אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני חושב שראיתי את זה איפה שהוא אבל עכשיו אני לא מוצא...
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי 7900GT חדש, ואני רוצה להמהיר אותו. איך אני עושה את זה? נראה לי שrivatuner האחרון לא תומך בו כמו שצריך - אני לא מצליח למצוא את המסך שמשנים בו תדרים. אגב, ב3dmarks 2006 המחשב שלי מקבל 4375 לפני המהרה, איך זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לוקח E6300 עם 2GB TWINMOS 667, 7900GS ולוח Asrock Xfire. מעולם לא עשיתי OC ונדמה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל - הנושא מעניין אותי ואני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. 1. מדוע האסרוק לא מתאים ל-OC? 2. מדוע כ"כ מומלץ לעשות OC עם זכרונות 800? מה הבעיה עם 667? 3. האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל כדי לשדרג את הלוח? 4. אם כן, איזה לוח לקחת עבור OC בינוני מבין כל הג'יגה בייטים למיניהם (S3, DS3, DS4...)? והאם בכלל לקחת אסוס? 5. בהנחה שאשדרג לוח, האם כדאי לקנות מראש קירור למעבד? ואם כן, מהו הקירור השקט ביותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת INNOD3D כבר חצי חנה .קניתי אותו אצל IVORY ובזמן האחרון הטמפרטורה של הכרטיס גבוהה מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
תראו את זה http://www.formulapc.net/modules/xoopsgallery/cache/albums/album08/Ceb_001.sized.jpg ממש אהבתי את הרעיון להפוך את הלוח חוץ מזה יש חנות בארץ שמוכרת את הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז של CM Storm Stryker ורציתי לדעת מהי זרימת האוויר האופטימלית. למעלה יש רדיאטור ואליו מחוברים 2 מאוררים שמוציאים את האוויר החוצה. בנוסף מאורר 140mm שמוציא גם הוא את האוויר. 2 מאוורים שמכניסים אוויר לכלוב של הדיסקים הקשיחים ועוד 2 מאוררים בתחתית המארז שמכניסים אוויר. האם הייתם משנים משהו?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מצליח להמהיר את המעבד שלי "רק" ל 2.2 עם מתח 1.85 כשהמתח התחלתי שלו הוא 1.75 (המעבד שלי הוא בעל ליבת WILLAMETTE סוקט 478) עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לעשות VMOD בתקווה להגיע ל 2.3 או שהליבה לא "תרשה" לי עוד למרות שה VMOD אמור להביא מתח התחלתי של 1.85 ומתח סופי נדמה לי 2.1 אבל אני מפחד שהמעבד שלי ישרף :\ אז מה אתם אומרים יכול להיות שהמעבד ישרף במתח כזה ? כי אם אני ממהיר ל 2.3 לפי מה שידוע לי יהיה לי את ה WILLAMETTE הכי מהיר בארץ . עכשיו אני על 2 גיגה על מתח 1.75 FULL LOAD 52 :\ .
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הסתכלתי באתר וחיפשתי ראיתי את כל המדריכים גגם שבאתר ובמדריכים לא כתוב את החלק המעשי של האוברקלוק רק איך לקרר ולא כתוב איך לעשות מישהו יכול לתת לי קישור למקום שמסבירים את החלק המעשי או שייסביר לי אפילו באיזה תוכנה ואיך משתמשים בה (במדריך באתר יש תוכנות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל לא הבנתי איך אני עובד איתן) תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני כשבוע עשיתי OC שהמטרה שלו הייתה לבדוק עד כמה אני יכול להמהיר את המערכת שלי, מבלי להתחשב ביציבות, מספיק הייה לי שהוונדוס יעלה ואני אוכל לבדוק את התוצאה באידה. הערות: התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2.5 3 2 7 ואין לי מושג איך לשנות אותם (לידע כללי, אני ביררתי את התיזמונים באידה-> לוח אם-> צ'יפסט) את כל הפרטים על הקירור והמערכת שיש לי אפשר למצוא ב"מפרט מחשב" להלן התוצאות: הבאס הכי גבוה שהביוס מאפשר לי זה 165 (והייתי שמח לדעת אך אני יכול להעלות אותו מעבר לזה...) המכפלה הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 7, עם באס מקסימאלי של 155MHZ, שביחד זה 2166MHZ, ולא הצלחתי להעלות את המכפלה יותר מזה, גם עם באס של 133. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 2266MHZ (באס 165, מכפלה 6.75 VCORE 2.0…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עכבר לא אופטי (עם הגולה הזאת מלמטה) של Maxxtro שקוף, כתום לבן שקוף כזה...ורציתי להוסיף לו איזה לד כחול או משהו, אז קודם כל אני שואל אם זה אפשרי בעכבר שהוא לא אופטי?? ואם כן, אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים? *ביקשתי מאמא שתביא לי 2 לדים כחולים של 3 מ"מ ו2 נגדים של 1 קילו אוהם, זה הרכיבים,נכון? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 ולוח אם GA-965P-S3... רציתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד ושל הלוח אם במנוחה ובמאמץ כדי לבדוק שאין התחממות יתר. לצערי, אני מקבל תוצאות שונות לרכיבים שונים מתוכנות שונות. להלן התוצאות (בזמן כתיבת ההודעה): Everest לוח אם: 38 מעבד (ליבה 1): 53 מעבד (ליבה 2): 53 speedfan טמפ' 1: 46 טמפ' 2: 38 EasyTune5 (תוכנה של Gigabyte) לוח אם (system): ?46 מעבד: 38 הערה: הטמפרטורות של ה-HD ושל ה-GPU לא נכתבו כיוון שאין סתירות. כל הנתונים במעלות צלזיוס, באותו זמן. מהנתונים הנ"ל נראה כי Everest מזייפת בטמפרטורה של המעבד (כי speedfan ו-easytune קוראים את אותן טמפרטורות) מה דעתכם? ושל מי הטמפרטורה 46? של הלוח או של המעבד? ??? יכול להיות שהתוכנה טועה בשיוך הטמפרטורה …
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהוא שמע אם יש דבק טרמי לחיבור קבוע של heatsink לציפ ואם כן אז איפה ניתן להשיג אותו הערה-אין הכוונה למשחה טרמית דוגמת המשחה הסיליקונית הלבנה שמגיעה עם כול מעבד וגוף קירור אלא לדבק שיש לו יכולת גבוהה של העברת חום לשם חיבור קבוע של גוף קירור חשבתי להשתמש במרק אפוקסי דו-רכיבי epoxy merk אותו חומר בצורת גליל שנימכר תמורת 20 שח בחנויות ושאופן השימוש בו הוא על-ידי חיתוך פרוסה מהגליל בסכין יפנית לישת הפרוסה והצמדתה לחלקים שרוצים להדביק אבל הבעיה שאין לי שום מושג אם החומר הזה מעביר חום היטב או שהוא דווקא מבודד ואז עלול להיגרם נזק לרכיבים שונים עקב הצטברות חום בתוכם הערה: מדובר על רכיבים ישנים שכבר אין לי אחריות עליהם ממילא כמו כרטיס מסך וגשר צפוני על לוח…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
do i can put off my pll and put something(another pll) else and i will get better overclocking capabilities so i can over clock my pc to more then 149MHZ on FSB(my moterboard:ecs P4VXAD cpu:i2.4B PLL:950901bf ? thank to every body that will answer by the way do someone know a good program to FSB OC NOT FROM BIOS and did someone overclock on my mainboard type i will happy to hear(more than 150MHZ
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר המארז שלי סגור, המאוורר העליון נחסם יחד איתו. יכול להיות שזה צריך להיות ככה? כדאי להשאיר את החלק העליון של המארז פתוח?
-
- 11 תגובות
- 669 צפיות
-
-
השתגעתי כבר - זה נראה לי אותו הדבר!!! ??? מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל??
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יושב אני על המחשב ופתאום מקבל הודעה Heat sink temperature is too high החלטתי להוריד את התוכנה Speedfan וראיתי שם רכיב הנקרא core שהוא מחומם יותד מדי ** הערה, בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה הטמפ' של ה-core הייתה 106 לפי מה שראיתי יש לי שם עוד שתי קטגוריות של core 0 ו- core 1 אז מה זה core? ** קובץ תמונה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע רעשים מהמאווררים , פתחתי וניקיתי את האבק , כולם עובדים בסדר גמור חוץ מהמאורר של הכרטיס מסך, הוא ממש מרעיש , החלטתי לשמון אותו בכל אופן , והוא עדיין מרעיש הטמפרטורות במחשב שלי הם: CPU- 32 GPU- 58 Seagate ST3250410AS-44 האם זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-