אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
וגם איך אני מתקין אותו עם הפרספקס? ומה המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת אני מחפש קירור טוב למעבד שלי, מעדיף קירור עומד, הכוונה כמו הסוניק טאוור. ואני צריך כמה מאווררים למארז איזה שלושה בערך 120MM, שלא יעלו יותר מ-100ש''ח אולי עם חריגה קטנה אבל שיהיו עם RPM גבוה (מעל 1500RPM) אין לי בעיה עם רעש אבל לא להגזים, לא מעניין אותי לדים כל השטויות האלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, טוב.. תקופת החום מתחילה קצת להגיע ורציתי לוודא שהכל בסדר עם המעלות.. טוב ממ קחו תמונה: *אם לא רואים אז המעלות ככה: מעבד I5 2500K עומדות על ממוצע של 72 HD7950 גם כן כ72 מעלות קשיח 41 (כתוצאה משאר המערכת נכון?) האם הן סבירות ואין צורך לחשוש? הדלקתי את התוכנה HWMONITOR וצילמתי את המעלות בזמן משחק בFC3 (אני בערך שעה משחק ורציתי לבדוק מעלות ..) תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
טוב אז כדי שהזכרונות ירוצו בסטוק העלתי באס ל 333 והורדתי מכפלה ל9 - עברתי בדיקת יציבות והכול סבבה. עכשיו אמרתי לעצמי למה שאני לא אעלה את המכפלה ל 10 והמעבד יהיה על 3.33 ? העלתי , וישר איך שהויסטה מסיימת לעלות (הפס הזה מסיים לזוז) , לפני הסמל , אני מקבל BSOD. טוב סבבה אמרתי לעצמי , נעלה טיפה את המתח למעבד. העלתי ל 1.29XX (לא זוכר במדוייק) והוא קרס לי אחרי שהסמל של הויסטה מופיע. יש עצות? להעלות עוד טיפה את המתח ל 1.3?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך הביצועים שלו? טוב יותר מה- TWIN TURBO של AC? פשוט שמתי לב שהוא מתאים לכרטיס מסך 4850, אז התעניינתי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה לגבי מיקום מאוורר שאני הולך להוסיף בצד של המארז, מיקום החורים למאוורר בדלת המארז הוא פחות או יותר מול סלוט הPCI-E, כלומר מול כ. המסך. כ. המסך שאני הולך להרכיב הוא INNO3D GTX260 FREEZER X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html והקירור כביכול לא מוציא את האוויר החם מתוך המארז החוצה כמו כרטיס סטוק אלא חלקו גם נשאר במעגל האוויר במארז ויוצא באמצעים אחרים. השאלה שלי היא האם לכוון את המאוורר בדלת הצדדית כך שיוציא אוויר חם כביכול הנפלט מהכרטיס, או שיכניס אוויר קר על הכרטיס ובכללי לתוך המארז? 2 המאווררים האחרים במארז הם בהרכב קלאסי - מאוורר מקדימה מכניס ומאוורר מאחורה מוציא.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות לו OC דיי משמעותי האם כדאי לי לקחת את ה Thermaltike Tide water או קירור אוויר רגיל?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מתלבט אם שווה להשקיע בשדרוג המערכת הנוכחית, המטרה להריץ משחקים ברזלוציה 1680x1050 עם כרטיס מסך חדש שארכוש, ועל מנת לצמצם את צוואר הבקבוק אצטרך לדעת את דעתכם בנושא OC לQ9400. תודה !
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה של כל החיישנים ואתם יכולים לראות את המפרט שלי מימין ואת ה OC שאני נמצא בו כרגע. הטמפרטורות בסדר? הן גיעות לפחות ב2 מעלות ב IDLE לחלוטין. ומה זה החיישן PWMIC? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני עומד לקנות כמה דברים מנועה מחשבים ואשמח לדעת איזה קירור שקט מומלץ משם עד סביבות 200 שקלים. מצאתי את אלה: ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4400 Thermaltake Silent 939 K8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4326 ויש כמובן גם את THERMALTAKE BIGTYPHOON (בחריגה קטנה) אבל לא נראה לי שאני צריך כזה קירור כי אני לא עושה OC. הבעיה שלי עם כל הגופים האלה היא שהם נראים לי כבדים מאוד. (מעל חצי קילו) עצות? מה המשקל המומלץ לפי AMD לגופי קירור? אגב, הלוח שלי הוא MSI K8N NEO 4 PLATINUM. תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם שווה לקנות את זה? אם זה באמת עובד? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SB-F2&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286&aff=Zap
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם מארז compucase 6a19 עם ספק 300W והוא מגיע עם מאורר אחד ואופציה לעוד אחד מקדימה. האם מומלץ להוסיף אותו או שזה סתם יוסיף לי רעש מיותר? לא מתוכנן oc. פירוט המחשב: E6300, כרטיס מסך 7300GT, דיסק קשיח 250GB, לוח אם 965P DS3, זיכרון 2GB, צורב DVD. בעתיד אולי יתווסף עוד HD.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
השם המלא של הספק- LC-B400ATX זה ספק של 400W. את הספק הביאו לי מKSP כחלק מהאחריות לאחר שהקודם נשרף.... בדקתי באינטרנט וטווח המחירים שלו בין 100-150. אני רוצה לעשות למעבד OC....זה אפשרי מבלי לסכן את המערכת/מעבד????
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם ב ACE או מקומות מוכרים כאלה מוכרים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-