עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הרכישה תתבצע דרכי מחו"ל. אין מדמי משלוח. הקנייה לא תבוצע מיד, ולכן יש לכם זמן לחשוב טוב טוב מה אתם רוצים בדיוק. צרו קשר דרך האייסיקיו להזמנה. אפרט את המוצרים האפשריים: לד כחול 3 מ"מ (מצויין כדי לשים במקומות קטנים, ש 5מ"מ לא נכנס), 6 ש"ח ליחידה קוד 284-1386 מסך 7 segments, קטודה משותפת, 10 ש"ח ליחידה. קוד 588-639 מקלט אינפרא-אדום (לבניית שלט למחשב), 40שח ל-5 יחידות. קוד 321-9213 10 קליפסים ללדים 5מ"מ, 10 ש"ח ל-10 יחידות. קוד 589-569 לד שלשה צבעים. קתודה משותפת, רגל לאדום, רגל לירוק, צהוב מתקבל כאשר שני הצבעים דולקים. 2 ש"ח ליחידה. קוד 578-294 לד 10 מ"מ פשוט. 12ש"ח ל-5 יחידות. ירוק-590-187 אדום- 590-171 צהוב- 590-193 לד אדום 5מ"מ חזק מאוד (10…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. טוב אז עשיתי בדיקה וקיבלתי ציון ענק יחסית למחשב שלי ורציתי לראות אם זה בסדר...... CPU:6785 MEMORY:6595 HDD:1818 עם אוברקלוקינג קטן אבל זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת? מפרט רשום למטה.תודה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by SupeRnovA,

שלום, יושב אני על המחשב ופתאום מקבל הודעה Heat sink temperature is too high החלטתי להוריד את התוכנה Speedfan וראיתי שם רכיב הנקרא core שהוא מחומם יותד מדי ** הערה, בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה הטמפ' של ה-core הייתה 106 לפי מה שראיתי יש לי שם עוד שתי קטגוריות של core 0 ו- core 1 אז מה זה core? ** קובץ תמונה מצורף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by vic07,

המפרט: Q6600 Abit E35-E 8800GT Gskill 2G 800 mhz corsair 450w antec 900 קירור: Thermalright 120 extreme עם מאוורר Scythe על 1600RPM. עד לאן בערך אפשר להעלות את המעבד בלי לצלות אותו? ומה עם המתח שלו ושל הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. 1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by nas,

סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by dor0x,

שלום בדקתי את הטמפרטורה בביוס והטמפרטורה היא בין ה60-70 מעלות שזה הרבה מאוד לפי מה שהבנתיי יש לי מעבד Q6600 אני מחפש קירור בישבילו שיוריד אותו לפחות ל35 מעלות

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by lemongrass,

ביצעתי OC למעבד שלי ל 3.6 הזיכרונות שלי רצים על 1066 וה OC יציב ביותר נבדק בכמה וכמה מבחנים בלופים הבעיה שלי היא שיש לי תחושה שקבעתי ערכי מתח גבוהים מידי לרכיבים אבל אני לא בטוח אז ככה המעבד שלי הוא מסטפינג G0 עובד על 3.6 ג'יגה הרץ כרגע במתח של 1.45V הזיכרונות שלי הם מסוג OCZ REAPER X 800 בתיזמונים של 4-4-3-15 ועכשיו הם במהירות של 1066 בתיזמונים של 5-5-5-15 המתח שלהם נתון כרגע על 2.14V וגם הגשר הצפוני קיבל העלאה ל 1.31V (אני לא בטוח עד כמה זה היה נחוץ אבל זה שיפר את היציבות משום מה...) עכשיו התחושה שלי שהמתחים גבוהים מידי אם יש כאן משהו חריג אני הייתי רוצה לדעת בתודה מראש על התגובות

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. אהלן אהלן, הקירור שבא עם הלוח אביט IS7 שלי החליט לאחרונה שהוא שונא שקט - כל כמה זמן היה משמיע רעשי 'יללה' בדומה לרעש מנוע של מכונית רק בקנה מידה קטן יותר. שהייתי נוגע במאוורר (ובצעם מפסיק את פעולתו) היה שקט לזמן מסויים - ואז חוזר להשמיע רעשים. הוצאתי את ה-HSF וניקתי אותו מאבק וכו', הדבר עזר לזמן מה עד שחזרו הרעשים. זכרתי שקראתי איפשהו פה שלשמן מאווררים יכול לעזור, ניסיתי - אבל ללא כל תוצאות, גם אחרי שימון יסודי המאוורר מרעיש. שורה תחתונה - ממש לא איכפת לי לזרוק את ה-HSF לכל הרוחות - אלא אם כן עולה למישהו רעיון פשוט, שיכול לחסוך לי קנייה של HSF חדש. אם לא אשמח לשמוע הצעות לקירור עבור הגשר הצפוני עד ~100 ש"ח, רצוי ביותר פסיבי. כרגע המחשב עובד רק עם ההיטסינק ללא המאוורר כ…

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Xane,

שווה לקנות את הקירור הזה ל-7800GT? או שעדיף להישאר עם הקירור סטוק? כי אני רוצה שהכרטיס יקפא ויתאמץ כמה שפחות.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by anri,

המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by kibub,

היי אני רוצה לדעת אם יש חשיבות לסדר הרכיבים בלופ. חשבתי על הסדר הבא : מהמיכל הולך לרדיאטור וממנו למעבד וממנו למשאה וממנה למיכל . נראה לי שהכי חשוה שהרדאטור מחובר למעבד כדי ליקרר את המיים לפני הכניסה למעבד. מה אתם אומרים? זה התיכנון: איך נראה לכם יעיל? [move]הנה כמה תמונות להמחשה:[/move] זה המיכל: אני מתכוון להוריד לו את הפייה השחורה ולשים פייה כמו הזהובה ואת המכסה של התחתית גם לחתוך לו את הפייה ולאטום. מביכל יעמוד כשהפיות מלמעלה ולהם יחוברו 2 צינורות עד לתחתית המיכל. אני אשמח לשמוע הארות.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אני קניתי מחשב חדש עם מארז compucase 6a19 עם ספק 300W והוא מגיע עם מאורר אחד ואופציה לעוד אחד מקדימה. האם מומלץ להוסיף אותו או שזה סתם יוסיף לי רעש מיותר? לא מתוכנן oc. פירוט המחשב: E6300, כרטיס מסך 7300GT, דיסק קשיח 250GB, לוח אם 965P DS3, זיכרון 2GB, צורב DVD. בעתיד אולי יתווסף עוד HD.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד) חנות לקניה: Tms או ivory חשבתי על הקירור הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273 ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים תודה

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  17. אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b אתר היצרן: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/cooler/cooling.HTML אני בכלל אל אוברקלוקר, אבל במחיר כזה זול, למה לא ? מה אתם אומרים, שווה ? ובאותה הזדמנות: איזה הייתם מעדיפים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go-s מצד אחד לראשון יש יותר AIR FLOW מצד שני לשני יש יותר RPM..

19. Started by zombie,

המפרט בצד <--- אני רוצה להמשיך קצת את הOC ואולי קצת יותר שקט.. מה אתם אומרים? להחליף את הV1 בקירור מים הקטן הזה? ואיפה מוכרים אותו בהכי זול?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. חברת זלמן המוכרת לכולנו עם פתרונות קרור המדהימים שלה "נכנסה" בגוף קרור ה7000 שלה ותוציא בקרוב מאוד את פרח הנחושת לכרטיסי מסך! ;D יהיו קיימות גרסאות נחושת ואלומיניום-נחושת. מאוורר 70mm עם שני מצבי פעולה - Silent=1350RPM=18.5dB ו Normal=2650RPM=28.5dB. ווסת מהירות ו8 צלעות קרור לזכרונות מצורפים. גוף קרור יאפשר קרור יעיל של רכיבי הכח וPCB בגלל הצורה שלו.. נראה נחמד ביותר! גם המחירים סבירים - 40$ ו30$ בהתאם. מעניין איך הביצועים..

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by Crash5,

המארז שלי הוא Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לעשות חלון. 1. באיזה גודל (רוחב, אורך) חלון סטנדרטי למארז טוואר צריך להיות? 2. מה אני עושה עם הידית של הדלת? האם אני חותך גם אותה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by RoNeR,

קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by nimrodim,

ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שלום לכולם, עשיתי OC לכרטיס מסך (המפרט בצד) וזה התדרים נכון לעכשיו- ליבה- סטוק 375, אחרי OC הצלחתי להגיע ל500 מגהרץ. זיכרונות- סטוק 600, אחרי OC הצלחתי להגיע ל 675 מגהרץ (1.35 ג'יגהרץ). 3DMARK 06- לפני OC קיבלתי בסביבות ה 2700, אחרי OC אני מקבל 3400 (בחלק מהמשחקים יש שיפור ממש גדול, לא נראה לי שמשהו בעולם עקף אותי בתדרים חחחח). הטמפרטורה לא גבוהה במיוחד- מנוחה 54, מאמץ 65. אני עושה את הOC בעזרת קולביטס בדרייבר של הכרטיס, בצד יש כפתור "בדיקה" שבודק האם הכרטיס עובד טוב בתדרים החדשים, לפני שאני מאשר אותם. לאחרונה, כאשר אני עובר את ה500 מגהרץ לליבה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה לפעמים בכלל זה רושם לי שב450 מגהרץ היא נכשלת זה בכלל לא הגיוני... האם כדאי לי להמשיך ב OC? או שמה הבדיק…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים