עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אשמח לקבל מפרט של מערכת קירור מים שתיהיה מספיק טובה לAMD 4400 ולGeforce 7800GTX. אני גר בחו"ל, ככה שאם אפשר להמליץ על חנויות מארה"ב שמוכרות ציוד לזה. התקציב הוא בערך 150$, אם כי אני מוכן לחרוג ממנו אם יהיה כדי לעשות זאת. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל רוצה שתיהיה מערכת יציבה ולהוציא ממנה את המירב, ככה שאולי יום אחד כן אעשה OC, בהתאם להמלצותיכם.

2. Started by emage,

אממ, היי. אני מחפש מאוורר לקירור המעבד (AMD XP2500), וממה שקראתי בארץ, המאוורר Aero7+ של CoolMaster הוא הכי מוצלח, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג אם הוא נמכר בארץ ? אם כן, איפה ובכמה ? אם לא, יש לכם המלצה למאוורר ? (עדיף עם לינק לחנות אפילו ) ת'ודה. אביחי.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. למרות החום הכבד, הטמפ' האלה במנוחה וללא OC וזה נראה לי גבוה מאד. המארז 6A19 עם 2 מאווררים 120 מכניס ומוציא והמפרט בצד. דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by lox,

hi guys i want to ask what way should the fan blow on the heatsink or blow it out thanx anyway bye

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת.... אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי?? חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים? (בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by yonib5,

לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by DrecK,

יש לי e6300 עם הקירור שבא מksp והבעיה העיקרית שלי היא הלוח, הוא של אסרוק, ושמעתי שהלוחות שלהם ממש גרועים באוברקלוק... אז מה אתם אומרים, אני אוכל להגיע לאיזור ה 2.4 ג'יגה הרץ?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by the_king00,

יש לי רדאון 9600 פרו של חברת קלאב 3D אפשר להפוך אותו לא 9600XT? או ל 9800 ?

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  9. קניתי לא מזמן קופסא חיצונית לHDD שמתחברת בUSB למחשב, שמתי לב שהדבר הזה מתחמם בטירוף לאחר מספר דקות עבודה וחשבתי להוסיף מאוורר בנוסף לקיים (קטן כזה של 40מ"מ). קיצר מצאתי מאוורר של 60 מ"מ שיש לו פרופיל נמוך ככה שאפשר לדחוף אותו בלי בעיות רק צריך לחתוך קצת בחלק התחתון של הקופסא. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו שישאב אוויר פנימה או שיוציא אותו? תודה לעונים

10. שלום חברה, אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה . יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד. הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?) מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד). יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז? הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז. עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי 1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יו…

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by gofmarat,

אומרים שהמאוורר ממש שקט אבל לי יש בעיה הוא תמיד עובד במקסימום הורדתי speedfan והאפשרות היחידה שיש לי לשלוט זה על AUX FAN יכול להיות שהמאוורר לא מחובר למקום הנכון? צירפתי תמונה ואם כן מה אני עושה כי בביוס אין לי אפשרות לעשות PWM יש לי ASUS P5K ואם אני לא מבטל את הפשרות של CPU FAN MONITOR אז הוא כותב לי שגיה כל פעם שאני מעלה את המחשב בקשר לCPU FAN [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by stanly123,

שלום.. לפני כמה זמן קבלתי מערכת חדשה והרצתי 3DMARK VANTAGE ברצוני לדעת אם הציון שקיבלתי תואם את המערכת P8945 CPU:12862 GPU:8121 המערכת : i5 2.66 stock radeon 4850 512mb 700@1100 OC 4gb ram 1333Mhz תודה מראש :)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by GHOST,

מאיפו ניתן להשיג SK-7? וגם תמליצו על גופי קירור נוספים באותו מחיר (עד 200) חשוב שיהיה שקטים מיועד לבארטון 2500...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by G-FoRcE,

אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by פיני גרשון,

יש לי I7 860, חודש שלם אני מחפש קירור מים לסטוק הזה ועדיין לא מוצא. מישו מכיר קירור מים לסטוק 1156?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by InFecT[0]r,

שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  19. רציתי לדעת פחות או יותר על איזה מאוורר ללכת בשביל פנטיום 4 2.8 ובכמה מעלות בממוצע הוא יוריד מהטמפרטורה של המעבד?

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by MasterOr,

הבולק קירור הזה שווה קניה? אני מתכוון לבנות מערכת קירור מים ורק הבלוק זאת ההתלבטות שלי..מה אתם אומרים? יש אותו כאן במחירת חיסול בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5368 199 nis

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by Danman,

מפרט: E2180 + Tuniq Tower Gigabyte P35-DS3L Gskill 800Mhz PK 4-4-4-12 Corsair VX450 Coolermaster 690 - כרגע אני עומד על 3300Mhz - 330 * 10. מתח המעבד 1.45 בביוס ו1.408 בCpu-Z - הזכרון ב1:1 כלומר 660, הוספתי מתח לזכרון ל2.0 והתזמונים ללוח הם 5-5-5-13 - לא ראיתי בביוס איפה ניתן לשנות אותם - לא הוספתי מתח לצ'יפסט ולMCH כי לא נראה לי שיש צורך ב330FSB. - הPCI נקבע ל100. כשאני מעלה ל3400 הORTHOS PRIME מת אחרי מספר דקות. הטמפרטורות שלי כרגע ב3300 הן 25-30 IDLE ו 55 LOAD.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  22. קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר. חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו? ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. על המעבד רשום AQXDA 0316MPMW מישהו יודע לזהות לאיזה סטפינג זה שייך ואיך האיכות של הסטפינג? בנוסף, קניתי מאוורר 120 מ"מ למארז ובנוסף לחיבור החשמל יש כבל שבקצהו יש מין עיגול ירוק שכזה, למה הוא מיועד? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. יש לי זכרונות g.skill le יכולים לעבוד ב 2.5-3-3-7 ב- 275 מה"צ לא הצלחתי להגיע מעל260 -250 ( הזכרונות עוברים MEMTEST גם ב-275+ גם בTEST 5 וגם ב-8) מעל 250 הוינדוס לא עולה (מכפלה LDT =3 ) המעבד לא ב-OC !!!!! יכול להיות שהמעבד מגביל אותי ? (מפרט בחתימה) ???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...

• 10 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים