אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עוד מאט עומד להגיע הNF7 -SL אני לא הבנתי בכלל איך לעדכן ביוס כאילו אני מכניס את הדיסק של הדוס ...עושה בוט ממנו ... ואז יש לי לתת פקודות ב A:\ מה אני אמור לעשות שם ? והאם אי אפשר לעשות את דרך הוינדוס ? עריכה: זה קשור לפורום הזה כי הביוס כנראה יגביל אותי בOC ...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד כדאי לי לקנות? מה אתם אומרים על ה Asus Star Ice http://lamir.co.il/product.asp?product=193 אם יש משהוא טוב יותר אז תכתבו לי התקציב שלי הוא 350 ש"ח לא משנה הרעש חשוב ביותר הביצועים
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות פרוייקט שראיתי כאן: http://www.overclockers.com/tips1186/ החלטתי לשנות את סידור המאווררים אצלי במארז, רציתי לקבל את חוות דעתכם: מקדימה- מאוורר 92 מכניס אוויר(או 120 אם יהיה כסף) מאחורה- מאוורר 80 מכניס אוויר, ומחובר לתעלה- מעיף אוויר ישר על המעבד מעליו- מאוורר של הספק- 92 מ"מ מוציא אוויר ובלמעלה של המארז- מאוורר 120 מוציא אוויר בדלת- מול הכרטיס מסך- מאוורר 80 מכניס אוויר מכיוון שאני לא לא יודע לסרטט או לצייר סקיצות- לא עשיתי מקווה שתבינו לבד(אם מישהו ישרטט זה יהיה מגניב ) תודה, נדב
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מאוורר מעבד arctic cooling freezer 7 pro בן כמה שנים, שלאחרונה עושה לי בעיות או שהוא לא מסתובב בכלל או שהוא מנסה להתחיל להסתובב ולא מצליח וחוזר על על זה כל כמה שניות מה שיוצר רעש שדי מעצבן, ניסית לשמן אותו כבר כמה פעמים ולנקות אותו מאבק אבל כנראה שזה כבר לא מועיל, אשמח להמלצות עבור מחליף עבורו, תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות בתמונה טובות למעבד Intel Pentium 4 530 1MB Prescott ואם לא כמה הטמפ' צריכות להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש גריז טרמי ויש דבק טרמי מה ההבדל בינהם ומה עדיף תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התוצאות של ה-OC של הכרטיס מסך שלי טובות GEFORCE 2 MX400 המעבד של הכרטיס מסך ב 250 MHz והזיכרון של הכרטיס מסך ב 180 MHz בהתחלה היה המעבד של הכרטיס מסך ב-200 MHz והזיכרון של הכרטיס מסך היה 165 MHz והוא יציב מאוד זה טוב או סביר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס GTS 250 שמרעיש מאוד, אני רוצה להשתיק אותו, אבל יש מגבלה ב Rivatuner שאי אפשר לשים אותו על פחות מ 25% יש אפשרות לעקוף את המגבלה הארורה הזאת ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אחרי שחפרתי קצת באינטרנט הבנתי שאפשר להמהיר בצורה מסויימת גם את הגרסה הזאת ( ללא הסיומת K ) בצורה די מכובדת http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i5-2500-2400-2300_11.html יש אפשרות לכך ללא סיכון מיוחד ? ואם כן אני אשמח להסבר קצר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אח שלי P 2.8 512 6600GT עם מארז וספק ג'נארי נוטה להתחמם בכל חלקיו לאחר עבודה מרובה. הGT של gigabyte מגיע במאמץ פשוט יחסית לטמפ' של 70+ , המעבד עובר את ה42, ולמרות שזה לא סוף העולם המאוורר שלו קופץ ל 5.2 סל"ד והמחשב כמעט ממריא. שימנתי וניקיתי את המעבד, אמנם לא הוצאתי אותו לגמרי מהמארז ולא החלפתי משחה תרמית כי אני לאף פעם לא התעסקתי עם הליבות וכאלה, שימנתי את הציר כשהמאוורר עדין מורכב, אך למרות זאת ישנו מצב שבו הרעש הוא פשוט בלתי נסבל. השאלה שלי היא: המארז ג'נרי, יש לו מאוורר אחד פשוט מקדימה שאליו אי אפשר להגיע כי הברגים שלו מוברגים כלפי פנימה לאזור הפאנל של המחשב כשהפאנל עצמו מחובר עם ברגים בכיוון הנגדי - - אין לי שמץ איך להוציא אותו ולנקות אותו. אני רוצה להוסי…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים את ה HD4850 בגרסא הפשוטה ועקב תקלה בכרטיס הוא הוחלף לגרסא מיוחדת עם מאוורר של Zalman. רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע את המהירות סיבוב במאוורר של הכרטיס החדש ? הוא עושה רעש ממש חזק ואני ישן ליד המחשב וזה ממש בלתי נסבל. כל שאר המפרט בצד. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח msi k8n neo4 platinium שהקרור של ה northbridge שלו מסתובב על 8000rpm ועושה רעש של מכסחת דשא וזה רק אחרי חצי שנה של שימוש... (ניקיתי שימנתי - לא עוזר) בקיצור זה מאורר קטן כזה צירפתי תמונות.. בנוסף יש פה תמונות שמצאתי באינרנט של אנשים ששמו את הקירור הפסיבי של זלמן אבל בגלל שהוא קרוב לכרטיס המסך היו צריכים לחתוך אותו קצת בקיצור אם יש המלצה על איזה קירור טוב+תמונה\לינק תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מעולם לא ביצעתי אוברקלוק ואני מעוניין להתחיל. המערכת שלי היא: Q6600+TUNIQ TOWER gigabyte p35-ds3l 2X1GB 800MHZ OCZ CL5 liberty 400w מה עלי לעשות לפני האוברקלוק? איך אני עושה בכלל את האוברקלוק? לאיזה תדר אני צפוי להגיע? כמו כן, יש לי מין כפתור מאחורי המחשב שנראה לי שקובע את מהירות המאוורר של הTUNIQ. כרגע הוא מסובב טיפה אחרי האמצע. האם מומלץ להעלות אותו למקסימום.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.moddin.net/project.asp?ProjectID=4&PageNo=0
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי gtx 760, קראתי כמה מדריכים על איך לבצע oc וכו' עכשיו אני משתמש בmsi kombustor כדי למדוד את הביצועים שלי, ואני שם לב שאפילו עוד לפני שעשיתי oc כשאני מפעיל את התוכנה הטמפרטורה עולה אל מעל ל80!!! בעקבות זאת אני לא מצליח לעשות oc אפילו קצת... מישהו שמכיר את הכרטיס מסך ויכול לעזור? תודה.
-
- 12 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. קניתי כרטיס HD4850, התקנתי עליו S1 ACCELERO. לצורך העניין גם עשיתי בדיקות מאמץ עם תוכנת ה FURMARK/ מה שמוזר זה שבתוכנה הזאת, שאני מריץ STABILITY TEST... הוא מעיף אותי אחרי -25-15 שניות בערך.. למסך שחור..כאילו הכרטיס מסך מנתק את עצמו לפני שייגרם לו נזק או משהו... והוא בכלל רק מגיע ל75 מעלות... יש לציין שגם לפני התקנת הקירור הוא היה מגיע ל107 מעלות.. ואז היה עושה לי מסך שחור..וכאילו מנתק את עצמו הכ.מסך... בכל מקרה... אני דיי בטוח בגלל שמופעל VPU RECOVER. האם הדבר הזה הכרחי? הוא אכן שומר לי על הכרטיס מסך? בחלק ממקומות שמעתי שבכלל לא מומלץ להשתמש בתוכנת ה FURMARK...שהיא הורסת או משו...? ופשוט אני עושה לכרטיס שלי OC.. אני עכשיו על ההגגבלה בOVERIDE 700/1200 הס…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור סטוק לא במשהו מטורףף משהו טוב שיכול להוריד לי את הטמפ' של מ30 במנוחה 40 + במאמץ ! ואני רוצה להחליף את הקירור מכרטיס מסך הזה למה הוא מתחמם מהר...(80-85 במאמץ במנוחה 53) לא להשתגע במחירים מקסימום מחיר ל-2 המאוררים 300 שקל ואני קונה בSKYPC אז תשתדלו להביא לי את הפריטים מהחנות הזאת תודה. נ.ב. אני לא צריך מאוררים עם לדים ושטויות כאלה !
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא יכול לעבר את ה 170 BUS הWINDOWS לא עולה (בעייה עים הזכרונות)למה? מיפרט המחשב: epox 8rda+ geil 256 400 mhz 1800 0.13 micron! הטמפרטורות של המעבד לא עוברת את ה45 ובמארז 30 מה הבייעה???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אנשים, התוכנה מטרת את מצס הטמפרטורה של לוח האם והעמבד בדיוק וללא בעיה. כמו מטרת את מהירות הסיבובים של מאוורר המעבד והמארז. הבעיה מתחילה כשאני בוחר בתפריט Q-FAN מה שאמור להתאים את מהירות סיבובי המאווררים בהתאם לנתוני הטמפרטורה. אלא שבפועלה ברגע שאני מפעיל את הפונקציה הזו אכן המאוורר של המעבד יורד מ- 3000 RPM ל0 1500 RPM וזה הגיוני בטמ' מעבד של 31 מע'. הבעיה היא במאוורר המארז - מאוור שבא עם מארז COMUCASE ברגע שאני בוחר מתוך ה- PC PROBE את הופציית ה- Q-FAN המאוורר של המארז משתגע מפסיק לעבוד לחלוטין ! אח"כ קובץ למהירויות קטנות של 800 RPM לשניות בודדות ושוב חוזר חלילה. והתוכנית מדווחת על כשל במאורר המארז והטמפרטורות של המארז והמאוורר עולות מייד. ניסיתי להוריד תוכנה מהאתר …
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שאלה ראשונה-איזה קירור טוב אפשר להביא למעבד E7200 שיתאים גם למקרה שאני ירצה אוברקלוק... ולאיזה מהירות המעבד שלי יכול להגיע עם אוברקלוק?
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-