אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש" "זה פעם המאה..." אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאוד אני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agp יפה אני מבין שעד כאן ברור חחח אני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אז ככה חשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650 לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירו תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני משתגע.. אני קניתי את המארז הזה בימיוחד שיהיה לי משחב שקט... אבל המאוורר של המעבד שרשום לי בפרטים עושה רעש שמטריף את השכל.. מה אני עושה? לקנות מאוורר אחר? או אפשר לסדר את הקיים?
-
- 14 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת עד כמה התוכנה הזו טובה והאם כדאי להשתמש ב לצורך OC או שלא שווה את המאצמץ כמו כן ראיתי שיש בתוכנה אפשרויות מוכנות מראש ל OC [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC) אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילו קצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה: Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה. ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0. לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלומות, אני רוצה לבצע OC למעבד 1.8 שיגיע ל2.4 השאלה היא כמה מתח אני צריך להוסיף ? {פעם היה ניתן ליראות את הקונפיגורציה של המחשב שלי , לאן זה ברח ? ) P4 1.8 2*512 geil ספק TT
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי (במפרט בצד) מ2000MHZ ל2400MHZ (באס 240, מכפלה 10). אחרי זה כשהפעלתי ת'מחשב והוא נכנס לוינדוס אתחילו כל מיני בעיות כגון וינדוס משנה סקינים, תוכנות לא נדלקות וכד'... אבל הטמפ' עדיין בכלל לא גבוהה. תמיד OC גורם לאפקטים כאלה או שפשוט שכחתי לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lajnPw-SyMU פשוט משעשע אותי שמישהו יעשה דבר כזה. אין לזה שום ערך ואפשר לצפות שההארד דיסק יפסיק לעבוד, אולי זה יהיה אפשרי בעתיד עם SSD יש עוד 2 סרטים בפרופיל של המשתמש שלו.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעבר כתבתי פה (תחילת הקיץ) שהתחיל לי חימום יתר ב- system zone 2, אז אף אחד לא הצליח להגיד לי איפה זה. :-X :-X כדי להזכיר יש לי בורד של INTEL - 850GB , התוכנה שמודדת את הטמפ' היא Active monitor גרסה 1.17 של אינטל. טוב אז לענייננו, בזמן האחרון הטמפ' עברה גבול נוסף והגיעה ל-53 מעלות בערך (כשהדיפולט הכי גבוה הוא 50). זה קרה בזמן ששמתי משחקים גרפיים כבדים יחסית כמו Morrowind, הפעם הרגשתי את זה על בשרי כשאני מתחיל להזיע כשאני משתשמש במחשב. כשמששתי את המארז גיליתי את החלק החם, החלק היה באזור הספק כוח וטיפה יותר למטה (איזור המעבד והכרטיס מסך - נרגעתי לפחות שזה לא הזיכרון). הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 2 - mx200 וכבר אמרו לי שיכול להיות שהוא גורם את הבעיות. אז השאלה שלי פה היא מה…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מופחתת. לא אכפת לי כל כך המחיר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מאתי שאני מעלה את ה SYSTEM CLOCK ל 145 MHZ אני מסך כחול מאתי שWINDOWS מתחיל ?? מה לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם הוא יחזיק לי OC של 3.2 על Q6600.. האם הוא קטן ושקט..? (ממש חשוב השקט.. אני מנסה לבנות את המערכת השקטה ביותר + זקה בביצועים+OC.) ושוב דגש רציני על השקט.. אני לא רוצה לשים אותו על הכי שקט אז ככה קחו בחשבון שאני לא ישימם אותו על המקסימום.. ודגש גם על הגודל כי אני רוצה לקנות P150 והוא דיי קטן אז חשוב שהוא לא יהרוס את הסירקולציה.. אם יש הצעה אחרת אני ישמח.. התקציב כעיקרון עד 300..
