אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 לאן אפשר להגיע איתם ב OC? תודה לעונים? עדיף תשובה למי שהיה או יש ניסיון איתם
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, עשיתי בדיקה ב-3DMARK06 וקיבלתי רק 8250... (עם corsair450W,88GT 512MB,3GB RAM וכו'..) ראיתי שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק.. כל התוצאות שקיבלתי היו מעל 3600 ורק המעבד 1700...(יש לי לוח אם Abit IB9.. [ביוס לא מעודכן]) יש לי Intel E6300 1.86Ghz עם קירור סטוק של אינטל.. עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה S&M ומה שיצא זה שהטמפ' של המעבד במאמץ לא עוברת את ה-50 מעלות צלזיוס.(במנוחה הוא 40-43) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לעשות OC למעבד בלי לפגוע בו ובלי שהטמפ' תיהיה גבוה מדי.. (אני לא רוצה OC כבד משהו קטן בתור התחלה.. מספיק לי מ-1.86 ל-2.00 או אפילו קצת יותר..) האם אפשר לעשות או שאני חייב להחליף קירור? והאם זה קשה להחליף קירור למעבד? אפשר לעשות את זה לבד או שזה מסובך?? תודה רבה, דני…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז ראיתי באחד האשכולות פה, מדריך לשינוי מהירות מאוורר כרטיס המסך... זה היה על 50%... יכול להיות שבגלל זה הטמפרוטות הן: מנוחה-75 בעת מאמץ-100+ כמו כן לכמה כדאי לשנות? שיניתי ל-80% וזה די מרעיש אבל בסדר... אחרי השינוי: בזמן מנוחה-69 תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחרי שראיתי רעיון מעניין של אחד מחברי הפורום בSilentPCReview התחלתי להרהר בעיצוב שאני מתכנן לMK1 שלי (לכל מי שלא מכיר, תבקרו בפרויקטים) הנה המצב הקיים: הנה הרעיונות, על מה מהם ללכת? תנו את הבחירה שלכם (עדיף מנומקת) + הצעות לשיפור עריכה אני מבקש מהמנהלים למחוק כל SPAM שמפורסם פה
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://img206.imageshack.us/img206/6232/imgp0508ai9.jpg יאלה להרכבה =[]
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעתי שאחד עשה בכרטי מסך אוברקלוק שזה מאיץ השאלה היא איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. בכל אופן, לא חשבתי על האופציה של אוברקלוקינג עד שהבנתי שאני יכול לעשות את זה בצורה מבוקרת על ידי החנות שאני קונה ממנה וגם לקבל על זה אחריות (נכון?) אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה, כי אני ממש לא מבין בזה: מה זה אומר לעשות אוברקלוקינג מבחינת המעבד? זה פוגע בזמן חיים שלו? ביכולות שלו? האם נדרש טיפול מסויים או יחס מיוחד שנובע בעקבות האוברקלוקינג? אם אני מפרמט את המחשב, האם גם האוברקלוקינג צריך להעשות מחדש? אם אנ…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך שלי: HD4850 את המחשב קניתי (לצערי) מ- KSP, ועכשיו הוא אצלם בבדיקה כי הכרטיס מתחמם.. בכל מקרה אני רוצה לקנות מאוורר נוסף www.ksp.co.il - אני רוצה להשקיע בסביבות ה150 ככה... כל עצה תתקבל בברכה, איתי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המפרט בצד <--- אני רוצה להמשיך קצת את הOC ואולי קצת יותר שקט.. מה אתם אומרים? להחליף את הV1 בקירור מים הקטן הזה? ואיפה מוכרים אותו בהכי זול?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939
-
- 14 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, באתר הייצרן ואיפה לא ובשום מקום לא הצלחתי להבין בודאות איזה מיסב יש לו (Evercool EC8025M12SA) מצאתי שיש 3 דגמים Evercool EC8025M12S Evercool EC8025M12B Evercool EC8025M12C לאחד מהם יש sleeve לאחד ball ולשני 2ball אבל בשום מקום לא מצויין במפורש למי יש מה. ה-A בסוף מציין שזה חיבור 3 פינים (ולא 4 פינים) למישהו יש מאורר כזה או שהוא יודע איזה מיסב יש לו?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא? הטמפ' עכשיו הם: 31 לוח 45 מעבד 40 הארדיסק (לפעמים 38) כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות? וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168 איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו מה הביצועים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש למישהו איזה רעיון לחוט נחושת HOMEMADE? למי יש כוח לצאת ולקנות? ;D
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות ציוד קירור מים נורמלי, כמו swiftech, danger den ? חוץ מלהזמין online
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי את כל הקירור של המארז ושל המעבד היום. קניתי שני מאווררים למארז כאלו : http://tms.co.il/product/6874 וחיברתי את כולם ללוח אם [ מה שלא עשיתי בעבר] והבעיה היא כזאת: מאוורר אחד עובד תמיד על 1440 PRM +- 10 מאוורר שני עובד תמיד על 950+- 10 והמאוורר של המעבד עובד פשוט מצוין ! [מוגן 2] עולה וירוד בצורה מצוינת לפי הצורך ! עשיתי בדיקה : שמתי את כל המאווררים על MAX וראיתי שהמאוורר של המעבד באמת עובד על הכי גבוהה [1200] אני חושב והמאווררים של המארז נישארו אותו דבר: אחד על 950+- והשני על 1440+- למה זה ? מה לעשות ? ועוד שאלה : יכול להיות שהמאוורר שתמיד עובד על 950 דפוק ? כי כתוב על האריזה שלו עד 1450PRM ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אנשים,הזמנתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להגיע אלי בקרוב,ואני כבר מתחיל לתכנן את האוברקלוק שאני יעשה לו,ולכן יש לי כמה שאלות אליכם... קודם כל,המפרט שלי יהיה כזה: E8400 ASUS P5N-D GEIL 2048?(1024X2) 4-4-4-12 DDR2 800MHZ TWINTECH 9600GT 512 MB DDR3 COOLERMASTER CM690 CORSAIR VX450W והארד דיסק פשוט של ווסטרן דיג'יטל 160 ג'יגה בכל מקרה,המארז בא עם שלושה מאווררי 12 סנטים,אבל יכול להכיל עוד ארבע נוספים- האם כדאי להוסיף את הארבעה האלה? נכון לעכשיו אני לא קניתי עדיין קירור למעבד וגם לא קירור לכרטיס..האם שווה לקנות את הקירורים האלה? ואיזה בדיוק שווה לקנות? האם ניתן יהיה להפעיל את כל שבעת מאווררי המעבד יחד עם קירור כרטיס וקירור מעבד ולקבל מזה תועלת כלשהי? קניתי את כל המחשב הזה בתכנ…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת חדשה כולל הכל למעט רכיבים שנקנו לאחרונה (למחשב הנוכחי): HD, זיכרון, ספק 450W וכ.מסך ובכך להוזיל את הקניה. כרטיס המסך הוא 8800GT Club3D ועליו אני מעוניין להוסיף גוף קירור בקניית המערכת החדשה. וההתלבטות היא בין Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ל- Thermaltake DuOrb http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-G0102[/url אשמח להמלצה ספציפית וחוות דעת לגבי השניים הנ"ל, מי מביניהם ייתן מקסימום ביצועים? בנוסף יש חשיבות גדולה לצד הויזואלי וכן להמלצות נוספות אם יש מתוך המבחר של SkyPC (טווח מחירים 100-180 ש"ח). כמה אמורה לעלות התקנה שכזו? מהו טווח הטמפ' האידיאלי של כרטיס המסך בש…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי ללכת על הANTEC1000AMG. עכשיו במארז יש 5 מקומות למאווררים, ואני רוצה לנצל את כולם למקסימום איוורור. עכשיו המארז כבר בא עם 2 מאווררים, ויש לי עוד 80 מ"מ של קולר-מסטר. זה אומר שאני צריך עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ. חשבתי ללכת על סדרת הSTEALTH של VENTAC. עכשיו אני יודע שהם מאוד שקטים (80% פחות רועשים), אך הCFM שלהם קטן יותר מהמאווררים של קולר-מסטר. האם בכל מקרה כדאי לי ללכת על הונטק? השקט חשוב, אבל גם הביצועים...
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התוצאה 1800 בסטוק 2000 ב375\355 המפרט: athlon xp 2500 mobile - 1.83 ghz 1.5v 2xgeil 256 mb 430 mhz 2,2,3,5 + 512 twinmos abit nf7-s fsb 215 mhz radeon 9700 pro enermax 350w בסוף הבנצ'מרק המעבד היה על 38 מעלות והכרטיס מסך על 29 (נמדד על ההיט סינק עם חישן חיצוני) דריברים עודכנו לפני הבדיקה הבנתי שהתוצאה אמורה להיות גבוהה ב300-400 נקודות או שאני טועה?? יש לי שני קשיחים ואופטי אחד + הרבה מאוררים יכול להיות שזה הספק? על הכרטיס יש zm80c-hp שהורכב לפני כמעט שנתיים יכול להיות שהגריז כבר לא משהו?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-