עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז עשיתי בדיקה וקיבלתי ציון ענק יחסית למחשב שלי ורציתי לראות אם זה בסדר...... CPU:6785 MEMORY:6595 HDD:1818 עם אוברקלוקינג קטן אבל זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת? מפרט רשום למטה.תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by mp91,

יש לי מין צינור כזה במארזhttp://hwzone.co.il/albums/album132/aaa.sized.jpg האם להעיף אותו או להשאירו?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by wrecker,

קניתי אתמול את הArctic Cooling S1 ל8800GT פירקתי בדקה את הקירור המקורי ניקיתי את כל הזכרונות והמעבד שלו, עכשיו זה מגיע עם ריבועי צלעות קירור כאלה שצריך להדביק על הזכרונות הדבקתי אותם ואיך שאני הופך את הכרטיס הכל נופל! חצי שעה אני יושב ומנקה שוב ולא מבין את השיטה הדפוקה שזה אמור להדבק עליהם וזה פשוט לא נדבק! כל פעם אחר נופל.. איך אני מדביק את הדבר הזה?! בנתיים זה תפוס עם נגיעות של דבק חם אבל דבק חם במקום כזה חם נשמע גרוע ככה זה ממש זמני! וזה מחזיק בנתיים..(בורג קודח אולי? סתם..) את הקירור עצמו לא הייתה שום בעיה לחבר. עם שני המאווררים הטמפ' ירדו מ70 ל 45 מעלות! והוא הרבה יותר שקט! ממנו אני מאוד מרוצה..אבל כשאני חושב על OC אני ממש לא סומך על הקירור של הזכרונות.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 - קרור לזיכרונות לא תודה 116.22 ש"ח 1 .Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU 348.66 ש"ח 1 VANTEC (VA4-C7040) 5600RPM AeroFlow TMD FAN - AMD 169.86 ש"ח 1 ZigZag 80mm Grill 13.41 ש"ח 1 ZigZag 120mm Grill 13.41 ש"ח 1 Thermaltake RAM Heatsink - Copper 49.17 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 689.41 ש"ח זה המפרט שלי: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 mb ddr 2 sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr 2 אני מליף את הספק לTT כי יש לי ספק של חברת GYRO{ג'נרי} 500 WATT אני מתלבט בין הוולקנו 12 לבי הונטק נראה לי שאני יקח את הוונטק כי הוא שקט ועושהב עבודה טובה לעומת הוולקנו שבמצב של אוברקלוק הוא עושה יותר מדי רעש. כדי לקחת ביחד עם…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by BlAcK DrAgOn,

שלום לכולם... אני עומד לקנות מערכת קירור מים ואני רוצה לדעת מה המערכת הכי טוב: Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit או Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System. אני חייב תשובה מהר כיוון שאני רוצה להזמין את המערכת בזמן הקרוב מאוד... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש DaRk DaRgOn!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by shimmi1982,

שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  8. בארץ כמובן... ומי שלא יודע, זה הכלי המקביל שלהם לדרמל..

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. זה זמן רב שאני רוצה להחליף את מאוורר ה-intake הג'נרי (שיהפוך ל-outake) שמקבלים עם מארז ה-compucase 6A19 במאוורר חזק יותר. הגעתי למצב שאני מתלבט בין שני המאווררים שבפורום היו אנשים שצידדו ב-Enermax ואחרים ב-Vantec. לייעול התהליך צרפתי את הנתונים של כל מאוורר: Vantec Stealth 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.08אמפר ספיקה: 53CFM צריכת הספק: 0.96וואט רעש: 28dBA מהירות סיבוב: 1500RPM (קבוע! לא ניתן לשינוי) מחיר: כ-120ש"ח - מתאם 3פינים ל-4 פינים - 4 ברגים - אחריות לכל החיים Enermax Adjustable 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.12-0.20אמפר ספיקה: 64-95CFM~ צריכת הספק: 1.44-2.4וואט רעש: 25-30dBA~ מהירות סיבוב: 1800…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by trojan11,

אני חדש פה ו גם לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מפרט: Q6600 G0 קירור על המעבד Thermalright Ultima 90I + SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan לוח: GA-P35-DS3 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit BFG GTS 512 OC ספק: PCP&COOLING Silencer 470W ועכשיו לעניין שאני פותח את ה CPU-Z זה מראה core speed 2133MHz 266x8 ובידיוק שניה אחרי זה יורד ל 1600MHz 266x6 ה Core Voltage קופץ 1.168 1.152 1.136 בביוס בסיסטם אינפו רושם 2.13Mhz לא נגעתי בכלום בביוס מישהו יכול להסביר זה אמור להיות ככה או מה ?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  11. התעניינתי בכל עניין האוברקלוקינג הזה. למרות שלא נראה לי שאני מתכוון לעשות אחד בזמן הקרוב רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיסי מסך? יש לי Radeon 9800 Pro, ונגיד שאני רוצה לשדרג אותו ל-XT עם אוברקלוק, זה אפשרי?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אני צריך תוכנה לניטור הספק המחשב והחלקים שלי... יש למישהו תוכנה בסגנון..? עריכה: טוב אין ממש טעם לפתוח נושא חדש.. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב יחזיק בOC (למעבד ולכ.מסך) עד הגבול.. גם רציתי לדעת כמה WATT בערך המחשב שלי לוקח עכשיו... Q6600 9600GT 2 HD WD (אני עם 6 מאוורים - זה לוקח בסביבות 40W קבוע לא?) ועוד כמה דברים שאפשר לראות בצד..

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. למישהו יש ביקורת ? חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי..מישהו יודע משהו על המערכת הזאת ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by zombie,

המפרט בצד <--- אני רוצה להמשיך קצת את הOC ואולי קצת יותר שקט.. מה אתם אומרים? להחליף את הV1 בקירור מים הקטן הזה? ואיפה מוכרים אותו בהכי זול?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Avidtor,

אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by bora-aa,

כן כן זה אני שהחליפו לי בחינם מ7600GT ל 9800GT. הבעיה הייתה איתו שהוא תמיד על 80 מעלות,קניתי Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler ועכשיו הטפרטורה שלו היא 45 במצב IDLE. בזמן החיבור של הכרטיס לPCI,אז מעל הציפים שמים דברים כאלו בצבע אפור שמעבירים קירור לכרטיס שיש כאלו 10-8,בקיצר 2 נפלו לי הדבק שלהם לא היה טוב בכלל,אז לבנתיים 2 בחוץ. אם אני אדביק אותם יותר מאוחר למשל מחר,פשוט אני ישיג את הדבק המיוחד שמעביר קור הכל יעבוד סבבה כה? אין משהו שאני צריך לדעת.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אם כתוב למשל "מתאים למחשבים ניידים עד גודל "15.6." הכוונה היא לגודל המסך? אני שואל כי המסך שלי הוא 17'' וכמעט לא מצאתי משטח קירור שגם מתאים לגודל הלפטופ (מבלי שיבלוט החוצה) http://www.techreaction.net/2011/08/10/review-cooler-master-notepal-x-slim/3/ כמו כן, האם זה משנה אם הוא מקבל את המתח מ USB או מרשת החשמל?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by a-gold,

יש לי כרגע 4 מאוורים במחשב 3 של 60 1 של 80 והם חופריםםםםםםם לי בראש שמישהו פה יגיד לי איזה מאוררים אני יכול לקנות אבל שיהיו שקטים !!!!!! ממש שקטים. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קטן לR9100 שלי והציעו לי את התוכנה הזו. אני רוצה לדעת בדיוק מה היא עושה, איזה אופציות יש לי איתה והאים הOC נשאר גם אחרי שאני מכבה את המחשב (שמעתי שיש תוכנות שעושות OC וכשמכבים אותו, גם התוכנה מתנתקת...)

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by arnon,

האם הם מתאימים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. MSI K8N Neo2 Platinum זה הלוח וזה המעבד Amd 64 bit 3500 והאם אפשר לשים שני מאווררים למעבד? או שצריך להחליף? הינה הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7069 Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron תודה לעוזרים! וד"א על איזה חברה של הארד דיסק אתם ממליצים הכי מהירה והכי טובה?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  22. שלום , קיבלתי היום מערכת קירור מים של TT - Big Water 12Cm עכשיו אני לא מבין למה היא לא מקררת לי אני עובד עם Pentium 4 3000 Mhz Perscot חיברתי הכל לפי ההוראות והמעלות שלי על 80 המחשב שלי לא מצליח לעלות ככה מה הבעיה ? בבקשה צריך את העזרה הזאתי

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by monohouse,

איפה אפשר לקנות ציוד קירור מים נורמלי, כמו swiftech, danger den ? חוץ מלהזמין online

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.