עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE FOX,

http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html בתחום מאוררי 120מ"מ Real Silent case fan Nexus מוביל מבחינת שקט/ביצועים. מאורר ה Yate Loon המסופק עם הBT דיי בינוני בהשוואה לשאר המואוררים מבחינת רעש מופק. יש המון מידע...אתר מומלץ לכל תחום השקטת המחשב.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by G-BOY10,

אני מתכנן לעשות מעין מודינג למחשב שלי שיכלול יצירת חלון שקוף למארז וגם צביעה. ואז חשבתי גם להוסיף לבפנים מנורה וראיתי את זה בכמה מארזים אז השאלות שלי הם 1. האם המנורה מחממת את המחשב מבפנים שאני אצטרך להתקין עוד מאוורר? 2. האם המקור מתח של המנורה הוא ספק המחשב או מקור נפרד? 3. אם המקור של המנורה הוא מהספק של המחשב איך בדיוק את מוצא מנורה שיש לה חיבור כזה או האם אפשר ליצור לה אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by shuy,

כמו שמוצג לדוגמה פה: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9S8# אינטל מסביר את זה כטמפרטורת המקסימום של ה-CASE שנמדדת במרכז הגאומטרי של מפזר החום של המעבד, או במקור: עכשיו, 2 שאלות: 1. האם ב-CASE מתייחסים באינטל לטמפרטורת האוויר במארז (האוויר שסובב את ה-HSF) או למארז המעבד עצמו? 2. האם ב- processor integrated heat spreader מתכוונים באינטל ל-HSF או למכסה העליון של המעבד שמכסה את הליבות עצמן? תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. Started by Raped,

שמעו חברה קיבלתי מחשב חדש אתמול אני רק מחכה לכרטיס מסך קיצור אני עכשיו בדקתי אותו אני רואה שהקירור של המעבד Thermaltake Big Tyhpoon VX אני מפעיל תמחשב הוא כזה זז לא מסתוב זז ממש כזה אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב ולעצור להסתובב ולעצור רציתי לדעת אם המאורר שלו מתחיל לעבוד מאיזה שהוא טמפרטורה הוא שהוא מקולקל למה זה פעם ראשונה שאני מדליק תמחשב יענו הם עשו לו הרצה בחנות אבל בבית פעם ראשונה קיצור מה עושים במצב כזה זה נראה לי מוזר אני מדליק הוא לא עובד אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב קצת ולעצור מסתובב ועוצר נראה לי קצת מוזר[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 17:41:41 בבקשה זה דחוף לי חברה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  5. שלום לכולם, החלפתי את כל הקירור של המארז ושל המעבד היום. קניתי שני מאווררים למארז כאלו : http://tms.co.il/product/6874 וחיברתי את כולם ללוח אם [ מה שלא עשיתי בעבר] והבעיה היא כזאת: מאוורר אחד עובד תמיד על 1440 PRM +- 10 מאוורר שני עובד תמיד על 950+- 10 והמאוורר של המעבד עובד פשוט מצוין ! [מוגן 2] עולה וירוד בצורה מצוינת לפי הצורך ! עשיתי בדיקה : שמתי את כל המאווררים על MAX וראיתי שהמאוורר של המעבד באמת עובד על הכי גבוהה [1200] אני חושב והמאווררים של המארז נישארו אותו דבר: אחד על 950+- והשני על 1440+- למה זה ? מה לעשות ? ועוד שאלה : יכול להיות שהמאוורר שתמיד עובד על 950 דפוק ? כי כתוב על האריזה שלו עד 1450PRM ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. איני מוצע בביוס את האפשרות לשנות מתחים אלה רק לשנות מהירות מעבד כלומר GHZ ושינוי תיזמוני זיכרון שני מצבים וניסיתי לעשות CTRL?F1 ועדיין לא מצא כשאני מנסה דרך הביוס להעלות את הBUS מעל 134 המחשב לא עושה POST ואני צריך לאפס את הביוס דרך התוכנה essytune הצלחתי להגיע ל 3.8 אבל זה כול הזמן מתאפס ודרך הביוס זה לא יתאפס וגם זה כנראה יותר טוב 29 מעלות במנוחה הלוח הוא 945gcm gigabyte rev 6.0 המעבד הוא CELERON 3.06 775 הקירור הוא : zalman 9500AT הזיכרונות הם שני זיכרונות 512 כול אחד שרצים ביחד על 533 על מתח 1.8 שאיני יכול לשנות

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  7. Started by ESSENCE,

עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. תראו קודם כל תודה רבה שנכנסתם להודעה לנסות לעזור יש לי בקשה אנשים בקשר למאווררים שלי במחשב אני לא יודע איך לסדר אותם הכנתי בצייר תמונה של המארז שלי עם איפה יש לי מאווררים ואני מבקש ממכם אם תוכלו לעזור לי בסידור שלהם איזה מהם יכניס או יוציא הנה התמונה: מידות של המאוורר העליון הוא 11X11 c''m הבאתי אותו מהעבודה של אבא שלי יש לו כוח ועוצמה חבל על הזמן הוא מחובר לחשמל רגיל אנשים ולא דרך הלוח אם של המחשב לשקע רגיל המאווררים האחוריים יש לי 2 והוא במידה של 8X8 c''m והמאוורר הקידמי אני קיבלתי אותו עם המארז ואין לי גישה לשנות או להפוך אותו הוא מכניס אוויר אשמח מאוד אם תגידו לי איזה לסובב תודה רבה לעוזרים גיא

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Void,

יש לי כרטיס מסך 7600 GT והוא במנוחה על 60 מעלות... זה דיי גבוה לא?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. אני עובד עם כרטיס מסך - GEFORCE2 MX400 64 קראתי במדריך ה - OC של האתר על OC לכרטיס מסך. היה שם הסבר לגבי OC ורב ההסבר היה על שיפצורים לכרטיס מסך - החלפת מאוורר, צלעות קירור היטסניק ועוד. רציתי לשאול האם ניתן לבצע OC לכרטיס מסך - אפילו OC קטן - מבלי "לשפצר" את הכרטיס שלי? ניסיתי להוריד תוכנת TWEAK לכרטיס מסך (GTU), אבל לא הבנתי בכלל מה האפשרויות שם אומרות. איזה פרמטרים בטוח לשנות? אני עובד עם WINXP PRO והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 , מעבד P4 2.4 ו 256 DDR. בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_8s661fxmp-rz_big.jpg זה הלוח.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  12. אהלן. ראיתי, ויותר מפעם אחת, שיש לזכרון שני סטים של תיזמונים. אחד למהירות מסויימת, ואחרת למהירות קצת יותר גבוהה. כמו זה: רציתי לדעת אולי משהו יודע מה הסיבה?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/air.asp הוא עולה בפנדה 485 שקל - זה לא יקר ! הוא בא אם: 3 חיישני טמפרטורה מובנים במארז - מה זה אומר ? (אם אין לי על הלוח חיישנים זה עדיין יראה לי את החום ?) בקרת מהירות על המאוורר - 10 מצבים שונים מאוורר 120 מ"מ מקדימה מאוורר 80 מ"מ מאחורה כולל פילטר מקדימה כולל חיבורי USB מקדימה כפתורי נגיעה - ללא הפעלת לחץ מנגנון כיבוי אוטומטי בעת חימום יתר מה אתם אומרים ? כדאי ? זה גם מגיע תוך מקסימום 24 שעות מעת ההזמנה ד"א מה הגודל שלו ? Midi Midi Tower Full Tower ?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by fantom134,

קראתי באתר אחד שהמעבד הנ"ל הוא טוב בשביל המהרה, אני לא הכי מבין עדיין בתחום של המחשב חוץ מידע בסיסי ולכן אני גם עומד לבקש מאבא שלי שילווה אותי בתהליך אך לפני אני בכללי רוצה לדעת יותר ממכם בנושא. לוח אם: asrock 939nf4g-sata2 מעבד (שוב): amd anthlon 64 3500+ (2.2ghz) socket 939 אבא שלי ציין שהמעבד הוא לא באמת 2.2ghz, הלוח אם רק תומך ב 1ghz אז... לא יודע זכרון: 2GB RAM אם חסרים נתונים, תגידו לי בקשה ואני אוסיף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by fkvatr,

יש לי לוח אם של אינטל: DG31PR חדש לחלוטין! אני בודק חם בין ב BISO ובין ב WINDOWS עם התוכנה EVEREST בדקתי עם כמה גרסאות וחם הלוח מגיע ל 75 מעלות!! המעבד E4400 מגיע ל 30 מעלות. הקטע המוזר חוץ מזה שהלוח חדש לגמרי והכל מחובר במקום בדוק!! אני נוגע בלוח לכל מקום שאני מצליח להגיע והלוח קר!! ממש קר! יש פה למישהו הסבר?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by andrey,

עד כמה אני יכול לעלות את הCore clock ואת ה Memory clock ?? Geforce 5700 LE של ionno3d ???

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by chris_u16,

שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. בתוכנה : ASUS Probe 2 שקיבלתי עם הלוח אם שלי אני רואה שהטמפרטורה של המעבד שלי היא 36 מעלות, וזה משתנה דיי מהר, פתאום יורד לי ל33 ופתאום ל35 ובלה בלה. עכשיו בתוכנה EVEREST על הטמפרטורה של המעבד שלי רשום בכלל: 23 במנוחה, וכ25 ~ 28 במאמץ. ובתוכנה של SISoftware Sandra בחישן של הלוח אם הטמפרטורה היא 26. אני משתמש בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, המחשב מאוד שמור מבפנים, כבלים מסודרים, מאוורים בצורה כזאתי שאחד מאחורה מוציא אויר, ומקדימה מולו יש אחד שמוציא אויר אליו, בנוסף עוד מאוור של 120מ"מ בתחתית המארז שמעלה אויר קר למעלה. יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי בדיוק מירבי את הטמפרטורה של המעבד שלי? למה זה דיי מציק שאני לא יודע לאיזו מהם להאמין, ואני צריך תוכנה שמאמצת את המעבד ואז אני יכ…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by boom,

איך נחשבים זכרונות מסוג OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series 333MHZ (אלו זכרונות CL 2) -אני רוצה לשים שני סטיקים כאלה על לוח A7N8X מספיק טוב?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן! יש לי מחשב עם מעבד אינטל סלרון 1.6GHZ. אם אני יעשה לו אובר קלוק כמה זה יכול להועיל לי? ואם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by or_m0,

כותרת. מצטער על הדאבל אבל כבר חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הסבר ממשי....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lompy,

אז הסיפור הוא כזה כשקיבלתי את המחשב (מפרט בצד) הטמפרטורות היו בסביבות 45 במנוחה ואחרי OC 55-60 במנוחה לאחרונה שמתי לב שהוא מתחמם יותר מדי במנוחה 70-80 מעלות אז ניקיתי אותו וביטלתי OC והוא עדין לא ירד מ-65 מעלות שזה ממש גבוה אז חשבתי קצת ועלה לי רעיון ,פירקתי את השרוול למעבד מהדופן של המארז וחיברתי מאורר שמכניס אויר בינו לבין הדופן ככה שאויר קר מבחוץ נזרק ישר על המאורר של המעבד התוצאה היתה די מדהימה הטמפרטורה ירדה ל 30 מעלות במנוחה עכשיו המאורר הזה היה די חזק 3500RPM ו 40 דציבל שעשה רעש נורא ככה שבתור פיתרון קבוע אני צריך מאורר אחר השאלה היא איזה מאוורר לקנות, האם יש הבדל בין המאוררים שמוכרים בחניות או שכל מאורר ב 20 שקל יעשה את העבודה? אמרו לי שמאורר 30 דציבל לא ירעיש,…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by eladrevach,

אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by The_Byter,

בלוק מערכת קרור: 31.8C- מעבד: 9.8C- vGPU: 2.07v צריכה אמיתית של הספק (ANTEC 550W EPS12v) 370W~ (ללא מסך ומערכת קרור גז) לא שמרתי את התוצאה הזו בטעות

• 68 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. הבנתי שאם אני מוריד אותה אז הלכה האחריות.. אבל אם אני לא מוריד זה פוגע בביצועים של הפיזור חום. מה לעשות ??? ועוד שאלה.. יש לי קירור סטוק של אינטל ל 775 פנטיום D 920 עכשיו על איזה מהירות המאוור אמור להסתובב?? הוא כל הזמן עבד לי בערך על 2400 פלוס מינוס עכשיו הוא עובד על 2986 סיבובים לדקה מה הטווח שלו??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים