אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך את הקירור לכרטיס מסך שיקרר הכי טוב לא משנה לי כל כך הרגע רק שיוריד בהרבה מעלות. תודה
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתחדש ב-HD4870, אני מעוניין להזמין קירור, כידוע Thermalright הם המובילים בקירור(כרטיסי מסך במקרה זה). כסף זה לא בעיה הרי המחירים שלהם עד 300ש"ח. אני מתלבט בין T-RAD2 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html או HR-03 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03reva/product_vga_cooler_hr03reva.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== באנצ': http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/thermalright-t-rad2-gpu-cooler-review-56900/ אלא אם כן אתם מכירים קירורים אחרים שהם טובים יותר להציע.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לאחר מעל חצי שנה שהמחשב שלי היה מושבת, אמרתי היום יאללה בוא ננסה לסדר אותו וואלה הצלחתי! ;D עכשיו יש לי בעיה שכבר הייתה ממזמן, במשחקים אחרי כמה דקות משחק המחשב נתקע.. אני כמעט בטוח שזו בעית חום אבל מה אני יכול לעשון בנידון (המפרט בצד)
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הכרטיס power color hd4890 עם קירור יותר טוב מהרגיל של ati הכרטיס מסך במנוחה על 57 מעלות ובמאמץ מלא הוא הגיע ל 95 מעלות זה נורמלי ? לא הגיוני שכרטיס במנוחה יהיה על 57 מעלות
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
צריך להיות משהו חזק ל OC למעבד... C2D 1.8 אני צריך לשאוף איתו לאיזור ה 3.0-3.4 אפשרי? בתקציב של 300 ש"ח.. תגידו יש צורך בקירור לכונן קשייח ולזכרונות? --------------------------------------------------------------------------------------- הנתונים של המחשב שיכולים להיות חיונים בבחירת המאווררים: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 674 לוח אם : ABIT IB9 ¤ 562 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 800 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤ 1780 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 390 ספק כוח : HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN …
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ ויש לי OC למעבד עם FSB 471 והזכרונות עומדים במצב של 1:1 שזה יוצא 942 ואני סתם מפסיד 200HZ אני רוצה לשים אותך במצב 2:3 וזאת אומרת שזה יוצא 1140 HZ (זה המצב הכי קרוב למהירות סטוק של הזכרונות) זאת אומרת זה OC דיי קטן לזכרונות אבל השאלה שלי עם זה לא יפגע בהם ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לחבר 2 סופר לדים למולקס שבמחשב שלי ל5v? האם צריך נגדים? איזה? ואיך אני מחבר בידיוק? תודה מראש וידאל.
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
עשיתי אוברקלוק של 20% למעבד בלי שום בעיות התחממות או יציבות אבל אח"כ כשאני בודק באוורסט המהירות משתנה בין פי 13 [לא נגעתי במכפלה בכלל] לבין פי6 אם צריך עוד מידע תגידו
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה אתם אומרים או שביחלל עדיף איזה זלמן?? זה נורה דחוף אני סוף סוף מצאתי איך להגיע ל 800 Mh"z מהמעבד שלי שהוא 600 אבל במעבד מיתחמם יותר מידי אז אני חייב ליקנות מעברר טוב ואני לא יודעה מה תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לשים את גוף הקירור על AMD 2000+ 0.13 מיקרון מה עדיף? Thermalright SK-7 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD או משהו אחר
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני בוחר את ה-Clock generator -יוצר תדרים ב-clockgane יש לי Q6600
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני שתבואו בהרצאות של "תקרא באתר, יש כתבות", רציתי להגיד שקראתי הכל ועיינתי בשקידה =) כעת מה שנותר זה לנסות ולעשות בלי להרוס שום דבר במחשב. נכנסתי לBIOS, אבל אני לא יודע לאן נכנסים שם כי אין לי את אותו לוח אם שהראו כאן... לוח האם הוא: ASUS P4V800-X BIOS- American Megatrends ChipSet- VIA PT800 לאן להיכנס בBIOS? למישהו יש לוח אם דומה שיוכל להנחות אותי? תודה! עריכה: אני חושב שמצאתי... אבל אצלי זה קצת שונה \: רשום לי OverClock: Standard ויש שם אפשרות לשנות ל- 5%, 10%, 15% וכו'... שיניתי ל- 5% ועכשיו המעבד שלי פועל במקום על 2.6 על 2.72 =) להמשיך? זה יפגע לי במערכת?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
HELLO יש לי כרגע GF4TI4600 שעליו יושב קריסטלאורב לא מועיל. אני מרגיש שבמשחקים לאחר זמן קצר (משחקים כבדים כמובן, כמו UT2K3) ביצועי הכרטיס במשחק צונחים בעד כ 50%, והצלעות של הקריסטל אורב רותחות. לדוגמא, אני מתחיל לשחק באנריל, אותם הגדרות והכל, כל המשחק בערך על 70FPS למשל, אחרי תקופת משחק, הוא יושב רק על כ 40FPS וכדומה. אני מעוניין להשיג קירור אחר לכרטיס מסך, ומעוניין הפעם גם קירור לזכרונות, הדרישות הם כמובן עוצמת רעש של המאוורר של הקירור לא יותר מ 30DBA. ואני מעוניין במשהו אפקטיבי, לא משהו עלוב כמו הקריסטל אורב.. אפשר המלצות?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 סטיקים של 512 של החברה קינגסטון האם לפי דעתי ייצא לי OC טוב איתם? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה יכול להיות? הקטע שעולה הווינדוס הכל טוב ואז פיתאום יש רעש תק ונכבה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
כי וואללה לפי מה שאני רואה בנתיים הוא מנצח את הTR Ultra120 EX ועולה הרבה פחות... http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=1&limit=1&limitstart=3 וזאת רק דוגמה אחת ראיתי מספר בנצ'ים שמעידים על יעלותו..
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-