עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by waizman,

השתגעתי כבר - זה נראה לי אותו הדבר!!! ??? מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל??

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by oron_s,

ראיתי את : *Scythe "KAMA-METER" Multi Functional Controller *SUNBEAM Chromatic windmill למישהו יש נסיון/המצלות איתם?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום, היום קיבלתי את המחשב החדש E4300,8600GT.Gigabyte S3. עם הלוח הגיעה תוכנה שמראה את הטמפרטורות של המעבד ושל הלוח. החליפו לי את המאורר של אינטל במאורר חזק יותר רק שאני לא זוכר של מה, אבל שאני בודק את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה לי על ממוצע של 26-35 מעלות במנוחה! זה הגיוני?? להעלות תמונה? התוכנה שאני בודק איתה זו התוכנה שהגיעה לי עם הלוח אם של גיגהבייט עצמו. גם כרגע המעבד נמצא באוברקלוק דרך התוכנה הזו ועומד על 2016 MHZ. הכרטיס מסך נמצא על 48-50 מעלות במנוחה ובמאמץ אולי על 55..(מדגם PALIT). עריכה: דרך אגב התוכנה שאני משתמש בה היא EasyTune 5. נשמע לכם הגיוני? התוכנה מזייפת אולי? תודה על העזרה מראש!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by BattleMan,

תקשיבו כולם. אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות. ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך. עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך) מה איתכם? אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל. נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by b0nzZ,

יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ ויש לי OC למעבד עם FSB 471 והזכרונות עומדים במצב של 1:1 שזה יוצא 942 ואני סתם מפסיד 200HZ אני רוצה לשים אותך במצב 2:3 וזאת אומרת שזה יוצא 1140 HZ (זה המצב הכי קרוב למהירות סטוק של הזכרונות) זאת אומרת זה OC דיי קטן לזכרונות אבל השאלה שלי עם זה לא יפגע בהם ? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by avivi85,

יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים

9. אני מתכנן מערכת שתהיה כמה שיותר משתלמת[זולה], שמתבססת בעיקר על חלקים פשוטים וחלקם גם יד שנייה. בנתיים - משאבה: Atman at-104[אם מישהו מכיר כל מקום במרכז, שהמחיר שרוצים עליה הוא פחות מ-185 שקל, שישלח לי הודעה בבקשה] http://www.megatum.com/images/misc/large/l_filter_10.jpg בלוק: Swiftech Apogee 200 שקל http://www.swiftnets.com/assets/images/products/apogee/APOGEE.gif רדיאטור: thermochill he120.1 80 שקל http://www.thermochill.com/images/products/S4100007.jpg צנרת + מתאמים פשוטים מהחנות מים מהקומקום או משהו כזה. 30 שקל תקציב: 500 +- אבי קינן

10. Started by DJPOWER,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=47818 קירור סוניק... הזכרונות קורסייר שלי שעושים 736

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by RT-PRO,

יש לי בתכנון אוברקלוק , אבל לפני זה אני רוצה לעשות קירור נכון במארז הוספתי מאווררים אבל זה לא הכי עוזר אז איך אתם ממליצים לסדר אותם ? הוספתי תמונה של הסידור שעשיתי אבל זה לא פועל הכי טוב....

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  12. על כמה מעלות בממוצע עומד ה-e6600 במנוחה (קירור סטוק)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. עד לאיזה ביצועים של כרטיס מסך יותר טוב פשר להגיע והאם צריך קירור נוסף לכרטיס? אפשר לפתוח צינורות? והאם למישהו יש מדריך לזה....

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  14. 1) איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק - ABIT IS7, ASUS P4P800 או שיש בכלל לוח אחר יותר טוב משניהם? 2) כדאי לקנות היטסינק למערכת אינטל לאוברקלוק כבד מאוד או מספיק להישאר עם הרגיל? 3) יש הבדלים ביכולות אוברקלוק של מעבדי ה800MHZ FSB? לדוגמא ה2.6 יותר טוב מה2.8? 4)איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק במעבדי ה800MHZ FSB?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by Gadgets4all,

היי, אני מעוניין לרכוש גוף קירור למעבד פרסקוט. האם מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר איכותי? ולא משנה מה המחיר, אני מעוניין במאוורר הטוב ביותר. אני מבקש שימליצו רק מי שיש לו ניסיון קודם כבר. תודה מראש, דני

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by gshhar,

המפרט שלי הוא: בארטון 2500 לא נעול. AN7 SP97 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס קורסייר 2X256M 3200 400MHZ רדאון 9600 פרו ב-2260MHZ בערך (גם עם מכפלה של 10.5 וגם עם 11) המחשב יציב אבל שהוא בסביבות ה-2300MHZ הוא עושה כל מיני ציפצופים ולא מחזיק פריים 95. טמפ' 46 בערך במאמץ. העלתי לו את המתח לצ'פסטק למקסימום שזה 1.75,לזכרונות 2.90 ולמעבד עד ל-1.85 בערך. המתח ל-AGP הוא 1.55 אבל אין לי מושג אם לגעת בו או לא. תיזמונים של הזכרונות ניסיתי 2.5.3.3.7,2.3.3.7,2.5.4.4.7 ושאני שם 3 בראשון המחשב מצפצץ ולא עולה. מה אני יכול לעשות עלמנת לעבור את ה-2300MHZ ?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by RoNeR,

קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  18. ההיטסינק של INTEL יש אליו מדבקה. היא חשובה?? היא נגד חשמל סטטי הוא משהו??? כי הורדתי אותו כי הוא לא היה מודבק טוב (הוא התחיל לרדת) אז למה זה?? כי אחריי זה המחשב שלי לא עובד עוד :'( אז מה קורה אם זה??? נהרס לי המחשב?? :'( כי המחשב שלי לא עובד יכול להיות עוד כל מניי דברים שיכולים להרוס?? ומה אם אחריות יש לי? או בגלל שהורדתי את זה ביטלתי את האחריות?

19. נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  21. יש ברשותי את המעבד האגדי 1800+ DLT3C , בחורף המעבד היה רץ ממש טוב על 2400 מגה הרץ (מהירות סטוק של המעבד היא 1533) , המעלות בload היו מגיעות ל40 גג. עכשיו הורדתי את האובר קלוק ל2100 מגה הרץ , והמעלות בפריים מגיעות ל43 (!) מעלות, ובidle זה באיזור ה37. הקירור שברשותי הוא SLK-900A + Thermaltake smart blue שזה מאורר כמו הסמארט פאן רק עם לדים. טמפ המארז כל הזמן סביב ה25 , שבחורף הייתה אממממ בסביבות ה20 (!) המארז Compucase 6A19 עם מאורר 120 מ"מ ג'נרי מוציא, ועוד מאורר 120 מ"מ Thermaltake Thunderblade ירוק מכניס, ועוד מאחורה 80 מ"מ ג'נרי מוציא. אני חושב שסך הכל זה בסדר, וזה רק המזג אוויר עושה את השינוי. גם אצלכם יש שינוי כזה?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by JSK,

אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by ben_amitai,

או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…

• 9 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים