אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז בדקתי וגם שהטמפ' של הכרטיס (sparkle 8800gts 320) מגיעה ל70 מעלות המאוורר עדיין נשאר על 60%. האם צריך להפעיל אותו תמיד על 100? או שאם אני מפעיל את האופציה של השליטה האוטמטית בRIVETUNER, על איזה נתונים לקבוע? אני מתכוון לטבלה הזאת של הT low limit, T high limit וכל זה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://img206.imageshack.us/img206/6232/imgp0508ai9.jpg יאלה להרכבה =[]
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם מארז compucase 6a19 עם ספק 300W והוא מגיע עם מאורר אחד ואופציה לעוד אחד מקדימה. האם מומלץ להוסיף אותו או שזה סתם יוסיף לי רעש מיותר? לא מתוכנן oc. פירוט המחשב: E6300, כרטיס מסך 7300GT, דיסק קשיח 250GB, לוח אם 965P DS3, זיכרון 2GB, צורב DVD. בעתיד אולי יתווסף עוד HD.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 256DDR X2 (לא DUAL) בעלי תזמונים 0-3-3-6 דרך הביוס שיניתי אותם ל 0-2-2-5 הרצתי תוכנות בנצ'מארק, אך כלום לא השתנה. האם משהו אמור להשתנות? מה עשיתי לא בסדר? ןהאם אני בכלל יכול לעשות OC לזכרונות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד) חנות לקניה: Tms או ivory חשבתי על הקירור הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273 ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים תודה
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני עומד לקבל את הלוח מסוג GA-EP45-UD3P של גיגה ביט ו4 גיגה זכרונות ש G-SKILL המעבד שלי גם החלפתי לE7200+COOLER 7 PRO ספק שלי מסוג HEC500 TD TF רציתי לדעת האם המערכבת שלי טובה להמהרה בסיסית 1-מה המהירות שאוכל להגיע עם הלוח (באס) 2-האם זכרונות אלא מספיק טובים לאובר קלוק בסיסי.? 3-האם מעבד 7200 יוכל בעזרת רכיבים אלא להגיע לטווח ה3.5 עם הקרור הצנוע שלי? רכשתי את כל הרכיבים ב900 שח בקיזוז לתמורה של לוח ישן של גיגה בייט מעבד E6300 ו4 גיגה זכרונות במהירות 800 חברה לא ידועה אשמח מאוד לתשובות כי רק עליכם אני סומך ורק ממכם אני לומד
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של קומפק presario 1700ea וכונן קשיח של טושיבהmk4021gas. כשאני קצת מאמץ את הכונן (מעתיק, עושה איחוי, בודק לטעויות וכו...) הוא עולה מעל לטמפרטורה המומלצת-55 ליותר- 56 57 58 .....63 מה אני יכול לעשות כדי לקרר אותו? (בלי לשים לידו מאוורר) יכול להיות שאפשר לעשות משהו בלפטופ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצליח להוריד גם אחי .. .שאני נרשם צריך להיות מוכר בפורמים והגירסא הכי חדשה של ati tool היא 24b9 אתם יכולים לבדוק , לחבר שלי יש אבל הוא לא מוכן לשלוח לי משום מה . שכחו מהבקשה השגתי כבר ותודה לכל מי שהגיב שניתי את הכותרת כי הגעתי ללא הפרעות למהירות ליבה 373 שלא הייתי עובר את ה 350 .... הוספתי קירור .. אני מצליח לעלות עוד ועוד ועוד אבל אמרתי זה מספיק ה9700 פרו מספיק חזק , ועכשיו עם אברקלוק ? מה אתם אומרים לעלות עוד
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם הכרטיס שלי הוא: leadtek 6800gs pci-e 256mb ורציתי לשאול מה הטמפרטורה הכי גבוהה שאפשר שתיהיה לו בעבודה רגילה(אינרנט ואיי סיי קיו על וויסטה) כי שהקירור שלו על 50% הוא מרעיש לי, ואני רוצה להוריד אותו ל25% ככה שיהיה שקט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש למישהו מדריך איך לבצע OC בלוח P35 DS3 ומעבד Q6600 כמו שיש ב www.legionhardware.com למעבד 6300 ו 4300 על 965
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - האם אפשר לנתק את המאוורר מגוף הקירור בלי להוציא את כל גוף הקירור כולל ההיטסינק? לנתק את הכל אני יודע. אבל אני מעדיף רק להוציא את המאוורר לנקות אותו להחזיר.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט מאוד אני צריך משהו שישב טוב על גוף הקרור thermalright hr - 03
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כבר עליו מאוורר של 80*70, וה VOLCANO הוא 80*80 הוא יתחבר לשם?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האלן אני בoc כרגע והתדרים על:760 זכרון ו600 ליבה. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה להפסיק\באיזה טמפ הכרטיס יורד בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ) השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע …
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כי וואללה לפי מה שאני רואה בנתיים הוא מנצח את הTR Ultra120 EX ועולה הרבה פחות... http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=1&limit=1&limitstart=3 וזאת רק דוגמה אחת ראיתי מספר בנצ'ים שמעידים על יעלותו..
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אממ, היי. אני מחפש מאוורר לקירור המעבד (AMD XP2500), וממה שקראתי בארץ, המאוורר Aero7+ של CoolMaster הוא הכי מוצלח, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג אם הוא נמכר בארץ ? אם כן, איפה ובכמה ? אם לא, יש לכם המלצה למאוורר ? (עדיף עם לינק לחנות אפילו ) ת'ודה. אביחי.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-