עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי מארז של קומפיוקייס 6A19 יש מאחורה מאוורר גדול 12 סנטימטר איפה אני יכול לחבר את התקע 3 פינים שלו כדי שהוא יעבוד? החיבור של הsys fan תפוס על ידי הזלמן של הכרטיס מסך בקיצור שאני מוסיף עוד מאווררים איפה לעזאזל אני מחבר אותם

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by DAVIDD,

FX5200? במנוחה הוא עובד לי על 42 מעלות זה בסדר? עם קירור פסיבי כמו בתמונה..(בחתימה..)

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Omerole,

ראיתי ששלי לא נעול,וזה תוקע אותי לגמרי מבחינת OC,אז איך?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

???

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by pixelsight,

שלום עד כמה אני יכול לאגיע איתו באובר קלוק עם קירור אלומניום רגיל של האמדי הגעתי איתו ל900 מגה הרץ יותר מ900 מערכת ההפעלה לא עולה לי השאלה שלי האם עדיף לקנות קירור מנחושת של קול מאסטר ועם הוא יעזור לי להגיע ל 1G

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by lm,

מישו יכול לעזור לי אני חדש במתח ואני לא מבין כלום מזה אומר? ככמה צריך להיות? ועוד קצת להרחיב את הידע שלי במתח

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. Started by ScrLk,

אהלן וסהלן! יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XT ובא לי קצת לשפר אותו... אני קונה לו את ה- Arctic-Cooling VGA Silenser Ver.3 {http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754} עכשיו המטרה שלי היא להעלות אותו בהדרגה, לפי מה שהבנתי, רק שאני לא יודע בכמה, איך ולמה :-\ אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לעשות את הצעדים המתאימים להצלחה! נ.ב: אם מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי, שיידע אותי! תודה!!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום אני מנסה לסחוט מהמערכת קצת יותר, הורדתי מכפלת מעבד ל9 ותדר ל236 מה שנותן 236X9=3.000MHz והמחשב עלה יפה. אבל עם מכפלת מעבד ב8 ותדר של 300MHz הוא סירב לעלות... רציתי לשאול אם זה הלוח שלא יכול לעמוד בתדרים הגבוהים או שזה משהו אחר ? הזיכרונות על 177MHz ככה שהם לא המגבילים. תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by yan_ymar,

שלום רב, התחלתי קצת להתעסק אם הכרטיס מסך שלי הנ"ל ^ (למעלמה) או http://img86.imageshack.us/my.php?image=x1950accelerond8.jpg ככה הוא בא אורגינל אם קירור. והגעתי לתוצאות הבאות: ("RIVA TUNER 2.05") בזכרון 769 ולא בזכרון (שחחתי תשם) ל 715 יש המלצות נוספות? מישהוא הגיעה ליותר?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by gabbay,

משום מה למרות שאני קובע מכפל של 20 בביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא קופץ ל21 יש למישהו רעיון? אגב, כאשר אני חוזר לביוס אני עדיין רואה מכפל 20, אחרי ריסט במסך ה BOOT מופיע מכפל 21. רק ב ORB של VANTAGE מופיע מכפל 20 עריכה: מסתבר שזה קורה בגלל הturbo boost ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by shibby15,

איך הזכרונות?? הם שווים משהו?? ואיך הOC?? וכל זה אחרי ששרפתי את הקורסייר.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. שלום פרמטתי את המחשב לא מזמן ואני מעוניין להעלות את הOC גבוה. עידכנתי באיוז והתחלתי לעבוד הגעתי ל380FSB במכפלה 9.5 על 1.30v ניסיתי להגיע ל400 והמחשב מרסט אחרי העלאת מתח מדורגת ל1.35 המחשב עדיין מרסט בOCCT ובאינטל BURN TEST ב20 שניות הראשונות של הבדיקה EIST מכובה וSpread Spectrum גם מכובה זכרונות על 1:1 טמפ' 30-32 לשתי הליבות במנוחה 57-60 במאמץ (לשתי הליבות) ספק PCP&C 500W מפרט מלא בצד CPUZ: תודה!

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  16. מפרט בצד <----- יש לי כרטיס club3D hd4850 512DDR 3 OC edition אני יודע שהכרטיס הרגיל (לא אוברקלוק) מגיע עם תדר 625MHZ וזה מגיע עם 665MHZ כרגע הכרטיס נמצא בOC מהחברה כבר התדרים שלו הם : GPU CLOCK : 665MHZ Memmory clock : 993MHZ איזה תוכנה טובה יש לבדיקת מעלות לכרטיס מסך? כמה MHZ לעלות כל פעם? והאם צריך להעלות בשני הדברים האלה? http://www.siz.co.il/my.php?i=mjdmzmedt0hm.jpg

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. איזה לוח נחשב הכי טוב ל OC???בבקשה דחוף לפני רכישה!!!!(בבקשה לנמק את התשובה) או להוסיף אתר או קישור מהיכן המידע אין לי הגבלת סכום תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  18. שלום,יש לי מעבד של INTEL במהירות 2.6 והנה הפרטים מCPU-Z http://www.zix.co.il/images/z-17903085.JPG מה שחלש אז חלש אם כבר אז אני יקנה לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה ומספיק לביינתיים כי בקרוב אני קונה מחשב... סידרתי את הכבלים במארז,המאוורר שבניתי לכרטיס מסך די עוזר כי אפשר לשלוט עליו אבל בכל מקרה אני עומד לשים שם מאוור 80 והמאוורר של הפאנל הקדמי אני יחליף ל120 אבל רק במקרה ואני יעשה אוברקלוק... הנה המארז אז יאללה תגידו מה דחוף!! ומה כדאי להחליף ואם אפשר להמהיר את המעבד ל 3.0עם קירור סטוק של המעבד... http://img197.imageshack.us/img197/8648/dsc06166.jpg

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  20. אני קניתי מחשב חדש עם מארז compucase 6a19 עם ספק 300W והוא מגיע עם מאורר אחד ואופציה לעוד אחד מקדימה. האם מומלץ להוסיף אותו או שזה סתם יוסיף לי רעש מיותר? לא מתוכנן oc. פירוט המחשב: E6300, כרטיס מסך 7300GT, דיסק קשיח 250GB, לוח אם 965P DS3, זיכרון 2GB, צורב DVD. בעתיד אולי יתווסף עוד HD.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  21. מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד Q9300? עריכה: שינוי כותרת.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  22. יש אפשרות לפרק את המאוורר על הכרטיס מסך ולמרוח אותה? זה יתרום להורדה במעלות? אותו דבר מתחת למאוורר של הצ'יפסט? ואפשר להשקיט אותו איכשהו? כי קראתי שאם מנתקים אז זה לא טוב.. ואני לא יכול להחליפו בקירור פאסיבי (צלעות קירור) כי הקצה של הכרטיס מסך "יושב" לי מעל המאוורר של הצ'יפסט.. (MSI והתכנון שלהם...)

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  23. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. זו שאלה שרק מומחים ואולי אנשי מקצוע בנושא גרפיקה וכרטיסי מסך יוכלו לענות עלייה. אם היום רק כרטיס כמו GTS 320\640 ומעלה יכול להריץ את warcraft 3 על גרפיקה הכי גבוהה 1280X1204, על 70 פריימרים, שזה המהיר והחלק ביותר, ללא פיפס קטן ביותר שיפריע לתזוזה (קשה מאד לראות הפרעות כאלה), אז איך זה שהכרטיסים שבהם פיתחו אותו בשנת 2001, כן הריצו אותו ככה חלק ורק היום, כמעט 8 שנים אחרי רק אפשר להריץ אותו על 60 פריימים ופרטים הכי גבוהים. השאלה היא בעצם, הם לפני 8 שנים היתה חומרה כזו כמו היום, למה אז לא נמכרה ליצבור הרחב?...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים