עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהה.... אני חדש פה בפורום =] ו.... שמעו, בVB למשל אני מבין ממש לא רע, אבל בחומרה אני די תחת.... כאילו, אני רוצה לעשות מודינג למחשב, וכבר אני תיכננתי הכל, ואני נשאר לי רק הסקיצה שחבר שלי שולח לי תוכנה להכין אותה בה.... אני צריך גם בזה עזרה אבל אני אפתח נושא יותר מאוחר... טוב סטיתי מהנושא. בקשר למאוורר של המעבד אמא שלי קנתה שמן מכונות WD40, שהוא עקרונית טוב אבל לא אוכל חלודה כך שמעתי =\ מילא אז.... זה כמו במדריך למאוורר הרגיל? אני פשוט מושך בשני הדברים הלבנים והמוזרים האלה, והוא אמור לצאת? ואז אני מוציא ת'מדבקה, מוציא ליכלוך בעזרת איזה קיסם או משהו ומשמן? או שיש עוד משהו בדרך...?? נ.ב. אפשר להוציא את המאוורר כשהמחשב דולק? לא, נכון?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by tsvika,

על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by gaziter,

שלום יש לי זיכרונות כמצויין למעלה והמפרט אתם רואים בצד. הזכרונות לא עובדים על 1066 אלה רק DC שלא לדבר על OC. ניסיתי הכל להעלות מתחים כמה שאפרשר להוריד את הOC של המעבד שכרגע הוא 3300. אם מישהו יודע מה לעשות אנה עיזרו לי... תודה מראשץ

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by yossi00,

אהלן חבר'ה, מתכנן לרכוש מחשב חדש מבוסס I7 860, עם כרטיס מסך HD 5970 במארז של ANTEC P183. קירור למעבד – חשבתי על SCYTHE NINJA 2 REV.B, מה דעתכם? יש הצעות למשהו טוב יותר? קירור למארז – יש לדעתכם צורך בהוספת עוד מאוורר על הבסיסים שהוא מגיע איתם? אם כן, איפה? איזה מאוורר להוסיף – TRICOOL של ANTEC? קירור לכרטיס מסך – יש חיה כזו? משהו שיתיישב על HD 5970? באופן כללי אני לא כ"כ מבין בקירור ומתכוון להשקיע עד 400 שח בערך לכל הסיפור הזה אלא אם כן יש לכם הצעות ספציפיות לקירור טוב שעולה קצת יותר מזה.. מבחינת OC – לא משהו רציני מדי..

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by gabbay,

האם כמו המעבד גם כרטיס המסך נהיה יותר יציב ב OVERCLOCKING עם מתח גבוה יותר?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך 7800GTX של לידטק אני מחפש לו עמרכת קירור נוזלית מכיוון שברגעש אני משחק תוך 20 דקות הוא מתחמם מגיע ל70 ויוצא לי מהמשחק וכשקניתי את המחשב הוא היה עוש הלי מסכים כחולים והיה מגיע ל80 היום יש לי 5 מאווררים על המארז וגם זה לא עוזר

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  7. שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by ROTEMan,

את ההבדל במאווררים של מעבד אני מבין אבל אני לא מבין מה יכול להיות שונה במאווררים של מארז אני רוצה בסך הכול מאוורר שקט .. אז השאלה שלי זה האם כל מאווררי ה8 cm יהיו קצת רועשים כי שלי עושה רעש של רוח כזה קצת מפריע בלילה.. ואם אני קונה חדש, אז זה בסדר מה שמוכרים ב20 שקל?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC) אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילו קצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה: Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה. ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0. לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  10. שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850

11. הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?

12. Started by omerha,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by kibub,

היי אני מצרף תמונה של SUPER PI של המחשב החדש ורציתי לדעת אם זה נראה בסדר? או שאני צריך להשיג תוצאה טובה יותר... בתמונה הוספתי גם צילום של CPU-Z ורציתי לדעת למה לא מסומן שהזכרונות הם בדואל צ'נל? יכול להיות שלא שמתי אותם בסלוטים הנכונים? [ תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  16. אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. וזה הכול בעצם

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום, ברשותי מארז של CM Storm Stryker ורציתי לדעת מהי זרימת האוויר האופטימלית. למעלה יש רדיאטור ואליו מחוברים 2 מאוררים שמוציאים את האוויר החוצה. בנוסף מאורר 140mm שמוציא גם הוא את האוויר. 2 מאוורים שמכניסים אוויר לכלוב של הדיסקים הקשיחים ועוד 2 מאוררים בתחתית המארז שמכניסים אוויר. האם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by shlomi8,

אני מחפש קירור טוב למעבד של זלמן ב 250 שקל ככה...לאוברקלקוק אני מודע לזה שיש את הביג טייפון אבל אין לי אפשרות להזמין אותו...יש למישהו הצעות?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Static,

מזה אומר בעצם..? לדוגמה אצלי בעליה של המחשב כתוב לי 2.5-4-4-8 T2

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by eran131,

איך אני קובע TJ MAX למעבד שלי ב CORE TEMP

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by GHOST,

אני צריך לדעת מה ה+ ומה ה- במחבר HDD LED יש לי 2 חוטים אחד לבן אחד אדום איך אני יודע איזה מהם הוא + ואיזה - ? ???

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לענייננו, יש לי כרטיס HD4850 רגיל לגמרי, על סטוק[פעם היה על OC]ואני מעוניין להחליף את הקירור שלו, לקירור אחר שהדגש הוא על שקט. אך יש לי מגבלה, אני לא יכול לקחת כל מפלצת קירור שבא לי, מכוון שהרווח בין הPCB של הכ.מסך לבין הPCB של הכרטיס קול הוא 4 ס''מ בלבד[נמדד]. אז חשבתי לקחת את הVF900 של זלמן, שגם נכנס בתקציב וגם נראה מתאים למשימה, הוא גם קומפקטי ויכנס[אומנם יהיה לחוץ שם, אך לדעתי הוא יכנס, אני מתבסס בעיקר על זה: http://www.tweaknews.net/reviews/vf900/index5.php]אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת ממכם. בתודה Quantom.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים