עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני מנסה לסחוט מהמערכת קצת יותר, הורדתי מכפלת מעבד ל9 ותדר ל236 מה שנותן 236X9=3.000MHz והמחשב עלה יפה. אבל עם מכפלת מעבד ב8 ותדר של 300MHz הוא סירב לעלות... רציתי לשאול אם זה הלוח שלא יכול לעמוד בתדרים הגבוהים או שזה משהו אחר ? הזיכרונות על 177MHz ככה שהם לא המגבילים. תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. בלוק קרור לגשר הצפוני - 250 ש"ח בלוק קרור למעבדי Pentuim4 275 ש"ח רדיאטור מקצועי - EMP 175 ש"ח משאבה Eheim 1260/1060 600 ש"ח מיכל מים - 5.25 אינצ' 100 ש"ח Relay - EMP 80 ש"ח (מזה ?, אם מישהו יוכל להסביר לי אז אשמח!!) Enermax 120mm 110 ש"ח וגריל ! נוזל קירור - 1 ליטר 20 ש"ח Nanotherm - Blue II 23 ש"ח מה דעתכם על המערכת הזו בסוף היא עולה 1657ש"ח (בלי צנרת ומחברים) אשמח לשמוע הצעות לשיפור וייעול !!! איפה אוכל לקנות בלוק מקצועי לכרטיס מסך איני יודע מה לעשות לגביי צנרת ומחברים (אינו כלול במחיר!) הנה המפרט שלי כדי שתוכלו לראות מה צריך להוסיף ומה אפשר להוריד !! CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.79 ] 1 Motherboards for Intel : As…

3. Started by K0sTa,

טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Quickly,

שלום. קודם כל: amd64 athlon 3000+ venice @ 2Ghz MSI K8N NF4 PQI 3200 512x2 DDR SDRAM בעקרון שקניתי את המחשב לא תיכננתי לו אוברקלוק. נכון לעכשיו אני על אובר קטן של 11% קירור סטוק והמעבד על 32 מעלות לוח אם על 34-35 רציתי לדעת אם משהו עשה כאן אובר קלוק עם הלוח הזה והמעבד הזה שהוא דיי נפוץ ואם לא עשו איתו אז איך הוא בעקרון ועד כמה בערך אני יכול להגיד איתו עריכה: הרצתי חיפוש וראיתי שיש ללוח הזה ביוס עם באגים איפה אני יכול להוריד\לצרוב ביוס חדש ואיך אני עושה את זה ןהאם בכלל אני צריך

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by avivi85,

יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים

6. Started by Spaik,

אני צריך מארז זול למודינג ואני רוצה לעשות לו חלון ולהוסיף מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על משהו כמה שיותר זול איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-1691925658.htm אני יכול לאיכשהו להוריד לו את הצבע הסגול הזה מקדימה? אתם יכולים להמליץ לי על מארז למודינג? לבן. ושייהיו לו יציאות של מאווררים מאחורה עדיף 2 יציאות

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד) חנות לקניה: Tms או ivory חשבתי על הקירור הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273 ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים תודה

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …

9. Started by ^HocK^,

שלום, יש לי מארז MIDTOWER הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם... אני רוצה קצת לשפץ אותו...אני מתכוון לצבוע אותו מחדש ועוד קצת שינויים אפשר אולי לדעת באיזה סוג של צבע או ספריי אני אמור להשתמש כדי שזה יצא טוב ומה העלויות של זה ? תודה, יאן.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by overload,

מה אתם חושבים שהבעיה? המתח בשמים (1.75V) אבל המעבד כאילו לא מקבל אותו בכלל- הוא לא מתחמם ממנו אפילו טיפה ולא מאפשר OC גבוה (זה המקסימום במטח הזה). ד"א הקירור הוא סטוק, אבל המארז פתוח, בערב אני מגיע גם ל 30-29 מעלות (בללא מאמץ). אתם חושבים שאפשר לתת לו מתח של 1.8V או יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by G.O.,

שלום יש לי מעבד AMD Athlon 64 3000+ socket 939 ואני מתכנן לקנות את הקירור הזה: Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED מה אתם אומרים עליו??

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. מדובר במעבד Amd athlon 64 x2 5000, שיושב במארז Raidmax Smilodon. הכרטיס מסך הוא BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc. הקירור הקודם שלי למעבד היה Thermaltake tr2 r1 ומצורפת תמונת "לפני" של ה-sensor, מ-Everest במנוחה. החלפתי קירור ל Thermaltake V1 והנה המצב "אחרי": אז רציתי להבין אם הטמפרטורות בסדר? על איזה נתונים מסתכלים בד"כ כשמדברים על הטמפ' של המעבד? אותי הדאיג cpu core 1. ועוד דבר אחד, אם איזה תוכנה אפשר לבדוק את המעבד במאמץ? עם Rivatuner בדקתי את הכרטיס מסך והוא הגיע ל- 85c במאמץ. (חם אצלי בחדר.. ) תודה מראש למגיבים!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by shlomi8,

עשיתי אוברקלוק למעבד עם קירור טיוניק...שמתי זיכרונות על 1:1 והגעתי ל 3.2@4 אבל לאחר בדיקה בפריים95 המסך נכבה לאחר כמה דקות והמחשב לא מגיב....ב3.9 המסך לא נכבה.... להוסיף מתח? להוריד מכפלה? לעשות משהו??!?! חחחח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. שלום, עשיתי OC למעבד שלי (E6550 על GIGABYTE P965), ושמתי אותו על FSB של 400 לקבלת תדר של 2.8 (זכנונות 800MHZ על 1:1). נעלתי את תדר ה-PCI-EX על 100, והפעלתי את המחשב. בדקתי עם SUPER PI ובאמת ראיתי שיפור בביצועי המעבד, אך כשאני מפעיל משחקים ואת ה-3D MARK הביצועים יורדים באיזה 60%! יש לי 8800GTS של ALBATRON, בלי OC. איך אפשר לסדר את זה? נ.ב: כשהורדתי את ה-OC זה עבד כרגיל).

15. Started by Gritzman,

הטמפרטורות לפני האובר קלוק מראות 24 מעלות למעבד בכמה אני יכול להעלות אותו? עכשיו זה 133X7.5

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by -Tal-,

שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by Bar1234,

שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  18. כבר עכשיו אני מבקשה לא לתת לי הסברים מה זה TJ כי אני יודע מה זה ואני יודע שלכל מעבד יש TJ שונה. העניין הוא שהמון זמן אני שומע (לא רק פה...) שה-TJ של Q6600 B3 הוא 100 ושל ה-G0 הוא 95... ואתמול ראיתי איזו כתבה ב-TOMS HARDWARE (שאני מחפש אותה כבר איזה רבע שעה אבל לא מוצא...) בקיצור זו כתבה על ה-MAX TJ למעבדים... היה כתוב שם של Q6600 G0 יש 90 ול-B3 יש 80!!! מישהו יכול לסדר לי את זה בראש.... כי זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי... אני רוצה לדעת מה ה-TJ שלי (בערך כמובן)!!! נ.ב - מצאתי אותה!!! http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  19. לאחרונה קניתי מחשב חדש(במפרט<<<) על המעבד הזה ורק עכשיו אמרתי אני ינסה לעשות OC עכשיו הטמפ' במאמץ בOC ל2500MHZ בבדיקת OCCT עמדו על 46-48.5 בבדיקה של חצי שעה השאלה מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור במעבד הזה? וגם שאני מנסה להגיעה ל2600 MHZ המחשב עולה אבל בOCCT אני מקבל EROR אחרי כמה שניות למה? צריך עוד מתח? הגדרתי ככה: NB X5 מכפלה 10.5 PCIE 100 שמתי על 100 זכרונות על X3.33 במקרה שצריך עוד מתח לכמה כדאי להעלות?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  20. אוקי ככה.. יש לי מחשב פנטיום 4 506 סוקט 775 פרסקוט 256 זיכרון (לא לרדתי עלי במחשב הראשי יש לי 2 ג'יגה [: ,) וזה עם סטוק של אינטל.. קיצר המחשב התחילך לעשות רעש פתחתחי אותו הוצאתי את המדבקה של אינטל ושמתי שם כמה טיפות שמן.. קיצר אחרי ששימנתי אותו המחשב היה שקט ממש!וגם ממש קריר.. אבל כאילו אחרי כמה זמן נניח אחרי לילה שהמחשב מכובה שוב יש רעש ושוב צריך לשים לו שמן שיהיה שקט.. כנראה שהשמן הזה לא טוב.. יש לכם המלצה לאיזשהוא שמן שישאר שקט כל הזמן? אגב אחרי שימון המאוורר אני מזכיר המחשב ממש שקט.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. יש לי פלטה כזאת http://img266.imageshack.us/img266/655/sempronsl7.jpg http://img512.imageshack.us/img512/8449/tttyphoonallcp4.jpg האם היא מתאימה לתושבת LGA775 ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad עכשיו אני על 333MHZ בבאס..ועם מכפלה של 9 (3Ghz)... רציתי לדעת אם אני אעלה את הבאס ואוריד את המכפלה, האם המעבד יתחמם פחות ויתן יותר ביצועים או להפך. אם יהיה משהו אחר תגידו.. נ.ב: אני עם 1.26V אם זה יעזור לתשובה.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  24. אני משתגע.. אני קניתי את המארז הזה בימיוחד שיהיה לי משחב שקט... אבל המאוורר של המעבד שרשום לי בפרטים עושה רעש שמטריף את השכל.. מה אני עושה? לקנות מאוורר אחר? או אפשר לסדר את הקיים?

• 14 תגובות
    • 689 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתעניין ב-THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER דרך- http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=CL-W0037&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=692&aff=Zap〈=he# האם הקירור הזה מספיק לי או שאני צריך לקנות משהוא בשבילו... נראה לי כאילו חסר לו משהוא... - מה אמור להתחבר לצינור?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים