אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000+ AMD A64 הוא בסטוק 1800 (9X200) יש לי לוח ASUS A8N E שהוא די טוב לאובר, זכרונות VALUE של קינגסטון, וביג טייפון קודם העליתי את המחלק שיהיה 11 ואז העליתי בשלבים ל- 245 בשלב זה הורדתי את המהירות של הזכרונות מ- 333 ל- 266 העלתי ל- 250 עובד, 255 עובד , 262 לא עולה ווינדוס........... הטמפרטורות של דיי טובות, אני לא עובר את ה- 40 במאמץ ממושך (כשזה על 2200 מגהרץ) ובמנוחה על 32-34 איך אני יכול להמשיך ולהעלות את המהירות של המעבד ? קניתי את המחשב לפני שבוע וניסיתי להכניס בתקציב כמה שיותר דברים שיעזרו לי באוברקלוק, ולא כ"כ הולך........... תודה רבה ! ! !
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עכשיו אממ אני מחפש מאורר 120MM עכשיו ראיתי פה בפורום אחרי חיפוש קל הרבה המלצות למאווררים של AC הם באמת טובים? ואם אפשר דגם מומלץ.. אממ חשוב לי מאוד שהוא יהיה כולו חיבור 3 פינים.. ולא חיבור מולקס 4 ועוד חיבור בנוסף רק לניתור לשם חיבור לבקר מאוררים אגב המאוורר ישמש לשם דחיפת אוויר למארז.. אגב ראיתי את המאורר הבא של Cooler master http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B12-E1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 האם הוא שווה את המחיר? מה זה שהוא מאלומיניום עושה אותו כ"כ טוב? בתודה,
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי הרכבתי למעבד E6300 (שבמהירות 2.8 ליבה כפולה) מאורר פשוט ישן של COOLER MASTER הנה הקישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4722 אלו המעלות במנוחה , האם זה תקין? אלו המעלות במאמץ: גם מהירות המאוורר לא משתנה , מדוע? [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:08:31 אלו המעלות עם תוכנת OCCT:
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני יודע שעם קירור פאסיבי טוב אפשר להגיע לאותם הביצועים כמעט, אבל כרגע אין לי בנמצא קירור פאסיבי טוב, אבל כן יש לי בלו אורב מוחלש, אשר נראה מושלם לעבודה הזאת... מה לעשות ? כדאי להחליף ?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך gigabyte 6870 ox הכרטיס בעל 3 מאוררים ובמצב מנוחה הוא בערך על 40 מעלות gpu 915 והmemory על 4200 (1050) האם ניתן לשחק עם ההגדרות כרגע המאוררים על 45 אחוז ...וברצוני לדעת האם כדאי לעלות את הgpu והmemory או שזה רק יכול להזיק. חשוב לי לציין שכרגע הביצועים של הכרטיס מספקים אותי מאוד אני רק סקרן לדעת האם ניתן לבצע oc משמעותי יותר לכרטיס...
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי שקיררתי את הזכרונות שלי (Twinmos Speed Premium BH5), העלתי אותם ל 252*2=504MHZ הם יכולים לעלות עוד הרבה יותר אבל לצערי לא קיים מחלק 9.5/10... . בכל מקרה ה RAM כרגע בתזמונים 2-2-2-5, ונשאר יציב בערך בכל תזמון שנותנים לו. 1.יש למשהו רעיון איך לתזמן אותו יותר טוב? 2.אפשר לסמוך על תוצאות בבנצ'ים (sandra, everest) כדי לקבל קנה מידה לאיך שהזכרון יעבוד באמת? (במילים אחרות- אם שיפור של 10% בבנצ' יתן באמת 10% שיפור בביצועי הזכרון בתכלס?). תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שיניתי תיזמונים מ 3-3-3-5 ל- 3-3-2-5 הרצתי בדיקה של ממטסט למשך שעה והכל היה ללא תקלות אחרי זה שיניתי ל 3-2-2-6 הרצתי ממטסטס למשך שעה וחצי הכל עבר חלק אבל שהפעלתי תווינדוס אחרי חמש דקות הוא עשה לי ריסט פיתאומי החזרתי לתיזמונים המקוריים וזה לא קורה יותר הזיכרונות הם SDRAM PC100 אני לא יודע של איזה יצרנית ואין עליהם שום קירור האם זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הלך לי המאורר על כרטיס מסך (radeon 9100) יש לי אחד אחר שלא ממש מתאים מבחינת הצורה (הוא מרובע ולא עגול) במידה ואין לי אפשרות להצמידו בעזרת בורג , איזה סוג דבק יתאים להדבקת המאורר ללצלעות הקירור?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני... אחרי.. וכל זה בעזרת שימון מאוורר שחזר לחיים בקידמת המארז והוספת מאוורר ששומן לסוף המארז מתחת לספק ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
למשהו לא משנה מה הכבר העלתי את הוולט של מעבד ל 1.6 נסיתי להעלות וולט של DDR והכל נסיתי גם במהירות של 140 וגם 113X2 ובשום דבר אני לא מצליח למערתכ הפעלה להעלות בלי להראות מסך כחול ב 2400 מגהרת אפילו בזיכרון לא מצואץ!!! וב 2200 אני חייב שהזכרון יעבוד ב 105X2 אחרת יש מסך כחול! וחייב להעות מעבד ב 1.6V אחרת גם יש מסך כחולל כל חצי שעה!! מה לעשות ואיך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר מקרר קטן שפעם קיבלתי מקוקה קולה (לפני משהו כמו 4-5שנים) והמאוורר שלו התחיל לעשות רעש בזמן האחרון עכשיו אני רוצה להחליף לו מאוורר הגודל של המאוורר הוא 120MM ופתחתי לראות עם כתוב על המאוורר הקיים את הנתונים שלו וכתוב שם רק את הדברים הבאים : YAHENG BRUSHLESS DC FAN YD1225MS DC12V 3W YAHENG ELECTRONIC CO.LTD זה כל מה שכתוב שם. עכשיו אני חשבתי לקחת מאוורר 120MM של נוקאוטה שאני יודע שהם ממש שקטים וגם די חזקים אבל אני ל איודע עם הוא מספיק חזק. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם עשיתי C@ לכרטיס שלי מסוג GF6600DP GIGABYTE מ500@400 ל615@430 וכאשר אני רוצה להעלות למעבר ל620 בזכרונות הוא מראה לי סימן קריאה במשולש צהוב (אזהרה) אם אני אעבור את המהירויות של הזכרונות מה יקרה? למשל 640-630? ארטיפקטים? ושאלה נוספת: הבנתי שבריווה טיונר ניתן להפוך את הכרטיס מ6600 ל6600GT הכוונה שבתצוגה הוא יראה 6600GT במקום 6600 רגיל איך עושים את זה? אפשרי עם תמונות? (למה אני רוצה לעשות את זה? בשביל ניסוי קטנטן)
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש ל FX5200 איזה עידכון ביוס או משהו שמשנה לו את הגירסה לדגם יותר מתקדם??
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10980 או Thermalright Ultra-120 CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11066 אני לא קונה אותם אז המחיר לא משנה, אני פשוט רוצה לדעת איזה אחד יותר טוב, חשוב להדגיש שאני לא עושה אוברקלוק לשום חלק והמעבד הוא E6600
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך הקירור הזה? Antec KUHLER Flow 120mm יהיה טוב למפרט שלי? מעבד i5-2500k ושאר המפרט שלי רשום בצד. ללא אוברקלוק. יש למישהו קישור לביקורת עליו חיפשתי ולא מצאתי. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז של קולרמאסטר דגם SNIPER המאווררים שלו עושים רעש אבל לא חושב שאפשר להחליף אותם כי הם יחסית גדולים האם קירור מים הוא שקט לגמרי? או גם שם יש מאווררים? מה אתם מציעים לי לעשות אם אני רוצה להפוך את המחשב לשקט לגמרי, להחליף מארז? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-