עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. i dont want to crash my new GIGABYTE R9700 PRO

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by _YAIR_,

שלום לכולם, אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך- "GIGABYTE GF 8800GT 512MB GDDR3" אני רוצה קירור עם 2 מאווררים חזק ושקט, על מה אתה ממליצים לי? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. יש אפשרות לפרק את המאוורר על הכרטיס מסך ולמרוח אותה? זה יתרום להורדה במעלות? אותו דבר מתחת למאוורר של הצ'יפסט? ואפשר להשקיט אותו איכשהו? כי קראתי שאם מנתקים אז זה לא טוב.. ואני לא יכול להחליפו בקירור פאסיבי (צלעות קירור) כי הקצה של הכרטיס מסך "יושב" לי מעל המאוורר של הצ'יפסט.. (MSI והתכנון שלהם...)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. החלטתי לבנות מערכת קירור מים ! גם אם זה ייקח קצת זמן עבודה וכסף אני אעשה את זה (ולא אני לא רוצה לקנות אחת, אלא להכין אחת גדי שיהיה זול) אני זקוק למדריכים, רבים ככל שיהיו בנושא על מנת שלא לחזור על טעויות של אחרים ולהבהיר דברים. ד"א אני עושה את זה כי אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש ! ועוד כמה מה"צ לא יזיקו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by omri09,

איך הביצועים שלו? טוב יותר מה- TWIN TURBO של AC? פשוט שמתי לב שהוא מתאים לכרטיס מסך 4850, אז התעניינתי.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה צריך לינק!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by sevenX,

הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by ABL,

הסטוק הוא 520 ליבה ו560 זיכרון הצלחתי להגיע ל- core: 526 memory:570 ומעל אלו היו ארטיפקטים האם אני יכול להגביר יותר? והוא תוצאה של 6000 ב3DMARK05 היא טובה למערכת שלי?- AMD 2500+ 1280MB זכרון X800XT PE 256MB

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by x-dude,

קיבלתי לוח אם ישן\חדש אני יכול להמהיר את המעבד,אבל עד כמה מומלץ להמהיר? המעבד שלי הוא P-4 1.6Ghz 400FSB ,ןאם נגיד אני משתמש ב 100% מה CPU במשך כמה שעות טובות (אני משתמש ב SETI@HOME) אז גם עד כמה? אם אני מעלה את ה FSB ל 101 במקום 100 הוא ישר קופץ ל 1.16-1.20Ghz ,אני לא מחפש המהרות רצחניות רק בתחום הסביר\הבטוח. תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  15. Started by Ronenosh8,

יש לי מעבד AMD Athon 64X2 4800 לא עשיתי OC ולא כלום (קירור סטוק) כל הצלעות קירור נקיות אין טיפת אבק.. 59מעלות חום במנוחה... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by מישה,

אני חושב שיש לי 5 מאווררים בתוך המארז ( שזה כולל את המווארר של המעבד ) פשוט המארז עומד במקום די סגור, ולא מאוורר - המאוור מאחורה בפתח של הספק כוח - בצד של המארז באמצע חלון שקוף כזה - מקדימה, למטה - נראה לי שהוא עובד - המאוורר של המעבד - מאוורר של הכרטיס מסך ? לא בטוח לגבי זה [ nVIDIA GeForce4 MX 440 ] מה ההבדל פעולה בין מאוררי 80 מ"מ ו120 מ"מ מהו מחיר סביר עבור מאוורא כזה וכזה אמממ ולאיפה אני מחבר אותו ? שאלה אידיוטית, אני יודע - אבל החיבור שלו משונה ...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום מתי שאני נכנס לתוכנה הוא נותן לי מסך שלאשר את הפרטים של המחשב ואז כשאני לוחץ אישור הוא נותן לי שגיעה הינה מה שהוא רושם http://www.rar.co.il/files/eMule-1131398159.jpg מה לעשות? נ.ב אני מקווה שזה המקום ולא פרום תוכנות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  19. מחפש קירור/איוורור לכרטיס מסך GEFORCE 6200 בשביל OC עד 70 ש"ח לא יותר, משהו שיעזור לי בשביל ה- OC ,כרגע אני העלתי אותו מ- CORE 350 למהירות של 360 , וה- MEMORY מ -500 למהירות של 525 (אגב שהכרטיס מגיע עם צלעות קירור בצבע זהב כלומר אין איתו מאוורר )

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by xcalibur,

היי, יש לי את הבורד 780I XFX http://www.legitreviews.com/article/616/2/ ויש לו קירור צלעות עם מאוורר קטן שמגיע ל-6000RPM שעושה את הרעש היחיד במחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על תחליף. תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by swisaman,

המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. Started by Tigerin,

שלום, אחרי הרבה מחקר וקריאת מספר כתבות בנושא אוברקלוק, החלטתי לעשות את זה. אני חושב על הe4400 או הe6420, עם עדיפות לראשון. המכפלה של הe4400 היא X10. ראיתי הרבה כתבות בהן נאמר שאפשר להוריד את המכפלה, אבל לא נאמר איזה יתרון יש לצעד הזה. אז למה לי בעצם להוריד את מכפלת המעבד? תודה!

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?

25. יש לי מעבד q6600 הוא מגיע לטמפ 83 79 80 83 בכל ליבה אני יודע שזה גבוה מאוד שמתי לב לזה לאחר שהמחשב נכבה ללא סיבה וחיפשתי למה אני מניח שזאת הסיבה הקירור שיש לי שם הוא מה שהגיע איתו של אינטל השאלה היא אם הוא כזה גרוע או שלא חיברתי אותו טוב?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.