עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yambtz,

הכרטיס פשוט רותח, לא רק איזור הליבה. איך אני מקרר אותו?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by nivw,

האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by silky,

יש בידי מחשב מבוסס פנטיום III 600 MHZ ועם לוח מיושן מסוג CC820(CAPECODE( התקנתי לי את הביוס המתקדם ביותר ללוח שחברת אינטל הוציאה, הסתכלתי לי שם וראיתי שיש לי שם ADVANCED OPTIONS אשר מסומנות ב- DISABLED. למה לעזעזל??? ככה אני לא יכול לגעת במהירויות שעון של הלוח ושל המעבד(וגם ג'מפרים), איך אני יכול בצורה הפשוטה ביותר להוסיף למחשבי מעט MHZ נוספים בברכה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  4. אובר קלוק אז עכשיו מה לעשות כדי להיץ את המעבד תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  5. בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by GHOST,

מאיפו ניתן להשיג SK-7? וגם תמליצו על גופי קירור נוספים באותו מחיר (עד 200) חשוב שיהיה שקטים מיועד לבארטון 2500...

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. בסנדרה לא רשום את הטמפ' של הוודו 5 5500 שלי, אז איך אני יכול לדעת את הטמפ', כי בטח אין לכרטיס חיישנים?! אם אין לו חיישנים איך אני בודק את הטמפ' בדרך אחרת? איזה שיטות אחרות יש לבדוק?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. ערב טוב... המחשב שלי, מבוסס סלרון 800 ומשמש בעיקר למולטימדיה (DVD ו MP3) וגלישה באינטרנט. הוא כל הזמן מרעיש בצורה שמאוד מפריע לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית...ורק עכשיו שמתי לב שהרעש העקרי הוא לא מהספק אלא.....מהמאורר של המעבד (המאוור האורגינלי של אינטל) התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח - ואני לא עושה שום אוברקלוקינג...איזה מאוורר שקט :saint: מומלץ ? Volcano 7 plus או SILENT VOLCANO 9 ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by adamginz,

אני חושב לקנות משהו בסביבות ה35-40 שקל גג! אז בנתיים : arctic alumina השאלה אם יש עוד משהו? והאם הפרש המעלות בין alumina ו- silver3 כל כך משמעותי ואם כן, מהו?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. במידה ואני קונהה מעבד 2100 אי אמ די עם סטפינג של t bred b אני יוכל להגיע לבאס הגבוה שהייתי מגיע עם 1600? בעל אותו סטפינג?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  11. הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by idoido18,

ברצוני לבצע oc למעבד ואני די חדש בתחום. אשמח לקבל עצות ומדריך עם תמונות(אם יש), המפרט: gigabyte z77-ds3h i7 3770k 16gb ram gtx660 win7 64

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. איזה כרטיס יותר חזק?ה4850 אם הקלוקים של 9800GTX+ שזה 738/2200 (נראה לי) או ה9800GTX+ על סטוק

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  15. והאם זה לא פוגע באחריות

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. שלום רב ברצוני לשאול כמה שאלות על דפי הפורום הזה . 1) מה אמורות להיות הטמפרטורות של מעבד E8400 עם קירור שמגיע ב BOX עם במעבד מאינטל (מקסימליות , עבודה רגילה ואגב מהו מצב IDLE ? מערכת הפעלה כשהכל סגור ?) ? 2) האם זה טבעי כי הטמפרטורה אצלי שונה מליבה לליבה כשלעתים ההפרש מגיע מעל 10 מעלות, האם זה מעיד כי המשחה מרוחה בצורה מרושלת ? 3) האם זה נורמאלי כשטמפרטורה בREAL TEMP מגיע במקסימום ל 58 ו 49 (הגבוה זה הליבה הראשונה כנראה) ומינימום 44 ו 32 בהתאמה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by יהונתן,

היי, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי לראות אם הביצועים משתפרים במשחקים מסויימים,הורדתי את התוכנה NVTRAY,מומלץ ??? אשמח להמלצות.....תודה.

19. אוקי ככה.. יש לי מחשב פנטיום 4 506 סוקט 775 פרסקוט 256 זיכרון (לא לרדתי עלי במחשב הראשי יש לי 2 ג'יגה [: ,) וזה עם סטוק של אינטל.. קיצר המחשב התחילך לעשות רעש פתחתחי אותו הוצאתי את המדבקה של אינטל ושמתי שם כמה טיפות שמן.. קיצר אחרי ששימנתי אותו המחשב היה שקט ממש!וגם ממש קריר.. אבל כאילו אחרי כמה זמן נניח אחרי לילה שהמחשב מכובה שוב יש רעש ושוב צריך לשים לו שמן שיהיה שקט.. כנראה שהשמן הזה לא טוב.. יש לכם המלצה לאיזשהוא שמן שישאר שקט כל הזמן? אגב אחרי שימון המאוורר אני מזכיר המחשב ממש שקט.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  20. עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה... מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  21. אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by roeiw,

על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by lordbd14,

יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by Black_Devil,

יש לי Intel P4 3ghz עם תושבת 775 רציתי לדעת מה הגוף קירור הכי טוב שאני יכול לקנות התקציב הוא בסביבות ה200 שקל. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.