אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברת זלמן המוכרת לכולנו עם פתרונות קרור המדהימים שלה "נכנסה" בגוף קרור ה7000 שלה ותוציא בקרוב מאוד את פרח הנחושת לכרטיסי מסך! ;D יהיו קיימות גרסאות נחושת ואלומיניום-נחושת. מאוורר 70mm עם שני מצבי פעולה - Silent=1350RPM=18.5dB ו Normal=2650RPM=28.5dB. ווסת מהירות ו8 צלעות קרור לזכרונות מצורפים. גוף קרור יאפשר קרור יעיל של רכיבי הכח וPCB בגלל הצורה שלו.. נראה נחמד ביותר! גם המחירים סבירים - 40$ ו30$ בהתאם. מעניין איך הביצועים..
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות. הכרטיס מסך הזה יהיה הדבר התובעני היחידי במערכת שכוללת הארד דיסק אחד(יכול להיות שאני אוסיף עוד אחד בקרוב), לוח אם, מעבד, צורב DVD, זיכרון RAM וזהו בעיקרון. אני חשבתי על פיתרון בצורה של הוספת מאוורר אבל אני לא יודע אם להתקין אותו בתוך המארז תוך כדי שהוא מופנה כלפי הכרטיס מסך, או לעשות מודינג למארז ולסדר אותו כך שיוציא אויר חם מבפנים או יכניס אויר קר מבחוץ. מפרט: מעבד- E4500 core 2 duo 2.2Ghz זיכרון פנימי- כר…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין איכותם של http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3881 ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6728 ? היות וההבדל במחירים הוא 33 מול 75. אני מחפש משהו שקט, אבל יש סיבה להוציא פי 2?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ וכשאני מריץ איזשהו משחק, הטמפרטורה נעה בין 53-55 ואפילו לפעמים 57. ראיתי באיזשהו אתר שהטמפ' המקסימלית 55-70. אם אני עובר את 55, האם זה מסוכן? המחשב עבר ניקוי יסודי (מעבדה) לפני זמן קצר ככה שלנקות אבק לא יעזור, ואפילו כרטיס מסך מדגם חדש, שהטמפרטורה שלו ירדה מ80 ל60, גם לא ממש עזר להוריד את הטמפרטורה של המעבד. האם יש לי ממה לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
המחשב שלי נשמע כמו מפעל. אני צריך עזרה בשדרוג הקירור, חשבתי על תקציב של כ-400 ש"ח, לביצועים סבירים ללא OC דגש על שקט. מה שיש לי כרגע: מארז MID שני מאווררי 80 מאחורה ואחד בצד קירור מעבד סטוק (AMD 64 939) כ. מסך GF6600GT עם גוף קירור+מאוורר סילברסטון92 עם בקר מהירות. (המאוורר הקודם הפסיק לעבוד ולכן הוסר) ספק ג'נרי 500W את כל אלה אני רוצה להחליף/לצמצם למינימום כדי שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעונין לשדרג את ה-HTPC שלי לקרור שקט יותר. הנה המפרט הנוכחי: מארז - (Thermaltake Bach (VB8000BNS ספק - Antec TruePower Trio 550W לוח אם - Asus P5N32-E-SLI Plus מעבד - E6600 כרטיס מסך - XFX GeForce 9600GT 512MB כרגע כל המאוררים במארז מקוריים: המאורר של ה-CPU, כרטיס מסך והמאוררים של המארז. חשבתי להיפטר מכמה מהם ולהחליפם בקירור פסיבי: קירור למעבד - CoolerMaster Hyper Z600 קירור לכרטיס מסך - Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 בנוסף להחליף את המאוררים המקורים של Thermaltake שבאו עם המארז במאורר בודד גדול ושקט, אשמח להמלצות. השאלות הקריטיות הם: 1. האם הקירור הפסיבי של המעבד נכנס במארז? מידות גוף הקירור הן: 127.28mm x 127.28mm x 160mm מידות המארז הן: 170mm x 430mm x 450mm ל…
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/memory-heat-spreader-4759 http://www.dealextreme.com/p/dual-fans-hard-drive-cooling-attachment-5152 זה שווה לקנות או שזה סתם מעפן?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Alpine 7 GT (s775) Alpine 7 Pro (s775) Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 Alpine 7 PWM כולם אותו מחיר רק הפריזר עולה 10 שקל יותר הוא יחובר למעבד E5200. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי לא מזמן. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם שאני ייקנה וזיכרונות DDR3 בהתאם ללוח החדש. במארז היה לי מאוורר אחד של 80 (פולט אוויר), מצאתי מאוורר זרוק גם של 80 והוא עובד מצויין! בהינתן מאוורר אחד בלבד, איפה הכי כדאי להתקין אותו? מקדימה מול הכונן הקשיח כך שיכניס אוויר? או לחילופין מול הלוח אם היכן שאמור לבוא כ.מסך גם כמכניס אוויר? הערה: אין לי כ.מסך ואני הולך להשתמש בזה המובנה בלוח אם כך שאם אני יתקין אותו מול הכרטיס מסך כביכול הוא יכניס אוויר ללוח אם ויקרר אותו. אז מה חשוב לקרר יותר: לוח אם? או כונן קשיח? תוך כדי הסתקלות על ביצועים ואריכות חיים למחשב (אני יודע שעדיף את שניהם אז זה המצב!)
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב החלטתי לקחת MUGEN II המומלץ אולם הוא לא במלאי בחנות ולא יהיה גם עוד חודש - אני צריך אלטרנטיבה בסדר גודל של המחיר הזה החנות היא SKYPC אבל אמרתי להם שאם אני ארצה משהו שאין להם אני אקנה ואביא להם להרכיב תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 20% למעבד בלי שום בעיות התחממות או יציבות אבל אח"כ כשאני בודק באוורסט המהירות משתנה בין פי 13 [לא נגעתי במכפלה בכלל] לבין פי6 אם צריך עוד מידע תגידו
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6550. בביוס שיניתי את המכפלה שתהיה קבועה על 7 (במקום 6) ואת מהירות הזכרון שיניתי ל-430 מה"צ במקום 400, אבל משום מה זה לא תופס כשאני מעלה את ויסטה/ווין 7. איך אני פותר את הבעיה? מצורף סקרינשוט של CPUZ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים יקרים ! ! ! המחשב נדלק ותוך כדקה המעבד מגיע ל 100C מעלות והמחשב נכבה ניקיתי את הצלעות קרור ונראה שהמשחה התרמית שיש על המעבד והצלעות ממש יבשה לא יודע מה לעשות אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בעצע טובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות למעבד הזה OC? השאלה היא גם לכמה אני יוכל להגיע ב MHZ
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ ויש לי OC למעבד עם FSB 471 והזכרונות עומדים במצב של 1:1 שזה יוצא 942 ואני סתם מפסיד 200HZ אני רוצה לשים אותך במצב 2:3 וזאת אומרת שזה יוצא 1140 HZ (זה המצב הכי קרוב למהירות סטוק של הזכרונות) זאת אומרת זה OC דיי קטן לזכרונות אבל השאלה שלי עם זה לא יפגע בהם ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות כמצויין למעלה והמפרט אתם רואים בצד. הזכרונות לא עובדים על 1066 אלה רק DC שלא לדבר על OC. ניסיתי הכל להעלות מתחים כמה שאפרשר להוריד את הOC של המעבד שכרגע הוא 3300. אם מישהו יודע מה לעשות אנה עיזרו לי... תודה מראשץ
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך שלי: HD4850 את המחשב קניתי (לצערי) מ- KSP, ועכשיו הוא אצלם בבדיקה כי הכרטיס מתחמם.. בכל מקרה אני רוצה לקנות מאוורר נוסף www.ksp.co.il - אני רוצה להשקיע בסביבות ה150 ככה... כל עצה תתקבל בברכה, איתי
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי gigabyte geforce 6600 והטמפרטורות שלו עכשיו בקיץ הן: מנוחה:53 מאמץ:63 האם זה בסדר? הוא כרגע רק עם קירור פסיבי! אם זה גבוהה להוסיף מאוורר שמונים מעליו או מתחתיו? מה כדי יותר מעל או מתחת אם בכלל?
-
- 12 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך את הקירור לכרטיס מסך שיקרר הכי טוב לא משנה לי כל כך הרגע רק שיוריד בהרבה מעלות. תודה
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך עושים OC לכרטיס הנ"ל, יש לי תוכנת RivaTuner 2.09 ואני נמצא בטאב של ה-OC. איזה Clocks להזיז? בכמה וכדומה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-