עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי בעיה עם האוברקלוק.. במאמץ הוא יציב לגמרי כבר שבועיים ולא הייתה לי בעיה אחת הבעיה היא שמתי שמדלקים את המחשב הוא לא נדלק ישר נדלקת הנורה של החשמל על המארז לכמה שניות ואז נכבית. הנורה של הדיסק קשיח והנורה של המסך לא נדלקות אחרי כמה פעמים ברצף שזה קורה המחשב נדלק החזרתי את ההגדרות להגדרות רגילות (בלי אוברקלוק) והמחשב נדלק כמו שצריך חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק אין הודעה של boot failour או משהו כזה, כמו שקורה אם המחשב קרס במאמץ מה ששיניתי בביוס זה: מכפלה 45 מתח 1.335V מתח PLL 1.58V pll overvoltage [enabled] real time change in OS [enabled] LLC [Enabled]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  4. במחשב שקניתי לפני כחצי שנה בערך הותקן מאוורר של אינטל (מהירות של כ- 3000 סיבובים לדקה) - המעבד הוא E5200. המאוורר בעייתי, המהירות שלו קטנה עם הזמן עד שהוא כמעט מפסיק לעבוד ואז אני מנקה אותו ושם גריז והוא חוזר לעבוד. אפשר להמשיך לעבוד איתו אבל זה קצת מעצבן. חוץ מזה - הוא לא שקט - שומעים את רעש האויר כשהוא עובד "בסדר" , אבל לפעמים הוא גם מרעיש רעש של טירטור בד"כ מיד לאחר ההדלקה ואז הוא לאחר 10 דקות מסתדר יחסית (כנראה עד שהגריז מתחמם בגלל הסיבוב). אני חושב שמספיקה מהירות של 1500 סיבובים לדקה והמאוורר ששמו הוא לא המאוורר הנכון (ביקשתי מעבד box ). אני רוצה שהמאוורר ישתמש באפשרות של pwm - שליטה במהירות לפי טמפרטורה. למרות שאין בעיית תקציב - אני לא רוצה להוציא הרבה כסף - ואני …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  6. היה לי מאוורר 60mm פנוי שלא היה מה לעשות איתו אז חשבתי לעשות כמו ב-CM-690 מאוורר ל-rear of MB tray http://img413.imageshack.us/img413/7048/009io7.jpg http://img180.imageshack.us/img180/6861/007ay4.jpg http://img413.imageshack.us/img413/9718/008yu1.jpg קראתי בביקורות שהוא בכלל לא מועיל אבל לי הוא הוריד 6-7 מעלות

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by Yehazkel,

שלום אני רוצה בבקשה למי שיש מדריך לעשות הארה למארז באמצעות לדים בעברית כי פשוט יש לי לדים אני רוצה לעשות הארה ואין לי מושג פשוט איך. תודה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by fox man,

שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by oren13,

זאת פעם ראשונה שלי ואני לא יודע מאיפה להתחיל הלכתי לפי המדריך של האוברקלוק החלק הראשון והמכפלת של המעבד שלי אני לא יודע איפה לבדוק אם היא פתוחה או נעולה עכשיו הנה הנתונים המעבד שלי זה amd Athlon XP 2400 הלוח שלי זה asus a7v600 בדרך אם אתם יכולים תגידו לי אם הלוח הזה טוב ואיפה בחוברת אני יכול לבדוק בכמה באס הוא תומך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  10. מה כבר יותר עדיף 250X9.5 ותזמונים של 3,3,3,11 או 200X11 ותזמונים של 2.5,2,2,5 ?? מה יתן ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

??

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by pc student,

חברה איך אתם חושבים לגבי הרעיון הזה?האם זה יתן יותר ביצועים?

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  14. אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  15. Started by beni125,

יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by iakovl,

הנה קצת תמונות של הMK1 שלי (למי שלא יודע זה מארז 6A19 שעבר מקצה "קטן" של שיפוצים.) שעבר היום קצת שיפוצים בעיקר סידור מחדש של המון... המון כבלים (אתם לא תאמינו כמה כבלים יש....) הוספה של עוד 120 ג'יגה (עוד 500 בדרך ) שינוי המאוורר האחורי לANTEC שמן (38מ"מ ולא 25 ) ונחמד הנה קצת לפני (אני בוחן את הHDD החדש ;D ) והנה אחרי בתמונה הזאת אנחנו רואים איך חתכתי את הקירור של הזלמן + את הסילנסר מה שמדהים זה שהביצועים קטלניים כי הזלמן משתמש במאוורר של הסילנסר ועוד

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  17. בהתחלה הוא היה מתכבה בגלל התחממות של המעבד.. אבל את זה סידרתי החלפתי מאוורר לאחד של 6000RPM אבל עכשיו הוא לא מתכבה הוא נתקע לפעמים אני כמעט ב100 אחוז בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך כי ממש לפעמים שהוא נתקע הוא עושה לי VPU RECOVER שזה של הכרטיס מסך ובפעמים אחרות המסך פשוט נכבה או שהוא מלא צבעים מוזרים ואני חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא Hercules 3D Prophet 9500 PRO שזה בעצם של ATI 9500 PRO. השאלה שלי בעצם, איך אני יכול לקרר את הכרטיס מסך שאם זה בגללו זה לא יהיה בגללו כבר אני חייב לציין שגם הדלת השמאלית של המארז שלי פתוחה וניסיתי לשים שם מאוורר ענק על הרמה הכי גבוהה אבל זה לא ממש עזר יש דרך קירור טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by @ The_Dude @,

אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך 5500 גי פורס של חברת פליט הוא מורכב על המחשב המשני בביית ואני לא ממש רוצה להשקיע בו... הבעיה היא שיש רעש נורא בכל פעם שמדליקים את המחשב...בדר"כ ב20 דקות הראשונות והרעש מגיע רק מהכרטיס מסך איך אני משתיק אותו? כי שאיבת אבק לא ממש עזרה האם אפשר לשמן כזה דבר? :s05: תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Dj_Gal,

ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER שמעתי רק טוב עליו ...אני מעוניין לרכוש אותו .. האתר http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm אשמח לשמוע את דעותכם על הENERMAX תודה ..

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by onlyhuman,

שלום. אני צריך קירור טוב למעבד בתקציב עד 200 ש''ח. שיהיה שקט גם. יש לי מעבד intel 4790k . לא מתוכנן OC. עשיתי טעות שקניתי את הMUGEN 4 בגלל המימדים שלו וביחד איתו את הזכרונות של corsair vengeance. הם גבוהים (52 m''m) וזה מפריע אחד לשני. צריך המלצה לקירור מעבד טוב שיהיה יותר קטן בנוסף. הלוח אם שלי דרך אגב הוא gigabyte h97 gaming 3.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by toppy,

התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  23. אז תראו את התמונות, תשאלו שאלות ואני אענה.... זו חתיכת פרספקס, רק שהיא עטופה סלוטייפ, כדי שלא יישרט (עד עכשיו) הסרט - http://avner.richard.free.fr/VULED/mov.avi מקוה שנהנתם, אשמח לתגובות ושאלות

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תהנו ! http://avner.richard.free.fr/Fanpaint/

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  25. מסודר בצורה הבאה: -מאוורר 1 מכניס אוויר בפנל הקידמי בחלק התחתון -מאוורר 1 שמוציא אוויר מאחורי המחשב בצד העליון -2 מאווררים גדולים וצמודים שמוציאים אוויר בדופן העליון האופקי. *בצד של המארז יש לי תשתית למאוורר נוסף אז חשבתי אולי להפוך את זה ל- 2 מאוורים מכניסי אוויר ו- 2 שמוציאים אוויר,כלומר להוריד מאוורר אחד שבדופן העליון(מכניס אוויר) ולסיים אותו בצד של המארז שיכניס אוויר. -מה נראה לכם יש בזה היגיון ,זה אמור לעשות סרקולציה טובה יותר או להשאר איך שעומד אצלי עכשיו? -איזה גורם חשוב יותר זה שבו יש יותר מאווררים שמכניסים ואוויר ופחות מוציאים ,להפך או שיהיו שווים בינהם?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים