אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הבעיה היא בעצם שאני משנה את הAI OVERCLOCK לMANUAL וכשאני מנסה לשנות לMANUAL בCPU RATIO SETTING או בכל דבר אחר , כולל מטחים , זה לא נותן לי אני לוחץ ENTER ולא קורה כלום הנא תמונה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי זיכרון ישן של 266MHZ PC2700 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג ל 400MHZ איך אני עושה את זה? גם בביוס? כי לא מצאתי אפשרות לשנות את הזיכרון שם... והאם אני צריך את הקירור לזיכרון בשביל להמהיר אותו מ 266 ל 400 ? האם המהרה בסדר גודל כזה לא תעלה הרבה את הטמפ'? ואיך אני משנה את המתח של הזיכרון (בשביל להגיע לאוברקלוקינג טוב יותר וכמובן מה המתח שלא כדאי לעבור אותו)? וגם תיזמונים נ.ב זה זיכרון ג'נרי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היכן אני משיג אחת כזו והאם היא מצרך חובה כשאני מחליף משחה תרמית? האם יש תחלי?ף
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה: טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציב אני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי. זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראי AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMD Thermalright AX-7 קצת יקר אבל... Thermalright SK-7 ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8) 2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כ…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת.... אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי?? חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים? (בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000 64 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל2500~2700 מה הדרך הכי מומלצת ?, כמה לעלות כל פעם?, כל כמה זמן לעלות?, ואיך לבדוק עם המעבד יציב? תודה מראש נ.ב הטמפ' לא ממש בעיה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם המשתמש הממוצע באמת זקוק לקירור נוסף של המארז או של המעבד?? האם זה הכרחי באמת או שזו סתם המצאה? למשתמש הממוצע לא לאוברקלוקר ?
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני משדרג את הכ.מסך שלי ממש בקרוב ל INNOVISION 8800GT OC2 512MB + Accelero X1 שהולך לפלוט חום דיי רציני למארז שלי. את שאר המפרט ניתן לראות בצד ימין. בכל אופן אני בדקתי מאווררים, ולאור העובדה שאני את הכסף כנראה אסחט מההורים שלי, אני מעוניין במאווררים הכי טובים שאוכל למצוא. לכן אחרי מחקר קצר מצאתי את המכונה הזאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1177 עקרונית אני זקוק ל-2 מאווררי 120mm ולמאורר 92mm. אז את השניים הגדולים אני רוצה של SilenX, ואת הקטן לאחר מחקר קטן החלטתי ללכת על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1699 החלטתי על המאווררים האלה דרך השוואה של 2 גורמים - ספיקת אוויר לעומת עוצמת רעש. בשני הגדלים אלה היו הכי מוצלחים שראיתי. עכשיו נותרה ל…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני נמצא בתחילת דרכי בתחום האוברקלוקינג, קראתי כמה פוסטים ומדריכים והחלטתי לנסות לשחק עם המחשב הישן והטוב שלי.. המעבד הוא אינטל פנטיום 4, 1.70 Ghz, בדקתי ושם הקוד שלו הוא מסוג Willamette, socket 478 כרגע העלתי רק כנסיון את מהירות הבאס ל 105 מ100 והגעתי ל1785MHZ לגבי הלוח, גם דגם ישן של gigabyte, GA-8SD533 והזכרונות- 2 כרטיסים של 128 של סמסונג ועוד אחד של 256 של חברה לא ידועה, כולם 133MHZ (אס-די ראם) אז שוב כמו שאמרתי, הספקתי להעלות רק את הבאס ב5 מגה, לא נגעתי במתחים, לא בכלום והגיעו לי 2 תוצאות של טמפרטורה: מה אני עושה במצב כזה? מומלץ לי בכלל להמשיך ואיך? שאלה נוספת היא לגבי התוכנה בחלון הקטן יותר (הימנית) מגיעות 2 טמפרטורות איזו מהן היא הטמפרטורה של הליבה מה ש…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי oc ואז החזרתי אותו לסטוק כי לא היה לי זמן להמשיך האם אני יכול להתחיל ישר מאיפה שהיגעתי או שאני חייב להעלות לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עם אנ י מנקה את הלוח וכרטיסים השונים במברשת או מכחול הם יכולים להרס מחשמל סטתי ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי אני מצרף תמונה של SUPER PI של המחשב החדש ורציתי לדעת אם זה נראה בסדר? או שאני צריך להשיג תוצאה טובה יותר... בתמונה הוספתי גם צילום של CPU-Z ורציתי לדעת למה לא מסומן שהזכרונות הם בדואל צ'נל? יכול להיות שלא שמתי אותם בסלוטים הנכונים? [ תודה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יתקין מאוורר שמכוון על הזכרונות אז המחשב יהיה יותר יציב ?? ( בוא נגיד והיה בעיה של זכרונות )
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איך מפעילים מאוור שעובד במולקוס בלי לוח אם?רק עם ספק זה אפשרי?אם כן איך?
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי החלפתי בקידמת המארז מאוורר 12 ס"מ שמכניס אויר , בדופן המארז מאוורר 8 ס"מ שמכניס אויר , בחלק האחורי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אויר חם , יש גם את הספק שגם מוציא אויר. האם אלו טמפרטורות סבירות?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
האם הטמפרטורות האלה תקינות או שצריך להוסיף עוד מאוורר?
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-