אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לוח ג'יגה בייט X58 UD5, 12GB זכרון קינגסטון 1333, I7 920 וספק מספיק טוב. פשוט לא מצליח לעבור את ה-3.1GHZ שזה פשוט מעפן... נראה לי בקר ה-SATA מגביל אותי, איך אני נועל אותו ?? מתח שמתי על 1.3 כבר למעבד, זכרונות עובדים בדאון קלוק ל-1000 ומשהו. כל עזרה תעזור זה פשוט מביך 3.1.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לכרטיס OC לULTRA מבלי להוסיף איזה קירור מיוחד? האם זה היה יציב מבחינת משחקים וחום?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
למה כשאני נוגע/משנה תזמונים של הזכרון המחשב לא עולה אני רק משנה אותו ל3 במקום 2.5 והמחשב לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לבנות את המחשב שלי עדיין לא רכשתי את כל החלקים... ואני צריך קצת עצות בנוגע לקירור זה המערכת כרטיס מסך : XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card ולוח אם: XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard זכרון פנימי : Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 אני לא מתכנן OC !!!!!! 1.אז ככה האם אני צריך קירור בנפרד לכרטיס מסך? 2.אני צריך יחידת קירור למעבד - - אני מזכיר שאני לא עושה OC אם כן איזה ממולץ? 3. אני כנראה ילך על ספק 620 או 750 ....כדאי לי ? 4.מה עוד אני צריך לדעת בנוגע לקירור על המחשב שאבנה? אין לי הגבלה בתקציב--- אבל אל תצ…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש יחסית בן כ4 חודש. נראה כי המעבד מתחמם לי (E7500)רק ליבה אחת השניה קבועה על 40-42 מעלות. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הטרנספורמר עם המאווררים המקוריים שלו, הרעש ממש בלתי נסבל. ניסיתי לבצע חיפוש על הנושא הזה ולא מצאתי. מישהו יודע או מכיר דרך להחליש את המאווררים?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ניסיתי בפעם הראשונה לעשות אוברקלוק למחשב שלי ובינתיים אני חושב שדי הצלחתי אני עדיין לא יודע כלום, אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב אבל בואו תראו את הנתונים ותגידו לי אתם. התחלתי עם ASUS P5B, E6320 @ 1.86Ghz 2gb kingstone 667mhz גוף קירור למעבד של THERMALTAKE TMG i2 Heatpipe - ביקורת בבקשה! הבאתי אותו ל mhz2330 מהירות הליבה שיניתי את הבאס ל 332.8 וה FSB ל 1331.3 לפי מה שאני רואה כאן ב CPUZ. המתח של המעבד אני רואה הוא 1.312 (להוריד קצת?). אני רואה כאן שה FSB:DRAM = ל 1:1. המהירויות של הזכרונות שיניתי ל 5-5-5-15 (האמת שאין לי מושג מה הם היו בהתחלה) ועכשיו אני עושה בדיקת TORTURE ב PRIME95(ממש ברגע זה) והטמפרטורות הם כאלה: CPU: 58C CORE#0: נע בין 45-47 (כשזה מגיע ל 47 זה יורד י…
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי ממהירות שעון של 1970MGHZ ל2230 או2300MGHZ כעיקרון שמתי לו קירור נחושת של חברת AC קירור עם שתי מאווררים השאלה אם הכרטיס יכול להישרף בגלל הOC למרות הקירור.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אצלי המעבד Q6600 במנוחה 40-45, מאמץ 50-58 - FREEZRE 7 PRO כרטיס 88GT מנוחה 38-40, מאמץ 45-49 - ACCELERO S1 זה בסדר? ומה הטמפ אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
במחשבי מותקנים חמישה הארדיסקים פועלים... 2*160 , 1*80 ועוד 2 ישנים 13 ג'יגה ו-20 ג'יגה הטמפ' של ה-160 וה-80 עומדת על 30-35 מעלות ולעיתים אף עולה יותר מכך... האם זה נורמלי או שדבר זה יפגע באורך חיי הדיסק? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=152 מה אתם אומרים עליו הוא דיי שקט הוא יתן לי תוצאות טובות מול המאורר המקורי של האינטל ? איפה אני יכול למצוא אותו באתרים שיש להם משלוחים לארץ או אולי באתרים בארץ הגריל שלו נראה דיי חיקוי של הקייזר אדישן.. (הגרילים של ספארק7+ ו-וולקנו 11+)
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עניין אותי .. נכנסתי לאתר FrozenCPU וראיתי אחד המחיר הפתיע אותי .. אז באתי לשאול איך עושים לייזר לד ? כמו שיש פה : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/lit-48.html תודה לכל העוזרים האלקטרונאים
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9600pro 128mb כרגע הוא רץ ב400/300 אני רוצה לעשות לו OC יש תוכנה שבאה עם הכרטיס V-TUNER אפשר לעשות שם אוברקלוק אבל כל פעם שאני מפעיל מחשב מחדש הוא חוזר להגדרות הישנות. אותו דבר קורה גם עם שאר תוכנות אוברקלוק אני ניסיתי power strip ו דרייברים של cataclyst אז איך אני עושה אוברקלוק לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב זה טיפה מפדח אבל בכל אופן, רציתי לזרז קצת את המחשב שלי (מחשב ישן פנטיום 4) אז נכנסתי לBIOS ושם לתפריט שנותן לשנות את ה Voltage של ה RAM נראה לי Genie BIOS ולא שיניתי שם כלום חוץ ממאפיין אחד שנקרא "system performance" אם אני לא טועה ושיניתי אותו מ slow ל fast שזה רמה אחת יותר כך שלא חשבתי שאני מפריז ואחרי שעשיתי save&exit המחשב עשה הפעלה מחדש ואי אפשר לראות כלום על המסך... כיביתי אותו כמה פעמים ולא עזר, חיברתי שוב את המסך, ניסיון נואש. כשהדלקתי אותו מחדש ניסיתי להיכנס שוב לBIOS ולא הצלחתי, לא רואים כלום על המסך בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הכרטיס power color hd4890 עם קירור יותר טוב מהרגיל של ati הכרטיס מסך במנוחה על 57 מעלות ובמאמץ מלא הוא הגיע ל 95 מעלות זה נורמלי ? לא הגיוני שכרטיס במנוחה יהיה על 57 מעלות
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב האמת היא שהביוס שלי כלל לא עשיר באופציות. הכל התחיל אי שם בבאס 133 הגעתי למעל 150 אם אני לא טועה ולא יכולתי יותר. נכנסתי ל cpu voltage והיו שם 3 אופציות: +2.5 % +5.5 % +8.5 % כמובן שבחרתי באופציה הראשונה והגעתי עד הלום. העלתי ת'באס ל168 וכשאני מנסה 170 המחשב לא עולה או קופא. נראה כאילו מתבקשת העלאת מתח נוספת אבל אני מפחד לשים את זה על +5.5 %.... מה דעתכם? לגיטימי לשים על 5.5%+? יכול להיות שמשהו אחר מגביל אותי? מערכת: Intel pentium 4 2.4 Motherboard Name : Albatron PX865PEC Pro v2.0 זכרונות שני סטיקים: 1 - ddr 256 400mhz ddr 512 400mhz -1 ספק ג'נרי 500 וואט. קירור סטוק.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שווה לקנות את הקירור הזה ל-7800GT? או שעדיף להישאר עם הקירור סטוק? כי אני רוצה שהכרטיס יקפא ויתאמץ כמה שפחות.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עשיתי ממש קצת לכרטיס מסך שלי Ge-Force 2 Mx 200
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 256DDR X2 (לא DUAL) בעלי תזמונים 0-3-3-6 דרך הביוס שיניתי אותם ל 0-2-2-5 הרצתי תוכנות בנצ'מארק, אך כלום לא השתנה. האם משהו אמור להשתנות? מה עשיתי לא בסדר? ןהאם אני בכלל יכול לעשות OC לזכרונות?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-