אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה.. הנייד של אבא שלי איטי בטירוף (ממש ממש מעפן), וחשבתי אם יש דבר כזה לעשות OC לנייד. אולי אם אני אמהיר אותו טיפונת, כבר יהיה הבדל? (בכונן של 60GB לוקח לו יותר משעה לעשות סריקה של האנטי-וירוס, והוא עושה את זה ב100% מאמץ.. רק כדי להמכיש שהוא ממש ממש מעפן...)
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום...קניתי מחשב היא המפרט מעבד E8500 OC 3800MHZ כ.מ HD 4870 זכרון 4 ג'יגה לוח DFI X48 הרצתי בדיקה ב3DMARK06 ברזולוציה רגילה...וקיבלתי תוצאה כזאת 14410 איך זה למערכת בסדר? נמוך? גבוה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כשמדליקים את המחשב - מאוורר המעבד לא מסתובב ומשמיע זימזום.לאחר זמן מה המאוורר מתחיל להסתובב, הזימזום פוסק והכל בא על מקומו בשלום. הזמן שלוקח למאוורר להתחיל מתארך ואני חושש שאגיע למצב שהוא לא יתחיל להסתובב כלל. המעבד הוא P4 3GHZ על תושבת 775. המאוורר הוא מקורי של אינטל. עד לא מזמן הייתה לי בעייה שאחד המחברים נגע בבמאוורר והשפשוף השמיע רעש נוראי - אבל המאוורר הסתובב. הזזתי את המחבר ואין יותר מגע עם המאוורר אבל אז התחלתי לשמוע את הזימזום באיתחול. ניסיתי לשמן את ציר המאוורר, למרות שכשסובבתי אותו ביד הוא הסתובב חלק וללא מעצורים. בדיעבד כנראה שלא הייתי צריך לעשות זאת משום שהמדבקה שמסתירה את ציר המאוורר לא נדבקת מחדש והיה צורך לאלתר עם סלוטייפ. כמובן שהשימון לא עזר. האם עלי להחל…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד Q9300? עריכה: שינוי כותרת.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כן כן זה אני שהחליפו לי בחינם מ7600GT ל 9800GT. הבעיה הייתה איתו שהוא תמיד על 80 מעלות,קניתי Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler ועכשיו הטפרטורה שלו היא 45 במצב IDLE. בזמן החיבור של הכרטיס לPCI,אז מעל הציפים שמים דברים כאלו בצבע אפור שמעבירים קירור לכרטיס שיש כאלו 10-8,בקיצר 2 נפלו לי הדבק שלהם לא היה טוב בכלל,אז לבנתיים 2 בחוץ. אם אני אדביק אותם יותר מאוחר למשל מחר,פשוט אני ישיג את הדבק המיוחד שמעביר קור הכל יעבוד סבבה כה? אין משהו שאני צריך לדעת.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה יפה וקשה על המארז וכמה זה עולה בערך ...תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לשים את גוף הקירור על AMD 2000+ 0.13 מיקרון מה עדיף? Thermalright SK-7 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD או משהו אחר
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של קומפק presario 1700ea וכונן קשיח של טושיבהmk4021gas. כשאני קצת מאמץ את הכונן (מעתיק, עושה איחוי, בודק לטעויות וכו...) הוא עולה מעל לטמפרטורה המומלצת-55 ליותר- 56 57 58 .....63 מה אני יכול לעשות כדי לקרר אותו? (בלי לשים לידו מאוורר) יכול להיות שאפשר לעשות משהו בלפטופ?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
HELLO יש לי כרגע GF4TI4600 שעליו יושב קריסטלאורב לא מועיל. אני מרגיש שבמשחקים לאחר זמן קצר (משחקים כבדים כמובן, כמו UT2K3) ביצועי הכרטיס במשחק צונחים בעד כ 50%, והצלעות של הקריסטל אורב רותחות. לדוגמא, אני מתחיל לשחק באנריל, אותם הגדרות והכל, כל המשחק בערך על 70FPS למשל, אחרי תקופת משחק, הוא יושב רק על כ 40FPS וכדומה. אני מעוניין להשיג קירור אחר לכרטיס מסך, ומעוניין הפעם גם קירור לזכרונות, הדרישות הם כמובן עוצמת רעש של המאוורר של הקירור לא יותר מ 30DBA. ואני מעוניין במשהו אפקטיבי, לא משהו עלוב כמו הקריסטל אורב.. אפשר המלצות?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה יכול להיות? הקטע שעולה הווינדוס הכל טוב ואז פיתאום יש רעש תק ונכבה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אז כמו בכותרת אני מחפש קירור טוב למעבד שלי, מעדיף קירור עומד, הכוונה כמו הסוניק טאוור. ואני צריך כמה מאווררים למארז איזה שלושה בערך 120MM, שלא יעלו יותר מ-100ש''ח אולי עם חריגה קטנה אבל שיהיו עם RPM גבוה (מעל 1500RPM) אין לי בעיה עם רעש אבל לא להגזים, לא מעניין אותי לדים כל השטויות האלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
איך עושים OC לכרטיס הנ"ל, יש לי תוכנת RivaTuner 2.09 ואני נמצא בטאב של ה-OC. איזה Clocks להזיז? בכמה וכדומה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
תשמעו קניתי מאווררים של TT מרעישים מאוד ורציתי לדעת איזה בקר אפשר לקנות ב50 דולר מאתר שעושה משלוחים לארץ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מאמר מעניין מאוד. שווה קריאה: http://www.pcekspert.com/articles/228-1.html
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
את ההבדל במאווררים של מעבד אני מבין אבל אני לא מבין מה יכול להיות שונה במאווררים של מארז אני רוצה בסך הכול מאוורר שקט .. אז השאלה שלי זה האם כל מאווררי ה8 cm יהיו קצת רועשים כי שלי עושה רעש של רוח כזה קצת מפריע בלילה.. ואם אני קונה חדש, אז זה בסדר מה שמוכרים ב20 שקל?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי Q6600 וכמו שידוע לכם הוא מעבד בעל 100 TJ.... על אילו טמפ' להסתמך? הדרייבר שבא עם הלוח אם או CORETEMP עם 100 TJ? תודה רבה לכל עוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-