אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC) אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילו קצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה: Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה. ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0. לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי במארז מעין גריל פלסטיק בחזית (גודלו בערך 10*3), והייתי רוצה לשים מאחוריו לדים שיאירו בהתאם לפעילות ההארד דיסק. אני חושב שאני אצליח לחבר כמה לדים במקביל, כך שזו לא תהיה הבעיה. מה שאני לא יודע לעשות זה להאיר את כל השטח באופן אחיד בעזרת הלדים. למישהו יש רעיון איך לבצע את זה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי . כמו שחלקכם יודעים אני עובד ב OC גבוהה מאוד למעבד Celeron 533@1180 הלוח שלי הוא ASUS CUSI M.. (בעע) אם כרטיס מסך OB ובלי כניסת AGP (בכלל בעע !!!) לכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס הזה, בשביל להשיג תוצאות יותר טובות.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש וזה מצא הרבה דיונים(חלקם קשורים ישירות לנושא והרוב לא קשורים), אז מצטער עם הנושא חרוש פשוט מהדיונים שקראתי עדיין אין תשובה חד משמעית. אז ככה, חשבתי לפתוח את הצד של המארז ככה שכל הרכיבים בפנים יהיו חשופים. המחשב\מארז שלי הוא בשולחן מחשבי, ז"א בין 2 קירות עץ ופתח מאחורה ומקדימה כמובן. האם פתיחת הצד של המארז וחשיפתו לאוויר הפתוח תעזור לקירור המחשב ובכך ביצועי המחשב ישתפרו ?? הרבה פעמים המחשב שלי נתקע ונהיה איטי כתוצאה כנראה של התחממות.. בנוסף הייתי שמח לקבל תוכנה או משהו כזה שאומר את הטמפ' של המחשב.. (משהו פשוט ולא מסובך) תודה לעוזרים אסף
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בכל הקטע של O.C. עשיתי O.C למעבד. מ 133MHZ ל - 135MHZ מדובר במעבד P4 רגיל עם קירור סטוק. השאלה שלי האם הטמפ' נורמליות: מנוחה: 46-48 מאמץ: 66
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני צריך יעוץ דחוף של מאורר חזק שאמור לשבת על Socket478 על מעבד Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading Northwood. היכן ברמת-גן ישנן חנויות טובות שמוכרות כאלו מאוררים - עד 100 שקל, לא רועש! תודה ענקית לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום .... אז ככה המחשב שלי הוא: Amd 3200 S939 Venice Asus A8n-E Gigabyte 6600gt COMPUCASE 6A21 Western Digital Sata2 160GB וכל פעם שאני בודק טמפרטורה בתוכנה אחרת הטמפרטורה לא זהות .... הנה דוגמא: וגם ב BIOS הטמפרטורה של המעבד על 67 מה זה זה מוזר מה אני יכול לעשות אני רוצה לבדוק את הטמפרטורות האמיתיות של המעבד, ואם אפשר גם איך להוריד את הטמפרטורות , המחשב חדש נקנה לפניי כ 3 שבועות, תודה רבה חברה
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמה וולט מוציא הלוח ללד הפעילות של הכונן קשיח ( HDD LED ) והאם ייתכן שהפיירוייר מוציא 12V ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה הקירור הכי יעיל וזול שיהיה קל איתו להגיע ל 3GHZ ומעלה ?? FREEZER 7 PRO יספיק ?? או שבאמת צריך כמו שרשום בהרב המפרטים את ה V1 ??
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בתור מה שנראה כמו הכנה לבואם של מעבדי הדור החדש של AMD בהמשך השנה, החברה מציגה קירור סטוק חדש שיגיע בקופסאות עם מעבדיה. המטרה: שלא נקנה קירורי צד-שלישי זולים כתחליף בעוד שבצד של אינטל מצטמצמים ומחלישים את גופי הקירור שמגיעים עם מעבידם מתקדמים (אלומיניום בלבד כיום אפילו במעבד Core i7), נראה שבצד של AMD דווקא מוכנים להשקיע בקירור מתקדמים מהקודם רק כדי לגרום למשתמשים לא להחליף אותו באחר. AMD רוצה שתשתמשו בקירור הסטוק שלה, הקירור שמגיע בקופסא עם המעבד. מה הפתרון? פיתוח קירור מתקדם שעושה שימוש בצינורות נחושת ומאוורר שקט במיוחד. אפילו כללו לוגו מואר של החברה. לפניכם סרטון הדגמה של AMD המשווה את הקירור הישן לקירור החדש, כששניהם מריצים מאוורר במהירות מירבית: …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה תקינות או שצריך להוסיף עוד מאוורר?
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר. חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו? ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פרקתי את המאווררים שבמחשב שלי בכדי לנקותם. כשבאתי להבריגם למקומם שכחתי באיזה צורה אני צריך להחזיר אותם. האם המדבקה שעל המאוורר זאת שכתוב עליה אותיות ומספרים צריכה להיות כלפי פנים או כלפי חוץ? וכיצד עלי למרוח נכון גריז טרמי על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר המארז שלי סגור, המאוורר העליון נחסם יחד איתו. יכול להיות שזה צריך להיות ככה? כדאי להשאיר את החלק העליון של המארז פתוח?
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC אבל אם אני מעלה את הבאס ליותר מ 110 המחשב לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה כשאני מדליק את המחשב שאומרת: Bois checksum error P4 1.5 GHz 512 MB 133 MHz SDR PC CHIPS 400 m921 - VIA 845 PRO GF 4 mx 440 הטמפ' של המעבד לא עלתה מעל 37 מעלות אף פעם...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חשבתי על משהו שאולי יעזור (ואולי לא) משהו שירגיל את המערכת לOC בעדינות ולא משהו של יום יומיים. קודם כל לתת למעבד לעבוד שבוע שבועיים על 1.93V העיקר לדאוג לקירור מתאים. אחר כך להעלות כל יות בMHZ1 את הFSB ולשים מלא זמן PRIME95 ככה לאט לאט המערכת "תתרגל" ותאפשר OC יותר גבוה. טוב?? רע?? אפשרי?? יעיל?? זה אתם תגידו לי...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 - קרור לזיכרונות לא תודה 116.22 ש"ח 1 .Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU 348.66 ש"ח 1 VANTEC (VA4-C7040) 5600RPM AeroFlow TMD FAN - AMD 169.86 ש"ח 1 ZigZag 80mm Grill 13.41 ש"ח 1 ZigZag 120mm Grill 13.41 ש"ח 1 Thermaltake RAM Heatsink - Copper 49.17 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 689.41 ש"ח זה המפרט שלי: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 mb ddr 2 sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr 2 אני מליף את הספק לTT כי יש לי ספק של חברת GYRO{ג'נרי} 500 WATT אני מתלבט בין הוולקנו 12 לבי הונטק נראה לי שאני יקח את הוונטק כי הוא שקט ועושהב עבודה טובה לעומת הוולקנו שבמצב של אוברקלוק הוא עושה יותר מדי רעש. כדי לקחת ביחד עם…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-