עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elicom,

חומרה P5K-SE זיכרון 800 DDR2 OCZ מעבד 4 ליבות Q6600 ספק 600W טרמלטק כ.מסך 9800GTX+ צריך הגדרות יציבות ביותר. בחנות אמרו לי שכנראה צריך להגדיר הגדרות מדויקות והמחשב יהיה יציב. הבעיה המחשב עושה ריסט ולפי מיטב ידיעתי זה לא טמפרטורה. כל הטסטים שעשיתי עברו. אבל מידי פעם המחשב עושה ריסט במשחקים לא בכל משחק. בשגרה המחשב יציב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. וגם איך אני מתקין אותו עם הפרספקס? ומה המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. טוב אז ככה.. הנייד של אבא שלי איטי בטירוף (ממש ממש מעפן), וחשבתי אם יש דבר כזה לעשות OC לנייד. אולי אם אני אמהיר אותו טיפונת, כבר יהיה הבדל? (בכונן של 60GB לוקח לו יותר משעה לעשות סריקה של האנטי-וירוס, והוא עושה את זה ב100% מאמץ.. רק כדי להמכיש שהוא ממש ממש מעפן...)

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …

5. Started by Black_Citadel,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b אתר היצרן: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/cooler/cooling.HTML אני בכלל אל אוברקלוקר, אבל במחיר כזה זול, למה לא ? מה אתם אומרים, שווה ? ובאותה הזדמנות: איזה הייתם מעדיפים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go-s מצד אחד לראשון יש יותר AIR FLOW מצד שני לשני יש יותר RPM..

6. Started by elior021,

אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by Saliman,

מה לעשות, אני עדיין תקוע עם הכרטיס שלי, ישן אבל נאמן... זה Geforce2 Mx 100/200 64 mb רציתי לדעת לאיזה מהירויות שעון של המעבד והזיכרון כדאי לי להעלות אותו בשביל ביצועים מקסימליים ושהמערכת עדיין תישאר יציבה. תדרי ברירת המחדל הם: שעון מעבד - 175 שעון זיכרון - 145 אם מישהו כבר ניסה ויכול לעזור לי בבקשה שיגיב

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by omri09,

איך הביצועים שלו? טוב יותר מה- TWIN TURBO של AC? פשוט שמתי לב שהוא מתאים לכרטיס מסך 4850, אז התעניינתי.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. Started by ras81,

http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-WIU01.htm

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אז שידרגתי את ה A64 3000 Venice שלי , ל 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Toledo . ניסיתי לעבוד עם אותו הקירור שהיה על ה3000+ , הx2 על 50 בidle ומתכבה לי כשיש איזה מאמץ . אז אני צריך להמלצה לקירור שפשוט יעשה את העבודה כמו שצריך , תוצאה ביחס למחיר הכי טוב . OC לא ממש מתוכנן , אולי בקטנה ... אבל זה לא שיקול עיקרי . אז יש המלצות ?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by thegodx,

עם אפשר לעשות OC למודם אינטרנט? בשביל לעלות את מהירות האפ לוד וה דואן לוד? שמעתי שמישהו הצליח עם מודם רשת.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by matteo,

אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש" "זה פעם המאה..." אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאוד אני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agp יפה אני מבין שעד כאן ברור חחח אני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אז ככה חשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650 לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירו תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by mark1994,

תשמעו קניתי מאווררים של TT מרעישים מאוד ורציתי לדעת איזה בקר אפשר לקנות ב50 דולר מאתר שעושה משלוחים לארץ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. יש לי לוח אם של EPOX מסוג 8KHA+ עם צ'יפסט KT266A ! ואני רוצה לעשות MODING השאלה שלי אם אני מוסיף עוד שלוש מאוררים כמו של המערז מהגדולים 80mm אני יחבר כל אחד מהם לכבל שמתחבר להרד דיסק ולצורב וסיסדירום! אני עושה חורים במארז בצד כי כבר יש לי שם פלסיט שקוף! הכל מוכן למודינג! כלומר כל כבל יחבר גם כונן אחד וגם מאורר ! זה בסדר בשביל הספק? ואפילו אם המאורר יקבל פחוט כח ממשהוא צריך הוא ישרף או שיעבוד איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by orenc17,

יש לי מעבד P4 2.4 B כל פעם שאני מדליק את המחשב יש קולות מוזרים מכיוון המאוורר שעל גבי המעבד אבל אחרי כמה מכות על גג המארז הרעש נפסק שאלתי היא האם כדאי ואפשר להחליף רק את המאוור ולא את כל ה HSF תודה לכל מישיעזור

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by J.allmighty,

שלומות, אני רוצה לבצע OC למעבד 1.8 שיגיע ל2.4 השאלה היא כמה מתח אני צריך להוסיף ? {פעם היה ניתן ליראות את הקונפיגורציה של המחשב שלי , לאן זה ברח ? ) P4 1.8 2*512 geil ספק TT

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

אני יודע שהוא מפלצת אבל אולי היא לא מספיקה? אני חשוב שהיא מספיקה אבל אני שואל על מנת לאמת את ההשערות שלי, הוא מספיק? ד"א אם כבר פתחתי ת'רד אז אני אשאל עוד שאלה, לאחר קניית ביג טייפון האם הזכרונות הללו יספיקו לי לעשות OC עד ל2400? והאם מגיע עם הטייפון משחה? משחה טובה? איזו משחה מומלצת לטייפון? תודה רבה לעוזרים

18. Started by geverem,

הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?

19. Started by madnaor,

בד"כ הטמפרטורה הכללית של הכרטיס במנוחה עמדה על 58 מעלות התקנתי דרייברים חדשים אתמול הפעלתי את המחשב אחרי ההתקנה ועדיין הכל היה בסדר היום התקנתי מאוורר חדש בקידמת המארז לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הטמפ זינקו ל78 מעלות במנוחה!!!! מה עושים???

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת INNOD3D כבר חצי חנה .קניתי אותו אצל IVORY ובזמן האחרון הטמפרטורה של הכרטיס גבוהה מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by TheSlider,

שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  24. לא כל כך הבנתי איך אני משנה את זה בRIVA ומה ההבדל בטמפ' מ35% ל50% או אפילו ל75%? הטמפ' כרגע 45 לסלוט 1 ו46 לסלוט 2 (SLI 9600GT) את ה35% ראיתי בGPU-Z תודה!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by yuval345,

שלום לכל חברי הפורום בהדלקת המחשב שלי המאוורר פעם עובד ופעם לא , לסירוגין ולאחר מספר דקות הוא מתייצב ונשאר במצב עבודה באופן קבוע . יש למישהו השערה מה הסיבה ? תודה רבה יובל

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים