עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by winner,

בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. Started by trojan11,

אני חדש פה ו גם לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מפרט: Q6600 G0 קירור על המעבד Thermalright Ultima 90I + SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan לוח: GA-P35-DS3 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit BFG GTS 512 OC ספק: PCP&COOLING Silencer 470W ועכשיו לעניין שאני פותח את ה CPU-Z זה מראה core speed 2133MHz 266x8 ובידיוק שניה אחרי זה יורד ל 1600MHz 266x6 ה Core Voltage קופץ 1.168 1.152 1.136 בביוס בסיסטם אינפו רושם 2.13Mhz לא נגעתי בכלום בביוס מישהו יכול להסביר זה אמור להיות ככה או מה ?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  3. שלום לכולם ! אני מבקש בבקשה שרק מי שבאמת מבין והתנסה בכל העסק יענה לי - פשוט לא מתאים לי בכלל שיקרה לי עכשיו איזה משהו. טוב אז עכשיו אחרי הפתיחה הדרמתית הזו אפשר להתחיל, אז ככה כרגע אני נמצא על: באס 250 VCORE 1.6 DDR 2.65 APG 1.65 (שזה המקסימום שהלוח נותן) יחס 5:4 בין הבאס לזיכרונות תזמונים של 6-3-3-2.5 חשבתי פשוט לנסות לסחוט עוד קצת מהירות מהמחשב (במידה וניתן בלי לגרום לו נזק) אחרי שפינקתי אותו בZALMAN CU חשתי שקריר לו מדי והוא צריך חימום לימות החורף הגשומים. ניסיתי לעלות ל260 עם תוספת לVCORE ל1.625 ו2.7 לDDR אבל בPRIME95 הופיע לי שגיאה לא רציתי לגעת עוד סתם בלי לדעת אז פניתי לכם............ תודה

• 14 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by tsvika,

יש לי Intel Pentium 4A 2.6GHz northwood הFSB היה 133 הגעתי ל 149 זאת אומרת לתדר 2990MHz (המכפלה היא 20) אני לא מצליח לעבור את ה3000 כלומר הווינדוס לא עולה ב150 FSB המעבד שלי כרגע על מתח סטוק של 1.5v ויש לי קירור סטוק רגיל שבא עם המעבד ושתי מאוורים במארז (אחד מכניס אחד מוציא) אני רוצה להגיע ל 3000 מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אינ צריך שתי מאווררים להוסיף לP150 שלי אינ צריך שהיו 92MM ואני ממש רומה שיהיה עם לדים כחולים... בסונף אני רוצה להוסיף צג לבקרת מאוורים עדיף עם מסך LCD ראית בTMS בכ250 שח .. בקיצור אני צריך המלצה על המקר מאוורים ממש טוב עם מסך LCD ושני מאווררים עם לדים שאני יוכל לחבר לבקר ושלוט במהירות שלהם

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. המפרט שלי 3.00GHZ 1GB RAM Geforce 6600GT יש לי 200 ש"ח אני רוצה לקנות מערכת קירור אם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה ולאיזו רמה אני יכול להגיע?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by adamginz,

אני חושב לקנות משהו בסביבות ה35-40 שקל גג! אז בנתיים : arctic alumina השאלה אם יש עוד משהו? והאם הפרש המעלות בין alumina ו- silver3 כל כך משמעותי ואם כן, מהו?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by ^DaGoN^,

אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!

11. Started by Roee_G,

דבר ראשון קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקדטודה כחולה גם זול וגם ממש ממש יפה, הגיע גם ממש מהר (תודות רבות לפנדה מחשבים אופס פרסמתי אותם חחחח) הקצור אני מרגיש שהמאורר שיושב מתחת לספק (80מ"מ ג'נרל שחור מכוער ושמן) ממש לא סקסי בתוך המארז החמוד שלי.. בא לי להחליף תו חברים שלי אומרים לי, קטודה כחולה.. תקנה מאוורר אדום בעע לא נשמע לי טוב האמת.. נשמע כזה לא קשור בלעכס מציק אזז.. דבר ראשון כאן זה קטע שאני מאוד מתלבט זה הצבע האם לקנות אותו אדום, או כחול כמו שאר המארז או דווקא ללכת על המשולבים כמו שיש בזיגזאג וכאלה חביבים... ועוד קטע שמאוד מציק לי זה המחיר! אנ'לא רוטשילד עדיין וגם אני בקושי מתעסק עם ויזה זה קטע שמאוד אהבתי אצל פנדה זה התשלום לשליח (נכון.. מניאקים לוקחים 20 שקל …

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Avidtor,

אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום לכולם. בזמן האחרון אני קורא הרבה הודעות שמדברות של שילוב של מעבדי AMD עם לוח nForce 2 וזכרונות DDR במהירויות של 400MHz. ה FSB של מעבדי ה AMD הנפוצים כיום אצל רובנו הוא 133MHz, אז למה לא לקחת זכרון DDR במהירות 266MHz? האם ניתן להריץ את הזיכרון במהירות אחת ואת ה FSB במהירות אחרת? מישהו מוכן סוף סוף להסביר לי מה הולך פה? תודה. נ.ב. האם זכרונות samsung ו winbond הם אותו דבר (ככה אני מבין מהאתר של הדובים)? ואם לא,אז איפה קונים זכרונות winbond שאני שומע עליהם כל כך הרבה המלצות פה בפורום (ובמערכת המפרטים המומלצים)? שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by big foot,

בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

איך מרכיבים מאוור בפנטיום 2 ?? וכמה מאווררים אני יכול להרכיב שם??

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by FeedMe,

אהלן אני משתמש ב-P4 550 3.4GHZ. כשאני מנסה להעלות את ה-FSB ל- 266 (המתח הוא 1.425 סטוק 1.375), המחשב עולה ארבע חמש שניות מאוחר יותר, וכשהוא עולה הוא מציג FSB של 200 (סטוק) בלבד. מה קרה?

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  18. אוקיי יש לי את המחשב הבא: p4 3 Ghz Abit AI7 uGuru OCZ 2x512 MB DDR 400 Mhz Radeon 9800 ועוד כל מיני דברים לא רלוונטים לאובר קלוק... הקיצר, כמו שאתם יודעים יש ללוח אם שלי תוכנת אובר קלוק דרך הווינדווז אז עכשיו אחרי משחק או שניים המעבד שלי על 3.18 ו- front side bus speed = 212 הממ הטמפ במנוחה היא כ 38-40 מעלות, והשאלה שלי היא עד כמה כדאי להעלות את ה front side bus? (זה מה שהתוכגנה של הלוח אם נותנת לי להעלות) ומה עוד אני צריך להעלות אם בכלל? נ.ב אני עדיין עם הקירור הרגיל, את הקירור שהזמנתי אני יקבל עוד שבוע שבועיים... (אם יש לכם תוכנה טובה לאובר קלוקינג של הראדון 9800 תנו לי לינק בבקשה)

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  19. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by yaron86,

בתמונה המצורפת: https://prnt.sc/26w6cuo 2 המאוררים למלעלה באדום - לאיזה כיוון הם מוציאים אויר? למעלה? למטה? מה התפקיד שלהם? והמאורר האחורי (חץ כחול) איפה הולך האויר? לתוך המארז או מחוץ למארז?

21. http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1134791 זה המקסימום שהגעתי עליו ליבה על 570 וזכרונות על 1000 ב 580 לליבה אני מתחיל לראות ארטיפקטים הטמפ טובה באזור ה70 מעלות לא עובר את ה71 רעיונות למישהו את הזכרונות לא העלתי כי אין לי עליהם קירור הכרטיסים של חברת XFX

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by Lotar_88,

שלום לכולם ברשותי הכרטיס המצויין בכותרת. כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוס ניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו.. האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ? אז ככה GPU = 77 מעלות RAM = 61 מעלות במנוחה אני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוק והמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה 3064 RPM \ הגיוני ? נורמלי? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by ariebel,

שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 עם LL במהירות של PC2700 333MHZ או שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 במהירות של PC3200 ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. סתם עברתי על ההגדרות של הכרטיס מסך בתוכנה ואז נכנסתי לATI OVERRIDE וראיתי שהטמפרטורה היא 66 מעלות(נראה לי במצב מנוחה כי אני לא מריץ שום משחק או משהו כבד) מה שנראה לי די גבוה אז הורדתי את אוורסט וזה מה שקיבלתי http://img201.imageshack.us/img201/131/tempnk2.jpg לא עשיתי בכלל OC ואין לי קירור נוסף חוץ ממה שבא עם הכרטיס מסך(1900XT 512MBשל גיגהבייט) זה מצב תקין או שאני צריך לדאוג? ואגב, חשבתי אולי לעשות OC ורציתי קצת הסברים על איזה קירור כדאי לי לקנות(יש לי קצת ניסיון עם OC שפעם עשיתי לG4TI4200) לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. יש גריז טרמי ויש דבק טרמי מה ההבדל בינהם ומה עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים