עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by huhxd,

שלום לכולם, היום קניתי מחשב הכולל את המעבד הנ"ל. גוף הקירור שקניתי לו הינו AC FREEZER 7 PRO. כרגע לא מתוכנן אצלי OC. אך בעתיד (משהו כמו חצי שנה) אני ארצה לעשות לו OC הקירור הזה יספק אותי? בתכנון רציתי לקחת את ה INFINITY אבל לא היה להם בהספקה אז ויתרתי והלכתי על ה 7 PRO. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. עשיתי חיפוש בפורום ועדיין לא הגעתי לתשובה חד-משמעית, ולכן אני מקווה לפתרון בת'רד הזה. 1. האם עדיף א. למרוח את המשחה בצורת כוכב, ב. לפזר אותה בצורה שווה על כל השטח, או ג. לרכז אותה על הליבה? 2. האם אופן המריחה זהה במעבדים ובכרטיסי-מסך? 3. מה שיטת המריחה על זכרונות בכרטיס-מסך? תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by zombie,

יש בריבה טיונר אפשרות להמהיר את הshader כדאי? ואיך בידיוק?(כי אני לא רוצה לפגוע בכרטיס(8800gtx)) כרגע הshader מחובר ל core clock

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Falcon4g3,

במחשבי מותקנים חמישה הארדיסקים פועלים... 2*160 , 1*80 ועוד 2 ישנים 13 ג'יגה ו-20 ג'יגה הטמפ' של ה-160 וה-80 עומדת על 30-35 מעלות ולעיתים אף עולה יותר מכך... האם זה נורמלי או שדבר זה יפגע באורך חיי הדיסק? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by TC,

עניין אותי .. נכנסתי לאתר FrozenCPU וראיתי אחד המחיר הפתיע אותי .. אז באתי לשאול איך עושים לייזר לד ? כמו שיש פה : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/lit-48.html תודה לכל העוזרים האלקטרונאים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by Hack4ev3r,

שאלה קטנה יש לי בגלל שבאוברקלוק של כרטיס מסך אתה לא מעלה את המתחים או משהו אז כשאתה מבצע אוברקלוק הלך האחריות על הכרטיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by Lanzar,

אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by owen10,

אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום,יש לי מעבד של INTEL במהירות 2.6 והנה הפרטים מCPU-Z http://www.zix.co.il/images/z-17903085.JPG מה שחלש אז חלש אם כבר אז אני יקנה לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה ומספיק לביינתיים כי בקרוב אני קונה מחשב... סידרתי את הכבלים במארז,המאוורר שבניתי לכרטיס מסך די עוזר כי אפשר לשלוט עליו אבל בכל מקרה אני עומד לשים שם מאוור 80 והמאוורר של הפאנל הקדמי אני יחליף ל120 אבל רק במקרה ואני יעשה אוברקלוק... הנה המארז אז יאללה תגידו מה דחוף!! ומה כדאי להחליף ואם אפשר להמהיר את המעבד ל 3.0עם קירור סטוק של המעבד... http://img197.imageshack.us/img197/8648/dsc06166.jpg

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by elicom,

חומרה P5K-SE זיכרון 800 DDR2 OCZ מעבד 4 ליבות Q6600 ספק 600W טרמלטק כ.מסך 9800GTX+ צריך הגדרות יציבות ביותר. בחנות אמרו לי שכנראה צריך להגדיר הגדרות מדויקות והמחשב יהיה יציב. הבעיה המחשב עושה ריסט ולפי מיטב ידיעתי זה לא טמפרטורה. כל הטסטים שעשיתי עברו. אבל מידי פעם המחשב עושה ריסט במשחקים לא בכל משחק. בשגרה המחשב יציב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by CrashZone,

WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  13. המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 459 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1575 1 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מקלדות LOGITECH Media Key…

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by kentaro,

שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  16. איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Los,

יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by itaymalk,

שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

לאחר חיפושים למוד שכזה שהעלו רק תוצאות של פורומים גרמניים שמחפשים מוד שכזה, מצאתי מוד עיפרון [XS] לP5WD2. מכיוון שהוא והP5LD2 חולקים את אותו וסת מתח ניתן לעשות את אותו מוד על הP5LD2, מה שכולם מחפשים. הייתי שם תמונות של עצמי [אבל אחותי שכחה את המצלמה איפשהו בעזה.. ס'א.] בכל מקרה, בתמונה: באדום - MOSFETS - טרנזיסטורים שמבקרים את כמות המטען החיובי והשלילי [לא חשוב] - כשהם מתחממים קורה Vdroop לכן לקרר אותם זה חיוני בכחול - בקר המתח שעליו בעצם נעשה את המוד - הוא מתרגם את המתח מ12V הסטנדרטי לכמה שהמעבד דורש. מצרכים: Asus AI-Booster ולעניינים: גשו ללוח אם כך שהכיתוב על הבקר קריא [אנגלית = משמאל לימין ואותיות לא הפוכות כמובן]. תסתכלו לכיוון הרווח שבין הפין השלישי מימין…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by ABL,

הסטוק הוא 520 ליבה ו560 זיכרון הצלחתי להגיע ל- core: 526 memory:570 ומעל אלו היו ארטיפקטים האם אני יכול להגביר יותר? והוא תוצאה של 6000 ב3DMARK05 היא טובה למערכת שלי?- AMD 2500+ 1280MB זכרון X800XT PE 256MB

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

יש לי מעבד AMD Athon 64X2 4800 לא עשיתי OC ולא כלום (קירור סטוק) כל הצלעות קירור נקיות אין טיפת אבק.. 59מעלות חום במנוחה... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. וזה עוד במצב של מנוחה....הוא מגיע ל65 בלי בעיות יש לי עוד מאוורר של 12 וואלט לא יפריע לספר עם נחבר גם אותו?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אני לא מצליח לגרום למאורר של המעבד לעבוד שלא במהירות מלאה. מישהו מכיר את הבורד? יכול להיות שהוא מאפשר בקרת מהירות לחיבור 4 פינים בלבד?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  25. היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים