עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BONO,

מה זה האוברקלוק הזה שכולכם מדברים עליו? מה הוא נותן? ואיך עושים אותו?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by yotmail,

ברשותי קירור למעבד Freezer XTREME. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69 שאלתי היא: האם הוספת מאוורר מהצד (שיכניס אוויר נוסף לגוף הקירור) תשפר את היעילות של הקרור? ואם כן למישהו יש רעיון איך ניתן לחבר מאוורר נוסף לגוף הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by TheWave,

שלום אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איך להתחיל... למישהו יש אתר שהוא יכול להביא לי על בניית HTPC? עדיף שיהיה שם חיבור מסך LCD לHTPC תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by david32,

טוב אז כדי שהזכרונות ירוצו בסטוק העלתי באס ל 333 והורדתי מכפלה ל9 - עברתי בדיקת יציבות והכול סבבה. עכשיו אמרתי לעצמי למה שאני לא אעלה את המכפלה ל 10 והמעבד יהיה על 3.33 ? העלתי , וישר איך שהויסטה מסיימת לעלות (הפס הזה מסיים לזוז) , לפני הסמל , אני מקבל BSOD. טוב סבבה אמרתי לעצמי , נעלה טיפה את המתח למעבד. העלתי ל 1.29XX (לא זוכר במדוייק) והוא קרס לי אחרי שהסמל של הויסטה מופיע. יש עצות? להעלות עוד טיפה את המתח ל 1.3?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. יש לי אמנם מארז ג'נרי ומעבד כמו שאתם רואים במפרט בצד... אם לדוגמא אני אקח BIG TYPOON ויחבר אותו למחשב איזה יתרונות אני אקבל? ביצועים/שקט או מה בדיוק? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני לא מתעסק ב-OC...

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by krabby,

..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by ag43,

יש לי כרטיס gigabyte 6600gt 128mb agp והמקסימום שאני יכול להגיע איתו הוא 580MHZ. שמתי עליו קירור EVERCOOL TURBO 2 ואני רוצה להגיע ליותר מזה (מה לעשות הכרטיס מתיישן) אני אשמח לקבל הסבר איל להשתמש בתוכנת mobitor וכמה וולט מותר להוסיף לו. כרגע במאמץ הכרטיס על 63 מעלות. (בקירור סטוק הוא הגיע ל90(!) )

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by bykeking,

המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by 10ziv,

שלום. דבר ראשון אני לא מבין בכלל ב oc. ביום ראשון אני צריך לקבל את המחשב שקניתי מהחנות tms. ביקשתי מהם שיעשו oc כי אני לא יודע ולא רוצה להתעסק. עכשיו השאלה שלי היא אם יש אולי פה מישהו בפורום שהחנות עשתה לו או מישהו שמכיר שהחנות עשתה לו אני רוצה חוות דעת איך הם עשו לו,אם יצא לו טוב ולא היה לו בעיות. השאלה השניה שלי שאני יקבל את המחשב איך אני יודע אם הם עשו לי טוב את ה oc. איך בודקים את זה? תודה לכל העוזרים לי.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. שלום לכולם התחלתי לבנות את המחשב שלי עדיין לא רכשתי את כל החלקים... ואני צריך קצת עצות בנוגע לקירור זה המערכת כרטיס מסך : XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card ולוח אם: XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard זכרון פנימי : Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 אני לא מתכנן OC !!!!!! 1.אז ככה האם אני צריך קירור בנפרד לכרטיס מסך? 2.אני צריך יחידת קירור למעבד - - אני מזכיר שאני לא עושה OC אם כן איזה ממולץ? 3. אני כנראה ילך על ספק 620 או 750 ....כדאי לי ? 4.מה עוד אני צריך לדעת בנוגע לקירור על המחשב שאבנה? אין לי הגבלה בתקציב--- אבל אל תצ…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by SuB,

האם אפשר לבדוק את הטמפרטורה במארז או רק של המעבד? ע"י איזה תוכנה עושים זאת ואיך? תודה!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חשבתי אולי לקנות קירור מים למערכת שלי ורציתי שאולי תמליצו לי על משהו מסוים אבל אני רוצה משהו טוב שיקרר טוב אבל לא יעלה הרבה אני גם רוצה אחת אמינה וכו' תודה

