אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהקירור מים המעפן שלי ( BIG WATER 745 ) המעבד על 1.45V מגיע לאיזה 70 מעלות במאמץ... או שמשהו דפוק בקירור מים הזה או שהמעבד הזה תנור... מה הקירור אוויר הכי מומלץ ? עריכה, אמרתי 70 ? ;D ;D ;D ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלפתי את הקירור של הכרטיס (GF4 MX440 8XAGP) בגוף קירור של גשר צפוני של לוח אם ישן שהיה לי (D850MV, תאמת הוא נראה די איכותי) ועליו הצמדתי את המאוורר של הכרטיס, את הכל קשרתי חזק עם אזיקונים קטנים לכרטיס עצמו. (מצטער שאין תמונות, אבל אם היתה לי מצלמה דיגיטאלית גם לא היה לי GF4MX... ) ועכשיו השאלה- מה שעשיתי, תאורתית זה אמור לקרר יותר טוב את הליבה, נכון? ד"א על הגוף קירור היתה קצת מישחה טרמית ישנה, אבל לא מספיק בשביל לכסות את כל הליבה אבל גם על הליבה נשארה מישחה מהקירור המקורי. ועוד שאלה- כמה עולה המשחה הכי זולה שאפשר להשיג? או כמה עולה סתם משחה זולה.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
פרקתי את המאווררים שבמחשב שלי בכדי לנקותם. כשבאתי להבריגם למקומם שכחתי באיזה צורה אני צריך להחזיר אותם. האם המדבקה שעל המאוורר זאת שכתוב עליה אותיות ומספרים צריכה להיות כלפי פנים או כלפי חוץ? וכיצד עלי למרוח נכון גריז טרמי על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני חייב לבחור *דחוף* קירור למעבד A64 +3200 Socket 939 שיעבור OC איך נחשב השילוב של Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6451&PHPSESSID=1010d35ff73034367fd385687f8bc71b עם מאוורר Vantec Tornado 92mm? חשוב לי שיהיה קירור טוב אבל לא מרעיש זלמן לא בא בחשבון בגלל זמינות תודה
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. השם המלא של הקירור: Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless cl-w0011 . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חברים (כן אני תמיד פותח בצירוף מילים האלה) יש לי X700 שכרגע נמצא במחשב הזמני שלי הכרטיס מעצבן אותי כי הוא מרעיש נורא אילתרתי לו מאורר וזה לא עוזר הוא ממשיך בשלו.. זה הכרטיס http://techreport.com/r.x/radeon-x800xl/card1.jpg (קירור מאוד דומה) השאלה שלי היא.. אם אפשר לשים לו קירור כזה.. http://www.itreviews.co.uk/hardware/h729d.htm אני לא משחק כלל וכלל .. האפלקציה הכי כבדה היא הצייר .. מה אומרים? , הוא לא ישרף לי באמצע ??
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. הסטיק של 512MB הוא מ rev2.0 ובעל צ'יפים BH-6 והסטיק של 256MB הוא rev1.1 ועם צ'יפים BH-5. המערכת כמו שהיא עכשיו חדשה לגמרי אבל עם צמד הזיכרונות היו לי בעיות מאז הימים הלא רחוקים שלי עם Epox 8RDA3+ ומעבד 1700+. ברגע שאני מעלה את הבאס ל400MHz המחשב אמנם מעלה ווינדוס אבל קורס לפחות פעם ביום ולא עובר 3DMark03 בלי לקרוס. כרגע אני על 195x11.5 והמחשב יציב לגמרי. ניסיתי לשנות את התיזמונים ל 11-2-2-2 והעליתי את המתח ל2.8 אבל בגלל העלאת התיזמונים המחשב אפילו לא עושה פוסט. ברור לי שהבעיה נובעת מהאי תאימות בין הזיכרונות אבל השאלה אם אני יכול לעשות משהו כדי להתגבר על הבעיה הזאת, כי אני חייב את ה 256MB הנוספים ואם אני אחליט למכור אותם אני אפסיד לא מעט כסף. טנקס.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב.. המעבד על מנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע לפעמים ל90 מעלות.. המחשב כבר נתקע לעיתים ועושה רעשים שאני מפעיל משחקים.. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי מעבד INTEL 2.8 GHZ NORTHWOOD HT, לוח אם Intel Bay Field D865BGF, כרטיס מסך elsa falcox 9800pro 128mb, זכרון 512x2 400 MHZ, הארד דיסק WESTREN DIGITAL 120GB 8MB CHACHE 7200RPM, וספק ג'נרי.. 300W. תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 5200 מבית Nvidia עם צ'יפ של XFX... הוא בא רק עם היטסינק אני הוספתי לו מאורר 80 מ"מ, תמונות בקרוב... אז מה אתם אומרים ?! Core Clock Frequency : 250MHz@290MHz Memory Clock Frequency : 400MHz@545MHz אההה ועוד מש'ו, למרות שעידכנתי את הביוס שלי אני לא מוצא שום אפשרות להעלאת מתח, כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ראיתי את : *Scythe "KAMA-METER" Multi Functional Controller *SUNBEAM Chromatic windmill למישהו יש נסיון/המצלות איתם?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאלתי בפורום הזה מה עדיף לי כרטיס מסך 6800 xt או כרטיס מסך 6600 gt ואמרו לי שהgt עדיף .אבל אם אני יפתח צינורות ל12 בxt אז הוא יהיה יותר חזק בגלל שהוא 256 ביט .עכשיו אני כבר לקחתי את הxt ואני רוצה לדעת איך אני פותח את הצינורות ל12 .? {תודה מראש}
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לכל מי שרצה תמונה של ה Q6600 שלי על 4 GHZ מתח בביוס למעבד 1.5
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך דרך הביוס.. הכל היה טוב ויפה שההיתי על גירסאת f2 של הלוח g31mx-s2 לאחר עידכון ביוס לאחד מהדגמים f3 f4 f5a (ניסיתי את כולם) הoc כיאלו התבטל... אני קובע בביוס ל266X9 בביוס זה מראה לי מעבד 2.4 אני מפעיל תמחשב מהתחלה שהתחלה בפוסט כתוב לי 200X9 ושאני עושה מאפיינים למחשב שלי כתוב לי 1.8 לא 2.4 כמו לפני העידכון... אני חוזר לביוס.. וההגדרות כן הישתנו.. בביוס כתוב 266X9=2400 הדבר היחיד שעובד זה המכפלות שאני משנה מגיד למכפלה של 6 שזה המינימום שאני מפעיל תמחשב מהתחלה עולה לי בפוסט 200X6 מישו פעם שמע על בעיה מוזרה כזאת?! תודה מראש לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת שתהיה כמה שיותר משתלמת[זולה], שמתבססת בעיקר על חלקים פשוטים וחלקם גם יד שנייה. בנתיים - משאבה: Atman at-104[אם מישהו מכיר כל מקום במרכז, שהמחיר שרוצים עליה הוא פחות מ-185 שקל, שישלח לי הודעה בבקשה] http://www.megatum.com/images/misc/large/l_filter_10.jpg בלוק: Swiftech Apogee 200 שקל http://www.swiftnets.com/assets/images/products/apogee/APOGEE.gif רדיאטור: thermochill he120.1 80 שקל http://www.thermochill.com/images/products/S4100007.jpg צנרת + מתאמים פשוטים מהחנות מים מהקומקום או משהו כזה. 30 שקל תקציב: 500 +- אבי קינן
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)
-
- 12 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן או במילים אחרות: אני מעלה את ה FSB, איתו עולה ה CPU, והזכרונות. מה הHT עושה? (אצלי זה נקרא LDT Ferq). תודה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: בארטון 2500 לא נעול. AN7 SP97 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס קורסייר 2X256M 3200 400MHZ רדאון 9600 פרו ב-2260MHZ בערך (גם עם מכפלה של 10.5 וגם עם 11) המחשב יציב אבל שהוא בסביבות ה-2300MHZ הוא עושה כל מיני ציפצופים ולא מחזיק פריים 95. טמפ' 46 בערך במאמץ. העלתי לו את המתח לצ'פסטק למקסימום שזה 1.75,לזכרונות 2.90 ולמעבד עד ל-1.85 בערך. המתח ל-AGP הוא 1.55 אבל אין לי מושג אם לגעת בו או לא. תיזמונים של הזכרונות ניסיתי 2.5.3.3.7,2.3.3.7,2.5.4.4.7 ושאני שם 3 בראשון המחשב מצפצץ ולא עולה. מה אני יכול לעשות עלמנת לעבור את ה-2300MHZ ?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המארז שלי הוא Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לעשות חלון. 1. באיזה גודל (רוחב, אורך) חלון סטנדרטי למארז טוואר צריך להיות? 2. מה אני עושה עם הידית של הדלת? האם אני חותך גם אותה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה אתם חושבים שהבעיה? המתח בשמים (1.75V) אבל המעבד כאילו לא מקבל אותו בכלל- הוא לא מתחמם ממנו אפילו טיפה ולא מאפשר OC גבוה (זה המקסימום במטח הזה). ד"א הקירור הוא סטוק, אבל המארז פתוח, בערב אני מגיע גם ל 30-29 מעלות (בללא מאמץ). אתם חושבים שאפשר לתת לו מתח של 1.8V או יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-