אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום נרשמתי לפני 10 דקות בערך הבאתי אתמול שני מאווררים של evercool אחד 12 ס"מ ואחד 8 ס"מ ה12 ס"מ מתחבר בחיבור מולקס רגיל אז אין איתו בעיות הוא תמיד בכל המהירות עובד(שמתי אותו בדלת מול הכרטיס מסך הוא מכניס אויר קר למחשב...עשיתי גם חורים בשביל שיוכל להכניס אויר אני בקרוב יביא לכם תמונות..) אבל האחורי מתחבר ישירות ללוח אם עם חיבור 3 פינים הוא מסתובב בין 600-800 RPM רציתי להעלות לו את המהירות למקסימום כל הזמן (על הקופסא כתוב שהוא יכול להגיע ל1400)..בדקתי בהגדרות של הביוס וכתוב שהשליטה בו מופעלת הפעלתי את התוכנה שמקבלים עם הלוח אם שלי easy tune 5 ונכנסתי לאפשרות של smart fan אבל אני לא רואה אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר...אם מישהו עשה את זה…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי חברה ! אני קניתי מחשב לפני שבוע בערך. המעבד שקניתי הוא INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX. הכרטיס מסך שקניתי הוא- TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL. והקרור למעבד הוא - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm. יש לי את תוכנת ה-EVEREST ,ובדקתי טמפרטורות של החלקים בלי OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך ואני מדבר איתכם על מצב שהמחשב במנוחה (כלומר בדסקטופ). התוצאה היא- אתם יודעים למעבד יש תוצאה כללית וגם יש כל ליבה בנפרד - לגבי התוצאה הכללית היא יצאה 56 ואם אני מסתכל על כל ליבה בנפרד אז הטמפ' נעות בין 55-65 . לגבי הכרטיס מסך הוא גם עם שתי ליבות וז הטמפ' נעות בין 65-67 . אני חושב שזה דיי גבוהה וזה עוד בלי לאמץ בכלל את המחדש .(שלא לדבר על משחקים כבדים) הש…
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שמתי במחשב מעבד Q6600. במהירות סטוק הוא מגיע לאיזה 68 מעלות במאמץ. זה נורמאלי? שמתי לו בינתיים קירור של אינטל שהיה מיועד לפנטיום D (עם ליבת נחושת) האם AC פריזר 7 יהיה מספיק טוב למעבד הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי 2 מאווררים מדגם ARCTIC FAN 12PWM. לכל אחד מהם יש שלושה חיבורים: חיבור 4 פינים ללוח האם זכר, חיבור 4 פינים נקבה וחיבור 3 פינים ללוח האם. אין חיבור ישיר לספק הכח. חיברתי מאוורר אחד ללוח האם בחיבור 4 פינים, מאוורר שני חיברתי לנקבה במאוורר הראשון, הגדרתי בלוח האם את הSMART FAN על PWM, והמאווררים פשוט לא עובדים. ניסיתי לחבר רק מאוורר אחד, להשתמש בחיבור של ה3 פינים, לנסות את כל אפשרויות הSMART FAN בביוס, ובכל זאת לא הצלחתי לגרום למאווררים לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא לא פגום ... (חוטים לא קורעים או משהו) ההסבר היחידי הוא שהוא מקולקל מבפנים ?? (אני לא רוצה להשתמש בסנסור שלהם ...
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה קורה חברה כמו שרובכם כבר יותר מתוכננן מערכת מאד חזקה עם לא הכי חזקה בשבוע שבועיים הקרובים!! בכול מקרה החלק הראשון הגיע בדיוק עכשיו ואני פשוט המום!! אז כך קודם כול מסתבר ש gskill הוציאו זיכרון חדשים מסוגים ff וזה בדיוק מה שאני קיבלתי.. ;D בקיצור במקום לבלבל יותר מדיי את המוח!! הינה בדיקה קטנה: דותן 1.73 @ 2614 המתאם של אסוס קרור אוויר זלמן 7700! 1.55 וולט למעבד p4c800e-deluxe 3 וולט לזיכרון במקום 2.9 במקורי!! ואפשר לתת אפילו 3.3!! לפחות לפי היצרן!! חח מענין מה יהייה אז!!! ו gskill 512x2 4800 gbff!!! אלה הציפים החדשים של החברה!! וכמובן ציפ 440!! למבינים חח.. בקיצור פשוט תיראו ותהנו.. [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ל-AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28105&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כדאי ללכת על ה-GT ולהמהיר אותו לקלוקים של ה -PRO ? או לקנות ת'-PRO אבל הבנתי שהוא לא הכי טוב OC ואם אני לוקח את ה-GT ומתכנן עליו OC אני יצטרף להחליף לו את הקירור http://img292.imageshack.us/img292/5918/palitatiradeon1950gtsupps2.jpg http://img292.imageshack.us/img292/8121/palitatiradeon1950gtsuptp1.jpg ה-zalmanVF900 יתאים לכרטיס ?
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש תוכנה שבה אפשר לעשות OC למעבד? תוכנה שמפעילים בווינדוס עצמו.
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שני חורים למאוררי 80mm בצד של החלון. ושאלה בקשר למאוורר.. הוא של ABIT NF7-S והוא רועש מאוד, כמו סנדה בהילוך רביעי. מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי שיהיה גם טוב למטרות OC?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה OC קטן ללא העלת מתח.. האם זה יקצר לי את אורך החיים של המעבד האם זה אמור לגרום למעבד להתחמם יותר מאשר בלי OC האם יש הבדל אם הPCI מקבלים 33 או 30 ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא קירור חדש וחזק מאוד לכרטיס מסך בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני..שמעתי על AC שהם טובים מאוד וראיתי גם כמה מאווררים לא רעים מבית ZALMAN...מה אתם אומרים מה כדאי לי להביא לכרטיס מסך..דרך אגב זה הדגם המלא של הכרטיס מסך ASUS GEFORCE 7900GS 256MB
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה) האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600 מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים.. עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..) איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....) איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..? תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקרר ארבעה כרטיסי זיכרון ddr2 יש לכם המלצות למשהו לא יקר עד 200 ש"ח לכולם ביחד?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי חברה. המעבד של 3.2 יושב על טמפרטורה של 38 מעלות. כמה אתם ממליצים להעלות אותו? או מה הטמפרטורה המומלצת למקס OC שאני יכול לעשות? הינה המפרט שלו .. JUST IN CASE... Processor Name Intel® Pentium® 4 processor 640 supporting Hyper-Threading Technology? Architecture 90 nm , LGA775 Cache 2MB L2 Clock Speed 3,20 GHz Front Side Bus 800 MHz
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html לפחות שהכתב יבין משהו בנושא הכתבה לפני שהוא לוקח מקלדת ומתחיל להלום עליה.
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות חברה =] לגבי שיוף הקירור שיש בכותרת 1. איך אני משייף אותו ? 2. מה אני צריך בשביל להביא אותו לרמה שרואים כמו במראה (אחרי LAPP) 3. ומה המצרכים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיעו הרדיאטורים (rx 480 rx 360 ) אחרי קצת חיפוש הבנתי שצריך לשטוף עם מים מזוקקים חמים עכשיו אם יש איזה תרד מפורט בפורום של כל התהליך אשמח לקישור (לא מצאתי פשוט) ואם אין אז אם אפשר לפרט כמה שאפשר את השלבים תודה
-
- 14 תגובות
- 82k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות OC לMSI nVidia GeForce 5700LE 256MB AGP 8x שלי. בדקתי והוא כשיר לOC (: עכשיו אני רק צריך תוכנה לOC , ומדריך לOC . ושאלה 2 - הטמפ' של הלוח אם שלי עומדת תמיד על 35-45 . זה סביר ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע המעבד שלי (P4 2.4) באובר של 400MHZ. עם העלת מתח מ 1.52 ל 1.55. הטמפ' במנוחה: 34. הטמפ' במאמץ: 43. === כשניסיתי להרים אותו ל 2.9, קיבלתי שגיאה בפריים. ניסיתי ככה: - להעלות מתח מעבד ל 1.60 (במאמץ יורד ל 1.58) - קיבלתי שגיאה אחרי 2 דקות. - להעלות מתח מעבד ל 1.62 (במאמץ יורד ל 1.60) - שגיאה אחרי 4 דקות - וגם ניסיתי עם תזמונים קצת יותר משוחררים מ 2.5-3-3-6 ל 2.5-4-4-6 וגם ל 3-3-3-6. ועדיין אני מקבל שגיאה. מה אני צריך לעשות? האם יש רכיב שמגביל אותי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הבנתי שישנם מאווררים שנועדו לעבוד בכיוון אחד. מצאתי כאן ב Features http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23614 הערה: Equipped with a silent, large air volume, and long life 14 cm fan that draws hot air out quickly to ensure the system cooling efficiency. בנוסף מה דעתכם עליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז התחלתי לשחק קצת עם ה- AI7 , אז אחת הפונקציות היא GURU OC , ז"א אני מעלה את המהירות הבאס (לדוגמא מ200 ל 214 ), ואז מהירות המעבד עולה (במקרה זה מ2800 ל3013 בערך...) ולשאלה : למה בעצם אני צריך להעלות גם את המתח למעבד???? ולמה לכרטיס מסך יש אפשרות של העלאת מתח בלבד? מצטער אם השאלות טיפשיות - אני מנסה להכנס לעסק מקווה להשתפר תודה ???
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי 6800GS של Palit יש לו ליבה של NV42 ככה שאי אפשר לפתוח לו צינורות.... בכל מקרה שאני עושה בקולביטס למצוא אוברקלוק אופטימלי הכל טוב ויפה אבל שאני מריץ 3dmark05 אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מלפני ההמהרה... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-