עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bykeking,

המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by shainov,

שלום לכולם. רציתי לדעת בכללי עם התוכנת AI BOOSTER יכולה לבצע OC באופן בריא כי כרגע אני עומד על OC של 15% והכול על AUTO ופשוט רציתי לדעת אם זה בריא ולא יגרום קריסות??? מיותר לציין שעברתי בדיקות מאמץ של 3DMARK06 וORTHOS במשך כשעתיים באורטוס בדיקת מאמץ וטמפ' סבירות לגמרי. סביבות ה50-54 במאמץ 100%של 2 הליבות למשך שעתיים..הכול יציב ויפה רק רציתי לדעת למען רווחת נפשי למרות שזה לא OC משוגע אלא צנוע לגמרי האם זה בריא לעשות עם התוכנה??

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939

• 14 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by big foot,

בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. איך מפעילים מאוור שעובד במולקוס בלי לוח אם?רק עם ספק זה אפשרי?אם כן איך?

• 12 תגובות
    • 638 צפיות
  7. טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי. הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3 נתוני המחשב הם: לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+ זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhz מאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג. ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז. התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד? הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  8. המעבד שלי בסביבות ה 28 עד 38 מעלות . אבל המאוורר עובד על 3500 או אפילו 4500 שמרעיש לי חבל על הזמן . גם אחרי מריחה של משחה חדשה ARTIC SILVER 5 עדיין המהירות שלו לא יורדת בהתאם לטמ"פ מה עושים במצב כזה .. זה באמת מציק לי ואם תעזרו לי בזה אתם ממש גדולים ..

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by RDS,

טוב אז ראיתי באחד האשכולות פה, מדריך לשינוי מהירות מאוורר כרטיס המסך... זה היה על 50%... יכול להיות שבגלל זה הטמפרוטות הן: מנוחה-75 בעת מאמץ-100+ כמו כן לכמה כדאי לשנות? שיניתי ל-80% וזה די מרעיש אבל בסדר... אחרי השינוי: בזמן מנוחה-69 תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by aracer,

שלום, החלטתי להחליף את הקירור של המעבד בגלל שהרעש מפריע לי, אני מחפש מערכת הכי שקטה שאפשר במחיר ושתקרר כמו שצריך. אין לי בעיה להוסיף קצת למחיר... מפרט: כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800 GTS מעבד:intel core2 due e6600 לוח: GIGABYTE 965P-DS3 מארז: NZXT APOLLO

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by FiR3SaLe,

כשאני עושה OC לכרטיס מסך (במקרה הזה 8800GT), האם אני צריך לבדוק את הטמפרטורה שלו למרות שעבר את מבחן ה-3dmark בלי תקלות?? ומהי טמפרטורה נורמלית במאמץ?, במנוחה? וגבוהה במאמץ ובמנוחה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. כותרת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by star010101,

שלום לכולם, מדובר ב-3 דיסקים קשיחים המותקנים אחד מעל השני במארז COMPUCASE 6C11 , הטמפ' שלהם נעות בין 36-39 מעלות אחרי לילה של פעילות. יש לי מפוח EVERCOOL (שאני לא מבין מה הוא נותן לי ורק כי הוא מרעיש אני משאיר אותו), מאוור קדמי לדיסקים COOLERMASTER , מאוור אחרוי שבא עם המארז 12CM. הטמפ' סבירות או כדאי להוריד אותן איכשהו? ואיך אפשר לעשות זאת במארז זה? תודה רבה , חג שמח ושנה טובה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by tamir6066,

.מה הטמפרטורה נורמלית ל8500 במנוחה ומאמץ?אצלי הוא במאמץ על 60-65 ומנוחה 50-55. זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by lm007,

אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9. במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות. במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300. עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל? צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו? תודה מראש, לירן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מאוד רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי אבל אין לי מושג איך ??? ??? עברתי על המדריכים שיש באתר ועל מדריכים במקומות אחרים אבל הם לא ממש ברורים ואין תמונות מסך של מה ואיך לשנות את ההספק והחשמל. עכשיו זה לא שאני ממש לא יודע איך לעשות את אני פשוט לא יודע לעשות את כל החישובים שצריך לעשות בשביל לברר באיזה חלק אני צריך להוסיף ו להוריד את המתח בביוס. אם מישהו מכיר מדריך יחסית פשוט שמסביר איך עושים את זה אני מאוד אשמח. מה שמוזר זה שלעשות אוברקלוק לכ.גרפי היה ממש פשוט מכיוון שהשתמשתי בתוכנה, למה אין תוכנה שעושה את זה גם למעבד לא ממש הבנתי.. ואם מישהו מכי את המאוורר שיש לי שמח לקבל דיעות.. תודה!!

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  17. בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם הכרטיס שלי הוא: leadtek 6800gs pci-e 256mb ורציתי לשאול מה הטמפרטורה הכי גבוהה שאפשר שתיהיה לו בעבודה רגילה(אינרנט ואיי סיי קיו על וויסטה) כי שהקירור שלו על 50% הוא מרעיש לי, ואני רוצה להוריד אותו ל25% ככה שיהיה שקט. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by ychig,

(מפרט המחשב בצד) כבר די הרבה זמן יש לי את המחשב ולאחר הוצאת הקירור המקורי והחזרתו לאחר שבועיים (של אינטל שמגיע עם המעבד) המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה (כנראה עקב פגימתה של המשחה הטרמית) אז הביאו לי קירור חדש מסין שדומה מאוד לשל אינטל רק צלעות הקירור שלו טיפה יותר גדולות ואכן הטמפ' ירדה.. אחר לאחרונה אני עושה בדיקות יציבות והמעבד מגיע כבר ל 75 מעלות + אני ב3GHZ ומתח 1.38.. וגם שמורידים ל1.36 לא עוזשר במיוחד.. הזכרונות פועלים ב4CL במהירות 830 +- והוספתי להם +1V במתח כדי למנוע חששות שהבעיה מהזכרונות עקב עלייה של 30GHZ ( אין מה לעשות אחרת הם היו פועלים ב700-600) מה הבעיה בדיוק ? אני שוקל אם לקנות קירור ואז בכלל לעשות OC רציני יותר אבל כל זה בשביל עוד 400MHZ+- שכבר הרבה זמן …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by xwolfn,

שלום, המחשב שלי עושה הרבה רעש. לאחר בדיקה מתברר שזה מהמאורר של המעבד. לכן אני מחפש משהו שקט במחיר סביר (עד 200 ש"ח). תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by SinfuL-,

בחיים לא עדכנתי את הביוס שלי ואני רוצה לדעת אם זה יעזור לי ב-OC כי כרגע אין לי אפשרויות כמו שלרוב יש פה (להגדיר מתח לזכרונות וכו') עדכון הביוס פותח אפשרויות חדשות? מזה עושה בכללי? ובמה זה יכול לעזור? תודה, אריאל

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. אז ככה חבר'ה כבר כמה חודשים שאני מנסה לעלות על הבעיה למה הOC לא הולך לי. עליתי על הבעיה אחריי שקניתי קרור חדש זכרונות חדשים, ספק חדש ועוד כמה דברים עליתי על הבעיה הזאת שזה כנראה הHard Disk שלי, וזה דיי חדש לי. כי בכל פעם שאני מעלה את המחשב בOC גבוה, הוא לא מוצא את הHardDisk שלי, הוא אומר לי שאין לו Boot Device והוא בכלל לא מוצא אותו, ומה שהכי מצחיק זה שהשתמשתי בHard Disk ישן יותר (שהוא ביכלל לא חיבור Sata) הוא עלה יפה עם הOC והכל, יש למישהו רעיון אולי שאני יכול לסדר את זה לפניי שאני יקנה גם Hard Disk חדש?, כבר לא נשאר לי כסף.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  23. שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by rosesr,

אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם AX7 ורציתי לדעת איזה מאורר לקחת את הTT SMARTFAN2 או את הANTEC SMARTFAN (כמובן שהם 80מ"מ) תודה לכל מי שעונה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.