עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RoNeR,

עשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך דרך הביוס.. הכל היה טוב ויפה שההיתי על גירסאת f2 של הלוח g31mx-s2 לאחר עידכון ביוס לאחד מהדגמים f3 f4 f5a (ניסיתי את כולם) הoc כיאלו התבטל... אני קובע בביוס ל266X9 בביוס זה מראה לי מעבד 2.4 אני מפעיל תמחשב מהתחלה שהתחלה בפוסט כתוב לי 200X9 ושאני עושה מאפיינים למחשב שלי כתוב לי 1.8 לא 2.4 כמו לפני העידכון... אני חוזר לביוס.. וההגדרות כן הישתנו.. בביוס כתוב 266X9=2400 הדבר היחיד שעובד זה המכפלות שאני משנה מגיד למכפלה של 6 שזה המינימום שאני מפעיל תמחשב מהתחלה עולה לי בפוסט 200X6 מישו פעם שמע על בעיה מוזרה כזאת?! תודה מראש לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by carock,

האם הוא יחזיק לי OC של 3.2 על Q6600.. האם הוא קטן ושקט..? (ממש חשוב השקט.. אני מנסה לבנות את המערכת השקטה ביותר + זקה בביצועים+OC.) ושוב דגש רציני על השקט.. אני לא רוצה לשים אותו על הכי שקט אז ככה קחו בחשבון שאני לא ישימם אותו על המקסימום.. ודגש גם על הגודל כי אני רוצה לקנות P150 והוא דיי קטן אז חשוב שהוא לא יהרוס את הסירקולציה.. אם יש הצעה אחרת אני ישמח.. התקציב כעיקרון עד 300..

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by n1ka,

אם אני מגיע איתו ל 3 גיגה הרץ אז זה כאילו E6850 לא ? עכשיו לשאלה שלי אני העליתי את הבאס מ 333 ל 350 והמעבד נהיה 2.8 עכשיו זה לא מסכן אותו להגיע ל 3 גיגה הרץ ? יש לי קירור של קולרמסטר הטמפרטורה בסדר גמור ואני צריך לעשות עוד משהו בביס ? כי אני זוכר צריך לנעול איזה PCI משהו כזה על 33 לא זוכר במדויק תודה (:

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  4. יש לי עכשיו מארז וספק ג'נרי והוא רועש בטירוף!דבר ראשון המעבד שלי הוא e2160 ככה שיעשה oc . אני מניח שהרעש הוא מהמאוורירים שמגיעים עם המארז,לךכן חשבתי להחליף אותם....אז ככה: קירר למעבד אני לוקח freezer 7 pro [בתקווה שהוא יספיק לoc של e2160 ] אז צריך המלצה לשתי מאוורים למארז גדולים וזולים המלצה למאוור קטן וזול ו...אז יש לי מחשב שקט,נכון? הספק שאני לוקח הוא fsp 450pnr

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. המפרט (הולך להיות) INTEL E6750 GIGABYTE GA-P31-DS3L ASUS 8800GT KINGSTON DDR2 1024MBx2 667MHz ENERMAX LIBERTY 400W GIGABYTE POSEIDON 2x120mm הטמפ' בחדר בסביבות 22 מעלות לכל החלקים יש קירור סטוק תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by gil_k,

הבנתי לפי מה שאומרים שה CPU צריך להיות בהפרש של איזה 10 מעלות מהליבות עצמם שבודקים טמפ'. זה הגיוני שאצלי זה ההפך? צירפתי תמונה. תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Chymes,

תמיד שאני עושה בדיקה אני מקבל בצד הודעה interrupted והבדיקה ממשיכה כרגיל. מה מפריע לו? מי מפריע? אני מקבל את ההודעה גם כשהמעבד נמצא בסטוק.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. אני רוצה ליבדוק אם הטמפ' של המחשב שלי תקינות. התקנתי את התוכנה הפעלתי אותה וזה מה שאני רואה: איזה טמפרטורה היא של מה? זאת אומרת מה של המעבד מה של הכרטיס מסך ומה של הדיסק קשיח. ומה זה הראשי למטה שאני ממזער את התוכנה. איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד במאמץ? אם איזה תוכנה להישתמש? והאם הטמפרטורות תקינות למחשב שלי. חייב עזרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:31:29 בבקשה תגיבו אני חייב עזרה.. [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:45:49 תקשיבו הפעלתי את התוכנה S&M כדי לבדוק מה הטמפ' המקסימלית של המעבד במאמץ וזה ממש מוזר כי הטמפ' אולי עלתה ב-2 מעלות היא על 43C וגם אני לא מרגיש עומס על המחשב.. ולא אין לי מרובע ליבה....תמונה: לא מוזר? דבר שני זה שתוך כ…

• 13 תגובות
    • 647 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות למחשב (הוא חדש - האם זה ישנה משהו כרגע?) שלי מאווררים או קירור למעבד \ כרטיס מסך \ כונן קשיח או כל רכיב אחר. יש לי תקציב של עד 300 ש"ח ללא חריגות, אך כמובן שאשמח אם לא תשתמשו בכולו כי זה כל מה שיש עליי בכלליות. ;D המפרט בפרופיל

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by zerocool15,

ברשותי נייד בעל דגם dell Latitude CPi R400GT אמור להיות לו מאוורר מאחורה שמקרר צינור נחושת שמוביל למעבד, אך המאוורר הוסר ואינו מקרר בעצם ונשארה רק הפס נחושת הזה, כרגע שום תוכנה לא הראתה לי שיש חיישן בתוך המעבד אך speed fan מראה הטמפ' במעבד עולה מ42 בהרגתיות תוך 30 דק ל60~ מעבד פנטיום 2 400 96 ראם זה פאן של 3 סמ גג ולא 4 ולא מצאתי בארץ של 3 או 2 אם מישו יודע מאיפו פשר להזמין..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. למישהו יש ביקורת ? חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי..מישהו יודע משהו על המערכת הזאת ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Sheetrit,

אז ככה... חבר אמר לי לפתוח ת'תרד הזה בגלל שהמחשב שלו לא נדלק ורק אתם כנראה יכולים לעזור הוא החליט לעשות אובר קלוק חילק את הזכרונות ל166 העלה ת'באס ל240 והוריד את המכפלה ל4 הכל פעל ואחרי הריסטארט המסך לא מגיב הוא ניסה לאפס את הביוס אבל זה לא עזר תעזרו לי מה אפשר לעשות ~! שבת שלום

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by integral,

תסתכלו בעמוד למטה על התפלצת http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16574&PageId=15

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  15. היה לי מאוורר green power שהגיע ל 3900 סלד והטמפ שלו הייתה 390 במנוחה ו 45 במאמץ החלטתי לקנות מאוורר חדש וקניתי vantec aeroflow for p4 שהוא מגיע ל 4500 סלד והטמפ אצלו הייתה 42 המנוחה ואלוהים יודע כמה במאמץ, נ.ב המאוורר יושב טוב+ משחה טרמית!!!!! :'( מישהו שיעזור לי בבקשהההההההההההההה

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  16. טוב זא קודם כל מפרט פנטיום4 2600@2950 באס 225 כפול 13 זיכרונות elixir 256 כפול 2 400מגה הרץ.. לוח אסוס פ4פ800 לא מזמן עשיתי או סי מ2600 ל 2950 אבל ליפני שעשיתי לא בדקתי על כמה הזיכרונות שלי עובדים כאילו כמה מגה הרץ.. ועכשיו בדקתי ובלוח אם זה מסומן על מצב auto אז בדקתי ב cpuz וזה היה על 150 כלומר 300 מגה הרץ שזה לא הרבה.. אז שיניתי מauto ל 320 ואז זה היה לי על 180 כלומר 360 מגה הרץ .. ושמתי לב שב pcmark קיבלתי 7000 על הזיכרונות וברגע ששיניתי ל320 אני מקבל עכשיו 7400!! אז מה אתם מציעים ? להשאר ככה? להוריד לאותו כלומר 150 ? או לעלות ל400 ואז זה לא יהיה ממש יציב לא? ואם אני ממשיך עם האוברקלוקינג ל 3300 נגיד אז מה לעשות עם הזיכרונות .. ואם מישהו יכול להסביר לי גם קצת על …

17. טוב יש לי כל כך הרבה שאלות אני אנסה לעשות אותם כמה שיותר מסודרות: טוב אני לוקח NF7 nForce 2 Rev-2 טוף? אני לוקח גם מעבד Athlon XP 2100+ טוף? את השאר אני לא יודע. 1)אמרו לי שעם עיפרון מודינג אני יכול לגרום ללוח אם שהוא יוכל להעלות יותר את המתח , זה נכון? זה מסובך? זה עולה הרבה כסף? (לקנות את העיפרון) 2)בקשר למעבד AXP 2100+ הסטפינג של AIUHB זה הכי טוב נכון? איך אני אדע שלא עובדים עלי? (עם הסטפינג) וגם אני רוצה לקנות ליבה של T-Bred B אבל אני לא יודע איפה למצוא אותה, איפה אני יכול לקנות את הליבה הזאת? ואיך אני אדע שעובדים עלי גם לגביה :< (תשמעו יש הרבה מניאקים בעולם ) 3)זכרונות- אמרו לי לקחת Corsair ה CMX של LOW LATENCY (זה 2-2-2) מדגם ה 400MHz DDR...כמובן שמצאתי שיש…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. אני מדבר עם המאורר שבא על ה-SK7, אני יודע שה-SF2 יותר טוב מהקולרמאסטר אבל השאלה עד כמה ? אני כ"כ אוהב את הלדים שלו

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by rosesr,

הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.

• 13 תגובות
    • 647 צפיות
  24. סרט סרט, רע רע... ראשית, עיינו במפרט, סיימתם? נצא לדרך. כשהבאס על 200, אין למעבד יותר מדי בעיה להפיק 2.1 ג'יגהרץ במתח של 1.725 וולט, אין גם ממש בעיה להרים אותו ל2.2 אבל צריכת המתח נהיית מוגזמת - 1.875 וולט מינימום (עם קירור סטוק וצולע, יחסית). כשאני מרים את הטווינמוס ל220, בסנכרון עם הFSB של הברטון (3/3), המכפלה המיירבית בה מתקבל POST היא 8.5 - 1870 מגהרץ. מעבר לכך, המחשב נתקע עוד ב POST או בשלב זיהוי כונני הRaid, לעיתים הגיע עד לרגע בו חלונות נטען ופשוט נתקע. אני יודע שהזכרון יכול לרוץ בבאס של 220 (מתח 2.7 וולט בתזמונים של 2.5-4-4-8), ככל הנראה שגם הלוח, אבל ברגע שהמעבד נאלץ להפיק מעל ל1900 מגהרץ, אני נתקע. מה נסגר?! ???

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by -OmeR-,

עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה

• 11 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.