אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת מה יקרה שאני יעשה יותר מדי OC לכרטיס מסך (בקטנה כמובן, בלי לשרוף אותו). קראתי שאם יתחילו להופיע סימנים שחורים אז זה יותר מדי, זה נכון לOC לזיכרון או לליבה? אני עם Sapphire Radeon 9800 PRO @ XT 425/375 עם הקירור הסטוק, זה עובד חלק.
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ב-3 דיסקים קשיחים המותקנים אחד מעל השני במארז COMPUCASE 6C11 , הטמפ' שלהם נעות בין 36-39 מעלות אחרי לילה של פעילות. יש לי מפוח EVERCOOL (שאני לא מבין מה הוא נותן לי ורק כי הוא מרעיש אני משאיר אותו), מאוור קדמי לדיסקים COOLERMASTER , מאוור אחרוי שבא עם המארז 12CM. הטמפ' סבירות או כדאי להוריד אותן איכשהו? ואיך אפשר לעשות זאת במארז זה? תודה רבה , חג שמח ושנה טובה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המעבד שלי (עם האוברקלוק בחתימה) נח על 38-39 ומריץ פריים על 55-56. למה הפרש הטמפ' כל-כך גדול?
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני נמצא בתחילת דרכי בתחום האוברקלוקינג, קראתי כמה פוסטים ומדריכים והחלטתי לנסות לשחק עם המחשב הישן והטוב שלי.. המעבד הוא אינטל פנטיום 4, 1.70 Ghz, בדקתי ושם הקוד שלו הוא מסוג Willamette, socket 478 כרגע העלתי רק כנסיון את מהירות הבאס ל 105 מ100 והגעתי ל1785MHZ לגבי הלוח, גם דגם ישן של gigabyte, GA-8SD533 והזכרונות- 2 כרטיסים של 128 של סמסונג ועוד אחד של 256 של חברה לא ידועה, כולם 133MHZ (אס-די ראם) אז שוב כמו שאמרתי, הספקתי להעלות רק את הבאס ב5 מגה, לא נגעתי במתחים, לא בכלום והגיעו לי 2 תוצאות של טמפרטורה: מה אני עושה במצב כזה? מומלץ לי בכלל להמשיך ואיך? שאלה נוספת היא לגבי התוכנה בחלון הקטן יותר (הימנית) מגיעות 2 טמפרטורות איזו מהן היא הטמפרטורה של הליבה מה ש…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek GeForce 8800GTS 640MB G80 הבעיה שלי היא שהוא מתחמם באופן קצת מטריד (72 מעלות ברגיעה, 80 מעלות במאמץ), וזה גורם לבעיות במספר משחקים חיפשתי פיתרון קירור מתאים לכרטיס, ומצאתי את שני המוצרים הבאים: Thermalright HR03 PLUS Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותם! מה שכן נמכר בארץ זה הקירור לדגם החדש יותר של הכרטיס (G92) , לדוגמא: Thermalright HR03 GT Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ורשום באתרי היצרנים שהקירור הנ"ל לא מתאים לכרטיס שלי אודה לעזתכם.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברה, אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה . יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד. הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?) מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד). יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז? הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז. עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי 1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יו…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל על לוח abit IC7-E ואני לא מצליח לעשות OVERCLOCK כשאני נכנס לביוס אני משנה אותו לכך שהמכפלה שלו תיהיה על 2.8 וכשאני יוצא מהביוס הוא לא עובר את ה POST מה אני לא עושה נכון קראתי כמה מדריכים אבל לא הצלחתי ...
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
.מה הטמפרטורה נורמלית ל8500 במנוחה ומאמץ?אצלי הוא במאמץ על 60-65 ומנוחה 50-55. זה נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה תקינות או שצריך להוסיף עוד מאוורר?
-
- 11 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב כמפורט למטה....האם שווה לי לעשות אוברקלוק? האם זה הבדל משמעותי בביצועים? יש לי בנוסף למפרט בחתימה מאוורר של THERMAKLTAKE Silent למעבד
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את הבקר מאווררים הזה באיזור המרכז או שמישהו מכיר משהו בסגנון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לשאול עד כמה יעיל ה המערכת הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=17359&PHPSESSID=8cba388dd9d2ffe189c0c40f48619b12 והאם היא תתמודד עם 4870 ותפחית מהרעש?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 02:16:54 בסקירה הזו:http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Tidewater_Dual/pg2.html מראים שהוא יכול להתמודד עם 2 כרטיסי מסך עם פליטת חום של 120 וואט כ"א... אז אולי בעצם אפשר לחבר לו 4870 ואת הבלוק השני להחליף לבלוק מעבד ולקבל בעצם מרעכת קירור מים מוכלת בתוך המארז בלי יותר מדי התעסקות?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עשיתי אוברלקוקינג מבאס של 200 ל225 ואני יודע שזה מעלה גם את ה pci ו הagp אז אני רוצה לנעול אותם שהם לא יעלו אז על כמה אני צריך לשים [66.66/33.33] [72.73/36.36] [80.00/40.00]?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://img205.imageshack.us/img205/3586/ggfgnh1.jpg ATI TOOL נתקע לי כמו שראים בתמונה . מה יש לתוכנה הזאת ? ובקשר לביוס ,בGPU-Z כתוב שיש לי ביוס 011.008 ואני רואה שיש רק 011.004. {http://www.techpowerup.com/vgabios/19223/Connect3D.HD4850.512.080602.html} ולמה לא כתוב שהכרטיס מיצרן Connect3D או ATI ?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חשבתי על משהו שאולי יעזור (ואולי לא) משהו שירגיל את המערכת לOC בעדינות ולא משהו של יום יומיים. קודם כל לתת למעבד לעבוד שבוע שבועיים על 1.93V העיקר לדאוג לקירור מתאים. אחר כך להעלות כל יות בMHZ1 את הFSB ולשים מלא זמן PRIME95 ככה לאט לאט המערכת "תתרגל" ותאפשר OC יותר גבוה. טוב?? רע?? אפשרי?? יעיל?? זה אתם תגידו לי...
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הArctic Cooling S1 ל8800GT פירקתי בדקה את הקירור המקורי ניקיתי את כל הזכרונות והמעבד שלו, עכשיו זה מגיע עם ריבועי צלעות קירור כאלה שצריך להדביק על הזכרונות הדבקתי אותם ואיך שאני הופך את הכרטיס הכל נופל! חצי שעה אני יושב ומנקה שוב ולא מבין את השיטה הדפוקה שזה אמור להדבק עליהם וזה פשוט לא נדבק! כל פעם אחר נופל.. איך אני מדביק את הדבר הזה?! בנתיים זה תפוס עם נגיעות של דבק חם אבל דבק חם במקום כזה חם נשמע גרוע ככה זה ממש זמני! וזה מחזיק בנתיים..(בורג קודח אולי? סתם..) את הקירור עצמו לא הייתה שום בעיה לחבר. עם שני המאווררים הטמפ' ירדו מ70 ל 45 מעלות! והוא הרבה יותר שקט! ממנו אני מאוד מרוצה..אבל כשאני חושב על OC אני ממש לא סומך על הקירור של הזכרונות.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-