עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jclarkk,

http://www.frozencpu.com/products/11743/ex-wat-159/XSPC_Rasa_750_RS240_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_Hot_Item.html?tl=g30c321s1310#blank מדובר בקיט חדש של חברת XSPC שיש להם מוצרים מאוד איכותיים לקירור מים, כרגע אין עוד ביקורות לכל הקיט אך מהיכרות שלי עם הפריטים כבודדים מדובר פה על קיט לקירור המעבד ברמה מאוד גבוהה. לדעתי תג המחיר של 129$ הוא מאוד הולם לתמורה שתקבל ממוצר שכזה וזה גם הזדמנות מצויינת לכל אלה שחוששים מכניסה לקירור מים עקב סירבול.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, יש לי מארז HUSH ושמתי בו מאוורר קדמי של THERMALTEK מדגם A1926. חיברתי אותו בחוט החשמל שלו במקום המאוורר הקודם, רציתי לדעת האם אפשר להנמיך את המהירות שלו (2000 סיבובים לדקה) ואם כן אז אני מאמין שזה קשור לחוט השני שיוצא מהמאוורר שזה חיבור קטן כזה עם חוט צהוב שאמור בטח להתחבר ללוח אם. אז לאיפה מחברים אותו ואיך אחר כך אני מנמיך את המהירות שלו? הלוח אם שלי הוא של ג'יגה בייט מדגם ga-ep43-ds3l ובמידה וצריך לחבר את הכבל ללוח אם אז לאיפה בדיוק? שאני לא אטעה. (דרך אגב אני משתמש בתוכנה SPEEDFAN בשביל לראות את רמת הקירור) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היום סיימתי לקנות את כל החלקים לקירור מים, אני כנראה ירכיב הכל לקראת סוף חודש[בגרויות :nixweiss: :nixweiss:], לפני כן, רציתי לשאול, האם יש טעם להוסיף אציטון/כדורי אנטיביוטיקה מסויימים, בזמן התקנת המערכת, בכדי למנוע הצטברות של גיפ'ה מאוחר יותר?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by korn666,

איך אני מעלה את המטח החשמלי כי הלדים שהוספתי מפיצים אור נורא חלש (בערך 5 לדים רגילים)

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. מישהוא כבר ניסה תביוס החדש של ds3 3.3?אם כן איך הוא? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 והאם כדאי לי לעדכן בישביל oc?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by dddd01,

שלום, יש לי - מעבד : Q6600 stepping g0 קירור למעבד : V1 . כרטיס מסך : Geforce 8800GT . קירור לכרטיס מסך : S1+turbo module . (לוח אם : ga-p35c-ds3r.) (זכרונות : g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 dual channel ) לאיזו מהירות אתם ממליצים להגיע בOC בכל אחד מהם? (המעבד והכרטיס מסך) ומהי הטמפ' המומלצת במנוחה ובמאמץ לכל אחד מהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by stas12,

שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by SharonSx,

אני חושב לקנות למחשב החדש שלי... רציתי לדעת איך הם בכללי? ומה מהם הכי מומלץ? תודה,

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by peterg,

יש לי מחשב נייד HP compaq nx9030 בדקתי את הטמפ` של המעבד והדיסק קשיח ע"י SpeedFan וקיבלתי שהטמפ` של הHD היא 53 מעלות ושל המעבד 61 מעלות. וחוץ מזה המחשב עצמו די חם. השאלה שלי היא, האם אלו טמפ` נורמליות ? או שאולי כדאי לקנות "יחידת קירור למחשב נייד" או משהו בסגנון ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by SmurFin,

אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

האם יש הבדל בין הסינק של הלוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 לבין הסינק הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1829&cat=&page= כשיש עליו מאוורר כמובן.. ? אם כן מהו ההבדל והאם הוא יעזור לי במשהו ב- oc ??

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  14. http://www.clarre.com/htpc.htm

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  15. האם זה אפשרי ליפתוח ל7900 gt צינורנות זה אפשרי? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by galala,

יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by arikbaron,

האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  19. Started by itc,

שלום! מחשב עם מעבד p4 3.0 ghz נכבה כל הזמן אחרי זמן שימוש מועט. בהרצה של התוכנה speedfan הוא מראה שהtemp2 גבוה מאד. מה זה אומר, מה עלי לעשות. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by yan,

מה המאורר הכי קטן שיש בשוק היום? אני לא סתם רוצה לדעת כאילו לא בקטע של מיניטורי אני פשוט צריך מאורר קטן המאורר הכי קטן שראיתי זה של המעבדי AMD של פעם המאורר 42 מילימטר יש יותר קטן?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם !!! יש לי שני גופי קירור : 1) Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2) Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan אני לא יודע במה לבחור ! עזרו לי בבקשה . תודה לכול המוכנים לעזור .

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gshhar,

איך הסטפטינג הזה?

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by ashafir,

שלום, הנה המפרט שיש לי כרגע : i7 3770K 4.2GHz kingston beast hyperx 1600mhz 2x8GB Asus p8z77-v NH-D14 CPU Cooler טוב אז כרגע אני על 4.2GHZ ושאני משחק לדוגמא BF3 אז ה vcore הוא בין 1.05-1.2 . ניסיתי להריץ את המעבד על 4.5GHZ וה vcore היה 1.33-1.49 ורציתי לדעת האם זה מסוכן להריץ את המעבד על vcore של 1.49 ? מה ה vcore האופטימלי בשבילי? ואיך לדוגמא לאנשים שמריצים את המעבד על 4.8GHZ יש vcore יותר נמוך משלי?? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מודע לזה שצריך OC בנוסף לפתיחת הצינורות ולזה שזה לא בטוח מצליח והכל.. לפי מה שהבנתי בלידטק זה מצליח הכי הרבה לא? זה עובד גם בAGP? אם כן אני אשמח לקבל לינק ישיר אליו באחת מהחנויות שמוכרות אותו. תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים