אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שכאשר המארז שלי סגור, המאוורר העליון נחסם יחד איתו. יכול להיות שזה צריך להיות ככה? כדאי להשאיר את החלק העליון של המארז פתוח?
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
השתגעתי כבר - זה נראה לי אותו הדבר!!! ??? מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל??
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב.. המעבד על מנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע לפעמים ל90 מעלות.. המחשב כבר נתקע לעיתים ועושה רעשים שאני מפעיל משחקים.. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי מעבד INTEL 2.8 GHZ NORTHWOOD HT, לוח אם Intel Bay Field D865BGF, כרטיס מסך elsa falcox 9800pro 128mb, זכרון 512x2 400 MHZ, הארד דיסק WESTREN DIGITAL 120GB 8MB CHACHE 7200RPM, וספק ג'נרי.. 300W. תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני פשוט רואה כל מיני הודעות ואנשים רושימים : אם אתה אוברקלוקר קח 333Mhz אם לא קח 266.... ???
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 5200 מבית Nvidia עם צ'יפ של XFX... הוא בא רק עם היטסינק אני הוספתי לו מאורר 80 מ"מ, תמונות בקרוב... אז מה אתם אומרים ?! Core Clock Frequency : 250MHz@290MHz Memory Clock Frequency : 400MHz@545MHz אההה ועוד מש'ו, למרות שעידכנתי את הביוס שלי אני לא מוצא שום אפשרות להעלאת מתח, כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע רעשים מהמאווררים , פתחתי וניקיתי את האבק , כולם עובדים בסדר גמור חוץ מהמאורר של הכרטיס מסך, הוא ממש מרעיש , החלטתי לשמון אותו בכל אופן , והוא עדיין מרעיש הטמפרטורות במחשב שלי הם: CPU- 32 GPU- 58 Seagate ST3250410AS-44 האם זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קודם כל מפרט קטן: מעבד intel core 2 duo E6300 1.86GHZ זיכרונות: 1GB כל סטיק DIMM1: OCZ XTC Vista Upgrade Edition OCZ2VU8001G DIMM3: G Skill F2-6400PHU1-1GBNR ב800MHZ התזמונים של שניהם זה 5-5-5-15 ולוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: enermax liberty 400W אז ככה: לפני 3 שנים קניתי את המחשב עם שתי סטיקים הGSKILL והלוח gigabyte p965 ds3 לפני כמה זמן אחד מהסטיקים התקלקל אז עברתי לשתי סטיקים של הocz בכל מקרה עם הלוח הקודם המעבד היה באוברקלוק של 1.86@3GHZ אבל לפני שבוע הלוח נדפק עד שהוא כבר התחיל להציג נתונים שגויים בביוס וגם בסוף לא עשה בוט אז קניתי את ה Gigabyte GA-EP43-UD3L והוא אחלה לוח, נראה כמו גרסת 2008 של הלוח הקודם שלי, והוא אפילו עוד יותר מפותח ומקצ…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי, טוב.. תקופת החום מתחילה קצת להגיע ורציתי לוודא שהכל בסדר עם המעלות.. טוב ממ קחו תמונה: *אם לא רואים אז המעלות ככה: מעבד I5 2500K עומדות על ממוצע של 72 HD7950 גם כן כ72 מעלות קשיח 41 (כתוצאה משאר המערכת נכון?) האם הן סבירות ואין צורך לחשוש? הדלקתי את התוכנה HWMONITOR וצילמתי את המעלות בזמן משחק בFC3 (אני בערך שעה משחק ורציתי לבדוק מעלות ..) תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמתי לב שהשניים דומים ביותר , רק שאחד מנחושת ושני אלומיניום וחוץ מזה אין שום הבדל:
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב לא משהו ואני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איך... אז רציתי שמישהו שממש מבין יוכל לכתוב לי פה בבקשה מדריך מפורט מאוד..! יש לי יידע במחשבים אבל בביוס וכאלה אני לא ניגע בדרך כלל רק שאני מפרמט! מי שיכול לכתוב לי מדריך מפורט ממש טובאני אודה לו מאוד!!!!!
-
- 14 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: בארטון 2500 לא נעול. AN7 SP97 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס קורסייר 2X256M 3200 400MHZ רדאון 9600 פרו ב-2260MHZ בערך (גם עם מכפלה של 10.5 וגם עם 11) המחשב יציב אבל שהוא בסביבות ה-2300MHZ הוא עושה כל מיני ציפצופים ולא מחזיק פריים 95. טמפ' 46 בערך במאמץ. העלתי לו את המתח לצ'פסטק למקסימום שזה 1.75,לזכרונות 2.90 ולמעבד עד ל-1.85 בערך. המתח ל-AGP הוא 1.55 אבל אין לי מושג אם לגעת בו או לא. תיזמונים של הזכרונות ניסיתי 2.5.3.3.7,2.3.3.7,2.5.4.4.7 ושאני שם 3 בראשון המחשב מצפצץ ולא עולה. מה אני יכול לעשות עלמנת לעבור את ה-2300MHZ ?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC לכרטיס מסך (המפרט בצד) וזה התדרים נכון לעכשיו- ליבה- סטוק 375, אחרי OC הצלחתי להגיע ל500 מגהרץ. זיכרונות- סטוק 600, אחרי OC הצלחתי להגיע ל 675 מגהרץ (1.35 ג'יגהרץ). 3DMARK 06- לפני OC קיבלתי בסביבות ה 2700, אחרי OC אני מקבל 3400 (בחלק מהמשחקים יש שיפור ממש גדול, לא נראה לי שמשהו בעולם עקף אותי בתדרים חחחח). הטמפרטורה לא גבוהה במיוחד- מנוחה 54, מאמץ 65. אני עושה את הOC בעזרת קולביטס בדרייבר של הכרטיס, בצד יש כפתור "בדיקה" שבודק האם הכרטיס עובד טוב בתדרים החדשים, לפני שאני מאשר אותם. לאחרונה, כאשר אני עובר את ה500 מגהרץ לליבה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה לפעמים בכלל זה רושם לי שב450 מגהרץ היא נכשלת זה בכלל לא הגיוני... האם כדאי לי להמשיך ב OC? או שמה הבדיק…
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מעבד 733 intel והלוח אם שלי הוא via vt82c596
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה יכול להיות? הקטע שעולה הווינדוס הכל טוב ואז פיתאום יש רעש תק ונכבה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם. אז ככה: Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A Asetek Pump DYO - Hydor L30 Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III Asetek Reservoir DYO RSV02 Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml TYGON TUBING 1/2 10 Feet Natural Polypropylene Ys הנה קצת היסטוריה (קצת OFF TOPIC ) http://photos.walla.co.il/xmyth קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תראו.. המעבד שלי עושה בערך 28-30 מעלות צלזיוס, ואני יודע שזה אחלה.. אבל הלוח אם שלי, והכרטיס מסך עושים 45-47 מעלות. זה בסדר או לא? אם לא, מה כדאי לעשות כדי לשפר את זה? הכרטיס מסך שלי זה 88GT ואני משתמש ב RIVA TUNER ושם על 100% במשחקים, אבל אלו עדיין הטמפ'.. אם זה טוב אז סבבה.. אם לא אז תעזרו לי בקשה תודה!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחרי קריאה נוספת של הביקורת על ה accelero x2, הבנתי שהייתי אמור לשים מדבקה תרמית (שלא באה עם הקירור) גם על הבקר הנ"ל. אם לא שמתי זה ישפיע הרבה על ה טמ"פ? כי להוציא עכשיו את הגוף קירור בפעם השלישית זה כבר התעללות (ולא קל כל כך הוא דבוק ממש חזק)
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4500 ויש עליו MAX ORB הוא עובד כרגע על LOW-MED יעני באמצע לא בינוני ולא נמוך והטמפ שלו במאמץ היה 40 ליבה 2 וליבה ראשונה על 36 זה בסדר? ובמנוחה זה משו כמו 26 עד 30 10 מעלות פחות אה אין OC ועוד משו יש לי ספק 300W של HEC ART כן אני יודע שהייתי צריך לקחת TRT אבל לא הייתה לי ברירה כי זה היה יקר אז השאלה היא אם הספק יחזיק OC יש לי ככה כרטיס מסך X1550PRO 2GB ראם KINGSTON דיסק קשיח 160GB AAJS קירור ^^ מעבד^^ ולוח אם של אסרוק 4dualcore-sata2
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-