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לעשות OC למחשב שלי ואני לא יודע כמה דברים אני חייב שתעזרו לי .. המערכת שלי היא כזאת נכון לעכשיו : AMD4200+ Dual Core 2.2 עם קירור של OCZ venqisher לוח:K9N Ultra 2 GB זיכרון של 667 8500GT (אני רוצה להחליף ל 8800GS) וספק 450W של EZ cool ... עכשיו המחשב שלי במנוחה עומד על 25-26 מעלות ! .. ומאמץ הוא לא עובר את ה 40 ... אני רוצה לעשות OC ל 2.5 GHZ אני רוצה לדעת אם כדאי.. אם הספק יחזיק (עם הכרטיס החדש) ואת כל העניין עם המעלות .. תודה לעוזרים .. זה דיי דחוף
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות לו OC דיי משמעותי האם כדאי לי לקחת את ה Thermaltike Tide water או קירור אוויר רגיל?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
-
באמצעות התוכנה יש אפשרות להגדיר את המאוור כקבוע על אחוז מסויים,בין 0% -100% כאשר ברירת המחדל בכרטיס הינה 25% יש גם אפשרות להגדיר הגדרות דינמיות,כמו בתמונה המצורפת. קרי,ברגע שהטמפ' עולה ,כך מהירות המאוורר תעלה בהתאם להגדרות. האם זה בריא למאוורר/כרטיס מסך? שמתי לב שלפעמים במשחקים (לדוגמא NFS ),הטמפ' עוברת 70 מעלות בהגדרה קבועה של מאוורר אולם בהגדרה דינמית,הטמפ' היתה על 65 מעלות מאחר והגדרתי שב-70 מעלות המאוורר יעבוד מהר יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754 לוח אם GIGABYTE K8NS ואני לא מצליח להגיע ל240 באס רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליח את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורה האם הלוח אם מגביל אותי? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מעבד : Intel E7400 זיכרונות : OCZ 800MHz CL5 S.O.E קירור למעבד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695680 לוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק ThermalTake 500W SmartCableMagament מה שכחתי ? אהה ובתוך המארז יש 5 מאווררים יש לכם את המפרט המלא בצד =]
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אנשים, הנה מה שאני עשיתי : מכפלה 8.. FSB 400MHZ PCI-E Freq 100mhz pci-e\cpu spread spectrum disable vcore : 1.2500V memory ddr2-800mhz C1E Disable Intel speed step tech disable והווינדוס שלי לא עולה \= מה לעשות ? העלות מתח ? כי שמתי מתח שהוא בוחר על אוטומטית .. אז הגדרתי לו אותו ..
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, אני מחליף מארז למחשב ( nzxt zero או gigabyte 3d aurora 570) וצריך המלצה לגוף קירור למעבד חשבתי על SUNBEAM TUNIQ אבל אמרו לי שהוא יותר מדי בשבילי כי אני לא מתכנן אוברקלוק, אז מה כדאי לי לקנות? עד 300 ש"ח המפרט שלי הוא: intel 6600e (שהמאוורר שלו השתגע ומסתובב על 3000+ועושה לי רעש נורא) מגיע עכשיו ל 50 - 60 מעלות לא במאמץ גדול לוח gigabyte ds 4 כ. מסך 7600 gt (מאז שעברתי לויסטה אני לא יכול לראות את הטמפ' שלו ב everest) הרד דיסק wd 250 gb ks
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתכנן למקם עוד מאורר אחד על דלת המארז אני רוצה למקם אותו ככה שיקרר את המעבד ואת הצ'יפסט וגם את הכרטיס מסך אם אפשר השאלה היא איפה בדיוק כדאי לי למקם אותו? מול המעבד בדיוק או קצת מתחתיו? כבר יש מאוורר אחד באחורי המארז שדוחף אויר לכיוון המעבד ועוד אחד בגג המארז (אגזוז)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) כרטיס מסך / גרפי: Geforce 8800GT 512MB זיכרון: Corsair 2x1024MB כלומר בהתחלה המעבד היה על FSB של 266 ו1.28750V ועל פי Super Pi Mod 1.5 המהירות הייתה 31 שניות לאחר מכן: FSB:285 ואותו Voltage והמהירות הייתה 20.672 שניות (כבר לא נראה לי הגיוני כי סך הכל המעבד הואץ ב7% מהמהירות הרגילה) לאחר מכן: FSB: 300 ואותו Voltage והמהירות: 19.5 שניות (די הגיוני) ולאחר מכן: FSB: 335 ו1.3V והמהירות:22.672 זה אוברקלוק בכלל לא נראה לי הגיוני.. מה עשיתי לא נכון?[br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 18:37:03 אוקי הבנתי למה זה קורה אבל לפי המדריך לOverclock צריך לעשות את התכונות הבאות כDisabled:EIST Spread Spec…
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-