עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז תתקנו אותי אם אני עושה טעיות ודברים אסורים,עכשיו השאלה שלי אליכם יש לי מעבד אינטל 3ghz פרסקוט ורציתי לשאול אם 45 מעלות במצב מנוחה ו60 מעלות במאמץ(100%) אחרי הרבה זמן!! האם אלו טמפרטורות נורמליות? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by ns,

יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost

3. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT וניסיתי לעשות לו OC עם התוכנות ATI TOOL, TRIXX וה-ATT. הבעיה היא שברגע שאני מגיע ל-520MHZ לליבה זה תוקע את המחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לתקן אבל זה והאם זה קשור לזה שאני עשוה OC הכרטיס מסך מגיע ל-80 עד 90 מעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 413 צפיות
  5. Started by eyal00,

עשיתי OC לכרטיס שלי GTO2 והגעתי ל 540/1200 והכרטיס לא התחמם בכלל. הוא נשאר במנוחה על 33 מעלות ובמאמץ על 49 מעלות. הטמפ' שלו אחרי הOC לא אמורה להיות יותר גבוהה?

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by mor_anter,

רציתיי לדעת אם יש לכרטיס מסך שלי חישן טמפרטורה(geforce fx5500 128mb) ואם כן באיזה תוכנה אפשר לראות מה הטמפרטורה שלו דרך אגב יש לי EVEREST Home Edition ולא רשום שם את המעלות של הכרטיס מסך רשום רק של המעבד של הלוח אם והדיסק הקשיח תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  7. אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, איזה מהמאווררים הבאים הכי טוב, תתייחסו לעוצמה וליכולת של כל מאוורר להביא למצב בוא המעבד בטמ"פ הכי נמוכה ועוד דבר לא פחות חשוב זה הרעש, המאוורר חייב להיות שקט במיוחד ואם הוא לא אז הוא לא שווה בשבילי ( סדרו לי לפי סדר של בכי טוב להכי פחות ): :s05: 1. Scythe Ninja. 3. Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 3. Thermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 4. Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086 5. Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 6. Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan * אל תשכחו לסדר את כולם לפי סדר * מי שצריך לדעת יש לי מעבד INTEL P4 3.0 טוב אז אני מחכה לתשובה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עשיתי אוברקלוק 2.6@3.0 ואין לי גופי קירור על הזיכרונות כדאי לקנות?? ועל הציפסט יש לי גופי קירור כדאי לקנות מאוורר או שלא משמעותי כל כך לציפסט למרות שהוא גם באוברקלוק מה אתם אומרים תודה לעוזרים נ.ב המערכת יציבה מאוד והזכרונות עובדים על ddr462 במקום 400

• 2 תגובות
    • 396 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. יש לי במחשב 5 מאווררים. רציתי לשאול אם קיים פאנל שאפשר לחבר אליו את הספק והמאווררים ושיהייה אפשר לחבר ולנתק איתו כל מאוורר שאני רוצה בכל זמן במקום כל פעם לנתק את המאוררים שאני צריך מהספק?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by mor_anter,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by DS,

קניתי את ה 9550 של GIGABYTE וכרגע אני רוצה לעשות OC קודם כל שווה לי? ניסיתי ב ATI TOOL וכתוב שזה חסום! איך פותחים אוברקלוק ואיך עושים? אגב קראתי את המדריך אך לא עזר לי

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Fir3^StorM,

שלום לכולם. לפי המאמר על ה M2 שיצא עוד מספר חודשים ראיתי שהוא יצא בתושבת 940. השאלה שלי היא בעצם האם קירור שכתוב עליו שהוא מתאים בין היתר לתושבת 940 [שהיא כרגע בשימוש למעבדי שרתים] יתאים גם ל M2 שיצא עוד 4 חודשים+-? אם זה מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג וקירור אז תעבירו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שבוע טוב לכולם יש לי כרטיס מסך AGP GIGSBYTE GF6600DP 128MB\128BIT ועשיתי לו C@ 400-500 ל450-615 התוצאות שקבלתי הם זוועתיות האם המפרט שלי עושה את הבעיות הנ"ל? אני כבר אובד עצות... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אני קונה מאוורר חדש למעבד שלי ( כל מי שמעונין- BIGTYPHOON ), האים עליי בנוסף להחליף את צלעות הקירור? או שזה לא קשור או שהצלעות באות על המאוורר? במקרה שכן תסבירו לי בבקשה למה צריך חדש, ותיתנו לי צלעות קירור מומלצות וקישורים למכירות, תודה נ.ב יש לי מעבד P4 3.0.

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  15. לפני כחודש ( +- ) קניתי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7800GT TDH MY VIVO. אני רואה בפורום לא קצת אנשים ששואלים איזה מאוורר לקנות לכרטיס מסך, האים גם עליי לקנות מאוורר או צלעות קירור או משהו חדש בישבילו אחר, או שאין צורך מהסיבה שקניתי את הכרטיס מיצרן מצוין- LEADTEK, והיא כבר סיפקה לכרטיס את כל מה שצריך? נ.ב אני לא מתכוון לעשות לכרטיס מסך OC

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. אתמול התקנתי בלוק קירור לכרטיס, ועשיתי כמות נכבדת של נסיונות OC... שהתחילו הארטיפקטים, התחלתי לרדת בהדרגה הבעיה שהם לא יורדים גם במהירויות המקוריות... האם הלך הכרטיס או שיש מה לעשות עוד?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by snogoo,

אני רוצה לדעת איזה מתחים אפשר להגדיר בביוס לפני שזה נהיה מסוכן - איזה מתח ל CORE ואיזה מתח ל DRAM.. יותר חשוב לי לדעת מאיזה מתח זה נהיה מסוכן ולא ממש איזה מתח להגדיר.. חוץ מזה יש לי בעיה שהעלאה של ה FSB מתחילה בשגיאות בכרטיס קול (הקול עם רעשים מוזרים) והעלאה נוספת פשוט לא מאפשרת למחשב לעלות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר איך אפשר למשוך את הבעיה של הכרטיסים, כדי להעלות יותר FSB. המפרט:(P4 1.54 (14X110 לוח אם MS-6529 זכרון SDRAM 384MB כרטיס קול OB

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  19. Started by dandin,

אני רוצה לשים מאוורר חדש על הCPU של AMD 2500 . חשוב לי שהוא יהיה שקט וקר , אני לא עושה על המחשב overclocking אבל אני כן עובד עם תוכנות גרפיות, שמעמיסות עליו. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by nisi90,

מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by soundf,

שלוםםםםםםםםםםםםם ;D אני יודע שזה לוח אם חזק לOC.. הבעיה שאני לא יודע איך עושים OC.... אז יש לי כמה שאלות.... אני יודע שיש לי אפשרות לשחק אם ה V(וואט) שקל דבר מקבל במחשב... עכשיו מה זה ישנה? אם אני יושיפ למעבד יותר וואט??? או לדברים האחרים??? אם אפשרי אז אני רוצה להוסיפ V למאורר אחד מתוח מה שיש לי ולהוריד ל3 אחרים...(כי הם מרעישים בצורה כבדה!) טוב הנה המפרט של ה לוח אם שלי: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US וסיקור מעולה שנתנו פה באתר התותח הזה: http://hwzone.co.il/reviews/lp_nf4/ והינה המפרט של המחשב עצמו... המארז מגיע אם 4 מאווררים כבחירת מחדל(שהם אלו שמרעישים לי!) ניראה לי שאת מ…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by dudicoh,

אני מעוניין לשים מערכת קירור ממוצעת על מעבד אינטל 2.8 ועל כרטיס מסך FX 5200 מה המחיר שאני צריך לשלם עבורה וזה אומר שאני גם צריך זכרונות מיוחדים עם קירור בשביל זה? תודה

• 8 תגובות
    • 469 צפיות
  23. Started by a-gold,

שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by avivlevy,

יש לי מעבד P4 2.8MHZ 478 והוא על 44-48 מעלות במנוחה ובלחץ 52-60 שמתי משחה טרמית לפני חודש+- עזר קצט ועכשיו אני חייב לעשות משהו! התקציב הוא מקסי מקסי מקסי 170 שח(אני לא בטוח שאני יעמוד גם נזה) אני לא יודע אם יש קרור בתקציה הזה אבל..... משהו (אני נמצא עכשיו עם הקרור המקורי שקיבלתי עם המעבד) איך זה ? ARCTIC COOLING Freezer 7 שאלה: האם יכל שהקרור לא מקרר טוב/המעבד חם , נגרם עקב בעית חוסר אויר במארז? יש לי במארז מאורר אחד שמוציא ועוד אחד על הכרטיס מסך(לא מוציא ולא מכניס) אני מתכוון שזה נובע מזה , אל תגידו לי שאני צריך לאוור את המארז (אני יודע )

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by Sheetrit,

אז ככה... חבר אמר לי לפתוח ת'תרד הזה בגלל שהמחשב שלו לא נדלק ורק אתם כנראה יכולים לעזור הוא החליט לעשות אובר קלוק חילק את הזכרונות ל166 העלה ת'באס ל240 והוריד את המכפלה ל4 הכל פעל ואחרי הריסטארט המסך לא מגיב הוא ניסה לאפס את הביוס אבל זה לא עזר תעזרו לי מה אפשר לעשות ~! שבת שלום

• 10 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים