עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mor_anter,

יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. בעודי יושב באוטובוס (קו 13 בירושלים מביצפר הביתה) עלה במוחי רעיון - להשתמש במקרר כמקום בו אשים את מיכל המים של מערכת הקירור לכל 3 המקוררים. כך ניתן גם להימנע מצורך ברדיאטור ומאוורר. מה שכן אצטרך זו משאבה חזקה בצורה אדירה. אולי אפילו 2 צריך לבדוק את העניין. מוצג סרטוט של המערכת ואבא יסכים לקדוח במקרר כל זמן שיתבצע איטום יאות לאחר מכן. מקווה שביחד עם הזכרונות OCZ החדשים אוכל לקרוע את המחשב בOC. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  3. לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  4. OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  5. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם, אז ככה יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עם קירור סקוט עשיתי לו אובר ל3.2 והטמפרטורות הם 46 במנוחה ו60 במאמץ 100% אחרי הרבה מאוווווודדדדדדדדד זמןןןןןןןןןןןןןןן השיא שלו זה 62 וזה היה לשנייה האם זה נורמלי ועוד שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם צלעות קירור ומאורר קטן עליהם האים זה אפשרי לעשות לו oc נחמד? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by mor_anter,

קודם כל יש לי שאלה הקירור הזה יוריד לי לפחות 10 מעלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3087 אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה אז תנו הצעות יכול לחרוג בעוד 20 30 לא יותר תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by climax,

אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  9. היי אנשים, אני מעוניין קירור שקט (דגש חזק וכבד על השקט) למעבד amd dual 3800 , מתלבט בין: zalman cnps7700-aicu 120 mm thermaltake big typhoon אני לא מתכנן על oc.. טוב לי ככה. אשמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  10. אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  11. תראו עכשיו עשיתי OC למעבד שלי athlon 3000+ e3 והגעתי איתו ל 255 ומתח של 1.52. עכשיו אני בודק עם התוכנה S&M, קודם כל- היא תוכנה טובה לאימוץ המעבד היא טובה בכלל לדברים האלה? דבר שני. לפי מה שאני רואה עכשיו (בזמן הרצת התוכנה) הטמפ'מגיעה לסביבות ה40. זה טוב למעבד שלי? ולאן ממולץ לי לא להתקרב ? עדכון: the processor is being used by another application or the thermal protection has worked. continue ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by sSs Dragon,

ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by mor_anter,

קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  14. אז ככה יש לי את הכרטיס Radeon 9800 PRO All In Wonder המאוורר שלו מרעיש ביחס למאווררים אחרים יש לי קירור מים, Thermaltake Big Water עכשיו מה כדאי לקנות קירור אוויר ספציפי לכרטיס ? או לקנות בלוק קירור לכ.מסך ולחבר אותו למערכת של המים ? בתודה איתי

• 14 תגובות
    • 761 צפיות
  15. יש לי מארז די גדול ויש שלושה מקומות למאוררים: אחד מקדימה ליד ההארד דיסק השני מאחורה טיפה מעל הכרטיס מסך והשלישי בדלת משמאל מול המעבד יש לי שלושה מאוררים בגודל 80 איך למקם אותם כדי שיהיה אידיאלי? תמונה: אדום-מאוררים כחול-כרטיס מסך ירוק-ספק כתום-הארד דיסק (למטה) וכוננים למעלה צהוב-מעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by hagay21,

יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  17. יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  18. היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by shlomi8,

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  20. שלום, היום החלטתי לבדוק איזה ציפים יש לזכרונות שלי וגיליתי שיש לי: ADD8608A8A-5B. לא שמעתי על כזה ציפ לפני, הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי איך הוא ב OC וכמה מתח אפשר לתת לו.. אם למישהוא יש מידע על הציפים אני אשמח אם הוא יישתף אותי.:]

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  21. יש לי מעבד 3ghz אינל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ולכרטיס מסך לליבה 270/300 זכרונות 400/420 האם תהיה התחממות משמעותית במעלות??(אם כן אז כמה מעלות+-) תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by sSs Dragon,

כל כמה זמן צריך להקות את הגריז התרמי הישן ולשים חדש? תודה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shirNoshe,

עד כמה אני יכול להגיע עם ה-6600GT/PCX בסטוק.ועד כמה עם קירור. אני יודע "שישלפו" פה את כדורי הבדולח... .אבל מה המגמה שהגיעו אליהם הכרטיסים האלה?GIGABYTE. היום אני על 590/1100.

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aviran_n,

אני שוקל בניה של בלוקים ולהתחיל להעביר את המחשב לקירור מים עקב זה שאני יכול להשיג נחושת בחינם ורדיאטור זמני (אם הוא יתן ביצועים טובים אז הוא ישאר קבוע). עכשיו כמה שאלות 1. נחושת באיזה עובי אני צריך לבלוק? 2. בכירסום התעלות בבלוק כמה מ"מ אני צריך להשאיר בתחתית הבלוק? 3. אפשר לקבל תמונות של בלוקים שנתפסים ללוחות אם כמו שלי עם קליפס כמו בתמונה הזאת http://www.fileshosts.com/pentium4/D1/abit/AI7/HC200_AI7/AI7_015.JPG כדי שאני אקבל רעיון איך להתפיס את הבלוק? 4. אני צריך דוגמאות של בלוקים טובים שאוכל לנסות לחכות בכרסום. מצטער על כל המגילה **עריכה**: עוד שאלה, איזה מהראשים של הדרמל מתאימים לחריטה בנחושת ועם איזה ראש יהיה לי הכי נוח ליצור את הצורות המדוייקות שאני צריך ל…

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. קבלו: עשיתי OC ישבתי שעתיים ובתודה ענקית למישל ולארקדי (ולחציל !) הצלחתי לשבור את ה 2.8GHZ!!! בדיקות של שעתיים יציב!!!! ב S&M!! הזכרונות גם יציבים גם ב S&M תזמונים של 3-4-4-8 200@255 400@510 ללא העלאת מתח!! על מתח סטוק של 2.65 הצ'יפ הזה UCCC 549 של SAMSUNG פשוט בן זונה!!! ה OC נעשה על ידי הלוח המדהים DFI מאקסימום טמפרטורה CPU שהגעתי זה 44 !! מעבד במתח סטוק!!!! קירור סטוק! http://img71.imageshack.us/img71/9741/screenhunter53hm.jpg

• 14 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים