עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחפש קירור/איוורור לכרטיס מסך GEFORCE 6200 בשביל OC עד 70 ש"ח לא יותר, משהו שיעזור לי בשביל ה- OC ,כרגע אני העלתי אותו מ- CORE 350 למהירות של 360 , וה- MEMORY מ -500 למהירות של 525 (אגב שהכרטיס מגיע עם צלעות קירור בצבע זהב כלומר אין איתו מאוורר )

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by lox,

hi guys i want to ask what way should the fan blow on the heatsink or blow it out thanx anyway bye

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by ranyr,

אני חושב שראיתי את זה איפה שהוא אבל עכשיו אני לא מוצא...

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by eranmor,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8ST800 האם הוא טוב לאוברקלוק? על איזה לוח אתם ממליצים לאוברקלוק לפנטיום 4?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by owen10,

מישהו יודע אם שווה לקנות את זה? אם זה באמת עובד? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SB-F2&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286&aff=Zap

6. Started by aero,

יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע

• 14 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטנים יש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ? שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by xb,

אני מנסה לעשות O/C דרך הביוס של Asus P4P800 ואם אני עושה מעל ל 5% O/C זה מוריד לי את מהירות הזיכרון מ-333 ל-260 זה אמור להיות ככה? אם לא איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  9. הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by bluz,

שלום, האם אפשרי להוסיף לכל מערכת קירור מים בלוקים לאחר הקנייה? לדוגמא, קניתי את המערכת הכי זולה במדריך לקירור מים.. עכשיו אני רוצה אחרי שנה להוסיף קירור לכרטיס מסך - אפשרי ובעייתי, או אפשרי ופשוט, או בכלל בלתי אפשרי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. וזה הכול בעצם

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח. אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי. עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ? אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי. רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  13. 2000 agoia שלי ובעזרתו ובעזרת הxtreme ddr 333 שלי הצלחנו להגיע ל220 באס... מהירות שלא האמנו שנגיע תאמינו לי שווה כל שקל הלכתי כל הסיפור עלה לי 50 שקל וגם קיבלתי הרצאה מענינת על כל חלקי המחשב הקשורים לאובר קלוק איך ומה כמה ולמה ומה משפיע על מה ואני ממליץ לכל אלו שמאוד מאוד רוצים לפתוח מכפלה ופוחדים ואין להם את הציוד המתאים שלא יוותרו שילכו לאנשים שמבינים בזה ועושים את זה באופן מקצועי וככה מרוויחים מהירות אדירה מהמחשב תמורת סכום של 50 שקל במקרה שלי אז באמת אני ממליץ בחום על פתיחת המעבד ,ועוד פעם לכל מי שלא מבין בזה ורוצה שילך למקצוענים שבנינו

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

FX5200? במנוחה הוא עובד לי על 42 מעלות זה בסדר? עם קירור פסיבי כמו בתמונה..(בחתימה..)

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by et_gershon,

שלום לחברי הפורום, הסתכלתי באתר וחיפשתי ראיתי את כל המדריכים גגם שבאתר ובמדריכים לא כתוב את החלק המעשי של האוברקלוק רק איך לקרר ולא כתוב איך לעשות מישהו יכול לתת לי קישור למקום שמסבירים את החלק המעשי או שייסביר לי אפילו באיזה תוכנה ואיך משתמשים בה (במדריך באתר יש תוכנות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל לא הבנתי איך אני עובד איתן) תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. זה X1900 אחד הכרטיסים "החמים" בשוק :-X, הוא די דפוק אבל עליתי על הבעיה שלו כנראה-פשוט מורידים מהירויות שעון ואז הוא מתחמם פחות. למרות זאת, כנראה בגלל החמסין של היומיים האלה(אחרי שהורדתי למינימום), הוא מגיע ל100 מעלות ואז הוא מקפיץ את ההודעה שהכרטיס התחמם יותר מדי והוא "מוריד" את מהירויות השעון. אלא שבפועל הייתי כבר על 320MHZ/250MHZ והוא החזיר אותם ל650/700 כמה שזה היה לא זוכר ואז הוא מתחמם טילים ותוך כמה שניות הוא פשוט נכבה. אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להוריד את המהירויות, חבל שאין אפשרות לנעול את המהירויות שעון. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by KF,

שלום יש לי הארד דיסק והוא עומד על 51-54 מעלות בזמן מנוחה..... האם זה מסוכן .... (הוא נמצא במעלות כאלה מפני שיש באיזור מלא חוטים של הספק..... מה עושים ? ניסיתי גם לשים מאורר 120מ"מ ג'נרי וזה סתם מוריד 2-3 מעלות....

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by esaly,

שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by FARKASH7,

איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. http://store6.yimg.com/I/svcompucycle_1744_4640875

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by Evil_Mind,

יש לי את גוף הקירור הנ"ל... מעבד 2100+ ואני לא כ"כ מרוצה ממנו...הטמפ' הממוצעת שלי היא בסביבות 48-52 במאמץ ומנוחה לסירוגין... כאשר שלושת הSF2 נמצאים על המהירות הנמוכה ביותר. כאשר הם על מהירות הגבוהה ביותר הטמפ נעות סביב ה 45-42 אבל זה רעש נוראיייייייי!!! (טמפ' החדר היא בערך 30 מעלות...) SF אחד נמצא בחלק האחורי של המארז, אחד בדלת (מארז אנרמקס ,זה עם החלון-פרח והנורות מחליפות צבעים...CS משהו..) ואחד בקדמת המארז שתליתי אותו על הסלוטים הנמוכים של ההארדיסק באלכסון כך שיעיף את האוויר לכיוון הכרטיסים שמולו והארדיסק שמעליו. חשבתי על לקנות "ממיר" למאוורר של ההיטסינק ולשים במקום הסטוק פאן אחד מה-SF2 שלי ...זה אמור לשפר את הטפ' בהרבה...לא? אפשרות נוספת היא להפטר ממנו...(מישהו מעו…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by Idanp,

תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. היי חשבתי אולי לרכוש את הלוח הזה מפני שהוא הכי זול שכולל את האןפורס 2 אולטרה (ועוד אולטרה 400 מעודכן) וכולל 3 שנים אחריות (494 ש"ח במזומן). בתכלס אני מאוד מוגבל בתקציב וזה מעצם קפיצת מדרגה מלוח KT400 של אפוקס ב 410 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו כבר רכש אותו והתנסה איתו ויכול לתת חוות דעת או בכלל לשמוע חוות דעת על המוצר. *בנוסף אני רוצה להרכיב עליו 1700 או 1800 עם קירור שעדיין לא החלטתי (כנראה AEROCOOL DP101 חשוב לי שקט אך הבעייה שהוא יקר) ולהמהיר (לא עד קצה גבול היכולת אבל הרבה). רציתי לדעת מה עדיף : סטפינג ל 1700 מהשבוע השני של 2003 או סטפינג מהשבוע ה 10-12 של 2003 ? בנוסף האם עדיף 1700 או 1800 (שניהם כמובן טורוברד בי משבועות 10-12 של 2003) ? תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. מה קורה, יש לי תושבת amd2, איך לחבר בדיוק את הcopper waterblock למעבד? ,די חדש בקטע של קירורי מים.. תודה לעוזרים.. החלקים -

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים