עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TermiNal,

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למחשב ואני לא עושה את זה כי אין לי מושג איזה ספק יש לי והאם הוא יעבוד טוב אם oc. פתחתי וראיתי שרשום שם בעברית סאן שיין קומה משהו כזה וגם באנגלית וראיתי את המתחים שיש לי שם וגם רציתי לשאול איך הם לoc 28a=+3.3v 40a=+5v 18a=+12v 1.0a=-5v 3.0=+5vsb זהו אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by מוטי יאיר,

ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד. ראו תמונה של אחרי. מה לעשות?

4. החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. הזמנתי מעבד כזה ולוח אם של ג'יגהבייט (GA-K8U ULi Chipset) ואני רוצה להוסיף לו גוף קירור או גוף קירור כולל מאוור, לא למטרת המהרה אלא שיהיה כמה שיותר שקט...רצוי שיהיה קיים ב www.logicpc.co.il

6. אותו הדבר כמו בביוס... Amd 3200+ 2.0Ghz @ 2.4Ghz קירור: ביגטייפון עם TT Fan Control v2(מכוון על מינימום)

• 13 תגובות
    • 647 צפיות
  7. העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by kawaii,

hello, i have an inno3d mx440...4ns mem chips that should give 500MHz stock speeds 270/400 i overclocked it to 310/480 is it good for this gfx? i tried it on auqamark , stock: 5136 overclocked : 5467 how is it?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. תמונה שווה אלף מילים http://www.mashie.org/casemods/y2k05.html התמונה נמצאת בסוף העמוד http://www.mashie.org/casemods/y2k13.html http://www.mashie.org/casemods/y2k16.html נראה אתכם מודרים חביבים מוצאים כזה דבר מי שמוצא עליו הברכה - רק לא לשכוח לשתף את כולנו כאן

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by gigabot,

וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Danny_Malis,

רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

למה כשאני נוגע/משנה תזמונים של הזכרון המחשב לא עולה אני רק משנה אותו ל3 במקום 2.5 והמחשב לא עולה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. עשיתי חיפוש בפורום ועדיין לא הגעתי לתשובה חד-משמעית, ולכן אני מקווה לפתרון בת'רד הזה. 1. האם עדיף א. למרוח את המשחה בצורת כוכב, ב. לפזר אותה בצורה שווה על כל השטח, או ג. לרכז אותה על הליבה? 2. האם אופן המריחה זהה במעבדים ובכרטיסי-מסך? 3. מה שיטת המריחה על זכרונות בכרטיס-מסך? תודה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Omerole,

ראיתי ששלי לא נעול,וזה תוקע אותי לגמרי מבחינת OC,אז איך?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by ras81,

http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-WIU01.htm

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

אני יודע שהוא מפלצת אבל אולי היא לא מספיקה? אני חשוב שהיא מספיקה אבל אני שואל על מנת לאמת את ההשערות שלי, הוא מספיק? ד"א אם כבר פתחתי ת'רד אז אני אשאל עוד שאלה, לאחר קניית ביג טייפון האם הזכרונות הללו יספיקו לי לעשות OC עד ל2400? והאם מגיע עם הטייפון משחה? משחה טובה? איזו משחה מומלצת לטייפון? תודה רבה לעוזרים

18. Started by giloman,

אני יודע שזה בזיכרונות וזה קשור לOC ולמתחים של הזיכרונות ... וכמה וולטים אפשר לתת לזיכרונות בABIT NF7 -SL? תודה...

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת האם יש אופציה לעשות OC לזיכרונות עצמם ע"י העלת מתח שינוי תזמונים וכולי .. אני כמעט בטוח שכן פשוט קראתי כמה דברים שבלבלו אותי .. אמרו לי שעדיף לי לקחת על ההתחלה זיכרונות 500 MHZ ולעשות OC ככה שהלוח יתמוך בהם .. אבל אני לא יכול פשוט לקנות זכרונות 400 ואז לעשות להם OC שיגיעו ל 500 ?

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by tom123,

אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by andrewv,

משהו משהו הwiny הזה .. 400mhz בחור בשם windwithme מ-VR-Zone הריץ את 3000+ winy שלו ל400mhz עם מכפלה 7 (400mhz x 7 = 2800mhz) על מערכת הזאת VR-Zone K8 939 3000+ 0.09 MSI K8N Neo4 Platinum G-Skill TCCD DDR600 256MBX2 SPAKLE 6200 PCI-E PLEXTOR 712A CTW550W 33 שניות ב SuperPi TCCD האלו משהו משה 1t CMD, CL2.5-3-3-5 DDR650 1T CMD CL2.5 4-3-5 לינק לפוסט ב VR-Zone http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=19509

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Gadgets4all,

היי, אני מעוניין לרכוש גוף קירור למעבד פרסקוט. האם מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר איכותי? ולא משנה מה המחיר, אני מעוניין במאוורר הטוב ביותר. אני מבקש שימליצו רק מי שיש לו ניסיון קודם כבר. תודה מראש, דני

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Niseg,

לא מזמן יצאתי להרפתקאה של התקנת bigwater עם VGA heatsink (על xfx 6800 NU AGP) אחרי תלאות רבות הצלחתי סוף סוף להרכיב את הכל. בהתחלה לא התקנתי את ה VGA HS כמו שצריך והוא התחמם נורא ואז פירקתי אותו והרכבתי אותו מחדש והכל נראה כאילו בסדר הטמפרטורה לא עולה הרבה אבל אני עדיין מקבל כמויות מסחריות של artifacts ו המחשב מתרסט מדי פעם. אולי עוד פעם לא התקנתי את הדבר הזה כמו שצריך אולי אני צריך להרכיב את המאורר המקורי (שיהיה קצת קשה לעשות למרות שיש לי הרבה אזיקונים ). אולי עכשיו יהיה לי תירוץ לבזבז איזה 10000+ שקל על מחשב חדש אבל לא נראה לי שהבעיה כלכך קשה כי הוא עובד לכמה זמן הוא עדיין מתחמם אבל נותן טמפרטורה שגויה. יש למישהו ניסיון עם הדברים האילו ? הנה כמה דברים שאני חושב …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. התלבטתי בינו לבין הSILENTTOWER לבין ה7000A- CU... והוא הכי יפה וכמעט הכי שקן (רק DBA אחד יותר מהSILENTTOWER...).. הוא עולה 50 דולר בארה"ב.. ואני יכול להביא משם.. כדאי.? תדוה רבה מראש ניר.

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by bumpd,

נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.