עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי זכרונות g.skill le יכולים לעבוד ב 2.5-3-3-7 ב- 275 מה"צ לא הצלחתי להגיע מעל260 -250 ( הזכרונות עוברים MEMTEST גם ב-275+ גם בTEST 5 וגם ב-8) מעל 250 הוינדוס לא עולה (מכפלה LDT =3 ) המעבד לא ב-OC !!!!! יכול להיות שהמעבד מגביל אותי ? (מפרט בחתימה) ???

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. http://img77.imageshack.us/img77/8531/p1060745vm1.jpg למעשה המארז הוא שוכב אבל הוא יעמוד... ככה שהספק כוח בתחתית המארז.. אופציות: - 2 מאוררים אחוריים של 80 מ"מ - 2 מאוררים למעלה ולמטה בגודל 120 מ"מ המחשב יישב על גומיות של 1 ס"מ ככה שאפשר להשתמש גם במאורר שנמצא למעטה אבל בטח הוא ישאב הרבה אבק.. מבחינת פיזור חום נוכחי.. הכל דיי קריר, חוץ מהכרטיס מסך שאתה נוגע בו ומקבל כוויה בגלל הירור הפסיבי.... יש מאורר אחד של 80 מ"מ שמוציא אוויר... עכשיו תזכרו זה HTPC.. אני לא רוצה יותר מ2 מאוררים במארז... זה צריך להיות שקט חרישי שלא ישמעו.. עכשיו אי אפשר לשים מאוורר 120 בתחתית בגלל שזה בטח יכניס מלא אבק.. אבל הוא היחידי שממוקם מול הכרטיס מסך... יש רעיון תכנון איפה לשים מאוררים? בכלליות…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by approx,

אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  4. הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by shloosh,

עד כמה אני יכול להגיע עם 9700 פרו של גיגהבייט? ואיזה שיפור זה יביא לי.?

6. Started by BlAcK DrAgOn,

שלום לכולם... אני עומד לקנות מערכת קירור מים ואני רוצה לדעת מה המערכת הכי טוב: Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit או Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System. אני חייב תשובה מהר כיוון שאני רוצה להזמין את המערכת בזמן הקרוב מאוד... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש DaRk DaRgOn!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Iron~Chef,

הי אני עומד לקנות קירור Thermaltake SonicTower ולהרכיב עליו מאור 120ממ ובקביל לשדרג לוח אם ללוח Abit AV8- 3rd eye 939 הבעיה היא שהבנתי שיכולה להיות בעיה בהתקנת המאורר, תלוי בכיוון התושבת על הלוח (נעילה אנכית או מאוזנת) רק שלא ברור אם הבעיה היא במיקרה זה או במיקרה שני. לפי הדוגמא באתר pc arena נותנים בתור דוגמא את ה SilentTower, ומראים באיזה סוג תושבת הוא יושב בצורה טובה (זאת אומרת שהמאורר יוצא לכיוון האחורי של המארז) האים אני יכול להסיק מכך ש ה SonicTower צריך את אותו כיוון תושבת?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

אני בונה מערכת קירור מים יש מצב ליבנות בלוק מים ועם כן יש למישהו הסבר מדריך לינק

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by esaly,

היי! ניסיתי כבר פעמים רבות לבצע OC והדבר אף פעם לא צלח לי, כל פעם הBIOS חזר להגדרות ברירת מחדל אוטומטית, עכשיו שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD אני רוצה לשדר תכני HD ונראה שהמעבד מתאמץ ואפילו יש לאגים מידי פעם, הייתי רוצה להעיץ את המערכת כמה שניתן. מישהו יכול איכשהו לעזור לי? נראה לי שאחת הבעיות שהOC לא עובד כמו שצריך זה ה4 סטיקים שיש לי בזיכרון ולא 2*2. המון תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. Started by kobibo,

נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by winner,

בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. המאוורר של הכרטיס מסך שלי שבק חיים, Radeon 9800PRO של Gigabyte, ואני צריך המלצה למאוורר אמין ולא יקר מידי. אני לא עושה OC, אני רק צריך מאוורר אמין, ולא רועש, ושלא יהרס לי שוב. אשמח להצעות, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Hack4ev3r,

