עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xane,

איזה קירור יותר טוב? שמעתי שהזלמן עדיף בגלל שהוא קירור אוויר, אבל פועל כמו קירור מים. חוץ מזה שחבר שלי שיש לו את הביג טייפון אמר לי שהזלמן עדיף אבל אני רוצה לשאול אותכם בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by yoav1000,

אני צריך בלוק קירור איפה אפשר לקנות אחד עד300 שקל

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by Overclocker,

Hi! I am planning to buy a new computer, which I intend to O/C. The thing is: I heard that the SATA controllers on the NForce don't do well while O/C the system. Can anyone confirm this ? and secound, I wanted to know if the 865/875 Chipsets of intel suffer from this problem too (I think most of them use 3rd company controllers) I was thinking of buying an A64 3000 + Nforce3 or Northwood 2.4-2.8 + 865PE or Barton 2500-2700 + Nforce2 400. Any recommendation to help me solve this dilema would be appreciated.. Thanks. לתוהים, העתקתי את ההודעה מת'רד שפירסמתי בחו"ל לכן היא באנגלית

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by BattleMan,

תקשיבו כולם. אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות. ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך. עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך) מה איתכם? אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל. נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by omerha,

יש לי את המעבד הנ"ל על לוח abit IC7-E ואני לא מצליח לעשות OVERCLOCK כשאני נכנס לביוס אני משנה אותו לכך שהמכפלה שלו תיהיה על 2.8 וכשאני יוצא מהביוס הוא לא עובר את ה POST מה אני לא עושה נכון קראתי כמה מדריכים אבל לא הצלחתי ...

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  6. שלום , קיבלתי היום מערכת קירור מים של TT - Big Water 12Cm עכשיו אני לא מבין למה היא לא מקררת לי אני עובד עם Pentium 4 3000 Mhz Perscot חיברתי הכל לפי ההוראות והמעלות שלי על 80 המחשב שלי לא מצליח לעלות ככה מה הבעיה ? בבקשה צריך את העזרה הזאתי

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by qpalzm,

המעבד שלי (עם האוברקלוק בחתימה) נח על 38-39 ומריץ פריים על 55-56. למה הפרש הטמפ' כל-כך גדול?

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by jojo36,

האם שווה את המחיר???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=242&products_id=8558

• 12 תגובות
    • 643 צפיות
  9. שלום לכולם! אז ככה כרגע אני בבאס 250 עם תזמונים לזכרונות של 6-3-3-2.5 (עברתי בדיקות מאמץ) והבנתי שזה לא כזה משהו אז חשבתי לנסות ולעלות עוד אבל אני עובד על משהו די חשוב עכשיו וקצת מפחד שאיזה משהו פתאום ישרף לי במחשב אני יודע שאתם שונאים ששואלים אותכם "עד לאן אני יכול להגיע בOC" אבל השאלה שלי היא קצת שונה אני רוצה לדעת עד איזה גבול זה כבר מסוכן למעבד/זיכרונות? (אני לא רוצה בעוד שנה שנתיים פתאום המעבד יחליט להתפגר לי ) עד כמה בערך אתם חושבים שאני יכול לעלות עם הקירור שברשותי? תודה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

יש לי מזגן קטן ממש קרוב למחשב. אני מפנה את האוויר לכיוון ההפוך, מחשש שזה יזיק למחשב. האם זה באמת יכול להזיק? המחשב סגור.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, אני רוצה לבצע OC למעבד 1.8 שיגיע ל2.4 השאלה היא כמה מתח אני צריך להוסיף ? {פעם היה ניתן ליראות את הקונפיגורציה של המחשב שלי , לאן זה ברח ? ) P4 1.8 2*512 geil ספק TT

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  12. אז ככה יש לי מעבד 2.66 על לוח של msi פרטים מפורטים יותר פה... http://planet.nana.co.il/setihome/cpuz.htm אחרי שהעלתי את הבאס מ133 ל140 (ןיש לציין כי גם נעלתי את הpci/agp clock) הפעלתי את המחשב וההארד דיסק הראשי שלי של 120 ג'יגה s-ata לא מצליח לעלות ולא מזוהה בכלל בביוס. מה שכן אני מצליח לעלות את המחשב מהכונן השני (30 ג'יגה של קואנטום ישן) ואכן תוצאות האובר קלוק הן חיוביות והמהירות עלתה ל2.8 ג'יגה. אך שוב הבעיה היא להעלות את הכונן הגדול של ה120 ג'יגה שממש "נעלם" לאחר האוברקלוק ורק לאחר הורדה של הבאס חזרה ל133 מחזירה את פעילותו. מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Milk-Inc,

שמתי על הכרטיס מסך שלי מאוורר ג'נרי קטן שמתחבר לחריץ של ה- System Fan , וכשבדקתי בביוס ראיתי שהוא מסתובב על 4600+- RPM. עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שמאוורר ג'נרי מסתובב במהירות כזאתי (כי זה מהר מאוד בשביל ג'נרי אם אני לא טועה..) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חשבתי אולי לקנות קירור מים למערכת שלי ורציתי שאולי תמליצו לי על משהו מסוים אבל אני רוצה משהו טוב שיקרר טוב אבל לא יעלה הרבה אני גם רוצה אחת אמינה וכו' תודה

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום, אני צריך יעוץ דחוף של מאורר חזק שאמור לשבת על Socket478 על מעבד Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading Northwood. היכן ברמת-גן ישנן חנויות טובות שמוכרות כאלו מאוררים - עד 100 שקל, לא רועש! תודה ענקית לעונים!!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אהלן אהלן, הקירור שבא עם הלוח אביט IS7 שלי החליט לאחרונה שהוא שונא שקט - כל כמה זמן היה משמיע רעשי 'יללה' בדומה לרעש מנוע של מכונית רק בקנה מידה קטן יותר. שהייתי נוגע במאוורר (ובצעם מפסיק את פעולתו) היה שקט לזמן מסויים - ואז חוזר להשמיע רעשים. הוצאתי את ה-HSF וניקתי אותו מאבק וכו', הדבר עזר לזמן מה עד שחזרו הרעשים. זכרתי שקראתי איפשהו פה שלשמן מאווררים יכול לעזור, ניסיתי - אבל ללא כל תוצאות, גם אחרי שימון יסודי המאוורר מרעיש. שורה תחתונה - ממש לא איכפת לי לזרוק את ה-HSF לכל הרוחות - אלא אם כן עולה למישהו רעיון פשוט, שיכול לחסוך לי קנייה של HSF חדש. אם לא אשמח לשמוע הצעות לקירור עבור הגשר הצפוני עד ~100 ש"ח, רצוי ביותר פסיבי. כרגע המחשב עובד רק עם ההיטסינק ללא המאוורר כ…

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …

19. Started by iakovl,

אני רוצה לשים את גוף הקירור על AMD 2000+ 0.13 מיקרון מה עדיף? Thermalright SK-7 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD או משהו אחר

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  20. קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by KvodHagab,

על כל מיני מאוררים שראיית כתוב א תזה מה זה אומר ?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by eSLC,

בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by prince amir,

בקרוב אני צריך לקבל לוח של גיגהבייט ומעבד 1800+ של AMD אני יודע כי ההפרש בין המעבדים הוא 70 MHZ הלוח הוא מסוג 7VAX והזכרון של סמסונג 333MHZ הייתי רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים כדי לקבל את מעבד כגון 2000+ האם גם אני ציך תוספת מתח למעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by ABG,

משהו מכיר קירור פסיבי יעיל ל פנטיום 4? משהו בסיגנון צלעות קירור מפלצתיות כמו של קומפק ? (לא פנאומטי או הידראולי)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by chris_u16,

שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.