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  14. האם כל הגרסאות המומהרות (כגון 8800GTS שהולך חזק היום) מקצרות את חיי הרכיב ? אם כן אז זה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה, אם יש לי לוח מעפאן של אינטל ואני שם עליו כרטיס מומהר הכרטיס יעבוד כמו שצריך, כי זה כאילו אני עושה אובר לא ?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  15. טוב יש לי כל כך הרבה שאלות אני אנסה לעשות אותם כמה שיותר מסודרות: טוב אני לוקח NF7 nForce 2 Rev-2 טוף? אני לוקח גם מעבד Athlon XP 2100+ טוף? את השאר אני לא יודע. 1)אמרו לי שעם עיפרון מודינג אני יכול לגרום ללוח אם שהוא יוכל להעלות יותר את המתח , זה נכון? זה מסובך? זה עולה הרבה כסף? (לקנות את העיפרון) 2)בקשר למעבד AXP 2100+ הסטפינג של AIUHB זה הכי טוב נכון? איך אני אדע שלא עובדים עלי? (עם הסטפינג) וגם אני רוצה לקנות ליבה של T-Bred B אבל אני לא יודע איפה למצוא אותה, איפה אני יכול לקנות את הליבה הזאת? ואיך אני אדע שעובדים עלי גם לגביה :< (תשמעו יש הרבה מניאקים בעולם ) 3)זכרונות- אמרו לי לקחת Corsair ה CMX של LOW LATENCY (זה 2-2-2) מדגם ה 400MHz DDR...כמובן שמצאתי שיש…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  16. אני עומד לקנות כמה דברים מנועה מחשבים ואשמח לדעת איזה קירור שקט מומלץ משם עד סביבות 200 שקלים. מצאתי את אלה: ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4400 Thermaltake Silent 939 K8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4326 ויש כמובן גם את THERMALTAKE BIGTYPHOON (בחריגה קטנה) אבל לא נראה לי שאני צריך כזה קירור כי אני לא עושה OC. הבעיה שלי עם כל הגופים האלה היא שהם נראים לי כבדים מאוד. (מעל חצי קילו) עצות? מה המשקל המומלץ לפי AMD לגופי קירור? אגב, הלוח שלי הוא MSI K8N NEO 4 PLATINUM. תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  17. הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ממש בימים הקרובים (יותר נכון היום בערב..) אני הולך לעשות הזמנה מJAB-TECH שאחד מהמוצרים זה קירור למעבד, עכשיו, יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ (שכבר סחטתי אותו יפה מאוד ל3.75 יציב ו3.9 suicide screen shoot). עכשיו הבנתי שהXP90C זה הקירור אוויר הכי חזק שאפשר לקנות, זה באמת נכון? ובכמה מעלות הXP90 מפגר מאחוריו? מישהו יכול להביא לינק להשוואה בין : XP90-XP90C-XP120-ביג טייפון? תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Falcon4g3,

במחשבי מותקנים חמישה הארדיסקים פועלים... 2*160 , 1*80 ועוד 2 ישנים 13 ג'יגה ו-20 ג'יגה הטמפ' של ה-160 וה-80 עומדת על 30-35 מעלות ולעיתים אף עולה יותר מכך... האם זה נורמלי או שדבר זה יפגע באורך חיי הדיסק? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לבנות קירור למעבד לצורך OC חד פעמי, אתם יודעים, לסחוט ממנו את כל המיץ. את זה אני לא מתכנן בזמן הקרוב כנראה שהפרוייקט יהיה באחד הימים הקרים וזה גם לא הולך להיות משהו רציני, עכשיו הקירור שחשבתי עליו הוא אוויר דחוס, או יותר נכון החומר שבתוך, מי שניסה פעם לקחת בקבוק של אוויר דחוס ולהפוך אותו ולהוציא ממנו אוויר יגלה שמה שיוצא זה נוזל ב 25- מעלות פחות או יותר. עכשיו חשבתי שבעזרת כמו דיי גדולה של נוזל כזה (3 בקבוקים יספיקו) אני יוכל ליצור מעין בריכה קטנה מצלעות קירור ולהלביש אותה על המעבד, עכשיו רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך להשגיח עליו לפני שאני עושה את זה, ואם זה באמת יועיל? ניסתי לשים קצת מהנוזל על צלעות קירור פשוטות ממתכת ואחרי 10 שניות של…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=152 מה אתם אומרים עליו הוא דיי שקט הוא יתן לי תוצאות טובות מול המאורר המקורי של האינטל ? איפה אני יכול למצוא אותו באתרים שיש להם משלוחים לארץ או אולי באתרים בארץ הגריל שלו נראה דיי חיקוי של הקייזר אדישן.. (הגרילים של ספארק7+ ו-וולקנו 11+)

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות לעכבר שלי (MX510) המהרה. אמרו לי שאפשר לעשות המהרה לUSB ועוד משהו... איך עושים? ועל כמה מומלץ מבלי להוות סכנה ממשית...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by IdanRe,

המחשב שלי נשמע כמו מפעל. אני צריך עזרה בשדרוג הקירור, חשבתי על תקציב של כ-400 ש"ח, לביצועים סבירים ללא OC דגש על שקט. מה שיש לי כרגע: מארז MID שני מאווררי 80 מאחורה ואחד בצד קירור מעבד סטוק (AMD 64 939) כ. מסך GF6600GT עם גוף קירור+מאוורר סילברסטון92 עם בקר מהירות. (המאוורר הקודם הפסיק לעבוד ולכן הוסר) ספק ג'נרי 500W את כל אלה אני רוצה להחליף/לצמצם למינימום כדי שיהיה שקט.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.