עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by XMB,

המעבד הינו E6300 הבאס הועלה ל320 , איך לעזאזל הMHZ 1900? אמור להיות 2.24 http://img103.imageshack.us/img103/9242/29261587ig0.jpg תמונה מ EVEREST ה BUS גדל ה CLOCK לא : http://img87.imageshack.us/img87/7469/62379478ci8.jpg ד"א , כשמפעילים את המחשב מופיע 2.24GHZ . יש קשר לויסטה X64 אולי? (ד"א TAT לא עובד פה , יש למשהו משהו בסיגנון?)

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by The-Fox,

יש לי את ה VANTEC כשנה ובשבועיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ! בהתחלה לא ידעתי ממה הרעש נובע, ולאחר בדיקה הבנתי שמודבר במאורר של ה VANTEC. עצרתי אותו תוך כדי שהוא עובד והרעש נפסק, וז הבנתי שזה הוא ! עכשיו ניסקיתי היום את כל המשחב מאבק, וזה לא עזר בכלל. זאת בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי לא ? יכול להיות שהמאורר הולך למות ואלו התסמינים ? והכי חשוב האם יש דרך לפתור את זה ? תודה למי שיענה. כמו כן אני חושב על להחליף מאורר פשוט, אבל זה 60 MM אם אני לא טועה ולא נראה לי שיש לי משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום לכם. אתמול אחי שיחק ב-AC במפרט - E6300 1.8ghz@2.4ghz ו-HD4580 512MB, ראיתי שיש תקיעות קטנות במשחק, וירידות מדי פעם של FPS. לא יחסתי לזה הרבה חשיבות וזה החמיר במעט. הלכתי לדרייבר (האחרון) של הכרטיס מסך, וקלטתי אותו בטמפ' בלתי הגיונית בעליל, 94 מעלות. השאלות שלי הן כאלה. מה הסבירות לנזק פיזי? איך מאבחנים את כ. מסך, לראות אם יש נזק? והכי חשוב, כשהמאורר על AUTO בכרטיס, הוא אמור לתת לו להגיע לטמפ' כזאת?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. וזה עוד במצב של מנוחה....הוא מגיע ל65 בלי בעיות יש לי עוד מאוורר של 12 וואלט לא יפריע לספר עם נחבר גם אותו?

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  7. אוקי ככה.. יש לי מחשב פנטיום 4 506 סוקט 775 פרסקוט 256 זיכרון (לא לרדתי עלי במחשב הראשי יש לי 2 ג'יגה [: ,) וזה עם סטוק של אינטל.. קיצר המחשב התחילך לעשות רעש פתחתחי אותו הוצאתי את המדבקה של אינטל ושמתי שם כמה טיפות שמן.. קיצר אחרי ששימנתי אותו המחשב היה שקט ממש!וגם ממש קריר.. אבל כאילו אחרי כמה זמן נניח אחרי לילה שהמחשב מכובה שוב יש רעש ושוב צריך לשים לו שמן שיהיה שקט.. כנראה שהשמן הזה לא טוב.. יש לכם המלצה לאיזשהוא שמן שישאר שקט כל הזמן? אגב אחרי שימון המאוורר אני מזכיר המחשב ממש שקט.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by ksksday17,

האם יש הבדל בין שני המאווררים האלה חוץ מהצבע?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by drumtroll85,

אפשר כבר להזמין מפנדה - 230 למעורב, 280 לנחושת, לפי האתר זה מגיע עוד פחות מחודש... מעניין אם הוא ייתן פייט ל-XP-120...

10. Started by Director,

האםמשתלם לעש/ות למעבר הזה OC ? ולכרטיס מסך :GeForce 6600GT ? אם כן ,אנימחפש איזה קירור טוב ב-150ש"ח..

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by sub_man,

תראו אני כבר קניתי קתודה קרה כחולה ולד שלוש צדדים ירוק... עכשיו התכנון שלי היה שאני עושה בפרספקט שקוף את כל שלושת הצדדים ימין שמאל ולמעלה (כדי שאם ויקרה שיום אחד נמאס לי מזה אני מחזריק את הברזל הישן) עכשיו אני צריך שתגידו לי איך אני בדיו מכין את המארז הזה... אני חייב עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by pc student,

שלום לכם רציתי לשאול אתכם האם יש תוכנת oc למעבדי amd athlon xp ? אם יש תגידו איפו

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Started by SD Project,

מיש'ו ניסה פעם ?! הוספתי שתי תמונות לתדעו על מה אני מדבר תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by רומן גרוס,

יש לי גוף קירור של ASUS שמורכב מתחת ללוח אם ..ועם ברגים מתחבר . הבעיה שכל פעם שיש אבק צריך לפתוח את זה לפרק לוח שלם כי אין לי קומפרסור יש לי מעבד P4 L2 2MB 775 ישן הוא מתחמם חבל על הזמן ... כל הזמן הוא מגיע בין 50 - 65 מעלות . ( במאמץ הוא מראה 65 ללא מאמץ 53 ) אני צריך גוף קירור פשוט עם קליפסים התקנה פשוטה ולא מסובכת על מה אתם ממליצים ? אם אני אנקה את האבק הוא בטח יוריד 2-3 מעלות אבל זה מבאס לפרק לוח שלם בשביל גוף קירור .

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  15. מישהו יכול לסמן בתמונה של הלוח איפה נמצא הPWM Area ולהעלות את התמונה לפה? כי המקום דיי חם ואני רוצה לראות איפה זה בדיוק ומה אפשר לעשות שם מבחינת קירור...

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by netanel38121,

הגעתי לOC בתוכנה RivaTuner לתוצאה ב Core Clock 625 וב Memory Clock 850 רציתי לדעת מה המקסימום שמומלץ ל OC בכרטיס כזה ? הרגשתי שיפור אבל אני רוצה עוד.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by Chymes,

תמיד שאני עושה בדיקה אני מקבל בצד הודעה interrupted והבדיקה ממשיכה כרגיל. מה מפריע לו? מי מפריע? אני מקבל את ההודעה גם כשהמעבד נמצא בסטוק.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by yotmail,

ברשותי קירור למעבד Freezer XTREME. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69 שאלתי היא: האם הוספת מאוורר מהצד (שיכניס אוויר נוסף לגוף הקירור) תשפר את היעילות של הקרור? ואם כן למישהו יש רעיון איך ניתן לחבר מאוורר נוסף לגוף הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. Started by Demon-Hunter,

טוב אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי והחלטתי לחורר את צד המארז לשים נורה כחולה ולסגור עם נייר צלופן שקוף מאוור אני לוקח מהמחשב הקודם שלי ואני אראה כבר איפה לשים אותו והדבר שאני צריך בו טיפים זה לצבוע את המארז מה בדיוק השלבים בצביעת מארז ואיפה אני יכול למצוא דוגמאות לסמלים שאפשר לעשות על מארז...

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by rtr,

ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by סולל הדרך,

אומנם הOC שלי לא רציני אבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13 עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNB המאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרש למשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!) תודה אבי

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by maxwell10,

כיוון שרכיבי מחשב נייד הם בעלי מעטפת הספק נמוכה יותר מרכיבי מחשב שולחני ניתן להסתפק בקירור פסיבי\הייברידי. חשבתי לרכוש מחשב נייד, להוציא ממנו את כל הרכיבים, לחבר למעבד קירור פסיבי\הייברידי ולהרכיב הכל במארז מחשב נייח. התוצאה: מחשב יקר, חלש יותר אבל שקט! האם יש דרך לרכוש רק את הרכיבים של הנייד ללא המסך, מקלדת והפלסטיק?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by GoRillAz,

איך אני מחבר אותם לחשמל??? ללוח אם? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים