עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rank,

אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by -oR-,

אני מקבל ביצועים לא כל כך טובים ב GTA IV יש צוואר בקבוק או לא ?!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by gania23,

אני חדש בעסק של האוברקלוק ואני שוקל על לעשות אחד כזה למעבד כדי שלא יגביל לי את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות עכשיו המעבד שלי הוא e6300 והלוח הוא gigabyte 945p - s3 ועכישו השאלות : 1.איך בדיוק אני עושה אוברקלוק (אם יש אז תנו לי הפניה למדריך כלשהוא בנושא ) 2.אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לשנות את הקירור שלו ? תודה מראש אני יודע שאולי יש כבר אשכולות בנושא הזה פשוט אני ממש ממהר עם העניין הזה סורי

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת INNOD3D כבר חצי חנה .קניתי אותו אצל IVORY ובזמן האחרון הטמפרטורה של הכרטיס גבוהה מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש מבוסס I7 ככל הנראה וממה שהבנתי הקירור סטוק של אינטל מאוד רועש. שקט זה הדבר הכי חשוב לי במחשב חדש(המחשב הנוכחי שלי עושה רעש ברמה פשוט עצומה,ניתן לשמוע אותו כבר מהכניסה לבית) ואני מחפש קירור שקט מאוד מאוד(מאוד! ) שיקרר טוב את המעבד. נכון לרגע זה,לא מתוכנן OC. הבנתי שהקירורים הללו הם המומלצים ביותר כאן,ואני מעוניין לדעת מי משניהם הוא השקט היותר(ביצויעם פחות חשובים לי). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by shlomi4i,

אוברקלוקינג ראשון צריך מדריך וטיפים ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by et_gershon,

שלום לחברי הפורום, הסתכלתי באתר וחיפשתי ראיתי את כל המדריכים גגם שבאתר ובמדריכים לא כתוב את החלק המעשי של האוברקלוק רק איך לקרר ולא כתוב איך לעשות מישהו יכול לתת לי קישור למקום שמסבירים את החלק המעשי או שייסביר לי אפילו באיזה תוכנה ואיך משתמשים בה (במדריך באתר יש תוכנות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל לא הבנתי איך אני עובד איתן) תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... ממש לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP וכשהרכבתי את המחשב בבית גיליתי שהמאוורים של המארז קצת רועשים המארז שלי זה Compucase CI-6A21 והמאווררים של המארז הם המאווררי 12 ס"מ המקוריים שבאו איתו. בגלל ששקט נורא חשוב לי... אני שוקל להחליף את האוורור. רציתי לדעת מה אתם חושבים על ה-?Thermaltake Silent Wheel 13cm? בתור מאוורר למארז? הוא באמת שקט? מקרר כמו שצריך? והכי חשוב... הוא בכלל יתאים למארז??

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by jeyjey,

יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754 לוח אם GIGABYTE K8NS ואני לא מצליח להגיע ל240 באס רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליח את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורה האם הלוח אם מגביל אותי? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by ezx,

שלום לכולם היום קניתי ספק של טרמלטק 480 וואט אבל לא קיבלתי תוצאות באובר קלוקינג יש למישהו מושג מה עושים הזיכרונות טיפה יותר יציבים על אובר אבל עדיין קורים הצעות פתרונות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Lanzar,

נמאס לי מהקירור מים המעפן שלי ( BIG WATER 745 ) המעבד על 1.45V מגיע לאיזה 70 מעלות במאמץ... או שמשהו דפוק בקירור מים הזה או שהמעבד הזה תנור... מה הקירור אוויר הכי מומלץ ? עריכה, אמרתי 70 ? ;D ;D ;D ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by suspect,

האם אני צריך להשים backplate או שאפשר בלי?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. Started by mickycohen,

חייב את עזרתכם חברים יקרים ! ! ! המחשב נדלק ותוך כדקה המעבד מגיע ל 100C מעלות והמחשב נכבה ניקיתי את הצלעות קרור ונראה שהמשחה התרמית שיש על המעבד והצלעות ממש יבשה לא יודע מה לעשות אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בעצע טובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. Started by nirp1981,

שלום רב יש לי מחשב די ישן עם מעבד של AMD ולוח של MSI הבעיה היא שהמאוורר הקטן שבתמונה שמקרר את הchipset של הלוח אם נתקע ומרעיש כאשר המחשב עובד יותר מחצי שעה מה אפשר לעשות? האם להחליף מאוורר ואם כן איפה אני יכול למצוא כזה ?? האם אפשר לבטל את פעולתו לגמרי או שלא מומלץ? אם מישהו יוכל לעזור לי עם מאוורר כזה אני מאוד יודה לו ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אני חייב לבחור *דחוף* קירור למעבד A64 +3200 Socket 939 שיעבור OC איך נחשב השילוב של Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6451&PHPSESSID=1010d35ff73034367fd385687f8bc71b עם מאוורר Vantec Tornado 92mm? חשוב לי שיהיה קירור טוב אבל לא מרעיש זלמן לא בא בחשבון בגלל זמינות תודה

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Skippy,

הסתכלתי בטמפרטורה של המעבד דרך הביוס, הוא מראה שהטמפרטורה זזה בין 32 ל-40 במאמץ בנוסף הורדתי תוכנה של אינטל "TAT" שהטמפרטורות אצלה הן 42 ל-58 במאמץ השאלה היא על מה יותר לסמוך על הביוס או על התוכנה של אינטל? והאם מישהו מכיר דרך יותר אמינה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by eranmor,

אני מתכנן למקם עוד מאורר אחד על דלת המארז אני רוצה למקם אותו ככה שיקרר את המעבד ואת הצ'יפסט וגם את הכרטיס מסך אם אפשר השאלה היא איפה בדיוק כדאי לי למקם אותו? מול המעבד בדיוק או קצת מתחתיו? כבר יש מאוורר אחד באחורי המארז שדוחף אויר לכיוון המעבד ועוד אחד בגג המארז (אגזוז)

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך רדון 9600XT ואני רוצה להוסיף מאורר איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by yoavyoavyoav,

היי , ניסיתי לעשות בזמן האחרון OC למעבד שלי - אבל זה לא ממש מצליח. :s05: הכי הרבה שהצלחתי לעלות אותו זה ל ~2300 וזה עוד עם תוספת מתח.. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עליו נראה לי היה 2330 או משהו כזה עם מתח של 1.55 שזה הכי הרבה שהלוח שלי נותן.. (למה לא לקחתי DFI :\ ) המעבד עם קירור סטוק ובלי OC הוא יושב על 34 ב IDLE ו 44 ב LOAD. אין לי בעייה להחליף קירור אבל לא נראה לי שבינתיים זה הדבר שמונע ממני לעשות OC למעבד. בביוס גם שמתי "נעילה" על ה PCI ל 33mhz ול PCIE ל 100 ככה שזה לא ישתנה עם המעבד. יש לי זיכרון ג'נרי פשוט כזה - אז חשבתי שזה הגורם המגביל אז ניסיתי להוריד את המהירות שלו ל 333 אבל זה לא ממש עזר :\ וגם הורדתי את ה HT מ 5 ל 3. מה אפשר לעשות ? ראיתי מלא שהצליחו להוציא מהמעבד…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום, יש לי קירור V1 למעבד, וכתוב שבמהירות הכי נמוכה הוא אמור לתת 1300 rpm, ובפועל בדקתי ויש רק 600, ובמקסימום מהירות אמור לתת 2000 סיבובים בדקה ונותן רק 1100.. מה עושים? אשמח לעזרה,תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 15:01:11 עברו יותר מ24 שעות,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. יש לי AMD Athlon XP 2500 בתוך מארז Compucase Midi Tower CI 6A1, אינני בעינייני אוברקלוקונג - ממש לא, אלא מחפש מאוורר שיהיה *שקט* ויתן ביצועים טובים - לא צריך להשתגע :-) אני לא מאלה שכל מעלה חשובה להם, גם אם המעבד יהיה בטמפרטורת 50 מעלות במנוחה - לא ממש מפריע לי. המאוורר הנוכחי שלי פשוט שבק, לכן אני מחפש משהו חדש. לא רק מאוורר כמובן, אלא יחידה שלמה שמגיעה מאוורר + צלעות קירור. התקציב הוא באיזור ה 200 ש"ח. אשמח מאוד להמלצה ספציפית של מאוורר שקט, סביר+ ושיכנס במארז שלי. המליצו בפורום על Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP או על VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD רוב תודות ! את הכי חשוב שכחתי... :-) מכיוון שאינני מכיר חנויות/מעבדות חומרה באיזור המרכז,…

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  24. עשיתי ממש קצת לכרטיס מסך שלי Ge-Force 2 Mx 200

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  25. סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500. ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם. עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים