עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Farmalot,

אהלן או במילים אחרות: אני מעלה את ה FSB, איתו עולה ה CPU, והזכרונות. מה הHT עושה? (אצלי זה נקרא LDT Ferq). תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Djvidal,

שלום לכולם איך אני יכול לחבר 2 סופר לדים למולקס שבמחשב שלי ל5v? האם צריך נגדים? איזה? ואיך אני מחבר בידיוק? תודה מראש וידאל.

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  4. יש לי עכשיו מארז וספק ג'נרי והוא רועש בטירוף!דבר ראשון המעבד שלי הוא e2160 ככה שיעשה oc . אני מניח שהרעש הוא מהמאוורירים שמגיעים עם המארז,לךכן חשבתי להחליף אותם....אז ככה: קירר למעבד אני לוקח freezer 7 pro [בתקווה שהוא יספיק לoc של e2160 ] אז צריך המלצה לשתי מאוורים למארז גדולים וזולים המלצה למאוור קטן וזול ו...אז יש לי מחשב שקט,נכון? הספק שאני לוקח הוא fsp 450pnr

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. הדבר עצום בגודלו והייתי צריך להוציא את הספק כדיי לחבר אותו ואז להחזיר את הספק קיצר קניתי ב 180 בחנות לייד הבית הדבר שווה את זה יש לי שיפור של 10 וליפעמים יותר שווה קניה רק חבל שאני לא שומע יותר כלום

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Crash5,

המארז שלי הוא Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לעשות חלון. 1. באיזה גודל (רוחב, אורך) חלון סטנדרטי למארז טוואר צריך להיות? 2. מה אני עושה עם הידית של הדלת? האם אני חותך גם אותה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by a.bomb,

מה אתם אומרים או שביחלל עדיף איזה זלמן?? זה נורה דחוף אני סוף סוף מצאתי איך להגיע ל 800 Mh"z מהמעבד שלי שהוא 600 אבל במעבד מיתחמם יותר מידי אז אני חייב ליקנות מעברר טוב ואני לא יודעה מה תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by frogman,

התקנתי את ה 6600 והרבצתי לו אוברקלוק 45% בקושי . ויש לציין שצרך מתחים גבוהים למעבד .... גם הטמפ בכלל לא מצאו חן בעניי עם קירור blueorb fx אשמח לדעת מה עדיף ואם יש לכם נסיון עם אוברקלוק ל E6550 אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. אני רוצה להוציא את ההיטסינק של אינטל ואני לא מצליח - פעם ראשונה שאני לא מצליח להוציא היטסינק ניסית משתי הצדדים להוציא את הקלפיס אבל הוא לא רוצה לצאת! הוא נלחץ - צד אחד ממש קשה ללחוץ וזה אחד ממש קל אבל שאני לוחץ ואז בא למשוך הוא לא רוצה לצאת ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by the_lighting,

האם יש למישהו מדריך איך לבצע OC בלוח P35 DS3 ומעבד Q6600 כמו שיש ב www.legionhardware.com למעבד 6300 ו 4300 על 965

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

HELLO יש לי כרגע GF4TI4600 שעליו יושב קריסטלאורב לא מועיל. אני מרגיש שבמשחקים לאחר זמן קצר (משחקים כבדים כמובן, כמו UT2K3) ביצועי הכרטיס במשחק צונחים בעד כ 50%, והצלעות של הקריסטל אורב רותחות. לדוגמא, אני מתחיל לשחק באנריל, אותם הגדרות והכל, כל המשחק בערך על 70FPS למשל, אחרי תקופת משחק, הוא יושב רק על כ 40FPS וכדומה. אני מעוניין להשיג קירור אחר לכרטיס מסך, ומעוניין הפעם גם קירור לזכרונות, הדרישות הם כמובן עוצמת רעש של המאוורר של הקירור לא יותר מ 30DBA. ואני מעוניין במשהו אפקטיבי, לא משהו עלוב כמו הקריסטל אורב.. אפשר המלצות?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by blank,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד והמכפלה נעולה הלוח: M920 VIA אודה למי שיעזור לי

