אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קירור אוויר בלבד, לא משנה כמה הוא עולה. ביצועי אוברקלוק לא כל כך משנים - העיקר שיהיה שקט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים משחה תרמית על המעבד וכרגע אני משתמש בגריז הטרמי המקורי שבא עם המאוורר Stock. אני מעוניין לנקות את המעבד בגלל זה, וקראתי בכל המדריכים שיש להשתמש ב 70% אלכוהול בשביל זה. הבעיה היא שבבית כרגע יש לי רק 40% אלכוהול (חוץ מאבסינט של 70%, אבל הוא לא נראה הכי מתאים לעבודה). האם אפשר לנקות את המעבד גם עם 40%? אם לא, מה צריך לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לפני שתבואו בהרצאות של "תקרא באתר, יש כתבות", רציתי להגיד שקראתי הכל ועיינתי בשקידה =) כעת מה שנותר זה לנסות ולעשות בלי להרוס שום דבר במחשב. נכנסתי לBIOS, אבל אני לא יודע לאן נכנסים שם כי אין לי את אותו לוח אם שהראו כאן... לוח האם הוא: ASUS P4V800-X BIOS- American Megatrends ChipSet- VIA PT800 לאן להיכנס בBIOS? למישהו יש לוח אם דומה שיוכל להנחות אותי? תודה! עריכה: אני חושב שמצאתי... אבל אצלי זה קצת שונה \: רשום לי OverClock: Standard ויש שם אפשרות לשנות ל- 5%, 10%, 15% וכו'... שיניתי ל- 5% ועכשיו המעבד שלי פועל במקום על 2.6 על 2.72 =) להמשיך? זה יפגע לי במערכת?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ וכשאני מריץ איזשהו משחק, הטמפרטורה נעה בין 53-55 ואפילו לפעמים 57. ראיתי באיזשהו אתר שהטמפ' המקסימלית 55-70. אם אני עובר את 55, האם זה מסוכן? המחשב עבר ניקוי יסודי (מעבדה) לפני זמן קצר ככה שלנקות אבק לא יעזור, ואפילו כרטיס מסך מדגם חדש, שהטמפרטורה שלו ירדה מ80 ל60, גם לא ממש עזר להוריד את הטמפרטורה של המעבד. האם יש לי ממה לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתמול עשיתי בדיקה עם SPEEDFAמ ואמרתם לי לעשות בדיקה גם עם EVEREST. הינה התוצאות. ברור שזה יותר מדי חם...אני מתפלא איך המחשב נפתח בכלל... איזה קירור זול ופשוט יחסית אני יכול לשים כדי להוריד את הטמפ' למשו קצת יותר נורמלי מזה? AXP 2000 סוקט A. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ובכן, המחשב שאני נמצא עליו הוא: DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) Asus P5GC-MX/1333 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Transcend JM667QLJ-1G DDR2-667 המחשב משתמש בכרטיס מסך מובנה. וכל החלקים הם בקירור סטוק. חשבתי, מאחר והמחשב בגדול ישמש להרצת סרטי 1080p וכמה משחקים פה ושם, האם משתלם לקנות מערכת קירור מים למעבד, ולתת לו OC רציני? בנוסף, להוסיף 1G זכרון, ולהאיץ גם אותו אולי, ולהוסיף גם כרטיס מסך שיעזור בפיענוח x264.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני חייב מאוורר חדש ל-AMD 2500 בבקשה עיזרו לי אני רוצה משהו טוב אבל לא להשקיע בו מעבר ל-100 שח (עדיף לי להשקיע בדברים אחרים) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול אחי שיחק ב-AC במפרט - E6300 1.8ghz@2.4ghz ו-HD4580 512MB, ראיתי שיש תקיעות קטנות במשחק, וירידות מדי פעם של FPS. לא יחסתי לזה הרבה חשיבות וזה החמיר במעט. הלכתי לדרייבר (האחרון) של הכרטיס מסך, וקלטתי אותו בטמפ' בלתי הגיונית בעליל, 94 מעלות. השאלות שלי הן כאלה. מה הסבירות לנזק פיזי? איך מאבחנים את כ. מסך, לראות אם יש נזק? והכי חשוב, כשהמאורר על AUTO בכרטיס, הוא אמור לתת לו להגיע לטמפ' כזאת?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ברשותי המערכת שבחתימה. עכשיו סתם בתור התחלה החלטתי להעלות את מהירויות השעון של כרטיס המסך קצת ולראות איך זה משפיע. העלתי קצת ואפילו ב ati overdrive. עכשיו משהו מוזר.. מצד אחד רואים שהעלתי ע"י התוכנה gpu-z. מצד שני כמסתכלים על החיישנים רואים שהקלוקים נמוכים ממה ששמתי, ופירוט תוכלו לראות בתמונות הבאות. כמו שאתם רואים בדקתי גם על מאמץ ואותו דבר, כמו כן אחרי בדיקת המאמץ איכשהו שיצאתי מgpu-z וניסיתי להכנס שוב הוא נתן לי שגיאה משהו על דרייברים שמיועדיםל מחיקה לא זוכר בדיוק, אז הורדתי מחדש וזה עבד. האם מישהו יודע למה הדברים האלה קורים? ועוד דבר קטן, אם מתאמצים, אפשר לראות בתמונה עם furmark בפעולה, שמסביב לטבעת, את הרקע לא רואים חלק. זאת אומרת כאילו פסים כאלה לכל האורך…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום למאורר של המעבד לעבוד שלא במהירות מלאה. מישהו מכיר את הבורד? יכול להיות שהוא מאפשר בקרת מהירות לחיבור 4 פינים בלבד?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם אני לא עושה OC-קירור סטוק יחזיק במאמץ כבד (מאוד)? E8400. אם לא-אפשר המלצה?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במכירים זולים אבל ממש זולים אני לא רוצה שהם יהיו מדהימים ביופים העיקר שיהיה זול תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא Athlon XP 2000+. המאוורר שנמצא כרגע עליו הוא מאוורר מקורי של AMD (הכחול) והוא מאוד רועש. מי מהם שקט יותר ומי מהם ביצועיסט יותר?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את המעבד הזה: AMD Athlon 64 3000+ 939 ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש מצב להגיע ל HTT של 275 ולהישאר על מכפלה של 9?? עם קירור: Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM או שאני יהיה צריך להוריד את המכפלה אולי ל8.5 (שזה 2337.5MHZ) או 8 (שזה 2.2GHZ).???..(חובה HTT של 275...בגלל הזיכרון G.Skill 1GB LF)...
-
- 14 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה את המאווררים הכי טובים ואת הקונטרולר הכי טוב אני פשוט לא יודע מה לבחור יש לי מארז ענק...ואני חייב לעשות מודינג רציני תמליצו לי על המאוררים ועל הקונטרולר בבקשה. ???
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי טמפרטורה של המעבד 45 במנוחה ובמאמץ 61 ... האם זה טוב ? Amd 4/2 Dual Core 939 //
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נכבה לי המחשב בזמן שמירה לביוס ועכשיו הוא לא עולה יותר. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-