עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש למישהו איזה רעיון לחוט נחושת HOMEMADE? למי יש כוח לצאת ולקנות? ;D

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. לפני כמה חודשים קניתי את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=17780 יש לו בקר שליטה משלו והוא היה שקט כשהוא על המינימום (800 RPM) אתמול קניתי עוד 2 מאווררים כאלה ואת הבקר שליטה הזה: http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=208 חיברתי את השלושתם לבקר ועכשיו כשהם על המינימום הם עובדים על בערך 1300 RPM וכששלושתם ביחד ככה הם ממש מרעישים. לבקר מחובר גם המאוורר של ה TUNIQ והוא עובד בסדר גמור, כמו שהוא עבד עם הבקר שבא איתו. יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לגרום להם לעבוד באמת במינימום?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by zex,

שלום אני חדש! רציתי דעה אל האובר קלוקינג שעשיתי היה לי מעבד P4 1700 MHZ ועשיתי ל 2091 MHZ והעלתי את הFSB מ400 ל492 יש לי לוח אם של אסוס ועשיתי אובר קלוק דרך הביוס ודרך אגב עשיתי אובר קלוק לזכרונות מDDR333 לDDR 400

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by ariebel,

שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 עם LL במהירות של PC2700 333MHZ או שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 במהירות של PC3200 ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by aracer,

שלום, החלטתי להחליף את הקירור של המעבד בגלל שהרעש מפריע לי, אני מחפש מערכת הכי שקטה שאפשר במחיר ושתקרר כמו שצריך. אין לי בעיה להוסיף קצת למחיר... מפרט: כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800 GTS מעבד:intel core2 due e6600 לוח: GIGABYTE 965P-DS3 מארז: NZXT APOLLO

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. סתם עברתי על ההגדרות של הכרטיס מסך בתוכנה ואז נכנסתי לATI OVERRIDE וראיתי שהטמפרטורה היא 66 מעלות(נראה לי במצב מנוחה כי אני לא מריץ שום משחק או משהו כבד) מה שנראה לי די גבוה אז הורדתי את אוורסט וזה מה שקיבלתי http://img201.imageshack.us/img201/131/tempnk2.jpg לא עשיתי בכלל OC ואין לי קירור נוסף חוץ ממה שבא עם הכרטיס מסך(1900XT 512MBשל גיגהבייט) זה מצב תקין או שאני צריך לדאוג? ואגב, חשבתי אולי לעשות OC ורציתי קצת הסברים על איזה קירור כדאי לי לקנות(יש לי קצת ניסיון עם OC שפעם עשיתי לG4TI4200) לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. שלום לכולם ביצעתי אוברקלוק למעבד E4400 עם לוח אם גיגהבייט P35C-DS3R וזכרונות של CORSAIR 800MHZ. הגעתי ל 3060MHZ למעבד ו 850MHZ לזכרונות עם באס של 360MHZ ויחס של 4:5 וזה עם מכפלה של X9. הבעיה היא כשאני בודק ב CPU-Z הוא מראה לי מכפלה X6 ורק 2040MHZ למעבד, ואחרי כמה שניות קופץ ל 3060MHZ ומכפלה של X9 וחוזר חלילה. האם זה אמור להיות כך או שזה צריך להיות מקובע על X9 ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. קניתי T20 של COOLERMASTER האמת ? עובד מצויין טמפרטורה מעולה אבל שהסרתי את הגוף קירור כמו תמיד כדי לנקות ראיתי שיש שבר בגוף קירור זה לא שבר ששבור לגמרי פשוט נפתח באמצע איפה שלוחצים את הגוף קירור ורואים כמו דבק באמצע משהו הזוי כאילו זה הודבק לפני במפעל , נכנסתי לגוגל וכתבתי את הבעיה וראיתי מלא שמתלוננים על התושבות של קולר מאסטר T20 הפלסטיקים האלה של התושבות נשברים ממש איכות ירודה , מעניין אם אפשר לממש את האחריות על זה

9. שלום לכולם, החלפתי את כל הקירור של המארז ושל המעבד היום. קניתי שני מאווררים למארז כאלו : http://tms.co.il/product/6874 וחיברתי את כולם ללוח אם [ מה שלא עשיתי בעבר] והבעיה היא כזאת: מאוורר אחד עובד תמיד על 1440 PRM +- 10 מאוורר שני עובד תמיד על 950+- 10 והמאוורר של המעבד עובד פשוט מצוין ! [מוגן 2] עולה וירוד בצורה מצוינת לפי הצורך ! עשיתי בדיקה : שמתי את כל המאווררים על MAX וראיתי שהמאוורר של המעבד באמת עובד על הכי גבוהה [1200] אני חושב והמאווררים של המארז נישארו אותו דבר: אחד על 950+- והשני על 1440+- למה זה ? מה לעשות ? ועוד שאלה : יכול להיות שהמאוורר שתמיד עובד על 950 דפוק ? כי כתוב על האריזה שלו עד 1450PRM ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. לאחרונה קניתי מחשב חדש(במפרט<<<) על המעבד הזה ורק עכשיו אמרתי אני ינסה לעשות OC עכשיו הטמפ' במאמץ בOC ל2500MHZ בבדיקת OCCT עמדו על 46-48.5 בבדיקה של חצי שעה השאלה מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור במעבד הזה? וגם שאני מנסה להגיעה ל2600 MHZ המחשב עולה אבל בOCCT אני מקבל EROR אחרי כמה שניות למה? צריך עוד מתח? הגדרתי ככה: NB X5 מכפלה 10.5 PCIE 100 שמתי על 100 זכרונות על X3.33 במקרה שצריך עוד מתח לכמה כדאי להעלות?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  11. עד מהירות 3.5GHZ.. באיזה שלבים בערךךך יהיה צריך להעלות מתח ובכמה כל פעם.. כל פעם שיש העלאת מתח נא לרשום.. (בערך) (צריך את המידע לחישוב כמות החשמל שהמעבד יצרוך לאחר הOC..)

