עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by singera,

ברצוני לעשות מוד לדלת של המארז שלי לשים לדים UB מאחורי הדלת והם יאירו דרך פסי האיוורור כנל לגבי למטה (איפה שה HDD והמאוורר התחתון) ולשים לד מאחורי המדבקה וכאשר אני יפתח את הדלת האור יכבה (שלא יסנוורו אותי הלדים) איפה לדעתכם אני צריך למקם את המיקרו סויץ' ?? יש לי ציפטק מידי דגם DX

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by tintin,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות לו מקסימום OC המפרט הוא: p35 dq6 e6750 corsair 520hx corsair dominator 800 1GBX2 tt v-1 tt eureka 8800 gts ההגדרות שלי בביוס הם המתחים במציאות שונים מהמתחים שאני מגדיר בביוס vcore 1.46 ddr2 2.38 fsb +0.20 over voltage +0.25 המקסימום שהגעתי ביציבות ב ORTHOS cpu- 3778 ram - 946 cas 4 fsb m-8 473 8800gts 320@ 650/1000 cpu- 100% load 48c nb: 53 האם יש דרך להגיע יותר? למי שיש את הלוח הזה ומכיר את הביוס יכול להמליץ לי TWEAKים? האם המתחים גבוהים מדי ומסוכנים במהלך ממושך? super pu 1m - 14s 3d 06 10700 זו תוצאה טובה? האם יש דרך להגיע ליותר?

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by hakoki,

המפרט: 6420 gigabyte 965p s3 2gb kingston 667 cl5 8600gt 256 palit hec 6a19b+400trt אני צריך הצעות לפתרונות קירור למעבד ולכרטיס מסך כדי לעשות להם oc נחמד(לא משהו רצחני) והאם הספק והמארז מגבילים בקטע הזה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. אינ צריך שתי מאווררים להוסיף לP150 שלי אינ צריך שהיו 92MM ואני ממש רומה שיהיה עם לדים כחולים... בסונף אני רוצה להוסיף צג לבקרת מאוורים עדיף עם מסך LCD ראית בTMS בכ250 שח .. בקיצור אני צריך המלצה על המקר מאוורים ממש טוב עם מסך LCD ושני מאווררים עם לדים שאני יוכל לחבר לבקר ושלוט במהירות שלהם

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אחרי שראיתי רעיון מעניין של אחד מחברי הפורום בSilentPCReview התחלתי להרהר בעיצוב שאני מתכנן לMK1 שלי (לכל מי שלא מכיר, תבקרו בפרויקטים) הנה המצב הקיים: הנה הרעיונות, על מה מהם ללכת? תנו את הבחירה שלכם (עדיף מנומקת) + הצעות לשיפור עריכה אני מבקש מהמנהלים למחוק כל SPAM שמפורסם פה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by sahargt,

יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by Niseg,

לא מזמן יצאתי להרפתקאה של התקנת bigwater עם VGA heatsink (על xfx 6800 NU AGP) אחרי תלאות רבות הצלחתי סוף סוף להרכיב את הכל. בהתחלה לא התקנתי את ה VGA HS כמו שצריך והוא התחמם נורא ואז פירקתי אותו והרכבתי אותו מחדש והכל נראה כאילו בסדר הטמפרטורה לא עולה הרבה אבל אני עדיין מקבל כמויות מסחריות של artifacts ו המחשב מתרסט מדי פעם. אולי עוד פעם לא התקנתי את הדבר הזה כמו שצריך אולי אני צריך להרכיב את המאורר המקורי (שיהיה קצת קשה לעשות למרות שיש לי הרבה אזיקונים ). אולי עכשיו יהיה לי תירוץ לבזבז איזה 10000+ שקל על מחשב חדש אבל לא נראה לי שהבעיה כלכך קשה כי הוא עובד לכמה זמן הוא עדיין מתחמם אבל נותן טמפרטורה שגויה. יש למישהו ניסיון עם הדברים האילו ? הנה כמה דברים שאני חושב …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by ^DaGoN^,

אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!

11. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939

• 14 תגובות
    • 663 צפיות
  12. שלום לכולם. בזמן האחרון אני קורא הרבה הודעות שמדברות של שילוב של מעבדי AMD עם לוח nForce 2 וזכרונות DDR במהירויות של 400MHz. ה FSB של מעבדי ה AMD הנפוצים כיום אצל רובנו הוא 133MHz, אז למה לא לקחת זכרון DDR במהירות 266MHz? האם ניתן להריץ את הזיכרון במהירות אחת ואת ה FSB במהירות אחרת? מישהו מוכן סוף סוף להסביר לי מה הולך פה? תודה. נ.ב. האם זכרונות samsung ו winbond הם אותו דבר (ככה אני מבין מהאתר של הדובים)? ואם לא,אז איפה קונים זכרונות winbond שאני שומע עליהם כל כך הרבה המלצות פה בפורום (ובמערכת המפרטים המומלצים)? שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אהלן. אני מחפש אחר היטסינק איכותי למעבד עקב טמפ' גבוהות בהרבה מהטמפ' המומלצות, כרגע אני עובד עם היטסינק פשוט+ מאוורר רעשני מאוד שהגיע בתוך האריזה של המעבד, AMD 64BIT 3000+ Socket 754 Newcastle. למען הפרוטוקול, מדובר בלוח Albatron K8X800 Pro עם צ'יפסט K8T800. אני אשמח לקבל המלצות כל עוד הם בגדר התקציב הסביר, בעקרון אני מחפש אחר משהו שיספק עם יחס ביצוע\מחיר טוב היות והתקציב שלי מוקבל.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Haflo,

יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום לכם הכרטיס שלי הוא: leadtek 6800gs pci-e 256mb ורציתי לשאול מה הטמפרטורה הכי גבוהה שאפשר שתיהיה לו בעבודה רגילה(אינרנט ואיי סיי קיו על וויסטה) כי שהקירור שלו על 50% הוא מרעיש לי, ואני רוצה להוריד אותו ל25% ככה שיהיה שקט. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

שלום לכולם ברשותי הכרטיס המצויין בכותרת. כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוס ניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו.. האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ? אז ככה GPU = 77 מעלות RAM = 61 מעלות במנוחה אני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוק והמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה 3064 RPM \ הגיוני ? נורמלי? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  19. הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  20. יש גריז טרמי ויש דבק טרמי מה ההבדל בינהם ומה עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם הבאתי לאח שלי במקום ה 9600PRO שלו 9800XT... עכשיו אני רוצה להחליף לו קירור... היה לי פעם כרטיס דומה עם הקירור של זלמן זה עם השני היט פייפסים ( לא זוכר את הדגם ) והוא היה טוב מאוד !! השאלה אם יש קירור טוב יותר מהזלמן בפחות או יותר אותו סכום ?? אם אפשר השוואות אז בכלל יהיה סבבה נ.ב אני שואל כי אני לא כל כך מעדיף את הזלמן כי הוא מכוער מאוד ! וחשוב לי שהכרטיס יראה נורמאלי... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  22. יש את הרשימה ומה זה כל דבר מהרשימה בצד ימין והאחרון הוא עם סימן של אש רציתי לדעת למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by pMor,

עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ) השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע …

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  24. 4870 עם 78 מעלות במנוחה נחשב נורמלי? sapphir

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. אוקי ככה.. יש לי מחשב פנטיום 4 506 סוקט 775 פרסקוט 256 זיכרון (לא לרדתי עלי במחשב הראשי יש לי 2 ג'יגה [: ,) וזה עם סטוק של אינטל.. קיצר המחשב התחילך לעשות רעש פתחתחי אותו הוצאתי את המדבקה של אינטל ושמתי שם כמה טיפות שמן.. קיצר אחרי ששימנתי אותו המחשב היה שקט ממש!וגם ממש קריר.. אבל כאילו אחרי כמה זמן נניח אחרי לילה שהמחשב מכובה שוב יש רעש ושוב צריך לשים לו שמן שיהיה שקט.. כנראה שהשמן הזה לא טוב.. יש לכם המלצה לאיזשהוא שמן שישאר שקט כל הזמן? אגב אחרי שימון המאוורר אני מזכיר המחשב ממש שקט.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.