אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך אני מעלה את הvoltrage של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני עם ג'יפורס 2 Ti ופנטיום 3 1000MHZ ... ויש על הכרטיס כבר BLUE ORB לOC ... מישהו יכול ללמד אותי איך עשית לכרטיס אוברקלוקינג?כי משום מה ב 3DMARK אני מקבל 3200 כשאני רואה שהתוצאות של הכרטיס שלי בלי אוברקלוקינג בכללי הוא בסביבות ה4900...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם הוא טוב מספיק או צריך לקחת משהו אחר ... החלקים שיהיו הם: gigabyte 7vax 256MB 333MHz Winbond AMD XP 2000 אני קונה ב PCHARDWARE האם הקירור שהם מביאים הוא מפיק טוב??? תודה רבה לעוזרים.... *** האם זה משנה איזה משחה טרמית אני ישים????
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שמתי על הכרטיס מסך שלי מאוורר ג'נרי קטן שמתחבר לחריץ של ה- System Fan , וכשבדקתי בביוס ראיתי שהוא מסתובב על 4600+- RPM. עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שמאוורר ג'נרי מסתובב במהירות כזאתי (כי זה מהר מאוד בשביל ג'נרי אם אני לא טועה..) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק והוא עומד על 51-54 מעלות בזמן מנוחה..... האם זה מסוכן .... (הוא נמצא במעלות כאלה מפני שיש באיזור מלא חוטים של הספק..... מה עושים ? ניסיתי גם לשים מאורר 120מ"מ ג'נרי וזה סתם מוריד 2-3 מעלות....
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד CORE I5 750 2.66 לוח אם GA-P55M-UD2 קירור למעבד COOLERMASTER HYPER TX3 מארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU עם 4 מאוורים (2 שבאו עם המארז ועוד 2 שהוספתי) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRM במחשב הקודם שלי זה היה פשוט, היתה הגדרה בביוס לעשות אוברקלוק של 5-10-15-20 אחוז... אבל עכשיו הכל מסובך.... התקנתי ווינדוס ואת כל התוכנות ואז שחקתי עם הביוס והגדרתי שהזכרונות יעבוד על 1600 והמעבד על 2.7 והוידוס שעלה פשוט העלה מסך כחול... התקנתי מחדש וזה עובד התקנתי Smart QuickBoost ועשיתי עוד אוברקלוק ל 3.0 האם יש עוד תוכנה נורמלית או שזה מספיק? כדי לעשות ל 3.8? החום בלי אוברקלוק של המעבד הוא 29 מעלות ועם האוברקלוק של 3.0 הוא 36 מעלות שזה די סבבה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי את גוף הקירור הנ"ל... מעבד 2100+ ואני לא כ"כ מרוצה ממנו...הטמפ' הממוצעת שלי היא בסביבות 48-52 במאמץ ומנוחה לסירוגין... כאשר שלושת הSF2 נמצאים על המהירות הנמוכה ביותר. כאשר הם על מהירות הגבוהה ביותר הטמפ נעות סביב ה 45-42 אבל זה רעש נוראיייייייי!!! (טמפ' החדר היא בערך 30 מעלות...) SF אחד נמצא בחלק האחורי של המארז, אחד בדלת (מארז אנרמקס ,זה עם החלון-פרח והנורות מחליפות צבעים...CS משהו..) ואחד בקדמת המארז שתליתי אותו על הסלוטים הנמוכים של ההארדיסק באלכסון כך שיעיף את האוויר לכיוון הכרטיסים שמולו והארדיסק שמעליו. חשבתי על לקנות "ממיר" למאוורר של ההיטסינק ולשים במקום הסטוק פאן אחד מה-SF2 שלי ...זה אמור לשפר את הטפ' בהרבה...לא? אפשרות נוספת היא להפטר ממנו...(מישהו מעו…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חשבתי אולי לרכוש את הלוח הזה מפני שהוא הכי זול שכולל את האןפורס 2 אולטרה (ועוד אולטרה 400 מעודכן) וכולל 3 שנים אחריות (494 ש"ח במזומן). בתכלס אני מאוד מוגבל בתקציב וזה מעצם קפיצת מדרגה מלוח KT400 של אפוקס ב 410 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו כבר רכש אותו והתנסה איתו ויכול לתת חוות דעת או בכלל לשמוע חוות דעת על המוצר. *בנוסף אני רוצה להרכיב עליו 1700 או 1800 עם קירור שעדיין לא החלטתי (כנראה AEROCOOL DP101 חשוב לי שקט אך הבעייה שהוא יקר) ולהמהיר (לא עד קצה גבול היכולת אבל הרבה). רציתי לדעת מה עדיף : סטפינג ל 1700 מהשבוע השני של 2003 או סטפינג מהשבוע ה 10-12 של 2003 ? בנוסף האם עדיף 1700 או 1800 (שניהם כמובן טורוברד בי משבועות 10-12 של 2003) ? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים יקרים ! ! ! המחשב נדלק ותוך כדקה המעבד מגיע ל 100C מעלות והמחשב נכבה ניקיתי את הצלעות קרור ונראה שהמשחה התרמית שיש על המעבד והצלעות ממש יבשה לא יודע מה לעשות אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בעצע טובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הרכישה תתבצע דרכי מחו"ל. אין מדמי משלוח. הקנייה לא תבוצע מיד, ולכן יש לכם זמן לחשוב טוב טוב מה אתם רוצים בדיוק. צרו קשר דרך האייסיקיו להזמנה. אפרט את המוצרים האפשריים: לד כחול 3 מ"מ (מצויין כדי לשים במקומות קטנים, ש 5מ"מ לא נכנס), 6 ש"ח ליחידה קוד 284-1386 מסך 7 segments, קטודה משותפת, 10 ש"ח ליחידה. קוד 588-639 מקלט אינפרא-אדום (לבניית שלט למחשב), 40שח ל-5 יחידות. קוד 321-9213 10 קליפסים ללדים 5מ"מ, 10 ש"ח ל-10 יחידות. קוד 589-569 לד שלשה צבעים. קתודה משותפת, רגל לאדום, רגל לירוק, צהוב מתקבל כאשר שני הצבעים דולקים. 2 ש"ח ליחידה. קוד 578-294 לד 10 מ"מ פשוט. 12ש"ח ל-5 יחידות. ירוק-590-187 אדום- 590-171 צהוב- 590-193 לד אדום 5מ"מ חזק מאוד (10…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המפרט: Q6600 Abit E35-E 8800GT Gskill 2G 800 mhz corsair 450w antec 900 קירור: Thermalright 120 extreme עם מאוורר Scythe על 1600RPM. עד לאן בערך אפשר להעלות את המעבד בלי לצלות אותו? ומה עם המתח שלו ושל הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה... חבר אמר לי לפתוח ת'תרד הזה בגלל שהמחשב שלו לא נדלק ורק אתם כנראה יכולים לעזור הוא החליט לעשות אובר קלוק חילק את הזכרונות ל166 העלה ת'באס ל240 והוריד את המכפלה ל4 הכל פעל ואחרי הריסטארט המסך לא מגיב הוא ניסה לאפס את הביוס אבל זה לא עזר תעזרו לי מה אפשר לעשות ~! שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי! ניסיתי כבר פעמים רבות לבצע OC והדבר אף פעם לא צלח לי, כל פעם הBIOS חזר להגדרות ברירת מחדל אוטומטית, עכשיו שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD אני רוצה לשדר תכני HD ונראה שהמעבד מתאמץ ואפילו יש לאגים מידי פעם, הייתי רוצה להעיץ את המערכת כמה שניתן. מישהו יכול איכשהו לעזור לי? נראה לי שאחת הבעיות שהOC לא עובד כמו שצריך זה ה4 סטיקים שיש לי בזיכרון ולא 2*2. המון תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, וכששאלתי על מפרט נתנו לי כל מיני עצות, בכל אופן מה שיהיה בסוף כנראה זה ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail (tms.co.il) וזה בערך הדברים העיקריים. רב האנשים פה בפורומים שהתייעצתי איתם אמרו לי להגיד להרכבה שיעשו לי OC. עכשיו, הגיע הזמן להתוודות, מעולם לא היה לי מושג מה זה OC, ובכל זאת רוב הגיימרים פה עושים את זה. אני יודע שזו המהרה של חלקי המחשב השונים, השאלה שלי היא האם בחנות יעשו את זה בשבילי או האם אני צריך לעשות את זה בעצמי ואיך?? האם יש לתהליך השלכות? (לא מצאתי תשובה מלאה בדיונים …
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כמה שיותר שקט וגם לא יהיה יותר מדי כבד וקשה להתקנה בבקשה. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. קודם כל: amd64 athlon 3000+ venice @ 2Ghz MSI K8N NF4 PQI 3200 512x2 DDR SDRAM בעקרון שקניתי את המחשב לא תיכננתי לו אוברקלוק. נכון לעכשיו אני על אובר קטן של 11% קירור סטוק והמעבד על 32 מעלות לוח אם על 34-35 רציתי לדעת אם משהו עשה כאן אובר קלוק עם הלוח הזה והמעבד הזה שהוא דיי נפוץ ואם לא עשו איתו אז איך הוא בעקרון ועד כמה בערך אני יכול להגיד איתו עריכה: הרצתי חיפוש וראיתי שיש ללוח הזה ביוס עם באגים איפה אני יכול להוריד\לצרוב ביוס חדש ואיך אני עושה את זה ןהאם בכלל אני צריך
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לילה טוב ;D לדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיס אתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזה המאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\ אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורר אם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401 זאת האפשרות היחידה? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בדקתי באוורס באמצע משחק והמאוורר נישאר על 60% אז איך אני יכול לגרום ךמאוורר לפעול מהר יותר? ובאיזה תוכנה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-