שאלה קטנה יש לי בגלל שבאוברקלוק של כרטיס מסך אתה לא מעלה את המתחים או משהו אז כשאתה מבצע אוברקלוק הלך האחריות על הכרטיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  14. טוב אז ככה אני ואבא שלי החלטנו לבנות מערכת קרור מים (גם לו משעמם) ובמקום לקנות בלוק למעבד ולכרטיס מסך (שפה בכלל יש בעיה בגלל שיש לי 2 ליבות) הוא חשב להעביר צינורות נחושת בגוף קרור הקיים.. גם של המעבד וגם של כרטיס המסך.. מה דעתכם? אני חושב שזה יהיה טוב כי אני מרוויח גם מאוורר על כל היטסינק וחסכון בבניה\קנייה של בלוקים. בנוסף אני מעוניין לעשות גם בלוק לציפסט אבל הכרטיס מגביל אותי.. יש רעיונות??

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. אוקיי- אז המפרט שלי רשום בחתימה. אני מעוניין לעשות OC -בתור התחלה אני רוצה להגיע לרמה שהזכרונות שלי יעבדו בתזמון המקורי שלהם ולא ב400 MHZ, על פי חישוב קליל חישבתי וזה אומר שאני צריך להמהיר את הFSB ל250. אז השאלה שלי היא כללית ולא רק עד 250. מה הסדר פעולות הנכון בביוס? (האפשרויות הקיימות אצלי בביוס- להעלות מתח למעבד/לוח אם/זכרונות,להעלות FSB,לשנות תזמונים לזכרונות,לשנות מכפלה למעבד(כלפי מעלה או מטה),לשנות מתחים/תדרים באפיק PCI/AGP (כרגע אני נועל את זה על 66,לא רוצה כרגע להמהיר גם את הAGP)-אגב מה שמוזר לי הוא שלא ראיתי לשנות יחס זכרון/מעבד בביוס-זה הגיוני? (במיוחד בלוח כזה שנחשב לאשף באפשרויות OC) הבאס שלי כרגע עובד על 201MHZ, המכפלה X10,המתחים: vcore:1.5v vagp:1.4v chipset…

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  16. היי, טוב.. תקופת החום מתחילה קצת להגיע ורציתי לוודא שהכל בסדר עם המעלות.. טוב ממ קחו תמונה: *אם לא רואים אז המעלות ככה: מעבד I5 2500K עומדות על ממוצע של 72 HD7950 גם כן כ72 מעלות קשיח 41 (כתוצאה משאר המערכת נכון?) האם הן סבירות ואין צורך לחשוש? הדלקתי את התוכנה HWMONITOR וצילמתי את המעלות בזמן משחק בFC3 (אני בערך שעה משחק ורציתי לבדוק מעלות ..) תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. כותרת תודה: )

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by amilo,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  20. וגם איך אני מתקין אותו עם הפרספקס? ומה המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Gadgets4all,

היי, אני מעוניין לרכוש גוף קירור למעבד פרסקוט. האם מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר איכותי? ולא משנה מה המחיר, אני מעוניין במאוורר הטוב ביותר. אני מבקש שימליצו רק מי שיש לו ניסיון קודם כבר. תודה מראש, דני

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. Started by gshhar,

המפרט שלי הוא: בארטון 2500 לא נעול. AN7 SP97 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס קורסייר 2X256M 3200 400MHZ רדאון 9600 פרו ב-2260MHZ בערך (גם עם מכפלה של 10.5 וגם עם 11) המחשב יציב אבל שהוא בסביבות ה-2300MHZ הוא עושה כל מיני ציפצופים ולא מחזיק פריים 95. טמפ' 46 בערך במאמץ. העלתי לו את המתח לצ'פסטק למקסימום שזה 1.75,לזכרונות 2.90 ולמעבד עד ל-1.85 בערך. המתח ל-AGP הוא 1.55 אבל אין לי מושג אם לגעת בו או לא. תיזמונים של הזכרונות ניסיתי 2.5.3.3.7,2.3.3.7,2.5.4.4.7 ושאני שם 3 בראשון המחשב מצפצץ ולא עולה. מה אני יכול לעשות עלמנת לעבור את ה-2300MHZ ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים