עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אני יכול לעשות אוורקלוגינג - עם איזה תוכנה, לכרטיס: nvidia geforce 4 4000 128 mb ddr ואיך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו?

• 14 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by Qball26,

אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  3. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני חייב לדעת אם הם מתאימים באתר של זלמן לא רשום על הלוח הזה כלום כנראה כי יחסית חדש אבל לפי התמונה פה לא נראה לי שהוא

• 7 תגובות
    • 472 צפיות
  4. לפני כמה ימים פתאום עלה לי רעיון שאפשר לעשות קירור עם המזגן של הבית, אז למה לא? הרעיון היה לקחת שקיות זבל להדביק למזגן ובצד השני להדביק למאורר שיכניס אוויר. לא צילמתי את מהלך העבודה כי לא הייתי בטוח שזה עובד, אם מישהו רוצה לעשות את זה ולא הבין איך אני אצלם וישים פה. אז כמו שכבר כתבתי, הדבקתי שקית זבל למזגן, חתכתי אותה בתחית, חיברתי עוד שקית, חתכתי גם אותה בתחתית, אליה חיברתי שקית רגילה של סופר (אלה ששמים בהם את הירקות) ולשקית הזאת הדבקתי בקבוק ואותו לגריל של המאורר (המאורר כוון בשביל להכניס אוויר למארז). השיפור ענק! טמפ' לפני ה"מוד" הזה, הטמפ' של המעבד הייתה 33 מעלות (במנוחה), ואחרי שהפעלתי את המזגן 16 מעלות (במנוחה)!!! במאמץ אני עכשיו בודקים, אבל מקודם עשינו ברצה של 3DM…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by IxSrPpTUq,

שלום, תראו, לפני מספר ימים סתם דפדפתי ב-OCDB, וחיפשתי פרוייקטים שקשורים במעבדים כמו ה-3200+ וה-3500+... ואז ראיית פרוייקט אחד מיוחד - מישהו שם את המעבד שלו על מתח של 1.00V....!!! שלי עכשיו על 1.42V עם מעבד 64BIT 3500+ =] ליבת ווניס =] ויש לי כמה שאלות - האם הורדת מתחים: 1. האם זה מסוכן למעבד? זה מוריד אחריות? 2. זה יתרום לקירור המעבד? 3. זה עלול לפגוע בביצועים של המעבד? 4. עלול לגרום לבעיות אחרות כלשהן? 5. בכמה להוריד כל פעם בביוס (מתחים)? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  6. קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  7. יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה... תודה...

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  8. השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by dandin,

אהלן קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים עם מעבד AMD 64 3200X2 ואני מבסוט ממנו לגמרי חוץ מהעניין של הרעש יש לי עליו כרגע מאוורר TR2 M6 SE (K8) ATHLON64 ThermalTake - 21 , שהרעש שלו עומד על 21dba הייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר שקט , אבל משהו שיקרר אותו תחת תנאים קשים של רינדור אינטנסיבי בתלת מימד חשבתי על כמה אופציות Thermalright XP-120 for P4 and K8 + ( איזה מאוור של 120 ? ) Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec ZALAMAN CNPS7000B-Cu אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Kitzony,

אוקי יש לי מעבד AMD DC 3800 ומאוורר Thermaltake BigTyphon המאורר עצבו לא מסתובב רק רציתי לדעת עם זה בסדר המעבד לא על אוברקלוק

• 16 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by climax,

שלום יש לי כרטיס geforce6800gt agp8x עכשיו אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אני צריך קירור בשביל אוברקלוק לכרטיס מסך??

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by mor_anter,

איך אני מאיץ אותו ליותר rpm תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  13. Started by X1peL-,

תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  14. Started by עינב,

שלום . יש לי מעבד סלרון 800 , עכשיו בביוס יש אפשרות להעלות את המהירות שלו ... העלתי את המכפלה ל 9 זאת אומרת שבביוס הוא מראה לי שהמעבד עכשיו הוא 900 , אבל בתוכנת CPUZ הוא עדיין מראה לי שהמעבד עומד על 800 ... למה זה ככה והאים עשיתי משהו לא בסדר. ... ?

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  15. האם הקירור מעבד הזה - Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan מתאים למעבד הזה - Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by shlomi8,

יש תוכנה או משהו שמכבה את המאורר דרך המחשב ולא דרך פאנל או משהו חיצוני?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  17. Started by shlomi8,

כותרת...המאוורר עושה רעשש

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  18. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך יש לי CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ מעבד Gigabyte GA-K8NS Pro לוח XFX GeForce 6800 GT 256 MB AGP8X כ.מסך 1024MB זכרון זהו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות אוברקלוק כמה איך וכו' ??? אם יש איזה פרט מהמפרט שצריך להוסיף תגידו לי תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by hosham,

שלום יש לי פנטיום 4 3.0 ghz ולוח אם של אינטל 865gbf אני צריך קירור לא לאוברקלוקינג אלא לעבודה סדירה עם המחשב. מה אני יכול להשיג שיהיה טוב ובטווח של עד 200 שקל. תודה.

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  20. אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Started by DakloN,

שלום.. אני יכול לעשות O.C למעבד 4800+ (2.4GHz) להגיע ל2800.. מבלי להחליף לו קירור או משהו?? AMD Athlon 64 X2 יש לי את הזלמן 9500... אם כן, איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, יש ברשותי מארז XASER V7000A . שקלתי אולי שהחום יצא לי יותר מהר ויקרר טוב יותר. אולי מאוורר אחד של 120 מ"מ למטה או 2 של 90 מ"מ של טרמלטייק או מאווררים שקטים אבל מועילים עם לד. מה אתם אומרים? מועיל או מרעיש ומיותר מדי? אין לי פיתחי איוורר למטה ככה שאני לא יודע אם זה ישפיע. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

טוב,אז אני על 595/1105 עם ה-6600GT/PCI-E של GB.אני עם דרייבר 77.77.עם קירור סטוק(מחר אני מקבל את הזלמן VF700CU.. ) שאלות: 1.כדאי/צריך/יש טעם לשנות דרייבר לפני שאני ממשיך ב-OC? 2.האם ארגיש שיפור ב3DMARK05. 3.האם ארגיש הבדל במשחקים.

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  25. אם מחליפים משחה טרמית למעבד זה יוריד בטוח טטמפרטורה של המעבד?

• 1 תגובה
    • 404 צפיות

דיונים חדשים בפורומים