• 12 תגובות
    • 677 צפיות
  15. החלטתי שאני רוצה לנסות את מזלי בבניית מערכת קירור מים לבדי 100%. מספר שאלות: 1. אמא שלי עובדת במפעל לחריטה מדוייקת באמצעות CNC וידני. החומר הזמין שם כמעט תמיד הוא אלומיניום ונחושת דורשת הזמנה מיוחדת. איך יהיו הביצועים של בלוק למעבד Custom Design מאלומיניום? איזה עובי של פרספקס כדאי לשים מעל? 2. איך לחבר את את היציאה והכניסה מבלוק הקירור לפרסקס ובאיזה קוטר כדאי לעשות את החיבורים? 3. היכן אני יכול להשיג רדיאטור בחינם או בזול מאוד ובאיזה גודל מומלץ שהוא יהיה? 4. כמה עולה משאבה של בערך 1000 ליטר בשעה (לא משנה אם בתוך או מחוץ למים) וכמה יעלה לי נוזל קירור מיוחד? תודה. ובבקשה, תענו על הThread הקודם שלי פה...

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

אני מחפש מאוורר כמה שיותר גדול!!! א משנה לי המחיר דחוף

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by chris_u16,

שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  18. היי הP4 2.4C רץ פתאום ב2.5 ללא שעשיתי שום OC (אין לי מושג אפילו איך עושים...) לפי AIDA : Motherboard Properties Motherboard ID04/30/2003-i865PE-6A79ZG05C-00 Motherboard NameGigabyte GA-8IPE1000 Pro Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (QDR) Effective Clock833 MHz Bandwidth6667 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual DDR SDRAM Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (DDR) Effective Clock417 MHz Bandwidth6667 MB/s Chipset Bus Properties Bus TypeIntel Hub Interface Bus Width8-bit Real Clock69 MHz (QDR) Effective Clock278 MHz Bandwidth278 MB/s ה FSB היה 800 ועכשיו 833, לכן ה CPU מתחמם ל32C ב IDLE במקום 27C שהיה עד עכשיו איך אני מחזיר א…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by yanukav,

שלום. רכשתי מארז פשוט תוצרת compucase דגם 6a19 עם המארז קיבלתי air-duct\תעלת אויר למעבד. יש לי גוף קירור תוצרת זלמן משהו 7000 (92mm מאורר על גוף אלומיניום). רציתי לדעת עם כדאי בכלל להשתמש ב air-duct או שעדיף בלי. שמתי לב שהוא חוסם הרבה מהפעולה של המאורר האחורי (120mm) למרות שאפשר לשלוט בגובה של התעלה. יש לי מעבד 2.4ghz 800mhz על asus p4p800 וכרטיס מסך פשוט עם קירור פסיבי. חשוב לי שטמפרטורת המחשב תהיה נמוכה וכמו כן שהמחשב יהיה שקט, מה מומלץ לגבי ה airduct של המארז והייטסינק של zalman (או גם לא ממש יושב מעל הגוף קירור, בערך 2.5 ס"מ ימינה). אם אני ישתמש בדאקט אבל בגובה מינימלי האם הוא ישפיע על חום המעבד הוא שהמאורר האחורי "יגנוב את האויר ישירות. אני חייב לציין שתיכנון התעלה …

21. Started by Bessmertniy,

האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  22. אז ככה אני מחפש קירור למעבד...את ההכי טוב שאפשר לקנות ב400 שח... למעבד AMD 3000+ 939...(אם זה ממש משנה..הלוח הוא של DFI האולטרה D וזיכרות של G.SKILL 550MHZ)

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by arikbaron,

\ אני יודע שאני נוגע בעצבים חשופים ורובכם תרצו לכסח אותי על עצם השאלה אך אני לא מבין מה היתרון ב oc.? חוסכים כמה מאות שקלים על המעבד אך מבזבזים לא פחות על אמצעי קירור למיניהם,זכרונות ולוחות יותר יקרים ובנוסף מסכנים את החומרה ובודאי מקצרים לו את החיים. קדימה היסתער!!!!!!!!!!!!!!! ??? ;D

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום.. אני קונה Thermalright 120 Ultra eXtreme.. ואני תוהה איזה מאוורר 120 לשים.. אני רוצה שהוא יהיה שקט אבל שיתן ביצועים.. לחבר שלי היה קירור שאפשר לשים עליו 120 לבחירתך והוא היה רועש ולא טוב ולכן לא לוקח סיכונים.. תקציב.. נראה לי אבסורדי לשים שהמחיר של המאווררים האלה די זהה.. אז.. אשמח לקבל המלצות..

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by KvodHagab,

על כל מיני מאוררים שראיית כתוב א תזה מה זה אומר ?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים