עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yotam_10,

אני רוצה לקנות שני מאווררים של 120mm לדלת של המארז איזה מאוורר כדאי?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  2. כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by quantoM,

שלום, ולילה טוב. בקרוב אקנה מארז CM690[ביחד עם כל המחשב החדש], וברצוני לשאול אתכם כמה שאלות: 1.האם צריך להוסיף עוד מאווררים ?[יש תקציב למאווררים]. 2.יש מקום לשבעה מאווררים: 1 מאחורה[120מ''מ, בא עם המארז], 1 מקדימה[LED, 120 מ''מ, בא עם המארז], 2 מלמעלה[120\140 מ''מ], 1 למטה[120 מ''מ], 2 משמאל[1 בא עם המארז, יש אפשרות לעוד אחד, עד 140 מ''מ], כמו-כן יש גם מקום לאחד של 80מ''מ מאחורי הלוח. 3.צריך להוסיף את כולם ? את חלקם ? ואם את חלקם, איזה מהם ? 4. אוקיי אין לי תקציב לסה''כ מאווררים כי אני לא יודע כמה מאוורים אצטרך, אם אצטרך להוסיף את כל ה-5, או רק חלק, ובגלל זה אין לי תקציב למאוורר אחד כי אני לא יודע איזה גודל אני אקח לכל מאוורר וכמה. בתודה ובברכת שבת שלום, Quantom.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. הגעתי לביוס ואין בו את שינוי ה-FSB והכל.. קראתי גם שרוב לוחות האם החדשים לא מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. אז ישנה דרך לעשות אוברקלוק אחרת?

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by yotmail,

ברשותי קירור למעבד Freezer XTREME. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69 שאלתי היא: האם הוספת מאוורר מהצד (שיכניס אוויר נוסף לגוף הקירור) תשפר את היעילות של הקרור? ואם כן למישהו יש רעיון איך ניתן לחבר מאוורר נוסף לגוף הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. אני קורא לי נושאים ומשותת לי פה ושם... ואני לא מוצא נושא אחד שמדבר על האצת משהו מלבד המעבד וכרטיס המסך(בטח עוד כמה דברים אבל לא משנה). מישהו כאן יודע איך לעשות oc למודם, למהירות גלישה מהירה יותר? (מצטער על הפתיחה המיגעת של הנושא)..תודה..ניר. אהה ודבר נוסף.. מה ההבדל בין fsb למהירות באס? תודה.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by bd,

המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by MAOR,

פנטיום 3 733 באס 100 העלתי ל - 825 באס 150 וזהו אני לא מצליח עוד ! המעלות לא בשמים 37 FULL LOAD (אחראי שעה ב - Prime95) מה אפשר לעשות ? אני ממש רוצה להעלות עוד קצת

11. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by Fenomeno,

:

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by shlomi4i,

אוברקלוקינג ראשון צריך מדריך וטיפים ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. שלום, ברשותי מארז של CM Storm Stryker ורציתי לדעת מהי זרימת האוויר האופטימלית. למעלה יש רדיאטור ואליו מחוברים 2 מאוררים שמוציאים את האוויר החוצה. בנוסף מאורר 140mm שמוציא גם הוא את האוויר. 2 מאוורים שמכניסים אוויר לכלוב של הדיסקים הקשיחים ועוד 2 מאוררים בתחתית המארז שמכניסים אוויר. האם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by SMSM,

טוב, לאחר שה P4P800 נשרף לי במוצאי יום כיפור - והתברר לי שאם מחליפים אותו מקבלים לוח ללא PAT , דאגתי למכור אותו ולקחת את ה EPOX מזיגזג, לקחתי גם 2 סטיקים של PC4000 לבדיקה , ולהלן התוצאות הטובות ביותר עד כה. בהשוואה ל ASUS הלוח נופל במעט - בעיקר בנושא ה OC - רק 1.6V למעבד - מגרעה רצינית - כמו כן, ה ASUS מאפשר BUS גבוהה יותר ללא מתח לעומת ה EPOX. אמור להיות BIOS שיאפשר העלאת מתח עד ל 1.825 - אך לא מצאתי אותו עד כה - אשמח אם מישהו ( AKA Maphisto ... ) ימצא לי אותו ... לגבי הזכרונות, התזמונים מצוינים - יותר טובים מ CORSAIR , אבל סובלים מבעית חוסר יציבות קשה, לא ברור אם בגלל BIOS לא יציב, או בעית מתחים - הזכרונות האלה צריכים 2.8V ב DEFAULT - שזה הרבה ! התזמונים מצויניי…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  17. טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by eran131,

איך אני קובע TJ MAX למעבד שלי ב CORE TEMP

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Lanzar,

נמאס לי מהקירור מים המעפן שלי ( BIG WATER 745 ) המעבד על 1.45V מגיע לאיזה 70 מעלות במאמץ... או שמשהו דפוק בקירור מים הזה או שהמעבד הזה תנור... מה הקירור אוויר הכי מומלץ ? עריכה, אמרתי 70 ? ;D ;D ;D ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  21. שלום לכולם. אני קונה בקרוב את המעבד Q6600 מIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251 רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות בהזדמנות זו גם קירור למעבד? (חשבתי על האחד הזה): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2852 או שהקירור המובנה שבא עם המעבד מספיק טוב ועדיף לחסוך את הכסף? מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by approx,

אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by eranmor,

אני מתכנן למקם עוד מאורר אחד על דלת המארז אני רוצה למקם אותו ככה שיקרר את המעבד ואת הצ'יפסט וגם את הכרטיס מסך אם אפשר השאלה היא איפה בדיוק כדאי לי למקם אותו? מול המעבד בדיוק או קצת מתחתיו? כבר יש מאוורר אחד באחורי המארז שדוחף אויר לכיוון המעבד ועוד אחד בגג המארז (אגזוז)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אהלן רציתי לקבל חוות דעת אישית על המערכת מחשב שאני מחזיר לחיים לאחר תקופה מאד גדולה שלא הייתי פה.... המערכת נבנת על מנת להגיע לתוצאות בין הגבוהות בארץ בכול תחום הבנצמרקים ... מעבד: הוזמנו שני מעבדים האחד 8400 (מטורף לתוצאות של פאי וכדומה) והשני QX9775 שיגיע אלי מקווה תוך חודש.. לוח: ASUS MAXIMUS EXTREME אם הקירור מיים- פשוט כי זה הלוח הטוב ביותר בשוק היום אם ביצועים מטורפים באוברקלוק..... הבעיה שהייתי בטוח שיש שם תמיכה בSLI אבל מסתבר שלא....(תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון: OCZ DDR3 1600MHZ CL6 הזיכרונות אם הקירור מיים קיט של שני גיגה לבנתיים עד שיצאו הגירסאות של 4 גיגה אם אותם תיזמונים 6-6-6-18 כרטיס מסך: INNO3D 8800GT OC CHILL התיכנון היה לקנות 2 כאלה כי הם בהחלט יספקו …

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Diffuse,

למישהו יש מידע או שעשה את זה פעם?

דיונים חדשים בפורומים