אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחפש קירור למעבד...את ההכי טוב שאפשר לקנות ב400 שח... למעבד AMD 3000+ 939...(אם זה ממש משנה..הלוח הוא של DFI האולטרה D וזיכרות של G.SKILL 550MHZ)
-
- 13 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אני חושב שיש לי 5 מאווררים בתוך המארז ( שזה כולל את המווארר של המעבד ) פשוט המארז עומד במקום די סגור, ולא מאוורר - המאוור מאחורה בפתח של הספק כוח - בצד של המארז באמצע חלון שקוף כזה - מקדימה, למטה - נראה לי שהוא עובד - המאוורר של המעבד - מאוורר של הכרטיס מסך ? לא בטוח לגבי זה [ nVIDIA GeForce4 MX 440 ] מה ההבדל פעולה בין מאוררי 80 מ"מ ו120 מ"מ מהו מחיר סביר עבור מאוורא כזה וכזה אמממ ולאיפה אני מחבר אותו ? שאלה אידיוטית, אני יודע - אבל החיבור שלו משונה ...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=mmiy31t2y3mi.gif http://www.siz.co.il/my.php?i=z2ngyignemjd.gif מהירות סטוק gpu: 750 memory : 1000 מהירות חדשה : gpu : 820 memory : 1070 הרצתי כמה לופים ב3D MARK 06 לא היה ארטאפקטים ועשיתי בדיקה עם עוד תוכנה על 95% אחוז מאמץ על הכרטיס למשך 20 דקות והוא לא עבר את ה79 מעלות. מה דעתכם? (הכל עם קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את המעבד הזה: AMD Athlon 64 3000+ 939 ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש מצב להגיע ל HTT של 275 ולהישאר על מכפלה של 9?? עם קירור: Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM או שאני יהיה צריך להוריד את המכפלה אולי ל8.5 (שזה 2337.5MHZ) או 8 (שזה 2.2GHZ).???..(חובה HTT של 275...בגלל הזיכרון G.Skill 1GB LF)...
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.4 B כל פעם שאני מדליק את המחשב יש קולות מוזרים מכיוון המאוורר שעל גבי המעבד אבל אחרי כמה מכות על גג המארז הרעש נפסק שאלתי היא האם כדאי ואפשר להחליף רק את המאוור ולא את כל ה HSF תודה לכל מישיעזור
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שקניתי את הלוח אם החדש - asus p4p800se עם מסדרת 865 (צ'יפסט). לאחר המלצות בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ברצוני כרגע להשקיע בקירור למעבד. מכיוון שאני מתכנן אובר-קלוק, וגם כי כרגע לפי הביוס הלוח המעבד עומד על 40+ -. הקירור במארז בסירקולציה טובה, ואולי בעתיד גם אני אוסיף מאוורר לגג (למי שעקב אחרי הקניות שלי בזמן האחרון יודע שיש לי מארז אנטק טוואר דנדש שעדיין אני לא רוצה לקרוע אותו). בעיקרון הטמפ' הזאתי נובעת מקירור סטוק של המעבד וחום החדר שלי (שהוא גבוה מאוד מין הממוצע בגלל קיר זכוכית חיצוני לא משנה כרגע, אולי נעבור חדר בקרוב). לכן רציתי להתייעץ לגבי קירור. יש לי תקציב, כרגע עד 700 שקל, בקרוב יהיה גם תקציב של 1500+ (אחרי קבלת המשכורת בעוד כ15 יום). אני …
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי מעבד q6600 הוא מגיע לטמפ 83 79 80 83 בכל ליבה אני יודע שזה גבוה מאוד שמתי לב לזה לאחר שהמחשב נכבה ללא סיבה וחיפשתי למה אני מניח שזאת הסיבה הקירור שיש לי שם הוא מה שהגיע איתו של אינטל השאלה היא אם הוא כזה גרוע או שלא חיברתי אותו טוב?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתייחס לדגם AMD +3200 64 939 אני רוצה לדעת אם גוף הקירור שקיבלתי הוא מקורי
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
י1.ש בצילום הבא חלק בצבע זהב כשנוגעים בו הוא ממש ממש חם, לוח אם 945PS3 GIGABYTE זה אמור להיות כך?? 2. האם המאוורר הגדול שבתמונה אמור לא להסתובב (המחשב דלוק...) זה המאוורר של המעבד כנראה.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בעבר כתבתי פה (תחילת הקיץ) שהתחיל לי חימום יתר ב- system zone 2, אז אף אחד לא הצליח להגיד לי איפה זה. :-X :-X כדי להזכיר יש לי בורד של INTEL - 850GB , התוכנה שמודדת את הטמפ' היא Active monitor גרסה 1.17 של אינטל. טוב אז לענייננו, בזמן האחרון הטמפ' עברה גבול נוסף והגיעה ל-53 מעלות בערך (כשהדיפולט הכי גבוה הוא 50). זה קרה בזמן ששמתי משחקים גרפיים כבדים יחסית כמו Morrowind, הפעם הרגשתי את זה על בשרי כשאני מתחיל להזיע כשאני משתשמש במחשב. כשמששתי את המארז גיליתי את החלק החם, החלק היה באזור הספק כוח וטיפה יותר למטה (איזור המעבד והכרטיס מסך - נרגעתי לפחות שזה לא הזיכרון). הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 2 - mx200 וכבר אמרו לי שיכול להיות שהוא גורם את הבעיות. אז השאלה שלי פה היא מה…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה המפרט שלי. כמה GHZ המעבד יכול להגיע.?? ועם שווה לעשוות?? ורציתי לדעת באיזה דברים OC יכול לפגוע ( אני קונה קירור למעבד חזק!!) עד 300 שקל קירור תמליצו!!! מפרט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 :-[
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
לוח ג'יגה בייט X58 UD5, 12GB זכרון קינגסטון 1333, I7 920 וספק מספיק טוב. פשוט לא מצליח לעבור את ה-3.1GHZ שזה פשוט מעפן... נראה לי בקר ה-SATA מגביל אותי, איך אני נועל אותו ?? מתח שמתי על 1.3 כבר למעבד, זכרונות עובדים בדאון קלוק ל-1000 ומשהו. כל עזרה תעזור זה פשוט מביך 3.1.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא ב-OC של 380X9 יחס הזכרונות שלי נמצא על 1:1 והינו עומד על 376MHZ שעדיין לא מנצל את הזכרונות ולא נמצא ב-OC האם שינוי של היחס ל-1:2.6 בביוס יביא את הזכרונות למעל 1000MHZ ויביא תוצאות טובות יותר של ביצועים או שעדיף להשאיר ככה כי ההבדלים אינם משמעותיים. ? (ראוי לציין שהתזמונים על 5 5 5 18) תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יש לי מערכות וידאו חזקות עם קירור רב במשרד. בבית, בחדר שינה שלי יש מערכת וידאו נוספת, שעובדת תמיד, גם בלילה. במערכת ישנם מאוורים: 1 למעבד (מקורי אינטל 4) 2 של 120 מ"מ. 2 של 80, שאחד מהם כבר קבוע במארז ונשלט ע"י כפתור קטן. אולי בעתיק נוסיף עוד אחד 80. אגב המחשב פנטיום 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, ספק אנרמקס חזק (שמשום מה לא מצליח לשלוט בו מהכפתור מאחורה), 7 הארד דיסקים. זה עיקר החום... אף פעם לא חשבתי לכיוון של בקר, אבל עכשיו נכנס לי ג'וק לנסות משהו כזה. איזה בקר מומלץ? אני לא מחפש יופי,לא תאורה- אחד שיהיה טוב, שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולא יותר מידי כסף. יש לי דלת שסוגרת את ה"סלוטים" ,ז אני צריך משהו ללא כפתורים בולטים מידי. מה דעתכם על אלו? http://www.lo…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754 לוח אם GIGABYTE K8NS ואני לא מצליח להגיע ל240 באס רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליח את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורה האם הלוח אם מגביל אותי? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב יש לי כל כך הרבה שאלות אני אנסה לעשות אותם כמה שיותר מסודרות: טוב אני לוקח NF7 nForce 2 Rev-2 טוף? אני לוקח גם מעבד Athlon XP 2100+ טוף? את השאר אני לא יודע. 1)אמרו לי שעם עיפרון מודינג אני יכול לגרום ללוח אם שהוא יוכל להעלות יותר את המתח , זה נכון? זה מסובך? זה עולה הרבה כסף? (לקנות את העיפרון) 2)בקשר למעבד AXP 2100+ הסטפינג של AIUHB זה הכי טוב נכון? איך אני אדע שלא עובדים עלי? (עם הסטפינג) וגם אני רוצה לקנות ליבה של T-Bred B אבל אני לא יודע איפה למצוא אותה, איפה אני יכול לקנות את הליבה הזאת? ואיך אני אדע שעובדים עלי גם לגביה :< (תשמעו יש הרבה מניאקים בעולם ) 3)זכרונות- אמרו לי לקחת Corsair ה CMX של LOW LATENCY (זה 2-2-2) מדגם ה 400MHz DDR...כמובן שמצאתי שיש…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השתגעתי כבר - זה נראה לי אותו הדבר!!! ??? מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל??
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי ממהירות שעון של 1970MGHZ ל2230 או2300MGHZ כעיקרון שמתי לו קירור נחושת של חברת AC קירור עם שתי מאווררים השאלה אם הכרטיס יכול להישרף בגלל הOC למרות הקירור.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-