אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הוספתי מאוורר בין שני הcd-roms כך שהוא מוציא אוויר מהכיוון של המעבד החוצה. מאוורר של p2 חחחחחח נישאר הצלעות קירור שלו פעם ב 100% מאמץ הייתי על 58-60 עכשיו על 52-55 שזה די סביר אני כנארה יחפש לי עוד מאוורים דומים להוסיף לי שמה ככה בשורה אני יביא לכם תמונות מתי שהיה בערך 3 מאוורים
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המעבד בזמן מנוחה... עבודה באינטרנט ואייסיקיו.. על 43 מעלות.. האם זה הרבה? ואיזה קירור יש לכם להמליץ לי עד 250 ש''ח? תודה,אופיר.
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב, לאחר שה P4P800 נשרף לי במוצאי יום כיפור - והתברר לי שאם מחליפים אותו מקבלים לוח ללא PAT , דאגתי למכור אותו ולקחת את ה EPOX מזיגזג, לקחתי גם 2 סטיקים של PC4000 לבדיקה , ולהלן התוצאות הטובות ביותר עד כה. בהשוואה ל ASUS הלוח נופל במעט - בעיקר בנושא ה OC - רק 1.6V למעבד - מגרעה רצינית - כמו כן, ה ASUS מאפשר BUS גבוהה יותר ללא מתח לעומת ה EPOX. אמור להיות BIOS שיאפשר העלאת מתח עד ל 1.825 - אך לא מצאתי אותו עד כה - אשמח אם מישהו ( AKA Maphisto ... ) ימצא לי אותו ... לגבי הזכרונות, התזמונים מצוינים - יותר טובים מ CORSAIR , אבל סובלים מבעית חוסר יציבות קשה, לא ברור אם בגלל BIOS לא יציב, או בעית מתחים - הזכרונות האלה צריכים 2.8V ב DEFAULT - שזה הרבה ! התזמונים מצויניי…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אים מישהו יודע איך המעבדים החדשים מגיבים לOC? א.האים הם מתחממים בצורה רצינית? ב.יש להם הגבלה כלשהיא, או שניתן למשוך איתם כמו המעבדים "הישנים" (2.4, 2.6, 2.8) ? המעבדים שמענינים אותי הם: 2.8 prescot 3.2 3.4
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר מדחום דיגיטלי/רגיל קטן עבור מיכל לקרור מים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני כשבוע עשיתי OC שהמטרה שלו הייתה לבדוק עד כמה אני יכול להמהיר את המערכת שלי, מבלי להתחשב ביציבות, מספיק הייה לי שהוונדוס יעלה ואני אוכל לבדוק את התוצאה באידה. הערות: התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2.5 3 2 7 ואין לי מושג איך לשנות אותם (לידע כללי, אני ביררתי את התיזמונים באידה-> לוח אם-> צ'יפסט) את כל הפרטים על הקירור והמערכת שיש לי אפשר למצוא ב"מפרט מחשב" להלן התוצאות: הבאס הכי גבוה שהביוס מאפשר לי זה 165 (והייתי שמח לדעת אך אני יכול להעלות אותו מעבר לזה...) המכפלה הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 7, עם באס מקסימאלי של 155MHZ, שביחד זה 2166MHZ, ולא הצלחתי להעלות את המכפלה יותר מזה, גם עם באס של 133. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 2266MHZ (באס 165, מכפלה 6.75 VCORE 2.0…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב? שמעתי שהזלמן עדיף בגלל שהוא קירור אוויר, אבל פועל כמו קירור מים. חוץ מזה שחבר שלי שיש לו את הביג טייפון אמר לי שהזלמן עדיף אבל אני רוצה לשאול אותכם בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
[move] סוף סוף צבעתי את המארז[/move] התלבטתי בין לצבוע לבין לקנות את המזוודה הזאת הכסופה אז הלכתי גם לאייס וגם להום סנטר ולא היה להם את המזוודה, אז יצאתי משם עם 3 פחיות של ספריי שחור וצבעתי את כל המארז אני חייב להגיד שיצה הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שיהיה. עכשיו זה נראה מארז שחור עם הפס הכסוף מקדימה, אהבתי... לצערי הרב שכחתי לקנות צינור בשביל להכין את הכבלים העגולים (שראיתי במדריך איך להכין כבל עגול בזול). אני אולי יקנה מחר ויתחיל לעבוד. דרך אגב מישהו יודע איפה אני קונה את החלון למארז (פרספקס או משהו) וכמה הוא עולה? אני רוצה לבנות חלון, ואם כבר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות רק דלת למארז (במקרה שמשהו יידפק בניסור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי את המפסקים האלה: http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacbb69e6e0ae.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacda6a2b5df1.jp-g (להוריד את ה "-") רציתי לדעת אם הם טובים? ומה עלי לעשות עכשיו, ואיך לחבר אותם, תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לאט לאט למד את העסק של oc ומחליף לאט לאט חלקים במחשב כמו ספק חדש וזיכרון חדש ובקרוב אני יקנה מעבד חדש ורציתי לשאול משהו שאם אני יקנה מעבד רגעל יענו לא mobile אני יוכל לעלות לו את הבאס אבל לא יוכל לשחק אם המכפלות אז רציתי לשאול הרי המהיריות אותן מהריות פחות או יותר אם זה או בלי זה אז מה היתרון לעלות גם את המכפלות ומה ההבדל בין המכפלות לבין הבס אני מקווה שתעזרו לי ולא תתעלמו מהשאלה?
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני חדש כאן והתרשמתי לטובה ומקווה להמשיך להתרשם.. יש לי בעייה, יש ברשותי מחשב Intel Pentium 4 3.2 1mb LGA775 Asus P5GDC V-Deluxe A-DATA 256Mb X2 (סה"כ 512) במצב של עבודה על המחשב, כלומר אינטרנט, ומוסיקה ברקע.. המעבד יושב על 50 מעלות הזכרון על 32 יש לי מארז פול טאוורר עם המאוררים הבאים: * לספק שלי יש 2 מאווררים אחד ששואב אוויר מהתחית שלו (איזור המעבד) ועוד אחד שמוציא אוויר מאחורה כרגיל... 1) 80 מ"מ פשוט בחזית, שמכניס אוויר... 2) 80 מ"מ פשוט מתחת לספק, שמוציא אוויר... 3) 80 מ"מ פשוט מעל הספק, שמכניס אוויר 4) 80 מ"מ פשוט תפוס בקומבינה, שזורק על כיוון המעבד אוויר... 5) מאוורר של אינטל סטנדרתי של מעבד פנטיום 3, תפוס על הנורטברידג' 6) מאוורר קטן קטן, על עוד איזשהו …
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המחשב שלי נשמע כמו מפעל. אני צריך עזרה בשדרוג הקירור, חשבתי על תקציב של כ-400 ש"ח, לביצועים סבירים ללא OC דגש על שקט. מה שיש לי כרגע: מארז MID שני מאווררי 80 מאחורה ואחד בצד קירור מעבד סטוק (AMD 64 939) כ. מסך GF6600GT עם גוף קירור+מאוורר סילברסטון92 עם בקר מהירות. (המאוורר הקודם הפסיק לעבוד ולכן הוסר) ספק ג'נרי 500W את כל אלה אני רוצה להחליף/לצמצם למינימום כדי שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש כתבה מקיפה על משכות שנים וכל מני משכות אחרות שמשמשות כמשכות תרמיות מישהו ניסה והאם זה בכלל יעיל?? ולכל מי שמתעניין הנה הלינק עם הכתבה: http://daemlich.net/5746
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך דרך הביוס.. הכל היה טוב ויפה שההיתי על גירסאת f2 של הלוח g31mx-s2 לאחר עידכון ביוס לאחד מהדגמים f3 f4 f5a (ניסיתי את כולם) הoc כיאלו התבטל... אני קובע בביוס ל266X9 בביוס זה מראה לי מעבד 2.4 אני מפעיל תמחשב מהתחלה שהתחלה בפוסט כתוב לי 200X9 ושאני עושה מאפיינים למחשב שלי כתוב לי 1.8 לא 2.4 כמו לפני העידכון... אני חוזר לביוס.. וההגדרות כן הישתנו.. בביוס כתוב 266X9=2400 הדבר היחיד שעובד זה המכפלות שאני משנה מגיד למכפלה של 6 שזה המינימום שאני מפעיל תמחשב מהתחלה עולה לי בפוסט 200X6 מישו פעם שמע על בעיה מוזרה כזאת?! תודה מראש לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כמו שכתוב בחדשה, TT יצאו בסידרה חדשה של HSFים לפלח השוק הבינוני. סידרת הTR2. שימו לב לדגם TR2M2: ושימו לב לVantec AeroFlow שיצא כבר לפני חדשיים: מה אתם אומרים על זה? העתק מדיוק לפי דעתי.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום זאת הטמפ של המחשב שלי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-917874976.JPG רציתי לשאול אם זה טמפ טובה? ויש לי עוד שאלה, אם אני אפתח את המארז ואשים מולו מאוורר חזק מאוד ואשאיר אותו ככה... זה יהיה טוב, כלומר זה לא יעשה לי בעיות או משהו? אה ועוד משהו זה יקרר יותר את המארז ויוריד את הטמפ? למי שלא הבין... הנה תמונה להמחשה...(התמונה להמחשה בלבד, למצולמים אין קשר לכתבה) http://www.zix.co.il/images/z-1400333080.JPG בתודה מראש, גל
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום ! מישהו יכול להסביר לי או להביא מדריך איך למרוח גריז טרמי למעבד? ??? ???\ דחוף דחוף! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אז אני רק רוצה לציין שזה שאני פה בכלל גולש מבחינתי זה נס זה היה מפחיד ביותר ההרכבה של זה... ולא מצאתי מדריך ולא הצלחתי לפרק תתשובת למאוורר... ותלשתי את המעבד מהלוח אפילו בלי לשחרר את הקליפס שמאבטח אותו בלוח... בקיצור - נס מהלך אז ככה... הייתי ב 39 מעלות ב IDLE עם משחה רגילה, כרגע ב 26 עם ה AS5 המפחידה... FULL LOAD = 47, כיום 31... מפחיד רצח 8) קצת סיקור מצולם - (לכל הבאים להעיר... - אני יודע שאני צריך לקצר את הצינורות פשוט כבר 4 בבוקר...) תעזרו לי עכשיו ב OC הכי רחוק שאפשר... באורך פלא אפילו ההרדיסק והכרטיס מסך הורידו טמפ' משמעותית... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-