אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני אבוד לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעבור את מחסום ה 400 FSB ב 6300 ניסיתי לעלות מתח לזכרונות למעבד להכל שום דבר לא עובד, המחשב נדלק מריץ את החישובים של הזכרונות מוצא את הדיסק הקשיח אבל איך שהוא עובר למסך הבא הוא נכבה ונדלק מחדש עם הגדרות defualt המפרט 6300 gigabyte 965p S-3 PQI 800 TURBO 1GB DUEL CHANNEL ב 400 FSB הרצתי את כל הבדיקות והטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה 49 במאמץ יש לי Tuniq Tower האם הזכרונות הם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך- "GIGABYTE GF 8800GT 512MB GDDR3" אני רוצה קירור עם 2 מאווררים חזק ושקט, על מה אתה ממליצים לי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחר בבית את הקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 עם מתאם והכל ל775. אני מחבר אותו בלוח ומגדיר אותו על PWN בלוח או על אוטומט ועדיין הוא מסתובב על 2700 גם במעלות נמוכות(32). יש לי אפשרות לפי ולט לעשות את המהירות אבל אין לי אפשות בחירה על כמה וולט להביא לו. אני רוצה להגדיר אותו על אוטו' כי הוא עושה המון רעש. מעבד: E8200 לוח: GIGABYTE P35 DS3L. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
במידה ואני קונהה מעבד 2100 אי אמ די עם סטפינג של t bred b אני יוכל להגיע לבאס הגבוה שהייתי מגיע עם 1600? בעל אותו סטפינג?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ראיתי שההבדל בין ה9600 פרו לxt הוא הבדל של 100 מגה הרץ במהירות הליבה וחשבתי לנסות הורדתי את התוכנות שנמצאות במדור ההורדות בhwzone אך הן לא עובדות על הכרטס הספציפי הזה מישו יכול להמליץ לי על תוכנת אוברקלוק לכרטיס הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אפשר להגיע ל 3.4GHZ? או 3.2GHZ? חשוב לציין שאין לי מזגן בחדר של המחשב אז יכול ליהיות שזה בעיה? ואם בכל זאת אני יכול לעשות OC קטן,איפה אני עושה את זה ואיך? נכנס לביוס ועושה תוספת חשמל למעבד? ואם כן אז איך זה הולך כל זה? (לתרגם כיאילו חשמל לMHZ)
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני יודע שנכתב מדריך לתוכנה אבל לצערי לא הבנתי מה צריך לעשות אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר הקידמי במארז כי הוא עושה הרבה רעש (כל הטמפרטורות נמוכות) חיברתי אותו ל fan 2 בלוח האם, שאר המאווררים מחוברים ישירות לספק והם שקטים מאוד , גם הקירור של המעבד שקט אם אפשר להסביר לי בכמה צעדים פשוטים איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מתכנן לקנות E5300 שהוא 2.6GHZ , עם הקירור סטוק שלו והוא יהיה עם כזה מפרט: לוח אם Asus P5KPL-CM זיכרון 2GB+1GB 667MHZ (ה-2 של PQI וה-1 של קינגסטון) כרטיס מסך Club3D GeForce 9500GT 512MB ספק כח ג'נרי 500W שמחזיק לי טוב מאוד בנתיים (רק עם מעבד פנטיום 4) מארז סבבה שני מאווררי 8 ס"מ אחד מאחורה אחד מקדימה, ואני שם עוד אחד 12 ס"מ בצד, אולי עוד אחד איפשהוא לכמה OC אני יכול להגיע איתו אבל בלי לקחת סיכונים ושהוא יישאר לא רותח אחרי הOC? ומה המקסימום מקסימום שאפשר? והאם הלוח שלי בכלל מאפשר OC?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי את הOC הראשון שלי, לאחר המון הסברים מכם ועכשיו יש לי בעייה קטנה: יציבות. המערכת שלי מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON יש לי 2 סטיקים של 128 333MHZ ועוד 2 סטיקים של 256 400MHZ (שעובדים על 333 בגלל מגבלות הלוח אם) לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). העניין הוא כזה אני העליתי עד 182 את הFSB שלי, הפעלתי משחק (בכדי לבדוק יציבות) והתחילו הריסטרטים, והורדתי שוב את הFSB. הכל אופן אני יודע שלהגביר את היציבות אני צריך להעלות מעט את המתח. ופה אני צריך עזרה. שוב לפני שאני עושה משהו אני מתיעץ. יש לי 3 אפשרויות (בעצם מקומות ) שבהם אני יכול להעלות את המתח: VCORE overvoltage control DIMM overvoltage control AGP overvoltage cont…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
קירור מים עם מים מקוררים גורם להתעבות למה אין התעבות וקפיאה בקירור גז ? ואם כן למה בכלל מיצרים דבר כזה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
שלום יש לי geforce4 mx440 agp 8X 64MB ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק תוכלו לעזור לי הכרטיס עצמו הוא של ASUS הנה תמונה שלו: http://img150.exs.cx/img150/5053/278l8ws.jpg לכל העוזרים תודה רבה מראש :yelclap:
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי זיכרון ישן של 266MHZ PC2700 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג ל 400MHZ איך אני עושה את זה? גם בביוס? כי לא מצאתי אפשרות לשנות את הזיכרון שם... והאם אני צריך את הקירור לזיכרון בשביל להמהיר אותו מ 266 ל 400 ? האם המהרה בסדר גודל כזה לא תעלה הרבה את הטמפ'? ואיך אני משנה את המתח של הזיכרון (בשביל להגיע לאוברקלוקינג טוב יותר וכמובן מה המתח שלא כדאי לעבור אותו)? וגם תיזמונים נ.ב זה זיכרון ג'נרי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ASUS 8800GT , עשיתי לו OC למקסימום שלו (חוץ מהשיידר שקצת מגביל , לא יודע למה?). בכל מקרה זה פועל על 750/2050 ואני לא יכול להמשיך יותר (ז"א אין לי לאן להמשיך יותר , אין לי מה להזיז או לעשות + לא ב RIVA ולא בASUS SMART) ה ATITOOL לא עובד בVISTA X64 אז לצערי לא יכולתי להשתמש בה. למשהו יש תוכנה אחרת כמו ATITOOL שאפשר לעשות בדיקות ארכיקטורה ושאר הדברים וזה יראה את המעלות מאמץ בהתאם? , אין לי מושג כמה מעלות יש לי במאמץ מקסימלי (המדד שלי זה אם זה לא נתקע ב3DMARK ולהפעיל קרייסיס [מסך אחרון] ולבדוק טמרפטורה). סה"כ המפרטורה ממש אחלה , מאורר על 60% במאמץ מסך אחרון קרייסיס יוצא משהו כמו 75-80 מעלות , בidle הוא עומד על 45. תודה עוד שאלה על הדרך במקום לפתוח נוש…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה TUNIQ והלוח של GIGABYTE DQ6 , למי שלא יודע ל TUNIQ צריך לשים BACK PLATE בגב הלוח אבל ב DQ6 יש שם HS , את ה CRAZY COOL , למישהו יש רעיון איך להרכיב את ה TUNIQ בלי להסיר את ה CRAZY COOL ...?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין בקירור מים לאוברקלוק, מדובר באדם שכסף הוא לא פקטור בשבילו, שכבר השקיע איזה 10K שקלים במחשב, שיש לו כבר מערכת מוכנת אוברקלוק, אבל רק צריך מערכת קירור מים פנימית, מישהו יכול להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קצת חדש בכל העיניין של ה OC והשאלה שלי היא ככה, אני הולך להחליף עם חבר מעבד 2ג'יגה ל2.66 ג'יגה ואני רוצה לעשות לו OC (אני יודע איך כבר עשיתי את זה בהצלחה ;D ) עכשיו, עד לכמה אני יכול להגיע איתו מבלי שיקפצו לי מסכים כחולים? אפשר לדעת דרך תוכנה או משהו? ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת כמה FBS המעבד? גם לזה יש תוכנה או הסבר פשוט? תודה.
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-