עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כרגע אני משתמש בהיטסינק שבא עם המעבד - הפשוט של אינטל והתוצאות לא משהו IDLE ~40 FULL LOAD ~55 מישהו יכול להמליץ לי על HSF טוב בשביל המעבד? חשוב שיהיה שקט וכמה שיותר יעיל! אל תמליצו לי לחורר מארז ולשים מאוררים כי הוא כבר מחורר ומאורר עד.....

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  2. המעבד שלי על 2250 מגה הרץ במקום הוא 2000 זה 12 אחוז אוברקלוק.. וכשאני מריץ איתו בדיקה ב 3Dmark05 אני מקבל ציון יותר נמוך מאשר כשהוא לא באובר קלוק.. ד"א הזיכרון גם מומהר ל 450 מגה הרץ (400 אורגינל)

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Xenomorph,

במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by dr computer,

הכרטיס שלי 5200 לפני חודש היה 128 מגה ועכשיו ניראה לי ששיניתי את זה בטעות ל-64 מגה. זה הישתנה בגלל התוכנה לכרטיס של לוח אם שלא שלי(בטעות התקנתי כמו מטומטם) או בגלל RIVA TUNER ובכל התוכנות זה רושם 64 מגה איך אני משנה את זה בחזרה ובאיזה תוכנה???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Jook,

עם איזה חומר להדביק את הצלעות קירור? והאם אם אני אעשה אוברקלוק על GEFORCE 2 MX400 שך NVISION יעזור בהרבה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. או קי יש לי לוח asus-p4sgx-mx וביוס asus-p4sgx-mx acpi vios reveision 1005 עכשיו יש לי שאלה... יש שם נעילה ל agp ו pci? ויש שם מקום לשנות יחס מעבד זכרונות? חיפשתי לא מצאתי....

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  7. אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. המארז הוא NSK2480B והמעבד הוא כרגע E5200 אבל הוא יוחלף כניראה ל E8400 או Q6600 או Q82002 הלוח הוא GA-73PVM-S2H )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yonatanp,

היי, במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס. לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה. איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ofir123,

אתם כבר יודעים את הטמפרטורות שלי,יותר מ60 מעלות. החלטתי לקדוח חורים במארז בשביל איוורור טוב יותר, מה אתם אומרים? אולי אני יוסיף מאוורר בדלת?

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by sAXIn,

ברשותי EPOX 8K3A עם ATHLON 1700 לאחר התקנת הוולקנו 7 (אלומיניום) הטמפ, 60 בעומס ו 53 במנוחה אם יש למישהו עצה כיצד לשפר ? חשבתי אולי הגוף של המפזר חום לא יושב טוב או שהחומר הלבן שנשאר לאחר הורדת הגוף של AMD עושה בעיות וכיצד לוודא שהמפזר יושב טוב מבלי להוריד נ.ב. זכרו שהלוח הזה קורא טמפ. מהדיודה הפנימית של המעבד

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by MDK,

שלום לכם! אני מתכנן לקנות p4 ואולי בעוד שנה\שנה וחצי לעשות לו אוברקלוקינג. אזהרה: אני לא בקיא בתחום, למעשה אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג, ולכן אל תצפו שאני יבין הסברים מפוצצים במונחים! עכשיו יש לי מס' שאלות: 1)האם o\c הוא דבר מסובך ללמידה ולביצוע או דבר שכל גיימר\משתמש ביתי יכול ללמוד מהר ולהצליח בו? (אני מניח שלא כל אחד יכול אחרת כולם היו עושים זאת מן הסתם...) 2)האם אוברקלוקינג למעבד מתבצע פיזית או דרך תוכנה ו\או דרייברים? איך הוא בעצם מתבצע? 3)האם מאבדים את האחריות לאחר שמבצעים אוברקלוקינג? אם כן, אז מה המהירות שמותר להגיע אליה? 4)האם אוכל להסתפק במארז מידי ג'נריק עם 2 מאווררים או שאהיה חייב לקנות מארז יקר ואיכותי? 5)האם אוכל לעשות אוברקלוקינג טוב (נגיד מ-1.…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקבל את המחשב שהזמנתי בחלקים ואני זקוק למשחה טרמית עד 50 ש"ח. חשבתי לקנות את הMX-3, מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  16. כלומר יש לי 3 חוטים: צהוב ירוק ושחור. איזה חוט לחבר לאדום ואיזה לשחור? כלומר איזה חוט זה + (אדום) ואיזה חוט זה - (שחור)? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by ghreg,

אני עים HAF 912 plus אים מישו יודע מאיפה אפשרי לרכוש פילטר נגד אבק לדלת 120 או 140 מ"מ

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. Started by ido-nava,

אוקי, יש לי את המחשב הבא: Gigabyte GA-K8N Pro SLI AMD Athlon 3500+ 939 + TT BIG TYPHOON CORASIR 1024MB 400MHZ CL 2.5 (512X2) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit HEC 480V טמפרטורות כרגע: מעבד: 22 מעלות, 1.38V ציפסט של הלוח 69 מעלות מארז 25 מעלות כרטיס מסך 37 מעלות מהירות סיבוב של המאווררים: מאוורר מעבד: 1298 RPM מאורר מארז 1308 RPM מאורר ספק: 1592 RPM עכשיו רציתי לדעת כאשר אני יתחיל בOC, האם יש סיכונים שיכולים לקרות לחלקים ? האם האחריות תפוג (גם כאשר אני יחזיר את המהירות לנורמה) ? והשאלה הכי חשובה בכמה זה יכול לעזור לי במשחקים וכו' ?

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  19. שלום! אני צריך 2 מאווררים, הקטע היחידי הוא שיש מקום שמה רק למאוורר של 7 ס"מ, ואני חיפשתי ולא מצאתי שום מאוורר של 70 מ"מ... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה סבבה. בנוסף, ראיתי את הדבר הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4151 זה נראה לכם שווה משהו? (למה נראה לי זה הדבר היחידי שאני יכול להוסיף למארז...)

20. Started by bartes,

שלום רב! אני מעוניין כבר זמן מה לעשות oc למעבד שלי עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה, משום שבביוס האפשרות נעולה לי, אז איך עושים זאת?? מעבד:2.4 intel pentium 4 northwood. לוח אם: ECS p4vmm2. זיכרון: pc2700 256 מגה בייט. האם אני יכל לעשות oc ואיך? והאם אני יכל להגביר את מהירות המאווררים במחשב, ולא על ידי התוכנה spees fan. זה ממש דחוף תודה בר!~

• 47 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי, אני צריך המלצה למערכת קירור כמה שיותר שקטה (מצידי - "שקטה לחלוטין") למעבד Core 2 Extreme QX9650. לוח האם הוא ASUS P5K3 Deluxe אם זה משנה.. לא מתוכנן שום אוברקלוק. אין מגבלת תקציב אבל כמובן שכמה שפחות כסף = יותר טוב. מדובר על קירור אוויר סטנדרטי לחלוטין, לא מים או משהו בסגנון הזה. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by edenbd,

שלום, יש לי מעבד E4500 ועשיתי לו OC ל 2.64, הטמפ' של המעבד במנוחה היא 27-30, ובמאמץ שבדקתי עם התוכנה Orthos Prime הגיע לי ל 40 בכל ליבה כמו שאפשר לראות בתמונה: http://i3.tinypic.com/6okdoy0.jpg התוכנה התחילה לצפצף באמצע, מה זה אומר לגבי זה? האם אני צריך לרדת קצת ב OC? תודה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by simonsix,

ניתן לבצע במעבד כזה אוברקלוק? אם כן אז איך, בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sango,

הקירור מתאים לכל המעבדים של AMD ו INTEL אבל האם הוא יתאים גם למעבדים החדשים של AMD או שעדיין אי אפשר לדעת ? כי חשבתי לקנות אותו אפילו שמחירו דיי דומה למעבד שלי חחח ואז עוד שנה ומשהו לקנות מחשב חדש ולהשתמש בקירור זה ..

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  25. לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים