אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של NF7 ABIT והתקלקל המאוורר של שעל הגשר הצפוני על הלוח ורציתי להחליף לקירור פסיבי. אחת מהאופציות שחשבתי הם גוף קירור של זלמן : ZALMAN ZM-NB47J http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4192&PHPSESSID=edc9c504ed070d8b8ae032ddc2c8c878 כרגע הטמפ מגיעה ל 45+ על הגשר הצפוני, זה חריג? יש לכם המלצות אחרות וזולות לקירור הגשר הצפוני? ואיך אני ידע אם הזלמן מתאים ללוח? תודה!@!@!
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …
-
- 6 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי לאלו מכם שהספיקו לקנות את המעבדים מסדרת 9XX... רציתי לדעת מה הטמפ' שלכם במאמץ ובמנוחה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (בעקבות הישרפות הלוח הקודם שלי). על המחשב ישנו Celeron 2.66Mhz עם מאוורר עגול וגדול (שעושה לי את המוות עם המארז מיקרו הזה). החיישנים שבמחשב מראים לי טמפרטורות מגוחכות: 28 מעלות צלזיוס מעבד, 20 מעלות סיסטם. יש שתי אופציות: 1. הסנסורים לא מחוברים טוב (שניהם? לא נראה לי הגיוני). 2. אני לא רגיל לטמפרטורות האלה (קודם היה לי AMD). פרטים שחשוב לציין: - מאוורר עגול ועצום על המעבד - מאוורר אחורי למערכת - מארז מיקרו בבקשה תגידו לי שאלה טמפרטורות הגיוניות, כי אני מפחד שהסנסורים לא מחוברים טוב. תודה רבה, יובל.
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בין המעבד לגוף קירור במחשב שלי יש שכבה של כ 1.5 - 2 MM של מוליך טרמי כלשהו בצבע אפור. זאת לא שכבה עבה מידיי? ואם אני אגרד את חלקה זה מספיק טוב או שאני צריך להוריד אותה לגמרי ולמרוח מחדש? ד"א, המחשב שלי במצב עבודה כבדה מגיע לכ 50 מעלות. זאת טמפ' תקינה?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר הרצתי את המחשב שלי בO.C ל GHZ 2.7. אולם התקלקלו לי המאווררים וביטלתי את הO.C. לפני מס' ימים סידרתי מחדש את הקירור במארז ועכשיו טמפ' לוח אם עומדת על 35 מעלות ושל המעבד על 25, ללא O.C. ברצוני להתחיל שוב בO.C למעבד ולזכרונות. מה הטמפ'עבודה נוראמילת בO.C למעבד וללוח אם? בעבר השתמשתי בתוכנה לבדיקת עומס המחשב אבל שכחתי את שמה. אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנת בדיקת יציבות למחשב. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
זה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי... קניתי את הג'יפורס 6800 של POV התקנתי אותו ובהגדרות שלו הטמפ' שלו הוא היה על 64 מעלות בסדר... (עד כמה שזה בסדר...) באמצע משחק כבד הופיע לי מסך כחול ואיתחלתי את המחשב... ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך... ובצורה מאוד מוזרה אחרי שעדכנתי את הדרייבר הטמפ' של הכרטיס היתה של 54 מעלות הטמפרטורה צנחה ב-10 מעלות!!!!!!!!!! אף פעם לא ידעתי שעדכון דרייבר יכול להשפיע על הטמפ' של הכרטיס.... איזה מוזר!!!
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
אני כניראה מחליף את המעבד והלוח אם עם אחותי שלי : פרסקוט פנטיום 4 2800 (478) 1M 800HT שלה: Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE (כדאי?) אני רוצה להעביר גם את הקירור מעבד שלי לAMD אבל אני לא בטוח שהקירור מעבד שלי מתאים PRIMECOOLER PC-HC5+ BLUE LED HYPERCOOL ל AMD באתר כתוב שהוא כן מתאים ל AMD 939 http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=225 אבל בדף הסבר שקיבלתי עם הקירור אין איזכור לגביי S-939 אלא רק לגביי INTEL 775,478 AMD 754,462 למישהו יש מושג איך מרכיבים? אולי זה אותו דבר כמו ה 754 ? ועוד משהו , כאשר הרכבתי את הקירור הנ"ל על המעבד שלי כמעט ולא היה שינוי בקירור נישאר על 48-49 מעלות הוא יורד גג ל 47 אם אני שם אותו על מהירות הכי גבוהה בפוטנציומטר. א…
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
היום,הרצתי ל 9200SE שלי ATI TOOLS הוא הגיע מ 200 ל 260 (ע"י FIND MAX CORE) ואז עשה לי שגיאה וקולות פאם פאם אחרי שעשיתי ABORT אז סגרתי את התוכנה , האם ה OC נשמר כאילו זה יהיה על 260? באותה הזדמנות מהי הגירסא הכי חדשה לתוכנה לא BETA אני משתמש ב 0.24-זה הכי חדש?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני החלטתי לקנות מפרט לאוברקלוק ולפי המלצה בחרתי בלוח אם הזה - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D . אז עכשיו אני מבקש המלצה למעבד (בשביל אוברקלוק) בתקציב של 1250 ש"ח וזיכרון בתקציב של 350 ש"ח ( לסטיק של 512mb) אני מבקש לא לחרוג ותודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון 64 ביט והצלחתי לעלות לליבה 270@340 זיכרונות 400@485 האם הכרטיס מסך נמצא בסכנה (דרך אגב יש לו קירור סטוק)
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם אוכל לבצע C@ דרך התוכנה ATi Tool לכרטיס nVIDIA GF6600?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי זמנית כרטיס Connect 3D X800 np הטמפ' שלו הן 35 מעלות במנוחה ועד 70 גג של הגג במאמץ. לי זה נראה גבוה, כי עם סיילנסר הטמפ' הן 28 ו 41 כבר התרגלתי לכרטיס קר. המשחה המרוחה היא MX1 ככה שמעבר חום טוב יש. וגם לא שמתי הרבה, בדיוק כמה שצריך. אשמח אם תגיבו, תודה
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
יש לי p4 1.7ghz willamette(אוף הליבה הזאת יותר גרועה במציאות ממה שאומרים עליה) octek p4x266E-A4E http://www.octek.com.au/product/Motherboards/p4x266E.htm לינק לחוברת בPDF http://support.octek.com.au/Downloads/Files/Manual/P4/P4x266eA06.pdf הזיכרונות הם שתי סטיקים של a-data 512mb DDR400 אין שינוי מתחים אין נעילת agp ו pci והאוברקלוק המקסימלי שהיה אפשר זה 1.9 ואני לא זוכר אם זה היה יציב בכלל (דרך אגב הלוח המקורי היה DDR333 אבל הוא נדפק והוא גם ככה היה מסריח)
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
הצלחתי להעלות ליבה ל: 460 זיכרנות ל: 330 בינתיים עובד טוב עבר בדיקה ב-Atitool לא ממש מתחמם בוא נגיד ככה מה דעתכם איך אני בודק אם יש שיפור רציני בכרטיס?! תודה ענקית לעזורים,
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה עושים OC לזכרונות? חיפשתי בבאיוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזכרונו רק למעבד... ותביאו לינק ישיר בבקשה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
יש לי GTO2 שנמצא ב O.C של 560/580 והטמפרטורה במנוחה היא בד"כ 37-40 ובמאמץ 55 -60. עכשיו השאלה היא האם כדאי להשאיר את הכרטיס כל הזמן ב OC או שלהפעיל HOTKEY שכאשר אני משחק אז הפרופיל של ה OC עולה? אני משתמש ב ATI TOOL. האם הOC יכול לפגוע בכרטיס או שהתחלופה בין OC לבין מצב רגיל יכול גם לפגוע בכרטיס...? תודה
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו למעבד. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0220/cl-p0220.asp רציתי לדעת אם יש אותו לישהו שיתן חוות דעת. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למישהו יש אחד מהקירורים האלה ויכול לומר איך הרעש לעומת הקירור המקורי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
איך אני עשה בדיקת מאמץ למחשב בprime95?!?!? ומה יותר עדיף prime95 או superIP ??!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק אבל במידה שלא תהרוס לי את הכרטיס... או לפחות שלא תהרוס את הכרטיס באמצעי הקירור בסטוק שלו. הכרטיס שלי הוא MSI 9550 256MB ואני אשמח אם תיתנו לי הצעות איך לעשות כזה דבר... שמעתי שיש תוכנה שנקראת ATI TOOLS אז תגידו לי אם היא טובה למה שאני מחפש ותביאו לי קישור להורדה... תודה
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עשיתי חיפוש אבל אני עדיין לא בטוח והייתי רוצה להציג את המקרה האישי שלי.. יש לי קירור סטוק על המעבד ועל הכרטיס מסך..ויש לי מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ואני רוצה לשים מאוורר מאחורה שיוציא אוויר, השאלה היא כזאת: האם לשים גם מאחורה מאוורר 80 מ"מ או שעדיף מאוורר של 120 מ"מ (יש לי אפשרות יש לי הברגות לשלוש מידות מאוורר שונות) או שאם יש לכם רעיון יותר טוב תגידו לי.. ודרך אגב יש לי גם על הדלת של המארז צינור כזה מין "אגזוז" כזה... תודה מראש, מקווה שתעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-