עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום מעניין אותי לדעת אם יש קירור אויר יותר טוב ממנו לי כרגע יש את ה STAR ICE והוא בסדר, אמרו לי שההביג טייפון יותר טוב, אוקיי בסדר, אבל כמה כבר הוא יכול לשפר? 5 מעלות? זה לא רציני.. האם יש משהו באמת טוב שיכול להוריד את הטמפ' ל 30+-?

• 71 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by yoav1000,

אני מחפש קירור לHD בחיבור IDE במחיר של עד 150 ש"ח

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  4. איך זה שעם היחידת קירור הזאת טמפ' המקסימום של המעבד היא 37 מעלות? זה נחשב לטוב? ומה ההשפעה של היחידת קירור הזאת(לא מצאתי אותה בנושא הנעוץ של היחידות קירור)

• 18 תגובות
    • 784 צפיות
  5. יש לי שאלה נגיד על המאוורר של המעבד אני מחבר מאוורר נוסף בדיוק עליו שיהיה באותו כיוון של המאוורר של המעבד כיאלו ששניהם ידחפו אוויר אל המעבד אז זה יכול לתרום בירידת טמפרטורות? זה יכול להזיק?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  6. Started by Bar1234,

חברים... אם איזה תוכנה אני יכול לבדוק הכי טוב את הטמפ' של הרכיבים במחשב...?? יש לי מעבד 2.0 של אינטל ולוח אם של MSI..... כמו כן כרטיס של NVIDIA G-FORCE 2 אני מודה לכל מי שיעזור לי......

7. Started by matteo,

חשבתי על שימוש מיוחד בפלטייה תחשבו צד אחד חם אחד קר תחשבו לרגע אתם מכניסים את הבלוק של הפלטייה למעיין לוחית עשוי נחושת הלוחית מהודקת חזק על החלק התחתון והעליון ראו קובץ מצורף תבינו עכשיו הרעיון שהחום יעבור לנחושת כמובן אך גם הקור השאלה האם הקור יתגבר על החום - אני כמעט בטוח שכן אם מישהו יכול לחזק את דבריי או להעיר ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by ShowstoppeR,

יש לי geil one BH5 שנמצאים תחת אוברקלוק דיי גבוהה וקראתי שבמתחים כאלה דרוש קירור אקטיבי. ראיתי פעם מן מאווררים קטנים של 40מ"מ שמתלבשים על הזכרונות אבל אני לא מצליח למצוא אותם עכשים. אם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להשיג אותם או לתת פתרון אלטרנטיבי זה יהיה מאוד נחמד

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל תוכנה שאני מכיר(סנדרה אוורסט) נותנת טמפ' שונות... אמרו לי שיש תוכנה של גיגה בייט שנותנת את המידע הכי נכון בקשר לטמפ'... אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 11 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by kobibo,

הגדרתי פרופיל למהירות מאוורר הכרטיס עפ"י טמפ' הכרטיס ולעיתים דיי קרובות אני רואה שהכרטיס מגיע לטמפ' דיי גבוהות בשעת משחקים. כאשר אני נכנס להגדרת המאוורר ב ATI TRAY TOOL אני שם לב שכל מה שהגדרתי חוזר להגדרת ברירת המחדל של התוכנה. ( וזאת למרות שאני שומר כמובן את ההגדרות שהגדרתי ). האם גם לכם זה קורה? ומה אפשר לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  11. רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by ShowstoppeR,

אני עדיין נמצא בתהליך והיום אחרי עוד לילה מוצלח של פריים95 החלטתי לעלות את הרף עוד קצת. מ 240 ל 245FSB אם עד עכשיו הכל עבר דיי חלק הרי שעכשיו שמתי לב למשהו דיי מדאיג. זה מה שיוצא בסוף בדיקת ה OCCT. האם זה מסוכן? אולי צריך לעלות את המתח עוד קצת? מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום לכולם, שברתי את הראש כבר עם הלוח הזה (ואני יודע ש GIGABYTE זה חרא של לוח לOC אז אל תענו את זה!!) אבל בכל זאת, איפה אפשר לראות כמה מתח מקבלים הזכרונות שלי?? מאחר ובביוס העלוב שלו מופיע רק 3 מצבים לבחירה (NORMAL , +0.1 , +0.2).. מה זה NORMAL ?? כמה זה?? אני יודע שהזכרונות שלי אמורים לקבל בין 2.7 - 2.8 V... אבל על כמה הם עומדים עכשיו ( בNORMAL) ..? בקיצור הבנתם את השאלה.. יש למישהו תשובה..?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........

• 4 תגובות
    • 396 צפיות
  15. Started by SubX,

להורדה -> שמירה בשם. התהליך: הפעלת הקירור במשך חצי שעה , בזמן הסרטון הקירור נותק ועם כל החום של הרדיאטור מלמטה אפשר לראות את הקרח שנמס וירד. כשהקירור נוסה על המחשב, הוא הוריד אותו לכ13 מעלות ב2200Mhz ו21 מעלות ב2750Mhz (מתח 1.7V). ב1800Mhz הטמפ' ירדה מתחת ל0 והיו בעיות קריאה של הטמפ' מהחיישן.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by matteo,

ישנו קירור למעבד g power של ג'יגה בייט הוא נראה קירור מעולה(הסקרים מדברים בפני עצמם) הוא גם נראה העתק של הגוף קירור של טרמלרייט(גוף קירור מעולה ומצורף מאורר לא רע בכלל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  18. Started by Kitzony,

יש לי את ה Leadtek WinFast PX7800gtx אני רציתי לעשות לו oc אך אני לא בתוך שזה בסדר. חבר אמר לי שאם אני רוצה לעשות oc אני צריך לקנות מאוורר ואם הייתי רוצה לעשות oc על הgtx הייתי צריך לקנות את ה extrme editon אז רציתי ממכם 1.לדעת אם זה נכון 2. אם צריך מאוורר מה הכי מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by ^DaGoN^,

יש לי רעשים מוזרים מהמאוורר של המעבד... זה Aero 7+ של Cooler Master על מעבד AMD Athlon XP 2000+ רעשים צורבים כאלה לא יודע איך להסביר, ניסיתי לנקות את כל האבק מהמאוורר פירקתי אותו וניקיתי עם שואב אבק ומקלי אוזניים, וגם את ההיט סינק עדיין אותו רעש.... יש מצב שהמאוורר הולך לשבוק חיים בקרוב? זה רמז?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by esaly,

שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  21. לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by -ZEUS-,

היפו אפשר להסיג כרך יבש או LN2 ? ואולי יש פה מישהו שבונה קסקדים? BTW לא ידעתי שיש בהרץ פורום ל - Overcklockers

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טוב, אז המפרט בחתימה, הוספתי צינור בין המעבד לכרטיס מסך ומשם חוזר לרדיאטור.. נתקעתי באוברקלוק לליבה 565 וזכרונות על 1013... לא מצליח לעלות מכאן - יש לי קפיצות כאלה בהגדרות הכי גבוהות ב NFS ובהגדרות הכי גבוהות ב 3dmark - אין לי מושג עוד איך לבדוק... אני כקגע מקבל ב 3DMARK 3660 - במקום 3360 - לא מה שקיוויתי מבלוק AQUARIUS שאיתו הגיע מישהו בפורום הזה ל 4915... הכרטיס של XFX, AGP. תעזרו לי לסחוט את הכרטיס הזה... זה עלוב ממתין לתשובה של המקצוענים

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  24. תראו אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להעלות את הFSB אני נכנס לביוס ולא מוצא פשוט לא מוצא אני לחצתי ctrl+F1 גם לא הופיע לי (יש לי ביוס כזה אדום) יש לי לוח אם DFI NS35-SL ומעבד אינטל פנטיום 4 2000

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

ה6800GS AGP לאוברקלוקינג טוב כמו הPCIe? וחוץ מזאת שהליבה, מהירותה והחיבור שונים, יש עוד הבדלים? ובכמה הליבה נחותה מליבת הpcie? אם בכלל.. תודה. פרטים אנשים, אני אוהב פרטים!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים