אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי ללכת על הANTEC1000AMG. עכשיו במארז יש 5 מקומות למאווררים, ואני רוצה לנצל את כולם למקסימום איוורור. עכשיו המארז כבר בא עם 2 מאווררים, ויש לי עוד 80 מ"מ של קולר-מסטר. זה אומר שאני צריך עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ. חשבתי ללכת על סדרת הSTEALTH של VENTAC. עכשיו אני יודע שהם מאוד שקטים (80% פחות רועשים), אך הCFM שלהם קטן יותר מהמאווררים של קולר-מסטר. האם בכל מקרה כדאי לי ללכת על הונטק? השקט חשוב, אבל גם הביצועים...
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הסתובבתי לי ב http://ksp.co.il חיפשתי קרור פתאום אני רואה את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 עוד קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B000BL6IUY/104-1898652-9578353?n=172282 אז אני שואל מזה? הגיוני במחיר הזה וגם אם כן מה מסוגלת המערכת? עוד משהו אשמח אם תציעו לי מערכת קרור בינונית עד מחיר 150 200 אמרתי בינונית כי במחיר הזה :-\ חשבתי על VENUS K8 Silent Boost של TT שעולה 110 מה אתם חושבים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי לראות אם הביצועים משתפרים במשחקים מסויימים,הורדתי את התוכנה NVTRAY,מומלץ ??? אשמח להמלצות.....תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
למשל אני מגיע לתדר של 3.3 עם מכפלה 11 (באס 300) עם מתח מסויים למעבד אם אני מוריד את המכפלה ל 10 ומגיע לאותו תדר אבל עם באס של 330 אני אוכל להיות על מתח יותר נמוך למעבד?
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל מפרט של מערכת קירור מים שתיהיה מספיק טובה לAMD 4400 ולGeforce 7800GTX. אני גר בחו"ל, ככה שאם אפשר להמליץ על חנויות מארה"ב שמוכרות ציוד לזה. התקציב הוא בערך 150$, אם כי אני מוכן לחרוג ממנו אם יהיה כדי לעשות זאת. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל רוצה שתיהיה מערכת יציבה ולהוציא ממנה את המירב, ככה שאולי יום אחד כן אעשה OC, בהתאם להמלצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אממ, היי. אני מחפש מאוורר לקירור המעבד (AMD XP2500), וממה שקראתי בארץ, המאוורר Aero7+ של CoolMaster הוא הכי מוצלח, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג אם הוא נמכר בארץ ? אם כן, איפה ובכמה ? אם לא, יש לכם המלצה למאוורר ? (עדיף עם לינק לחנות אפילו ) ת'ודה. אביחי.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם AX7 ורציתי לדעת איזה מאורר לקחת את הTT SMARTFAN2 או את הANTEC SMARTFAN (כמובן שהם 80מ"מ) תודה לכל מי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek GeForce 8800GTS 640MB G80 הבעיה שלי היא שהוא מתחמם באופן קצת מטריד (72 מעלות ברגיעה, 80 מעלות במאמץ), וזה גורם לבעיות במספר משחקים חיפשתי פיתרון קירור מתאים לכרטיס, ומצאתי את שני המוצרים הבאים: Thermalright HR03 PLUS Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותם! מה שכן נמכר בארץ זה הקירור לדגם החדש יותר של הכרטיס (G92) , לדוגמא: Thermalright HR03 GT Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ורשום באתרי היצרנים שהקירור הנ"ל לא מתאים לכרטיס שלי אודה לעזתכם.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המעלות כרגע 55 מעלות דרך CORE TEMP 0.95 בויסטה 64ביט. במצב עומס מגיע ל 70-73 מה עושים, לשים את הקירור מחדש עוד פעם עם משחה תרמית ולשים פס לאורך או רק לחיצה באמצע? קירור ARCTIC Freezer 7.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...
-
- 13 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6220 והאם מתאים לOC רציני?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב כמפורט למטה....האם שווה לי לעשות אוברקלוק? האם זה הבדל משמעותי בביצועים? יש לי בנוסף למפרט בחתימה מאוורר של THERMAKLTAKE Silent למעבד
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך הם בהשווה לאחרים כגון tuniQ tower וbt? תודה.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה... מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי זכרונות g.skill le יכולים לעבוד ב 2.5-3-3-7 ב- 275 מה"צ לא הצלחתי להגיע מעל260 -250 ( הזכרונות עוברים MEMTEST גם ב-275+ גם בTEST 5 וגם ב-8) מעל 250 הוינדוס לא עולה (מכפלה LDT =3 ) המעבד לא ב-OC !!!!! יכול להיות שהמעבד מגביל אותי ? (מפרט בחתימה) ???
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-