עצום.. או קטן.. או לא מורגש.. ואם כבר להביא קירור עדיף את האקסטרים? או הפרו 7 יספיק ? ומה יותר שקט משלושתם..לדרג אם אפשר..אני לא מאמין שהקירור של אינטל שמגיע כל כך רועש וכל כך לא מקרר .. כי אם זה היה ככה לא היו מצרפים קירור למעבד והמחיר שלו היה זול יותר.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  2. בארץ כמובן... ומי שלא יודע, זה הכלי המקביל שלהם לדרמל..

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by tintin,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות לו מקסימום OC המפרט הוא: p35 dq6 e6750 corsair 520hx corsair dominator 800 1GBX2 tt v-1 tt eureka 8800 gts ההגדרות שלי בביוס הם המתחים במציאות שונים מהמתחים שאני מגדיר בביוס vcore 1.46 ddr2 2.38 fsb +0.20 over voltage +0.25 המקסימום שהגעתי ביציבות ב ORTHOS cpu- 3778 ram - 946 cas 4 fsb m-8 473 8800gts 320@ 650/1000 cpu- 100% load 48c nb: 53 האם יש דרך להגיע יותר? למי שיש את הלוח הזה ומכיר את הביוס יכול להמליץ לי TWEAKים? האם המתחים גבוהים מדי ומסוכנים במהלך ממושך? super pu 1m - 14s 3d 06 10700 זו תוצאה טובה? האם יש דרך להגיע ליותר?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Or ei,

אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. התעניינתי בכל עניין האוברקלוקינג הזה. למרות שלא נראה לי שאני מתכוון לעשות אחד בזמן הקרוב רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיסי מסך? יש לי Radeon 9800 Pro, ונגיד שאני רוצה לשדרג אותו ל-XT עם אוברקלוק, זה אפשרי?

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  6. http://img206.imageshack.us/img206/6232/imgp0508ai9.jpg יאלה להרכבה =[]

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  7. התוכנה שלי דפוקה לגמרי היא רושמת שיש לי 255 מעלות

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. Started by qpalzm,

עד לפני שבוע וחצי היה לי את המפרט שבחתימה אבל עם לוח של ECS. טמפ' המעבד במנוחה הייתה 38-39 ובעבודה 45-46 מעלות. הלוח נשרף והוחלף במסגרת האחריות בלוח מדגם זהה - תוצרת Asrock. הוסיפו לי מאוורר באחורי המארז, אבל טמפ' המעבד עלתה ל 52-53 במנוחה ול 56-57 מעלות בעבודה. מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אחרי המלצות כבדות מכאן ומפורומים מתחרים על הScythe: http://tms.co.il/product/4311 בחרתי בו כמאוורר למארז שלי -Gigabyte Aurora 570 (במארז יש 3 מאווררים עם LED כחול. המאווררים לא מספקים מספיק אוויר והם גם טיפה רועשים). בשל הכתוב בסוגריים, החלטתי לקנות 3 כאלו.. 2 שיוציאו אוויר ואחד שיכניס. לאחר התייעצות בנוגע למפרט, FOXPC המליצו לי להחליף את המאווררים הנ"ל למאווררים הבאים של Silenx: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1051 - SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan (כמובן שאני ייקח את הגירסה עם הLED הכחול.. אם כבר). כעיקרון, המאפיינים של המאוורר טובים יותר מהSCYTHE...: SCYTHE: מהירות הסיבובים: 1600RPM סיפוק האוויר: 63.6CFM רעש: 27.0dBA אי לכך, הSILEN…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. Started by mrsph666,

RivaTuner v2.0 RC 15.4 האם יש גרסא חדשה יותר? אולי עדיף תוכנה אחרת? הכרטיס שעליו מדובר הוא Asus Radeon A9600XT/TD. תודה!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by BURTON,

ראיתי שההבדל בין ה9600 פרו לxt הוא הבדל של 100 מגה הרץ במהירות הליבה וחשבתי לנסות הורדתי את התוכנות שנמצאות במדור ההורדות בhwzone אך הן לא עובדות על הכרטס הספציפי הזה מישו יכול להמליץ לי על תוכנת אוברקלוק לכרטיס הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה צריכה להיות טמפ של 1.7 P4 בעומס ובמנוחה? מה גבולות הקריטיים ? ואם אפשר לינק בננושא ? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  15. קירור מים עם מים מקוררים גורם להתעבות למה אין התעבות וקפיאה בקירור גז ? ואם כן למה בכלל מיצרים דבר כזה

16. Started by -OmeR-,

עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by ranyr,

התוצאה 1800 בסטוק 2000 ב375\355 המפרט: athlon xp 2500 mobile - 1.83 ghz 1.5v 2xgeil 256 mb 430 mhz 2,2,3,5 + 512 twinmos abit nf7-s fsb 215 mhz radeon 9700 pro enermax 350w בסוף הבנצ'מרק המעבד היה על 38 מעלות והכרטיס מסך על 29 (נמדד על ההיט סינק עם חישן חיצוני) דריברים עודכנו לפני הבדיקה הבנתי שהתוצאה אמורה להיות גבוהה ב300-400 נקודות או שאני טועה?? יש לי שני קשיחים ואופטי אחד + הרבה מאוררים יכול להיות שזה הספק? על הכרטיס יש zm80c-hp שהורכב לפני כמעט שנתיים יכול להיות שהגריז כבר לא משהו?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by ThePinkPanther,

אני קונה לוח אם חדש,EPOX 8RDA3+ עם זכרון ddr400 של MUSHKIN ויש לי מעבד AXP1700+,וקירור של VOLCANO 6 עם עוד 7 מאווררים שמקררים די טוב אז השאלה היא,האם אני אוכל לשים אותו על 200FSB והוא יעבוד יציב,או שהוא ימות? על כמה נראה לכם שאני אוכל לשים אותו? תודה

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by integral,

תסתכלו בעמוד למטה על התפלצת http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16574&PageId=15

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by tsvika,

על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by idoido18,

ברצוני לבצע oc למעבד ואני די חדש בתחום. אשמח לקבל עצות ומדריך עם תמונות(אם יש), המפרט: gigabyte z77-ds3h i7 3770k 16gb ram gtx660 win7 64

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by Red-AnGel,

יש לי זיכרון ישן של 266MHZ PC2700 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג ל 400MHZ איך אני עושה את זה? גם בביוס? כי לא מצאתי אפשרות לשנות את הזיכרון שם... והאם אני צריך את הקירור לזיכרון בשביל להמהיר אותו מ 266 ל 400 ? האם המהרה בסדר גודל כזה לא תעלה הרבה את הטמפ'? ואיך אני משנה את המתח של הזיכרון (בשביל להגיע לאוברקלוקינג טוב יותר וכמובן מה המתח שלא כדאי לעבור אותו)? וגם תיזמונים נ.ב זה זיכרון ג'נרי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by Green,

שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by -Sky_Lord-,

היי, רציתי לדעת מה יקרה שאני יעשה יותר מדי OC לכרטיס מסך (בקטנה כמובן, בלי לשרוף אותו). קראתי שאם יתחילו להופיע סימנים שחורים אז זה יותר מדי, זה נכון לOC לזיכרון או לליבה? אני עם Sapphire Radeon 9800 PRO @ XT 425/375 עם הקירור הסטוק, זה עובד חלק.

• 10 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים