אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
האם החיישן שבא עם המאוור משמש גם למדידת טמפרטורה בתוכנות רגילות או צגי טמפרטורה למשל האם אני אוכל לשים את החיישן במקום שלו במעבד שצריך למדוד ואני אכנס ל תוכנה שמראה טמפרטורה והוא יראה לי או למשל לצג טמפרטורה הוא יראה ? או שהשימוש שלו זה רק שהמאוור עצמו יבחין מה הטמפרטורה ויעלה ויוריד את מהירות הסיבוב לפי החום ואני לא אוכל לראות תטמפרטורה עם החיישן הזה .
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני חושב לקנות משהו בסביבות ה35-40 שקל גג! אז בנתיים : arctic alumina השאלה אם יש עוד משהו? והאם הפרש המעלות בין alumina ו- silver3 כל כך משמעותי ואם כן, מהו?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???
-
- 14 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי שלושה חיישנים על לוח האם לפי MB5, אחד מראה 53C שזה המעבד, השני 31C שהוא system temp, מה זה בכלל sys temp? טמפרטורה של הצ'יפסט? והשלישי מראה 21C אין לי מושג מה זה בכלל....
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב ,אז המחשב האחרון שלי היה AMD 1700 tb 0.13 אם אתם זוכרים אותו , אלוף באובר קלוק עבדתי איתו שנתיים בלי בעיות על 2100מגה הרץ (הוא במקום 1446) עכשיו , אני מחפש לקנות אי אמ די 64 , ורציתי לדעת יותר לגבי האובר קלוק (כל הסיפור עם הצבא והכלא בחודשים האחרונים , הוציא אותי לגמרי מהעסק הזה) השאלות הם ככה : 1) המכפלה של האי אמ די (במקרה שלנו amd 3500 939 newcastle) פתוחה או נעולה? (שינוי דרך הביוס) 2) כמה FSB המעבדים האלה פועלים? , כאילו יש לי כרגע Corsair 512 3200 , שאני יודע שזה מתאים למעבדים שהם עד FSB 200 אז בעצם אם המעבד הזה הוא 200 , אני לא יוכל לעלות את הבאס... כי הזכרון שלי לא יתמוך , זה נכון? אני זוכר המעבד הקודם שלי היה על 133X11 במקור , והעלאתי את הבאס …
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
משהו מכיר קירור פסיבי יעיל ל פנטיום 4? משהו בסיגנון צלעות קירור מפלצתיות כמו של קומפק ? (לא פנאומטי או הידראולי)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה קירור על בסיס מאוורר לא מים הייתם מציעים לי למעבד QUAD 9450
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
העלתי את הOC מ2700 ל2800 על אותם תיזמוני זיכרון! (2.5-3-3-7-1T) ובאותם המחלקים 166 (5:6 אם אני לא טועה) המחשב עולה ומעלה WIN באופן תקין כל התוכנות והמשחקים פועלים חלק ללא תקיעות רק כשאני מפעיל SM אז במסך טעינה שלה המחשב מקבל FREEZ ויש צורך לעשות ריסטארט ידני. שכחתי לציין שלפניי שהעלתי את המהירות של המעבד הורדתי את ה(C של הכרטיס מסך כדי שלא יהיה עומס על הספק. בתודה מראש. predator_008
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
pentium 4 530 3000GHz DFI infinity 975x/g scythe ninja rev B 2xsamsung 667 512 1xcorsair value select 667 1Gb עשיתי או סי למעבד ל3675 טמפ' במנוחה 42 במאמץ 66 האם זה נורמלי ואפשר עוד? מה טמפ' מקסימלית? לגבי זכרון שמתי על 533 האם אפשר לעלות ל667 וזה לא יסכן את הזכרון? המכפלה ב533 היא 4:3 אצלי
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
על המארז שלי מורכב מאוור 120 בדלת שמכניס מאוור 80 מאחורה שמוציא והרכבתי עכשיו TT Silent Boost על המעבד היטסינק חדש משחה חדשה והכל , המעבד הוא Athlon Barton 2800+ ועדיין הטמפ' היא 54 מעלות ! זה בכ20 מעלות גבוה יותר מהטמפ' של הלוח אם. מישהו יודע למה ? שווה להשקיע במשחה יותר טובה ? לסדר את הכבלים יותר ? לעשות חורי אוורור ?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות CM690 ולקנות יחד איתו שני מאוררי S-FLEX המליצו לי למקם אחד בטופ. אני חושב שזה נכון כי יש כבר אחד מקדימה ואחד מאחורה אבל איפה למקם את הרביעי? אשמח לתשובות (: .
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
של הרקולס עם מאוורר של פנטיום 133 שלא ממש מתאים לו אבל נתפס איכשהו עליו ? כרגע הוא על בערך 170\175
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תשמעו קניתי מאווררים של TT מרעישים מאוד ורציתי לדעת איזה בקר אפשר לקנות ב50 דולר מאתר שעושה משלוחים לארץ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/memory-heat-spreader-4759 http://www.dealextreme.com/p/dual-fans-hard-drive-cooling-attachment-5152 זה שווה לקנות או שזה סתם מעפן?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50 כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז מסוג 3D Aurora 570. החלפתי לו את המאוררים האחוריים למאוררים חזקים 70CFM אך השינוי בטמפרטורה לא מורגש כיוון שהם מוציאים אוויר. האם אפשר להפוך את המאוררים האחוריים כך שיכניסו אוויר והקידמי יוציא? (יוצא שהמאורר האחורי הוא מול הביג טייפון) תודה מראש! ליאור
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה את המאווררים הכי טובים ואת הקונטרולר הכי טוב אני פשוט לא יודע מה לבחור יש לי מארז ענק...ואני חייב לעשות מודינג רציני תמליצו לי על המאוררים ועל הקונטרולר בבקשה. ???
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-