עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by xzibit,

אני די חדש בזה הגעתי ל: מהירות ליבה - 201.2 מהירות זיכרון - 165.3 זה טוב? ד"א זה בלי קירור! תודה מראש xzibit

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by TermiNal,

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Zeev86,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ וכשאני מריץ איזשהו משחק, הטמפרטורה נעה בין 53-55 ואפילו לפעמים 57. ראיתי באיזשהו אתר שהטמפ' המקסימלית 55-70. אם אני עובר את 55, האם זה מסוכן? המחשב עבר ניקוי יסודי (מעבדה) לפני זמן קצר ככה שלנקות אבק לא יעזור, ואפילו כרטיס מסך מדגם חדש, שהטמפרטורה שלו ירדה מ80 ל60, גם לא ממש עזר להוריד את הטמפרטורה של המעבד. האם יש לי ממה לדאוג?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  5. כמו שהכותרת אומרת - האם אפשר לנתק את המאוורר מגוף הקירור בלי להוציא את כל גוף הקירור כולל ההיטסינק? לנתק את הכל אני יודע. אבל אני מעדיף רק להוציא את המאוורר לנקות אותו להחזיר.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות זיכרונות של קרוסיר מהאתר בחו"ל רצית לדע מה אתם אומרים עליהם עבן OC בריא: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=CT6472Z40B&cat=RAM בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה צריך לינק!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN המעבד שלי ללא שום OC ומגיע לטמפרטורות מטורפות. במנוחה 50-55 במאמץ 60-65 בעקבות כך העלתי את קצב סיבובי המאוורר של המעבד למקסימום, והטמפרטורות ירדו מעט, אך עדיין לא מספיק וברעש גבוה. ברצוני לקנות מאוורר פשוט למאוורר, עד 100 ש"ח, והדרישות שלי הם: - הכי חשוב, שיהיה שקט. - שיקרר טוב, והמעבד יגיע לטמפרטורות נורמליות. - שיהיה פשוט להתקנה. - שיגיע עם משחה תרמית (אפשר לקנות מאוורר ב-70 ש"ח, ומשחה ב-30 ש"ח). - שיהיה אמין, ומחברה אמינה. תודה רבה! אייל.

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Holography,

עט,ספרי או צבע רטוב (כאילו כמו גועש) -תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. החלפתי לוח אם ליותר חדש לדגם ABIT IP35-E ועכשיו הגופים שעליה הSOUTHBRIDGE וה NORTHBRIDGE מתחממים יותר מדי מאשר מה שהיה לי בדגם הקודם GA945GCMX ואני משתמש בכרטיס מסך HD2900PRO ומעבד E4500 עם קירור ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי אוברקלוק למעבד 3300 כל ליבה (במקור זה 2200) והעלתי מתחים ל1.4 ואוברקלוק לכרטיס מסך ב100 מגה הרץ למעבד הגרפי ולזכרונות בלוח הקודם עם אותו אוברקלוק הכרטיס מסך הגיע ל79-80 מעלות הכי הרבה אחרי הרצת קרייסיס ועכשיו הוא מתחמם לי יותר כתוצאה מהלוח כך ניראה לי משום שאני מרגיש שכל המארז מתחמם הכרטיס מגיע עכשיו ל 88 89 מעלות חום!!! השאלה שלי היא האם זה בסדר ומתי שאני צריך להזהר עם האוברקלוק ובאיזה טמפ' להתחיל לדאוג והאם אפשר לפתור את בעית החום שמפיצים ה…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by irav,

יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Imbernir,

1: נגיד שהמחשב מכובה, ואני רוצה להוציא את המים מבלי שהם יגעו בחלקי בהמחשב , איך אני עושה את זה? 2: האם יש הבדל גדול בין רדיאטור רגיל ל רדיאטור עם מקום ל2 או 3?. 3:האם אפשר להשתמש במים רגילים? 4: האם המים מתאדים אחרי כמה שבועות? 5:האם לשים את הרדיאטור בתוך המארז או מחוץ? תודה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Satya4bs,

מה ניתן לעשות בעניין האם אפשר להשיג מאורר לדגם זה הוא של poin of view הוא כנראה מתחמם וגורם לניתוקים במהלך המחשקים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. אז ככה יש לי מעבד 2.66 על לוח של msi פרטים מפורטים יותר פה... http://planet.nana.co.il/setihome/cpuz.htm אחרי שהעלתי את הבאס מ133 ל140 (ןיש לציין כי גם נעלתי את הpci/agp clock) הפעלתי את המחשב וההארד דיסק הראשי שלי של 120 ג'יגה s-ata לא מצליח לעלות ולא מזוהה בכלל בביוס. מה שכן אני מצליח לעלות את המחשב מהכונן השני (30 ג'יגה של קואנטום ישן) ואכן תוצאות האובר קלוק הן חיוביות והמהירות עלתה ל2.8 ג'יגה. אך שוב הבעיה היא להעלות את הכונן הגדול של ה120 ג'יגה שממש "נעלם" לאחר האוברקלוק ורק לאחר הורדה של הבאס חזרה ל133 מחזירה את פעילותו. מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני רוצה להגיע עם הOC בערך לנתונים של ה9800GTX+ בכמה לקפוץ כל פעם ? ולהפעיל פעמיים 3DMRAK ברצף...נכון ? תודה על העזרהה !!!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. מישהו יכול לסמן בתמונה של הלוח איפה נמצא הPWM Area ולהעלות את התמונה לפה? כי המקום דיי חם ואני רוצה לראות איפה זה בדיוק ומה אפשר לעשות שם מבחינת קירור...

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. נכבה לי המחשב בזמן שמירה לביוס ועכשיו הוא לא עולה יותר. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. הנושא הוא אוברקלוק אני עשתי אוברקלוק על המעבד שלי מ 2.66GHZ ל2.9GHZ למעב P4 הטמפ' היו מאוזנות, לא עשיתי עוד בדיקות חוץ מהטמפ' במאמץ ובמנוחה(אני כבר לא זוכר את הטמפ וזה לא כל כך משנה עכשיו) בן דוד שלי שעבד בIBM אמר לי שאוברקלוק במעבדה מותר לעשות רק למשך של שעה במקסימום. עכשיו הוא גם אמר לי שאם עושים OC ויש פיתאום קפיצות במתח/חשמל אז זה גומר את המעבד והזכרונות. הוא אמר לי שלא משנה איזה קירור יש לך זה עדין יגמור את המעבד.(או משהו כזה) והשאלות שלי הן: האם זה נכון? האם יש תוכנות לבדיקת יציבות של המערכת ולא של הטמפ'? והאם אני צריך אל ספק שהוא מיצב מתח וגם נותן לי זמן השאיה? והאם אפשר בביוס לעלות רק את התדר של המעבד מבלי שהזכרונות יעלות? ותודה ענקית לעוזרים!! ולמי שסקרן איזה מח…

• 14 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by SixKiller,

או קיי אז ככה המעבד שלי הוא במנוחה 48 במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55 והמתח הוא 1.875.... היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכלל האם בטמפרטורות טובות יחסית להכל? אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה... כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככה וזהו בעיקרון... וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת INNOD3D כבר חצי חנה .קניתי אותו אצל IVORY ובזמן האחרון הטמפרטורה של הכרטיס גבוהה מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  21. היי המפרט שלי ישן ישן. מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילוביט קש תושבת 478 32 ביט. סטיק זיכרון 512 מגה DDR מהירות 333 עם אני לא טועה זה מה שרשום עליו והוא של היונדאי (סיני ניראלי זה מחשב שניקנה לפני שנתיים וחצי יד שניה ולא עושים לי בעיות היה לי מסכים כחולים ביגלל כרטיס USB וטלויזיה) דיסק קשיחWD IDE 45G מחולק ל2 מחיצות דיסק קשיח 20G WD לא מחולק ועליו לא יושם המערכת הפעלה צורב DVD של סמסונג ועוד צורב של סוני שאני צריך לחבר אבל לOC אני חושב שאני אנתק. יש גם האר דיסק של 20G ישן ולא מחובר ונימצא סתם בתוך המארז יש כונן דיסקטים . וכרטיס טלויזיה וכרטיס USB. מערכת וינדוס XP פרו סיריאל חוקי. עכשיו הכרטיס ישן ישן תיצחקו fx 5200 של חברה שמתחילה באות G לא זוכר והכרטיס עם 128MB והוא …

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. איך אני מעלה את הvoltrage של המעבד??

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. אז ככה השגתי ראדיאטור חימום של אוטו....בגודל 35סמ (רוחב) על 18סמ... כולל משאבה של 24V מה השלב הבא??...

25. אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים