עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם הוא טוב מספיק או צריך לקחת משהו אחר ... החלקים שיהיו הם: gigabyte 7vax 256MB 333MHz Winbond AMD XP 2000 אני קונה ב PCHARDWARE האם הקירור שהם מביאים הוא מפיק טוב??? תודה רבה לעוזרים.... *** האם זה משנה איזה משחה טרמית אני ישים????

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  2. אני עורך וידאו, יש לי מערכות וידאו חזקות עם קירור רב במשרד. בבית, בחדר שינה שלי יש מערכת וידאו נוספת, שעובדת תמיד, גם בלילה. במערכת ישנם מאוורים: 1 למעבד (מקורי אינטל 4) 2 של 120 מ"מ. 2 של 80, שאחד מהם כבר קבוע במארז ונשלט ע"י כפתור קטן. אולי בעתיק נוסיף עוד אחד 80. אגב המחשב פנטיום 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, ספק אנרמקס חזק (שמשום מה לא מצליח לשלוט בו מהכפתור מאחורה), 7 הארד דיסקים. זה עיקר החום... אף פעם לא חשבתי לכיוון של בקר, אבל עכשיו נכנס לי ג'וק לנסות משהו כזה. איזה בקר מומלץ? אני לא מחפש יופי,לא תאורה- אחד שיהיה טוב, שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולא יותר מידי כסף. יש לי דלת שסוגרת את ה"סלוטים" ,ז אני צריך משהו ללא כפתורים בולטים מידי. מה דעתכם על אלו? http://www.lo…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by esaly,

שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אני צריך את הקירור לכרטיס מסך שיקרר הכי טוב לא משנה לי כל כך הרגע רק שיוריד בהרבה מעלות. תודה

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  7. מה קורה, יש לי תושבת amd2, איך לחבר בדיוק את הcopper waterblock למעבד? ,די חדש בקטע של קירורי מים.. תודה לעוזרים.. החלקים -

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by eranmor,

אני מתכנן למקם עוד מאורר אחד על דלת המארז אני רוצה למקם אותו ככה שיקרר את המעבד ואת הצ'יפסט וגם את הכרטיס מסך אם אפשר השאלה היא איפה בדיוק כדאי לי למקם אותו? מול המעבד בדיוק או קצת מתחתיו? כבר יש מאוורר אחד באחורי המארז שדוחף אויר לכיוון המעבד ועוד אחד בגג המארז (אגזוז)

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by dinbrca,

זה המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) כרטיס מסך / גרפי: Geforce 8800GT 512MB זיכרון: Corsair 2x1024MB כלומר בהתחלה המעבד היה על FSB של 266 ו1.28750V ועל פי Super Pi Mod 1.5 המהירות הייתה 31 שניות לאחר מכן: FSB:285 ואותו Voltage והמהירות הייתה 20.672 שניות (כבר לא נראה לי הגיוני כי סך הכל המעבד הואץ ב7% מהמהירות הרגילה) לאחר מכן: FSB: 300 ואותו Voltage והמהירות: 19.5 שניות (די הגיוני) ולאחר מכן: FSB: 335 ו1.3V והמהירות:22.672 זה אוברקלוק בכלל לא נראה לי הגיוני.. מה עשיתי לא נכון?[br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 18:37:03 אוקי הבנתי למה זה קורה אבל לפי המדריך לOverclock צריך לעשות את התכונות הבאות כDisabled:EIST Spread Spec…

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  10. תמונה שווה אלף מילים http://www.mashie.org/casemods/y2k05.html התמונה נמצאת בסוף העמוד http://www.mashie.org/casemods/y2k13.html http://www.mashie.org/casemods/y2k16.html נראה אתכם מודרים חביבים מוצאים כזה דבר מי שמוצא עליו הברכה - רק לא לשכוח לשתף את כולנו כאן

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by bad-sector,

אז ככה, יש לאחי ולאחותי פנטיום 4, פשוט לא שומעים את המאוורים שלהם!!!! אני עם Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance וגם על הכי נמוך הוא פשוט קודח!!! אני רוצה להחליף אותו למאוורר שלא יוריד מהביצועים אבל יהיה שקט... ממש שקט! (חשוב שיהיה טוב כי אני מתכנן OC קליל...) על איזה סינק אתם ממליצים? שיהיה קר וטוב ושקט ביותר?...

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  12. 1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by xwolfn,

שלום, המחשב שלי עושה הרבה רעש. לאחר בדיקה מתברר שזה מהמאורר של המעבד. לכן אני מחפש משהו שקט במחיר סביר (עד 200 ש"ח). תודה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by wezljkz,

שלום אני חדש בכל העיינין של הקירורים והכל , אז אני לא כזה מבין . טוב תשמעו , לפי מה ששמתי לב צריך להרכיב קירור מים ? מזה אומר ? לא קונים את זה מוכן או משהו ? כי אני רוצה לקנות כמה דברים בRSM ויש שם גם הרכבה .. אז הם ירכיבו לי את זה או מה ? עכשיו בקיצור , אני צריך שתציעו לי קירור שזה יהיה קירור אוויר \ קירור מיים .. עכשיו הציעו לי את זה , אני מתכנן לקנות מעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זה מה שהציעו לי: Scythe Mugen 2 Rev B http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ₪216 הוא טוב ? הוא יהיה טוב לOC ? יחזיק אותו קר ? וסמת עיינתי פה בכמה אשכולות , וראיתי שהציעו למישהו את זה: Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://rsm.co…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

אני בונה מערכת קירור מים יש מצב ליבנות בלוק מים ועם כן יש למישהו הסבר מדריך לינק

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by natan805,

שאלתי בפורום הזה מה עדיף לי כרטיס מסך 6800 xt או כרטיס מסך 6600 gt ואמרו לי שהgt עדיף .אבל אם אני יפתח צינורות ל12 בxt אז הוא יהיה יותר חזק בגלל שהוא 256 ביט .עכשיו אני כבר לקחתי את הxt ואני רוצה לדעת איך אני פותח את הצינורות ל12 .? {תודה מראש}

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי

18. שלום יש לי זכרונות בתדר 800MHZ ומעבד שעובד על 230FSB כרגע ואין לי אופציה בלוח להוריד את הזכרונות ל533 בשביל שהיחס יהיה כמה שיותר טוב(בשאיפה ל1:1) האם יש איזה תוכנה שעושה את העבודה במקום?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by K0sTa,

טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Shumy2,

רציתי לדעת מי משני המוצרים יותר טוב, ומה יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by etay34,

יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GEFORCE FX5200... המאוורר שלו פתאום לא פועל... והחלפתי לכרטיס אחר שהיה לי בבית GEFORCE 4 בקיצור גם המאוורר שלו משום מה לא עובד... האם זה תקלה במחשב או משהו אחר? אשמח לקבל תשובות!!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  22. חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום כרטיסי מסך* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים חיצונית 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by barzanger,

יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by kibub,

היי אני רוצה לדעת אם יש חשיבות לסדר הרכיבים בלופ. חשבתי על הסדר הבא : מהמיכל הולך לרדיאטור וממנו למעבד וממנו למשאה וממנה למיכל . נראה לי שהכי חשוה שהרדאטור מחובר למעבד כדי ליקרר את המיים לפני הכניסה למעבד. מה אתם אומרים? זה התיכנון: איך נראה לכם יעיל? [move]הנה כמה תמונות להמחשה:[/move] זה המיכל: אני מתכוון להוריד לו את הפייה השחורה ולשים פייה כמו הזהובה ואת המכסה של התחתית גם לחתוך לו את הפייה ולאטום. מביכל יעמוד כשהפיות מלמעלה ולהם יחוברו 2 צינורות עד לתחתית המיכל. אני אשמח לשמוע הארות.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by shlomyb,

היי מחפש אפשרות קירור למעבד עד 100 ש"ח . למען האמת כרגע יש לי את המאוורר המקורי שהגיע עם המעבד והוא הרעיש מהרגע הראשון שהבאתי אותו לבית. מחפש המלצה לקירור איכותי ( עדיף מאורר) שיעשה את העבודה. לוח אם - D915PCY intel מעבד - intel P4 630

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים