אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך הזכרונות?? הם שווים משהו?? ואיך הOC?? וכל זה אחרי ששרפתי את הקורסייר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קירור מים בשביל חבר... התקציב בסביבות 1000 ש"ח, בלוקים ל-CPU ולכרטיס מסך, לא מתוכנן אוברקלוקינג רצחני במיוחד... מערכת: Althlon 3500+, Radeon X850XT רעיונות? :s05: תודה!
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה לגבי מיקום מאוורר שאני הולך להוסיף בצד של המארז, מיקום החורים למאוורר בדלת המארז הוא פחות או יותר מול סלוט הPCI-E, כלומר מול כ. המסך. כ. המסך שאני הולך להרכיב הוא INNO3D GTX260 FREEZER X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html והקירור כביכול לא מוציא את האוויר החם מתוך המארז החוצה כמו כרטיס סטוק אלא חלקו גם נשאר במעגל האוויר במארז ויוצא באמצעים אחרים. השאלה שלי היא האם לכוון את המאוורר בדלת הצדדית כך שיוציא אוויר חם כביכול הנפלט מהכרטיס, או שיכניס אוויר קר על הכרטיס ובכללי לתוך המארז? 2 המאווררים האחרים במארז הם בהרכב קלאסי - מאוורר מקדימה מכניס ומאוורר מאחורה מוציא.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חומרה P5K-SE זיכרון 800 DDR2 OCZ מעבד 4 ליבות Q6600 ספק 600W טרמלטק כ.מסך 9800GTX+ צריך הגדרות יציבות ביותר. בחנות אמרו לי שכנראה צריך להגדיר הגדרות מדויקות והמחשב יהיה יציב. הבעיה המחשב עושה ריסט ולפי מיטב ידיעתי זה לא טמפרטורה. כל הטסטים שעשיתי עברו. אבל מידי פעם המחשב עושה ריסט במשחקים לא בכל משחק. בשגרה המחשב יציב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היה לי מאוורר green power שהגיע ל 3900 סלד והטמפ שלו הייתה 390 במנוחה ו 45 במאמץ החלטתי לקנות מאוורר חדש וקניתי vantec aeroflow for p4 שהוא מגיע ל 4500 סלד והטמפ אצלו הייתה 42 המנוחה ואלוהים יודע כמה במאמץ, נ.ב המאוורר יושב טוב+ משחה טרמית!!!!! :'( מישהו שיעזור לי בבקשהההההההההההההה
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. הנייד של אבא שלי איטי בטירוף (ממש ממש מעפן), וחשבתי אם יש דבר כזה לעשות OC לנייד. אולי אם אני אמהיר אותו טיפונת, כבר יהיה הבדל? (בכונן של 60GB לוקח לו יותר משעה לעשות סריקה של האנטי-וירוס, והוא עושה את זה ב100% מאמץ.. רק כדי להמכיש שהוא ממש ממש מעפן...)
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה סוג הם..יש תוכנה או משהו???
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני די חדש בזה הגעתי ל: מהירות ליבה - 201.2 מהירות זיכרון - 165.3 זה טוב? ד"א זה בלי קירור! תודה מראש xzibit
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עכשיו ככה..אני עומד לקנות PowerColor X800XL.. אני רוצה לשים את הקירור הזה....השאלה היא אם הוא מקרר גם את הזיכרונות??? ועוד אחת...האם אני יגיע רחוק עם הקירור הזה??
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות OC להרד דיסק ...למישהו בביוס יש אפשרות כזו? או שיכול להיות שיש תוכנה מסויימת....בעקרון באתר הם לא רמזו על איך לעשות זאת לכן אני ישמח לשמוע אולי מישהו שמע על זה גם....
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז שידרגתי את ה A64 3000 Venice שלי , ל 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Toledo . ניסיתי לעבוד עם אותו הקירור שהיה על ה3000+ , הx2 על 50 בidle ומתכבה לי כשיש איזה מאמץ . אז אני צריך להמלצה לקירור שפשוט יעשה את העבודה כמו שצריך , תוצאה ביחס למחיר הכי טוב . OC לא ממש מתוכנן , אולי בקטנה ... אבל זה לא שיקול עיקרי . אז יש המלצות ?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לאחר חיפושים למוד שכזה שהעלו רק תוצאות של פורומים גרמניים שמחפשים מוד שכזה, מצאתי מוד עיפרון [XS] לP5WD2. מכיוון שהוא והP5LD2 חולקים את אותו וסת מתח ניתן לעשות את אותו מוד על הP5LD2, מה שכולם מחפשים. הייתי שם תמונות של עצמי [אבל אחותי שכחה את המצלמה איפשהו בעזה.. ס'א.] בכל מקרה, בתמונה: באדום - MOSFETS - טרנזיסטורים שמבקרים את כמות המטען החיובי והשלילי [לא חשוב] - כשהם מתחממים קורה Vdroop לכן לקרר אותם זה חיוני בכחול - בקר המתח שעליו בעצם נעשה את המוד - הוא מתרגם את המתח מ12V הסטנדרטי לכמה שהמעבד דורש. מצרכים: Asus AI-Booster ולעניינים: גשו ללוח אם כך שהכיתוב על הבקר קריא [אנגלית = משמאל לימין ואותיות לא הפוכות כמובן]. תסתכלו לכיוון הרווח שבין הפין השלישי מימין…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים של אוברקלוק, קירור אקסטרים, קירור אוויר חזק.. כל האתרים המטורפים האלה חיפשתי בפורומים ולא מצאתי ואם אפשר לינק ל אקסטרים סיסטם תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
במכירים זולים אבל ממש זולים אני לא רוצה שהם יהיו מדהימים ביופים העיקר שיהיה זול תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, ולילה טוב. בקרוב אקנה מארז CM690[ביחד עם כל המחשב החדש], וברצוני לשאול אתכם כמה שאלות: 1.האם צריך להוסיף עוד מאווררים ?[יש תקציב למאווררים]. 2.יש מקום לשבעה מאווררים: 1 מאחורה[120מ''מ, בא עם המארז], 1 מקדימה[LED, 120 מ''מ, בא עם המארז], 2 מלמעלה[120\140 מ''מ], 1 למטה[120 מ''מ], 2 משמאל[1 בא עם המארז, יש אפשרות לעוד אחד, עד 140 מ''מ], כמו-כן יש גם מקום לאחד של 80מ''מ מאחורי הלוח. 3.צריך להוסיף את כולם ? את חלקם ? ואם את חלקם, איזה מהם ? 4. אוקיי אין לי תקציב לסה''כ מאווררים כי אני לא יודע כמה מאוורים אצטרך, אם אצטרך להוסיף את כל ה-5, או רק חלק, ובגלל זה אין לי תקציב למאוורר אחד כי אני לא יודע איזה גודל אני אקח לכל מאוורר וכמה. בתודה ובברכת שבת שלום, Quantom.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-