אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם ב ACE או מקומות מוכרים כאלה מוכרים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לא ראיתי ביקורת כאן באתר על קירור המעבד החדש של OCZ האם הוא באמת יותר טוב ממרבית קירורי האוויר? טוב יותר מטרמלרייט? אחד היתרונות שלו שהוא לא מצריך פירוק לוח לי אישית יש BIG TYPHOON VX , שווה לשדרג לVENDETTA 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אלו הטמפרטורות שלי ללא מאמץ (Athlon 64 AMD ) : המארז הוא compucase 6A21 וכרגע מותקן עליו רק מאוורר cm 12 מאחור שמוציא אוויר. יש מקום למאוורר 12 cm נוסף מקדימה (יש אפילו רשת לסינון אבק) שיכניס אוויר, אבל לא התקנתי אחד. אני לא עושה OC או משהו כזה, רק רוצה שמחשב יעבוד חלק ומהר. הטמפרטורה של ההארד דיסק נראית לי קצת גבוהה. כדאי לקנות קרור ייעודי להארד דיסק, כמו אחד מאלה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Fan&DB231252=231254 או שכדאי לקנות מאוורר נוסף למארז שיישב מקדימה ויקרר את כל המארז וגם את ההארד-דיסקים (כי הם יושבים ממש צמוד אליו)? אם כן, איזה מאוורר שקט מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי (במפרט בצד) מ2000MHZ ל2400MHZ (באס 240, מכפלה 10). אחרי זה כשהפעלתי ת'מחשב והוא נכנס לוינדוס אתחילו כל מיני בעיות כגון וינדוס משנה סקינים, תוכנות לא נדלקות וכד'... אבל הטמפ' עדיין בכלל לא גבוהה. תמיד OC גורם לאפקטים כאלה או שפשוט שכחתי לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?
-
- 12 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
באמצעות התוכנה יש אפשרות להגדיר את המאוור כקבוע על אחוז מסויים,בין 0% -100% כאשר ברירת המחדל בכרטיס הינה 25% יש גם אפשרות להגדיר הגדרות דינמיות,כמו בתמונה המצורפת. קרי,ברגע שהטמפ' עולה ,כך מהירות המאוורר תעלה בהתאם להגדרות. האם זה בריא למאוורר/כרטיס מסך? שמתי לב שלפעמים במשחקים (לדוגמא NFS ),הטמפ' עוברת 70 מעלות בהגדרה קבועה של מאוורר אולם בהגדרה דינמית,הטמפ' היתה על 65 מעלות מאחר והגדרתי שב-70 מעלות המאוורר יעבוד מהר יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאיזה מהירויות אני אוכל אוכל להגיע עם קירור סטוק ל6800GT?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שבת שלום, כבר קרוב לשלוש שנים אני משתמש ב-Volcano 7 רגיל עם מאוורר מדוגם (אל תשאלו..), בכל מקרה, לאחרונה המאורר הזה מתחיל למות, ומי שמכיר את הוולקאנו 7 יודע שקשה מאוד למצוא לו מאורר מתאים, מכיוון שהוא דורש 70 מ"מ. החלטתי להתקדם לעולם החדש של גופי הקירור.. אחרי כמה שעות של עיונים, חיפושים, התלבטויות, דיבורים וכול מה שרק אפשר, נדהמתי לראות כמה המצב השתנה בשנתיים האחרונות גופי הקירור נראים ממש מפחידים, כ"א שוקל חצי קילו, ומאיים להפיל חצי לוח אם, ולקחת את כל הכרטיסים שיש בדרך יחד איתו לגהנום. בתחילה חשבתי על הזלמן 7000, אבל הוא לא מתאים ללוח אם שלי (מתי לעזעזל זה קרה שהיטסינק דורש לוח אם מסויים?! ), אחרי זה הסתכלתי אולי על שילוב של ט'רמלייט עם אנרמקס, אבל זה יוצא יקר (4…
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם מאוורר של Evercool לכרטיס מסך GigaByte Radeon 8500LE. מאחר והקירור שם הוא ייחודי כך גם המאוורר. ניסיתי לשלוח ל-Evercool אימייל דרך האתר אך אף אחד לא חזר אליי. לכן, אני מבקש את עזרתכם ושואל האם ל-Evercool יש יבואן רשמי או לא-רשמי בארץ? או אולי אתם מכירים דרך נוחה יותר ליצור קשר עם החברה מאשר האתר שלהם? (ברור שהם לא עונים דרכו).
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר שהיה כאן מדריך איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך מישום מה אני כבר לא מוצא אותו??? ובכלל אני אשמח אם אנשים יביאו לי מדריכים על איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך ולמעבד אבל בלי ליפתוח את המארז אלה רק עם תוכנות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש קירור למעבד...את ההכי טוב שאפשר לקנות ב400 שח... למעבד AMD 3000+ 939...(אם זה ממש משנה..הלוח הוא של DFI האולטרה D וזיכרות של G.SKILL 550MHZ)
-
- 13 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח. אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי. עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ? אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי. רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-