אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לאחי ולאחותי פנטיום 4, פשוט לא שומעים את המאוורים שלהם!!!! אני עם Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance וגם על הכי נמוך הוא פשוט קודח!!! אני רוצה להחליף אותו למאוורר שלא יוריד מהביצועים אבל יהיה שקט... ממש שקט! (חשוב שיהיה טוב כי אני מתכנן OC קליל...) על איזה סינק אתם ממליצים? שיהיה קר וטוב ושקט ביותר?...
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני פשוט רואה כל מיני הודעות ואנשים רושימים : אם אתה אוברקלוקר קח 333Mhz אם לא קח 266.... ???
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים יש מצב ליבנות בלוק מים ועם כן יש למישהו הסבר מדריך לינק
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות בתדר 800MHZ ומעבד שעובד על 230FSB כרגע ואין לי אופציה בלוח להוריד את הזכרונות ל533 בשביל שהיחס יהיה כמה שיותר טוב(בשאיפה ל1:1) האם יש איזה תוכנה שעושה את העבודה במקום?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
על כמה מעלות בממוצע עומד ה-e6600 במנוחה (קירור סטוק)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קצת קשה לי באנגלית אבל אם היתי יודע היתי עושה את זה http://www.webx.dk/oz2cpu/homemade-pc-main.htm תתחילו מואטר קולינג פארט 1 ותדפדפו הלאה לחלק שני ושלישי וכך הלאה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך מארז זול למודינג ואני רוצה לעשות לו חלון ולהוסיף מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על משהו כמה שיותר זול איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-1691925658.htm אני יכול לאיכשהו להוריד לו את הצבע הסגול הזה מקדימה? אתם יכולים להמליץ לי על מארז למודינג? לבן. ושייהיו לו יציאות של מאווררים מאחורה עדיף 2 יציאות
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-WIU01.htm
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למעבד שלי (E6550 על GIGABYTE P965), ושמתי אותו על FSB של 400 לקבלת תדר של 2.8 (זכנונות 800MHZ על 1:1). נעלתי את תדר ה-PCI-EX על 100, והפעלתי את המחשב. בדקתי עם SUPER PI ובאמת ראיתי שיפור בביצועי המעבד, אך כשאני מפעיל משחקים ואת ה-3D MARK הביצועים יורדים באיזה 60%! יש לי 8800GTS של ALBATRON, בלי OC. איך אפשר לסדר את זה? נ.ב: כשהורדתי את ה-OC זה עבד כרגיל).
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כבר עכשיו אני מבקשה לא לתת לי הסברים מה זה TJ כי אני יודע מה זה ואני יודע שלכל מעבד יש TJ שונה. העניין הוא שהמון זמן אני שומע (לא רק פה...) שה-TJ של Q6600 B3 הוא 100 ושל ה-G0 הוא 95... ואתמול ראיתי איזו כתבה ב-TOMS HARDWARE (שאני מחפש אותה כבר איזה רבע שעה אבל לא מוצא...) בקיצור זו כתבה על ה-MAX TJ למעבדים... היה כתוב שם של Q6600 G0 יש 90 ול-B3 יש 80!!! מישהו יכול לסדר לי את זה בראש.... כי זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי... אני רוצה לדעת מה ה-TJ שלי (בערך כמובן)!!! נ.ב - מצאתי אותה!!! http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מארז פשוט תוצרת compucase דגם 6a19 עם המארז קיבלתי air-duct\תעלת אויר למעבד. יש לי גוף קירור תוצרת זלמן משהו 7000 (92mm מאורר על גוף אלומיניום). רציתי לדעת עם כדאי בכלל להשתמש ב air-duct או שעדיף בלי. שמתי לב שהוא חוסם הרבה מהפעולה של המאורר האחורי (120mm) למרות שאפשר לשלוט בגובה של התעלה. יש לי מעבד 2.4ghz 800mhz על asus p4p800 וכרטיס מסך פשוט עם קירור פסיבי. חשוב לי שטמפרטורת המחשב תהיה נמוכה וכמו כן שהמחשב יהיה שקט, מה מומלץ לגבי ה airduct של המארז והייטסינק של zalman (או גם לא ממש יושב מעל הגוף קירור, בערך 2.5 ס"מ ימינה). אם אני ישתמש בדאקט אבל בגובה מינימלי האם הוא ישפיע על חום המעבד הוא שהמאורר האחורי "יגנוב את האויר ישירות. אני חייב לציין שתיכנון התעלה …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות כמצויין למעלה והמפרט אתם רואים בצד. הזכרונות לא עובדים על 1066 אלה רק DC שלא לדבר על OC. ניסיתי הכל להעלות מתחים כמה שאפרשר להוריד את הOC של המעבד שכרגע הוא 3300. אם מישהו יודע מה לעשות אנה עיזרו לי... תודה מראשץ
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תשמעו קניתי מאווררים של TT מרעישים מאוד ורציתי לדעת איזה בקר אפשר לקנות ב50 דולר מאתר שעושה משלוחים לארץ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מאמר מעניין מאוד. שווה קריאה: http://www.pcekspert.com/articles/228-1.html
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מתכנן לרכוש מחשב חדש מבוסס I7 860, עם כרטיס מסך HD 5970 במארז של ANTEC P183. קירור למעבד – חשבתי על SCYTHE NINJA 2 REV.B, מה דעתכם? יש הצעות למשהו טוב יותר? קירור למארז – יש לדעתכם צורך בהוספת עוד מאוורר על הבסיסים שהוא מגיע איתם? אם כן, איפה? איזה מאוורר להוסיף – TRICOOL של ANTEC? קירור לכרטיס מסך – יש חיה כזו? משהו שיתיישב על HD 5970? באופן כללי אני לא כ"כ מבין בקירור ומתכוון להשקיע עד 400 שח בערך לכל הסיפור הזה אלא אם כן יש לכם הצעות ספציפיות לקירור טוב שעולה קצת יותר מזה.. מבחינת OC – לא משהו רציני מדי..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
נראה כי אני היחיד בOC DataBase עם המעבד ה AthlonXP 1900+ המבוסס על ליבת הPalomino, אשר מחזיק במהירות הכי גבוהה עם ליבת הפלומינו. השאלות שאני שואל את עצמי: או שאין לאף אחד מעבד 1900+ או שלא צירפו את שיא הOC שלהם לDataBase. היו לי מספר מעבדים מהסדרה של ה1900+ ולהלן ההישגים: AXP1900+ ASKGA0137 @ 12X142=1703Mhz AXP1900+ AGKGA0141 @ 12X145=1740Mhz AXP1900+ AGOGA0171 @ 12X157=1884Mhz AXP1900+ AGNGA0221 @ 12X175=2100Mhz (מה שיש לי כרגע) אז השאלה המרכזית: יש בפורום הזה משתמשים שבשותם AXP1900+ ?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.4 B כל פעם שאני מדליק את המחשב יש קולות מוזרים מכיוון המאוורר שעל גבי המעבד אבל אחרי כמה מכות על גג המארז הרעש נפסק שאלתי היא האם כדאי ואפשר להחליף רק את המאוור ולא את כל ה HSF תודה לכל מישיעזור
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-