עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by zippobuyer1,

אני עומד לקנות מערכת ל OC (AXP 2100 TBRED B EPOX 8RDA CORSAIR PC3200CAS2( ואני מתלבט באיזה היטסינק לבחור??? אני נוסע לניו יורק עוד שבוע ואולי אני אקנה שם. יש הצעות? אני חשבתי או: SK7 AX7 ללהישאר עם הוולקנו 7 פלוס (הוא יהיה טוב לעמוד בבאס 190 ? על מדיום)

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by immortal,

דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by cute scorpion,

קראתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות OC להרד דיסק ...למישהו בביוס יש אפשרות כזו? או שיכול להיות שיש תוכנה מסויימת....בעקרון באתר הם לא רמזו על איך לעשות זאת לכן אני ישמח לשמוע אולי מישהו שמע על זה גם....

7. Started by ashkenazone,

לאחר חיפושים למוד שכזה שהעלו רק תוצאות של פורומים גרמניים שמחפשים מוד שכזה, מצאתי מוד עיפרון [XS] לP5WD2. מכיוון שהוא והP5LD2 חולקים את אותו וסת מתח ניתן לעשות את אותו מוד על הP5LD2, מה שכולם מחפשים. הייתי שם תמונות של עצמי [אבל אחותי שכחה את המצלמה איפשהו בעזה.. ס'א.] בכל מקרה, בתמונה: באדום - MOSFETS - טרנזיסטורים שמבקרים את כמות המטען החיובי והשלילי [לא חשוב] - כשהם מתחממים קורה Vdroop לכן לקרר אותם זה חיוני בכחול - בקר המתח שעליו בעצם נעשה את המוד - הוא מתרגם את המתח מ12V הסטנדרטי לכמה שהמעבד דורש. מצרכים: Asus AI-Booster ולעניינים: גשו ללוח אם כך שהכיתוב על הבקר קריא [אנגלית = משמאל לימין ואותיות לא הפוכות כמובן]. תסתכלו לכיוון הרווח שבין הפין השלישי מימין…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

אני מחפש אתרים של אוברקלוק, קירור אקסטרים, קירור אוויר חזק.. כל האתרים המטורפים האלה חיפשתי בפורומים ולא מצאתי ואם אפשר לינק ל אקסטרים סיסטם תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by oshrinuri,

שלום רב, רציתי לדעת אם הלוח אם שברשותי יספק אפשרות OC קלה עד בינונית. Gigabyte GA-P55-US3L כמו כן, מה הוא תחום התדרים היציב שאני יכול להגיע אליו (בקשר למעבד) עם הקירור הזה והלוח. (המפרט המלא בצד). תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by rino,

??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by t-macc,

האלן אני בoc כרגע והתדרים על:760 זכרון ו600 ליבה. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה להפסיק\באיזה טמפ הכרטיס יורד בביצועים.

• 12 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by EnerGy,

שלום! אני מחפש קירור לדיסק קשיח. למעשה תכונת הקירור פחות חשובה, יותר חשוב לי ההפרדה בין הפח של המארז לדיסק קשיח. כרגע יש לי 3200AAKS שמשום מה עושה "רעידות" מעצבנות כאלה (Vibration) ואני מחפש משהו שימנע את זה. חשבתי על זה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=649 האם הקירור יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום, ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz. כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל. הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה. אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח. (אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים) תמליצו לי על גוף קירור טוב. מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Danny_Malis,

רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by Oranili,

יש לי טמפרטורה של המעבד 45 במנוחה ובמאמץ 61 ... האם זה טוב ? Amd 4/2 Dual Core 939 //

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by roc,

יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by matan007,

אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי לא מזמן. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם שאני ייקנה וזיכרונות DDR3 בהתאם ללוח החדש. במארז היה לי מאוורר אחד של 80 (פולט אוויר), מצאתי מאוורר זרוק גם של 80 והוא עובד מצויין! בהינתן מאוורר אחד בלבד, איפה הכי כדאי להתקין אותו? מקדימה מול הכונן הקשיח כך שיכניס אוויר? או לחילופין מול הלוח אם היכן שאמור לבוא כ.מסך גם כמכניס אוויר? הערה: אין לי כ.מסך ואני הולך להשתמש בזה המובנה בלוח אם כך שאם אני יתקין אותו מול הכרטיס מסך כביכול הוא יכניס אוויר ללוח אם ויקרר אותו. אז מה חשוב לקרר יותר: לוח אם? או כונן קשיח? תוך כדי הסתקלות על ביצועים ואריכות חיים למחשב (אני יודע שעדיף את שניהם אז זה המצב!)

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by TM101,

שלום אני רוצה להריץ על המחשב את המשחק Rainbow Six Vegas 2 בדקתי באתר system requirements lab אם אני יכול להריץ אותו והכל בסדר חוץ מכרטיס המסך ואלה הנתונים שלו: Video RAM: Required - 128 MB , You have - 128.0 MB Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0 אפשר לראות שהכל בסדר חוץ מהשניים האחרונים הVertex Shader צריך להיות גירסא 3 ויש לי גרסא 2 ואותו דבר לגבי הPixel Shader התקנתי דריברים של OMEGA כי הבנתי שזה משפר את הביצועים אבל זה לא עזר בכלל עכשיו השאלה שלי היא איך אני משפר את הביצועים…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by vner@,

שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  22. הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by krabby,

..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  24. כרגע אני נמצא ב-OC של 380X9 יחס הזכרונות שלי נמצא על 1:1 והינו עומד על 376MHZ שעדיין לא מנצל את הזכרונות ולא נמצא ב-OC האם שינוי של היחס ל-1:2.6 בביוס יביא את הזכרונות למעל 1000MHZ ויביא תוצאות טובות יותר של ביצועים או שעדיף להשאיר ככה כי ההבדלים אינם משמעותיים. ? (ראוי לציין שהתזמונים על 5 5 5 18) תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים