עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב האמת היא שהביוס שלי כלל לא עשיר באופציות. הכל התחיל אי שם בבאס 133 הגעתי למעל 150 אם אני לא טועה ולא יכולתי יותר. נכנסתי ל cpu voltage והיו שם 3 אופציות: +2.5 % +5.5 % +8.5 % כמובן שבחרתי באופציה הראשונה והגעתי עד הלום. העלתי ת'באס ל168 וכשאני מנסה 170 המחשב לא עולה או קופא. נראה כאילו מתבקשת העלאת מתח נוספת אבל אני מפחד לשים את זה על +5.5 %.... מה דעתכם? לגיטימי לשים על 5.5%+? יכול להיות שמשהו אחר מגביל אותי? מערכת: Intel pentium 4 2.4 Motherboard Name : Albatron PX865PEC Pro v2.0 זכרונות שני סטיקים: 1 - ddr 256 400mhz ddr 512 400mhz -1 ספק ג'נרי 500 וואט. קירור סטוק.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Iko89,

מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by AvigdOr.GT,

שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי, המחיר שאני מוכן להשקיע זה 150 ש"ח , תנו הצעות בבקשה :ס הקירור רצוי שיהיה בשביל אוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by amilo,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  6. היה לי טיפה משעמם ואמרתי בוא נבדוק את עניין המעלות שכולם פה בודקים בקנאות רבה. אמרתי לעצמי היות והשקעתי במארז טוב אין לי סיבה לדאוג. 80 מעלות. זה מה ש RIVATUNER מודד לי לכרטיס שאני כולה גולש !! מה קורה פה ? לדאוג ? אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  7. קירור אוויר בלבד, לא משנה כמה הוא עולה. ביצועי אוברקלוק לא כל כך משנים - העיקר שיהיה שקט. תודה.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by roma,

שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by oren_vegas,

אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.

11. Started by CrashZone,

WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  12. מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לשים משחה תרמית על המעבד וכרגע אני משתמש בגריז הטרמי המקורי שבא עם המאוורר Stock. אני מעוניין לנקות את המעבד בגלל זה, וקראתי בכל המדריכים שיש להשתמש ב 70% אלכוהול בשביל זה. הבעיה היא שבבית כרגע יש לי רק 40% אלכוהול (חוץ מאבסינט של 70%, אבל הוא לא נראה הכי מתאים לעבודה). האם אפשר לנקות את המעבד גם עם 40%? אם לא, מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by zippobuyer1,

אני עומד לקנות מערכת ל OC (AXP 2100 TBRED B EPOX 8RDA CORSAIR PC3200CAS2( ואני מתלבט באיזה היטסינק לבחור??? אני נוסע לניו יורק עוד שבוע ואולי אני אקנה שם. יש הצעות? אני חשבתי או: SK7 AX7 ללהישאר עם הוולקנו 7 פלוס (הוא יהיה טוב לעמוד בבאס 190 ? על מדיום)

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by immortal,

דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by קלוקיי,

שלום.. יש לי בעיה עם הכרטיס hd4870.. עכשיו הבעיה מתחילה כשאני מעלה את התדרים מ - 750 ל 790 לליבה ו מ - 900 ל - 925 לזיכרון, עכשיו הרצתי 3DMark06 והבדיקה עברה בהצלחה. אבל כשאני מנסה להריץ את Crysis WARHEAD הוא קורס תוך 5 - 4 דקות של משחק וב - 3DMark06 הכל עובר בהצלחה... בבקשה תסבירו לי מה הבעיה פה.. תודה..

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by Los,

יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by TermiNal,

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Xilver,

לפני שתבואו בהרצאות של "תקרא באתר, יש כתבות", רציתי להגיד שקראתי הכל ועיינתי בשקידה =) כעת מה שנותר זה לנסות ולעשות בלי להרוס שום דבר במחשב. נכנסתי לBIOS, אבל אני לא יודע לאן נכנסים שם כי אין לי את אותו לוח אם שהראו כאן... לוח האם הוא: ASUS P4V800-X BIOS- American Megatrends ChipSet- VIA PT800 לאן להיכנס בBIOS? למישהו יש לוח אם דומה שיוכל להנחות אותי? תודה! עריכה: אני חושב שמצאתי... אבל אצלי זה קצת שונה \: רשום לי OverClock: Standard ויש שם אפשרות לשנות ל- 5%, 10%, 15% וכו'... שיניתי ל- 5% ועכשיו המעבד שלי פועל במקום על 2.6 על 2.72 =) להמשיך? זה יפגע לי במערכת?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Zeev86,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ וכשאני מריץ איזשהו משחק, הטמפרטורה נעה בין 53-55 ואפילו לפעמים 57. ראיתי באיזשהו אתר שהטמפ' המקסימלית 55-70. אם אני עובר את 55, האם זה מסוכן? המחשב עבר ניקוי יסודי (מעבדה) לפני זמן קצר ככה שלנקות אבק לא יעזור, ואפילו כרטיס מסך מדגם חדש, שהטמפרטורה שלו ירדה מ80 ל60, גם לא ממש עזר להוריד את הטמפרטורה של המעבד. האם יש לי ממה לדאוג?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by xtract1,

אתמול עשיתי בדיקה עם SPEEDFAמ ואמרתם לי לעשות בדיקה גם עם EVEREST. הינה התוצאות. ברור שזה יותר מדי חם...אני מתפלא איך המחשב נפתח בכלל... איזה קירור זול ופשוט יחסית אני יכול לשים כדי להוריד את הטמפ' למשו קצת יותר נורמלי מזה? AXP 2000 סוקט A. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. ובכן, המחשב שאני נמצא עליו הוא: DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) Asus P5GC-MX/1333 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Transcend JM667QLJ-1G DDR2-667 המחשב משתמש בכרטיס מסך מובנה. וכל החלקים הם בקירור סטוק. חשבתי, מאחר והמחשב בגדול ישמש להרצת סרטי 1080p וכמה משחקים פה ושם, האם משתלם לקנות מערכת קירור מים למעבד, ולתת לו OC רציני? בנוסף, להוסיף 1G זכרון, ולהאיץ גם אותו אולי, ולהוסיף גם כרטיס מסך שיעזור בפיענוח x264.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by sevenX,

הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  25. אני חייב מאוורר חדש ל-AMD 2500 בבקשה עיזרו לי אני רוצה משהו טוב אבל לא להשקיע בו מעבר ל-100 שח (עדיף לי להשקיע בדברים אחרים) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים