אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום כרטיסי מסך* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים חיצונית 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה לוח נחשב הכי טוב ל OC???בבקשה דחוף לפני רכישה!!!!(בבקשה לנמק את התשובה) או להוסיף אתר או קישור מהיכן המידע אין לי הגבלת סכום תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת אם יש חשיבות לסדר הרכיבים בלופ. חשבתי על הסדר הבא : מהמיכל הולך לרדיאטור וממנו למעבד וממנו למשאה וממנה למיכל . נראה לי שהכי חשוה שהרדאטור מחובר למעבד כדי ליקרר את המיים לפני הכניסה למעבד. מה אתם אומרים? זה התיכנון: איך נראה לכם יעיל? [move]הנה כמה תמונות להמחשה:[/move] זה המיכל: אני מתכוון להוריד לו את הפייה השחורה ולשים פייה כמו הזהובה ואת המכסה של התחתית גם לחתוך לו את הפייה ולאטום. מביכל יעמוד כשהפיות מלמעלה ולהם יחוברו 2 צינורות עד לתחתית המיכל. אני אשמח לשמוע הארות.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עשיתי ממש קצת לכרטיס מסך שלי Ge-Force 2 Mx 200
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תראו אני לא כולכך בקיע (ניראה לי ככה רושמים)במאוררים עכשיו אני רוצה לקנות 3 מאוררים כאלה http://tms.co.il/product/3032 עכשיו אני רוצה להבין הוא דוחף 78CFM ב21dB ? ככה כיאלו הוא מגיע? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום...קניתי מחשב היא המפרט מעבד E8500 OC 3800MHZ כ.מ HD 4870 זכרון 4 ג'יגה לוח DFI X48 הרצתי בדיקה ב3DMARK06 ברזולוציה רגילה...וקיבלתי תוצאה כזאת 14410 איך זה למערכת בסדר? נמוך? גבוה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת ל OC (AXP 2100 TBRED B EPOX 8RDA CORSAIR PC3200CAS2( ואני מתלבט באיזה היטסינק לבחור??? אני נוסע לניו יורק עוד שבוע ואולי אני אקנה שם. יש הצעות? אני חשבתי או: SK7 AX7 ללהישאר עם הוולקנו 7 פלוס (הוא יהיה טוב לעמוד בבאס 190 ? על מדיום)
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי את ה 6600 והרבצתי לו אוברקלוק 45% בקושי . ויש לציין שצרך מתחים גבוהים למעבד .... גם הטמפ בכלל לא מצאו חן בעניי עם קירור blueorb fx אשמח לדעת מה עדיף ואם יש לכם נסיון עם אוברקלוק ל E6550 אז מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של קומפק presario 1700ea וכונן קשיח של טושיבהmk4021gas. כשאני קצת מאמץ את הכונן (מעתיק, עושה איחוי, בודק לטעויות וכו...) הוא עולה מעל לטמפרטורה המומלצת-55 ליותר- 56 57 58 .....63 מה אני יכול לעשות כדי לקרר אותו? (בלי לשים לידו מאוורר) יכול להיות שאפשר לעשות משהו בלפטופ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה עם הכרטיס hd4870.. עכשיו הבעיה מתחילה כשאני מעלה את התדרים מ - 750 ל 790 לליבה ו מ - 900 ל - 925 לזיכרון, עכשיו הרצתי 3DMark06 והבדיקה עברה בהצלחה. אבל כשאני מנסה להריץ את Crysis WARHEAD הוא קורס תוך 5 - 4 דקות של משחק וב - 3DMark06 הכל עובר בהצלחה... בבקשה תסבירו לי מה הבעיה פה.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
משהו מכיר קירור פסיבי יעיל ל פנטיום 4? משהו בסיגנון צלעות קירור מפלצתיות כמו של קומפק ? (לא פנאומטי או הידראולי)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתמול עשיתי בדיקה עם SPEEDFAמ ואמרתם לי לעשות בדיקה גם עם EVEREST. הינה התוצאות. ברור שזה יותר מדי חם...אני מתפלא איך המחשב נפתח בכלל... איזה קירור זול ופשוט יחסית אני יכול לשים כדי להוריד את הטמפ' למשו קצת יותר נורמלי מזה? AXP 2000 סוקט A. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
צריך להוסיף עוד משהו או לשנות כדי שיהיה במחשה הזה קירור מספיק טוב לאוברקלוק{למעבד ולכרטיס מסך}? אפשר גם לעשות אוברקלוק לזיכרון? אם כן אז צריך להוסיף משהו? התקציב עומד על 4000-4200 ש"ח. זה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 525.43 ] 1 CPU Cooling : Aerocool Extreme CPU Cooler for P-IV/AMD [ ¤ 158.04 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הטמפרטורות לפני האובר קלוק מראות 24 מעלות למעבד בכמה אני יכול להעלות אותו? עכשיו זה 133X7.5
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת אני מחפש קירור טוב למעבד שלי, מעדיף קירור עומד, הכוונה כמו הסוניק טאוור. ואני צריך כמה מאווררים למארז איזה שלושה בערך 120MM, שלא יעלו יותר מ-100ש''ח אולי עם חריגה קטנה אבל שיהיו עם RPM גבוה (מעל 1500RPM) אין לי בעיה עם רעש אבל לא להגזים, לא מעניין אותי לדים כל השטויות האלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת אם הלוח אם שברשותי יספק אפשרות OC קלה עד בינונית. Gigabyte GA-P55-US3L כמו כן, מה הוא תחום התדרים היציב שאני יכול להגיע אליו (בקשר למעבד) עם הקירור הזה והלוח. (המפרט המלא בצד). תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לשוב למערכת מבוססת אינטל ולבצע בה - OC יש שתי תצורו שחשבתי עליהם: לוח אסוס P4P800 DELUX מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ------------------ או: ABIT IC7 - max3 מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ----------------- את הזיכרון כבר יש לי המערכת הראשונה תעלה 2000 שקל השניה 2300 שקל אתה חושבים שיש סיכוי להגיע במערכת כזו ל- 3GHZ ? ואולי קצת יותר? אני מודה לכם מאוד
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האלן אני בoc כרגע והתדרים על:760 זכרון ו600 ליבה. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה להפסיק\באיזה טמפ הכרטיס יורד בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אני לא עושה OC-קירור סטוק יחזיק במאמץ כבד (מאוד)? E8400. אם לא-אפשר המלצה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-