אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בד"כ הטמפרטורה הכללית של הכרטיס במנוחה עמדה על 58 מעלות התקנתי דרייברים חדשים אתמול הפעלתי את המחשב אחרי ההתקנה ועדיין הכל היה בסדר היום התקנתי מאוורר חדש בקידמת המארז לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הטמפ זינקו ל78 מעלות במנוחה!!!! מה עושים???
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
בתוכנה SpeedFan איך משנים את מהירות מאורר המעבד לפי אחוזי השימוש במעבד?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?
-
רציתי לשאול לדעתכם על: Thermaltake "A1715" Spark 7+ for P4 CPUs Sock-478
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למה כשאני נוגע/משנה תזמונים של הזכרון המחשב לא עולה אני רק משנה אותו ל3 במקום 2.5 והמחשב לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
FX5200? במנוחה הוא עובד לי על 42 מעלות זה בסדר? עם קירור פסיבי כמו בתמונה..(בחתימה..)
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הטרנספורמר עם המאווררים המקוריים שלו, הרעש ממש בלתי נסבל. ניסיתי לבצע חיפוש על הנושא הזה ולא מצאתי. מישהו יודע או מכיר דרך להחליש את המאווררים?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, לאחר שניסיתי את כל האפשרויות הקיימות בקירור על ידי מאווררים למיניהם המסקנה היא שלא ניתן להוריד בצורה משמעותית את טמפרטורת המעבד, שלא נדבר על שאר חלקי המחשב. כיום טמפרטורת המחשב ( לאחר ניקיון יסודי - מריחת משחה טרמית איכותית, גוף קירור Thermalright XP-90, מאוורר Vantec ThermoFlow 80MM Smart( לאחר 4 ימים שעבדתי עם Vantec Tornado 80MM Case Fan, הגעתי למסקנה חותכת כי בעקבות הרעש, בן אדם לא מסוגל להשאר נורמלי עם דבר כזה ). זה לא נתן לי כלום, כל הנסיונות דיי כשלו היות ומדובר בתופעה חיצונית ( ניסיתי גם עם מארז פתוח כמובן ), אבל התנאים בחדר שלי מעט קשים במיוחד בחודשים האלו, הטמפרטורה לא יורדת מ- 49 מעלות בזמן מנוחה, בזמן משחקים אני פוחד להסתכל. ( ביום שתפסתי אומץ זה הגיע ל-…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://en.expreview.com/2009/09/02/thermalright-ultra-120-extreme-rev-b-tips-up.html
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD 1700XP , הבעיה איתו היא שהוא מתחמם מאוד מהר (הממוצע שלו הוא 61 מעלות בקירוב) וזה בלי שיש לי אוברקלוקינג או משהו כזה. בזמנו אמרת לי שהבעיה היא בקירור של המעבד ולכן החלטתי לקנות ערכת קירור חדשה. על מה אתם ממליצים, מה הדבר הכי טוב שאני יכול לקנות לו (חוץ מקירור על בסיס מים - אני לא מעוניין בזה). ודרך אגב, האם ביחד עם ערכת הקירור מגיעה גם המשחה הטרמית או שאותה אני צריך לקנות בנפרד? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בלוק קרור לגשר הצפוני - 250 ש"ח בלוק קרור למעבדי Pentuim4 275 ש"ח רדיאטור מקצועי - EMP 175 ש"ח משאבה Eheim 1260/1060 600 ש"ח מיכל מים - 5.25 אינצ' 100 ש"ח Relay - EMP 80 ש"ח (מזה ?, אם מישהו יוכל להסביר לי אז אשמח!!) Enermax 120mm 110 ש"ח וגריל ! נוזל קירור - 1 ליטר 20 ש"ח Nanotherm - Blue II 23 ש"ח מה דעתכם על המערכת הזו בסוף היא עולה 1657ש"ח (בלי צנרת ומחברים) אשמח לשמוע הצעות לשיפור וייעול !!! איפה אוכל לקנות בלוק מקצועי לכרטיס מסך איני יודע מה לעשות לגביי צנרת ומחברים (אינו כלול במחיר!) הנה המפרט שלי כדי שתוכלו לראות מה צריך להוסיף ומה אפשר להוריד !! CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.79 ] 1 Motherboards for Intel : As…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר השוואות וחיפושים רבים אחר המאוורר השקט ביותר (וגם מקרר לפעמים) הגעתי לשני מאווררים בגמר האישי שלי , אם מישהו יוכל לתרום לי מידע נוסף או המלצה לגבי אחד מהם אשמח מאוד : 1. GLACIALTECH 462 - http://www.glacialtech.com.tw/pdf/Silent%20Breeze462%20II.pdf 2. AERO COOL DP-101 - http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm אז מה דעתכם ? נ.ב-אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את ה-GLACIALTECH או חנות בחו"ל אשמח לשמוע ...
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GEFORCE FX5200... המאוורר שלו פתאום לא פועל... והחלפתי לכרטיס אחר שהיה לי בבית GEFORCE 4 בקיצור גם המאוורר שלו משום מה לא עובד... האם זה תקלה במחשב או משהו אחר? אשמח לקבל תשובות!!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-