אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
עשיתי למעבד אוברקלוק 2.6@3.0 עשיתי בדיקת מאמץ ב s&m במנוחה הטמפרטורה על 34 מעלות במאמץ 62 יש לי תמאוורר הרגיל של המעבד רציתי לדעת עם הטמפרטורות טובות מה אתם אומרים? נ.ב הבדיקה עברה בהצלחה בלי שום שגיאה הבדיקה ערכה בערך 45 דקות תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 387 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד פנטיום 4 נורטווד 2.6@3.0 הטמפרטורה בתדר הרגיל (2.6) היתה במנוחה 35 ובמאמץ 60 אחרי שעשיתי תאוברקלוק בעזרת התוכנה msi core center הגעתי ל 3.0 הרצתי prime 95 כל הלילה הכל עובד חלק והטמפרטורה אותו דבר בדיוק כמו בתדר הרגיל אולי 3 מעלות יותר.. בדקתי גם עם everest ו cpu z שזה באמת שינה תתדר וזה שינה שיניתי ת fsb ל 231 שאני עושה תאוברקלוק דרך הביוס אז המחשב לא עולה לי אחרי זה אני צריך לאפס הגדרות סימוס כדי שהוא יעלה וכשאני עושה עם התוכנה core center אז הכל עובד וזה עולה וגם האוברקלוק עובד ובמתחים לא נגעתי השארתי אותו דבר נ.ב אני עם קרור של הסטוק לא הוספתי שום קירור מיוחד למעבד והטמפרטורה של המעבד לא השיתנתה אחרי האוברקלוק. מה אתם אומרים?? הגיוני שהוא עשה א…
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Intel P-4 2800 64bit 1MegaCach לוח אם ?P4S800-MX SE s478, SiS 661FX, VGA, SATA? של Asus זיכרון 512 DDR, כונן 80GB וכ'ו... מארז פשוט.. קניתי את המחשב במעבדת מחשבים.. הביא את המארז הכי פשוט שלו, שאותו גם שם לכל מי שהוא מרכיב מחשב... בכל מקרה.. הרעש מאד מפריע לי .. כי אני צריך הרבה שקט למחשבה וריכוז שאני על המחשב... אני פשוט חייב להפוך אותו ללא נשמע.. כמו מחשבתי הHTPC למינהם שלא שומעים כלום.. מוכן להשקיע כסף עבור זה.. אבל בכמה שפחות לא מעבר ל500 שקל..(וגם 500 שקל זה הגזמה.. אני רוצה בכמה שפחות..) אשמח לקבל ממכם חוות דעת מה אני צריך לעשות.. איזה מאוורים לקנות, איזה להחליף וכ'ו... תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז קניתי מאוור של זלמן 700CU ה- VGA COOLER המפרט שלי הוא 6600GT , 3.00GHZ ויש לי 1GB RAM אז הבעיה היא ככה.. הטמפ אחרי שאני משחק FEAR היא 36 !!!!!! שזה חיה #!!#!# (של GPU של הכרטיס מסך) אבל שאני משחק הרבה זמן CSS ה- FPS יורד אני לא יודע מה לעשות שעשיתי ריסטראט היה כתוב ב- BIOS כזה דבר CPU Temperature 70 (שזה הטמפ של המעבד) מה לעשות זה המון לא? אין לי מושג למה זה ככה 70 מעלות במעבד ו-32 בכרטיס מסך שזה בסדר... יש לי גג 300 שקל אבל מה צריך לעשות? http://img10.imageshack.us/img10/3940/untitled5he.jpg
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כבר שאלתי משהו בנושא אבל אף אחד לא ענה לי, אז הנה אני שוב...... יש לי מעבד P4 3.0, המאוורר שלו מרעיש ברמות וגם לא הכי טוב לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש. אני צריך שתגידו לי את המאוורר הכי חזק והכי שקט ( חשוב מאוד שיהיה שקט ושלא יתאמץ כשלא צריך ושיהיה של חברה אמינה וטובה ) אבל עד מחיר של כ-350-200 היופי פחות משנה לי!!! תודה מראש ותחזרו עם הרבה תגובות.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 Ghz Presscot HT בסוקט 478 לוח אם ASUS P4P800 SE קירור סטוק של אינטל בדקתי עם AI Booster ובמנוחה 55 מעלות ובמאמץ עובר את ה70 מעלות האם זה הגיוני, יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אוברקלוק קטן של 11% העלתי את הבאס ל 223 והורדתי תמכפלה ל 4 עכשיו אמרו לי שהזכרונות שלי לא יציבים(למרות שאני לא מרגיש הבדל) ושאני צריך לחלק בזכרונות או משהו כזה איך אני עושה את זה ואם אפשר לינק לתוכנה שבודקת את היציבות של הזכרונות עריכה: באס 245 עם מכפלה של 4 וזכרונות בחילוק של 266 זה בסדר? אני עכשיו עם באס של 240 ואני רוצה לעלות ואני לא יודע עם להוריד תמכפלה ל3 אמרו לי שמעל 245 באס להוריד תמכפלה זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מארז raidmax 868 שחור כזה קירור SK7 +SF2 למעבד 5 מאווררים של 80 והקירור של הכרטיס מסך שנדפק ועושה רעש...r9700 pro אאאבבבבקקק אני חייב שמישהו יעזור לי מה לקנות ולעשות לפי סדר כדי להשקיט את המחשב כי אני עוד שניה מתחרפן מהרעש... אי אפשר להשאיר בלילה פתוח וגם זה עושה לי כאבי ראש!!! קירור לכרטיס מסך יעלה לי איזה 200 שקל!!! חוצפה... ואין אפשר למצוא קירור סתם רגיל בשום מקום רק את ה-Arctic cooling הזה ...שאני ממש לא צריך. בבקשה עזרה נ.ב אני לא מחפש oc אלא רק שקט אולי יש איזה קירור מים זול?? לא אכפת לי מהטמפ'... כדאי שיהיה כבר למעבד ולכרטיס מסך... אולי זאת? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc זה בכלל מתאים לבארטון 2006+ ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי רק לדעת איך הלוח אם הזה בהשוואה ל Lanparty מבחינת יכלת האוברקלוק, יציבות, המתח שהוא נותן וכו... משום שהוא זול ממנו בדי הרבה, אבל גם נראה הרבה פחות צעצועי, אז איך הביצועים שלו בהשוואה ללאנפארטי? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם מסתבר שהמעבד שלי בכלל לא על 54 מעלות כמו שהיה כתוב בביוס(Abit nf-8) עידכנתי את הביוס ועכשיו אני מבין שהמעבד על אחלה מעלות לפני הOC הוא היה על 29-32 מעלות, 39 במאמץ לאחר OC של 200MHZ הוא על 32-33 מעלות, 40 במאמץ. לאחר OC של 400MHZ הוא על 33-35 מעלות, 42 במאמץ. אני חושב שאני אעצור ב2500MHZ. הזכרונות שלי לא משהו נכון? A-DATA CL3 אני חושב על לקנות ג'יגה זכרונות של סמסונג ולראות לאן אפשר להגיע אה כן הZalman 7700ALCU על הכי נמוך בגלל שנשברה לי כנף... יש דרך לחבר מחדש את הכנף של המאוורר שנשברה לי? או שצריך לקנות חדש? אפשר להדביק עם סופר גלו? נ.ב: הכ.מ שלי לא יכול לעבור את ה390 לליבה(במקור 250) ואת ה260(יענו 520) לזכרונות(במקור 200, יענו 400)... ישר מופיעי…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה... אני רוצה לדעת אם הטמפרטורות האלה טובות... גם המעבד וגם הכרטיס ללא אוברקלוק!!! קירור סטוק למעבד, ועוד קירור סטוק של 6600GT בצירוף מאוורר ג'נרי 80mm מתחתיו שזורק אוויר ישירות עליו...(היטסינק גדול משני הצדדים...) המארז בנוי שיש בו: מאוורר 120 מקדימה מכניס. מאוורר 120 בספק (אם הוא נחשב בכלל). מאוורר 80 מאחורה מוציא (ג'נרי). מאוורר 80 בצד מכניס. מאוורר 80 הוכנס כחריץ PCI (המקופל לכיוון תוך המארז, מתחת לכרטיס מסך וזורק עליו אוויר). מישהו מציע לשנות את הכיוונים? המארז הוא A-Top X-Blade.... תודה מראש עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כמה צעדים אל מחשב קר יותר... זה יהיה מדריך אשר יסביר למה צריך מחשב בעל מערכת קירור טובה יותר וגם איך לבצע בעלות הנוחה לכיס שלכם. למה צריך מחשב קר יותר? מחשב קר יותר מאריך ימים, חום כללי של המחשב לא בריא לו מפני שחום פוגע באורך החיים שלו בביצועים שלו ובעוד הרבה תחומים. כאן אני יציג כמה נקודות חשובות על מנת שהמארז שלכם יהיה יותר קר. א. ידוע שחום עולה כלפיי מעלה אז אם כדאי לנו להשים מאווררים שמוצאים אויר בחלק העליון של המחשב ואת אלו שמכניסית לתוכו אוויר דווקא להשים בחלק התחתון שלו. כדי לדעת עוד על מיקום מאווררים הנה תרשימי זרימה: http://hwzone.co.il/guides/casecool/ ב. מאחורי המחשב ישנם מאווררים שבאים עם המארז תשימו לב שבחלק מהמאווררים הללו יש גרילים שחוסמית את רוב זרימת האו…
-
- 59 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MS 6529 של MSI. הבנתי שבד"כ הלוחות מגיעים עם CPU RATION SELECTION נעול, אבל בכרטיס שלי זה פתוח ונע בין 8 ל 20+ אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם זה כי השינויים שאני מבצע בכפולות שם לא ממש משנות את המהירות שבה אני עובד.. כלומר שה FSB שלי מחושב לפי X14 וזה לא משנה אם אני שם שם X8 או X20 למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי בחנות 4 מאוורי 80 mm מדגם silent cat. שבאתי לקחת אותם התברר שהחיבור שלהם לחשמל הוא של 3 פינים. יש לי ספק של antec והוא מגיע עם חיבור רגיל של חשמל - 4 פינים. טוב ... הזמנתי מהם 4 מתאמים לחשמל מ-3 פינים ל-4 פינים וכבר במשך חודש הם לא מצליחים להשיג את החלק. בינתיים המחשב שלי "נשרף" ולהם כמובן זה לא אכפת. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה מתאמים (לא ידעתי שזו כזו בעייה) - עדיף בצפון או ברשת. למקרה שלא אמצא - מה המאוורר המועדף למארז בגודל 80 mm וחיבור 4 פינים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי את המאוורר הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TBF-B12-E1&other_title=+TBF-B12-E1+Tri-Blade%20System%20Fan בחנות הוא נראה רציני אבל אני לא מרגיש שהוא מוציא הרבה אוויר... יכול ליהיות שזה בגלל הגריל או שהמאוורר עצמו פשוט לא שווה כלום?
-
- 15 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי... תראו, בקרוב אני מתכנן OC גדול... ואני רוהצ שתגידו לי מספר דברים - עד כמה אתם מניחים שאני אגיע? בהתבססות על הלוח והסטפינג של המעבד... את הזכרונות אני יכול לנעול בינתיים, בעתיד אני אחליף אותם (זה טווינמוס וואליו...) המעבד - תראו בתמונה, מקורר ע"י קירור סטוק בינתיים, עוד מעט קונה BT ... הלוח אם - ABIT AN8 SLI ... והמארז שלי מקורר היטב... הטמפ' שלי עם ה-BT תהיה בין כ-32 מעלות עד 38 מעלות =], אפילו יותר טוב, כי זה נבדק עם הקירור הזה במחשב אחר אבל עם רק 2 מאוררים ולא 6 כמו אצלי =O... =] והכרטיס מסך- leadtek 6800GS 256MB, לאן אתם חושבים אגיע איתו על קירור סטוק ועם 35 מעלות מנוחה 45 מאמץ? תמונות עם המידע:
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב,אז אני עושה OC,אבל כשאני נכנס ל-HARDWARA MONITOTING אני מקבל תדר ליבה אחר,ותדר זיכרון אחר.השאלה שלי היא מה הנכון?שהכי מדויק זה . מצרף צילום של ההבדלים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רוצה לבנות קירור מים יש לי מחשב אבל לא ממש יודע איך לעשות את זה מבקש קצת עשרה למבינים אני רוצה לקנות תושבת למעבד של קירור מים אבל את כל הכניסה והיציאה של המים אני רוצה לעשות לבד הייתי רוצה לדעת איזה משאבה אני צריך איזה מהירות היא מכניסה ומוציאה את המים עם צריך עוד איזה גוף בדרך שיקרר את המים או אחרי שהם יוצאים הם יתקררו לבד רעיון סבבה לבדוק ליראות איך זה עובד וגם שאין ממש מה לעשות וזה נישמע דפוק אבל אני לא ישקיע 2000 שקל על משהו טוב לקירור במים עכשיו יש לי על המחשב 9 מאוררים שמוציאים ומכניסים אוויר ומהמעבד לא עובר את ה 35-40 משהו פינוק
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום. קודם כל: amd64 athlon 3000+ venice @ 2Ghz MSI K8N NF4 PQI 3200 512x2 DDR SDRAM בעקרון שקניתי את המחשב לא תיכננתי לו אוברקלוק. נכון לעכשיו אני על אובר קטן של 11% קירור סטוק והמעבד על 32 מעלות לוח אם על 34-35 רציתי לדעת אם משהו עשה כאן אובר קלוק עם הלוח הזה והמעבד הזה שהוא דיי נפוץ ואם לא עשו איתו אז איך הוא בעקרון ועד כמה בערך אני יכול להגיד איתו עריכה: הרצתי חיפוש וראיתי שיש ללוח הזה ביוס עם באגים איפה אני יכול להוריד\לצרוב ביוס חדש ואיך אני עושה את זה ןהאם בכלל אני צריך
-
- 11 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למחשב שלי ואני מחפש אינפורמציה לגבי העבודה עם ה DRAM בביוס אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר קצת מה הולך שם מה זה ה CAS ו ה RAS ואיך משחקים שם עם ה TIMING מה העקרונות לתיקונים שם (עדיף יותר קלוק או פחות ומה זה משנה) ? ומה המתחים המומלצים לעבוד איתם ב DRAM כי כרגע המחשב שלי מכוון ל 3.4V תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רציתי מאוורר שיוציא את חום מהמחשב דרך החלק העליון איך זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3830
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-