עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ranyr,

אני חושב שראיתי את זה איפה שהוא אבל עכשיו אני לא מוצא...

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. שלום יש לי רדיאטור: Black Ice® GT Stealth 240 XFlow Highest Peformance Radiator , עם שני מאווררי 120 ממ מאוד שקטים (17DB) והמארז שבמפרט (מאוררי 90ממ) אני לא מוצא שום מקום איפה לשים את הרדיאטור ואשמח אם למישהו יש פתרון. לפני כן אגיד שבגג אי אפשר כי באמצע יש מאורר 80 ממ וקופסת הUSB והשמע של המארז. חשבתי לשים בצד במקום 2 מאווררי ה92 ממ אבל זה בלתי אפשרי כי כרטיס המסך ושאר כרטיסי הPCI מפריעים. מאחור גם אי אפשר כי זה "נופל" על כל יציאות INPUT/OUTPUT. מישהו יכול להמציא עצה? תודה

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  3. שלום , יש לי תכרטיס מסך ATI Shappire X1950 Pro 512MB PCI-Express אני מגיע לטמפרטורות של 81 במאמץ ובמנוחה אני עומד על 53-50 ככה לפעמים גם 55 זה בסדר?? או שמשהו לא טוב אצלי???? גם המאבד שלי E6600 עומד על 54 בערך... ראיתי בדיונים אחרים שנותנים מידע מורחב מאיזה תוכנה על הכרטיס מסך , אבל אין לי מושג איך עושים את זה , אז אם צריך להביא את המידע הזה תיתנו לי לינק לתוכנה ואני יפרסם...

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  4. קניתי את המחשב לפני חודשיים, מאז אני מנסה לעשות אוברקלוקינג, אבל אני לא מצליח לעבור את ה1950MHZ יציב. ניסיתי כבר הכל, מישהו יכול להגיד לי מה מונע ממני להגיע ליותר? המפרט שלי נמצא במפרט מתחת לשם.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  5. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by galigola,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק OC? אבל הסבר מעבר לזה שזה "המהרה בעיברית",איך בדיוק זה מתאפשר? איזה רכיבים מומלצים\חובה לOC?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by sarkise,

יש לי מערכת AMD 4800+X2 2.5GHz Gigabyte 8600GTS 256MB-128BIT Silent-pipe3 המעבד מגיע לטמפרטורה נמוכה באופן מוזר משו :-X אני כבר לא יודע מה בנוגע למעבד, הטכנאי צחק עליי שאני מתלונן על כזה דבר, אבל איפה רבאק ההגיון ? באתי אליו ביום שבחוץ היו 23 מעלות והטמפרטורה שלו במאמץ הגיעה ל16-17 מעלות בלבד (של הליבות) (הוא עשה עדכון ביוס וזה נשאר אותו דבר) http://www.siz.co.il/my.php?file=nzmyi20yu0tz.jpgבגלל זה אני מפחד לעשות לו OC, שבמקרה (כמעט בטוח) הטמפרטורות לא יוצגו כנכונות והמעבד ינזק. הכרטיס מסך מגיע במנוחה ל47 מעלות צלזיוס ובמאמץ גג 60 מעלות. אני משער שבימים חמים יותר המצב ישתנה והוא יגיע ל65 בערך. תמונה : http://www.siz.co.il/my.php?file=34tym4yktytq.jpg תמונה 2 : http://www.…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by רוני רו,

היי החלפתי בקידמת המארז מאוורר 12 ס"מ שמכניס אויר , בדופן המארז מאוורר 8 ס"מ שמכניס אויר , בחלק האחורי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אויר חם , יש גם את הספק שגם מוציא אויר. האם אלו טמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

???

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by DorHD,

שלום, המפרט: Q9300 TX650W Corsair HD4870 OCZ 4GB 1066MHZ GA-X48-DS4 ניסיתי לבצע Overclock למעבד ולרוע המזל לא שמתי לב העלתי את המתח ל-2.8. לאחר שמירה ב-CMOS,ריסטרט ואחרי 3 שניות שאני לא מספיק להגיע אפילו ל-BIOS המחשב קורס\נכבה. כך זה מתמשך לאורך כל הדלקה. ניסיתי לנקות CMOS ולצערי זה לא עזר.(הוצאת הסוללה מהלוח אם לא עזרה) האם הבעיה היא בלוח אם או המעבד ? וכמובן פתרונות :-X תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. הרכישה תתבצע דרכי מחו"ל. אין מדמי משלוח. הקנייה לא תבוצע מיד, ולכן יש לכם זמן לחשוב טוב טוב מה אתם רוצים בדיוק. צרו קשר דרך האייסיקיו להזמנה. אפרט את המוצרים האפשריים: לד כחול 3 מ"מ (מצויין כדי לשים במקומות קטנים, ש 5מ"מ לא נכנס), 6 ש"ח ליחידה קוד 284-1386 מסך 7 segments, קטודה משותפת, 10 ש"ח ליחידה. קוד 588-639 מקלט אינפרא-אדום (לבניית שלט למחשב), 40שח ל-5 יחידות. קוד 321-9213 10 קליפסים ללדים 5מ"מ, 10 ש"ח ל-10 יחידות. קוד 589-569 לד שלשה צבעים. קתודה משותפת, רגל לאדום, רגל לירוק, צהוב מתקבל כאשר שני הצבעים דולקים. 2 ש"ח ליחידה. קוד 578-294 לד 10 מ"מ פשוט. 12ש"ח ל-5 יחידות. ירוק-590-187 אדום- 590-171 צהוב- 590-193 לד אדום 5מ"מ חזק מאוד (10…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. אז ככה המחשב שלי עושה המון רעש (יותר מדי אני חושב) , בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מן המאווררים עושה את הרעש המשמעותי: א. של המעבד אין לי מושג חברה רק לפי החיישן הוא עושה 3750 סיבובים בדקה. ב.של המארז הנמצא בצמוד ללוח על הצד של המארז שהעוצמה שלו לא ידועה אך הוא נראה לי די קטן ואיטי מקסימום 700 סיבובים לדקה. ג.של הספק כוח שלפי החשד הוא עושה את הרעש הרציני ואין לי ממש מושג מה המהירות שלו. ובכן שלושה מאווררים הייתי שמח אם תעזרו לי למצוא את מקור הרעש העיקרי כי אני שוקל להוסיף\להחליף אמצעי קירור כדי שיהיה קדום כל שקט יותר ואלי גם קריר יותר.

• 13 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Maimonie,

שלום רב. ברשותי מחשב בן כ-5 שנים בערך. המפרט הוא : מעבד : AMD AHTLON XP 1800 + לוח אם : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S2&fMTYPE=Socket+A ABIT NF7-S2 זיכרון : 1.5GB של CEON התחלתי לבצע OC על המעבד (הגיע הזמן, לא?! אחרי 5 שנים) מס' שאלות ברשותכם : 1. עד כמה אפשר תיאורטית להמהיר את המעבד הנ"ל ? כרגע הגעתי למהירות של 1.68GHz (כאשר המהירות ה"מקורית" היא 1.53GHz) 2. מה השיטה הכי טובה לעשות את ההמהרה? כרגע בכדי להגיע למהירות של 1.68 העליתי רק את מהירות ה-FSB (146) * מכפיל התדר (11.5) האם אפשר לעלות את מכפיל התדר או שכדאי רק להתעסק עם מהירות ה-FSB? 3. מה עוד עלי להקפיד כאשר אני ממשיך לעלות את מהירות המעבד מבחינת שאר הדבר…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by magimag,

אהלן, התקנתי לבד מעבד E6300 ויש יש לי שתי שאלות, האם המשחה הטרמית נמצאת על המעבד או על המאוורר שבא איתו (כי לחצתי על אמצע המעבד כשהתקנתי אותו)? הטמפ' של המעבדים (דרך תוכנת EVEREST) היא 55 מעלות, וזאת כאשר אני מריץ רק IE וביטוקנט, האם זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  16. יש לי gigabyte radeon 9600pro 128mb כרגע הוא רץ ב400/300 אני רוצה לעשות לו OC יש תוכנה שבאה עם הכרטיס V-TUNER אפשר לעשות שם אוברקלוק אבל כל פעם שאני מפעיל מחשב מחדש הוא חוזר להגדרות הישנות. אותו דבר קורה גם עם שאר תוכנות אוברקלוק אני ניסיתי power strip ו דרייברים של cataclyst אז איך אני עושה אוברקלוק לצמיתות?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by WinnerLine,

האם אפשרי לעשות למעבד הזה OC? השאלה היא גם לכמה אני יוכל להגיע ב MHZ

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by roeiw,

^^^^

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום לכולם ! אני מבקש בבקשה שרק מי שבאמת מבין והתנסה בכל העסק יענה לי - פשוט לא מתאים לי בכלל שיקרה לי עכשיו איזה משהו. טוב אז עכשיו אחרי הפתיחה הדרמתית הזו אפשר להתחיל, אז ככה כרגע אני נמצא על: באס 250 VCORE 1.6 DDR 2.65 APG 1.65 (שזה המקסימום שהלוח נותן) יחס 5:4 בין הבאס לזיכרונות תזמונים של 6-3-3-2.5 חשבתי פשוט לנסות לסחוט עוד קצת מהירות מהמחשב (במידה וניתן בלי לגרום לו נזק) אחרי שפינקתי אותו בZALMAN CU חשתי שקריר לו מדי והוא צריך חימום לימות החורף הגשומים. ניסיתי לעלות ל260 עם תוספת לVCORE ל1.625 ו2.7 לDDR אבל בPRIME95 הופיע לי שגיאה לא רציתי לגעת עוד סתם בלי לדעת אז פניתי לכם............ תודה

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by zzroni,

שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אז ככה... קודם המפרט שלי... :CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz 8 x 267 :Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset: Intel Lakeport-G i945G :System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) :BIOS Type AMI 07/17/06 :Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB עכשיו.. למי שמכיר את המשחק ולמי שלא... הוא מאוד כבד... לפחות על הכרטיס מסך שלי... בשביל שהוא יעבוד נורמלי.. אני לא מדבר על OC של שבירת שיאים... אני רוצה לעשות איזה OC מעזרת קירור אוויר... לדעתי רק לכרטיס מסך... אז השאלה.. איזה קירור לקנות? וכמה רחוק אני צריך/יכול ללכת עם ה-OC???

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  23. האלן אני מבצע OC לכרטיס החדש שלי (9800GT) העלתי ב 70 MHZ לליבה ולזכרונות. טמפ 75 אחרי שעה ב ATI TOOL האם זה יציב ומספיק ? הטמפ כבר גבוה מלהמשיך ? בנוסף שמתי לב שהכרטיס שלי רץ על 30 אחוז,הורדתי את התוכנהEVGA Precision גילגלתי ל100 איחלתי את זה ומשום מה אין שינוי מה צריך לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  25. מפתיע http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=101727

• 7 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים