עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שלום לכולם ! אז כאמור רציני לשאול לשלומו של המחשב שלי - שמתי לב לתופעה מוזרה שנראת רק כאשר אני עולה מ240 ל250 . בהתחלה ראיתי ב3DMARK ואז גם במשחקים, אז למה ??? זה קצת מדאיג אותי ובגלל זה אני לא ממשיך לעלות. תודה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  3. האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by Nightm@re,

היי תגידו איפה בארץ איפשר לקנות בלוקים לקירור מיים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by tomer_et,

יש לי מחשב P4 2.4 ולוח ABIT IT7 עם 256 DDR - המחשב ללא OC טמפ' המחשב שלי במנוחה הם: CPU - 47 MOTHERBOARD - 42 קראתי בסטיקי שהטמפ' צריכות להיות בסביבות 40-45. האם הטמפ' האלו בסטיה סבירה - או שכדאי לעשות משהו בנדון. לפני יומיים ניקיתי את צלעות הקירור והמאוורר של המעבד - אבל זה לא שינה בהרבה. המאוורר של ה-CPU עובד בסביבות ה-3700 RPM - האם כדאי לנסות להגביר לו קצת את המהירות או שזה לא מומלץ? (ואם כן איך עושים את זה?). מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. רציתי לקנות את הזלמן הנ"ל לאחר שהמוכר המליץ לי עליו ואני התלהבתי ממנו שהוא גם שקט, גם לא יקר מידי וגם מקרר טוב. דיברתי עם המוכר עוד פעם ופתאום הוא אומר לי שהמאוורר לא מתאים ללוח כי יש איזה קבל שמפריע. נכנסתי בלי קשר לאתר ועל תאימות הלוח שלי למאורר כתוב: Clip must be cut off to avoid interference. על איזה קליפ הם מדברים והאם זה סיפור רציני? למישהו יצא להרכיב על לוח דומה? אם יש איזשהוא מאורר אחר גם כן בסביבות 160-170 שקט ועושה את העבודה טוב אני ישמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by DJ Clue,

איזה קירור אתם מציאים לי לקנות למעבד a64 3000 בתקציב של 200 בערך שיהיה חזק ולא איכפת לי שקט או לא תודה.

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

יש לי זיכרון ישן של 266MHZ PC2700 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג ל 400MHZ איך אני עושה את זה? גם בביוס? כי לא מצאתי אפשרות לשנות את הזיכרון שם... והאם אני צריך את הקירור לזיכרון בשביל להמהיר אותו מ 266 ל 400 ? האם המהרה בסדר גודל כזה לא תעלה הרבה את הטמפ'? ואיך אני משנה את המתח של הזיכרון (בשביל להגיע לאוברקלוקינג טוב יותר וכמובן מה המתח שלא כדאי לעבור אותו)? וגם תיזמונים נ.ב זה זיכרון ג'נרי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by ^DaGoN^,

אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שלום לכולם (הודעה ראשונה בפורום) אני הולך לקנות את המערכת הבאה.. יש רעיונות מה לשנות להחליף לפני שאני קונה הספק כרגע 420W ג'נרי שמגיע עם המארז.. מישהו ניסה לעשות OC ללוח אם הזה? ויכול ללמד אותי איך להתחיל להתעסק בזה? raidmax scorpio 868 - 390 (מארז) Athlon 64 3500+ (S-939) - 1620 (מעבד) MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) - 920 (לוח אם) A-data Vireata 2*512 4000 - 1200 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E - 1080 (כ.מסך) תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by slotke,

שלום חבר'ה יש לי מעבד 2.6Ghz pentium D 805 ולוח אם GA-8I945GZME-RH של gigabyte ואין לי אפשרות לשנות את ה-fbs דרך ה bios כדי לבצע אוברקלוקינג יש למישהו רעיון למה? אגב יש לי ddr2-667 333Mhz של kingston תודה רבה

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by JSK,

שלום, אני מחפש המלצה לשני מאווררים 80MM. אחד שיהיה מוציא אויר, ואחד שיכניס. לא איכפת לי המחיר רק ששניהם לא יעברו את ה 75 שקל. אה ומאד חשוב שיהיו שקטים (כמה ש800MM יכולים להיות שקטים)

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by THE FOX,

מחפש מאורר 80 מ"מ בעל CFM גבוה עם פוטנציומטר הכי חשוב שלא יהיה רועש מדיי ולא פחות מ 40CFM , הצעות?

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by b127,

לא מצליח להבין איך להפעיל את זה? כל האופציות אפורות.. צריך ליצור חשבון משתמש או משהו?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  16. שלום יש לי רדיאטור 2*120 אבל אין לי מושג איך אני יכול לשים אותו במארז (יש לי thermaltake va7000 ) -מאחור יש לי רק פתח אחד שמוציא אוויר בגודל 92 -מקדימה יש הרדיסקים ולפניהם מאורר שמכניס 92ממ -בצד יש לי שני 92 אבל אני לא יודע אם הפתחי אוורור מספיק טובים בשביל לנסות לשים במקומם את הרדיאטור הזה וגם אם כן אם זה ייכנס ולא יתנגש לי עם הכרטיס מסך. בגג יש לי 80 ממ וUSB ולכן אני ללא יכול לפתוח צוער ולשים שם את הרדיאטור בקיצר מה עושים במקרה הזה? תודה

• 13 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by eegg,

מה יותר טוב קירור זיכרון שנלבש על כל הזיכרון או קירור שמדביקים היטסינקים קטנים על כל ציק. שני הקירורים באותו מחיר כ 50 שח

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. עשיתי מודינג קטן למחשב ... מאווררים ועוד כמה דברים ... התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ? תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by yotamavi,

ביטלתי 2 מאווררים בטרנספורמר כי הוא מרעיש כמו מטוס אז רציתי לדעת איך הטמפ' למנוחה... כמובן שבמאמץ אני ייחבר אותם... לוח אם: 30 מעבד1: 48 מעבד2: 47 AUX: 32 (מהזה?) כרטיס מסך: 49 דיסק קשיח: 32

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  20. היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by subarel,

בתוכנה שהגיע עם הלוח קיימת אפשרות להעלות מכפלות.. האם זה נכון או שאני לא מבין את זה כמו שצריך..? עריכה: שימו לב שהוא מקטין את המכפלה ל 6 כשהוא לא במאמץ.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by winner,

בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by wow,

יש לי Arctic Silver 5 ממזמן ולאחרונה הזמנתי Arctic Clean מ-FROZENCPU (בנוסף לעוד כמה דברים),מי מהם עדיף ? אגב קיבלתי בקבוק גדול (יותר מכון 2 - אחד להסרה) - כ-120ml ושאלה אחרונה - איך אני מורח את החומר על המעבד ? שם טיפה ואז מחבר את הבלוק קירור מים או מורח על כל המעבד ואז מחבר את הבלוק קירור ?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by 114508534,

איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה

• 11 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by tulicooli,

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.