אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ביקורת ? חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי..מישהו יודע משהו על המערכת הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
טוב אז בדקתי וגם שהטמפ' של הכרטיס (sparkle 8800gts 320) מגיעה ל70 מעלות המאוורר עדיין נשאר על 60%. האם צריך להפעיל אותו תמיד על 100? או שאם אני מפעיל את האופציה של השליטה האוטמטית בRIVETUNER, על איזה נתונים לקבוע? אני מתכוון לטבלה הזאת של הT low limit, T high limit וכל זה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עד לאיזה ביצועים של כרטיס מסך יותר טוב פשר להגיע והאם צריך קירור נוסף לכרטיס? אפשר לפתוח צינורות? והאם למישהו יש מדריך לזה....
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות משהו בסביבות ה35-40 שקל גג! אז בנתיים : arctic alumina השאלה אם יש עוד משהו? והאם הפרש המעלות בין alumina ו- silver3 כל כך משמעותי ואם כן, מהו?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כרגע אני עם קירור סטוק על המעבד ב50 מעלות במצב רגיל וללא מאוורר בדלת ממול הקירור שיפלוט את האויר החם שהקירור מוציא אל מחוץ למארז. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר 80MM בדלת ולהחליף את הקירור סטוק. עכשיו לשאלות: 1. עם הוספת המאוורר 80 בדלת יש בכלל צורך להחליף את הקירור סטוק ולהשקיע עוד 100 שקל? 2. אם כן, אז ל AC freezer 64+80MM fan יהייה מספיק מרווח לשתיהם מהלוח אם עד לדלת?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ומה קורה כאשר מעלים את תדר הבאס הבנתי שכאשר מעלים את תדר הFSB תדר המעבד עולה ומה עם הבאס??
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ביטלתי 2 מאווררים בטרנספורמר כי הוא מרעיש כמו מטוס אז רציתי לדעת איך הטמפ' למנוחה... כמובן שבמאמץ אני ייחבר אותם... לוח אם: 30 מעבד1: 48 מעבד2: 47 AUX: 32 (מהזה?) כרטיס מסך: 49 דיסק קשיח: 32
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי היום מערכת קירור מים של TT - Big Water 12Cm עכשיו אני לא מבין למה היא לא מקררת לי אני עובד עם Pentium 4 3000 Mhz Perscot חיברתי הכל לפי ההוראות והמעלות שלי על 80 המחשב שלי לא מצליח לעלות ככה מה הבעיה ? בבקשה צריך את העזרה הזאתי
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. במארז שלי יש שני מאווררים של 12 ס"מ הקדמי מכניס אויר והאחורי מוציא אויר. ישנה אפשרות להוסיף מאוורר בדלת הצדדית של המארז, גם 12 ס"מ, המיקום שלו אמור להיות מעל גוף הקירור של המעבד. אני רוצה למקם אותו בצורה כזאת שיכניס אויר. במצב כזה יהיו שני מאווררים שמכניסים אויר ואחד שמוציא. האם הדבר הזה מומלץ? או שזה פשוט מאיץ את צבירת כמות האבק בתוך המארז ויותר הורס מאשר מוסיף?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום מי שמכיר Nvidia control panel שם יש הגדרות של לוח אם, כרטיס מסך ועוד הרבה אפשרויות. שם אפשר לעשות O.C למעבד ,זיכרונות,כרטיס מסך ועוד כמה אפשרויות. אז יש שם אפשרות כוונון אוטומטי כזה ויש כוונות גס 20דק' לערך, ואם אני בוחר בזה אז זה עושה לי O.C לכל הרכיבים במחשב בערך ב20דקות ,ויש לעשות כוונון 3שעות מדוייק שזה ב3 שעות עושה אובר קלוק וכל זה אוטומטי זה כל כמה דקות מעלה מעט מהמהירות שעון אוטומט ואז עושה בדיקה עם עומס על המחשב כמה דקות ואז עוד פעם מעלה קצת כל פעם קצת עד שהוא מגיע למקס', אפשר לעשות גם ידני ולהגדיר שם את כל המהירויות שעון ידני. האם מומלץ להשתמש עם התוכנה הזאת לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך למשל? כי הלוח אם שלי MSI K9NGM אין שם אפשרויות לאוברקלוק בביוס אין ש…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת חדשה כולל הכל למעט רכיבים שנקנו לאחרונה (למחשב הנוכחי): HD, זיכרון, ספק 450W וכ.מסך ובכך להוזיל את הקניה. כרטיס המסך הוא 8800GT Club3D ועליו אני מעוניין להוסיף גוף קירור בקניית המערכת החדשה. וההתלבטות היא בין Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ל- Thermaltake DuOrb http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-G0102[/url אשמח להמלצה ספציפית וחוות דעת לגבי השניים הנ"ל, מי מביניהם ייתן מקסימום ביצועים? בנוסף יש חשיבות גדולה לצד הויזואלי וכן להמלצות נוספות אם יש מתוך המבחר של SkyPC (טווח מחירים 100-180 ש"ח). כמה אמורה לעלות התקנה שכזו? מהו טווח הטמפ' האידיאלי של כרטיס המסך בש…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עד מהירות 3.5GHZ.. באיזה שלבים בערךךך יהיה צריך להעלות מתח ובכמה כל פעם.. כל פעם שיש העלאת מתח נא לרשום.. (בערך) (צריך את המידע לחישוב כמות החשמל שהמעבד יצרוך לאחר הOC..)
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה שמוזר זה שפריים רץ בלי שום בעיות, מצד שני SUPERPI נופל אחרי דקה, וגם אתרים נסגרים עם הודעת שגיאה, בפריים עשיתי בדיקת מעבד ופחות זכרון... אבל הזכרון הזה מסוגל לרוץ במעל 1000MHZ בלוח ג'יגה בייט פשוט שיש לי.... תנסו לעזור צירפתי שתי תמונות, העלתי את המתח של המעבד קצת, יש שם עוד המון מתחים, אין לי מושג מה כל אחד עושה ומה יתן משהו ומה לא... כרגע אני עם GeiL Black Dragon ב 840MHZ בתזמונים המקוריים שלהם, ה GSKILL שלי לא מוכנים לעלות לווינדוס בכלל בתדר הזה משום מה... עריכה, הרצתי PRIME לזכרון והמחשב קרס ברגע, ניסיתי להרים מתח לזכרון ולא עוזר כלום... אני מוריד MEMTEST וינסה לשחק עם המיקום של הזכרונות והתזמונים, יכול להיות שמעבר לתזמונים הבסיסים 5-5-5-18, הלוח מוריד מאיזה …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם הפרש הוא גדול כי יש בינהם הפרש מחירים ממש גדול. אז האם ה SLK-600 שווה את התוספת מחיר?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי ללכת על הANTEC1000AMG. עכשיו במארז יש 5 מקומות למאווררים, ואני רוצה לנצל את כולם למקסימום איוורור. עכשיו המארז כבר בא עם 2 מאווררים, ויש לי עוד 80 מ"מ של קולר-מסטר. זה אומר שאני צריך עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ. חשבתי ללכת על סדרת הSTEALTH של VENTAC. עכשיו אני יודע שהם מאוד שקטים (80% פחות רועשים), אך הCFM שלהם קטן יותר מהמאווררים של קולר-מסטר. האם בכל מקרה כדאי לי ללכת על הונטק? השקט חשוב, אבל גם הביצועים...
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התקנתי קירור למעבד (אינטל E4300) במטרה להשקיט את המחשב, מאוורר זלמן CNPS700. המאוורר כרגע מסתובב במהירות ממוצעת של 2600RPM, וטמפ' המעבד הממוצעת היא 25-30C. המאוורר אמנם שקט אולי יחסית למחשבים אחרים, אבל עדיין אפשר לשמוע אותו גם ממרחק של כמה מטרים מהמחשב. אני יודע שיש כל מיני אפשרויות לשלוט במהירות המאורר, אבל לא ממש הצלחתי לעשות את זה. ניסיתי לעבוד עם SPEEDFAN ועם PC PROBE של אסוס, אבל כלום לא קרה. נכנסתי להגדרות של הביוס, הפעלתי את QFAN, הגדרתי שניתן לשלוט על המאורר, ניסיתי לסמן שם אפשרות של SILENT MODE - אבל כלום לא עוזר. המאוורר כל הזמן מסתובב באותה מהירות ולכן עושה את אותו רעש. יש למישהו עצה מה לעשות? [דרך אגב, המאוורר מחובר ללוח אם ולא לספק כוח, אז לא זאת הבעיה]
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה ליבדוק אם הטמפ' של המחשב שלי תקינות. התקנתי את התוכנה הפעלתי אותה וזה מה שאני רואה: איזה טמפרטורה היא של מה? זאת אומרת מה של המעבד מה של הכרטיס מסך ומה של הדיסק קשיח. ומה זה הראשי למטה שאני ממזער את התוכנה. איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד במאמץ? אם איזה תוכנה להישתמש? והאם הטמפרטורות תקינות למחשב שלי. חייב עזרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:31:29 בבקשה תגיבו אני חייב עזרה.. [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:45:49 תקשיבו הפעלתי את התוכנה S&M כדי לבדוק מה הטמפ' המקסימלית של המעבד במאמץ וזה ממש מוזר כי הטמפ' אולי עלתה ב-2 מעלות היא על 43C וגם אני לא מרגיש עומס על המחשב.. ולא אין לי מרובע ליבה....תמונה: לא מוזר? דבר שני זה שתוך כ…
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט (הולך להיות) INTEL E6750 GIGABYTE GA-P31-DS3L ASUS 8800GT KINGSTON DDR2 1024MBx2 667MHz ENERMAX LIBERTY 400W GIGABYTE POSEIDON 2x120mm הטמפ' בחדר בסביבות 22 מעלות לכל החלקים יש קירור סטוק תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אממ, היי. אני מחפש מאוורר לקירור המעבד (AMD XP2500), וממה שקראתי בארץ, המאוורר Aero7+ של CoolMaster הוא הכי מוצלח, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג אם הוא נמכר בארץ ? אם כן, איפה ובכמה ? אם לא, יש לכם המלצה למאוורר ? (עדיף עם לינק לחנות אפילו ) ת'ודה. אביחי.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
החלפתי לוח ללוח asus p5n-e-sli איך אני עושה OC הלוח הזה שונה לגמרי מהלוח הקודם שהיה לי(MSI) שאר המפרט בצד תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא ממש יודע איך לנסח את זה בכותרת, אבל השאלה שלי היא כזו: המעבד שלי e6600 שבמקור הוא על 2400 מה"ץ נמצא כרגע באוברקלוק למהירות 3120 מה"ץ זה יוצא מכפלה 9 כפול באס 347. השאלה שלי היא, עם OC כזה, לאיזה מעבד Retail/Stock הוא שווה ערך מבחינת ביצועים? האם אפשר לומר שהוא קרוב ל- 8400? עובר אותו? 6750? אנא עזרתכם HF
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Hello I am playing css for a while now, and I've always been wondering about my fps. I have an Intel Pentium 4 3.00GHz, ASUS P4P800SE mainboard, 1 GB RAM [4x256MB sticks] and NVIDIA GeForce 7800 GS [AGP]. When my computer starts its on 38 celsius, and ingame its on around 55-65 celsius. In a 5on5 game I get around 60-70 fps, usually drops to 30fps. My question is if with this equipment I can get 100 fps in CS:S? (I am using an fps config and low settings) הוא רוצה שאני יוסיף ויגיד שהוא שם משחה אטרמית ונקה את כל המחשב מאבק...(ספונג'ה רציני עשה למחשב=) השאלה עם הוא יוכל להגיע ל100 FPS....ועם לא עם אפשרי לעשות oc וכמה שיותר נמוך ה-oc בשביל שיגיע ל100 FPS
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-