עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eran131,

איך אני קובע TJ MAX למעבד שלי ב CORE TEMP

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Fighter,

קודם כל מפרט קטן: מעבד intel core 2 duo E6300 1.86GHZ זיכרונות: 1GB כל סטיק DIMM1: OCZ XTC Vista Upgrade Edition OCZ2VU8001G DIMM3: G Skill F2-6400PHU1-1GBNR ב800MHZ התזמונים של שניהם זה 5-5-5-15 ולוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: enermax liberty 400W אז ככה: לפני 3 שנים קניתי את המחשב עם שתי סטיקים הGSKILL והלוח gigabyte p965 ds3 לפני כמה זמן אחד מהסטיקים התקלקל אז עברתי לשתי סטיקים של הocz בכל מקרה עם הלוח הקודם המעבד היה באוברקלוק של 1.86@3GHZ אבל לפני שבוע הלוח נדפק עד שהוא כבר התחיל להציג נתונים שגויים בביוס וגם בסוף לא עשה בוט אז קניתי את ה Gigabyte GA-EP43-UD3L והוא אחלה לוח, נראה כמו גרסת 2008 של הלוח הקודם שלי, והוא אפילו עוד יותר מפותח ומקצ…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by mark1994,

תשמעו קניתי מאווררים של TT מרעישים מאוד ורציתי לדעת איזה בקר אפשר לקנות ב50 דולר מאתר שעושה משלוחים לארץ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום לכולם, מצ"ב קובץ JPEG המפרט את החלקים שאני צפוי לקבל בקרוב, ורציתי להיוועץ בכם, חברים, לגבי תצורת הקירור במארז. 1. היכן למקם ולאיזה כיוון את המאווררים (שימו לב, ישנם בסה"כ 10 מאווררי SP120, כאשר שלושה מהם מסונפים לרדיאטור) והיכן למקם את הרדיאטור עצמו? 2. כמו כן, ואינני יודע אם זה המקום, לגבי ה-RGB. האם הקופסאות הקיימות במארז (וזו שבאה בקיט של 3 המאווררים) תספיקנה לחבר את כולם, אם נניח ייעשה שימוש במפצלים כלשהם, והאם לא תהיה לכך השלכה שלילית כלשהי (מתח, בקרה באמצעות תוכנה כיו"ב)? תודה רבה מראש לעונים, והמשך יום נפלא!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח, יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב- בקירור שבא בסטוק של nvidia ,לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא, בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר לא?..משהו נתקל בזה? כלומר: השאלה היא כזאת האם ה- OC של המעבד מגביל לי את ה-OC של הכרטיס מסך מלעלות את הליבה והזיכרונות (של הכרטיס מסך) עוד ועוד..?

6. היי הייתי רוצה לדעת עד כמה התוכנה הזו טובה והאם כדאי להשתמש ב לצורך OC או שלא שווה את המאצמץ כמו כן ראיתי שיש בתוכנה אפשרויות מוכנות מראש ל OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by _YAIR_,

שלום לכולם, אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך- "GIGABYTE GF 8800GT 512MB GDDR3" אני רוצה קירור עם 2 מאווררים חזק ושקט, על מה אתה ממליצים לי? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Quickly,

שלום. קודם כל: amd64 athlon 3000+ venice @ 2Ghz MSI K8N NF4 PQI 3200 512x2 DDR SDRAM בעקרון שקניתי את המחשב לא תיכננתי לו אוברקלוק. נכון לעכשיו אני על אובר קטן של 11% קירור סטוק והמעבד על 32 מעלות לוח אם על 34-35 רציתי לדעת אם משהו עשה כאן אובר קלוק עם הלוח הזה והמעבד הזה שהוא דיי נפוץ ואם לא עשו איתו אז איך הוא בעקרון ועד כמה בערך אני יכול להגיד איתו עריכה: הרצתי חיפוש וראיתי שיש ללוח הזה ביוס עם באגים איפה אני יכול להוריד\לצרוב ביוס חדש ואיך אני עושה את זה ןהאם בכלל אני צריך

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by orlevi_85,

יש לי מחשב לא משהו ואני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איך... אז רציתי שמישהו שממש מבין יוכל לכתוב לי פה בבקשה מדריך מפורט מאוד..! יש לי יידע במחשבים אבל בביוס וכאלה אני לא ניגע בדרך כלל רק שאני מפרמט! מי שיכול לכתוב לי מדריך מפורט ממש טובאני אודה לו מאוד!!!!!

• 14 תגובות
    • 645 צפיות
  10. הלוח מאוד מסובך לOC (אני יודע) ואני מבקש עזרה מאיפה להתחיל (הלוח נקנה כיד שניה "חדש" במחיר מצחיק) ואני לא יודע מאיפה להתחיל. קראתי את המאמר לOC אך בביוס שלי כל השמות שונים ועוד מלא אפשרויות שאין במאמר. על המעבד מותקן BT שהטמפרטורה שלו 45 מעלות ללא מאמץ. (לא יודע כמה זה טוב) שיניתי בביוס את הזכרונות ל 4 4 4 12 כמו שרשום על הזכרונות. לפני זה היה בביוס 5 5 5 15. זה בסדר מה שעשיתי? עשיתי OC לכרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 והוא הוציא לי ב3DMARK05 תוצאה של 6900. המעבד עכשיו על 640 והזכרון על 1550 (אני בטוח שאפשר עוד) ללא OC היה 5950. את כל חלקי המחשב יש במפרט בצד. אם צריך עוד פרטים רק תגידו... תודה מראש על העזרה!

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by FeedMe,

אהלן אני משתמש ב-P4 550 3.4GHZ. כשאני מנסה להעלות את ה-FSB ל- 266 (המתח הוא 1.425 סטוק 1.375), המחשב עולה ארבע חמש שניות מאוחר יותר, וכשהוא עולה הוא מציג FSB של 200 (סטוק) בלבד. מה קרה?

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by JSK,

אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+ יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40) ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככה ואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבד אני אקנה עוד מעט קירור פאסיבי אז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים) ?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט? המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות. תודה מראש! עמרי.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by et_gershon,

שלום לחברי הפורום, הסתכלתי באתר וחיפשתי ראיתי את כל המדריכים גגם שבאתר ובמדריכים לא כתוב את החלק המעשי של האוברקלוק רק איך לקרר ולא כתוב איך לעשות מישהו יכול לתת לי קישור למקום שמסבירים את החלק המעשי או שייסביר לי אפילו באיזה תוכנה ואיך משתמשים בה (במדריך באתר יש תוכנות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל לא הבנתי איך אני עובד איתן) תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by K0sTa,

טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  17. בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158683.0 אני שמח להודיע שקניתי אותו בסוף,המרתי אותו למהירויות של אולטרא 400/1000 (אמרו לי שאין כל בעייה עם זה,כאילו זה אותו דבר עם או בלי ה OC) ולהלן התוצאות : http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark019dc.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark038fl.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=am031xq.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark059aa.jpg

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by sahargt,

יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by Skippy,

הסתכלתי בטמפרטורה של המעבד דרך הביוס, הוא מראה שהטמפרטורה זזה בין 32 ל-40 במאמץ בנוסף הורדתי תוכנה של אינטל "TAT" שהטמפרטורות אצלה הן 42 ל-58 במאמץ השאלה היא על מה יותר לסמוך על הביוס או על התוכנה של אינטל? והאם מישהו מכיר דרך יותר אמינה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by AtomiX,

www.ato.webkit.biz/mem.JPG מתח 2.7 האם זה המקסימום ל tccd?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by -BISHOP-,

אחרי קריאה נוספת של הביקורת על ה accelero x2, הבנתי שהייתי אמור לשים מדבקה תרמית (שלא באה עם הקירור) גם על הבקר הנ"ל. אם לא שמתי זה ישפיע הרבה על ה טמ"פ? כי להוציא עכשיו את הגוף קירור בפעם השלישית זה כבר התעללות (ולא קל כל כך הוא דבוק ממש חזק)

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by teddy85,

תראו את זה http://www.formulapc.net/modules/xoopsgallery/cache/albums/album08/Ceb_001.sized.jpg ממש אהבתי את הרעיון להפוך את הלוח חוץ מזה יש חנות בארץ שמוכרת את הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אחרי שראיתי רעיון מעניין של אחד מחברי הפורום בSilentPCReview התחלתי להרהר בעיצוב שאני מתכנן לMK1 שלי (לכל מי שלא מכיר, תבקרו בפרויקטים) הנה המצב הקיים: הנה הרעיונות, על מה מהם ללכת? תנו את הבחירה שלכם (עדיף מנומקת) + הצעות לשיפור עריכה אני מבקש מהמנהלים למחוק כל SPAM שמפורסם פה

• 8 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.