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלום לכולם. טוב לפני כמה ימים עשיתי קירור חדש לכרטיס שלי,חשבתי שהוא נהרס כי הוא לא עבד לי,אבל הצלחתי לסדר את הבעיה אחרי שעליתי עליה. הכרטיס עובד עכשיו מצויין ודרך אגב ביטלתי את ההזמנה של הכרטיס המסך החדש שהזמנתי, אבלל משום מה השיפור היחידי בטמפרטורה בכרטיס מסך היא 3 מעלות פחות ממה שהיה,לפני הקירור שעשיתי הטמפרטורה הייתה 65, וכרגע היא על 62 במנוחה. הדבר העוד יותר מוזר הוא תגידו לי אפילו אם זה עדיף, הטמפרטורה של הלוח אם שלי ירדה ב-14 מעלות,הטמפרטורה לפניכן הייתה 49 וכרגע היא על-35 במנוחה. איך הדבר הגיוני המאוורר ששמתי על הקירור מעיף אוויר על הכרטיס? הנה תמונות של לפני ואחרי הטמפרטורות וגם תמונות של לפני ואחרי הקירור הישן והחדש שאני הכנתי. דרך אגב השארתי גם את המאוורר …

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. אני אישית, רק גיליתי את נושא המודינג לא מזמן, הדבר היחיד שעשיתי עד כה, היה לפרק 486 ישן שעמד אצלי בבית, להוציא ממנו שני מאווררים (אחד 80מ"מ של ספק ואחד של 40 מ"מ מהמעבד) לחבר אותם בעזרת כבל כוח של חיבור כוננים, אך עוד לא הרכבתי אותם בתוך המחשב. אבל אני רואה שאתם מדברים פה על לדים ועל קטודות ועל כל מיני סוגי אורות למיניהם. אז מה דעתכם אולי ליצור מדריך למודר המתחיל, שיכיל הסברים עם תמונות, על קתודות לדים ושארים הסבר על בניית חלון למארז וכ'. לא צריך להיות משהו מפואר, שיהיה משהו סטייל: לד ---- תמונה: פה תבוא תמונה יתרונות: מאיר שטח / צר / רחב / ממוקד / מפוזר מחיר : מחירים לפי גדלים וכ'. שיטת חיבור: אפשר לחבר לכבל מתח של כונן וכן הלאה. או חלון ----- ניתן להכין מ: פרספקס / …

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום אני תקוע בOC למעבד שלי(מפרט בצד) על 250*9 מעבר לזה כל מה שאני מעלה בין אם מכפלה בין אם תדר אני לא מצליח. ועם מכפלה של 10 אני בכלל לא מצליח לעשות, אני צריך להוריד לתדר של 220-230 מעל זה הOCCT מראה שגיאה הזכרונות על מחלק נמוך, ככה שהם לא עוברים את הסטוק שלהם ככה שהם לא מגבילים וביטלתי את כל מה שכתוב במדריך באתר. מה אפשר לעשות כדי להמשיך? ??? ראיתי באתר שהגיעו עם מערכת ממש דומה לשלי ל9*311 בלי לעלות מתח בבקשה עזרה *** עריכה לאחר 47 דקות בOCCT היה שגיאה, CODE 4 לפי מה שהוא אומר אריאל

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by Davidmag1,

החלפתי לוח ללוח asus p5n-e-sli איך אני עושה OC הלוח הזה שונה לגמרי מהלוח הקודם שהיה לי(MSI) שאר המפרט בצד תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by yovavz,

שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by lox,

hi guys i want to ask what way should the fan blow on the heatsink or blow it out thanx anyway bye

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  18. יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+ יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40) ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככה ואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבד אני אקנה עוד מעט קירור פאסיבי אז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים) ?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by waizman,

אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by iakovl,

מה דעתכם על הסט מאווררים הבא: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm יחסית זול יש לי כרגע כמה 120 בשימוש 2 גנריים שבאו עם המארז ועברו שיפצור ל12V THERMALFOW שלא בשימוש נכון לעכשיו (למכירה) TT SMART לא בשימוש (גם למכירה) חשבתי להשיג את הסט הזה במקום יש דעות?

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by star010101,

שלום לכולם, מדובר ב-3 דיסקים קשיחים המותקנים אחד מעל השני במארז COMPUCASE 6C11 , הטמפ' שלהם נעות בין 36-39 מעלות אחרי לילה של פעילות. יש לי מפוח EVERCOOL (שאני לא מבין מה הוא נותן לי ורק כי הוא מרעיש אני משאיר אותו), מאוור קדמי לדיסקים COOLERMASTER , מאוור אחרוי שבא עם המארז 12CM. הטמפ' סבירות או כדאי להוריד אותן איכשהו? ואיך אפשר לעשות זאת במארז זה? תודה רבה , חג שמח ושנה טובה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by qpalzm,

המעבד שלי (עם האוברקלוק בחתימה) נח על 38-39 ומריץ פריים על 55-56. למה הפרש הטמפ' כל-כך גדול?

• 13 תגובות
    • 662 צפיות
  23. שלום חברה, אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה . יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד. הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?) מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד). יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז? הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז. עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי 1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יו…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  24. אני מתלבט בין VB6000BNS TT SWING לבין COMPUCASE 6919 - האם תהיה לי בעיה לדחוף את המאוורר המסיבי הזה לאחד מהם? מי עדיף מבחינת אוורור? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.